Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een zorginstelling in de omgeving van Eindhoven ben ik op zoek naar een Interim business controller voor een periode van 3 tot 6 maanden.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 á 5 dagen per week.

Plaats/regio: Noord-Brabant

Profiel van het bedrijf: Vooruitstrevende zorginstelling in de omgeving van Eindhoven

Profiel van de opdracht: - Opstellen en analyseren van managementrapportages en verbeteringen voorstellen; - (Financiële) processen verbeteren waar nodig; • Verantwoordelijk voor de Planning & Control cyclus; - Sparringpartner voor het management; - Opstellen van begrotingen en forecasts; - Vertalen van strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s; - Analyse en planning van de cashflow.

Profiel van de manager: - Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; - Afgeronde universitaire opleiding in Bedrijfseconomie of Accountancy, bij voorkeur aangevuld met RC-titel; • Ervaring in de zorg en met name ervaring met de verschillende financiële stromen is een must; - Veel kennis van Excel; - Aantoonbare kennis van en ervaring met SAP en BI; - Teamplayer, hands-on, analytisch sterk en communicatief sterk.

Opmerkingen: Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Stuur dan jouw CV inclusief een korte motivatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)