Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Teamleider ICT

Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 36 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf: Als teamleider zet je alles op alles om je teamleden te helpen om zich volledig te kunnen focussen op de software ontwikkeling.

Profiel van de opdracht: Tijdens de sprints ondersteun je het team bij de ontwikkeling en waarborg je dat alles volgens verschillende Agile principes verloopt. Je lost impediments op, ondersteunt het team, en koppelt de voortgang van de sprints proactief naar stakeholders terug. Je neemt het voortouw bij de retrospectives en zet in op continue verbetering en het stimuleren van het zelforganiserend vermogen van het team. Je ziet waar processen beter georganiseerd kunnen worden en weet wat er technisch kan.

Profiel van de manager: Je hebt ervaring als teamleider in een vernieuwende en veranderende omgeving. Door verschillende leiderschapsstijlen te gebruiken, bereik je maximaal resultaat. Daarnaast werk je moeiteloos samen met verschillende disciplines. Goede social skills zijn daarbij van essentieel belang als je het verschil wilt maken. • Je bent een communicatief ijzersterke, enthousiaste teamleider, gericht op samenwerking.

Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)