Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim senior financial controller in Amsterdam.

Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Een internationale zakelijk dienstverlener gevestigd in de regio Amsterdam

Profiel van de opdracht: In deze rol ondersteun je de finance director in het opzetten van een financial/ business control framework voor meerdere landen. Je hebt een centrale rol en bent daarin de linkin-pin en sparring partner voor de finance leads in de landen zelf, waarover het control framework verder uitgewerkt gaat worden. Onderdeel van je rol is onder andere budgetten opstellen & bewaken en het bouwen van een geconsolideerde forecast. Daarnaast ben je onderdeel van diverse projectteams en pricing vraagstukken.

Profiel van de manager: - Universitaire opleiding in Finance, Control of Accounting - Minimaal 7 – 10 jaar relevante finance, accounting en control ervaring binnen een internationaal bedrijf, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening - Degelijke, praktische kennis van IFRS - Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift - Bijzonder goede Excel vaardigheden - In staat om te werken in een complexe, dynamische werkomgeving - Zeer sterke communicatieve vaardigheden

Opmerkingen: Voor deze uitdagende interim functie geldt een tariefindicatie van € 80,- tot € 95 per uur, afhankelijk van ervaring en senioriteit.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)