Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn voor ons bedrijf op zoek naar een ervaren interim secretaresse ter vervanging van een zwangerschapsverlof.

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 40 dagen per week.

Plaats/regio: Vlaardingen

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een grote importeur en exporteur van Groente & Fruit.

Profiel van de opdracht: De opdracht is de vervanging van de management assistente van de CEO en CCO. De werkzaamheden bestaan uit: - Agenda CEO en CCO - Planningen - Notuleren (uitwerken en versturen) - Bijeenkomsten - Reizen organisatie - Ondersteunen bij beurzen en events - Overige vragen en werkzaamheden oppakken waar nodig In deze rol werk je nauw samen met de andere Management assistente die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de andere DT- leden

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een vlotte ervaren management assistente/ secretaresse/ PA. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, je bent po-actief, enthousiast en deinst niet terug voor een beetje druk zo nu en dan!

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)