Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een Retail organisatie in de omgeving van Tilburg ben ik op zoek naar een Interim Financial Controller voor een periode van 3 tot 6 maanden..

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 á 5 dagen per week.

Plaats/regio: Noord-Brabant

Profiel van het bedrijf: Retail organisatie in de omgeving van Tilburg

Profiel van de opdracht: Taken als Interim Financial Controller: - Analyseren en opstellen van financiële rapportages; - Opstellen van de jaarrekening; - Verantwoordelijk voor de AO/IC; - Voorbereiden en verzorgen van de interne en externe financiële verslaglegging; - Actieve bijdrage aan de verdere inrichting en optimalisatie van de interne organisatie;

Profiel van de manager: Profiel van een Interim Financial controller: - Afgeronde HBO of universitaire opleiding in Bedrijfseconomie of Accountancy, bij voorkeur aangevuld met een RA-titel; - Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; - Ervaring in Retail organisatie is een must; - Aantoonbare kennis van en ervaring met SAP en Microsoft Excel; - Kennis van of affiniteit met BI is gewenst; - Analytisch sterk, flexibel, hands-on en ondernemend; - In staat om zelfstandig te werken, maar ook een echte teamplayer.

Opmerkingen: Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Stuur dan jouw CV inclusief een korte motivatie en dan zal ik telefonisch contact met je opnemen!

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)