Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim projectmanager verhuizing productieplant

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. eerste optie op verlenging na deze periode.

Plaats/regio: Belgie, Oost Europa

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is actief in de chemische sector. onderdeel van een multinational. de productieplant en het warehouse wordt vanuit efficiency overwegingen gesloten en verplaatst naar Oost Europa.

Profiel van de opdracht: project /programma matig begeleiden van sluiting en verhuizing van chemische productieplant naar Oost Europa. formeren en aansturen van multidisciplinair projectteam van lokale medewerkers op 2 locaties(engineering, supply-chain, finance, HR, IT) voor verhuizing van de plant. sparringpartner voor 2 lokale plantdirectors voor sluiting, verhuizing en integratie activiteiten. sturen van het internationale project en proces binnen harde deadlines. meenemen van internationale stakeholders.

Profiel van de manager: zeer ervaren interim project transitie manager met technisch bedrijfskundige achtergrond op HBO+/WO niveau acterend op tactisch en strategisch niveau. ruime werkervaring binnen complexe, internationaal georiƫnteerde productieorganisaties. aantoonbare ervaring met het (projectmatig) verplaatsen en herinrichten van productieplant activiteiten naar Oost Europa is een eis. stevige sparring partner voor 2 plantdirectors. kennis van LEAN, Operational Excellence en Scrum. stevige persoonlijkheid.

Opmerkingen: goede kennis van Engels. besluitvaardig, communicatief, zakelijk en sterk doelgericht. kan werken met harde project deadlines. bereid om veelvuldig te reizen tussen NL, Belgie en Oost Europa. excellente internationale stakeholdermanagement kwaliteiten. svp altijd een actueel Engelstalig cv meesturen in WORD. inclusief scherpe tarief indicatie. start op korte termijn.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)