button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

50006Interim team leider werkplaats Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. eerste optie op verlenging tot 1 jaar na deze periode. | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, daadkrachtige interim team leider werkplaats met technische achtergrond
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. eerste optie op verlenging tot 1 jaar na deze periode.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een grote logistieke dienstverlener. binnen de werkplaats(en) van deze organisatie is men verantwoordelijk voor technisch onderhoud, reparaties, kwaliteitscontroles en keuringen aan voertuigen.
Profiel van de opdracht: operationeel aansturen van een team van 20 monteurs in een onrustige transitie situatie. rust terugbrengen op werkvloer. kaders, structuur en stabiliteit in team terugbrengen. medewerkers losweken van oude werk en zienswijzen. verbetering (project)planning en uitvoering van technische onderhoudsprojecten. terugdringen van ziekteverzuim. weerstand overwinnen en team van monteurs opnieuw opbouwen in een veranderende, professionaliserende technische onderhoud organisatie.
Profiel van de manager: HBO werk en denk niveau. Technische achtergrond. Ruime werkervaring als operationeel people en procesmanager binnen technische onderhoudsorganisaties. stevige, doortastende en doelgerichte persoonlijkheid en leider die de rust terugbrengt op de werkvloer. goede procesmanager voor het optimaliseren van werk en planning processen op de werkvloer. ervaring met lean en 5s is pre. stevige, zelfbewuste teamleider die openheid, respect en teamspirit terugbrengt in team op basis van voorbeeld gedrag
Opmerkingen: start van de interim opdracht per 7-1-2019 maximaal tarief voor deze opdracht is 75 euro per uur, exclusief btw. full time mogelijk. svp altijd een actueel cv in WORD meesturen. gesprekken in de week van 17 december.
50020Interim IT hands on manager Details Inzien/reageren
3 months, 5 days a week. | Arnhem
 
Hier reageert u op: Looking for an Interim IT hands on manager
Verwachte opdrachtduur: 3 months, 5 days a week.
Plaats/regio: Arnhem
Profiel van het bedrijf: Manufacturing
Profiel van de opdracht: • Functional/admin knowledge of Ultimo to Update the system from 2007 version towards 2018 • Create Qlikview rapports to advise and report into the business • Steer vendors and making use of their resources. To lower the costs enhance Ultimo yourself if possible • Data gathering for business purposes • Take a leading role in making sure of the success of testing and configuration
Profiel van de manager: • Experience level: medior/senior • Strong functional Ultimo knowledge • Experience with upgrading Ultimo • Qlikview experience (because this part will grow the coming years) • MES experience • Industrial experience • English and dutch speaking • 4 – 5 days • Accustomed to be the single point of contact or being solely responsible for applications • Strong in stakeholder management • Communicatively strong
Opmerkingen:
50012Interim Data Analist MSZ / Business Analist Zorginkoop Medisch Specialistische Zorg Details Inzien/reageren
Per direct, 3 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Randstad
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Data Analist MSZ / Business Analist Zorginkoop Medisch Specialistische Zorg
Verwachte opdrachtduur: Per direct, 3 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: • Adviseren van het management op het gebied van inkoopstrategie en het inkoopjaarplan. • Financieel doorrekenen, analyseren en monitoren van de inkoopdoelen en -resultaten. • Verzamelen van informatie, het uitvoeren van kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het opstellen van heldere en bruikbare rapportages. Dit gaat over onderwerpen als kwaliteit van zorg, zorgkostenontwikkeling en de voortgang van zorginkoopcontractering. Het gaat daarbij om informatie zoals marktinformatie, zorgkosten.
Profiel van de manager: - Opleiding Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Beleid & Management Gezondheidszorg, of Bestuurlijke Informatiekunde; - Werkervaring hebt in een financieel-economische positie bij een ziekenhuis of één van de grote (financieel/zakelijke) dienstverleners; - Sterk financieel-economisch onderlegd bent; - Ziekenhuis en Zvw kennis - Gedegen kennis hebt van statistische kansberekening, Business Intelligence, Business Analyse en het zorgbekostigingssysteem.
Opmerkingen: Geef jou grote hoeveelheden data en ingewikkelde overzichten en je bent in je element. Door middel van statistische analyse weet je deze om te toveren tot voorspellende modellen. Dankzij jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je bovendien in staat om complexe conclusies begrijpelijk te maken voor anderen.
50011Interim projectmanager (productie industrie) Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week met optie op verlening. | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim projectmanager (productie industrie).
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week met optie op verlening.
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever produceert hoogwaarde metaalproducten volgens klantspecificaties.
Profiel van de opdracht: Nadat de verkoop is gerealiseerd, komt de projectmanager in beeld en hij/zij vertaalt de klantvragen in een project waarbij invulling moet worden gegeven aan de budgetten, productiecapaciteit, technische aspecten van de uitvoering en implementatie in het productieproces. - Leveren van input voor aanbiedingen voor planning, projectstrategie, productiemethode en ‘’scope of work’’ aan o.a. de afdelingen Sales, Cost Engineering en Logistics; - Signaleren van benodigde investeringen.
Profiel van de manager: - Opleiding op HBO niveau (WTB of bedrijfskunde); - Algemene kennis van omvorm -, assemblage- en lakprocessen, machines, gereedschappen en materialen; - Ruim 5 jaar werkervaring in vergelijkbare projectmanagement functie in technische productieomgeving; - Planmatig kunnen werken en in staat om planningen te realiseren; - Ervaring met het leiden van complexe projecten; - Kennis van het beheren en beheersen van budgetten en in staat zijn prioriteiten te stellen en onder druk kunnen presteren.
Opmerkingen:
50008Interim Accounting & Reporting Manager Details Inzien/reageren
Start asap, fulltime min 8 weeks, max 12 weeks | Boxmeer omgeving
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Accounting & Reporting Manager
Verwachte opdrachtduur: Start asap, fulltime min 8 weeks, max 12 weeks
Plaats/regio: Boxmeer omgeving
Profiel van het bedrijf: Multinational
Profiel van de opdracht: - temporay replacement Accounting Manager - year closing - reporting - support audit -
Profiel van de manager: - experienced Accountant (RA / CPA ) - closing, reporting - experienced in SAP and Oracle HFM - local GAAP (German) - multinational (FMCG / Food)
Opmerkingen: Please reply only if you are available on short term notic and no holidays planned.
50007Interim Planning Manager Details Inzien/reageren
6 maanden. Fulltime. Start April. | Alkmaar
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Planning Manager.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden. Fulltime. Start April.
Plaats/regio: Alkmaar
Profiel van het bedrijf: FMCG
Profiel van de opdracht: - Manager Planning - Manage team of +/-5 FTE
Profiel van de manager: - Ervaring met planning / als manager planning - Ervaring in FMCG and/ or retail - NL + Engels - Fulltime
Opmerkingen:
50002Interim ifrs 15/16 specialist Details Inzien/reageren
Fulltime - aantal maanden (onbekend) start: zsm | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim ifrs 15/16 specialist
Verwachte opdrachtduur: Fulltime - aantal maanden (onbekend) start: zsm
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Corporate internationaal
Profiel van de opdracht: Opdrachtgever heeft een interimmer nodig die kan helpen bij het implementeren van ifrs 15 en 16
Profiel van de manager: Heb jij eerder ifrs 15 en 16 geimplementeerd, ben je technisch goed onderlegd en kan je makkelijk bewegen in een hectische en dynamische organisatie? reageer dan snel
Opmerkingen:
50001Interim senior business object ontwikkelaar Details Inzien/reageren
Duur: 6 maanden, start ASAP | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim senior business object ontwikkelaar gezocht
Verwachte opdrachtduur: Duur: 6 maanden, start ASAP
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Grote. nationale speler in de Financial Services sector.
Profiel van de opdracht: Als Senior Business object ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van bestaande accounting en nieuwe IFRS 9 reports. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inrichting van het technisch beheer van de rapportages, datawarehouse, de aanlevering van data en het onderhoud van de rapportages. Hierbij richt je je op het gebied van de dimension database en het gebruik van business object rapportagetool.
Profiel van de manager: - Analytisch vermogen en denkt probleemoplossend - Efficiënte rapportageontwikkelaar - Aantoonbare technische kennis van het ontwikkelen met business objects, querytools, SQL en datawarehouses voor beleggingsadministraties
Opmerkingen:
49998Interim Business Controller Details Inzien/reageren
5 maanden, fulltime, 1 januari beschikbaar | Amersfoort/Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Business Controller gezocht
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, fulltime, 1 januari beschikbaar
Plaats/regio: Amersfoort/Utrecht
Profiel van het bedrijf: Groot, internationaal en vooraanstaand bedrijf in FMCG
Profiel van de opdracht: Als Business Controller houd je je bezig met - opzetten planning & control cyclus; - Forecast processen; - Ontwikkelingskosten in kaart brengen; - Rapportages; - Management ondersteunen bij strategische keuzes.
Profiel van de manager: Als Business Controller heb jij - Minimaal HBO denkniveau - 2-3 jaar ervaring als controller - Communicatieve en analytische skills
Opmerkingen: Ervaring in de FMCG is een pré
49997Interim AVG projectleider Details Inzien/reageren
3 maanden, 40 uur per week. | Den haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim AVG projectleider
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 40 uur per week.
Plaats/regio: Den haag
Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid
Profiel van de opdracht: Taken/werkzaamheden 1. Leiden van het gehele AVG-project binnen ILT, zorgdragen voor verantwoording naar opdrachtgevers en deels uitvoeren deeltrajecten 2. Begeleiden van het invullen van registratieformlieren voor verwerkingen van persoonsgegevens 3. Uitvoeren van Privacy Impact Analyses (PIA\'s)
Profiel van de manager: Opleiding 1. Prince2 Foundation 2. Willekeurige certificering op het gebied van informatiebeveiliging (CISA, CISM, CISSP, CEH o.i.d.) Werkervaring 1. Twee jaar ervaring met projectmatig werken 2. Twee jaar ervaring met werken in een ICT organisatie 3. Één jaar ervaring met werken op het gebied van informatiebeveiliging Hard skills 1. Kennis van AVG 2. Kennis van informatiebeveiliging 3. Kennis van projectmanagement
Opmerkingen: indien je niet fulltime beschikbaar bent is 32 uur bespreekbaar.
49995Interim Senior business controller Details Inzien/reageren
32 uur per week, 6 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Senior business controller gezocht met > 10 jaar ervaring met advieswerkzaamheden op bestuurlijk niveau!
Verwachte opdrachtduur: 32 uur per week, 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheidsinstelling
Profiel van de opdracht: Als businesscontroller zorg je dat de hoofdingenieur-directeur die de opdracht geeft, in control is en blijft. Je bent verantwoordelijk om een onafhankelijk en integraal oordeel te geven over de beheersing van business control. Vanuit je autoriteit ben je allround inzetbaar, ook op de meer complexe projecten.Je staat je mannetje als professionele sparringpartner. Vroegtijdig adviseer je over processen door inbreng aan voorkant om problemen aan de achterkant te voorkomen.
Profiel van de manager: Je bent een verbindende schakel in de keten van opdrachtgever en opdrachtnemer. De producten die je realiseert zijn implementeerbaar en met de opdrachtgever afgestemd. Je geeft hoogwaardige verbeteradviezen over die producten. Je bent ook een hoogwaardige en geaccepteerd gesprekspartner op het niveau van de opdrachtgever. Je bent analytisch sterk en hebt overtuigingskracht. Je bouwt en onderhoudt een stevig netwerk met de interne stakeholders van het project.
Opmerkingen:
49994Interim Project Manager (Operations) Details Inzien/reageren
3-6 months | Breda region
 
Hier reageert u op: Interim Project Manager (Operations) wanted!
Verwachte opdrachtduur: 3-6 months
Plaats/regio: Breda region
Profiel van het bedrijf: Packaging.
Profiel van de opdracht: - Formulate and contribute to the strategy and -long-term objectives within the functional area; - Manage defined projects from development to implementation and ensure that the agreed objectives are met; - Recognize and analyze problems and possibilities for improvement and present solutions and advice; - Stimulate cross-Opco co-operation and cross-learning; • Build relationships with institutes, associations and professional networks; • Liaise with stakeholders at different levels internally
Profiel van de manager: - (Technical) University or comparable degree; - Pro-active team player, experience in project management is an advantage; - Sound knowledge of business administration and economics; - Growth mindset, eagerness to learn and focus on personal development; • Analytical mind and critical eye for detail, without losing the bigger picture; - Strong communication skills and the ability to engage with stakeholders of all seniority levels; - Fluent in Dutch & English, written and oral.
Opmerkingen:
49993Interim senior adviseur klantcommunicatie Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior adviseur klantcommunicatie. Marketing en communicatiebeleid. gevraagd en ongevraagd adviseren over klantcommunicatie, optimalisatie (online) content.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.
Profiel van de opdracht: verantwoordelijk voor: De vertaling van marketing- en communicatiebeleid naar klantcommunicatie-uitingen; Het adviseren van lijnafdelingen op het gebied van klantcommunicatie bij complexe vraagstukken met impact op onze klanten; Het continu verbeteren van onze (standaard) uitingen (online en offline) en ontwikkelen van nieuwe content en uitingen; Adviseren over en regisseren van klantevenementen; Een bijdrage leveren aan de teamresultaten van de afdeling Marketing.
Profiel van de manager: afgeronde opleiding communicatie of vergelijkbaar op HBO/WO niveau;sterk in organiseren en plannen, een echte teamspeler en je neemt verantwoordelijkheid; Je kunt complexe zaken snel doorgronden en vertalen naar het belang voor de klant; beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kunt goed schrijven; minimaal 5 jaar relevante werkervaring als communicatieadviseur bij grote dienstverlenende organisaties;een bevlogen en proactieve communicatie professional met hoge executiekracht
Opmerkingen: gedegen kennis over alle communicatiedisciplines, zowel offline als online; resultaatgericht. Interesse? Reageer dan z.s.m. met cv en motivatie (max 5 A4-tjes) in Word, uurtarief all-in, excl. BTW en beschikbaarheid. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal) Let op: gesprekken voor nog voor kerst ingepland.
49988Interim Accounting & Reporting specialist Details Inzien/reageren
| regio Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Ik zoek een interim Accounting & Reporting specialist voor een internationale organisatie in Zuid Holland
Verwachte opdrachtduur:
Plaats/regio: regio Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Internationale, aansprekende organisatie
Profiel van de opdracht: (mede)Verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening
Profiel van de manager: - min. 4 jaar samenstel ervaring binnen big4; - ervaring met het pakket Audition is vereist; - afgerond RA is een pre; - ervaring met consolidaties is tevens een pre; - evenals ervaring met fiscale aangiftes;
Opmerkingen: Alleen reageren met Audition (unit4-pakket) reageren.
49986Interim Financial Accountant Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Financial Accountant
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: boeken van inkoopfacturen het verwerken van budget applicaties (een soort purchase orders) het aanmaken van betalingsbatches het assisteren van het maken van btw aangiftes assisteren bij de reconciliaties assisteren bij adhoc verzoeken
Profiel van de manager: Per direct beschikbaar Woonachtig Amsterdam Regio Relevante ervaring
Opmerkingen:
49980Interim inspecteur onderwijs Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 1 dag per week. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim inspecteur onderwijs, beschikbaar per september 2019. voor 8 uur per week gedurende 1 jaar
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 1 dag per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onderwijsinstellingen.
Profiel van de opdracht: Als inspecteur voer je het toezicht uit op besturen en scholen aan de hand van het geldende onderzoekskader 2017. Je onderzoekt de kwaliteitsgebieden onderwijsproces, schoolklimaat, onderwijsresultaten, kwaliteitszorg en ambitie. Je onderzoekt daarbij ook of de instelling/opleiding voldoet aan weten regelgeving. Je oordeel baseer je onder meer op documenten die de instellingen aanleveren en op gesprekken die je hebt met besturen, directeuren, docenten en leerlingen / studenten.
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring met kwaliteitszorg en het uitvoeren van audits; Academisch werk- en denkniveau;Ruime kennis van en ervaring met het onderwijs; 8 jaar Ervaring met toezicht in het onderwijs of onderzoek in het onderwijs; Kennis van en ervaring met de mbo wet- en regelgeving
Opmerkingen: Heeft u interesse? reageer dan zo spoedig mogelijk met uw CV en motivatie in een Word document, uw beschikbaarheid en uw vakantieplannen. graag vermelden tegen welk uurtarief incl. reis- en verblijfkosten, excl. BTW u zich wilt voorstellen
49979Interim Zorg- Accountant / Controleleider Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. (start kandidaat afhankelijk februari,maart of april '19) | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Zorg- Accountant / Controleleider
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. (start kandidaat afhankelijk februari,maart of april '19)
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Zorgorganisatie
Profiel van de opdracht: Ben jij binnenkort beschikbaar (februari,maart of april) voor een nieuwe opdracht en voldoe je aan de minimum eisen? Heb je Gezondheidszorg en controle kennis? Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Interim Accountant / Controleleider: Ziekenhuizen / GGZ.
Profiel van de manager: Je hebt een accountancy achtergrond; Gezondheidszorg kennis en ZVW kennis. Minimaal 2 jaar werkervaring in de audit praktijk. Je werkt graag met cijfers, complexe vraagstukken en in een dynamische omgeving; Een professioneel kritische instelling, ook onder druk van deadlines; Een visie over de toekomst van het accountantsberoep en de rol van accountants in de maatschappij; Geen moeite met de vertaling van theorie naar praktijk;
Opmerkingen: Trefwoorden vacature: “Gezondheidszorg kennis, zorg conrtole, ZVW, Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Horizontaal Toezicht, Zelfonderzoek
49992Interim Financieel administratief medewerker BBV Details Inzien/reageren
start per direct, 36 uur per week, periode 6 maanden, optie tot verlenging. | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Interim Financieel administratief medewerker duizendpoot en expert in het BBV
Verwachte opdrachtduur: start per direct, 36 uur per week, periode 6 maanden, optie tot verlenging.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Doordat huidige medewerkers worden betrokken bij diverse projecten zoeken we aanvulling het in het finance team. Vooral in de uitvoering en ondersteuning bij de dagelijkse boekhouding. Je gaat vliegende kiep diverse uitvoerende administratieve taken oppakken. Het gaat om bijhouden van memoriaal boekingen, controleren van tussenrekening etc.
Profiel van de manager: We zoeken een HBOer bedrijfsadministratie die nu een paar jaar (3+) ervaring heeft binnen de overheid, in een financiele administratieve rol en goed bekend is met het BBV. Zonder kennis van het BBV is reageren niet nodig. Bij voorkeur ben je goed bekend met lias, clickview en anders financiële tooling die binnen de overheid veelvuldig wordt gebruikt. Je hebt een praktische insteek en bent hulpvaardig ingesteld.
Opmerkingen: Graag je reactie voorzien van CV in word waaruit gevraagde ervaring blijkt. We zullen in deze twee referenties nagaan die gevraagde ervaring kunnen bevestigen. Vermeld ook beschikbaarheid in uren, gewenst tarief en eventuele vakantie planning.
49991Interim Financieel adviseur BBV Details Inzien/reageren
Start januari 6 maanden optie tot verlenging 36 uur pw | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Vliegende kiep Interim Financieel adviseur BBV
Verwachte opdrachtduur: Start januari 6 maanden optie tot verlenging 36 uur pw
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: Onze opdrachtgever komt mensen te kort, er draaien een aantal grote projecten rondom verbetering van de financiële informatie voorziening. De financieel adviseurs worden in 2019 gevraag hun bijdrage te leveren in diverse projecten. Daarom zijn we op zoek naar een financieel adviseur die \'going concern\' zaken kan uitvoeren, iemand die als vliegende kiep diverse administratieve taken op zal pakken. Het is regulier advies werk maar ook om div. financiele producten / nota's op te leveren.
Profiel van de manager: We zoeken een HBOer bedrijfsadministratie die nu een paar jaar (3+) ervaring heeft binnen de overheid, in een financiele advies rol en goed bekend is met het BBV. Zonder kennis van het BBV is reageren niet nodig. Bij voorkeur ben je goed bekend met lias, clickview en anders financiële tooling die binnen de overheid veelvuldig wordt gebruikt. Je hebt een praktische insteek en bent hulpvaardig ingesteld.
Opmerkingen: Graag je reactie voorzien van CV in word waaruit gevraagde ervaring blijkt. We zullen in deze twee referenties nagaan die gevraagde ervaring kunnen bevestigen. Vermeld ook beschikbaarheid in uren, gewenst tarief en eventuele vakantie planning.
49962Interim Manager Behandelvakgroep Revalidatie & Herstel ouderenzorg Details Inzien/reageren
3 tot 4 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week. start 1 januari 2019 | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Manager Behandelvakgroep Revalidatie & Herstel bij een ouderenzorginstelling
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 4 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week. start 1 januari 2019
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever richt zich op wonen, zorg en revalidatie. De hoogwaardige zorg wordt zowel bij cliënten thuis als op een van de locaties in de regio geleverd. De opdrachtgever benadert iedere zorgvraag vanuit de kernwaarden ‘vakmanschap, aandacht en plezier
Profiel van de opdracht: Als Manager Behandelvakgroep ben jij een ambassadeur die staat voor de hoogwaardige kwaliteit van de paramedische dienstverlening. Samen met de leden van de diverse vakgroepen , de planning en de Specialisten Ouderengeneeskunde werk je aan verbetering en optimalisatie van de behandelingen (zowel klinisch, ambulant, als eerste lijn) en breng je onze polikliniek in een hoog tempo tot bloei. Je kunt schakelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
Profiel van de manager: * is in het bezit van een relevante paramedische opleiding op HBO niveau (vereist), bij voorkeur aangevuld met specialisatie in geriatrie en/of revalidatie heeft een registratie in het BIG-register en kwaliteitsregister paramedici * heeft kennis van externe wet- en regelgeving * heeft kennis van diverse indicatiestellingen * heeft ruime leidinggevende ervaring * beschikt over goede communicatieve vaardigheden heeft analytisch vermogen en bent sterk in plannen en organiseren
Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een opdracht van circa 32 - 36 uur per week. Uurtarief: € 75 - 85 (incl reiskosten, ex.btw) afhankelijk van de ervaring. Procedure: Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk donderdag 13 december 2018, tegemoet. De gesprekken bij de opdrachtgever vinden in week 51 plaats.
49960Interim Mulesoft Consultant Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Integreren kan je leren: Interim Mulesoft Consultant
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Onze klant is actief binnen de logistieke dienstverlening. Ze leveren een breed scala aan diensten qua transport. Momenteel zijn voor het huidige team op zoek naar een ESB ontwikkelaar die ze verder gaat helpen met het verder uitbouwen van koppelingen van
Profiel van de opdracht: s ESB (MuleSoft) Developer ben je verantwoordelijk voor de technische realisatie van functionele eisen afkomstig van interne en externe klanten. Samen met de klant vertaal je de eisen naar specificaties om ze vervolgens zelf te implementeren. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het implementeren en beheren van koppelingen tussen systemen (B2B en A2A)
Profiel van de manager: Stevige mulesoft consultant
Opmerkingen:
49958Interim GL accountant Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim GL accountant
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Multinational
Profiel van de opdracht: • At least 5 years GL work experience in an international setting • University or Bachelor degree in (business) economics / accountancy • Strong Excel and modelling skills
Profiel van de manager: • Hands-on mentality and flexibility • Fluency in English
Opmerkingen: start latest first week of jan
49957Interim Manager Accounting Details Inzien/reageren
3-4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Start asap, uiterlijk per 1 januari 2019 | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Manager Accounting voor mooi bedrijf binnen Financial Services!
Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Start asap, uiterlijk per 1 januari 2019
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Financial Services
Profiel van de opdracht: Managen/coachen 3 teams op inhoud en competenties: Incasso team (8p); zij verwerken de banken van de incasso activiteiten; Het team is zelf niet aan het bellen met klanten maar verzorgt de Backoffice. Financial Servicing (4p); Betreft het lening beheer (back office) van een aantal lening portefeuilles voor externe opdrachtgevers. Accounting (4p): Accounting team waarin GL beheer, Accounts Payable en Accounts receivable zit. Zowel inhoudelijk als managerial uitdagingen.
Profiel van de manager: Ervaren Manager Finance met veel relevante inhoudelijke en managerial kennis. Niet alleen inhoud maar ook in staat om medewerkers van verschillend niveau te kunnen sparren. Voor de interim periode in staat zelfstandig de winkel draaiende te houden. NB, inkoop max €75 excl rk, excl Btw voor juiste set aan ervaring en competenties!
Opmerkingen: Graag reageren voorzien van toelichting.
49987Interim AVG Specialist (Senior Auditor) Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week. Optie op verlenging (2x 6 maanden) | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim AVG Specialist (Senior Auditor).
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week. Optie op verlenging (2x 6 maanden)
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid
Profiel van de opdracht: We op zoek naar een AVG specialist die een werkgroep kan adviseren op het gebied van privacyvraagstukken (AVG) . De in te zetten AVG specialist dient een Senior Auditor te zijn.
Profiel van de manager: Als Auditor heb je een afgeronde WO opleiding, je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het toepassen van privacywet- en regelgeving. bij voorkeur heb je (min 3 jaar) ervaring als adviseur binnen een overheidsorganisatie.
Opmerkingen: Graag C.V. in WORD + motivatie + scherp ALL-in tarief
49956Interim Business Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Schiphol
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Business Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Schiphol
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote Nederlandse organisatie, met een dynamische Business. Bij positieve reactie zal er direct meer informatie over gegeven worden.
Profiel van de opdracht: De business controller is een specialist met een brede blik. De business controller begrijpt goed dat hij/zij onderdeel uitmaakt van enerzijds de lijn-business waarin hij/zij werkzaam is, en anderzijds Finance. De business controller zal de belangen van beiden moeten zien te verenigen. Dat betekent dus in veel gevallen een shift naar meer transversaal denken en (samen)werken, de eigen business overstijgend.
Profiel van de manager: Je beschikt over academische werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar werkervaring en ervaring met (bedrijfseconomische) analyses. Wij zijn op zoek naar een Value Creator: iemand die verandering en \'Continuous Improvement\' drijft.
Opmerkingen:
49954Interim QA/QC procesmanager (changemanager) Details Inzien/reageren
Minimaal 4 dagen in de week voor minimaal een jaar. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim QA/QC procesmanager (changemanager), minimaal een jaar
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 4 dagen in de week voor minimaal een jaar.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Een international organisatie, chemicals.
Profiel van de opdracht: Je komt te werken bij de afdeling projectengineering, 100 mio aan projecten per jaar. We zijn op zoek naar QA/QC manager (changemanager), omdat de kwaliteit niet altijd even goed is en hierin veel slagen gemaakt kunnen worden, iemand: - die verbeteringen gaat doorvoeren in engineering, constructie en procurement; - Intern procedures zoals werk- en standardsprocedures verbeteren (zijn nu out of date); - KPI’s onder de loep
Profiel van de manager: - Nederlands en Engels vloeiend; - Communicatief sterk; - Iemand die goed is in visie en strategie neerzetten; - Helicopterview; - Brede kennis van engineering, constructie en procurement; - Sterk in processen managen en verbeteren.
Opmerkingen:
49952Interim Secretaresse Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen (20u) per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Interim Secretaresse - 20 uur p/w
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen (20u) per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor onze klant, een dynamische non profit in Den Haag, zijn we op zoek naar een secretaresse die de managers kan ontzorgen. Maatschappelijke betrokkenheid, optimale dienstverlening en innovatie zijn de kernwaarden van deze organisatie.
Profiel van de opdracht: In de rol als secretaresse zal je je bezig houden met: • Agendabeheer van de afdelingsmanagers • Verzorgen van correspondentie, uitwerken van rapportages en vormgeven aan presentaties • Vergaderingen voorbereiden en notuleren • Najagen van actiepunten en besluiten • Vervangen van collegasecretaresses bij ziekte of vakantie • Plannen en organiseren van bijeenkomsten, presentaties en trainingen
Profiel van de manager: • MBO+/HBO denk-/werkniveau • Bij voorkeur gewend om in een duobaan te werken • Je bent flexibel in indeling van werktijden/-dagen • Je staat je mannetje in een dynamische werkomgeving en houdt van een directe vorm van communicatie • Je bent organisatiesensitief
Opmerkingen: Voor deze rol geldt een uurtarief van maximaal €50,- inclusief reiskosten, exclusief BTW.
49951Interim Supply chain consultant Details Inzien/reageren
6 maanden, full-time | Botlek
 
Hier reageert u op: Interim Supply chain consultant
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, full-time
Plaats/regio: Botlek
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever verzorgt het onderhoud aan procesinstallaties in de Botlek en Moerdijk, in de disciplines WTB, E&I en Civiel.
Profiel van de opdracht: Je richt je * op de selectie en implementatie van een WMS * analyse van de bestaande processen in de magazijnen gericht op ontvangst, uitgifte, opslag, reparatie, verbruik, de projectmatige inhuur en inzet van gereedschappen, onderdelen van installaties, bevestigingsmaterialen, verbruiksartikelen, etc. * het opstellen, presenteren en geakkordeerd krijgen van een verbeterplan. In nauwe samenwerking met de magazijn manager en -medewerkers, met finance, inkoop, operations en andere stakeholders.
Profiel van de manager: * Afgeronde HBO opleiding * VCA certificaat * Gedegen ervaring met procesoptimalisatie binnen magazijnen en in de supply chain van een technische omgeving is essentieel * Sterke communicator die met mensen op alle niveaus goed kan schakelen * Zelfstarter
Opmerkingen:
49946Interim Projectmanager migratie datacenters naar cloud Details Inzien/reageren
4 tot 12 maanden, 4 a 5 dagen per week | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Projectmanager migratie datacenters naar cloud
Verwachte opdrachtduur: 4 tot 12 maanden, 4 a 5 dagen per week
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Manufacturing, Industrial
Profiel van de opdracht: Begeleiden migratie lokale datacenters naar private cloud (Cegeka), en public cloud (Azure). Uitrollen Skypetelefonie en Mobile Datamanagement.
Profiel van de manager: Born leader and networker with strong negotiation skills Strong communication skills Dynamic and (result)driven Excellent planning skills Risk manager Pragmatic Pro-active, flexible, stress resistant
Opmerkingen:
49943Interim Productmanager Verzekeringen Details Inzien/reageren
3 maanden | Overijssel
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Productmanager Verzekeringen voor ons bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een assuradeur
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het assortiment producten. Dus naast het beheren en het up-to-date houden van de producten, ontwikkel je tevens nieuwe producten en concepten.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO of WO-opleiding Minimaal 3 jaar ervaring marketing en productontwikkeling, bij voorkeur in het intermediaire distributiekanaal. Je hebt diepgaande kennis van leven- en pensioenverzekeringen.
Opmerkingen:
49944Interim Medewerker Personeelssalarisadministratie Details Inzien/reageren
2 maanden, 40 u/wk | Eindhoven
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker Personeelssalarisadministratie
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, 40 u/wk
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een Not for profit organisatie.
Profiel van de opdracht: In verband met een reorganisatie word je ingezet op verschillende P-afdelingen. Je voornaamste taak is het muteren van organisatie-en formatiegegevens.
Profiel van de manager: Aanpakker, communicatief vaardig, flexibel, proactief. Je hebt aantoonbare kennis van personeelssalarisadministratie, ORACLE HRM, PDL.
Opmerkingen:
49948Interim Projectmanager Centraliseren IT Details Inzien/reageren
4 tot 12 maanden, 5 dagen per week | Antwerpen
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Projectmanager Centraliseren IT
Verwachte opdrachtduur: 4 tot 12 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Antwerpen
Profiel van het bedrijf: Manufacturing, Industrial
Profiel van de opdracht: - Verantwoordelijk voor IT Infrastructure - Centraliseren IT - Migratie van lokale datacenters naar de cloud o Private cloud via Cegeka o Public cloud via Azure - Verantwoordelijk voor planning en uitvoering - Functionaliteiten lokale datacenters centraliseren - Uitrol Skypetelefonie - Mobile Datamanagement
Profiel van de manager: Born leader and networker with strong negotiation skills Strong communication skills Dynamic and (result)driven Excellent planning skills Risk manager Pragmatic Pro-active, flexible, stress resistant
Opmerkingen:
49947Interim Service Desk Coordinator Details Inzien/reageren
4 maanden, 5 dagen per week | Antwerpen
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Service Desk Coordinator
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Antwerpen
Profiel van het bedrijf: Manufacturing, Industrial
Profiel van de opdracht: - Managen van lokaal team bestaande uit 4 service desk medewerkers - Structuur aanbrengen in de service desk - Managen van o.a. KPI’s
Profiel van de manager: Strong communication skills Strong analytical skills Relationship building Escalating issues to management Driving and understanding SDM metrics IT service management Coaching
Opmerkingen:
49915Interim Project Engineer Details Inzien/reageren
6 maanden, 5 dagen per week | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Ben jij als Interim Project Engineer het komende half jaar tot een jaar inzetbaar bij een productiebedrijf in de regio Amersfoort?
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Een productiebedrijf in Amersfoort in de verzorgingsmiddelen
Profiel van de opdracht: het coördineren van meerdere technische projecten zoals revisie projecten, updaten van meetapparatuur, vervangen van persluchtleidingen, etc. Het gaat om kleine projecten van 5.000 tot 100.000. Je bent zelf ook verantwoordelijk voor de technische specificaties.
Profiel van de manager: Afgeronde technische opleiding, bij voorkeur WTB.
Opmerkingen: tarief €60 - €70 euro per uur. Afhankelijk van ervaring
49912Interim manager Shared Service Center Details Inzien/reageren
6 maanden | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze organisatie zoeken wij een interim manager Shared Service Center
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een dienstverlener
Profiel van de opdracht: Er is een kwaliteitsverbetering binnen het Shared service center. Processen vastleggen. Eenduidige manier van werken realiseren binnen de backoffice. ca 20 FTE op één lijn krijgen. Inkoop, finance, facturatie.
Profiel van de manager: Stevig persoon, sterk in processen, Sterk in aansturing. Ervaring in zakelijke dienstverlening. Kennis van finance maar geen financieel manager.
Opmerkingen:
49905Interim recruiter Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.(36 uur) | Leeuwarden
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim recruiter. minimaal 3 jaar aantoonbare Werkervaring als corporate IT recruiter De opdracht vindt plaats in samenwerking met de huidige recruiter. kennis van employer branding
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.(36 uur)
Plaats/regio: Leeuwarden
Profiel van het bedrijf: Relevante ervaring op het gebied van campusrecruitment; Kennis van Social Media
Profiel van de opdracht: Bij een wervingsvraag heb jij samen met de vacaturehouder een intake, stel je een wervende vacaturetekst op én zorg je voor een wervingsplan. Het kan zijn dat er geschikte interne kandidaten zijn. Dan coördineer je het proces en heb je een rol in het voeren van de sollicitatiegesprekken. Als de vacature extern gaat adviseer jij over de inzet van social media, posten op diverse wervingskanalen en proactieve benadering (mbv linkedin recruiter). Ook hier coördineer jij het proces.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare Werkervaring als corporate IT recruiter; Ervaring met proactieve werving nieuwe collega’s; Ervaring met Inzetten van social media (o.a. linkedIn). Ervaring met opbouwen talentpools Ervaring als interim recruiter in een grote (complexe) non profit/ overheidsomgeving; Relevante ervaring op het gebied van campusrecruitment; Relevante HBO-opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau; ervaring met implementeren van ATS is een pre, opzetten/uitvoeren van een AMCstrategie
Opmerkingen: Heeft u interesse? Stuur dan z.s.m. doch uiterlijk vrijdag 7 december 2018 voor 12.00 uur uw CV en motivatie toegespitst op de vacaturetekst in een Word-document. Graag vernemen wij uw uurtarief incl. reis-, parkeer- en verblijfkosten, excl. BTW. Er zal een VOG aangevraagd moeten worden, de kosten zijn voor de kandidaat zelf. Intakegesprekken worden ingepland 12 december en 14 december. Graag deze data vrijhouden in uw agenda.
49898Interim manager Laboratorium & Kliniek Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Zuid-West Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager Laboratorium & Kliniek
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-West Nederland
Profiel van het bedrijf: Regionaal ziekenhuis met RVE-structuur. Binnen 1 vd RVE\'s bevindt zich een gespecialiseerde kliniek (diagnose t/m behandeling) met laboratorium (totaal ca 40 medisch professionals), ondersteund door een maatschap van gespecialiseerde artsen.
Profiel van de opdracht: Organisatie eenheid is ontstaan vanuit samenwerking tussen regionale ziekenhuizen. Nav een aantal incidenten is recent een gericht onderzoek verricht naar de oorzaken. Hieruit blijkt oa een gebrek aan governance, onvoldoende structuur/(in)richting, verschillende bloedgroepen/culturen, onvoldoende 1duidigheid in protocollen en \'angstcultuur\' voor nwe calamiteiten. Ivm hiermee is behoefte aan een interim manager die zich richt op verbeteren van bovengenoemde en advies uitbrengt over (in)richting.
Profiel van de manager: Relevante, afgeronde HBO/WO opleiding aangevuld met ruime interim proces- en peoplemanagement ervaring op tactisch niveau binnen ziekenhuis/laboratorium sector. Ervaring met aansturen van medisch professionals en uitvoeren van vergelijkbare trajecten waarbij performance management (bedrijfsmatig) en peoplemanagement speerpunten waren. Aantoonbare ervaring met verbeteren van (medische) protocollen/processen nav incidentenonderzoek. Je communiceert duidelijk, bent helder/open/bedrijfsmatig.
Opmerkingen: Aanvulling: je bent analytisch, denkt in processen en weet deze voortdurend te optimaliseren. Je hebt goed ontwikkeld gevoel voor (politieke) verhoudingen. Duidelijke visie op bedrijfsvoering. Daadkrachtig, zakelijk, vasthoudend en resultaatgericht. Start zsm. Reacties graag voorzien van Word CV, beschikbaarheid (en eventuele vakanties) en scherp tarief.
49896Interim IT System Specialist/Consultant Details Inzien/reageren
+3 maanden, 5 dagen per week | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, freelance/Interim IT System Specialist/Consultant
Verwachte opdrachtduur: +3 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Onze klant is tijdelijk op zoek naar een IT System Specialist/Consultant om voor de diverse landen in welke ze gevestigd is technische wijzigingen door te voeren in het HR systeem.
Profiel van de manager: - +7 jaar ervaring in diverse sectoren om zich aan te passen aan een of meerdere industrieën - Sterke IT Technische vaardigheden – er moeten veranderingen in kaart gebracht worden t.o.v. het HR systeem. Deze technische en non-technische veranderingen moeten gecoördineerd worden naar en bij de juiste persoon/afdeling. De wijzigingen moeten daadwerkelijk worden doorgevoerd, hiervoor moet deze persoon zorgdragen - Uitstekende beheersing van de Engelse taal
Opmerkingen: rol voor 3-6 maanden en langer Top merk wereldwijd Dynamische rol
49895Interim Accounts Payable Specialist Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Almere
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Accounts Payable Specialist
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Almere
Profiel van het bedrijf: Internationale onderneming
Profiel van de opdracht: Inboeken en scannen van facturen, coördineren van werkzaamheden opdat facturen betaalbaar worden gesteld, oplossen van issues / troubleshooting rondom PO’s, credit nota’s, aanbetalingen, etc.. Voorbereiden van wekelijkse betalingsrun, uitvoeren van controles m.b.t. betalingen. Werkzaamheden m.b.t. de maandafsluiting. Meedenken over verbetering van processen en procedures m.b.t. het crediteurenproces. Ondersteuning bij de overheveling van het crediteurenproces richting SSC in buitenland.
Profiel van de manager: In het bezit van minimaal een afgeronde Mbo-opleiding richting Bedrijfsadministratie en daarnaast enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een internationale omgeving. Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, SAP ervaring / kennis. Fulltime beschikbaar. Communicatief en sociaal vaardig, oplossingsgericht, selfsupporting, accuraat, financieel inzicht, stressbestendig, flexibiliteit en hands on.
Opmerkingen: Aanvang z.s.m. Scherpe tariefstelling.
49894Interim Programmamanager Implementatie (Scope bepaling tot aanbesteding) Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Eindhoven
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Programmamanager Implementatie (Scope bepaling tot aanbesteding)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Hogeschool
Profiel van de opdracht: Het bedrijfsmodel nader concretiseren ; De programma-opdracht en scope dient verduidelijkt te worden Aansluiting van projecten die buiten scope van Scoping aanscherpen (programma/ eigenaarschap/ aanbesteding). In nauwe samenwerking met inkoop komen tot een afronding van de aanbestedingsdocumenten. Business case van besparingen.Financiële voortgang van het programma bewaken en verantwoording afleggen aan stuurgroep; Inrichting nieuwe projectstructuren.
Profiel van de manager: Je hebt academisch werk en denkniveau, bij voorkeur bedrijfseconomie of informatiemanagement; Je hebt kennis van en ervaring met aanbestedingstrajecten; Kennis van en ervaring met verandermanagement en ervaring met implementatie van klant georiënteerde (LEAN) process-improvement trajecten; Kennis van toegepaste ICT binnen een grote administratieve organisatie; Je bent uitstekend in staat tot samenwerken, netwerken, verbinden en je weet de mensen in de juiste positie te brengen;
Opmerkingen: Graag CV met motivatie. Ervaring PM/PL en kennis van stakeholdersmanagement- ICT- implementatie. Tarief all in ex BTW.
49913Interim Controller Details Inzien/reageren
4 maanden met optie op verlenging, 40 uur per week. Tarief nader te bepalen. | Alkmaar
 
Hier reageert u op: Interim Controller gezocht voor technische productieorganisatie in Alkmaar.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden met optie op verlenging, 40 uur per week. Tarief nader te bepalen.
Plaats/regio: Alkmaar
Profiel van het bedrijf: Internationale technische productieorganisatie met het hoofdkantoor in Frankrijk.
Profiel van de opdracht: Het verzamelen, organiseren, analyseren en rapporteren van financiële informatie. Je draagt zorg voor het in control zijn van de financiële organisatie met de interne control procedures en richtlijnen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Het opstellen van de maand- en jaarafsluiting; • Financial controlling & auditing; • Financial reporting; • Onderhouden van de verzekeringsportfolio en het opsporen en vermelden van risico’s. Oplossingen aandragen om risico's te verkleinen; • Projecten.
Profiel van de manager: • Gedegen, aantoonbare interim ervaring als teammanager; • Relevante afgeronde Hbo opleiding; • Bij voorkeur woonachtig in Noord-Holland; • Ervaring op het gebied van financial accounting inclusief consolidatie van verschillende administraties; • Ervaring binnen een internationale omgeving; • Kennis van GAAP en IFRS; • Goede kennis van MS Office, Excel superuser; • Accuraat, analytisch en communicatief sterk; • Goede kennis van de Engelse taal.
Opmerkingen:
49911Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
4/5 months in Limburg, with a parttime position of 2/3 days in Zwolle in month 2 and 3 (stay incl). | Limburg
 
Hier reageert u op: Looking for an interim Financial Controller with a couple of years of experience within multinationals. Project in Limburg with parttime travel to a location in East NL (stay included), max 65,- p/h.
Verwachte opdrachtduur: 4/5 months in Limburg, with a parttime position of 2/3 days in Zwolle in month 2 and 3 (stay incl).
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Well-known multinational.
Profiel van de opdracht: The finance activities of local entities are centralised to the HQ in Limburg. Main activities are to support this transition for financial control. Very important activity is to make AO/IC descriptions and processes.
Profiel van de manager: Degree in Finance and Accounting, preferably a Master; 3-5 years of experience in a position as financial controller and/or reporting specialist; Knowledge and understanding of the financial and administrative processes and systems; Analytical skills and ability to handle complex data in a structural approach; Fluent in English; Experience with ERP systems (SAP is a plus); Team player able to work with people from different backgrounds.
Opmerkingen: Please send me your resume if you are interested in an assigment at a top company in the Netherlands. The assignment could be extended if there is a good match!
49914Interim Autocad Tekenaar Details Inzien/reageren
2 maanden, 40 uur per week. Uurtarief: € 50,- inkoop, excl. BTW en excl. € 0,19 reiskosten per km. | Noord-Holland Noord
 
Hier reageert u op: Interim Autocad Tekenaar gezocht voor project van 2 maanden.
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, 40 uur per week. Uurtarief: € 50,- inkoop, excl. BTW en excl. € 0,19 reiskosten per km.
Plaats/regio: Noord-Holland Noord
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een internationaal actieve, technische projectorganisatie en gevestigd in de kop van Noord Holland. Er heerst een informele cultuur.
Profiel van de opdracht: Het technisch uitwerken van storyboards/hijsplannen/dekplannen en andere project documentatie in Autocad / Solidworks.
Profiel van de manager: • MBO/HBO werk - en denkniveau; • Enkele jaren ervaring in de offshore industrie en/of constructie/aannemerij; • Ervaring met Auto Cad /Solidworks en als technisch tekenaar; • Conceptueel denkvermogen en ruimtelijk inzicht; • Nauwgezet, zelfstandig, analytisch en pragmatisch.
Opmerkingen:
49916Interim Functioneel beheerder Dynamics AX Details Inzien/reageren
3-6 maanden, fulltime, inkooptarief: 50-70 euro max per uur. | Breda/Oosterhout
 
Hier reageert u op: Interim Functioneel beheerder Dynamics AX
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, fulltime, inkooptarief: 50-70 euro max per uur.
Plaats/regio: Breda/Oosterhout
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf
Profiel van de opdracht: We zoeken een allrounder voor ons IT team die vooral kennis van Dynamics AX meebrengt en hiermee aan de slag gaat als functioneel beheerder (inrichtingsspecialist). Dit zal het grootste gedeelte van het takenpakket zijn. (ook kunnen programmeren is een pré maar zeker geen must). Daarnaast ook taken in systeembeheer, applicatieserver, de SQL server en de optimalisatie hiervan.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring
Opmerkingen: Verder info volgt bij geschiktheid.
49919Interim Assistent controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 4 - 5 dagen per week. | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Opdracht Interim Assistent controller, industrie
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 - 5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Hoofdkantoor van een productiebedrijf. Activiteiten omvatten zowel productie, assemblage als research.
Profiel van de opdracht: Voor de financiële afdeling wenst men versterking van een assistent controller, die onder meer zorgt voor: - goed lopende administratie - voorbereiding en opstellen van de rapportages - voorbereiding van de jaarafsluiting - adhoc werkzaamheden
Profiel van de manager: Zelfstandige financial, met ruime ervaring op de genoemde werkzaamheden; kennis van de engelse taal is van belang.
Opmerkingen: Graag reacties met tarief en CV. Tarief bij voorkeur inclusief reiskosten. Start is op korte termijn.
49897Interim Senior Contractmanager Details Inzien/reageren
start januari, met een inzet van 30 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van twaalf maanden | Betuwe
 
Hier reageert u op: Interim Senior Contractmanager
Verwachte opdrachtduur: start januari, met een inzet van 30 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van twaalf maanden
Plaats/regio: Betuwe
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: De opdrachtgever selecteert een (of twee indien de functie-inhoud over twee functionarissen wordt uitgesplitst) senior Contractmanager. De contractmanager, is voor de projectmanager de adviseur op het gebied van het contractmanagement in brede zin, vanaf de inkoop- en aanbestedingsstrategie t/m de oplevering en overdracht van het contractdossier en stelt (mede) de vraagspecificaties inclusief de bijbehorende stukken op.
Profiel van de manager: Functie eisen: • Beschikken over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van management civiele techniek of watermanagement, aangevuld met juridische opleidingen of cursussen; • Ruime kennis en ervaring op het gebied van contracten, geïntegreerde- en innovatieve contractvormen en affiniteit met de weg- en waterbouw (ten minste 5 jaren); • Kennis van en ervaring met bouw- en aanbestedingsrecht (ten minste 5 jaren); • Kennis en ervaring met het opstellen van inkoopstrategie
Opmerkingen: De interim-positie start januari, met een inzet van 30 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van twaalf maanden, met een optie tot verlenging. Solliciteer voor donderdag 27 december 2018.
49949Interim IT Infrastructure System Engineer Details Inzien/reageren
4 maanden, 5 dagen per week | Antwerpen
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim IT Infrastructure System Engineer
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Antwerpen
Profiel van het bedrijf: Manufacturing, Industrial
Profiel van de opdracht: - Verantwoordelijk voor interne IT processen - Contacten onderhouden met externe leveranciers aan wie bepaalde IT processen aan is geoutsourced
Profiel van de manager: • Problem-solving skills • Advanced organizational skills / Ability to prioritize tasks • Good communication skills and able to work collaboratively with clients and other technical colleagues • Flexible • Technical experience in: o MS Azure o MS Azure AD o Office365 (Exchange Online, OneDrive, SharePoint, Skype). o Managing a large-scale Windows server environment (1000+ users) o Citrix (> Xenapp 7) o WAN / Firewall (Barracuda) o Managing a multi-site LAN network (Cisco)
Opmerkingen:
49910Interim transitiemanager Financiële dienstverlening Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 36 uurper week. | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht ervaren Interim transitiemanager Financiële dienstverlening
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 36 uurper week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Grote gemeentelijke organisatie in Noord Holland
Profiel van de opdracht: De transitiemanager is verantwoordelijk voor: Het werkend krijgen van het dienstverleningsmodel en het klantgericht ontwikkelen van de directie financiële dienstverlening. Het realiseren van verbeteringen ten aanzien van financiële dienstverlening in aansluiting met de opgaven van de stad. Het ontwikkelen van (modern) adviseurschap om nu en in de toekomst het management passend te adviseren.
Profiel van de manager: Je bent een ervaren verandermanager en bent hiervoor opgeleid. Je hebt een WO op politiek bestuurlijk gebied, lean greenbelt, prince2 practitioner. Verder heb je bij voorkeur kennis van JD Edwards
Opmerkingen: Als je jezelf herkent in de rol en beschrijving dan kom ik graag in contact met je. Aanvullende informatie over de rol, en de match kunnen we dan vaststellen. Bij reacties graag vast een recent cv bijvoegen
49909Interim Senior controller Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Met optie op verlening | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht; Interim Senior controller Eigendom en Beheer
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Met optie op verlening
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een grote gemeente in Noord Holland
Profiel van de opdracht: Als Senior Controller Eigendom & Beheer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en opleveren van financiële analyses en rapportages om de Directeur Eigendom en Beheer van alle relevante stuurinformatie te voorzien. Je richt je op de financiële performance van de subsidieaanvraag. Ook ben je verantwoordelijk voor het op proactieve wijze adviseren en ondersteunen.
Profiel van de manager: Je hebt minimaal een HBO in relevante richting, ervaring met betrekking tot het opzetten en bewaken van meerjarige investeringsplannen met betrekking tot railinfrastructuur, minimaal 5 jaar ervaring en kennis met project- en assetmanagement, kennis van subsidieaanvragen en bestuurlijke processen binnen overheidsorganisaties (bij voorkeur grotere gemeenten)
Opmerkingen: All in tarief excl BTW. De indicatie van het tarief ligt in de range van €80-€90 all in. Voordat we je aan de gemeente voorstellen zal een aantal aanvullende toelichtingen van je worden gevraagd. Reactie bij voorkeur uiterlijk 12 december sturen
49953Interim Senior Projectmanager binnenstedelijke gebiedsontwikkeling Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectmanager voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een middelgrote gemeente in het westen van het land.
Profiel van de opdracht: We zijn hiervoor op zoek naar een enthousiaste, samenspraakgerichte en deskundige senior projectmanager. Hij/zij draagt onder andere zorg voor de complexe (vastgoed) projecten in de stad, waardoor investeringen en nieuwe ontwikkelingen op gang komen. Juist deze werkzaamheden vragen vandaag de dag om competenties als externe oriëntatie, vernieuwende ideeën, communicatie, gericht zijn op samenspraak met inwoners, ondernemers en instellingen.
Profiel van de manager: Je bent WO opgeleid bij voorkeur aangevuld met MSRE of gelijkwaardig. Je hebt een ruime recente ervaring met ontwikkelingsprojecten binnen gemeenten en politiek gevoelige omgevingen. Zo heb je bijvoorbeeld ook ervaring met burgerparticipatie trajecten. Je hebt natuurlijk overwicht, heldere communicatie en je coacht medewerkers en doet aan kennisoverdracht.
Opmerkingen: Graag een all in tarief excl BTW (indicatie ca. 85-90 Euro). Reactie voorzien van recent CV van maximaal 5 A4tjes inclusief 2 referenties. Selectiegesprekken zijn op 7 januari gepland.
49950Interim financieel controller/Medewerker Grootboek Details Inzien/reageren
voor 32 uur per week.? Duur 1 januari 2019 tot uiterlijk 1 juli 2019.? Met twee maal de optie tot | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim financieel controller/Medewerker Grootboek
Verwachte opdrachtduur: voor 32 uur per week.? Duur 1 januari 2019 tot uiterlijk 1 juli 2019.? Met twee maal de optie tot
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: zbo
Profiel van de opdracht: De medewerker Grootboek draagt bij aan een optimaal verloop van de financiële administratieve processen door te zorgen voor een tijdige en correcte verwerking van financiële gegevens. Dit conform de financiële kaderstelling en dienstverleningsovereenkomsten (DVO) zoals: de jaarrekening; kwartaalrapportages; periode afsluiting; btw-aangifte; balansspecificaties etc.. Daarnaast verstrekt de medewerker Grootboek informatie over deze gegevens. Adviseert over verbeteringen in de financieel administra
Profiel van de manager: • Hbo werk- en denkniveau? • afgeronde opleiding op vakgebied, eventueel aangevuld met specifieke cursussen/trainingen? • meerdere jaren ervaring met het uitvoeren van financieel-administratieve werkzaamheden en (financieel) applicatiebeheer? • kennis van administratieve procedures en richtlijnen? • kennis van financieel- administratieve systemen? • actuele kennis en ervaring van het specifieke werkgebied vallend onder de Cao-OI? • actuele kennis en ervaring met UBW Business World?
Opmerkingen: tarief en recente cv
49970Interim Interim Adviseur AO/IC en BTW Details Inzien/reageren
Startdatum 7-1-2019, einddatum 31-3-2019, optie tot verlenging mogelijk, 24 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Interim Adviseur AO/IC en BTW
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-1-2019, einddatum 31-3-2019, optie tot verlenging mogelijk, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie zoekt een ervaren adviseur AO/IC met kennis van BTW-problematiek.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de IC en borging van de AO. Als Adviseur AO/ IC heb je te maken met verschillende stakeholders, intern maar ook buiten de organisatie zoals de externe accountants. Je levert een pro actieve optimale bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen. Verder worden door de adviseur AO/IC zowel de eigen aanbevelingen als de aanbevelingen van de accountant gemonitord op de opvolging van deze aanbevelingen.
Profiel van de manager: Relevante opleiding op WO/HBO niveau. Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur AO/IC of vergelijkbaar bij een overheidsorganisatie. Je beschikt over uitgebreide kennis van BTW en het BTW compensatiefonds. Je beschikt over actuele kennis van wet- en regelgeving.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
49989Interim Adviseur Vergunningen Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: in overleg Optie op verl. eind project 2024 | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Vergunningen
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: in overleg Optie op verl. eind project 2024
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Analyseren, aanvragen en verkrijgen van de benodigde vergunningen voor de projecten binnen het programma Aanpak Wegtunnels Amsterdam. En het toetsen van de vergunningsaanvragen van de aannemer; Het informeren van de Manager Omgeving en Communicatie over de voortgang van de benodigde vergunningen; Input geven aan de planning, risicodossier, begroting en contract op het gebied van vergunningen; Assisteren en adviseren van de omgevingsmanager op de projecten die onder het programma vallen;
Profiel van de manager: Minimaal in het bezit van een erkend WO diploma Nederlands Recht (bij voorkeur in richting Staats- en Bestuursrecht). Minimaal 8 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie als Adviseur Vergunningen. Aantoonbare ervaring met het aanvragen en verkrijgen van vergunningen voor de realisatie van ruimtelijke projecten (minimaal 3 projecten). Aantoonbare ervaring in het maken van verbinding en het onderhouden van contacten met stakeholders.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49935Interim woordvoerder Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Meerdere verlengingsopties. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim woordvoerder met plezier in het politieke spel
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Meerdere verlengingsopties.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Deze gemeente is een toekomstgerichte stad. Ze gaan aan de slag voor de stad, samen met hun partners, inwoners en ondernemers. Ze spelen in op de behoeften die in de stad leven en doen dat op een manier die voor iedereen het beste resultaat oplevert.
Profiel van de opdracht: Ben jij een ervaren woordvoerder die het communicatievak in de breedte beheerst en graag voor een ambitieuze gemeente wil werken? Dan is dit jouw nieuwe tijdelijke baan!
Profiel van de manager: Je hebt meerdere jaren ervaring binnen gemeenten als (bestuurs) communicatie adviseur, hebt ervaring met crisis communicatie, en je bent bekend met de social media en digitale communicatiemogelijkheden. Je hebt ervaring met woordvoering voor portefeuilles Sociaal Domein, Zorg en Welzijn, Wmo
Opmerkingen: Graag reactie voorzien van een recent CV waaruit gevraagde ervaring duidelijk blijkt. En graag een all in uurtarief.
49899Interim Kwartiermaker Regionale Samenwerking Afvalwater Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 20 Duur: 9 maanden Optie op verl. 2*3 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Kwartiermaker Regionale Samenwerking Afvalwater
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 20 Duur: 9 maanden Optie op verl. 2*3 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De eerste opdracht aan de kwartiermaker is het inhoudelijk inrichten van deze samenwerking. Dit houdt in dat je zorgt voor het laten opstellen van onderhouds- en beheerplannen van gemalen en rioolpersleidingen. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming en besluitvorming van de begroting. Uiteraard doe je dit in samenspraak en samenwerking met de betrokken partijen, waarbij je ook oog hebt voor de administratieve afhechting van al deze processen.
Profiel van de manager: Aantoonbare kennis van de afvalwaterketen blijkend uit werkervaring of een afgeronde cursus/opleiding; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met besluitvormingsprocessen binnen de raad, college en/of medezeggenschap binnen de lokale overheid in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met het inrichten van samenwerkingsverbanden in de afgelopen 5 jaar; Een afgeronde opleiding bedrijfskunde of veranderkunde op minimaal WO niveau; Aantoonbare werkervaring met het inrichten van bedrijfsvoer
Opmerkingen: Graag reageren voor 14-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49900Interim Senior inkoopadviseur Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als senior inkoopadviseur ontwikkel en implementeer je het strategisch inkoop- en aanbestedingsbeleid voor de gemeentelijke organisatie. Je volgt de ontwikkelingen over het vakgebied en wet- en regelgeving en neemt dit mee in het beleid en de dagelijkse werkzaamheden. Je ziet toe op een correcte uitvoering van het inkoop- en aanbestedingsbeleid en voert jaarlijks een spendanalyse uit. Je signaleert en rapporteert afwijkingen en onregelmatigheden aan het management en de directie. Daarnaast ben j
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Aantoonbare kennis van Aanbestedingswetgeving inclusief geldende jurisprudentie, blijkend uit afgeronde opleidingen/cursussen en relevante werkervaring; Een afgeronde opleiding Nevi 2 of vergelijkbaar; Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar als inkoopadviseur binnen een overheidsorganisatie; Aantoonbare werkervaring als inkoper in de private sector; Aantoonbare werkervaring met inkoop zorg Sociaal Domein;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 70,- exclusief BTW / inclusief woon- werkverkeer. Graag reageren voor 14-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49901Interim Adviseur Financiële Bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Financiële Bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als eerstelijns adviseur ondersteun en adviseer je diverse afdelingen en het bestuur gevraagd en ongevraagd op het gebied van financiële bedrijfsvoering waaronder het toepassen van beleid, procedures en regelingen. Je adviseert budgethouders vanuit de gestelde financiële kaders en bent in deze rol ook mede verantwoordelijk voor de samenstelling en tijdige oplevering van diverse planning en control producten (ten behoeve van begroting, bestuursrapportages, jaarrekening). Je verzorgt adequate info
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Adviseur Financiële Bedrijfsvoering binnen een gemeentelijke instelling; Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau op het gebied van financiën; Aantoonbare werkervaring op het gebied van de regeling “BTW-vrijstelling op diensten tot het geven van sportbeoefening”; Aantoonbare kennis van en werkervaring met de SPUK-regeling;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 70,- exclusief BTW / inclusief woon- werkverkeer. Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49902Interim Business Intelligence Specialist Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 36 Duur: 3 maanden Optie op verl. n.n.b. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Business Intelligence Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 36 Duur: 3 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Jij bent de specialist die ons op sleeptouw neemt in de verdere professionalisering van ons data management beleid. Je kunt overtuigen, neemt initiatief en bent resultaatgericht. Als business intelligence specialist heb je zowel een coördinerende als een inhoudelijke rol. Je analyseert als informatie analist waar data vandaan moet komen, stelt datamodellen en rapportontwerpen op. Je zorgt dat de verschillende stukken werk in de juiste volgorde worden uitgevoerd. Ook test je opgeleverde functiona
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO bachelor opleiding, Business IT & Management, (Bedrijfskundige) Informatica of Technische Bedrijfskunde; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Business Analist; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een sturende rol op Business Intelligence projecten in de afgelopen 3 jaar; Aantoonbare kennis en werkervaring met datawarehousing en databasemanagement (o.a. SQL); Aantoonbare werkervaring met de BI applicaties Oracle en SAP HR blijkend uit het cv;
Opmerkingen: Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49904 Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja . | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Ondergrond
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja .
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je adviseert over het beschermen, verbeteren, benutten van de bodem en het oplossen van complexe bodemvraagstukken. Je denkt actief mee met initiatiefnemers en draagt nieuwe, innovatieve en duurzame oplossingen uit voor het gebruik van de beperkte ruimte in de ondergrond, waarbij kennis van wettelijke mogelijkheden van belang is. Je voert zelfstandig bodemsaneringstrajecten uit via een projectmatige aanpak. Samen met de andere adviseurs ondergrond geef je invulling aan de opgave en verbinding bi
Profiel van de manager: Minimaal HBO opleiding in een gerelateerde studierichting (bijv. Fysische geografie of Chemische techniek). Minimaal 7-10 jaar ervaring in het werken vanuit Rijks- Provinciale of gemeentelijke overheid gericht op het omgevingsrecht. Het cv toont concrete ervaring in het zelfstandig leiden van bodemsaneringstrajecten. Wat maakt dat deze opdracht goed bij jou past?
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 62,50 excl. BTW en incl. reiskosten; Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49906Interim Technisch Applicatiebeheerder .NET Details Inzien/reageren
Start: zsm, 40 uur per week Duur: 01-07-2019 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Technisch Applicatiebeheerder .NET
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 40 uur per week Duur: 01-07-2019
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Het team is binnen het project verantwoordelijk voor het inrichten van alle randvoorwaarden, die nodig zijn om de nieuwe software producten te kunnen ontwikkelen, deployen en bij aanschaf beschikbaar te stellen.
Profiel van de opdracht: Voor het inrichten van de nieuwe .NET omgevingen en het beheren en inrichten van onze Azure Devops pipelines (CI/CD) zijn wij op zoek naar een Technisch applicatie beheerder. Als IT specialist in het team Portalen bij onze klant bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit: • Inrichten en beheren .NET (web omgevingen) • Inrichten en beheren Azure DevOps • Onderzoeken en inrichten van nieuwe oplevermanieren
Profiel van de manager: • HBO werk- en denkniveau; • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als technisch applicatiebeheerder of stevige ervaring als systeembeheerder; • Kennis van en ervaring met: o Linux o Windows o IIS (.NET applicaties) o Apache Tomcat (Java applicaties) o Azure Devops (of TFS en Microsoft teamservices) o Powershell is een pré • Termen als APIs, Background-jobs, logging, applicatie monitoring zijn bekend.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Profielschets in het cv specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
49917Interim Junior Bouwmanager Details Inzien/reageren
Start: 1-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Junior Bouwmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Junior Bouwmanager zal aan verschillende projecten werken. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld de realisatie van; scholenbouw/verbouw, sportvoorzieningen, afval-en recyclepunten, fietsdepots, musea en gemeentelijke huisvesting. Voor de realisatie van deze projecten levert het PMB een projectteam van bouwmanagers en junior bouwmanagers of assistenten. De medewerkers in dit team hebben ruim ervaring op het gebied van o.a. (her)huisvesting, fietsdepots, parkeergarages, scholen, sportcomplexen.
Profiel van de manager: In het bezit van een erkend diploma TU Bouwkunde of TU Architectuur. Kennis en ervaring van aanbestedingen en UAV-GC Design & Construct contracten. Minimaal 1 jaar kennis van en ervaring opgedaan bij een architectectenbureau. Aantoonbare ervaring 1 jaar, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als Junior Bouw- of Projectmanager in alle fases van een utiliteitsbouwproject (gebouwen zonder woonfunctie) binnen een G4 gemeente.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 60,00 excl. BTW en incl. reiskosten; Graag reageren voor 18-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49918Interim Project- programmamanager ICT Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 24-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Project- programmamanager ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 24-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Bewaakt en stuurt op samenhang over verschillende projecten heen en schakelt daarin direct met de opdrachtgever en product owner Adviseert en rapporteert aan de opdrachtgever Stelt benodigde projectdocumenten op zoals het projectplan en business case Draagt zorg voor het tot stand komen van documenten die binnen het project moeten worden opgeleverd (zoals PSA, procesbeschrijvingen, procedures) Zorgt ervoor dat alle eindresultaten zoals beschreven in het Project Initiatie Document op beheersmatig
Profiel van de manager: Meerdere jaren relevante werkervaring met ICT-programma/projectmanagement en - methodieken. In het bezit van een relevante hbo/wo opleiding (bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatica). Aantoonbare ervaring met projecten en Agile werken op het snijvlak van ICT en business in de rol van scrum master. Ervaring met gemeentelijke inkoopprocessen. Kennis van MSP (Managing Successful Programmes) Practicionerof IPMA level B en van vanSafe (Scaled Agile Framework).
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49921Interim Projectleider implementatie resultaatsturing Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 1x6 maanden, 30 uur per week | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Projectleider implementatie resultaatsturing
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 1x6 maanden, 30 uur per week
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Implementeren regionale inkoopstrategie binnen de gemeente. Hierbij zijn gemeentelijke clusters Beleid, Dienstverlening en Bedrijfsvoering en het Sociaal Kernteam belangrijke partijen. Daarnaast zorgvuldige afstemming met de zorgaanbieders. Jij verzorgt de implementatie in wisselwerking met de implementatiemanagers van andere gemeenten. Afronding PvA Implementatie Inkoopstrategie. Implementatie ander stelsel en werkwijze zorgregisseurs en -aanbieders. Focus op kostenreductie Jeugdzorg.
Profiel van de manager: Minimaal een academische opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring (a) op het gebied van Jeugdzorg, (b) in een projectleidersfunctie waarin samenwerking met gemeenten en zorgaanbieders aan de orde was, (c) met implementatieprocessen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting en tarief.
49922Interim Juridisch adviseur Bodem Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Juridisch adviseur Bodem
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor alle juridische vraagstukken op het snijvlak van milieu en ruimtelijke ordening. De nadruk ligt hierbij op de inhoudelijke thema’s luchtkwaliteit, externe veiligheid, bedrijven & milieuzonering, geluidhinder en milieueffectrapportages. Daarnaast adviseer je over natuurwetgeving, specifiek de programmatische aanpak stikstofdepositie (PAS). Je maakt juiste vertalingen van deze thema’s naar ruimtelijke plannen in de gemeente. Jij geeft strategisch, juridische
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op Nederlands Recht of bestuursrecht op WO/Master-niveau met een specialisatie Milieurecht. Minimaal 10 jaar ervaring in het werken vanuit Rijks- Provinciale of gemeentelijke overheid gericht op het omgevingsrecht. Geef in een motivatie aan waarom deze opdracht goed bij jou past?
Opmerkingen: Graag reageren voor 14-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49923Interim Sr. Juridisch Adviseur Omgevingsrecht Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Sr. Juridisch Adviseur Omgevingsrecht
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als juridisch adviseur omgevingsrecht, raakvlak ondergrond, ben je specialist op het gebied van de Omgevingswet en ruimtelijke ordening, in het bijzonder voor wat betreft de ondergrond. Je bent verantwoordelijk voor het strategisch en juridisch adviseren de implementatie van het ondergrondbeleid in de omgevingsvisie. Het lokale beleid voor de ondergrond (waaronder gebiedsgericht grondwaterbeheer en bodemenergie) wordt zodanig vormgegeven dat wordt voldaan aan de eisen die daaraan krachtens de Om
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op Nederlands Recht of bestuursrecht op WO/Master-niveau met. Minimaal 10 jaar ervaring in het werken vanuit Rijks- Provinciale of gemeentelijke overheid gericht op het omgevingsrecht. Geef in een motivatie aan waarom deze opdracht goed bij jou past?
Opmerkingen: Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49925Bestuurscommunicatieadviseur/perswoordvoerder Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 4x4 maanden, 32 uur per week | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht: Bestuurscommunicatieadviseur/perswoordvoerder
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 4x4 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Woordvoering, communicatiestrategie, (ongevraagd) adviseren, het onderhouden van netwerken – onder andere met journalisten – en het bijhouden van wat er op sociale media over ons gezegd wordt met als doel: behoud en versterking van de (goede) relatie tussen bestuur en organisatie aan de ene kant en inwoners, instellingen, bedrijven en bezoekers van de stad aan de andere kant.
Profiel van de manager: Opleiding Communicatie op minimaal HBO bachelor niveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar als perswoordvoerder. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als bestuurscommunicatie-adviseur bij een (semi) overheid in de afgelopen 10 jaar. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met crisiscommunicatie. Ervaring met woordvoering voor portefeuilles Sociaal Domein, Zorg en Welzijn, Wmo. Bekend met social media en overige digitale communicatietechnieken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
49927Interim Projectleider Aanbesteding Postdiensten Details Inzien/reageren
Startdatum: z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging, 16 uur per week gemiddeld | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Aanbesteding Postdiensten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging, 16 uur per week gemiddeld
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Projectleider voor de aanbesteding en \'meewerkend voorman\' in het verwervingsteam. Opstellen (globale) beschrijving van de huidige situatie t.a.v. postdiensten en mogelijkheden in de markt, t.b.v. de finale besluitvorming t.a.v. de aanbesteding. Opzetten planning, bewaken opvolging. Rapporteren over status en budget. Leveren inhoudelijke bijdrage, beantwoording inschrijvers, mede beoordelen inschrijvingen.
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol als projectleider binnen een grotere gemeentelijke-, een overheids-, en/of grotere non-profit organisatie. Inhoudelijke en relevante kennis van de fysieke Postmarkt. Bekend met de belangrijkste spelers binnen de markt. Bij voorkeur ervaring met aanbestedingen in de postmarkt. Vanwege de aard van dit project is de werkbelasting wisselend tijdens het gehele project.
Opmerkingen: Interesse? Stuur ons je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
49929Interim Senior Medewerker Ontwikkeling Jeugd Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 30 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Medewerker Ontwikkeling Jeugd
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 30 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je werkt in een politiek bestuurlijke omgeving. Derhalve stem in je in deze functie voortdurend af met College en Raad niet alleen mondeling maar ook via college- en raadsvoorstellen. Ook draag je bij de P&C-producten zoals voortgangsrapportages, jaarrekening en begroting. Naast de beleidsontwikkeling voor het nieuwe jeugdzorgstelsel heb je in deze de functie de focus op de reductie van de kosten in de jeugdzorg; op het korte termijn realiseren van Quickwins vooruitlopend op het nieuwe stelsel.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijk functie; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met jeugdzorg en de uitvoeringspraktijk hiervan; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in een complex bestuurlijk, ambtelijk en maatschappelijk krachtenveld; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met P&C-producten zoals voortgangsrapportages, jaarrekening en begroting;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 85,00 excl. BTW en incl. reiskosten; Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49930Interim Programmacoördinator Digitale Transformatie Details Inzien/reageren
Startdatum 2-1-2019, einddatum 31-3-2019, optie tot verlenging 4x3 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Programmacoördinator Digitale Transformatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-1-2019, einddatum 31-3-2019, optie tot verlenging 4x3 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie met ambitie volledige digitalisering en verregaande automatisering. Als Programmacoördinator leid je het Programma Digitale Transformatie en breng je interne en externe betrokkenen op een inspirerende en deskundige wijze bijeen.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de programmaresultaten en de aspecten die hierbij een rol spelen, zoals programmasturing op resultaten, planning, budgetten, communicatie, overleg en afstemming en leveranciersrelaties. Je rapporteert periodiek naar directie en bestuur over de status en voortgang van het programma. Daarnaast zorg je voor een zorgvuldige overdracht van opgeleverde werkprocessen aan de beheerorganisatie.
Profiel van de manager: Minimaal HBO+ werk en denkniveau. Ruime (minimaal 5 jaar) ervaring als programmacoördinator van projecten met een grote I(CT) component in bestuurlijke omgevingen. Beschikken over sterke communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling. Ervaring met advies, rapportage en verantwoording in een bestuurlijke omgeving. Weet doelen onder bijbehorende tijdsdruk goed te managen in afstemming met de organisatie (het bestuur en de vakafdelingen). Certificeringen: Prince2, IMPA of Agile/Scrum.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie en tarief.
49931Interim Medewerker ontwikkeling Gezond gedrag en Preventie Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 16-20 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker ontwikkeling Gezond gedrag en Preventie
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 16-20 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: De gemeente streeft ernaar de gezondheid van de burgers te bevorderen. Het gaat hierbij om de aanpak in de keten. Je moet hierbij denken aan reductie van alcohol- en drugsgebruik, verbetering van voeding, bevordering van sport etc. Vanuit het Sociaal Beleidskader Westland wordt er derhalve projectmatig aan dit onderwerp gewerkt. Jij bent niet alleen de projectleider maar voert ook zelf taken uit. Hierbij werk je intensief samen met de collega;s van de clusters Beleid , Die
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo opleiding; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de branche van gezondheid en bij voorkeur op het gebied van preventie; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een politieke bestuurlijke context; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met het omzetten van concrete beleidsvragen in uitvoeringsopdrachten;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 76,00 excl. BTW en incl. reiskosten; Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49932Interim Medewerker Ontwikkeling Resultaatsturing WMO Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 30 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker Ontwikkeling Resultaatsturing WMO
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 30 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: De gemeente voert per 2019 resultaatsturing in voor de Wmo. De implementatie daarvan is inmiddels volle gang en vraagt extra inspanningen van beleid. Daarom zijn wij op korte termijn zoek naar een ervaren beleidsmedewerker Wmo om onze beleidsgroep Wmo/Zelfredzaamheid te versterken.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo opleiding; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in het sociale domein met uitvoering kennis van Wmo; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het omzetten van beleidsvragen in concrete uitvoeringsopgaven en resultaatsturing; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het sturen op output; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in een politiek bestuurlijke context;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 75,00 excl. BTW en incl. reiskosten; Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49933Interim Programmamanager/projectmanager ICT Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 30-6-2019, optie tot verlenging, 24-36 uur per week | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Programmamanager/projectmanager ICT
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 30-6-2019, optie tot verlenging, 24-36 uur per week
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Je leidt diverse projecten vanuit Informatievoorziening (IV) voor de afdeling Erfpacht en Uitgifte (EU) van de directie Grond en Ontwikkeling G&O). Je stemt af met de opdrachtgever en product owner van EU en het Functioneel Beheer team over prioriteiten en overall planning. Tevens zorg je ervoor dat de omgeving goed is geïnformeerd en tijdig op wijzigingen kan inspelen.
Profiel van de manager: WO/HBO opleiding (bijv. Bedrijfskunde of Informatica). Ruime ervaring met ICT-programma/projectmanagement en - methodieken. Ervaring met projecten en Agile werken op snijvlak ICT en business in de rol van scrum master. Senioriteit in het zelfstandig leiden van complexe business ICT verander- en vernieuwingsprojecten. Kennis van MSP (Managing Successful Programmes) Practitioner of IPMA level B. Kennis vanSafe (Scaled Agile Framework). Ervaring binnen grote overheden en met gemeentelijke inkoop.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie en tarief.
49936Interim Bouwmanager Details Inzien/reageren
Start: 14-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Bouwmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 14-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De bouwmanager zal aan verschillende projecten werken. Het gaat hierbij om voorbeeld fietsparkeergarages, de realisatie van afvalpunten en recyclepunten of scholenbouw/sportvoorzieningen. Voor de realisatie van deze projecten levert het PMB een projectteam van bouwmanagers en assistenten. De medewerkers in dit team hebben ruim ervaring op het gebied van o.a. (her)huisvesting, kantoren, scholen en sportcomplexen. Zij begeleiden het gehele proces , vanuit de bestuurlijke kant (ambities van wethoud
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende HTS Bouwkunde of TU Bouwkunde diploma. Aantoonbare en ruime ervaring (>5 jaar) als bouwmanager in alle fases van een bouwproject. In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als (Bouw)manager Vastgoed en/of Manager utiliteitsbouw binnen de Gemeente Amsterdam. Kennis van en recente ervaring (> 2 jaar) opgedaan met realisatie van maatschappelijke voorzieningen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 20-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49937Interim Strategisch P&O Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 1x3 maanden, 25 uur per week | Nijmegen
 
Hier reageert u op: Interim Strategisch P&O Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 1x3 maanden, 25 uur per week
Plaats/regio: Nijmegen
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie, waar een aantal met elkaar samenhangende (strategische) P&O projecten beleidsmatig uitgewerkt en geïmplementeerd worden.
Profiel van de opdracht: Uitwerken en implementeren van een aantal met elkaar samenhangende (strategische) P&O projecten, zoals strategische personeelsplanning, voorbereiding op de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) en het leveren van een bijdrage aan de organisatieontwikkeling, inclusief advisering aan directie en afdelingsmanagement.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau. De kandidaat heeft een zeer ruime ervaring in vergelijkbare opdrachten (strategische P&O werkzaamheden, organisatieontwikkeling en verandertrajecten) in een politiek-bestuurlijke omgeving. Ruime ervaring in het ontwikkelen/implementeren van strategische personeelsplanning. Kennis van HR21 methodiek. Kennis van WNRA en implementatievraagstukken. Ervaring in stelsel Omgevingsdiensten is een pre. In staat om heldere adviezen en beleidsstukken op te stellen
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de genoemde criteria? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
49938Interim Coördinator Servicedesk Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Coördinator Servicedesk
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Coördinator Servicedesk ben je samen met een collega coördinator verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de werkzaamheden en de medewerkers. Ook ben jij de linking pin met diverse andere afdelingen. Denk daarbij vooral aan Automatisering en Informatievoorziening. Je adviseert op je eigen niveau over verbeteringen en aanpassingen van de dienstverlening. Je maakt o.a. managementrapportages, werkt mee aan een roadmap en/of projectplan voor de doorontwikkeling van het Serviceplein. Je
Profiel van de manager: 10+ jaar werkervaring. 3+ jaar ervaring met de aansturing van een ICT Servicedesk. Een afgeronde hbo/ hbo+ opleiding. Ervaring met het werken bij een grote (top 20) Gemeente. Minimaal 1+ jaar. Affiniteit met de ITIL werkprocessen in de ICT-dienstverlening.
Opmerkingen: Graag reageren voor 12-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49939Interim BI Testspecialist Details Inzien/reageren
Start: Zsm, 36 uur per week Einddatum: 2-1-2019 tot 31-12-2019 | utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim BI Testspecialist
Verwachte opdrachtduur: Start: Zsm, 36 uur per week Einddatum: 2-1-2019 tot 31-12-2019
Plaats/regio: utrecht
Profiel van het bedrijf: Men ontwikkelt en beheert op 3 verschillende BI platformen.
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een communicatieve en initiatiefrijke BI Testspecialist met ruime testervaring binnen BI-omgevingen die in staat is risico’s in een bredere context te plaatsen en de consequenties goed weet af te wegen. Hij of zij moet het geweten van het team zijn. De BI Testspecialist maakt deel uit van het scrumteam waarin binnenkort de transitie naar DevOps zal plaatsvinden. Jij neemt het voortouw in het bepalen van de testaanpak voor het datawarehouse én de bijbehorende Cognos rapportages.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar werkervaring met testen in een BI-omgeving; • Goede beheersing van SQL; • Ervaring met het werken in Scrum-teams; • Kennis van Informatica is een pré; • Ervaring in Cognos is een pré; • TMap (TE en TM) of ISTQB gecertificeerd is een pré; • Ervaring met inzet van Testtools en Test Driven Development is een pré. Persoonlijke vaardigheden: • Proactieve houding, voelt zich samen met het team verantwoordelijk voor (de kwaliteit van) het eindresultaat;
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Profielschets in het cv specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
49940Interim Data analyst B2B Details Inzien/reageren
Start: zsm, 40 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Data analyst B2B
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 40 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Datakwaliteit en daaruit voortvloeiende informatie is een belangrijk onderdeel binnen de keten van onze klant. Daarom is robuuste informatie over producten en orders van cruciale waarde voor management sturing.
Profiel van de opdracht: Dit houdt onder andere in: • Beheren, opstellen, onderhouden en analyseren databronnen en bijbehorende query’s welke bij dragen aan de maandelijkse management rapportages • Dagelijks monitoren en opvolgen van data kwaliteit binnen het Sales- en order verwerkingsproces • Opstellen van SQL query’s om waar nodig de juiste informatie ter beschikking te kunnen stellen aan de verschillende stakeholders binnen het team en de business unit • Beheer van het Order-To-Bill / Order to Cash report voor B2B
Profiel van de manager: • 5+ jaar relevante werkervaring • kennis en ervaring met SQL (en Business Objects), Excel, Oracle DBMS, PowerBI. • Ervaring in het ophalen, documenteren en rapporteren van vereisten m.b.t. datakwaliteit. • Is proactief, zelf organiserend, analytisch, kan werken in een interactieve setting/workshops en is vasthoudend. • Solide SQL skills en de competentie om snel nieuwe (data)omgevingen tot je te kunnen nemen. • Kennis van de Telecom sector en in het bijzonder van de zakelijke markt;
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Profielschets in het cv specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
49941Interim Beleidsadviseur maatschappelijk accommodatieplan Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 32 Duur: 3 maanden Optie op verl. 3*6 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Beleidsadviseur maatschappelijk accommodatieplan
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 32 Duur: 3 maanden Optie op verl. 3*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je denkt vanuit jouw ervaring en expertise mee over de strategie rond en de opzet van het integraal accommodatieplan; Je denkt en doet mee bij het analyseren van de bestaande accommodaties en bij het ontwikkelen van de strategie rond de toekomstige inwonersgroei van de gemeente; Je schrijft en redigeert documenten ten behoeve van voortgang, rapportage en besluitvorming.
Profiel van de manager: Academisch werk en denk niveau. Aantoonbare kennis en ervaring van accommodaties in Haarlemmermeer. Aantoonbare ervaring met het opstellen van maatschappelijke accommodatieplannen die zowel de aanbod- als de vraagzijde incorporeren.
Opmerkingen: Graag reageren voor 20-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49945Interim Projectleider deelvisie Wonen / Senior Medewerker Beleidsontwikkeling Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Westland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider deelvisie Wonen / Senior Medewerker Beleidsontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Westland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je draagt zorg voor een projectplan, de inrichting van de projectorganisatie, het projectmanagement en projectuitvoering en -evaluatie. Natuurlijk sluit dit project aan bij het programma Omgevingswet. Het resultaat bevat oplossingsrichtingen die in samenhang met andere deelvisies (zoals Voorzieningen en Groen/blauw) kunnen worden afgewogen. Uitgangspunten hiervan moeten passen in de omgevingsvisie die in dezelfde periode wordt opgesteld. Je start met het opstellen van een plan van aanpak, waarbi
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde academische opleiding; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de sector Wonen; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van projectleider of soortgelijk, waarbij je een meervoudige aanpak hebt toegepast om stakeholders, partners en medewerkers te mobiliseren; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving; Aantoonbare kennis van het MGA(Mutual Gains Approach)-communicatiemodel; Aantoonbaar netwerk van stakeholders in
Opmerkingen: Graag reageren voor 14-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49955Interim Functioneel beheerder Details Inzien/reageren
Start: zsm, 40 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 40 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Je voert zelfstandig beheeractiviteiten uit en ondersteunt de gebruikers bij het wijzigen van functionaliteiten binnen de informatiesystemen.
Profiel van de opdracht: Concreet zijn de terugkerende activiteiten: • Onderzoeken productie uitval • Ondersteunen van gebruikers bij acceptatietesten • Behandelen van incidenten en problems • Signaleren van verbeterpunten en deze inbrengen bij de Product Owner • Meedraaien in agile teams waar diverse taken uitgevoerd worden
Profiel van de manager: • Minimaal een afgeronde HBO opleiding; • Goede kennis van SQL, bij voorkeur PL/SQL; • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als functioneel beheerder; • Ervaring met testen; • Bij voorkeur in bezit van certificeringen zoals ITIL, ASL en/of BISL; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
49959Interim Transitiemanager procesmanagement Details Inzien/reageren
Startdatum januari 2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2x6 maanden, initieel 24-32 u/wk | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Transitiemanager procesmanagement
Verwachte opdrachtduur: Startdatum januari 2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2x6 maanden, initieel 24-32 u/wk
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie maakt wil in 2019 op gestructureerde wijze aan de slag met proces georiënteerd werken.
Profiel van de opdracht: Meedenken met de visie op procesmanagement en continu verbeteren. Zelf begeleiden van trajecten. Opleiden van medewerkers die procesverbeteringen kunnen faciliteren, zodat een fundament ontstaat. Inbrengen LEAN leiderschap in het bestaande management development traject.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Minimaal LEAN Green Belt. Minimaal 5 jaar ervaring met vergelijkbare verandertrajecten. Ervaren in het overbrengen/implementeren van continu verbeteren en LEAN binnen organisaties.
Opmerkingen: Kwalificeer je voor deze interessante opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
49961Interim Projectmanager stedelijke ontwikkeling Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 1x12 maanden, 36 uur per week | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Projectmanager stedelijke ontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 1x12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie zoekt een senior projectmanager voor enkele omvangrijke, beleidsgevoelige en zeer complexe ontwikkelingsprojecten of processen in de haalbaarheidsfase, in samenspraak met de omgeving.
Profiel van de opdracht: Uitvoeren van programma’s, processen en projecten. Onderhouden van contacten en voeren van overleg met bestuur, hogere overheden, burgers, marktpartijen en het extern vertegenwoordigen van de gemeente. Onderhandelen met externe partijen. Afstemmen en bewaken van de integraliteit van het project/proces. Geven van sturing aan de leden van projectgroepen.
Profiel van de manager: Minimaal WO opleiding (zoals bijvoorbeeld Stedenbouw/ Planologie/ Sociale Geografie/ Economie/ Bestuurskunde), bij voorkeur aangevuld met MSRE, MCD. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior projectmanager bij de (semi) overheid op het gebied van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in de afgelopen 8 jaar. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een politiek bestuurlijke omgeving en met burgerparticipatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
49964Interim Service Manager Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2018 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Service Manager
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2018 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Service Manager helpt bij het opstellen van een visie op de doorontwikkeling van de connectiviteitsdienstverlening. Dit doet de Service Manager op basis van beleid, vragen uit de stad en technische roadmaps van de strategische partners. De Service Manager gaat aan de slag bij een nieuw team. Daarmee is er nog geen gespreid bed waarin alle processen en verantwoordelijkheden in de keten zijn uitgekristalliseerd. De Service Manager heeft daarmee een belangrijke rol de afdeling verder te helpen
Profiel van de manager: Minimaal over een hbo werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar werkervaring bij een organisatie met meer dan 10.000 medewerkers. Ervaring met organisaties met veel werklocaties (250+ locaties). Ervaring met Europese Aanbestedingen. Kennis en ervaring met het inrichten van regieketens en optreden als verbindende schakel tussen klanten, interne organisatie en partners; Hierbij behoort ook het opstellen van product portfolio\'s;
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49965Interim Projectleider resultaatsturing WMO Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 18-20 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider resultaatsturing WMO
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 18-20 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De tekorten in de Wmo lopen snel op. Naast de invoering van de resultaatsturing Wmo geef je daarom ook invulling aan het ombuigingsplan Wmo. Zowel op de ombuiging als op de resultaatsturing werk je intensief samen met projectleider resultaatsturing jeugd. Resultaatsturing Jeugd wordt ingevoerd met 1 januari 2020.
Profiel van de manager: Een afgeronde academische opleiding; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen het sociaal domein met WMO; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het omzetten van beleidsvragen in concrete uitvoeringsopgaven en een resultaatsturing daarop; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in een politiek bestuurlijke context; Aantoonbare werkervaring als vertegenwoordiger van de gemeente waarbij je optreedt als vertegenwoordiger op h
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 87,00 excl. BTW en incl. reiskosten Graag reageren voor 17-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49966Interim Projectleider financiële- en inkoopprocessen Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2019, dur 12 maanden, optie tot verlenging 1x6 maanden, 20-30 uur per week | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider financiële- en inkoopprocessen
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2019, dur 12 maanden, optie tot verlenging 1x6 maanden, 20-30 uur per week
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie zoekt voor het verder inrichten van het inkoopproces iemand met kennis en ervaring met financiële en inkoopprocessen.
Profiel van de opdracht: Beheren veranderagenda. Vormgeven en nader uitwerken van enkele opgestarte projecten, zoals het inrichten van een contractbeheersysteem, de koppeling tussen contract en factuur, nadere implementatie van het instrument spendanalyse, inrichten van een zaaksysteem en het uitvoeren van interne controles. Aanbrengen van samenhang in de deelprojecten, adviseren over inhoudelijke voorstellen en procesvoortgang. Adviseren stuurgroep, monitoren voortgang van het verbeterproces.
Profiel van de manager: Afgeronde WO-opleiding bedrijfskunde. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider/adviseur op het gebied van inkoopverbetering. Aantoonbare kennis van inkoop- en financiële processen, blijkend uit relevante werkervaring en/of afgeronde opleidingen. Aantoonbare kennis van het financiële systeem K2F. Aantoonbare werkervaring met het opstellen en uitvoeren van Interne Controles.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
49967Interim Vastgoedadviseur Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Vastgoedadviseur (gericht op reguliere taken erfpacht)
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Behandel je canonherzieningen, (complexe) erfpachtdossiers en begeleid je taxatieprocessen Behandel je erfpachtconversies naar eeuwigdurende erfpacht inclusief bijbehorende overeenkomsten Bereken je economische meerwaarde bij wijziging van de privaatrechtelijke erfpachtbestemming Behandel je verkoopverzoeken van snippergroen en stel je bijbehorende koopovereenkomsten op
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau, liefst juridisch/privaatrechtelijk. Ervaring met het begeleiden van canonherzieningen, (complexe) erfpachtdossiers en taxatieprocessen. Meerdere jaren ervaring met het berekenen van economische meerwaarde bij wijziging van de privaatrechtelijke erfpachtbestemming en het behandelen van erfpachtconversies naar eeuwigdurende erfpacht inclusief het opstellen van de bijbehorende overeenkomsten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 17-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49968Interim Projectleider Financiën Details Inzien/reageren
Startdatum 1-2-2019, einddatum, 31-12-2019, optie tot verlenging 2x6 maanden, 20 uur per week | Gelderland
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Financiën
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-2-2019, einddatum, 31-12-2019, optie tot verlenging 2x6 maanden, 20 uur per week
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie past boekhouding aan geldende wet- en regelgeving. Men zoekt daarvoor een ervaren projectleider, werkzaam op het snijvlak van financiële wetgeving en controlebeginselen.
Profiel van de opdracht: Ondersteunen manager financiële administratie en managementteam financiën t.a.v. ad hoc en beleidsmatige vraagstukken (o.a. ten aanzien van accountant & interne controle). Optimaliseren declaratie-proces en e-facturatieproces en verder vormgeven van robotisering binnen de diverse administraties. Bijdragen aan heroverweging financieel pakket. Aansturen van project herinrichting intranet en optimaliseren van de aansluiting van de afdeling financiën op de servicedesk.
Profiel van de manager: Relevante HBO/WO-opleiding met ruime werkervaring in financieel-economische richting. Voorkeur RA, RE, RC of CPC. Ruime en recente ervaring in een vergelijkbare rol bij een provincie of gemeente. Brede financiële en fiscale basiskennis en grondige en actuele ervaring met de werkkostenregeling. Ervaring met provinciale regelingen en voorschriften.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
49969Interim Service Delivery Manager Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Service Delivery Manager
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Service Delivery Manager stuurt op tactisch niveau de leverende partijen aan. Hierbij analyseert de Service Delivery Manager de prestaties van deze partijen, signaleert knelpunten en initieert voorstellen om te komen tot verbeteringen . Ook stuurt de servicemanager de partijen aan op verstrekte opdrachten. De Service Delivery Manager helpt bij het opstellen van een visie op de doorontwikkeling van de connectiviteitsdienstverlening. Dit doet de servicemanager op basis van beleid, vragen ui
Profiel van de manager: Minimaal over een hbo werk- en denkniveau. Kennis en ervaring met het inrichten van regieketens en optreden als verbindende schakel tussen interne organisatie en partners. Kennis van connectiviteit, waaronder netwerken, telecommunicatie en Datacommunicatie. Minimaal 5 jaar werkervaring bij een organisatie met meer dan 10.000 medewerkers. Ervaring met organisaties met veel werklocaties (250+ locaties).
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49973Interim Technisch manager Civiele techniek Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2019, einddatum 30-6-2019, optie tot verlenging, 36-40 uur per week | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: Interim Technisch manager Civiele techniek
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2019, einddatum 30-6-2019, optie tot verlenging, 36-40 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie zoekt een projectleider voor enkele weg- en waterbouwkundige projecten en onderhoudsprogramma's.
Profiel van de opdracht: Sturing geven aan en rapporteren over meerdere weg- en waterbouwkundige projecten en onderhoudsprogramma's in de regio.
Profiel van de manager: HBO Civiele techniek. Ten minste 5 jaar ervaring op het gebeid van werkvoorbereiding van civieltechnische projecten waarvan een groot gedeelte bij de (provinciale) overheid. Verkeerskundige kennis. Ervaring met samenwerking met andere overheidsinstanties in de voorbereidings- en/of uitvoeringsfase van civieltechnische projecten. Ruime ervaring met verkeerskundige projecten. Ruime ervaring op het gebied van RAW-contracten en andere contractvormen, UAV-GC, D&C.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
50018Interim Civieltechnisch projectleider Details Inzien/reageren
Start: 1-2-2019 Uren per week: 24-27 Duur: 12 maanden Optie op verl. 3*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Civieltechnisch projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2019 Uren per week: 24-27 Duur: 12 maanden Optie op verl. 3*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voor de civieltechnische advisering en engineering van diverse nieuwbouw- en infrastructuurprojecten in de gemeente zoeken wij een ervaren civieltechnisch projectleider. Het werk omvat o.a. advisering, opstellen van contracten en het aanbesteden hiervan, aansturing van werkvoorbereiders, directievoerders, toezichthouders en adviesbureaus, coördinatie van de aan- en verlegging van kabels en leidingen. Je werkt zelfstandig en in projectteams onder leiding van de projectmanager.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding op het gebied van civiele techniek; Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als civieltechnisch projectleider in de afgelopen 12 jaar; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als civieltechnisch projectleider binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar, onderbouwd met minimaal 2 referentieprojecten;
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49974Interim Functioneel applicatiebeheerder Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2019, einddatum 1-4-2019, optie tot verlenging 2x6 maanden, 24 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Functioneel applicatiebeheerder
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2019, einddatum 1-4-2019, optie tot verlenging 2x6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: De kandidaat die we zoeken is bekend met Suite Zorg van Centric. Hoofdtaak is het bouwen van queries in opdracht van team Zorg.
Profiel van de manager: Recente werkervaring bij een gemeente waarbij met Zorg Suite van Centric is gewerkt. Recente ervaring met het werken met MS-Acces.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
49975Interim Senior Projectmanager Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het trekken van omvangrijke, beleidsgevoelige en zeer complexe ontwikkelingsprojecten of processen in de haalbaarheidsfase, in samenspraak met de omgeving; Uitvoeren van programma’s, processen en projecten; Het onderhouden van contacten en het voeren van overleg met bestuur, hogere overheden, burgers, marktpartijen en het extern vertegenwoordigen van de gemeente; Het onderhandelen met externe partijen; Het afstemmen en bewaken van de integraliteit van het project/proces, zowel intern binnen het
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal WO niveau (zoals bijvoorbeeld Stedenbouw/ Planologie/ Sociale Geografie/ Economie/ Bestuurskunde), bij voorkeur aangevuld met MSRE, MCD; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior projectmanager bij de (semi) overheid op het gebied van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in de afgelopen 8 jaar; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een politiek bestuurlijke omgeving; Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de afgelope
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49976Interim Projectleider versterking a.g.v. gaswinning Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3x6 maanden, 32 uur per week | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: Interim Projectleiders versterking a.g.v. gaswinning
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3x6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie werkt in verschillende dorpen aan de versterkingsopgave in het kader van de gevolgen van de gaswinning. Daarvoor worden in samenwerking met de inwoners plannen opgesteld.
Profiel van de opdracht: Aansturen gemeentelijke inzet in de versterking van 1 of meer dorpen conform de voor het dorp opgestelde structuurvisie. I.s.m. bewoners komen tot gedragen en uitvoerbare plannen. Samenwerken met externe partijen zoals de NCG, het CVW, provincie en diverse professionele partijen waaronder architecten en stedenbouwkundigen. Onderzoeken verschillende financieringsbronnen en ondersteunende programma’s. Kansen zien en pakken om meerdere doelstellingen met elkaar te verbinden.
Profiel van de manager: Relevante opleiding op WO/HBO niveau. Kennis van stadssociologie en onderzoek van de manier waarop wijken functioneren. Ervaring met sociale processen in wijken en dorpen en in gebiedsontwikkelingen. Ervaring met bewonersparticipatie. Kan de taal van het dorp spreken en ook de taal van officiële instanties en aantoonbaar (gemeentelijke)beleidsnota’s schrijven. Kan projectplannen opstellen en uitvoeren door verschillende disciplines te laten samenwerken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
49977Interim Medewerker Contractopbrengsten Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: t/m 31-3-2019 Optie op verl. Ja | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker Contractopbrengsten en Zakelijke Lasten
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: t/m 31-3-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Bedrijf
Profiel van de opdracht: Als medewerker binnen het team Contractopbrengsten en Zakelijke Lasten werk je mee aan de dagelijkse operatie. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: - het coördineren van het debiteurenproces en incassozaken; - het controleren van de administratieve verwerking van erfpacht- en huurcontracten; - het beheren van diversen contractuele bepalingen die voortvloeien uit erfpacht- en huurcontracten (prijsindexatie, contractuele afrekeningen, etc); - het behandelen en beheren van zowel intern
Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde juridische of bedrijfskundige WO-opleiding; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; Je hebt minimaal 5 jaar WO relevante werkervaring; Je kan zelfstandig werken Je hebt juridische affiniteit, cijfermatig inzicht en bent procesmatig ingesteld;
Opmerkingen: Graag reageren voor 14-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49978Interim Projectmanager Huisvesting Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2019, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging, 32 uur per week | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Interim Projectmanager Huisvesting (TOP-opdracht!)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2019, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging, 32 uur per week
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie gaat aan de slag met herijking van het inrichtingsconcept. Ruim 40.000 m2 en ruim 3.000 gebruikers.
Profiel van de opdracht: HJerijking van het inrichtingsconcept en de uiteindelijke herinrichting van het kantoor. Kartrekker van de stuurgroep die uiteindelijk de richting geeft aan de invulling van huisvestingsprogramma. Je bent in staat om de diverse belangen samen te brengen. om te komen tot de uitgangspunten en kaders. Uiteindelijk zorg je ervoor dat binnen deze uitgangspunten en (financiële) kaders de herinrichting plaatsvindt. Daarbij zorg je voortdurend voor voldoende draagvlak.
Profiel van de manager: WO/HBO Bouwkunde, WTB of Electrotechniek. Minimaal 8 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van complexe kantoorhuisvesting en (her)huisvestingsoperaties. In staat om dit project op hoofdlijnen te sturen en de omgeving daarover te informeren. Managen tot op uitvoeringsniveau met interne medewerkers en mantelleveranciers. Ervaring met financiële ramingen E/W/B-aspecten. Ervaring in een grote complexe organisatie is een pré. Ervaring met MS Projects.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze prachtige opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
49981Interim Implementatieleider transitie Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 24-32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. 2*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Implementatieleider transitie organisatie naar Continue Verbeteren
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 24-32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Bij start van de opdracht wordt verwacht dat een eerste traject van continue verbeteren zelf wordt begeleid en dat gekozen medewerkers in dit traject verder worden opgeleid. Bij vervolgtrajecten zijn de medewerkers zelf aan de slag maar worden zij op lastige momenten met advies ondersteund door collega’s en in 2e instantie door externe ondersteuning; Op basis van kennis en ervaring op verzoek meedenken over een visie van het gebied van procesmanagement: De wijze waarop procesmanagement en contin
Profiel van de manager: Minimaal een relevante opleiding op HBO niveau. Je beschikt minimaal over het certificaat green belt lean. Minimaal 1 jaar relevante werkervaring op gebied van lean six sigma en kan de methodiek overbrengen in een organisatie. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op gebied van verandertrajecten en kan hierover sparren op managementniveau.
Opmerkingen: Graag reageren voor 16-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49982Interim (senior) bestuursassistent/secretaresse Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-9-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Ervaren Interim (senior) bestuursassistent/secretaresse
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-9-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Overzicht houden op de workload in een dynamische omgeving en daarin de juiste prioriteiten stellen. Grip houden op de complexe agenda en op eigen initiatief mailberichten afhandelen of bespreken met de bestuurder en/of het team; Op de hoogte zijn van zaken die spelen binnen de portefeuille van de toegewezen bestuurders en helder en snel met de bestuurders en met het team communiceren over de voortgang.; De agenda’s programmeren en zorgen dat de voorbereiding voor de diverse afspraken correct
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Stevige ervaring als secretaresse/assistent en daarin minimaal 3 jaar recente werkervaring als secretaresse/assistent van een wethouder, burgemeester of een lid van College van Bestuur van een grotere gemeentelijke of vergelijkbare overheidsorganisatie; Tovenaar op het gebied van complexe agendering.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
49983Interim Kwartiermaker i-advies Details Inzien/reageren
10 maanden, gemiddeld 32 uur per week, met op verlenging van 12 maanden | Overijssel
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker i-advies, projectmanagement en informatiearchitectuur
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, gemiddeld 32 uur per week, met op verlenging van 12 maanden
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Een aantal gemeenten in Overijssel die samenwerken op diverse gebieden zoals ICT.
Profiel van de opdracht: Je richt het onderdeel Klantrelatie & Ontwikkeling(i-advies, projectmanagement en informatiearchitectuur) van het team DOWR-I (verder) in. Je legt voor deze opdracht verantwoording af aan de teammanager DOWR-I Je hebt een klantgerichte houding en je bent organisatiesensitief. Je werkt graag samen en durft over de grenzen van je eigen opdracht/team(onderdeel) heen te kijken.
Profiel van de manager: Je heb een WO (werk en denkniveau), bent ervaren met het inrichten van ICT organisatie met veel gebruikers (>1000), je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen overheden en met digitale transities. Je bent een stevige persoonlijkheid die zich herkent in competenties als; klantgericht, overtuigend, omgevingsbewust, resultaatgericht en stressbestendig.
Opmerkingen: Reacties graag voorzien van een CV waaruit gevraagde ervaring duidelijk blijkt. Tariefindicatie (all in) is € 80 excl BTW
49985Interim Tactisch Inkoopadviseur Details Inzien/reageren
start per 21 januari, met een inzet van 32 uur per week, en heeft een looptijd tot 1 juli 2019 | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Tactisch Inkoopadviseur gezocht
Verwachte opdrachtduur: start per 21 januari, met een inzet van 32 uur per week, en heeft een looptijd tot 1 juli 2019
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Het begeleiden van Europese en Nationale aanbestedingen op het gebied van Werken, Leveringen en Diensten. Werkzaamheden: • Het opzetten van contract en leveranciersmanagement binnen de organisatie; • Adviseert de opdrachtgever over gunning en begeleidt de opdrachtgever betreffende de besluitvorming over gunning. • Voert zelfstandig tactische en/of strategische inkooptrajecten uit, waaronder Europese aanbestedingen.
Profiel van de manager: Functie eisen: • Opleidingsniveau: afgeronde relevante WO /HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 en 2 of een inkoopgerelateerde opleiding. • Werkervaring: minimaal 3 jaren ervaring als inkoopadviseur binnen publieke- of vergelijkbare overheidsorganisaties op het gebied van Werken, Leveringen en Diensten op het gebied van Europees aanbesteden; • Werkervaring: kennis en ervaring als inkoopadviseur over aanbestedingen ten behoeve van de uitvoering van het sociaal domein is een pré.
Opmerkingen: De interim-positie start per 21 januari, met een inzet van 32 uur per week, en heeft een looptijd tot 1 juli 2019, met een optie tot verlenging. Solliciteer dan voor 3 januari. De gesprekken vinden plaats op 9 en 10 januari 2019.
49990Interim Contractmanager Details Inzien/reageren
start z.s.m., met een inzet van 32 uur per week, en heeft een looptijd van zes maanden | Ridderkerk
 
Hier reageert u op: Interim Contractmanager gezocht
Verwachte opdrachtduur: start z.s.m., met een inzet van 32 uur per week, en heeft een looptijd van zes maanden
Plaats/regio: Ridderkerk
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Functieomschrijving: • Je stelt inkoopplannen op. • Je stelt de contractdocumenten op (Procesdelen en annexen en/of procesdelen vraagspecificaties binnen raamcontracten). • Je stelt het contractbeheersplan op • Je voert audits uit. • Je bent in staat contractrisico\'s te minimaliseren en hierover te onderhandelen. • Je archiveert relevante documentatie en houdt de interne registers bij op SharePoint m.b.t. contractmanagement zaken. • Je adviseert de Projectmanager zowel gevraagd als ongevraagd
Profiel van de manager: Functie eisen: • Je dient beschikbaar te zijn voor 32 uur per week; • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; • Je hebt minimaal vier jaar aantoonbare relevante werkervaring opgedaan Competenties: • Een positieve en kritische werkhouding; • Eigenaarschap tonen; • Verantwoording nemen; • Proactief; • Plannen en organiseren; • Verbinder; • Inspirerend; • Hands-on aanpak; • Zelfstandig.
Opmerkingen: De interim-positie start z.s.m., met een inzet van 32 uur per week, en heeft een looptijd van zes maanden, met een optie tot verlenging. Solliciteer voor 17 december 2018.
50000Interim Transfercoach Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 7 maanden Optie op verl. Nee | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Transfercoach Rotterdam
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 7 maanden Optie op verl. Nee
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De transfercoach is een ervaren HR-professional met een brede blik op loopbaaninstrumenten die op individuele basis een medewerker adviseert in een loopbaanoriëntatie traject, die leidt tot beweging. Deelname is vrijwillig, maar aandacht voor de aanleiding is belangrijk. Als transfercoach bent je vast aanspreekpunt voor medewerker en leidinggevende. Je kan inhoudelijk adviseren over de beste route en de keuze uit specials. Daarnaast is registratie en terugkoppeling van belang: er is een start en
Profiel van de manager: Een succesvol afgeronde opleiding op hbo niveau, richting HRM, personeel en arbeid of vergelijkbaar. Aanvullende trainingen succesvol te hebben afgerond, namelijk: Burn-out begeleiding, Coach / coaching vaardigheden en Trainer. Minimaal 5 jaar ervaring als transfercoach, met Loopbaan coaching en Arbeidsmarktontwikkelingen opgedaan in de afgelopen 10 jaar. Minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de afgelopen met 5 jaar) met burn-out begeleiding. Kennis van de arbeidsmarkt regio Rijnmond.
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50003Interim Projectmanager gebiedsontwikkeling Details Inzien/reageren
Start: begin febr. 2019 Uren per week: 24-27 Duur: 11 maanden Optie op verl. 13 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager gebiedsontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Start: begin febr. 2019 Uren per week: 24-27 Duur: 11 maanden Optie op verl. 13 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectmanager verzorg (organiseer) je het inhoudelijk en procesmatig opzetten van een gebiedsontwikkelingsproject(en) en heb je de dagelijkse leiding. Bij een project wordt het gewenste eindresultaat door de projectmanager in overleg met de opdrachtgever gedefinieerd. Het doel of resultaat dient binnen een bepaalde periode tegen en een vooraf vastgesteld budget, ofwel binnen de kaders van tijd, organisatie, geld, informatie, communicatie en kwaliteit te worden bereikt. Daarbij is het van be
Profiel van de manager: (planologie, ruimtelijke ordening, stadontwikkeling, geografie, stedenbouw, bouwkunde). Een aanvullende training succesvol te hebben afgerond, namelijk: programmamanagement en projectmatig werken. Minimaal 10 jaar ervaring als projectmanager gebiedsontwikkeling. Je beschikt over de volgende specifieke kennis: GOTRICK en Het sluiten van overeenkomsten, verstand van projectfinanciën (Grex/ anterieur).
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50004Interim Ontwikkelaar Qlikvieuw/Qliksense Details Inzien/reageren
Start: 01-01-2019, 10 uur per week Einddatum: 31-12-2019 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Ontwikkelaar Qlikvieuw/Qliksense
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-01-2019, 10 uur per week Einddatum: 31-12-2019
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De opdracht bestaat uit beheer van de reeds operationele QlickView omgeving waarbij de inzet gelijkmatig over het jaar 2019 verdeeld wordt.
Profiel van de opdracht: Daarnaast zal in Q2 2019 gedurende 20 weken een verhoogde inzet van gemiddeld 2 dagen per week gevraagd worden om een nieuw datamodel als vervanging van het oude op te zetten. Exacte data in overleg nog nader te bepalen. Applicatiebeheer van de bestaande Qlikview omgeving alsmede het ontwerpen en realiseren van een nieuw datamodel en de transtitie van QlikView naar QlickSense maken onderdeel uit van deze opdracht.
Profiel van de manager: • HBO - Werk en denkniveau; • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met QlickView en/of QlikSense • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met koppeling met SAP-CRM, SAP-BW en WFMSystemen Persoonlijke vaardigheden: • Analytisch • Communicatief vaardig (schriftelijk & mondeling) in Nederlandse taal • Samenwerken • Stressbestendig
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
50005 Details Inzien/reageren
Start: begin febr. 2019 Uren per week: 24-26 Duur: 12 maanden Optie op verl. 4*3 maanden | Rotterdam
 

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

50010Interim Lead Analytics Architect Details Inzien/reageren
Start: zsm, 32-40 uur per week Duur: 6 maanden met optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Lead Analytics Architect
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 32-40 uur per week Duur: 6 maanden met optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: De focus van de architect richt zich op het door ontwikkelen en uitdragen van de standaarden en richtlijnen.
Profiel van de opdracht: Als senior begeleidt je collega-architecten/Data Scientists en ben je verantwoordelijk voor het inrichten en uitvoeren van een architectuurproces, waarin je de samenhang van de data- en informatiearchitectuur met de business borgt. Je draagt bij aan de organisatie-brede data- en analytics-strategie, -architectuur en -informatiemanagement. Inhoudelijk aansturen en coachen van Data Science professionals;
Profiel van de manager: • Academisch werk en denkniveau • Uitstekende kennis van Data-en informatie architectuur • Ervaring met het functioneel aansturen van solution-architecten en ontwerpers • Ervaring in het adviseren van management van de business- en IV-organisatie, op het niveau van de ketenvoorzitter / dienstonderdeeldirecteur. Bestuurlijk sensitief. Gerespecteerd adviseur voor bestuurders. Affiniteit met werken in een politiek-bestuurlijke context. • Analytisch en communicatief vaardig.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
50013Interim Teamleider ICT Advies & Projecten Details Inzien/reageren
Startdatum 2-2-2019, einddatum 2-7-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Teamleider ICT Advies & Projecten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-2-2019, einddatum 2-7-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie, aan de vooravond van digitale transformatie.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor dagelijkse aansturing/ coaching en resultaten van het team. Nadruk ligt op coachend leidinggeven en opereren als senior I-adviseur. Het team bestaat uit ongeveer 10 fte en verzorgt onder andere ICT projectleiding, I-advies, ITIL servicemanagement en coördinatie Informatieveiligheid en privacy. Het team wordt komend jaar mogelijk uitgebreid met een aantal functies die de informatievoorziening voor de organisatie dichterbij moet gaan brengen.
Profiel van de manager: HBO/WO werk en denkniveau met een sterke ICT component. Leidinggevende ervaring en capaciteiten. Ervaring met tactisch- en strategisch- advies op het gebied van digitale informatievoorziening. Kennis van en ervaring met ontwikkeling van beleid op het gebied van digitale informatievoorziening. Kennis van en ervaring met projectmanagement: Prince2 foundation. Kennis van en ervaring met de procesmodellen BiSL en ITIL (of vergelijkbare modellen. Kennis van GEMMA, NORA en andere architectuurmodellen.
Opmerkingen: Interesse? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting en tarief.
50015Interim Communicatieadviseur Omgevingsvisie Details Inzien/reageren
Start: 7-1-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Communicatieadviseur Omgevingsvisie
Verwachte opdrachtduur: Start: 7-1-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Naast advisering rond de Omgevingsvisie ben je ook betrokken bij de ruimtelijke ontwikkelingen. Hiertoe breng je in beeld hoe de communicatie over diverse projecten in de binnenstad nu geregeld is, geef je advies over verbeteringen en benodigde inzet en draag je zelf bij aan de communicatie hierover. Doorlopende werkzaamheden verder zijn o.a.: Communicatieplan Omgevingsvisie; In kaart brengen stakeholders, samen met projectmanager; Procescommunicatie;
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO opleiding Communicatie. Minimaal 5 jaar werkervaring aan op het gebied van communicatieadvies. Geef aan welke kennis je hebt van vernieuwende stakeholdercommunicatie en - participatie en hoe je dit hebt ingezet. Je kunt dit ook indienen middels een document. Omschrijf je motivatie voor deze opdracht.
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50016Interim Teammanager Samenleving Details Inzien/reageren
Start: 7-1-2019 Uren per week: 28-32 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*3 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teammanager Samenleving
Verwachte opdrachtduur: Start: 7-1-2019 Uren per week: 28-32 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan een team van circa 20 medewerkers en legt verantwoording af aan de afdelingsmanager. In het team Samenleving houden we ons bezig met buurten, buiten en veiligheid. Het team bestaat uit medewerkers van verschillende disciplines, die met elkaar, met andere teams binnen de organisatie en uiteraard met instellingen en inwoners, samen werken. Het team is volop in ontwikkeling. De afdeling B&O heeft primair tot taak om op een integrale wijze uitvoering te geven aan het collegeprog
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als teammanager/afdelingsmanager op strategisch niveau in de afgelopen 10 jaar; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeente in de afgelopen 8 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50019Interim stadsecoloog Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Ervaren Interim stadsecoloog
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Algemene ecologische advisering op alle stedelijke projecten; Schrijven van tekstdelen inzake groen ten behoeve van bestemmingsplannen; Advies en informatie verstrekken met betrekking tot de Wet natuurbescherming; Specifiek advisering en kennisdeling op het onderwerp diervriendelijk bouwen; Bijspringen op alle ecologische vraagstukken in projecten en vanuit het bestuur.
Profiel van de manager: Een afgeronde relevante opleiding op HBO/WO niveau. Recente werkervaring minimaal drie jaar als ecoloog in een (groot-)stedelijke omgeving. Ervaring met het adviseren op bestemmingsplannen en het toepassen van de Wet natuurbescherming in een (groot-)stedelijke omgeving. Ervaring heb jij met het adviseren van diervriendelijk bouwen. Waarom ben jij de meest geschikte kandidaat voor deze opdracht?
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50021Interim Informatieanalist Details Inzien/reageren
Start: 7-1-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Informatieanalist met Product Owner taken
Verwachte opdrachtduur: Start: 7-1-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de BI Product Backlog Afstemmen met belanghebbenden in de business over inhoud en de prioritering van deze backlog Analyse van complexe vraagstukken rondom aansluiting van systemen op het nieuwe datawarehouse Heeft overzicht over het datalandschap zorgt dat de integriteit en kwaliteit van data geborgd is Zorgt ervoor dat de juiste databronnen correct worden ontsloten ten behoeve van de gewenste informatieproducten op de backlog
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de informatieanalyse. Kennis en ervaring met Agile Scrum. Het kunnen ontleden van een probleem in delen en de herkomst ervan en de interne samenhang beschrijven; het vinden van de vraag achter de vraag Overzicht over ontwikkelingen binnen en buiten de eigen directe omgeving en vertaling naar informatieanalyse werk Zicht hebben op behoeften, belangen en het krachtenveld van de eigen organisatie en hiermee rekening houdend bij het nemen van beslissingen en
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50022Interim Projectleider Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 1-2-2020 Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 1-2-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een projectleider die uiteenlopende projecten in de openbare ruimte aansturen. De opdrachten variëren van planvorming en participatie, contractvorming tot en met de realisatie van projecten. Het gaat om gebiedsontwikkeling, herinrichting en groot onderhoud. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding en uitvoering van de projecten en stuur je projectteams van wisselende samenstelling en grootte aan. Je bent verantwoordelijk voor de complete begeleiding van
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende mbo diploma. Ruime ervaring in de rol van civieltechnisch projectleider bij een opdracht gevende overheid met de hiervoor genoemde soorten projecten in de afgelopen 3 á 5 jaar. Ervaring in de onderdelen contractvorming, omgevingsmanagement en projectbeheersing tot de scope van de opgave. Kennis van de RAW en UAV bij voorkeur ook ervaring met geïntegreerde bouwcontracten op basis van de UAV-gc.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50023Interim Procesmanager Matching Details Inzien/reageren
Start: medio jan. 2019 Uren per week: 16-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Procesmanager, afdeling Matching/Prematching
Verwachte opdrachtduur: Start: medio jan. 2019 Uren per week: 16-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: - Projectmanagement (plannen, organiseren, verbinden) - Inventarisatie instrumenten (zorgen dat alle instrumenten aansluiten op de instroom- en uitstroomprofielen ) - Doorontwikkeling van instrumenten als we de profielen en instrumenten gaan testen
Profiel van de manager: Een succesvol afgeronde opleiding op HBO niveau. Minimaal 7 jaar ervaring als Procesmanager. Je beschikt over de volgende specifieke kennis: GOTRICK-aspecten (Geld, Organisatie, Tijd, Risico, Informatie, Communicatie, Kwaliteit). Aantoonbare ervaring met Projectmanagement. Aantoonbare recente ervaring (< 6 maanden) binnen het sociaal domein.
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50024Interim Contractmanager Tunnels Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Contractmanager Tunnels
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Contractmanagement draagt eraan bij dat alle partijen in relatie tot een overeenkomst volledig voldoen aan hun verplichtingen, zodat wordt voldaan aan de doelstellingen van het contract en de doelstellingen van de gemeente Amsterdam. Amsterdam beheert en onderhoud zelf een vijftal wegtunnels vanuit de asset tunnels. Voor het beheer en onderhoud worden diverse contracten afgesloten. Voor het contractmanagement van deze contracten is de gemeente op zoek naar een Contractmanager tunnels.
Profiel van de manager: Een relevant succesvol afgeronde opleiding op HBO niveau. Houdt van pionieren en het bouwen aan een team. Ervaring met het opstellen van contracten voor beheer en onderhoudsopgaven. Als contractmanager kennis van de civiel technische civiel technische markt. Aantoonbaar minimaal vier jaar ervaring in de afgelopen zeven jaar als contractmanager voor werken in de openbare ruimte.
Opmerkingen: Graag reageren voor 2-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50025Interim Adviseur Verordening huisvestingsvoorzieningen onderwijs Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2019 Uren per week: 16 Duur: 6 maanden Optie op verl. Nee | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Verordening huisvestingsvoorzieningen onderwijs
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2019 Uren per week: 16 Duur: 6 maanden Optie op verl. Nee
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Op basis van een knelpunteninventarisatie en in overleg met de adviseur onderwijshuisvesting van het team Onderwijshuisvesting, voorstellen doen voor tekstuele en inhoudelijke aanpassing van de Verordening huisvestingsvoorzieningen onderwijs Amsterdam. Afstemming met juridische zaken en financiën. Overleg voeren over de voorgestelde wijzigingen in een interne werkgroep en met de schoolbesturen in twee werkgroepen (voor PO en voor VO) en in het op overeenstemmingsgericht overleg. Besluitvorming v
Profiel van de manager: Een opleiding op HBO/WO niveau. Adviseur met financiële en juridische kennis van Onderwijshuisvesting. Heeft een politieke en bestuurlijke sensitiviteit. Bekend met Gemeente Amsterdam. Kennis van en ervaring met de (model) verordening voorzieningen in de huisvesting onderwijs.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid