button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

55174Interim Locatiemanager Ouderenzorg Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Randstad Noord
 
Hier reageert u op: Interim Locatiemanager voor een Ouderenzorg locatie , kleinschalig wonen, waarbij aandacht voor transitie naar zelforganisatie en de kwaliteit van de zorg.Gezocht, interim manager.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad Noord
Profiel van het bedrijf: Deze ouderenzorg organisatie biedt alle vormen van ouderenzorg, wijkverpleging en dagbesteding maar ook intensieve verpleeghuiszorg. Locatie is een locatie met 90 bewoners in een kleinschalige woonvorm.
Profiel van de opdracht: • Begeleiden van de teams in de transitie naar zelforganisatie, • Cultuur veranderen door aandacht te besteden aan het optimaliseren van werkprocessen, zonder het belang van de medewerker daarbij uit het oog te verliezen, • Het beïnvloeden/terugbrengen van het ziekteverzuim en flexibele inhuur, • Het opstellen en uitvoeren van het exploitatieplan, • Bewaken van de kwaliteit van de zorg.
Profiel van de manager: Opdracht-eisen: • Ervaren locatiemanager • Ervaring met transitie naar zelforganisatie • Affiniteit met HR vraagstukken • Planningsexpertise • Begeleiden van veranderingsprocessen en cultuurverandering • Analyseren en verbeteren van werkprocessen • Bewezen succesvol in het in balans brengen van zorginhoud en bedrijfsvoering Competenties: • Verbindend • Coachend • Vertrouwenwekkend • Resultaatgericht • Gestructureerd
Opmerkingen: • Sollicitaties ontvangen we graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk 22 oktober 2019. • Kennismakingsgesprekken worden ingepland bij ons op kantoor tot donderdag 23 oktober. • De gespreksronde bij de opdrachtgever vindt plaats op vrijdag 25 oktober.
55161Interim projectleider jeugdgezondheidszorg (JGZ) Details Inzien/reageren
6-12 maanden, gemiddeld 16-20 uur per week, z.s.m. beschikbaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Voor onze organisatie zoeken wij een Interim projectleider met aantoonbare ervaring in het leiden van projecten in de zorg, bij voorkeur de jeugdgezondheidszorg (JGZ).
Verwachte opdrachtduur: 6-12 maanden, gemiddeld 16-20 uur per week, z.s.m. beschikbaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een GGZ organisatie.
Profiel van de opdracht: Er dienen op korte termijn (4 weken), middellange termijn (<1 jaar) en lange termijn (>1 jaar) duurzame oplossingen beschikbaar te zijn om met en door professionals (o.a. artsen, verpleegkundigen, en doktersassistente) de processen anders in te richten, zodat de JGZ werkbaar blijft voor professionals, op maat voor klanten en onze dienstverlening toekomstbestendig is. De oplossingen dienen relatief eenvoudig te organiseren zijn en het anders werken staat centraal.
Profiel van de manager: We zoeken een Projectleider op HBO+ niveau met aantoonbare ervaring in het leiden van projecten in de zorg, bij voorkeur de JGZ. Je behoudt overzicht, doorziet processen en kan out of the box denken. Je hebt ervaring met project- en implementatiemanagement. Je leidt de verandering, creëert een gezamenlijke noodzaak, hebt een heldere visie, je bewaakt en borgt de verandering. Een goede aanpak van het veranderingsproces is van groot belang, zodat veranderen leuk en inspirerend is.
Opmerkingen: Pas jij in ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw visie en motivatie op de opdracht voor 28 oktober 2019. Daarnaast een recent bijgewerkte cv en een offerte van de opdracht.
55162Interim (parttime) Recruiter Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 2-3 dagen per week. | regio Zoetermeer
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim (parttime) Recruiter
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 2-3 dagen per week.
Plaats/regio: regio Zoetermeer
Profiel van het bedrijf: Een mooie, informele organisatie actief in de financiële dienstverlening. Er werken ongeveer 40 medewerkers. De opdracht is op locatie van de opdrachtgever.
Profiel van de opdracht: * Beheren van het gehele instroomproces * Recruiten van finance professionals * Maken van voortgangsrapportages * Opzetten van wervingscampagnes
Profiel van de manager: * HBO werk/denkniveau * Ervaring in het recruiten van high potentials * Ervaring bij dienstverlenende organisaties * Pragmatisch, doortastend en communicatief sterk
Opmerkingen: * start opdracht: op korte termijn * duur opdracht: 4-6 maanden * inzet per week: 16-24 uur
55171Interim Technical Site Coordinator / Manager HSE Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Met optie op verlenging | Rijnmond
 
Hier reageert u op: Interim Technical Site Coordinator / Manager met goede HSEkennis gezocht
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Met optie op verlenging
Plaats/regio: Rijnmond
Profiel van het bedrijf: Bio science organisatie. Opereert op het snijvlak van food, chemie en farmacie
Profiel van de opdracht: Works within a multi-disciplinary team of engineers and specialists which will vary in size from a minimum of five upwards, depending upon project phase. Plan, manage, monitor and coordinate HSE in the construction phase of a project. • Risc control • Help in the planning, management, monitoring and coordination of the construction phase • Cooperation between contractors and coordinating their work. • Prevent unauthorised access • HSE for workers and contractors Dutch and English required
Profiel van de manager: Technical, HSE and project skilled. Experience as site coordinator or manager with HSE aspects.
Opmerkingen: Interesse? Reageer dan snel. Reageren kan tot maandag 28 oktober om 09:00 uur. Maar hoe sneller hoe beter natuurlijk.
55170Interim Business Analyst Details Inzien/reageren
6 maanden (optie tot verlenging) | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Per direct gezocht: Interim Business Analyst
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden (optie tot verlenging)
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie.
Profiel van de opdracht: - Analyses uitvoeren op het gebied van commerce - Stakeholder management - Verbeteren van commerciële KPI\'s
Profiel van de manager: - WO niveau - Vanaf 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol - Ervaring in een grote internationale omgeving - Analytisch - Communicatief zeer sterk (zowel NL als ENG) - Ervaring met Power BI
Opmerkingen:
55166Interim Payroll consultant Details Inzien/reageren
6 maanden, 4 tot 5 dagen per week | Hoofddorp
 
Hier reageert u op: Interim Payroll consultant Hoofddorp fulltime
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 4 tot 5 dagen per week
Plaats/regio: Hoofddorp
Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie in de Leisure business
Profiel van de opdracht: Samen met collega verantwoordelijk voor de salarisadministratie in ADP Streamline
Profiel van de manager: Senior salarisadministrateur, beheersing Engelse taal
Opmerkingen:
55164Interim Project Controller infra Details Inzien/reageren
6-12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | regio Dordrecht
 
Hier reageert u op: Interim Project Controller (infra projecten)
Verwachte opdrachtduur: 6-12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: regio Dordrecht
Profiel van het bedrijf: Een aansprekende organisatie met mooie opdrachten in de infra. Kortcyclische opdrachten, veel hectiek en dynamiek.
Profiel van de opdracht: * Financieel beheer/control van veel, verschillende opdrachten cq projectbewaking * Analyse projectbegrotingen-werkelijke kosten * Financieel afsluiten van projecten * Veel afstemming met projectleiders over voortgang projecten * Controle uren/kosten/materieel * Opstellen projectrapportages
Profiel van de manager: * HBO werk-denkniveau * Goede ervaring binnen projectorganisaties, infra projecten * Helicopterview, analytisch, pragmatisch en hands on
Opmerkingen: * startdatum project: op korte termijn * duur opdracht: 6-12 maanden * inzet per week: 4-5 dagen
55175Interim Civieltechnisch Projectleider Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2020, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Breda
 
Hier reageert u op: Interim Civieltechnisch Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Breda
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de realisatie van technisch complexe en politiek maatschappelijk gevoelige, infrastructurele projecten in de Openbare Ruimte zoekt men een tijdelijke projectleider.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de GROTIK projectbeheersing en de voorbereiding en uitvoering van projecten. Sturen binnen de projectfases; van voorlopig ontwerp tot en met nazorgfase. Optreden als gedelegeerd opdrachtgever naar alle partijen. Verantwoordelijk voor het inkopen van werken, leveringen en diensten. Adviseren over nieuwe ontwikkelingen en verbetertrajecten. Adviseren en informeren bestuur.
Profiel van de manager: Minimaal HBO Civiele Techniek. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager binnen het vakgebied, bij voorkeur in een gemeentelijke organisatie. Samenwerken, resultaatgericht, communicatief vaardig zijn kernkwaliteiten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 24 oktober 2019.
55173Interim salarisadministrateur Details Inzien/reageren
6 maanden 32 tot 40 uur per week | Eindhoven
 
Hier reageert u op: Interim salarisadministrateur Eindhoven 32-40 uur
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden 32 tot 40 uur per week
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: dienstverlener
Profiel van de opdracht: Salarisadministratie verrichten voor 300 fte met Afas
Profiel van de manager: senior salarisadministrateur die zelfstandig lonen kan draaien
Opmerkingen:
55167Interim Adviseur Veiligheid Details Inzien/reageren
24-36 uur pw, 4-6 maanden met optie tot verlenging | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Veiligheid
Verwachte opdrachtduur: 24-36 uur pw, 4-6 maanden met optie tot verlenging
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente in N-Holland waar afgelopen jaren vele zaken binnen het sociale en ruimtelijke domein zijn veranderd. Momenteel heeft men een piek in de drukte waardoor er achterstanden zijn ontstaan.
Profiel van de opdracht: Je maakt onderdeel uit van een team van in totaal 3 veiligheidsadviseurs. Je houdt je in de breedte bezig binnen je vakgebied. Enkele voorbeelden: het opstellen en updaten van convenanten Meldpunt Zorg en Overlast en Ernstige woonoverlast, verder vormgeven aan de samenwerking met een Woningcorporatie, het updaten van de draaiboeken calamiteiten en crisisbeheersing ogv sociale veiligheid etc.
Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een kandidaat met soortelijke gemeentelijke ervaring. Je hebt een no-nonsense en pragmatische instelling`. Je schakelt snel op verschillende niveaus en pakt gemakkelijk zaken op. Het is een leuk team waar je hulp erg gewaardeerd zal worden. Details zijn beschikbaar.
Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.
55159Interim senior project controller Details Inzien/reageren
12-18 maanden - 4d in de week | Omgeving Alkmaar
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior project controller
Verwachte opdrachtduur: 12-18 maanden - 4d in de week
Plaats/regio: Omgeving Alkmaar
Profiel van het bedrijf: Energie / chemicaliën
Profiel van de opdracht: In deze opdrachten zal je je voornamelijk bezighouden met (herstel) projecten. Er dienen 80 projecten twv 45 mio beheerst te worden, externe rapportages die opgesteld moeten worden en veel review meetings met project manager en technici waarin je op zal treden als criticaster.
Profiel van de manager: 5-10 jaar project control ervaring/ stevig in de schoenen / kritisch
Opmerkingen:
55158Interim senior compiance medewerker Details Inzien/reageren
Minimaal 6 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior compiance medewerker voor een zelfstandig opererend onderdeel van een van de Nederlandse groot banken
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een zelfstandig onderdeel van een van de groot banken van Nederland en is gespecialiseerd in consumenten kredieten
Profiel van de opdracht: Must, ervaring met: CDD (Customer Due Diligence) Pre, ervaring met: KWC (Know Your Customer) AML (Anti Money Launedering) TF (Terrorist Financing) WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen)
Profiel van de manager: Minimaal 10 jaar ervaring waarvan minimaal 5 jaar ervaring met Compliance bij een financiële instelling
Opmerkingen:
55163Interim manager Pricing Details Inzien/reageren
zes maanden, 36 uur pw | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager Pricing, financiële instelling, midden van NL, nov 2019 - apr 2020
Verwachte opdrachtduur: zes maanden, 36 uur pw
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Financiële instelling
Profiel van de opdracht: - Interim werkzaamheden voor pricing team - Bewaken uitvoering doelstellingen - Beoordelen resource vraagstukken - Richting geven in besluitstukken - Deelname aan MT - Eindverantwoordelijk voor FTP proces - Deelname aan strategische processen
Profiel van de manager: - Kennis van Balance Sheet Management domein - Affiniteit met FTP/ ALM modellen
Opmerkingen:
55156Interim HR Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 11-11-2019, duur 6 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio 't Gooi
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim HR Adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-11-2019, duur 6 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio 't Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een HR Adviseur met overheidservaring en kennis/ervaring met strategische personeelsplanning en cultuurveranderingsprocessen.
Profiel van de opdracht: Je adviseert de manager in de rol van integraal manager op het brede HR veld. Je bent sparringpartner voor het management in organisatievraagstukken. Je pakt klussen/projecten op in het HR veld, al dan niet samen met andere disciplines. Je adviseert en begeleidt managers in personele casuïstiek (en in samenwerking met de collega van rechtspositie).
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als HR adviseur. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HR adviseur binnen een overheidsinstelling. Ervaring met het opzetten en toepassen van Strategische Personeels Planning. Ervaring met het adviseren in cultuurveranderingsprocessen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
55152Interim Kwartiermaker Behandelcentrum VVT instelling Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 2-4 dagen per week. | Oosten van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Kwartiermaker Behandelcentrum VVT instelling
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 2-4 dagen per week.
Plaats/regio: Oosten van het land
Profiel van het bedrijf: Ouderenzorg instelling (thuiszorg en intramurale zorg) die ook verschillende soorten van (para)medische behandeling biedt. Momenteel werken deze (ca 70fte) professionals nog vanuit diverse locaties; vanuit daar worden ze aangestuurd door lijnmanagement.
Profiel van de opdracht: Vanuit deze groep (para)medici is idee/behoefte ontstaan om te komen tot een samenhangende Behandeldienst bij de org. Opdracht; analyseren, inventariseren huidige (financiële) kengetallen; opzetten meerjarenbeleid, processen en financiële stromen; vaststellen doelstellingen, dienstverlening- en productieafspraken, budgetten; informeren/adviseren Stuurgroep en RvB; kwartier maken en binnen 4-6 maanden opzetten van dit behandelcentrum als zelfstandige, organisatorische eenheid. Rapportage aan RvB.
Profiel van de manager: Afgeronde, relevante opleiding op Academisch niveau aangevuld met aantoonbare, bvk recente, projectmanagement ervaring met vergelijkbare opdrachten; bvk binnen de ouderenzorg. Kennis verandermanagement, bedrijfskunde en ervaring met zorgprofessionals. Goed financieel inzicht en bekend met laatste ontwikkelingen en nieuwste concepten binnen ouderenzorg. Stevige professional met natuurlijk overwicht; verbinder; resultaatgericht; besluitvaardig. Ontwikkel- en implementatiekracht.
Opmerkingen: Mooie, uitdagende interim (project)management opdracht. Start zsm. Reactie graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid en (scherp) tarief.
55165Interim Senior Tester Details Inzien/reageren
minimaal 4 maanden, liefst full time | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Interim Senior Tester
Verwachte opdrachtduur: minimaal 4 maanden, liefst full time
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Grote bedrijf in farmaceutische sector
Profiel van de opdracht: Binnen het Cloud-team ligt de nadruk van jouw werk op het opzetten van een framework voor het geautomatiseerd testen van de ontwikkelde software en het maken van de installaties voor onze klanten. Je kickt op een technische uitdaging en houdt van variatie, want door de diversiteit aan klanten en klantomgevingen krijg je te maken met zeer verschillende technische infrastructuren en applicatielandschappen. Van lokale cliënts tot Citrix, RDP, VDI en cloud, bij ons komt alles aan bod.
Profiel van de manager: HBO, echt ervaring!!
Opmerkingen:
55146Interim Customer service manager Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Tiel
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Customer service manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Tiel
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener met diverse sites wereldwijd.
Profiel van de opdracht: Als Customer Service Manager ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de klantcondities en kan je waar nodig hier op bijsturen. Daarnaast stuur je ook het Customer Service Team aan (ca. 15 fte) en zorg je er voor dat je het beste uit je team kan halen. De organisatie is constant in beweging en je vindt het leuk om hier samen met je team verder aan te bouwen. Je zal ook een deel van je tijd besteden aan de voorbereiding van en de gesprekken met de verschillende klanten.
Profiel van de manager: * Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. * Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening, waarvan 3 jaar recente en succesvolle leidinggevende werkervaring in een soortgelijke werkomgeving. * Je staat stevig in je schoenen, kunt tegen kritiek en bent stressbestendig. * Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. * Oplossing- en resultaatgericht. * Je bent op zeer korte termijn fulltime (40 uur per week) beschikbaar.
Opmerkingen: Bij interesse ontvangen wij naast je cv graag je beschikbaarheid en uurtarief.
55145Interim Teammanager Diagnostiek Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 3 dagen per week (bvk ook de dinsdag). | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teammanager Diagnostiek
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 3 dagen per week (bvk ook de dinsdag).
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Diagnostisch Centrum; werkt in opdracht van ziekenhuizen, ZBC's & 1e lijn. Richt zich daarbij op specifieke medische diagnostiek. Uitdagingen ohgv toenemende kwaliteitseisen, maatwerk, efficiency, kennisontwikkeling en complexe onderzoeken.
Profiel van de opdracht: Ivm een interne managementverschuiving en bovengenoemde ontwikkelingen per direct behoefte aan een Interim Teammanager voor aansturen/ontwikkelen van een team met ca 30 analisten en 2 dag-coördinatoren (allen veelal HLO opgeleid). Thema's: integraal verantw voor performance, bieden van aandacht/rust/duidelijkheid/perspectief aan mw's, optimaliseren werkprocessen/procedures (veelal LEAN principes), coachen team bij zelf organiserend vermogen, bewaken productie- en prestatie indicatoren, etc.
Profiel van de manager: Afgeronde, relevante HBO-opleiding aangevuld met ruime (interim) management als proces- en peoplemanager op operationeel/tactisch niveau binnen een vergelijkbare omgeving. Bvk binnen (ziekenhuis)zorg omgeving en/of diagnostische/laboratorium context. Gedreven lijnmanager die zich richt op mw's (aandacht, 'zichtbaar/aanspreekbaar zijn') en anderzijds stuurt op productie, resultaat en kwaliteit. Je communiceert open, helder en duidelijk en beweegt je soepel tussen de mw's op de werkvloer.
Opmerkingen: Analytisch, denkend in het optimaliseren van processen, tactvol, daadkrachtig, resultaatgericht, motiverend en ondersteunend. Start opdracht zsm. Reactie graag voorzien met actueel CV in Word, beschikbaarheid en (scherp) tarief.
55154Interim Projectmanager Ruimtelijk Domein Details Inzien/reageren
Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-11-2020, optie tot verlenging, 16 uur per week | Regio Zwolle
 
Hier reageert u op: Interim Projectmanager Ruimtelijk Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-11-2020, optie tot verlenging, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de uitbreiding van een bestaand bedrijventerrein in co-creatie zoekt men een projectleider die nauw samenwerkt met de ondernemersvereniging.
Profiel van de opdracht: De initiatieffase inmiddels is afgerond met het besluit van het college om over te gaan tot de uitbreiding van het bedrijventerrein (ca. 3 ha). De daadwerkelijke planvorming moet nu starten, te beginnen met het opstellen van een projectplan waarin de volgende fasen en de organisatie van het project worden beschreven. Daaronder valt bijvoorbeeld het (laten) uitvoeren van een locatieonderzoeken het aansturen/coördineren van de benodigde bestemmingsplanwijziging en onderzoeken.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding. Minimaal 3 jaar werkervaring als Projectleider op gebiedsontwikkeling in de laatste 7 jaar. Relevante ervaring binnen de overheid. Ervaring met Prince 2 of IPMA.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 oktober 2019.
55172Interim Financieel Analist Vastgoed Details Inzien/reageren
Startdatum 1-11-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging, 8 uur per week gemiddeld | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Financieel Analist Vastgoedgebruik
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging, 8 uur per week gemiddeld
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling Toezicht & Handhaving Fysieke Domein zoekt men een ervaren financieel analist ter versterking van de informatiepositie en analyse van financiële data over (vastgoed)misbruik.
Profiel van de opdracht: Op de afdeling vindt onder andere toezicht en handhaving op de Woningwet, Huisvestingswet en de APV (o.a. horeca, drugs en seksinrichtingen) plaats. Je geeft invulling aan een nieuw project binnen VTH. Het project richt zich op goed verhuurderschap waarbij o.a. gekeken wordt naar financiële constructies en transacties op de vastgoedmarkt in de regio. Het project bestaat uit actief toezicht en een sanctionerende handhavingsstrategie.
Profiel van de manager: Relevante financiële opleiding (bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie) dan wel aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar. Je hebt affiniteit en ervaring met één van beide vakgebieden: Vergunning, Toezicht en Handhaving & Veiligheid/ondermijning. Je hebt kennis van en ervaring met de programma’s iBase en Analyst Notebook. Je bent in staat om de vermogenspositie van personen en/of bedrijven te duiden. Je herkent indicatoren van fraude bij vastgoedtransacties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
55112Interim Operationeel Manager/coach Projectenorganisatie Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Operationeel Manager/coach Projectenorganisatie. Niet techneut voor het aansturen en coachen van technisch professionals. (Aangepaste functieomschrijving)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: midden van het land
Profiel van het bedrijf: internationaal opererende organisatie met 150fte. platte organisatie structuur. technische projecten organisatie. verschillende teams van hoogopgeleide technische consultants.
Profiel van de opdracht: aansturen, opbouwen, coachen en ontwikkelen van een team/ cluster van 15 technisch specialisten binnen een veranderende organisatie. coaching en ontwikkeling van medewerkers in professioneel en persoonlijk opzicht (houding, gedrag, eigenaarschap, doelmatigheid). optimaliseren van werkprocessen binnen afdeling. verbetering ketensamenwerking met afdeling contractmanagement en operatie. optimalisatie projectmanagement / planning vaardigheden. brengt focus en richting.
Profiel van de manager: WO/HBO + opleiding met bedrijfs / organisatiekundige achtergrond. sociaal intelligente, people manager en coach. bevordert zelfinzicht, geeft feedback, inspireert en krijgt technisch specialisten mee in persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. daarnaast analytisch en procesmatig sterk. optimaliseert project management en projectplanning. energieke, communicatief vaardige, verbindende interim professional op middle management niveau. juiste combi van goede soft en hardskills.
Opmerkingen: Bij gelijke geschiktheid gaat voorkeur uit naar een vrouw in deze middle management positie. juiste combinatie van coaching en lijn en verandermanagement vaardigheden. Technische opleiding en achtergrond geen voorwaarde. Wel moet je kunnen werken in een technische projectenorganisatie en de connectie kunnen maken met hoogopgeleide specialisten en ze mee kunnen nemen in verandering. svp altijd een actueel Nederlandstalig cv in WORD meesturen inclusief een scherpe tarief indicatie.
55138Interim Business Controller Details Inzien/reageren
Fulltime, 3-6 maanden | Omgeving Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Business Controller gezocht
Verwachte opdrachtduur: Fulltime, 3-6 maanden
Plaats/regio: Omgeving Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie
Profiel van de opdracht: Een groot deel van de opdracht betreft FP&A, maar ook het integreren van een andere organisatie behoort tot de taken en verantwoordelijkheden.
Profiel van de manager: - Aantoonbare ervaring als Business Controller - Sterke communicatieve vaardigheden (ook in het Engels) - Achtergrond in accounting is een must.
Opmerkingen:
55135Interim QA Expert Details Inzien/reageren
6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim QA Expert gezocht het liefst met ervaring in de voedselindustrie, chemie of farma.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Op aanvraag beschikbaar.
Profiel van de opdracht: QA gerelateerde werkzaamheden, o.a.; -Batch review -Ambassadeur voor QA -Document management -Audit support
Profiel van de manager: -Minimaal een BSc in Food Science, of een technische expertise in Life Science -Minimaal 2 jaar werkervaring als QA. -Communicatie vaardigheden in het Engels en Nederlands.
Opmerkingen: Max tarief: €50/uur
55168Interim Projectmanager / Beleidsmedewerker Details Inzien/reageren
Duur minimaal 4 maanden (vervanging ivm zwangerschapsverlof) | regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Projectmanager / Beleidsmedewerker
Verwachte opdrachtduur: Duur minimaal 4 maanden (vervanging ivm zwangerschapsverlof)
Plaats/regio: regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Non Profit organisatie in de justitiële sector.
Profiel van de opdracht: De functie heeft een tweeledig karakter: Beleidsmedewerker, verantwoordelijk voor deskundigheidsbevordering. Denk aan certificeringen, verplichte vakpunten, registraties. Bijhouden trainingsaanbod en inventariseren bij managers van de vraag. Projectmanager: Overkoepelend overzicht van projecten in beeld brengen. En waar de projecten de business raken. En dit gaan beheren.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring in de justitiële sector is een absolute pre.
Opmerkingen: 24 tot 32 uur. Tarief indicatie 60-65 euro all-in.
55142Interim GL Accountant Details Inzien/reageren
5-6 maanden, met een 36-urige werkweek dat verdeeld kan worden over 4 of 5 dagen. | Utrecht/Amersfoort
 
Hier reageert u op: Gezocht: een ervaren Interim GL Accountant met goede kennis van AFAS die het GL/Control team per 1 december kan ondersteunen bij het jaareinde werk, AFAS is net geïmplementeerd bij hen, jouw kennis is gewenst
Verwachte opdrachtduur: 5-6 maanden, met een 36-urige werkweek dat verdeeld kan worden over 4 of 5 dagen.
Plaats/regio: Utrecht/Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Een MKB organisatie in het midden van Nederland waarbij jij op het hoofdkantoor terecht zal komen.
Profiel van de opdracht: Jij zal het GL en het Financial Control team komen ondersteunen bij het jaarrekening proces wat bij hen 1 december opgestart zal worden en t/m voorjaar 2020 zal doorlopen. Het zal de eerste keer zijn dat het via het AFAS systeem loopt, gezien zij dit net geïmplementeerd hebben. De kennis om dit via het nieuwe systeem te laten verlopen ontbreekt dus nog. Deze kennis moet door jou worden overgedragen en methodieken moeten worden beschreven.
Profiel van de manager: Beschik jij over een goede kennis van AFAS, ben jij sterk in het opleveren van het jaareinde werk en ben jij per 1 december beschikbaar? Dan kom ik graag nader met jou in contact om jou meer te vertellen!
Opmerkingen: Tarief max: €60-65 per uur afhankelijk van jouw meegenomen kennis, ex. reiskosten.
55150Interim Project Controller bouw/vastgoed Details Inzien/reageren
Minimaal 3 maanden, maar vermoedelijk (veel) langer. | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Project Controller bouw/vastgoed
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, maar vermoedelijk (veel) langer.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Bedrijf verhuurt commercieel vastgoed. Bij een aantal panden worden renovaties (groot en klein) uitgevoerd, daar is een Project Controller voor nodig.
Profiel van de opdracht: Project Controller voor kleine en grote onderhouds/renovatie/verbouwingsprojecten.
Profiel van de manager: Je hebt ervaring binnen de bouw en/of vastgoed. Project Controlling heb je eerder gedaan. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
Opmerkingen: Het tarief is €80,- exclusief reiskosten. Heb je geen concrete, recente Project Control ervaring? Dan heeft het geen zin om te reageren!
55140Interim Senior P&O Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum tussen 1 en 15-11-2019, einddatum 1-5-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 28-36 uur | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Tijdelijke/Interim Senior P&O Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum tussen 1 en 15-11-2019, einddatum 1-5-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 28-36 uur
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men is op zoek naar een tijdelijke, ervaren, senior P&O adviseur.
Profiel van de opdracht: Focus ligt vooral op het tactisch/strategisch adviseren op HR-vlak van het management van de organisatie. Je bewaakt mede de consequente toepassing van arbeidsvoorwaarden in de organisatie. Ook ondersteun je het management bij spoor 1 en 2 ziekteverzuimtrajecten, middels advies aan het management of door op te treden als casemanager. Hiernaast houd je je bezig met zaken als gezondheidsmanagement, vitaliteit, organisatieontwikkeling, functiewaardering en arbeidsmarktaanpak.
Profiel van de manager: Minimaal een HBO-opleiding op P&O gebied. Minimaal 8-10 jaar ervaring als adviseur P&O. Recente ervaring opgedaan bij een organisatie die de CAR-UWO volgt. Ervaring met begeleiding van individuele ziekteverzuimtrajecten (Wet Verbetering Poortwachter) en planmatige aanpak ziekteverzuimreductie. Ervaring met ontwikkelen en het implementeren van beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid/vitaliteit. Ervaren met zelforganisatie, coachend leiderschap en integraal management.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
55130Interim IT Specialist transitietraject Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 2 a 3 dagen per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Wij zoeken voor onze organisatie een interim IT Specialist ter ondersteuning van het IT transitietraject
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 2 a 3 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een zorgorganisatie in de GGZ met een groot aantal locaties in Den Haag en omstreken.
Profiel van de opdracht: De transitie van de IT van onze stichting is inmiddels gevorderd (vervanging netwerk, outsourcing, overzetten naar de cloud, VoIP implementatie). Voor het vervolg zoeken we extra technische ondersteuning. Het tijdelijk aansturen van de helpdesk (3 fte) is ook onderdeel van werkzaamheden.
Profiel van de manager: - Inhoudelijk deskundig (Windows 10, Office 2016, Edge, Azure, Exchange Online). - Geen manager of projectleider maar een specialist die inhoudelijk ondersteunt. - Goede communicatieve vaardigheden. - Teamplayer.
Opmerkingen: Start zo snel mogelijk. Indicatie tarief: 80 euro per uur ex btw, ex reiskosten. Werkdagen in overleg.
55128Interim Accounting Medewerker Details Inzien/reageren
Ongeveer 6 maanden | Flevoland
 
Hier reageert u op: PER DIRECT GEZOCHT: Interim Accounting Medewerker
Verwachte opdrachtduur: Ongeveer 6 maanden
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Bouwbedrijf
Profiel van de opdracht: Taken: - Voorbereiden en uitvoeren facturatie - VPB aangiftes verzorgen - Beheer urenregistratie - Medeverantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting - Rapportages aanleveren voor management en projectcontrollers - Uitvoeren van AP/AR en GL administratie
Profiel van de manager: Profiel: - Goede Excel vaardigheden - Hands-on - > 7 jaar ervaring - HBO werk- en denkniveau
Opmerkingen: Uurtarief €50,-
55121Interim Gemeentesecretaris Details Inzien/reageren
circa 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Gemeentesecretaris
Verwachte opdrachtduur: circa 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Middel grote gemeente in de regio Utrecht. De ambtelijke organisatie is sterk in ontwikkeling. De gemeente werkt in multidisciplinaire gebiedsteams en een klantenservice en gemeentewinkel. Daarnaast centrale ondersteuning.
Profiel van de opdracht: • Hoofd van de gemeentelijke organisatie en voorzitter van het directieteam; • Adviseur van het college van B&W; • Bewaakt de voorbereiding, uitvoerbaarheid en consistentie van de collegebesluiten; • Vertaalt de bestuursbesluiten naar de ambtelijke organisatie en bewaakt de voortgang; • Realiseert met het Directieteam de strategische, tactische als operationele doelstellingen die door het college en de raad zijn vastgesteld; • eindverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de organisatie
Profiel van de manager: • Een academisch werk- en denkniveau; • Ruime ervaring als (interim) gemeentesecretaris; • Natuurlijk en inspirerend leiderschap, gericht op sturing en verbinding; • Natuurlijk gezag en je wekt vertrouwen door een open, duidelijke en toegankelijke stijl • Aantoonbare ervaring met succesvolle organisatie- en cultuurverandering; • Belangstelling en gevoel voor de mening van andere mensen, toont respect en inlevingsvermogen; • Zeer goede communicatieve kwaliteiten en ontwikkelde politieke antenne.
Opmerkingen: voorwaarden: uurtarief van € 110,- tot € 130,- (inclusief reiskosten, exclusief BTW). Procedure: Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word) zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zondag 20 oktober 2019 tegemoet.
55120Interim Teamleider Servicedesk Details Inzien/reageren
minimaal 3 maanden, minimaal 4 dagen per week (fulltime heeft de voorkeur) | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Met spoed gezocht: Interim Teamleider Servicedesk
Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden, minimaal 4 dagen per week (fulltime heeft de voorkeur)
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Zorginstelling
Profiel van de opdracht: Professionaliseren van de afdeling, herdefiniëren en verbeteren van de processen, aansturen en coachen van de teamleden (7 personen). Zelf meewerken in het team (Lead by Example).
Profiel van de manager: HBO werk en denkniveau, minimaal 5 jaar ervaring als Teamleider. Bekend met TOPdesk (ITIL framework).
Opmerkingen: Aanvang opdracht: uiterlijk 1 november 2019. De kandidaat woont idealiter in Noord-Limburg, omgeving Nijmegen - Arnhem of Noord-Brabant (omgeving Tilburg, Eindhoven, 's-Hertogenbosch).
55139Interim Technisch Projectleider Energietransitie RES Details Inzien/reageren
8 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht interim Technisch Projectleider Energietransitie RES
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Gemeente/Overheid
Profiel van de opdracht: Totstandkoming van de technische uitwerking van de concept-RES op basis van de startnotitie, handreiking RES en nadere uitwerking (in ontwikkeling); je draagt zorg voor kwaliteit en samenwerking in en tussen de werkgroepen; Je houdt je bezig met het voorbereiden en begeleiden van technische uitwerking van electriciteitsplan, warmteplan, besparingsplan en infrastructuurplan en de aanhaking van participatie; Je schakelt actief in het krachtenveld: aandacht voor draagvlak van betrokken organisaties
Profiel van de manager: Afgeronde technische WO-opleiding; Strategisch werk- en denkniveau Affiniteit met energietransitie in de brede zin Deskundig in het opstellen van een kwalitatief onderbouwd en doorgerekend (concept) RESplan; Leidinggeven aan de werkgroepen. Politiek en bestuurlijk sensitief: kennis van bestuurlijke processen binnen gemeenten, waterschappen en provincie; In staat om inhoudelijke opgaven te verbinden met processen; In staat inhoudelijk en procesmatig verbanden te leggen met andere trajecten
Opmerkingen:
55131Interim Credit risk analist Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Credit risk analist
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Financiële dienstverlening
Profiel van de opdracht: Monitoren beoordelingsproces Rapporteren afwijzingspercentages. Analyseren markt en de portfolio m.b.t. betalingsrisico. Voorstellen procesaanpassingen
Profiel van de manager: Gedegen kennis m.b.t. het beoordelingsproces
Opmerkingen: Tarief max €55,=
55125Interim (sr.) project controller Details Inzien/reageren
fulltime - 12 - 18 maanden | Omgeving Alkmaar
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim (sr.) project controller
Verwachte opdrachtduur: fulltime - 12 - 18 maanden
Plaats/regio: Omgeving Alkmaar
Profiel van het bedrijf: Energie / duurzaamheid
Profiel van de opdracht: Project control
Profiel van de manager: Stevig ervaring als project controller - minimaal een aantal jaar aantoonbare ervaring.
Opmerkingen:
55134Interim Concerncontroller Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 32/36 uur per week. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Interim Concerncontroller. Let op alleen voor de stevige financial
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32/36 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je draagt bij aan de continuering, doorontwikkeling en beheersing van een financieel-economische, evenwichtige organisatie. Daarin spelen o.a. het meewerken aan de visie op een toekomstige robuuste afrekensystematiek, het helpen verankeren van de gekozen risicomethodiek binnen de organisatie en advisering over financiering van toekomstige innovatieprojecten. Je treedt vanuit die hoedanigheid op als eerste adviseur van het Algemeen en Dagelijks Bestuur en van directie.
Profiel van de manager: Je bent voorzitter van het bureauteam financiën en control, en draagt verantwoording voor alle producten en diensten van het bureau. Relevante universitaire opleiding.Ruime kennis en ervaring met betrekking tot de verschillende aspecten en verantwoordelijkheden van directie Middelen en Control;Zeer ruime ervaring met leidinggeven aan professionals, met het werken in een politiek-bestuurlijke context, met het opereren binnen en buiten een gemeentelijke, provinciale organisatie, of een GS
Opmerkingen: Graag ontvangen we je reactie voorzien van motivatie voor deze opdracht en CV in word waaruit gevraagde ervaring duidelijk blijkt, voor 24 oktober 2019. ovv van beschikbaarheid en gewenst tarief. Het nagaan van twee referenties is een onderdeel in de screeningsprocedure.
55141Interim Manager F&C Details Inzien/reageren
Startdatum 11-11-2019, einddatum 31-5-2020, opties tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Manager F&C / Concerncontroller
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-11-2019, einddatum 31-5-2020, opties tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een manager/concerncontroller, tevens adviseur van bestuur en directie, die bijdraagt aan continuering, doorontwikkeling en beheersing van een financieeleconomische, evenwichtige organisatie.
Profiel van de opdracht: Dagelijkse aansturing afdeling F&C, bestaande uit de teams Administratie, Business Control en Inkoop. Zorgdragen voor organisatieontwikkeling, implementatie nieuw financieel systeem, datawarehouse en nieuwe BI-tool. Meewerken aan de visie op een toekomstige robuuste afrekensystematiek, het helpen verankeren van de gekozen risicomethodiek binnen de organisatie en advisering over financiering van toekomstige innovatieprojecten. innovatieprojecten.
Profiel van de manager: Relevante universitaire opleiding. Ruime ervaring met Administratie, Business Control en Inkoop. Zeer ruime ervaring met leidinggeven aan professionals. Zeer ruime ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke context. Zeer ruime ervaring met het opereren binnen en buiten een gemeentelijke, provinciale organisatie, of een gemeenschappelijke regeling. Het vermogen relevante samenwerkingsverbanden binnen en buiten een organisatie te zoeken, creëren en daarvan effectief gebruik te maken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 oktober 2019.
55136Interim Adviseur Klimaatadaptie Details Inzien/reageren
Startdatum 1-12-2019, duur 24 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 24 uur per week | Regio Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Adviseur Klimaatadaptie gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-12-2019, duur 24 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men wil ook de komende periode sterk inzetten op klimaatadaptie. Hiervoor zoekt men een adviseur die verantwoordelijk is voor beleidsontwikkeling en meedenkt over de aanpak.
Profiel van de opdracht: O.a. Uitvoeren van acties die leiden tot een betere samenwerking met inwoners. Concreet maken en vastleggen van afspraken over klimaatadaptatie bij nieuwbouw. Adviseren in projectteams. Contacten onderhouden met Hoogheemraadschap. Geven van lezingen aan andere afdelingen of bewoners. Voorzitten regulier afstemoverleg klimaatadaptatie (R&EA, BOR, Realisatie).
Profiel van de manager: Relevante HBO/WO opleiding. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met ruimtelijke ontwikkeling in stedelijk gebied. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met beleidsontwikkeling. Aantoonbare werkervaring in het afgelopen jaar in klimaatadaptatie waardoor de kandidaat goed op de hoogte is van trends en ontwikkelingen op het gebied van klimaatadaptatie. Bekend, door middel van werkervaring, met de politiek bestuurlijke omgeving van gemeenten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (maximaal € 80,00 exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 oktober 2019.
55103Interim secretaris arbeidsrecht Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim secretaris arbeidsrecht
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Een greep uit de werkzaamheden: ? Ondersteunt bezwaren en klachtenscommissies met (pre-)adviezen en verslagen; ? Als secretaris bereid je de zittingen van de commissie voor; ? Ondersteunt commissies eveneens met adviezen over de te voeren procedure en de mogelijkheden en onmogelijkheden van de commissie; ? Deelnemen aan commissievergaderingen; ? Tevens nauw samenwerken met de ondersteuning; ? Bezwaar die belast is met de administratieve ondersteuning van de commissies;
Profiel van de manager: ? Een afgeronde universitaire opleiding Rechten; ? Ervaring met het opstellen van goed onderbouwde adviezen en verslagen; ? Kennis van en ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van het ambtenarenrecht, Ervaring als secretaris van een bezwaar-, en klachtencommissie ? Kennis en ervaring met ambtenarenrecht (bij voorkeur ARAR), bezwaar en beroep en de klachten procedure; ? Ervaring binnen de Rijksoverheid is een pre; ? Vaardigheid in het inhoudelijk toelichten van adviezen en procesverloop;
Opmerkingen:
55102Interim Medewerker planning & control GGZ of MSZ Details Inzien/reageren
3 maanden, fulltime | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Medewerker planning & control met GGZ- of MSZ-ervaring gezocht
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, fulltime
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Zorginstelling
Profiel van de opdracht: Het gaat om het reguliere P&C werk incl. zaken uitzoeken, ordenen en benchmarken. Verder ook het op orde houden van de P&C (verzorgen van doorbelastingen, vragen beantwoorden afdelingen t.a.v. formatieruimte .) tot en met de jaarafsluiting.
Profiel van de manager: - Je bent sterk in zowel financial als ook business control. - Je bent WO-geschoold. - Je hebt of ervaring binnen de GGZ of in de ziekenhuiszorg. Zonder een van deze twee sectorervaringen kan ik je reactie niet in behandeling nemen. - Je bent per 1 november a.s. 36 uur beschikbaar. - Inkoop maximaal 75 euro, incl. reiskosten, excl. BTW.
Opmerkingen:
55157Interim Teamleider Frontoffice Details Inzien/reageren
tot 31 december 2020 met een optie op verlenging van 1 jaar tot 31 december 2021 36 uur | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Teamleider Frontoffice regio Zuid West
Verwachte opdrachtduur: tot 31 december 2020 met een optie op verlenging van 1 jaar tot 31 december 2021 36 uur
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: ZBO
Profiel van de opdracht: Als teamleider FO ben je je ervan bewust wat dit betekent voor de medewerkers en voor jou. Je bent een proactieve teamleider die inspeelt op nieuwe ontwikkelingen binnen de Frontoffice. Als inspirerend leider motiveer en daag je medewerkers uit om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en loopbaan. In hectische situaties houd je het hoofd koel, je stelt prioriteiten houd je focus. Met tact, coachende vaardigheden en klantgerichtheid bouw je mee aan de nieuwe organisatie
Profiel van de manager: een opleiding op het gebied van Bedrijfskunde en Verandermanagement aantoonbaar kennis van verander- en performance management en Lean & Agile?
Opmerkingen: Recente resumé in word (2 referenties) en een zeer scherp tarief. Gezien de looptijd van de opdracht tot 2 jaar zal er veel concurrentie zijn vanuit detacheringsbureaus
55118Interim EDP-Auditor (RE) Details Inzien/reageren
3-4 maanden, met mogelijkheid tot verlenging, fulltime, start ASAP | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim EDP-Auditor (RE) voor het definieren van IT Controls binnen een ICF project
Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, met mogelijkheid tot verlenging, fulltime, start ASAP
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Bedrijf in transitie
Profiel van de opdracht: Definieren/implementeren van IT Controls
Profiel van de manager: Ruime ervaring op het gebied van definieren IT Controls, daarnaast ook kennis van het inrichten van een internal control framework
Opmerkingen:
55119Interim Hoofd Maatschappelijke Zorg en Participatie Details Inzien/reageren
Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 1 maand, 32 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Hoofd Maatschappelijke Zorg en Participatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 1 maand, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie.Voor de unit Maatschappelijke Zorg en Participatie zoekt men een ervaren leidinggevende, met ruime kennis en ervaring binnen en visie op het sociaal domein.
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan de afdeling van 10 fte. Je stimuleert en coacht medewerkers in hun ontwikkeling en voert plannings-, voortgangs- en resultaatgesprekken. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het sociaal domein. Je bent in staat grote, afdelingoverstijgende projecten te leiden en/of aan te sturen en vraagstukken integraal te benaderen en verbindingen te leggen binnen de afdeling en daarbuiten.
Profiel van de manager: WO-opleiding. Minimaal 3-5 jaar managementervaring op een beleidsafdeling. Brede inhoudelijke kennis van de decentralisaties (Wmo, Jeugdhulp en Participatiewet) van het sociaal domein. Brede oriëntatie en strategische visie op het sociale domein en de transformatie van het sociale domein specifiek. Recente gemeentelijke werkervaring. Ruime kennis van en ervaring met het werken in een complexe politieke en bestuurlijke context .
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 oktober 2019.
55099Interim Projectleider realisatie (onderhouds) projecten installaties Details Inzien/reageren
6 maanden, optie op verlenging. 5 dagen per week | westen van het land
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider realisatie (onderhouds) projecten installaties
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, optie op verlenging. 5 dagen per week
Plaats/regio: westen van het land
Profiel van het bedrijf: Waterbedrijf met grote technische installaties
Profiel van de opdracht: Managen van voorbereiding en realisatie van (onderhouds) projecten aan installaties met veiligheids karakter, verantwoordelijk voor aansluiting van resultaten in de asset architectuur. Initiëren, (laten) opstellen van PvE voor complete lifecycle van assets, opzetten projectbudgetten (kt, lt onderhouds- & investeringsplannen), aansturing projectteams, realiseert projecten, overdracht naar beheeromgeving en klanten, initieert en stuurt vergunningsprocedures, subsidieaanvragen
Profiel van de manager: HBO (WTB, Elektro en/of procesautomatisering), min. 15 jaar projectleider voor grote complexe projecten, waarvan 5 jaar met onderhoud & projecten ogv grote installaties, ruime kennis van WTB, elektro, procesautomatisering, erv. met lezen en opstellen van contracten, management van projecten, risicomangement. Goed stakeholdermanagement, analytisch, besluitvaardig, resultaatgericht, overtuigend, klantgericht, samenwerkingsgericht, stressbestendig, zelfstarter, operend strategisch tot uitvoering
Opmerkingen: cv. in Word. Tarief max 90,- incl reiskosten.
55094Interim quality engineer Details Inzien/reageren
Min. 3 - 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht: ervaren Interim quality engineer met industriële ervaring.
Verwachte opdrachtduur: Min. 3 - 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Staalverwerkende industrie.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het waarborgen en continue verbeteren van het hoge kwaliteitsniveau richting de klanten, leveranciers en interne organisatie en de kwaliteit van alle processen ohgv productie en veiligheid door het voeren van(interne) audits en het naslaan van de juiste documentatie. Dit alles binnen een veilige werkomgeving. Bij nieuwe producten ben jij de persoon die keurt op kwaliteit volgens de juiste, voorgeschreven normering. Je maakt kwaliteitsrapportages en voert interne audits.
Profiel van de manager: Kennis -en ervaring met tools als PFMEA, MSA, Control Plan, SPC, etc. PDCA denk- en werkwijze, visie, organiseren & realiseren, conceptueel denken, overtuigingskracht, organisatie¬sensitiviteit, samenwerken. Kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement, verandermanagement en verbetermethoden als bijvoorbeeld 6-Sigma, Practical Problemsolving PPS, PDCA, 8D, 5-Why. Kennis en ervaring in normen als ISO/TS16949, ISO 9001,:2008, ISO 14001:2004, etc. Je rapporteert aan Plant Manager.
Opmerkingen: Beschikbaar: zsm
55091Interim werkvoorbereider Details Inzien/reageren
Starten z.s.m. fulltime, project ziekte vervanging, minimaal 1 maand. | Noord-Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim werkvoorbereider.
Verwachte opdrachtduur: Starten z.s.m. fulltime, project ziekte vervanging, minimaal 1 maand.
Plaats/regio: Noord-Limburg
Profiel van het bedrijf: Foodindustrie
Profiel van de opdracht: Minimaal 3 jaar relevante ervaring als werkvoorbereider en ervaring met het werken met SAP.
Profiel van de manager: - MBO / HBO - SAP kennis
Opmerkingen:
55090Interim Sr. Financial Controller Details Inzien/reageren
Per direct / op korte termijn voor ongeveer 6 maanden. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Sr. Financial Controller voor een fintech in Amsterdam (6 mndn)
Verwachte opdrachtduur: Per direct / op korte termijn voor ongeveer 6 maanden.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Fintech
Profiel van de opdracht: Bestaand finance team naar een hoger plan tillen, processen opzetten en documenteren. Structuren opzetten
Profiel van de manager: Ervaringen met controles, wetgeving Hands on: maand- en jaarafsluiting maken SAP ervaringen is een pre
Opmerkingen:
55088Interim Tekenaar (Autocad/Tekla 3-D BIM) Details Inzien/reageren
3-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Parttime is ook bespreekbaar | Alkmaar
 
Hier reageert u op: Gezocht: interim Tekenaar (Autocad/Tekla 3-D BIM)
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Parttime is ook bespreekbaar
Plaats/regio: Alkmaar
Profiel van het bedrijf: Een jong en innovatief bedrijf op het gebied van gevels.
Profiel van de opdracht: In deze functie ben je verantwoordelijk voor: • Het uitwerken van bouwtekeningen tot tekeningen voor de productie, • Het uittrekken en bestellen van materialen. • De software waarmee gewerkt wordt is Autocad met tekenapplicatie Tekla 3-D BIM. Functie eisen: • Een afgeronde opleiding (bij voorkeur) richting Bouwkunde; • Ervaring met Houtskeletbouw elementen; • Ervaring met Autocad, Word, Excel; • Ervaring met Tekla is een must!
Profiel van de manager: Ervaren tekenaar, bij voorkeur eerder in houtskeletbouw gewerkt daadkrachtig Zelfstandig Nuchter, recht door zee
Opmerkingen: Door toenemende drukte en afwezigheid van de tekenaar ontstaat deze interim vacature. Starten kan z.s.m. Tarief bespreekbaar
55073Interim visionair hightech Details Inzien/reageren
6+ maanden, min. 4 d/w | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Inspirerende Interim visionair binnen hightech sector
Verwachte opdrachtduur: 6+ maanden, min. 4 d/w
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Multinational in de hightech industrie.
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen van visie en roadmap; Aansturen Technology afdelingen; Optreden als boegbeeld, zowel extern als intern; Sparringspartner CEO en directie.
Profiel van de manager: C-level binnen high-tech industrie of aanpalend; Ervaren in vertalen visie naar strategie; Visionair, inspirerend, leider, verbinder.
Opmerkingen: Interesse? Stuur zsm CV + tariefindicatie.
55087Interim CTO Details Inzien/reageren
6+ maanden, min. 4 d/w | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Interim CTO voor hightech industrie
Verwachte opdrachtduur: 6+ maanden, min. 4 d/w
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Multinational in de hightech industrie.
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen van visie en roadmap; Aansturen Technology afdelingen; Optreden als boegbeeld, zowel extern als intern; Sparringspartner CEO en directie.
Profiel van de manager: Executive hightech industrie of aanpalend; Ervaren in vertalen visie naar strategie; Visionair, inspirerend, leider, verbinder.
Opmerkingen: Interesse? Stuur zsm CV + tariefindicatie.
55085Interim Hoofd Administratie Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Oss
 
Hier reageert u op: Interim Hoofd Administratie - regio Oss
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Oss
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote projectenorganisatie, nationale en internationale klanten in diverse branches (maritiem, offshore)
Profiel van de opdracht: * Verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie * Controle op grootboek, uren en juiste toewijzing aan projecten * Leidinggeven aan de administratie (debiteuren, crediteuren en grootboek), ongeveer 5 fte * verzorgen van de fiscale aangiften, CBS aangiften * Beheer en analyse tussenrekeningen, intercompany * Maken van aansluitingen subadministraties * Balansspecificaties en dossiers * Maandelijkse afsluitingen * Verbeteren van processen * Rapporterend aan de financieel directeur
Profiel van de manager: * HBO werk- en denkniveau * Gedegen accountingervaring * Hands on, no nonsense en pro-actief * Communicatief, samenbindend en flexibel * Ervaring in een leidinggevende functie * Ervaring in bouw, installatie, projectorganisatie
Opmerkingen: * Start opdracht: eind oktober 2019 * Inzet per week: 5 dagen * Duur opdracht: 5 maanden, optie verlenging
55084Interim Projectleider Vaccinatieprogramma JGZ Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging, 24 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Vaccinatieprogramma JGZ
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De afdeling Jeugdgezondheidszorg zoekt een projectleider Vaccinatieprogramma, die o.s. zorgt voor het keren van de dalende trend van de vaccinatiegraad.
Profiel van de opdracht: Voor zowel de ontwikkeling van een nieuwe aanpak (vaccinatieprogramma meer op maat) als de ontwikkeling en implementatie van interventies zoekt de afdeling Jeugdgezondheidszorg een projectleider. Deze is daarnaast verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe vaccinaties.
Profiel van de manager: Afgeronde WO opleiding. Ruime projectervaring met meerdere stakeholders (minimaal 3 complexe projecten in de afgelopen 5 jaar). Kennis van publieke gezondheid. Goed kunnen schakelen met verschillende stakeholders (informeel netwerk, onderwijspartners, onderzoekers en medische disciplines). Vanuit helicopterview werkend en creatief (out of the box) denkend. Ruime projectervaring met meerdere stakeholders in zorg of sociaal domein (minimaal 3 complexe projecten in de afgelopen 5 jaar).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 oktober 2019.
55114Interim managementassistente Details Inzien/reageren
31 oktober t/m 6 december 2019 met optie tot verlenging (april/m 2020) Belasting: 24 – 36 uur per w | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim managementassistente.
Verwachte opdrachtduur: 31 oktober t/m 6 december 2019 met optie tot verlenging (april/m 2020) Belasting: 24 – 36 uur per w
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vanwege de vervanging van een zwangerschapsverlof en hoge workload zoeken we binnen het secretariaat een tijdelijke managementassistente. Je werkt voor afdeling Opgavesturing. We willen dat je met plezier naar je werk komt. Dat plezier bestaat uit prettige collega’s, een fijne werksfeer, een inhoudelijk interessante job.
Profiel van de manager: een afgeronde opleiding op in ieder geval Mbo-4 niveau. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring als managementassistente in een dynamische omgeving bij een grote organisatie Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheerst MS-Officepakketten Word en Outlook en hebt geen problemen met het leren van nieuwe systemen, zoals Digiplaza en het Zaaksysteem.
Opmerkingen: Reageren voor 18 October 2019.
55083Interim Financieel ondersteuner management Details Inzien/reageren
Startdatum 28-10-2019., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging tot 2 jaar, 24 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Financieel ondersteuner management
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 28-10-2019., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging tot 2 jaar, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor ondersteuning van management en contractmanagers zoekt men een tijdelijke financieel ondersteuner.
Profiel van de opdracht: Het ondersteunen van het afdelingshoofd, de teamleiders en contractmanagers vwb het behouden van financieel overzicht.
Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO opleiding. Minimaal vijf jaar of meer aantoonbare relevante werkervaring. Kennis van en ervaring met Decade. Positieve en kritische werkhouding, eigenaarschap en verantwoording nemend. Zelfstandig, proactief, stressbestendig, plannen en organiseren en verbindend.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 oktober 2019.
55082Interim Adviseur Digitaal Informatiebeheer Details Inzien/reageren
Startdatum 14-11-2019, duur 4 maanden, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 16 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Interim Adviseur Digitaal Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 14-11-2019, duur 4 maanden, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor implementatie van de nieuwe visie \'van analoog naar digitaal\' zoekt men een ervaren adviseur, tevens expert op het vlak van digitaal informatiebeheer.
Profiel van de opdracht: (Mede) ontwikkelen en uitwerken roadmap op digitaal informatiebeheer. Inrichten en uitvoeren activiteiten en projecten van de roadmap. Inhoudelijk adviseren en begeleiden/coachen van de projectgroepleden. Coachingvaardigheden inzetten om in processen en projecten het nieuwe digitale werken te introduceren en te borgen. Adviseren over afhankelijkheden met andere, gerelateerde ontwikkelingen. Adviseren over succesvolle implementatie van de roadmap en verandering.
Profiel van de manager: HBO/WO bedrijfskunde, bestuurlijke informatievoorziening of vergelijkbaar. Minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied als adviseur bij (her)inrichting digitaal informatiebeheer. Ervaring met het inrichten van de governance voor digitaal informatiebeheer. Kennis van relevante wet- en regelgeving (Archiefwet, Wet Open Overheid, AVG). Kennis van applicaties en systemen (DMS/RMS). Ervaring bij overheidsorganisaties (eis!). Ervaring met projectuitvoering binnen het domein digitaal informatiebeheheer.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 20 oktober 2019.
55081Interim Projectsecretaris gebiedsontwikkeling/planologie Details Inzien/reageren
Startdatum 2-12-2019, einddatum 30-4-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week | Regio Noord-Limburg
 
Hier reageert u op: Interim Projectsecretaris gebiedsontwikkeling/planologie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-12-2019, einddatum 30-4-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Limburg
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een gebiedsontwikkeling zoekt men een tijdelijke projectsecretaris, die bijdraagt aan het succes van het project door o.a. monitoring en signalering, rapportages, ondersteuning projectleiders.
Profiel van de opdracht: Als projectsecretaris zorg je voor een goede monitoring van het project, heb je een signaalfunctie, stel je voortgangsrapportages op, ben je verantwoordelijk voor een goede monitoring m.b.t. risicomanagement, ondersteun en adviseer je projectleiders, verzorg je de projectmailbox, ben je het aanspreekpunt verschillende klankbordgroepen, ben je de vraagbaak van de verschillende samenwerkingspartners, verzorg je de verslaglegging projectgroepvergaderingen en incidenteel van andere overleggroepen.
Profiel van de manager: HBO/WO. Minimaal 2 jaar werkervaring als projectsecretaris, projectleider of projectmedewerker bij een overheidsinstantie opgedaan in de afgelopen 4 jaar. Minimaal 1 jaar ervaring met projecten t.a.v. duurzame energie opgedaan in de afgelopen 2 jaar. Minimaal 1 jaar ervaring met planologie opgedaan in de afgelopen 3 jaar. Idem met gebiedsontwikkeling. Accuraat en verbindend.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 oktober 2019.
55080Interim Projectleider Sourcing ICT Infrastructuur Details Inzien/reageren
Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-11-2020, optie tot verlenging 1 jaar, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Sourcing ICT Infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 1-11-2020, optie tot verlenging 1 jaar, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Vanwege sourcing van de ICT infrastructuurvoorzieningen zoekt men een projectleider die zorgt voor de de ontwikkeling van de organisatie van uitvoerend naar regisserend.
Profiel van de opdracht: Je ontwikkelt het nieuwe regiemodel o.b.v. de principes van multi sourcing, betrekt en stemt af met alle relevante stakeholders. Je ontwikkelt een veranderaanpak voor de implementatie van het nieuwe regiemodel en voert deze uit. Je ondersteunt medewerkers waar nodig bij de uitvoering van regietaken. Je verricht zelf regietaken met het oog op een goede implementatie van het model en het lerend effect voor medewerkers. Je betrekt actief directie, IV-organisaties en strategische partners.
Profiel van de manager: HBO- of WO bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of bedrijfseconomie. Brede kennis van IV- en ICT-projecten. Kennis en ervaring als lijn-leidinggevende in ICT-beheer en met regieorganisaties binnen de overheid. Kennis van sourcing en governance. Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van regie-organisaties binnen de overheid. Ervaring met het aansturen van complexe leveranciersrelaties en demandmanagement. Oplossingen kunnen vertalen naar consequenties voor de organisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
55079Interim HR Business Partner Details Inzien/reageren
Startdatum 21-10-2019, einddatum 6-1-2020, optie tot verlenging n.n.b., 32-36 uur per week | Regio Het Gooi
 
Hier reageert u op: Strategisch Interim HR Business Partner
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 21-10-2019, einddatum 6-1-2020, optie tot verlenging n.n.b., 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Het Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen de afdeling HR zoekt men een strategische HR Business Partner
Profiel van de opdracht: Je bent dé strategische gesprekspartner als het gaat over HR vraagstukken. Je informeert en adviseert de directie en management gevraagd en ongevraagd over HR strategie en -beleid. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het formuleren en bereiken van organisatiedoelstellingen op het gebied van HR. Je vertaalt interne en externe personeels- en organisatieontwikkelingen naar concrete voorstellen voor verbetering en/of verandering. Je zorgt voor draagvlak in de lijn voor strategische HR thema\'s.
Profiel van de manager: HBO of academisch werk- of denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring met het (vanuit een HR en/of bedrijfskundige invalshoek) adviseren van de business op strategisch niveau. Stevig en prettig gesprekspartner, overtuigend en enthousiasmerend. Naast de reguliere werkzaamheden pak je ook organisatie brede projecten op, je beschikt dan ook over projectmanagementvaardigheden. Beheersing Engelse taal in woord en geschrift.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 14 oktober 2019.
55078Interim Projectleider Omgevingsvisie Details Inzien/reageren
Startdatum 10-11-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 20 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Omgevingsvisie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-11-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Vanwege vertrek van de huidige projectleider zoekt men een tijdelijke vervanger. Het project is onderdeel van het programma invoering Omgevingswet. Je rapporteert aan de programmamanager.
Profiel van de opdracht: Afronden van de analyse van bestaand beleid en huidige opgaven. In beeld brengen van relevante trends en ontwikkelingen. Een opinienota voorbereiden voor de gemeenteraad over keuzes t.a.v. aard van de visie, belangrijke opgaven en participatie. Uitwerken van het vastgestelde stappenplan tot een plan van aanpak. Je werkt samen met het projectteam omgevingsvisie, dat zorgt voor de inhoudelijke inbreng en in overleg met de portefeuillehouder en de raadswerkgroep.
Profiel van de manager: Academische opleiding. Minimaal 10 jaar ervaring in het fysieke domein, opgedaan in de periode vanaf 2007. Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider van grote projecten in het fysieke domein binnen de overheid opgedaan in de afgelopen 7 jaar. Recente ervaring met de Omgevingswet. Ervaring met complexe participatie- en inspraaktrajecten opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Ervaring met het adviseren van het bestuur en bestuurlijke besluitvormingsprocessen opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 oktober 2019.
55076Interim Civieltechnisch Projectleider Details Inzien/reageren
Startdatum 11-11-2019, duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Interim Civieltechnisch Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-11-2019, duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling Ontwikkeling zoekt men een ervaren projectmanager, die verantwoordelijk wordt voor enkele civieltechnisch/infrastructurele projecten.
Profiel van de opdracht: Je geeft o.a. leiding aan projecten i.v.m. aanleg ontsluitingswegen, opstart van projecten voor civieltechnische werkzaamheden en woningbouw, reconstructie kruispunt, aanleg keerspoor.
Profiel van de manager: HBO opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager ruimtelijke ontwikkeling in de afgelopen 9 jaar. Aantoonbare werkervaring als projectmanager binnen een gemeentelijke organisatie. Ervaring met coördinatie en afstemming met diverse partijen, zoals civiele aannemers, bouwers, nutsbedrijven, gemeentelijke organisatie en bewoners. Vaardig in het opstellen van bestuur- en managementrapportages.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 oktober 2019, 15.00 uur.
55075Interim Manager Openbare Ruimte Details Inzien/reageren
Startdatum 1-11-2019, duur 2 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Het Gooi
 
Hier reageert u op: Interim Manager Openbare Ruimte gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, duur 2 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Het Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente zoekt voor de afdeling Openbare Ruimte een ervaren en verbindende afdelingsmanager, ervaren met verandermanagement binnen complexe gemeentelijke organisaties.
Profiel van de opdracht: Verbeteren samenwerking tussen de teams Voorbereiding & Uitvoering en Beheer & Onderhoud. Teamontwikkeling en positionering team Vastgoed. Bevorderen samenwerking met andere teams, creëren van verbinding. Als ambtelijk opdrachtgever zorg jij voor verduurzaming van gemeentelijke gebouwen, grond- en vastgoedbeleid en vernieuwing van een zwembad(locatie).
Profiel van de manager: Minimaal HBO-opleiding. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als manager bij of in opdracht van een overheidsinstelling in de afgelopen 10 jaar. Aantoonbare werkervaring als afdelingsmanager op het gebied van openbare ruimte bij een gemeente. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met verandermanagement bij een gemeente. Aantoonbare werkervaring met verduurzaming van gemeentelijke gebouwen, grond- en vastgoedbeleid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 oktober 2019, 15.00 uur.
55104Interim WFM planner / data analist Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim WFM planner / data analist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Implementeren van nieuw planningssoftware (Symagic). Uitvoeren gedegen informatieanalyse van werkstromen en capaciteit. Analyse van informatiestromen: WFM stuurinformatie, informatieverspreiding en informatie-behoefte. Opzetten en implementeren van rapportagestructuur op medewerker en afdelingsniveau. Het ontwikkelen fore-castingmodel en capaciteitsplan. Strategische personeelsplanning (eventueel voorstel flexpool). Flexibilisering van de personele inzet.
Profiel van de manager: Afgeronde hbo/mbo opleiding met minimaal 2/5 jaar aantoonbare werkervaring met bovengenoemde. Aantoonbare werkervaring met alle onderdelen van het workforce managementproces binnen contact centers. Aantoonbare werkervaring met alle onderdelen van het workforce managementproces binnen de overheid. Aantoonbare werkervaring in de uitvoering en optimalisatie van personeelsplanning, forecast, rooster, capaciteitsplanning en rapportage. Aantoonbare werkervaring met Symagic .
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55097Interim Projectleider Elektriciteit Regionale Energiestrategie Details Inzien/reageren
Start: 4-11-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 28-6-2020 Optie op verl. Ja | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Elektriciteit Regionale Energiestrategie
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-11-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 28-6-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je draagt (mede) zorg voor de totstandkoming en vaststelling van een concept-RES en het definitief RES 1.0 op basis van de startnotitie en het plan van aanpak. Je richt je daarbij op de strategie voor elektriciteit en het bod voor duurzame elektriciteit; Je functioneert vanuit en neemt deel aan het kernteam RESU16, onder aansturing van de programmamanager RES; Je bent verantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming van gedragen stukken op basis waarvan colleges besluiten kunnen nemen (o.a. de
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op wo-niveau. Werkervaring minimaal 5 jaar. Aantoonbare ervaring met ruimtelijke vraagstukken rond het opwekken van duurzame elektriciteit. Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en vraagstukken rond het opwekken van duurzame elektriciteit. Affiniteit met of ervaring bij een overheidsorganisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-10-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55105Interim Adviseur Veiligheid Details Inzien/reageren
Start: 1-11-2019 Uren per week: 32 Duur: 4 maanden Optie op verl. Ja | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Veiligheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2019 Uren per week: 32 Duur: 4 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als adviseur Integrale Veiligheid lever je een bijdrage aan beleidsontwikkeling en -uitvoering op het brede terrein van integrale veiligheid. Je kerntaak daarbinnen is de bestuurlijke aanpak van ondermijning en radicalisering. Daarnaast speel je een actieve rol in de districtelijke samenwerking. Je pakt beleidsontwikkelingen op, in nauwe samenwerking met veiligheidspartners en collega\'s uit de regio en vertaalt deze naar praktisch lokaal beleid voor de gemeente. Als adviseur Veiligheid pak je oo
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau (Bijgevoegd aan CV). Recente aantoonbare werkervaring als adviseur Integrale Veiligheid in een complexe en politiek-bestuurlijke omgeving. Aantoonbare recente werkervaring als adviseur Veiligheid met de bestuurlijk aanpak van ondermijning.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 62,50 excl. BTW en incl. reiskosten woon-werk. Graag reageren voor 24-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55089Interim Projectmanager INFRA Details Inzien/reageren
Start: 21 oktober 2019, 40 uur per week Einddatum: 20 oktober 2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectmanager INFRA
Verwachte opdrachtduur: Start: 21 oktober 2019, 40 uur per week Einddatum: 20 oktober 2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Je maakt onderdeel uit van het projectteam waarbij de belangrijkste taken zijn: • Zorgen voor de juiste Agile structuur volgens de Agile Safe methode om te komen tot het tijdig en goed leveren van de technische en functionele project deliverables;
Profiel van de opdracht: • Aansturen Systemteam specialisten en zorgen dat zij werken volgens de Agile werkmethoden; • Aansturen verschillende leveranciers en zorgen dat zij aansluiten op de projectstructuren; • Het assisteren/kennis overdragen naar de projectteams en beheerorganisatie; • Participatie als ‘technisch geweten’ en adviseur • Afronding kantoorautomatisering (KA) migratie; • Kwartiermaker project LAA, waarbij het belangrijk is de stakeholders goed te managen.
Profiel van de manager: • Minimaal 10 jaar projectmanagement ervaring bij grotere organisaties en projecten, waarbij de consultant een substantiële rol heeft gespeeld; • Minimaal 5 jaar ervaring in het werken met en sturen van Agile projectteams; • Kennis en ervaring met projectmatig werken; • Je hebt ruime ervaring met het opzetten van complexe Agile projectorganisaties; • Werken in dynamische omgeving onder tijdsdruk; • Ervaring binnen een complexe organisatie en/of (Rijks) overheid is een pré;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55093Interim Projectmanager Ontwikkelteam Overstap Details Inzien/reageren
Start: 1-11-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager Ontwikkelteam Overstap
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Projectmanager Ontwikkelteam Overstap zal, samen met eerder geselecteerde programmeurs en redacteur voor het Overstapportaal, de bedrijfsapplicatie Hermes en andere back-end functionaliteiten in een integraal Ontwikkelteam volgens de SCRUM-methodiek gaan werken. De projectmanager Ontwikkelteam Overstap is verantwoordelijk voor de uitvoering van de aanpassingen aan het Overstapportaal. Het betreft met name front-end aanpassingen en redactie van teksten aan de webportaal.
Profiel van de manager: Ervaring met de administratieve vastlegging van erfpachtrechten in grote bedrijfsapplicaties. Meer dan 5 jaar ervaring met complexe ICT-gerelateerde verandertrajecten. Minstens 3 jaar werkervaring opgedaan met Agile en/of verandermanagement. Minimaal 5 jaar ervaring met het programmeren van webportalen en koppelvlakken met bedrijfsapplicaties. Ervaring bij de lokale overheid in een soortgelijke rol.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-10-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55095Interim Projectleider Coördinator Programma Details Inzien/reageren
Start: 25-11-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2021 Optie op verl. n.n.b. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Coördinator Programma
Verwachte opdrachtduur: Start: 25-11-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2021 Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het programma bevindt zich in een overgangsfase tussen planvorming en uitvoering. Dit betekent enerzijds dat er nog diverse werkzaamheden spelen die te maken hebben met het definitief worden van b.v. bestemmingsplan en peilbesluiten (o.a. beroepstermijnen). Anderzijds spelen de voorbereidingen om tot realisatie van de natuurinrichting te komen. Dit vraagt het opstellen van goede praktische inrichtingsplannen waarbij ook h
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaren relevante ervaring als projectleider op projecten met een budget van minimaal € 1 miljoen; Minimaal 3 jaren met relevantie in het betreffende vakgebied (veenweiden en op de grens van natuur/landbouw); Aantoonbare affiniteit met (gebieds)processen met een veelvoud aan partijen en met (tegengestelde) belangen; Kennis van en ervaring met het functioneren van openbaar bestuur; Kandidaat is in het bezit van een rijbewijs B.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55096Interim Senior Business Analist Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Business Analist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het verzamelen, verrijken en analyseren van business informatie Het verzamelen, analyseren, verrijken en op schrift stellen van eisen en wensen Inventariseren van processen Creëren van draagvlak bij stakeholders Opstellen van informatie- en procesmodellen Meeschrijven aan het eindproduct van het onderzoek Meedenken over de wijze waarop producten gestructureerd en opgebouwd worden
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende WO diploma Bedrijfskundige Informatica. Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 6 jaar) in beschreven werkzaamheden bij een (grote) complexe organisatie. Aantoonbare ervaring met Agile en Scrum/DevOps werkwijzen. Ervaring met het ontwerpen, modeleren en beschrijven van (werk)processen. Ervaring met het op schrift stellen van business behoeftes in de vorm van functionele en non-functionele requirements.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-10-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55098Interim Adviseur Openbare Orde Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden | Gelderland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Openbare Orde
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het ondermijningsbeleid op basis van het Plan van Aanpak Ondermijning 2019 voor de gemeente op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je draagt bij aan de intensivering en versterking van de aanpak van ondermijning waarbij nieuwe initiatieven worden ontplooid, om efficiënter en effectiever op te kunnen treden tegen ondermijning. Je bent een samenwerkingspartner voor het RIEC, politie, openbaar ministerie, belastingdienst, de
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Integrale Veiligheidskunde of Bestuurskunde; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur openbare orde en veiligheid bij een gemeentelijke organisatie; Aantoonbare werkervaring op de dossier ondermijning; Aantoonbare werkervaring met het adviseren in een politieke / bestuurlijke omgeving;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 75,00 excl. BTW en incl. reiskosten woon-werk. Graag reageren voor 28-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55100Interim Senior Coordinator Jaarrekening Details Inzien/reageren
Startdatum 25-11-2019 Einddatum 30-04-2020 Uren per week 36 | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Coordinator Jaarrekening
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 25-11-2019 Einddatum 30-04-2020 Uren per week 36
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Is Register Accountant. Neemt de regie binnen de Dienst Financiën in het proces van de totstandkoming van de jaarrekening. Is met betrekking tot de jaarrekening de verbinder binnen de Dienst Financiën en richting de Directie Financiën & Control, interne accountant en externe accountant. Is meewerkend voorman in het jaarrekeningteam (3 fte).
Profiel van de manager: Minimaal 10 jaar werkervaring binnen grote (1000+) organisaties, met werkzaamheden t.a.v. de P&C cyclus, bij voorkeur binnen de overheid. Werkervaring met het coördineren en inhoudelijk begeleiden en (bij)sturen van het proces en de inhoud omtrent de jaarrekening. Werkervaring met specifieke werkzaamheden t.a.v. balansdossiers, in relatie tot de jaarrekening. Werkervaring in het aansturen van teams van minimaal 5-10 medewerkers.
Opmerkingen: Reageren voor Woensdag 16 oktober (17:00)
55107Interim Regisseur Informatiebeheer Details Inzien/reageren
Start: 1-11-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Regisseur Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De kandidaat maakt inzichtelijk welke processen binnen het IB op welke manier moeten worden ondersteund door Informatiebeheer en of en welke aanvullende eisen gesteld moeten worden aan professioneel duurzaam toegankelijk informatiebeheer. Hij/zij geeft inzicht in welke bronnen voor welk bedrijfsproces worden gebruikt, hoe deze zijn ontsloten en/of aangesloten. Daarnaast maakt de kandidaat inzichtelijk op welke manier de medewerkers informatie verwerken, bewerken en opslaan. Ook maakt kandidaat i
Profiel van de manager: In het bezit van een relevant diploma op het gebied van informatiemanagement en informatiebeheer. Aantoonbaar ruime (minimaal 10 jaar) ervaring met complexe projecten waarin de organisatie of inrichting van informatiebeheer in centraal staan. Aantoonbaar ervaring met het tot een goed einde brengen van complexe projecten waarin tegengestelde belangen elkaar ontmoeten. Aantoonbare ervaring met de organisatie van het beheer van technische informatie. Ruime ervaring in het projectmatig werken en met
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-10-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55108Interim Coördinator Beheer Openbare Ruimte Details Inzien/reageren
Start: 28-10-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Coördinator Beheer Openbare Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-10-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De organisatie is volop in ontwikkeling. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de afronding van het koersplan en de ontwikkelrichting van de afdeling. Er ligt een mooie opgave om, samen met de afdeling, vorm en richting te geven aan de manier waarop dit koersplan tot uitvoering gebracht wordt. Verder ligt het accent voor de coördinator Beheer Openbare Ruimte op de volgende werkzaamheden: De dagelijkse planning en aansturing van de medewerkers van de buitendienst; (Lange termijn) Planningen van de
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4 op het gebied van beheer openbare ruimte; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als coördinator Beheer Openbare Ruimte binnen een gemeente; Aantoonbare werkervaring met het aansturen van medewerkers van de buitendienst; In bezit van VCA Vol diploma;
Opmerkingen: Uurtarief max. € 72,50 exclusief btw, inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 18-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55109Interim Contractmanager Details Inzien/reageren
Start: 25-11-2019 Uren per week: 16 Duur: 11 maanden Optie op verl. n.n.b. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Contractmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 25-11-2019 Uren per week: 16 Duur: 11 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Deze uitvraag richt zich op de invulling van de rol van Contractmanager binnen het IPM-team het project. De Contractmanager geeft leiding aan de werkzaamheden van het contractmanagementteam en is verantwoordelijk voor het gehele proces van het vaststellen van de inkoopbehoefte, het opstellen van het inkoopplan, de contractvoorbereiding, -aanbesteding en -uitvoering richting (markt)partijen, de contractbeheersing (contractbewaking) en realisatie binnen de projectkaders: scope,
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO/WO diploma in civieltechnische studierichting; Minimaal 8 jaar werkervaring als Contractmanager van civieltechnische projecten; Aantoonbare ervaring als Contractmanager voor een periode van tenminste twee jaar, belast met het voorbereiden en aanbesteden van civiele werken met een aanneemsom groter dan € 30 mln, op basis van de UAV-GC en belast met systeemgerichte contractbeheersing (SCB) .
Opmerkingen: Graag reageren voor 31-10-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55110Interim Adviseur Beheeracceptatieproces Groen Details Inzien/reageren
Start: 1-11-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Beheeracceptatieproces Groen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Meegeven eisen en toetsen van uitgangspunten en ontwerpen binnen projecten; Controle oplevering van projecten - technische opname obv. projectbesluiten; In beheer nemen van projecten - dossier filing en opslag; Totale projectenportefeuille met groenaandeel ca 120 in de komende periode.
Profiel van de manager: Een afgeronde hbo opleiding met sterke voorkeur voor een (civiel) technische of groene opleiding Werkervaring in projecten of beheer in het groen. Minimaal 5 jaar ervaring met het begeleiden van de uitvoeringsfase van infrastructurele of groenprojecten binnen de overheid. Ervaring met thematiek van "Projectmatig Werken"; in bezit zijn van Prince 2 Foundation of IPMA D.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55113Interim Adviseur Inburgering Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: t/m 30-4-2020 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Inburgering
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: t/m 30-4-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zet projecten op voor de doelgroep inburgeraars, (incl. ondertussen groep), Je bent verantwoordelijk voor de complete leiding en uitvoering van de projecten, Je hebt aantoonbaar bekendheid met het taalaanbod in Utrecht en werkt aan tot stand brengen van het taalconvenant, Je bewaakt de convenantafspraken, controleert de kwaliteit van de taalaanbieders en adviseert het contractmanagement en beleid, Je onderhoudt relatie met de taalaanbieders en zorgt voor een goede samenwerking, Je werkt
Profiel van de manager: Aantoonbare werkervaring met de Participatiewet in de afgelopen 5 jaar; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de Wet Inburgering binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider in de afgelopen 5 jaar Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau; Aantoonbare ervaring met de diverse inburgeringsstelsels van het afgelopen decennium
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55115Interim Managementondersteuner/projectassistent Details Inzien/reageren
Startdatum 18-11-2019 Einddatum 29-2-2020 Aantal uur per week 32,00 | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Managementondersteuner/projectassistent
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-11-2019 Einddatum 29-2-2020 Aantal uur per week 32,00
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor structuur in de hectische werkdagen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van lopende projecten en de bijbehorende deadlines; Je ondersteunt de leidinggevende en steekt je handen uit de mouwen; Je pakt ad hoc projecten op.
Profiel van de manager: Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding; Je hebt ervaring in een ondersteunende rol; Je bent flexibel, maar ook standvastig als het nodig is; Je denkt vooruit, neemt initiatief en pakt je verantwoordelijkheid; Je bent organisatorisch sterk, gestructureerd en hebt een servicegerichte instelling.
Opmerkingen: De gesprekken vinden plaats op dinsdag 5 november tussen 09:00 uur en 12:00 uur
55116Interim Senior Solution Architect Integratie Details Inzien/reageren
Start: 28 oktober 2019, 36 uur per week Einddatum: 1 mei 2020, met optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Solution Architect Integratie
Verwachte opdrachtduur: Start: 28 oktober 2019, 36 uur per week Einddatum: 1 mei 2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Als solution architect ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, actueel houden en communiceren van solution architectuur binnen één of meerdere architectuur domeinen (logische verzamelingen van bedrijfsonderdelen en thema’s).
Profiel van de opdracht: Jij doet dit - onder begeleiding van de lead architect - in nauw overleg en samenwerking met het architectuurteam en ontwikkelteams. Concreet ga je het volgende uitvoeren: - uitwerken/beschrijven van de solution architectuur voor de digitale kanalen (portalen en systeemkoppelingen), incl. berichtenafhandelingen en interfaces naar bijvoorbeeld dossier; - uitwerken/beschrijven van de integratie architectuur
Profiel van de manager: • HBO/WO werk- en denkniveau; • Recent toegepaste kennis en ervaring als IT / domein architect in een agile omgeving(5 jaar); • Recent toegepaste kennis en ervaring in het opstellen van architectuur voor externe (communicatie) kanalen (webportaal en systeeminterface) o.b.v. SOAP- en RESTful API\'s (5 jaar) • Kennis van en aantoonbare ervaring met het realiseren van architectuurproducten in een complexe en security gevoelige omgeving (externe gebruikers) (5 jaar);
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55122Interim Functioneel / Technisch ontwerper Details Inzien/reageren
Start: 4 november 2019 Einddatum: 30 april 2020 optie op verlening | Omgeving Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel / Technisch ontwerper
Verwachte opdrachtduur: Start: 4 november 2019 Einddatum: 30 april 2020 optie op verlening
Plaats/regio: Omgeving Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als senior ontwerper ben je verantwoordelijk voor het vernieuwen en verbeteren van alle functionaliteiten
Profiel van de opdracht: De website is ontwikkeld in Sharepoint en .Net met Angular. Verder heb je te maken met een grote verscheidenheid aan applicaties en bijbehorende processen die alle informatie aanleveren die ontsloten moet worden via de website. Hoofdtaken: • Analyseren van business processen en inventariseren van requirements
Profiel van de manager: • HBO/WO werk- en denkniveau • Aantoonbare ervaring (5+ jaar is een pré) met informatie-analysemethoden- en technieken en functioneel ontwerpen • Ruime ervaring met het opstellen van informatieanalyses en het beschrijven daarvan in use cases, business epics en user stories • Goed in staat om een brug te slaan tussen de business en de techniek • Goede analytische vragen;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55129Interim Teammanager Informatiebeheer Details Inzien/reageren
Start: 1-12-2019 Uren per week: 28-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teammanager Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2019 Uren per week: 28-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het verhogen van de kwaliteit van het team Informatiebeheer (voortvloeiend uit de reorganisatie / Strategische Personeelsplanning) en het monitoren van het hieruit voortvloeiende ontwikkeltraject voor medewerkers. Het afronden van (ambtelijke) visie op Informatiebeheer en de implementatie ervan begeleiden. Het begeleiden / volgen van de evaluatiepunten uit de (ambtelijke) visie Stadsarchief 2017 t/m 2020. Het verbeteren en lean maken van de processen van informatiebeheer en Stadsarchief. Het imp
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als verandermanager. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende binnen de (gemeentelijke) overheid. Aantoonbare werkervaring met informatiebeheer en / of zaakgericht werken.
Opmerkingen: Een maximaal uurtarief van € 77,50,- incl. reiskosten woon-werk. Graag reageren voor 28-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55123Interim Windows en Azure Engineer Details Inzien/reageren
Start: 4 November 2019 (Minimaal 32 uur per week) Einddatum: Minimaal tot maart 2020 | eindhoven
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Windows en Azure Engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: 4 November 2019 (Minimaal 32 uur per week) Einddatum: Minimaal tot maart 2020
Plaats/regio: eindhoven
Profiel van het bedrijf: Als Windows & Azure engineer houdt jij je bezig met: • Ontwerpen, implementeren en beheren van de Windows & Azure infrastructuur voor onze Campus o On-Premise Windows server infrastructuur (VMware Hypervisor)
Profiel van de opdracht: o Active Directory Federation Services o Microsoft System Center Products • Automatiseren van de infrastructurele services (Cloud & on-premis hybride); • Verbeteren van de efficiency en rapid deployment van services mogelijk maken; • System health monitoring gebruik makend van tools als SCOM, Azure operations monitoring; • Derdelijns support en opstellen van root cause analyses, verhelpen van incidenten & doorvoeren van wijzigingsverzoeken; • Dagelijkse operationele werkzaamheden;
Profiel van de manager: De kandidaten hebben aantoonbare ervaring met: • Minimaal aantoonbaar HBO werk-/denkniveau; • Aantoonbare kennis van en ervaring met Windows server (vanaf Windows server 2012) en Azure; • Aantoonbare werkervaring in grotere organisaties en /of complexere organisatie; • VMware certificering of aantoonbare ervaring is een pré; • Aantoonbare ervaring op het gebied van automatiseren en provisioning, (e.g. PowerShell, Azure DevOps); • Basis kennis op het gebied van netwerken en storage;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55124Interim Openbare Ruimte Ontwerper Details Inzien/reageren
Start: 1-11-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Openbare Ruimte Ontwerper
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het (ondersteunen bij het) maken van ontwerpen voor de openbare ruimte van initiatief tot en met het definitief ontwerp, inclusief afstemming met alle relevante disciplines; Het deelnemen in projectgroepen en in samenwerkingsverbanden met externe partijen; Het (eventueel onder begeleiding van een senior) opstellen van plannen van aanpak en offertes; Het voeren van overleg met externe stakeholders en bewoners;
Profiel van de manager: Minimaal een hbo diploma in de vakrichting ontwerp openbare ruimte en/of landschapsontwerp. Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van ontwerp, analyse en planvorming m.b.t. reguliere ruimtelijke vraagstukken. Kennis van en gewerkt met de programma\'s Illustrator / Autocad / Photoshop / Indesign.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-10-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55127Interim Concerncontroller / Hoofd Financiën en Control Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-5-2020 Optie op verl. Ja | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Concerncontroller / Hoofd Financiën en Control
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-5-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Semi Overheid
Profiel van de opdracht: Je draagt bij aan de continuering, doorontwikkeling en beheersing van een financieel-economische, evenwichtige organisatie. Daarin spelen momenteel o.a. het meewerken aan de visie op een toekomstige robuuste afrekensystematiek, het helpen verankeren van de gekozen risicomethodiek binnen de organisatie en advisering over financiering van toekomstige innovatieprojecten. Je treedt vanuit die hoedanigheid op als eerste adviseur van het Algemeen en Dagelijks Bestuur en van de Directie. Je bent voorzi
Profiel van de manager: Relevante universitaire opleiding. Ruime kennis en ervaring met betrekking tot de verschillende aspecten en verantwoordelijkheden van directie Middelen en Control; Zeer ruime ervaring met leidinggeven aan professionals, met het werken in een politiek-bestuurlijke context en met het opereren binnen en buiten een gemeentelijke, provinciale organisatie, of een gemeenschappelijke regeling. Het vermogen relevante samenwerkingsverbanden binnen en buiten een organisatie te zoeken, creëren en daarvan ef
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
55133Interim Scrummaster Details Inzien/reageren
Start: 28 oktober 2019 Einddatum: 30 april 2020 optie op verlening | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Scrummaster
Verwachte opdrachtduur: Start: 28 oktober 2019 Einddatum: 30 april 2020 optie op verlening
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: De Scrum Master ondersteunt de Product Owner m.b.t. de volgende onderwerpen: • Het vinden van technieken voor een effectief Product Backlog management; • Het Scrum Team de noodzaak laten inzien om duidelijke en beknopte Product Backlog items te maken;
Profiel van de opdracht: • Inzicht verkrijgen in de product planning in een empirische managementomgeving; • Ervoor zorgdragen dat de Product Owner weet hoe de Product Backlog te ordenen zodat de maximale waarde verkregen kan worden; • Inzicht verkrijgen in en het beoefenen van agility; • het faciliteren van Scrum gebeurtenissen wanneer gevraagd of nodig.
Profiel van de manager: Werkervaring en -denkniveau • Scrum Master Agile Scrum • HBO/WO • Aantoonbare ervaring met en kennis van ondersteunen van ontwikkelteams d.m.v. agile/scrum
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55137Interim Systeembeheerder Linux Details Inzien/reageren
Start: 31 oktober 2019 32-38 uur Einddatum: 31 oktober 2020 optie op verlening | Leiden
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Systeembeheerder Linux
Verwachte opdrachtduur: Start: 31 oktober 2019 32-38 uur Einddatum: 31 oktober 2020 optie op verlening
Plaats/regio: Leiden
Profiel van het bedrijf: Als systeembeheerder Linux zorgt u samen met een team van gemotiveerde collega’s voor het up to date houden van de omgeving. U bent samen verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening zoals de klant dat mag verwachten.
Profiel van de opdracht: Daartoe beschikt u over een proactieve werkhouding waarmee u het dagelijks beheer en eventuele incidenten in goede banen weet te leiden. U signaleert tijdig knelpunten, schakelt de expertise van collega’s in en zoekt continu naar mogelijkheden om uw werkzaamheden en werkomgeving te verbeteren. Werkzaamheden • Proactief centraal beheren van de Linux server systemen, Linux desktops, applicatieservers, databaseservers, email, enzovoort; • 2e lijns ondersteuning;
Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar iemand met (Profiel) • HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding binnen het vakgebied; • Ervaring met het in een team beheren van serverlandschappen; • Kennis van en ervaring met Linux (Red Hat, SUSE), Apache, LDAP; • Kennis van en ervaring met gebruik van Xymon, VMware, Logstash, Tomcat, Topdesk, Infoblox strekt tot aanbeveling; • Certificering voor Linux (RHCSA of RHCE) strekt tot aanbeveling; • Kennis van ITIL en Prince2
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55144Interim Microsoft specialist Details Inzien/reageren
Start: Z.s.m. Einddatum: 31-12-2019 + optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Microsoft specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: Z.s.m. Einddatum: 31-12-2019 + optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als Microsoft specialist kom je te werken in een groot multidisciplinair ICT team.
Profiel van de opdracht: Je zult naast je verantwoordelijkheden met betrekking tot het dagelijkse beheer en de continuïteit van de ICT omgeving, zeker in aanraking komen met de rest van de ICT infrastructuur. Je werkt hierbij oplossingsgericht en hebt een positieve ‘can-do’-mentaliteit, waarbij je een belangrijke bijdrage levert om verbeteringen voor elkaar te krijgen. Je bent erg leergierig en nieuwsgierig en heb je een drive om alerts van de monitoring tot de bodem uit te zoeken.
Profiel van de manager: • Werk- en denk niveau en/of afgeronde (ICT) opleiding op HBO niveau; • Certificering up-to-date;Minimaal 6 jaar ervaring in complexe ICT omgevingen; • Gedegen kennis van Windows Server, MS Exchange en RES/Avanti Workspace Manager; • Kennis van Symantec Enterprise Vault 10, VMware VSphere en VMware Horizon.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55147Interim Teammanager Informatiebeheer Details Inzien/reageren
Start: 1 december Einddatum: 1-12-2020 | Omgeving Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Teammanager Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 december Einddatum: 1-12-2020
Plaats/regio: Omgeving Den Haag
Profiel van het bedrijf: Het team Informatiebeheer is een ontwikkeltraject gestart met als doel om de kwaliteit van het post en archiefproces te verbeteren.
Profiel van de opdracht: De afdeling Informatie & Automatisering (I&A) is het organisatieonderdeel dat zowel op strategisch, tactisch als operationeel gebied de gehele organisatie ondersteunt en verbetert. In het tijdsgewricht van toenemende digitalisering dient een gemeentelijke organisatie, als informatie verwerkend organisme, flexibel en slagvaardig te zijn om haar ambities waar te kunnen maken. Het verzamelen, ontsluiten, beschikbaar stellen en duurzaam bewaren van informatie is steeds meer van strategisch belang.
Profiel van de manager: • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als verandermanager • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende binnen de (gemeentelijke) overheid • Aantoonbare werkervaring met informatiebeheer en / of zaakgericht werken
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55148Interim Senior werkplek beheerder Details Inzien/reageren
Start: 30 oktober 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019, met optie op verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior werkplek beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 30 oktober 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019, met optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: We zijn op zoek naar een Werkplek specialist 3e lijn die breed ingezet kan worden binnen het Team OPS/DEV Team.
Profiel van de opdracht: De betreffende kandidaat moet minimaal voldoen aan de gestelde harde eisen zoals aangegeven om direct ingezet te kunnen worden op projecten en in de lijn. Daarbij dient de kandidaat onder zeer hoge druk kunnen presteren. De kandidaat moet in staat zijn parate kennis en ervaring direct toe te passen in de praktijk. Het wordt dan ook verwacht dat de kandidaat zelfstandig direct aan de slag kan gaan.
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO opleiding • Ervaring in het beheren van grote werkplekomgevingen (3 jr) • Windows 2016: MSCE Server infrastructure (3 jr) • Gecertificeerd Ivanti workspace manager (3 jr) • Gecertificeerd Ivanti Automation manager (3 jr) • Gecertificeerd CCP-V (Citrix XenApp/XenDesktop) (3 jr) • Systeembeheer • Doorzettingsvermogen • Probleemanalyse • Teamplayer Functie wensen: • ITIL / PRINCE II • Microsoft pakketten (SCOM, Exchange) • SCCM Current Branche • Kennis en ervaring Rijksomgeving
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55149Interim Projectleider GIS Details Inzien/reageren
Start: 28 oktober 2019 Einddatum: 30 april 2020 | Assen
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider GIS
Verwachte opdrachtduur: Start: 28 oktober 2019 Einddatum: 30 april 2020
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf: Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan een projectleider. In eerste instantie wordt deze ingezet op de hieronder beschreven werkzaamheden. Hij/zij kan mogelijk ook ingezet worden op andere werkzaamheden of projecten.
Profiel van de opdracht: Wat wij zoeken: De ambitie van de klant is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te zijn. Om dat te bereiken wordt - veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening. Wij zoeken een projectmanager die zijn vak verstaat, die weet wat gedegen projectvoorbereiding, uitvoering en implementatie inhoudt. Ervaring met Agile-Scrum werken is daarbij een must.
Profiel van de manager: • Gecertificeerde projectleider: IPMA-C of hoger of IPMA-Agile, PRINCE Practitioner • Ervaring bij een grote overheidsorganisatie in de rol van projectleider • Ervaring met complexe politiek gevoelige implementatietrajecten • HBO of WO werk- en denkniveau • GIS kennis en ervaring
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55151Interim Application Support Details Inzien/reageren
Start: +- 15 December 2019 (Minimaal 32 uur per week) Einddatum: begin Mei 2020 | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Application Support
Verwachte opdrachtduur: Start: +- 15 December 2019 (Minimaal 32 uur per week) Einddatum: begin Mei 2020
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Als Application Support houd jij je bezig met het beheren en onderhouden van het applicatielandschap. Denk aan programma’s zoals: ERP (AX 2009), interfaces, B2C/B2Bwebsite en supportprogramma’s. Jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos loopt.
Profiel van de opdracht: Wat je gaat doen: • Het bewaken en monitoren van de business systemen en de ondersteunende processen om een continue beschikbaarheid van informatiesystemen en data voor de organisatie te behouden; • Verlenen van ondersteuning aan gebruikers, zodat gebruikers in staat worden gesteld de middelen en mogelijkheden van systemen optimaal te benutten; • Testen en faciliteren van nieuwe versies van systemen, vaststellen of de functionaliteit daarvan verantwoord en wenselijk is;
Profiel van de manager: Als Application Support heb/ben je: • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; • Minimaal HBO Werk- en denkniveau in de richting van informatica/bedrijfskunde; - Minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie; • Kennis van een ERP System (Microsoft Dynamics 2009 is een pré) en Microsoft Office Excel expert; • Kennis van Interfaces EDI en Mendix zijn een pré;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55153Interim Technology- Operations/ PMO Specialist Details Inzien/reageren
Start: 23-10-2019, 36-40 hours per week Duration: 13-12-2019 | Schiphol
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Technology- Operations/ PMO Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 23-10-2019, 36-40 hours per week Duration: 13-12-2019
Plaats/regio: Schiphol
Profiel van het bedrijf: Responsible for supporting the delivery of projects, programs or a portfolio, working closely with Project/Program Managers and usually under the guidance of a Program Controller.
Profiel van de opdracht: 1. Provide value-add to projects by driving quality and supporting delivery activities, including through portfolio management, analytics, reporting, and governance & controls. 2. Understand, challenge and track key project issues, risks, dependencies, changes and deliverables. 3. Manage the timely submission and quality of reporting. 4. Analyze, validate and present project data and management information. 5. Provide support and analysis in resource and finance/budget management.
Profiel van de manager: • Senior supervisory/advisory role; Highly specific skillset or technical training; Advanced educational credentials required; Greater prior experience in this role (5 years) • Previous experience in PMO and/or operations administration • Administrative skills; portfolio mgmt.; analytics & reporting capabilities; attention to detail; planning & scheduling skills; strong communication & interpersonal skills; organizational & time mgmt.; financial administration skills;
Opmerkingen: Are you interested and do you match with the above mentioned profile? Send you resume in Word format with a digital picture, your rate and availability.
55155Interim IAM beheerder Details Inzien/reageren
Start: ASAP Einddatum: 31-12-2019 met optie op verlenging van 12 maanden | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim IAM beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: ASAP Einddatum: 31-12-2019 met optie op verlenging van 12 maanden
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: • Als senior applicatiebeheerder bent u verantwoordelijk voor het proactief centraal beheren van de (complexe) access & identity management omgeving en het verlenen van 2e lijns ondersteuning bij voorkomende incidenten;
Profiel van de opdracht: • U voert periodiek onderhoud uit, zoals het installeren van patches en het voorbereiden, plannen, coördineren, uitvoeren en testen van grote wijzigingen en upgrades van de diverse IAM componenten; • U werkt tevens projectmatig aan nieuwe ontwikkelingen in de ICT omgeving; • Het coördineren van de aan IAM gerelateerde werkzaamheden, met name binnen het eigen team en de communicatie met functioneel beheer; • Het bewaken van het overzicht van lopende activiteiten, de voortgang, knelpunten, enz.
Profiel van de manager: • HBO werk- en denkniveau met een relevante (afgeronde) opleiding binnen het vakgebied; • Kennis van en ervaring met Identity Manager Engine en driver deployment en troubleshooting; • Kennis van en ervaring met Workflow Roles & Entitlements; • Kennis van en ervaring met Access Manager configuration en troubleshooting; • Certificering voor NetIQ; • Bij voorkeur kennis van ITIL en Prince2 voor proces- en projectmanagement;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
55160Interim Senior Webanalist Details Inzien/reageren
Start: z.s.m., 24 uur per week Duur: 1 jaar, met optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Webanalist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m., 24 uur per week Duur: 1 jaar, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Als web analist rapporteer je aan het managementteam van Online, en ben je ondersteunend aan de gehele organisatie door het proactief leveren van inzichten en acties vanuit data.
Profiel van de opdracht: Je werkt nauw samen met het online team en het team van developers en bent verantwoordelijk voor het opstellen (en behalen) van KPI\'s. Als web analist zorg je verder voor het meetbaar maken van sites, apps en campagnes. Je analyseert de conversie en stelt concrete verbeterplannen voor en werkt mee aan de uitvoering hiervan. Daarnaast ben je in staat om online dashboards (o.a. Google Data Studio, Qlikview) te ontwikkelen, die aansluiten op de behoefte vanuit de organisatie op C- en B-level.
Profiel van de manager: • Afgeronde WO opleiding in de richting van Business of IT; • Google Analytics en Analytics 360 gecertificeerd; • Aantoonbare kennis en ervaring met Qlikview; • Aantoonbare kennis met Datavisualisatie (Google Data Studio, Google Spreadsheets, Excel, Klipfolio); • 5 jaar ervaring met werken in een klantgerichte en/of commerciële omgeving; • Aantoonbare ervaring met SEO;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid