Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim AO&IC ziekenhuis medewerker.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.

Plaats/regio: Midden vh land

Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis

Profiel van de opdracht: De primaire taak van de afdeling AO/IC is vaststellen van rechtmatigheid en doelmatigheid van geleverde zorg. De senior medewerker die we zoeken is o.a. belast met het uitvoeren van (administratieve) controlewerkzaamheden van financiële en productiegegevens voor diverse financiers. Daarnaast behoort het monitoren van beheersmaatregelen ten aan zien van zorgfinanciers en overige financiële processen tot de werkzaamheden.

Profiel van de manager: • Je bent in het bezit van een relevante HBO/Universitaire opleiding ; • Expert (autoriteit) op het gebied van wet- en regelgeving; • Je hebt ervaring in de ZVW / ziekenhuis sector. Je bent administratief en analytisch goed onderlegd ; • Je bent een in expert in het werken met Excel en andere dataverwerkingsprogramma’s; • Je bent resultaatgericht met oog voor details terwijl je de grote lijnen niet uit het oog verliest. Je bent veerkrachtig, stressbestendig en beschikt over adviesvaardigheden.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)