button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

56157Interim Manager Zorg Details Inzien/reageren
6 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, voor onze organisatie, interim Manager Zorg voor 32 uur in de week.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een middelgrote zorgorganisatie.
Profiel van de opdracht: Leiding aan meerdere teamleiders en indirect aan een groot aantal medewerkers. Reorganisatie/fusie. In afwachting van nieuwe inrichting afdeling draaiende houden. Later voorbereiden vervolgacties voor samenvoeging.
Profiel van de manager: HBO+ werk- en denkniveau, ervaring in of aantoonbare affiniteit met de zorg, ruime managementervaring.
Opmerkingen:
56154Interim Packaging Developer FMCG Details Inzien/reageren
7 maanden (40 uur per week) | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Wij zoeken een ervaren Interim Packaging Developer voor ons FMCG productiebedrijf. (18-2-2020 t/m 20-8-2020)
Verwachte opdrachtduur: 7 maanden (40 uur per week)
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een internationaal hightec productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. circa 300 man personeel verdeeld over 2 productie locaties in Rotterdam (noord west)
Profiel van de opdracht: In staat zijn om snel de lopende projecten van de ervaren collega die met verlof gaat over te nemen. Denk daarbij aan het opzetten aanpassen van een nieuwe verpakkingslijn, begeleiden van nieuwe projecten. Het adviseren en aanleveren van klant specifieke data op verpakkingsgebied aan sales zodat hierop accurate offertes gemaakt kunnen worden. en nog veel meer gave projecten binnen ons mooie jonge bedrijf.
Profiel van de manager: Iemand die het verpakkingsontwikkeling en validatie proces onder de knie heeft waaronder ook het specificaties schrijven en uitstekende karton en capsule kennis. (Technisch) project management skills.
Opmerkingen:
56150Interim Procurement manager Capex (oil/gas) Details Inzien/reageren
13 months, full-time | Botlek
 
Hier reageert u op: Interim Procurement manager Capex (oil/gas)
Verwachte opdrachtduur: 13 months, full-time
Plaats/regio: Botlek
Profiel van het bedrijf: Tankstorage
Profiel van de opdracht: Major expansion of present storage capacity in the Botlek area. Value appr. € 75 mio. Project stage: end of detailed engineering. Major tenders have already been sent to possible suppliers. As member of projectteam, you firstly focus on the tendering (sourcing and contracting of suppliers) for remaining packages, subcontracting works and for supply of pumps, valves, piping, instruments, etc. You will draft these tender docs and be responsible for all contractual matters in the building phase.
Profiel van de manager: Procurement and contract management experience in the oil/gas sector and preferably even the tankstorage sector for investment projects of this size. Preferably a legal background Good command of Dutch and English.
Opmerkingen:
56147Interim HR Manager Details Inzien/reageren
3 maanden | Schiphol
 
Hier reageert u op: Interim HR Manager gezocht Schiphol
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Schiphol
Profiel van het bedrijf: Bedrijf is actief in dienstverlenende sector, op de luchthaven.
Profiel van de opdracht: Door een vergroting van de klantportefeuille zal het bedrijf komend jaar hard moeten groeien en mensen aan gaan nemen, momenteel is er geen uitgebreide HR functie, de hoofdactiviteiten zijn onderling belegd aangevuld met een Payroll admin en een recruiter.
Profiel van de manager: Met name hands on, een bouwer, liefst ervaring in een operationele setting waar veel mensen werken in de operatie. Personeel is VMBO / MBO opgeleid. Ideale achtergrond is iemand die de HR rol heeft vervuld bij bijvoorbeeld een TNT Post of G4S achtige setting.
Opmerkingen: De HR functie zal vanuit de basis goed opgezet moeten worden en futureproof gemaakt moeten worden. Er staan uiteraard al een aantal procesen maar dit moet verder geprofessionaliseerd worden.
55855Interim inkoopmanager installatietechniek / aannemerij Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. | Randstad, ambulant
 
Hier reageert u op: Gezocht, ervaren interim inkoopmanager installatietechniek / aannemerij
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad, ambulant
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een technisch installatiebedrijf. landelijke dekking. meerdere vestigingen. onderdeel van groter concern. gespecialiseerd in aanleggen van E&W en Sanitaire installaties in woning en utiliteitbouw. beheer, onderhoud en nieuwbouw.
Profiel van de opdracht: Aanscherping nieuw geformuleerde inkoopstrategie. Onderhandeling contract- en bonusvoorwaarden met belangrijke grote toeleveranciers. optimalisatie ketensamenwerking met vaste leveranciers. als procesmanager verantwoordelijk voor optimalisatie ketensamenwerking met centrale orderdesk, inkoop backoffice en decentrale projectinkopers op vestigingen. functioneel aansturen 6 projectinkopers. uniformeren en standaardiseren, werkprocessen en materiaal stromen voor modulair bouwen. Inkoopvolume 35 mln.
Profiel van de manager: energieke interim inkoopmanager acterend op tactisch & strategisch nivo. HBO opleiding (NEVI). Ervaring binnen installatietechniek / aannemerij is een pré. stevige, verbindende persoonlijkheid met excellente onderhandelingsvaardigheden. procesmanager die intern de werk en ketenprocessen optimaliseert. zitting in het MT. functioneel aansturen, coaching persoonlijke en professionele ontwikkeling van 7 decentrale gevestigde projectinkopers. commercieel sterk en kostenbewust. stevige persoon.
Opmerkingen: ervaren specialist, procesmanager, leider en veranderaar. Zitting in MT binnen een reorganiserende organisatie. energieke, doelgerichte en communicatief vaardige persoonlijkheid. svp altijd een actueel nederlandstalig cv in Word meesturen inclusief scherpe tariefindicatie. Start per 1-1-2020.
56145Interim Director of Operations productiebedrijf Details Inzien/reageren
Start januari 2020, 1 jaar, min. 4 d/w | Zwijndrecht
 
Hier reageert u op: Interim Director of Operations voor productiebedrijf in Zwijndrecht
Verwachte opdrachtduur: Start januari 2020, 1 jaar, min. 4 d/w
Plaats/regio: Zwijndrecht
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf voor 'mechanical equipment'
Profiel van de opdracht: Day-to-day leiding over productielocatie; Afbouwen van productie gedurende 2020 op huidige locatie. Locatie wordt opgeheven; Zoeken naar nieuwe productielocatie + begeleiden verhuizing; Afstemmen met interne en externe stakeholders.
Profiel van de manager: Senior management profiel; Ruime ervaring in leiden van productielocatie, bij voorkeur binnen 'mechanical equipment'; Ervaring in het afbouwen van een productielocatie; People manager. Organisatiesensitiviteit; Ervaring met OR is een pre; Gevoel voor \'Rotterdamse mentaliteit\'.
Opmerkingen: Alleen reacties met CV worden in behandeling genomen.
56162Interim Controller VVT Details Inzien/reageren
3 maanden, 4-8 uur per week | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim Controller met ruime kennis en ervaring van kwaltiteitsgelden binnen de VVT voor maximaal 8 uur per week
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 4-8 uur per week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Zorginstelling
Profiel van de opdracht: ondersteuning van controller bij begroting en kwaliteistgeldenvraagstuk.
Profiel van de manager: ervaren controller met ruime ervaring binnen VVT en kennis van en ervaring met kwaliteitsgelden.
Opmerkingen:
56161Interim medewerker debiteuren crediteuren Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Barneveld
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim medewerker debiteuren crediteuren
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Barneveld
Profiel van het bedrijf: Dienstverlener
Profiel van de opdracht: Operationeel debiteuren en crediteurenbeheer
Profiel van de manager: HBO werk en denk niveau Standvastig en ervaren
Opmerkingen: Tarief tussen €40,= & € 55,= Per direct beschikbaar is een must
56159Interim Hoofd Administrateur Details Inzien/reageren
Project van minimaal 4 maanden | Groningen
 
Hier reageert u op: Op dit moment ben ik voor een klant op zoek naar een Freelance/Interim Hoofd Administrateur in Groningen.
Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 4 maanden
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Deze non-profit organisatie is een maatschappelijk verantwoorde organisatie welke bemiddelt in werkzoekenden. Jouw team bestaat uit 12 collega’s die verantwoordelijk zijn voor de crediteuren-, debiteuren- en loonadministratie.
Profiel van de opdracht: Jij geeft leiding aan het bovengenoemde team en zorgt ervoor dat jouw team alles kan verwerken. Jij bent dan ook veelzijdig inzetbaar. Omdat de organisatie werkt met AFAS is recente werkervaring met AFAS een must.
Profiel van de manager: - Je bent per 1 januari beschikbaar; - Je hebt minimaal 5 jaar recente werkervaring als Hoofdadministrateur; - Je hebt een afgeronde HBO-opleiding; - Communicatief vaardig; - Ervaring met AFAS is een must.
Opmerkingen:
56129Interim teamleider flexbureau Details Inzien/reageren
6-9 maanden, gemiddeld 3 dagen per week, per zo snel mogelijk. | Noord-Holland Noord
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim teamleider flexbureau voor onze organisatie.
Verwachte opdrachtduur: 6-9 maanden, gemiddeld 3 dagen per week, per zo snel mogelijk.
Plaats/regio: Noord-Holland Noord
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een grote zorgorganisatie in Noord-Holland Noord. Daarnaast is een flexibele schil voor onze organisatie belangrijk.
Profiel van de opdracht: Dagelijkse werkzaamheden rondom beheer flexpool van 200 medewerkers. People management, inschrijven flexmedewerkers, functioneren, verzuimbegeleiding, kleine verbeterslagen maken. Accorderen van roosters, contracten sluiten met uitzendbureaus en financiële afwikkeling van facturen.
Profiel van de manager: Ervaren leidinggevende in de zorg of recruiter in de zorg die de dagelijkse werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Hands-on, voelt zich prettig in de operatie, schakelt snel en communiceert makkelijk met medewerkers en (interne) klant.
Opmerkingen:
56123Interim Senior HR Partner Details Inzien/reageren
2-4 maanden, Fulltime. | Limburg
 
Hier reageert u op: Interim Senior HR Partner, Limburg-regio, Fulltime, 2-4 maanden
Verwachte opdrachtduur: 2-4 maanden, Fulltime.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gerenommeerd, sustainable en internationale succesvolle organisatie met een wereldwijd verspreid operations-netwerk. De organisatie ontwikkelt, produceert en levert business to business en consumenten toepassingen.
Profiel van de opdracht: U initieert en ondersteunt de lokale managers en stakeholders in alle HR-issues op strategisch, tactisch en operationeel gebied. U bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden en verbindt situationeel uw HR-specialisten (L&D, Recruitment e.d.). U bent verantwoordelijk voor de operationele en tactische uitvoering van de HR-strategie en HR-Projecten. U bent een pro-actieve sparringpartner. op het gebied van talent-ontwikkeling, underperformance, W&S, demotie e.d.
Profiel van de manager: U beschikt over een HR gerelateerde opleiding op HBO-Academisch niveau gecombineerd met aantal jaren ervaring binnen een (internationale) blue/white collar operations-organisatie. U bent een echte teamspeler met een positieve impact en een can-do mentaliteit. U bent “gepokt en gemazeld” binnen het HR vakgebied en u beschikt over uitstekende project-, stakeholder- en changemanagement skills waarbij competenties als impact, overtuigingskracht, integriteit, oordeelsvorming uw basis zijn.
Opmerkingen: Interessant, dynamisch en professioneel "umfeld" met een hoge complexiteit die vraagt om een vakvolwassen en getting-things-done HR professional. Prima arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden binnen een vakbekwaam en dedicated HR-team.
56128Interim HR Controller Details Inzien/reageren
6 months | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: I am urgently looking for an Interim HR Controller
Verwachte opdrachtduur: 6 months
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Global Electric Multinational.
Profiel van de opdracht: - Cost Control (global HR); - Finance Business Partner to the Board; - Challenging HR related topics.
Profiel van de manager: - Over 15 years experience as a Finance Business Partner; - Strong communication skills; - Experience in a Large Corporate environment. - Master Degree in Finance
Opmerkingen: Start: ASAP Hourly rate: €95,-
56149Interim Interim Projectleider Omgevingsvisie Details Inzien/reageren
18-30 uur pw (afh v beschikbaarheid) voor minimaal 1.5 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Interim Projectleider Omgevingsvisie
Verwachte opdrachtduur: 18-30 uur pw (afh v beschikbaarheid) voor minimaal 1.5 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente met een innovatief en vooruitstrevend grond- en ontwikkelingsbeleid.
Profiel van de opdracht: Het gaat hier om het integrale project dus vanaf de initiatief fase waarbij je alles inventariseert (beleidsstukken, structuurvisie etc.) naar het formuleren van een plan van aanpak tm het laten opstellen de omgevingsvisie. Je stuurt het projectteam aan dat gemêleerd is samengesteld en je stuurt op de verschillende beheeruitgangspunten (geld, organisatie, kwaliteit, risico’s etc.). Deze opdracht zal volledig gericht zijn op projectmatig werken met alle fases, bijsturingen etc die daarbij horen.
Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een ervaren interimmer met aantoonbare ervaring met omgevingsvisies of gebiedsvisies bij gemeenten. Je zit goed in de inhoud maar speelt echt de rol van projectmanager. Communicatie, politieke sensitiviteit, doorpakken, projectmatig kunnen werken, overtuigend zijn etc zijn steekwoorden in dit project.
Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.
56122Interim Inkoop- en contractmanager Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week, optie tot langdurige verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Inkoop- en contractmanager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week, optie tot langdurige verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Non for profit organisatie, technisch
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig tot stand brengen van (raam)overeenkomsten rondom diensten . Het organisatieonderdeel van de opdrachtgever heeft alle aanleg- en onderhoudsprojecten in portfolio, met een waarde van meer dan € 65 miljoen. Jij ondersteunt de projectinkoop en zorgt voor het opstellen van (raam)overeenkomsten rondom diensten . Je bewaakt ook de uitvoering ervan.
Profiel van de manager: Je hebt een hbo-diploma, inclusief NEVI 1 Je hebt ervaring met het werken in een grote, bij voorkeur publieke, organisatie. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring met het zelfstandig uitvoeren van aanbestedingen op basis van de EMVI-systematiek. Je hebt ca. 3 jaar kennis en ervaring van de meest recente Aanbestedingswet, als ARVODI en Tenderned. Je hebt 3 jaar werkervaring met het opstellen van inkoopplannen voor MVO of EU aanbestedingen.
Opmerkingen: graag je CV in word incl scherp tarief
56121Interim Financieel medewerker woningcorporatie Details Inzien/reageren
minimaal 3 maanden met een optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Financieel medewerker woningcorporatie (Utrecht) 24 uur
Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden met een optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Ze staan dichtbij de klant, wat betekent dat persoonlijke aandacht van medewerkers heel belangrijk is.Alleen door goed te luisteren naar wat bewoners en woningzoekenden willen, kunnen ze samen met onze maatschappelijke partners de beste oplossingen bieden
Profiel van de opdracht: Is verantwoordelijk voor correct en tijdig voeren van de verschillende subadministraties, de controle en boeking van facturen en betalingen en een breed aantal operationeel financieel - administratieve taken. Resultaatverantwoordelijkheden: 1) servicekosten 2) financiële administratie 3) debiteurenadministratie 4) betalingsverkeer 5) Is verantwoordelijk voor het tijdig opstellen en indienen van de aangiften BTW, VPB en het aanleveren van informatie ten behoeve van begroting en jaarrekening
Profiel van de manager: - Kennisniveau op ruim MBO niveau, bedrijfsadministratie. - Financieel -administratieve werkzaamheden in de volkshuisvesting. - Kennis van, en ervaring met financiële bedrijfsvoering. - Woonachtig binnen een straal van 45 minuten van Utrecht. - krijgt er energie van om stapels werk weg te werken. - je bent een doorgewinterde medewerker Financiën.
Opmerkingen: reageren voor 13-12-2019 tarief in overleg
56119Interim Financial Accountant Details Inzien/reageren
Ongeveer 12 maanden | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Met spoed gezocht: Interim Financial Accountant
Verwachte opdrachtduur: Ongeveer 12 maanden
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Multinational
Profiel van de opdracht: - Maand, kwartaal en jaarafsluiting; - Accrual boekingen; - Dividend stromen beheren; - Accounting voor dochterondernemingen; - Beheer van inkomende en uitgaande betalingen.
Profiel van de manager: - Ervaring bij een multinational; - Ervaring in administratie/accounting voor dochterondernemingen; - Uitstekend in Engels; - Communicatief - Sterk in Excel
Opmerkingen:
56136Interim Projectleider Purchase to Pay (P2P) Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Regio Amersfoort
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Purchase to Pay (P2P) voor bij een kennis-instelling.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een kennis-instituut en die wil het huidige factuurscanning-systeem vervangen door een nieuw systeem om een nog grotere efficiency slag te kunnen maken. Vervolgens zal het P2P proces worden gekoppeld aan Exact Financials.
Profiel van de opdracht: Projectleider is verantwoordelijk voor de volgende projectgebieden: - Opstellen van projectplan (in samenwerking met de leverancier die ook een projectleider heeft); - Projectplanning maken; - Ervoor zorgen dat betrokken medewerkers meegaan (het project omarmen en het nieuwe systeem uiteindelijk gaan gebruiken); - Opstellen van authorisatie-schema (in overleg met betrokkenen); - Inrichten van processen; procesbeschrijvingen maken; - Verzorgen interne project-updates & afstemming met leverancier
Profiel van de manager: Voor deze interim vacature gelden de volgende eisen: - Aantoonbare ervaring met vergelijkbare Purchase to Pay (P2P) projecten; - Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau; Communicatief sterk (intern kunnen schakelen en communiceren op alle niveaus en ook de leverancier strak kunnen aansturen); - Ervaring bij een kennis-instelling, zoals bijvoorbeeld het onderwijs; - Ervaring met Exact Financials (= een pre); - Beschikbaarheid per januari 2020.
Opmerkingen:
56117Interim GL accountant Details Inzien/reageren
3 a 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim GL accountant
Verwachte opdrachtduur: 3 a 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Internationale setting
Profiel van de opdracht: Tijdige oplevering van een accurate resultatenrekening en balans met bijbehorende onderbouwing Afleveren van financiële rapportages Organisatie van relevante administratieve werkzaamheden
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring soortgelijke rol SAP ervaring must
Opmerkingen: Per direct beschikbaar Woonachtig regio zuid Holland
56160Interim Functioneel Beheerder Dynamics CRM Details Inzien/reageren
3-6 maanden | Randstad
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Functioneel Beheerder Dynamics CRM
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Manufacturing
Profiel van de opdracht: Optimaliseren, onderhouden en verbeteren van het CRM Systeem
Profiel van de manager: - HBO Werk- en Denkniveau - 2-4 jaar ervaring op het gebied van Dynamics CRM - Uitstekende kennis van Excel - Kennis van SQL- & VBA is een plus
Opmerkingen:
56143Interim Projectleider Veranderopgave Inburgering Details Inzien/reageren
Startdatum 6-1-2020, einddatum 5-7-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 20 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Veranderopgave Inburgering
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-1-2020, einddatum 5-7-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie die, in samenwerking met andere gemeenten, vormgeeft aan de veranderopgave inburgering van statushouders. Resultaat is voldoen aan de nieuwe Wet op de Inburgering per 2021.
Profiel van de opdracht: Inventariseren van wat er lokaal (en in de regio, indien relevant) al gebeurt op het terrein van inburgering van statushouders. En waar mogelijke hiaten of overlap te zien zijn. In beeld brengen welke diverse ontwikkelingen en initiatieven er zijn op het terrein van de VOI. Opstellen beleidskader VOI in verbinding met andere beleidsterreinen. Onderdeel daarvan is een implementatieplan met o.a. aandacht voor de lopende pilot, routes en processen voor de gemeente, afstemming met partners.
Profiel van de manager: Ruime en recente ervaring bij gemeenten als projectleider, met de voorbereiding en implementatie van een veranderopgave en het opstellen van een beleidskader. Kennis, inzicht in en een visie op de Veranderopgave Inburgering per 2021. Expertise en plezier in de samenwerking met maatschappelijke partners en in afstemming met andere gemeenten. Bekendheid met de regio is een pre. Je bent zowel senior projectleider als adviseur.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 11 december 2019.
56112Interim accountant Details Inzien/reageren
6 maanden, 4-5 dagen per week | Utrecht/Rotterdam
 
Hier reageert u op: Voor het Busy Season gezocht Interim accountants voor de controlepraktijk
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 4-5 dagen per week
Plaats/regio: Utrecht/Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Accountancy
Profiel van de opdracht: Meedraaien in de planning met de ingeplande audits bij de klanten en het zelfstandig uitvoeren van de controles en het uitwerken van de dossiers
Profiel van de manager: RA (of studerend hiervoor of gedeeltelijk afgerond) Ervaring in de controlepraktijk. Zelfstandig kunnen werken
Opmerkingen:
56135Interim Financieel beleidsadviseur gemeente Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2020, einddatum 30-6-2020, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Financieel beleidsadviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 30-6-2020, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het opstellen van de jaarrekening en het begeleiden van de accountant en diens controle zoekt men een financieel beleidsadviseur
Profiel van de opdracht: (Mede) coördineren en opstellen van de jaarrekeningen van de gemeente en een gemeenschappelijke regeling (GR). Begeleiden van de accountantscontrole van beide organisaties en contactpersoon voor de accountant. Na de afronding van de controle kan de opdracht verlengd worden, waarbij met name procesoptimalisaties en digitalisering van de P&C-cyclus de voornaamste aandachtsgebieden zijn.
Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding. Recente kennis en ervaring met gemeentefinanciën, met name jaarrekeningen en jaarrekeningcontrole. Kennis van en ervaring met het digitaliseren van de P&C cyclus. Kennis van Pepperflow. Je doorgrondt complexe (financiële) vraagstukken en weet hierover aansprekend te adviseren.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 11 december 2019.
56134Interim Business Controller (industrie) Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Zeeland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Business Controller (industrie)
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Zeeland
Profiel van het bedrijf: Industrie
Profiel van de opdracht: - analyse maandafsluiting + afstemming business - OPEX/CAPEX vraagstukken - Projectmatige analyses
Profiel van de manager: - Minimaal HBO niveau - duidelijke business control ervaring ( - ERP kennis (SAP/Oracle) - ervaring in de industrie (pré)
Opmerkingen: Start asap Tariefindicatie EUR 75,- 32-40 uur per week
56158Interim solution architect HRM applicaties Details Inzien/reageren
12 maanden, 40 uur per week | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim solution architect HRM applicaties
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 40 uur per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als IT Solution Architect lever je zelfstandig zowel een doelarchitectuur op voor de HRM functie alsmede een solution intent op voor de vervanging van de huidige payroll en HR functionaliteit. Je doet dit volgens de agile werkwijze binnen. Je stemt goed af met onze enterprise architecten en collega architecten in andere, belendende disciplines. Je haalt actief informatie op bij de business, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in gedragen voorstellen.
Profiel van de manager: - in het bezit van een opleiding op het gebied van Agile werken conform Safe - aantoonbaar kennis van e-HRM en ervaring met implementatie HRM applicaties - kennis van cloud-based technologie - > 3 jaar ervaring als (solution) architect - ervaring met aanbestedingstrajecten en overheid
Opmerkingen:
56107Interim interim productie manager metaalbewerkingsbedrijf Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | Achterhoek
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim interim productie manager metaalbewerkingsbedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Achterhoek
Profiel van het bedrijf: Het bedrijf is een metaalbewerkingsbedrijf dat internationaal hoogwaardige producten in de markt zet.
Profiel van de opdracht: Als Productie manager ben je verantwoordelijk voor een hele productielijn en zorgt ervoor dat er een optimale efficiëntie / output wordt behaald. Jouw team bestaat uit circa 20-25 personen (Productie, Inkoop, Planning, Facility, Logistiek). Verantwoordelijkheden: continu verbeteren van de productieresultaten; de productie volgens planning met de optimale output laten verlopen; productie administratie; managen en motiveren team; maken productie analyses.
Profiel van de manager: een afgeronde MBO/HBO-opleiding; minimaal 5-10 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een productieomgeving; kennis van productie- en logistieke processen; een fijne leidinggevende stijl met het vermogen om te enthousiasmeren; daadkrachtig; een innovatieve en kritische blik op productieprocessen en het vermogen om continu te verbeteren: Lean & Process improvement staan hoog op de agenda
Opmerkingen:
56125Interim Financieel Adviseur (salarissen) Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Regio Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een zelfstandige en proactieve Freelance/Interim Financieel Adviseur (salarissen).
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een organisatie binnen de overheid.
Profiel van de opdracht: Binnen deze rol zal je met je collega (salarisadministrateur) verantwoordelijk zijn voor het opstellen en controleren van de jaarafsluiting en de voorbereiding voor de accountantscontrole. De organisatie werkt in verschillende teams, waarbij jij werkzaam zal zijn op de administratieve afdeling. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het controleren van alle salarisgerelateerde componenten, alsmede voorzieningen en reserves (ten behoeve van een correcte jaarafsluiting).
Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde bedrijfseconomische HBO- en/of WO-opleiding; - Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring binnen het gemeentelijk domein; - Goede kennis op het gebied van salarisadministratie; - Ervaren op het gebied van opstellen en controleren jaarafsluiting; - Goede kennis van specifieke wetgeving; - Gedegen kennis van Excel; - Je kan goed zelfstandig te werk gaan.
Opmerkingen: - Project van 3 tot 4 maanden; - Kans op verlenging van opdracht; - Januari starten van opdracht; - Flexibele werktijden en werkplekken; - Remote werken mogelijk; - Zelfstandige rol; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
56095Interim Vestigingsmanager Technische dienstverlener Details Inzien/reageren
5 - 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Z.O. Brabant/Gld.
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Vestigingsmanager Technische dienstverlener
Verwachte opdrachtduur: 5 - 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Z.O. Brabant/Gld.
Profiel van het bedrijf: Technische dienstverlener van multidisciplinaire diensten (projecten).
Profiel van de opdracht: Dagelijkse aansturing en coaching van het team (70 -80 indirect). Aanbrengen van duidelijke structuur binnen de organisatie. Zorgdragen voor productie en/of (op-)levering van technische projecten/diensten. Verantwoordelijk voor verkoop/levering van alle diensten conform gestelde KPI’s zoals: winstgevendheid, efficiency, kwaliteit en klanttevredenheid. P&L verantwoordelijk. Je beheert belangrijke klantrelaties (key accounts) in Z.O. Brabant en Gelderland en bouwt de business uit bij deze accounts
Profiel van de manager: - Min. HBO opleiding aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen. - Engineering of dienstverlenings-achtergrond - Relevante ervaring met op het gebied van commercie, Project Management, techniek. - Ervaring in een soortgelijke leidinggevende rol. - Je bent een duidelijk in je manier van leidinggeven met aandacht voor het team en bent je bewust van je voorbeeldfunctie. - Voor de key-accounts ben je een professionele en kundige gesprekspartner.
Opmerkingen: Start in december of begin januari.
56093Interim Business Analist Details Inzien/reageren
+/-3 maanden, minimaal 32u in de week | Noord Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Business Analist
Verwachte opdrachtduur: +/-3 maanden, minimaal 32u in de week
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: internationale organisatie in de maakindustrie
Profiel van de opdracht: Als business analist ga je ondersteunen bij het verder uitbouwen van de rapportages in Power Bi.
Profiel van de manager: Minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Minimaal HBO niveau Aantoonbare ervaring met Power Bi
Opmerkingen: per direct beschikbaar, uiterlijk midden december starten.
56090Interim HR Officer Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Twente
 
Hier reageert u op: Voor onze opdrachtgever zoeken wij een interim HR Officer. Operationele focus. Recruitment, verzuim, salarismutaties, HR advies en administratie.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Twente
Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie
Profiel van de opdracht: Operationele focus. Recruitment, verzuim, salarismutaties, HR advies en administratie.
Profiel van de manager: Wij zoeken een kandidaat die: - recente ervaring heeft in een commerciële organisatie - de Engelse taal spreekt én schrijft - beschikbaar is in December (uiterlijk medio december) - hands-on georiënteerd en pragmatisch is Het is een zeer sterke pre als je ervaring hebt in een internationale organisatie.
Opmerkingen: Deze maand beschikbaar zijn. ivm het operationele karakter graag reageren met een scherp uurtarief.
56086Interim manager Bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Limburg
 
Hier reageert u op: Interim manager Bedrijfsvoering binnen het sociaal domein.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Het betreft een toonaangevende organisatie en actief binnen het sociaal domein. Om de ambities te kunnen realiseren is er gekozen om de tijdelijke functie van Manager Bedrijfsvoering open te stellen.
Profiel van de opdracht: In deze functie ben je samen met de huidige sectormanager integraal duaal verantwoordelijk voor een sector die actief is voor jeugdzorg en ambulante hulpverlening. De huidige manager zal de focus hebben op de externe context. De interim manager bedrijfsvoering heeft als primair aandachtsgebied de financiële, personele en organisatorische aspecten. Maw aansturen en coachen van 9 teamleiders, maar ook kostprijsanalyse en inzet van zorgtechnologie binnen de organisatie.
Profiel van de manager: Duidelijke affiniteit met het sociaal domein is gewenst. Stevige manager met een hands on mentaliteit past het beste bij de organisatie. Geen verandermanager, maar wel kunnen doorpakken op het geen er nu is uitgerold. Betrouwbaar, enthousiast, mensen mens.
Opmerkingen: Bij interesse ontvangen wij graag en CV en bijbehorend tarief, inclusief reiskosten.
56084Interim HR Adviseur Onderwijs instelling Details Inzien/reageren
3/4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim HR Adviseur Onderwijs instelling
Verwachte opdrachtduur: 3/4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Limburg (HR adviseur, binnen het onderwijs wereld).
Profiel van de opdracht: Veel voorkomend HR werkzaamheden binnen een grote internationale onderwijsinstelling.
Profiel van de manager: Allrounder, bij voorkeur ervaring binnen het onderwijs. Beheersing Engelse taal.
Opmerkingen: Scherp all in tarief (60/70€), graag CV in Word en woonplaats.
56081Interim Lean Consultant Details Inzien/reageren
1 maand, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Lean Consultant
Verwachte opdrachtduur: 1 maand, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Corporate
Profiel van de opdracht: Green belt training verzorgen aan een team van 5
Profiel van de manager: -Aantoonbare ervaring met verandermanagement, consultancy en/of projectmatig werken -Je bent in staat om projectteams aan te sturen
Opmerkingen: z.s.m. beschikbaar Uurtarief max 95 per uur
56078Interim GL Accountant Details Inzien/reageren
Period: 12 months | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: I am urgently looking for an Interim GL Accountant.
Verwachte opdrachtduur: Period: 12 months
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: International player
Profiel van de opdracht: You will play a key role in ensuring effective processing, accounting and reporting of treasury transactions: - Dividend declaration; - Executing month, quarter and year end close; - Reconcile intercompany dividends; - Report to DNB; - Treasury transactions
Profiel van de manager: Profile: - More then 5 years experience in a similar role (in a Multinational); - Accounting expert; - Fluent in English; - Great skills in Excel.
Opmerkingen:
56138Interim Projectleider ruimtelijke projecten Details Inzien/reageren
Startdatum 15-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 26 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider ruimtelijke projecten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 26 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider ruimtelijke projecten, die van initiatief- tot en met uitvoeringsfase van diverse ruimtelijke en vastgoedprojecten voor de gemeente betrokken is.
Profiel van de opdracht: O.a. Coördineren ruimtelijke- en vastgoedprojecten en aansturen projectgroepleden. Begeleiden voortraject van projecten vanaf alle contacten met ontwikkelaars / particuliere initiatiefnemers, nutsbedrijven en afdeling ontwerp en engineering. Aansturen planontwikkeling, besluitvorming en uitvoering van een aantal gebiedsontwikkelingen. Aanspreekpunt voor projecten. Vertalen bestuurlijke opdracht in projecten. Begeleiden planontwikkeling van externe partners. Analyseren en signaleren knelpunten.
Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau met kennis en ervaring op het werkterrein. Minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Ruime kennis van wetgeving, (gemeentelijk) beleid, procedures op onderdelen van het betreffende terrein en het kunnen toepassen hiervan. Inzicht in maatschappelijke, bestuurlijke en politieke verhoudingen. Vaardigheid in het ontwikkelen van scenario’s en het opstellen van nota’s, adviezen en rapportages. Inzicht in actuele ontwikkelingen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 19 december 2019.
56064Interim Salarisadministrateur Details Inzien/reageren
1 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Salarisadministrateur (korte opdracht) regio Utrecht
Verwachte opdrachtduur: 1 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Een non profitorganisatie die jongeren begeleiden naar de arbeidsmarkt.
Profiel van de opdracht: Opdrachtgever gaat de gehele salarisadministratie intern uitvoeren. * Overzetten van salaris- en personeelsadministratie naar Exact Globe * Inrichten van de salarisadministratie in Exact Globe * Beschrijven van procedures en proces
Profiel van de manager: * Goede ervaring met Exact (Globe) * Relevante ervaring salarisadministraties * Affiniteit met IT (importeren en exporteren van data) * Hands on en aanpakker
Opmerkingen: * Start opdracht: op korte termijn * Duur opdracht: 1 maand * Inzet per week: 4-5 dagen
56059Interim adviseur project management office projectorganisatie Details Inzien/reageren
6 maanden, optie verlenging, 32-36 uur | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim adviseur project management office met ervaring in complexe projectorganisaties gezocht.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, optie verlenging, 32-36 uur
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid
Profiel van de opdracht: Het PMO adviseert de DG en de programmadirecteuren over onder meer de afgestemde besluitvorming en over overkoepelende onderwerpen in relatie tot het omgaan met de omgeving. Binnen het PMO is behoefte aan een medewerker die deze vorm van advisering ondersteunt. Het gaat daarbij om het opstellen van notities t.b.v. het directeurenoverleg, het PMO als programmabureau, het verzorgen van documenten ten behoeve van het overleg tussen de omgevingsmanagers. En het verzorgen van presentaties.
Profiel van de manager: Gevraagde competenties (soft skills) ? Klantgerichtheid ? Plannen en organiseren ? Samenwerken Kennis en ervaring (hard skills) • HBO of Academische opleiding • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Ervaring met maken van presentaties • Kennis en affiniteit met de luchtvaart
Opmerkingen:
56155Interim Clustercoördinator IT&H Details Inzien/reageren
Start: 6-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Clustercoördinator IT&H
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Semi-overheid
Profiel van de opdracht: Als clustercoördinator staat jouw een leuke uitdaging te wachten. Je werkt samen met de andere drie clustercoördinatoren. Je spart met hen over de overall planning en de inzet van je medewerkers. Jij bent de persoon die de planning maakt voor de operationele werkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het realiseren van het clusterplan. Je hebt de rol van projectleider van één of meerdere projecten. Je bewaakt de kwaliteit van onze data, tijdige afhandeling van zaken en de output en outcome
Profiel van de manager: Afgeronde HBO-opleiding; Aantoonbare kennis van de ontwikkelingen in het werkveld en de Omgevingswet; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in plannen, organiseren en het coördineren van clusterplannen; Aantoonbare leidinggevende werkervaring in de afgelopen 3 jaar; Minimaal 3 jaar aabtoonbare werkervaring in het leiden van projecten en programma’s; Een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en weten wat het betekent om te werken vanuit een gemeenschappelijke regeling, dit uitgew
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 65,- euro incl. reiskosten woon-werk en excl. BTW. Graag reageren voor 11-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56055Interim Projectmanager MGGZ (Maatschappelijke Geestelijke Gezondheidszorg) Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2020, einddatum 1-6-2020, 32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Projectmanager MGGZ (Maatschappelijke Geestelijke Gezondheidszorg)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 1-6-2020, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke gezondheidsorganisatie. De afdeling MGGZ heeft een zware opgave op gebied van financiële tekorten, nieuwe wettelijke taken, reorganisatie, verbetering bedrijfsvoering, externe ontwikkelingen en personele wisselingen
Profiel van de opdracht: Je ondersteunt het afdelingshoofd bij de uitvoering van zijn taken én door leiding te geven aan de reorganisatie van de afdeling. Je draagt bij aan verbetering van interne communicatie, openheid en transparantie alsmede externe gerichtheid en aandacht voor politieke sensitiviteit. Je draagt bij aan de opgaven m.b.t. verbetering bedrijfsvoering.
Profiel van de manager: Relevante academische opleiding (bijvoorbeeld arbeids- en organisatie/veranderkunde gezondheidswetenschappen). Ruime management ervaring, bij voorkeur in de zorg of sociaal domein en ervaring met opereren in complex intern en extern krachtenveld. Ruime ervaring met verandervraagstukken. Kennis en ervaring met publieke gezondheidszorg en/of geestelijke gezondheidszorg. Kennis van ontwikkelingen in het sociaal domein. Ervaring met complexe personele problematiek en gemeentelijke context.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 december 2019.
56096Interim Strategische Adviseur Directie Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Groningen
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Strategische Adviseur Directie
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Het strategisch verder doorontwikkelen van de organisatie. Getoetst binnen de juridische kaders en mandaten. Het beschrijven van het sturingsmodel en dit helpen inrichten binnen AT. Inzetten op de toekomstvisie van AT. Inzet op aantal strategische projecten. Het betreft ingewikkelde trajecten met meervoudige problematiek die bestuursrechtelijk bedacht, uitgewerkt en getoetst moeten worden. Rechtstreekse advisering aan de directie en het begeleiden van besluitvormingsprocessen.
Profiel van de manager: Ervaring in minimaal twee organisaties binnen of buiten de overheid Ervaring met wetgevingsprojecten en/of complexe bestuurlijk- juridische vraagstukken Academische opleiding, afgeronde studie Nederlands Recht Opereren in een politiek bestuurlijke omgeving
Opmerkingen:
56052Interim administrateur Details Inzien/reageren
5 maanden, 4 dagen per week | west Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim administrateur voor een ziekenhuis
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, 4 dagen per week
Plaats/regio: west Nederland
Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis
Profiel van de opdracht: Grootboek draaien Tussenrekeningen opschonen Jaarafsluiting
Profiel van de manager: Ruime ervaring als administrateur
Opmerkingen:
56051Interim accounting & reporting specialist Details Inzien/reageren
Minimum 3 months, 5 days a week | Randstad
 
Hier reageert u op: Freelance/Interim accounting & reporting specialist for a large accounting and auditing firm.
Verwachte opdrachtduur: Minimum 3 months, 5 days a week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Large accounting and auditing firm
Profiel van de opdracht: You will work in a multidisciplinary team on various companies. Amongst other, Annual reporting, consolidations. payroll compliance
Profiel van de manager: Solid background in accounting, reporting, and compliance. Experience with Dutch GAAP, VAT, IFRS, SAP. Post-Bachelor or Master in accountancy/economics. USGAAP is a big plus
Opmerkingen: Start date: As soon as possible.
56063Interim teamleider administratie Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 3-5 dagen per week. 24-36 uur per week. Optie op verlenging. | Venlo/Horst
 
Hier reageert u op: Gezocht met spoed: interim teamleider administratie voor de regio Venlo/Horst.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 3-5 dagen per week. 24-36 uur per week. Optie op verlenging.
Plaats/regio: Venlo/Horst
Profiel van het bedrijf: Overheidsinstantie
Profiel van de opdracht: Het ontwikkelen en faciliteren van medewerkers, operationeel leiding geven, het realiseren van programmadoelstellingen en resultaten, het houden van personeelsgesprekken, het bevorderen van innovatie en vernieuwingen, verantwoordelijk voor het HR gedeelte binnen het team.
Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau, inspirerend teamleider, aantoonbare leidinggevende kwaliteiten binnen een groter team, ervaring met overheden, operationeel kunnen handelen en strategisch acteren, ervaring binnen een administratie team, resultaatgericht, teamplayer.
Opmerkingen: Reacties uiterlijk maandag 9 december 2019. Uurtarief € 80-95,-. Beschikbaarheid per direct.
56047Interim Projectleider Details Inzien/reageren
12 maanden, 32 uur per week | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider met ervaring binnen complexe projectorganisaties gezocht.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid
Profiel van de opdracht: De projectleider heeft o.a. de volgende taken: 1. Is verantwoordelijk voor de realisatie van het (deel)project. 2. Actualiseert het projectplan en werkt deze nader uit en zorgt voor besluitvorming (over (deel)resultaten). 3. Stuurt (project)medewerkers functioneel aan. 4. Is verantwoordelijk voor de beheersing van het project en rapporteert hierover aan de programmadirectie. 5. Creëren van inhoudelijk draagvlak bij de partners waarbij er oog is voor de specifieke gevoeligheden.
Profiel van de manager: HBO+/WO niveau, aantoonbare kennis en ervaring met projectmanagement van complexe projecten in b.v. de luchtvaart, risicomanagement, MIRT-systematiek, governance. Hands-on, zelfstarter, politiek-bestuurlijk sensitief, organisatiesensitief.
Opmerkingen:
56046Interim Business Controller Details Inzien/reageren
Circa 3 maanden, optie tot verlenging. | Noord-Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht: een Interim Business Controller.
Verwachte opdrachtduur: Circa 3 maanden, optie tot verlenging.
Plaats/regio: Noord-Nederland
Profiel van het bedrijf: Onderwijsinstelling.
Profiel van de opdracht: Samen met de andere Business Controllers houd je je o.a. bezig met de begrotingen, prognoses, verantwoording en fungeer je als adviseur voor de academies en/of afdelingen.
Profiel van de manager: Ervaring als Business Controller binnen het Hoger Onderwijs is een harde eis.
Opmerkingen: De opdracht zal begin januari 2020 van start gaan en minimaal 32 uur per week bedragen.
56045Interim Financieel Administrateur Details Inzien/reageren
Opdracht voor 2 á 3 maanden (38 uur). | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Per direct gezocht: Interim Financieel Administrateur
Verwachte opdrachtduur: Opdracht voor 2 á 3 maanden (38 uur).
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Retail organisatie
Profiel van de opdracht: • Het verwerken van bankafschriften; • Het verrichten van betalingen; • Het zorgdragen voor het debiteurenbeheer; • Het verwerken van personeelsaankopen; • Het beheren van Euro kas; • Het uitvoeren van de crediteurenadministratie; o Coderen en boeken onkosten o Matchen/boeken van goederenfacturen
Profiel van de manager: • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal; • Kennis van computersoftware (MS Word, Excel, SAP); • Nauwkeurig; • Zelfstandig maar teamgericht; • Communicatief vaardig; • Cijfermatig inzicht;
Opmerkingen: Start: ZSM (met spoed) Duur: 2 a 3 maanden (wellicht wat langer) Tarief: €45,-
56074Interim Juridisch adviseur arbeidsvoorwaarden Details Inzien/reageren
Startdatum 2-1-2020, duur 12 maanden, optie tot verlenging 3 x 12 maanden, 0-36 uur op afroep | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Juridisch adviseur arbeidsvoorwaarden
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-1-2020, duur 12 maanden, optie tot verlenging 3 x 12 maanden, 0-36 uur op afroep
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een juridisch adviseur arbeidsvoorwaarden die op afroep beschikbaar is voor advies.
Profiel van de opdracht: Adviseren over de arbeidsvoorwaarden en rechtpositie van medewerkers. Geven van input voor adviezen op het vlak van medezeggenschap en overleg met de vakbonden als gevolg van veranderende arbeidsvoorwaarden en rechtspositie en de consequenties van organisatieveranderingen. Advisering over en het voeren van procedures op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht.
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op wo niveau in de richting van arbeidsrecht. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als Jurist arbeidsvoorwaarden / arbeidsrechtjurist bij een overheidsinstelling. Ervaring in een vergelijkbare positie bij een gemeente. Aantoonbare werkervaring met de WNRA. Aantoonbare kennis van de gemeentelijke rechtspositieregeling (CAO). Aantoonbare werkervaring met overleggen binnen ondernemersraden.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 december 2019.
56076Interim Business Controller Details Inzien/reageren
Project van minimaal 3 maanden | Oost-Nederland
 
Hier reageert u op: Op dit moment ben ik voor een klant van Jacobsz Consultancy op zoek naar een Freelance/Interim Business Controller.
Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 3 maanden
Plaats/regio: Oost-Nederland
Profiel van het bedrijf: Deze productieorganisatie is generaties lang vooraanstaand in de productie van consumentengoederen. In verband met een langdurig zieke is jouw versterking hard nodig.
Profiel van de opdracht: Als business controller houd jij je voornamelijk bezig met het beheren van de P&C-cyclus. Daarbij ondersteun en bewaak jij de budgetteringsprocessen. Jouw bevindingen deel jij door middel van rapportages aan de directie.
Profiel van de manager: - Je bent per direct beschikbaar; - Je hebt minimaal 4 jaar recente werkervaring als Freelance Business Controller; - Je hebt een afgeronde WO-opleiding; - Communicatief vaardig; - Ervaring met Navision is een must.
Opmerkingen:
56043Interim HR Business Partner Details Inzien/reageren
6 maanden | Regio Eindhoven
 
Hier reageert u op: Interim HR Business Partner
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Internationaal productie bedrijf
Profiel van de opdracht: e zorgt ervoor dat alle HR-processen goed verlopen en gaat de processen verder vormgeven. Je bent het aanspreekpunt voor het management en de medewerkers en je adviseert het management.
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding richting HR Minimaal 6 jaar ervaring in een brede HR positie
Opmerkingen:
56071Interim Managing Specialist Treasury Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Voor een goede relatie zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Managing Specialist Treasury.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie organisatie binnen de industriebranche.
Profiel van de opdracht: In de rol van Managing Specialist Treasury zal je sturing geven aan een hecht team. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsvoering van de gehele afdeling, denk hierbij aan de optimalisatie van (internationale) geldstromen, valutarisicobeheersing en de risicobeheersing/inventarisatie van de algehele financiën van de organisatie.
Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde bedrijfseconomische universitaire opleiding; - Minimaal 5 jaar tot 8 jaar ervaring in gelijke rol; - Gedegen (change) management skills; - Hands-on mentaliteit; - Communicatief sterk.
Opmerkingen: - Direct starten van project; - Project van minimaal 4 maanden; - Grote kans op verlenging van project; - Fulltime invulling van de opdracht; - Werken in dynamische omgeving; - Vervullen van zware rol; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
56058Interim Business Controller Details Inzien/reageren
vanaf 2-1-2020 t/m 30-06-2020 / 24 uur per week | Limburg
 
Hier reageert u op: Voor een Limburgse Gemeente zijn we op zoek naar een Interim Business Controller voor de afdeling Sociaal Domein.
Verwachte opdrachtduur: vanaf 2-1-2020 t/m 30-06-2020 / 24 uur per week
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Het begeleiden en ondersteunen van de manager en teamleden van het Sociaal Domein. Het gevraagd en ongevraagd adviseren van het team en de teamleider omtrent ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein. Het analyseren van maand/kwartaalcijfers en -rapportages en het aandragen van verbetervoorstellen. Het meedraaien en ondersteunen in de planning & control-cyclus. Het participeren in diverse regionale werkgroepen en overlegvormen om daarin de belangen van de gemeente te behartigen
Profiel van de manager: De geschikte kandidaat beschikt over een afgeronde HBO+ / WO werk- en denkniveau; afgeronde opleiding bestuurskunde (bedrijfs)-economie of een vergelijkbare opleiding; heeft 3-5 jaar ervaring in business control binnen het Sociaal Domein; kan financiële en niet-financiële gegevens met elkaar verbinden; is handig met Excel; is een gesprekspartner op verschillende niveaus;
Opmerkingen:
56037Interim teammanager Ouderenzorg Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week (in overleg) | Zuid Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht interim teammanager Ouderenzorg
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week (in overleg)
Plaats/regio: Zuid Limburg
Profiel van het bedrijf: Ouderenzorg organisatie
Profiel van de opdracht: Operationeel leidinggevende van een team van +/- 30 fte, opdracht gericht op: basis op orde, kwaliteit en veiligheid, personeelszorg en verzuim.
Profiel van de manager: Ervaren senior in verpleeghuiszorg, operationeel; stevig, authentiek en warm empathisch, bedrijfsmatig en coachend; brengt rust en stabiliteit; Kennis van bedrijfsvoering.
Opmerkingen:
56110Interim medewerker Financiële Administratie Details Inzien/reageren
Ongeveer 3 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Met spoed gezocht: Interim medewerker Financiële Administratie
Verwachte opdrachtduur: Ongeveer 3 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Retail omgeving
Profiel van de opdracht: - Het dagelijks opstellen van de kasstaten; - Oplossen van kasverschillen; - Intensieve communicatie met onze shopmanagers via telefoon en email; - Het aansluiten van bijbehorende tussenrekeningen;
Profiel van de manager: - Ervaring met genoemde werkzaamheden - 38 uur beschikbaar - Liefst Retail ervaring - Tarief: zeer scherp in relatie tot uitvoerend niveau van de functie.
Opmerkingen: Start: ZSM
56056Interim adviseur/planner projectorganisatie Details Inzien/reageren
6 maanden, 32-36 uur per week | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim adviseur/planner voor complexe projectorganisatie met Rijksoverheidservaring gezocht.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid
Profiel van de opdracht: - Opstellen planning - Houden planningssessies - Toetsen en aanpassen planning - Actualiseren planning - Verwerken scopewijzigingen in planning - Verwerken resultaten in planning - Toetsen en aanpassen planning
Profiel van de manager: -HBO of Academische opleiding -Functionerend op niveau Rijk schaal 11/12 -Uitstekende communicatieve vaardigheden -Ervaring met maken van presentaties - Sterk in analyseren, plannen en organiseren en klantgerichtheid zijn en informeren
Opmerkingen:
56038Interim EMEA/international payroll officer Details Inzien/reageren
part time mogelijk | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim EMEA/international payroll officer
Verwachte opdrachtduur: part time mogelijk
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: fortune 500 company met EMEA + Australië als werkgebied.
Profiel van de opdracht: handson bijdragen op aantal landen, aandelen vs belasting aangiftes, onderzoeken risks in process en oplossingen aandragen
Profiel van de manager: RPP of payroll specialist met internationale ervaring en of EMEA
Opmerkingen:
56012Interim accounting medewerker Details Inzien/reageren
Tot en met eind februari 2020, gemiddeld 4 of 5 dagen per week (32, 36 of 40 uur is mogelijk). | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim accounting medewerker (o.a. jaarafsluiting) voor een opdrachtgever in Rotterdam voor circa 3 maanden.
Verwachte opdrachtduur: Tot en met eind februari 2020, gemiddeld 4 of 5 dagen per week (32, 36 of 40 uur is mogelijk).
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Zorg organisatie
Profiel van de opdracht: Je gaat je bezig houden met de jaarsluiting en het ondersteunen van de jaarrekening. Daarnaast zal je ook uitvoerend werk gaan doen, zoals het maken van balansdossiers en het berekenen van afschrijvingen. Voorkeur: HBO. Het is een pré als je affiniteit hebt met de zorg. Er wordt gewerkt met AFAS. Het betreft een klein team van 4 FTE.
Profiel van de manager: Iemand die bekend is met de jaarafsluiting en de jaarrekening met ongeveer 2/3 jaar werkervaring. Type persoonlijkheid: zelfstandig/ accuraat/ communicatief.
Opmerkingen: Werktijden zijn flexibel tussen 7:30 en 18:00 uur. Uurtarief tussen de €55 en €60,- excl. reiskosten.
56027Interim assistent controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim assistent controller.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze klant is een bemiddelaar in ZZP\'ers (IT), en zoekt tijdelijke ondersteuning op Finance.
Profiel van de opdracht: Op gebied van data analyse en control werkzaamheden. In januari en februari is er ook ondersteuning nodig bij de jaarrekening controle door de accountants
Profiel van de manager: Graag een controller met met minimaal 5 jaar werkervaring, boekhoudkundige ervaring, maar ook ervaring op Control. HBO niveau of hoger.
Opmerkingen: Tarief is max €50 per uur. Gaarne niet reageren als u meer wilt. Bij voorbaat dank voor uw reactie!
56011Interim finance medewerker Details Inzien/reageren
Minimaal 2 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Noord-Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim finance medewerker met ervaring binnen de publieke sector.
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 2 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Limburg
Profiel van het bedrijf: Bedrijf is actief in de publieke sector.
Profiel van de opdracht: Opstellen van rapportages, ao/ic en auditwerk binnen de publieke sector. Je hebt gevoel voor organisatiedynamiek en verschillende belangen. Ook neem je werk over van een vertrekkende medewerker, en werk je de nieuwe medewerker in, zodra deze geworven is.
Profiel van de manager: Minimaal 5-10 ervaring als accounting medewerker of controller. Hiervan heb je ook enkele jaren ervaring opgedaan in de publieke sector, zoals gemeente, provincie, of semi-overheid.
Opmerkingen: Tarief is maximaal EUR 60. Start is per direct!
56007Interim P&O adviseur Details Inzien/reageren
..3 maanden, gemiddeld ..4 dagen per week. | Rijswijk
 
Hier reageert u op: Met spoed gezocht: Interim P&O adviseur
Verwachte opdrachtduur: ..3 maanden, gemiddeld ..4 dagen per week.
Plaats/regio: Rijswijk
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een organisatie in het sociaal domein en de laatste strohalm voor mensen met complexe problematiek (zoals schulden, dakloosheid en verslaving) die meerdere leefgebieden raakt.
Profiel van de opdracht: De opdracht is te verdelen in drie onderdelen: Personeelsbeleid, personeelsadvies, personeelsbeheer. Je bent verantwoordelijk voor de operationele en tactische gang van zaken. Zorgen dat leidinggevenden worden ondersteund. Adviseren, aanspreken en helpen, niet overnemen. Speerpunten Verzuimpreventie en terugdringen langdurig verzuim. Toepassing van cao en wetgeving Werving & Selectie.Je informeert op aansprekende wijze de managers en medewerkers over ontwikkelingen en nieuw beleid.
Profiel van de manager: Je bent een ervaren Interim P&O adviseur met een HBO werk en denkniveau. Je werkt je snel in in de materie en bent een inspirerende adviseur met goede sociale, communicatieve en contactuele eigenschappen. Je hebt ervaring met relevante softwareprogramma’s en vanuit je kennis en ervaring in jouw vakgebied ben je in staat standpunten te vormen en deze over te dragen. Je weet van aanpakken en bent organisatie-sensitief.
Opmerkingen: Het betreft een mooie opdracht voor 24 tot 32 uur per week. Je start zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 16 december 2019. Duur van de opdracht is 2,5 tot 3 maanden. Standplaats is Rijswijk.
56036Interim financial controller Details Inzien/reageren
2 a 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Groot Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim financial controller
Verwachte opdrachtduur: 2 a 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Groot Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale setting
Profiel van de opdracht: Ondersteuning bieden bij de jaarrekening in samenwerking met de Finance manager
Profiel van de manager: Accountancy achtergrond must Ervaring in de audit sterke pre Minimaal 4 jaar ervaring
Opmerkingen: Per direct beschikbaar -uiterlijk medio december 40 uu per week
56131Interim Senior adviseur planning Jeugdgezondheidszorg Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 21 Duur: 7 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior adviseur planning Jeugdgezondheidszorg
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 21 Duur: 7 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verder vormgeven van nieuwe taakverdeling tussen centraal en decentraal planners Coachen van planners bij deze verandering van taken Optimaal gebruik maken van nieuw begroting/planningssysteem (Diver platform, Dimensional Insight) Verzorgen van rapportages vanuit nieuwe systeem dan wel Excel Informeren van management en decentraal planners rondom planning Verzorgen van kennisoverdracht naar nog aan te nemen nieuwe centrale planner Adviseren ten aanzien van verbetermogelijkheden, waarbij je
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op hbo niveau. Ervaring met personeelsplanning bij een jeugdgezondheidsorganisatie. Uitgebreide ervaring met Excel. Ervaring met het Diver platform van Dimensional Insight.
Opmerkingen: Graag reageren voor 8-12-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56025Interim Innovatiecoach Management DBS Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 16 Duur: t/m 31-5-2020 Optie op verl. Ja | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Innovatiecoach Management DBS
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 16 Duur: t/m 31-5-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Bedrijf
Profiel van de opdracht: een denkpartner die het MT verder helpt ontwikkelen en groeien in haar rol als innovator/incubator met het oog op het wereldtoneel een challenger/scout ten aanzien van relevante ‘windows of opportunities and disruption’ een coach die helpt producten uit te laten groeien naar BV’s Verder willen we voor een aantal van onze ideeën/producten de global ambitie valideren in de markt alsook bij potentiële investeerders om de schaalgrootte te kunnen onderbouwen. Hiervoor is er behoefte aan coaching o
Profiel van de manager: Afgeronde Universitaire Opleiding kennis van en ervaring met corporate venturing. kennis en ervaring met digitalisering in de maritieme logistieke en / of energiesector. opzetten (coachen van) start ups binnen een corporate omgeving verkennen / ontdekken van opportunities / disrupters / competitors
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56024Interim Juridisch Adviseur Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 32 - 36 | regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Juridisch Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Publieke sector
Profiel van de opdracht: Als juridisch adviseur speel je een belangrijke rol in de juridische procedures waar de gemeente mee te maken heeft. Je vertegenwoordigt het college in ruimtelijke ontwikkelingen waarvoor juridische procedures worden gevoerd vanuit Ruimtelijke Ontwikkeling. Samen met andere collega’s bereid je zittingen voor. Hierbij weet je goed en snel je weg te vinden in relevante jurisprudentie. Ook lever je een actieve bijdrage aan de Adviescommissie bezwaarschriften.
Profiel van de manager: 1) Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Beschikbaar: minimaal 18 uur per week in december. Vanaf 1 januari 2020 32 tot 36 uur per week.
Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 3-12-2019 14.00 uur
56019Interim Manager Gegevensmanagement Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Manager Gegevensmanagement
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Manager AGM ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en positionering van het team van adviseurs binnen Basisinformatie. Als manager ben je in staat om de veranderopgave helder te formuleren, en heb je een duidelijk beeld van de doelorganisatie en het pad er naartoe. Concreet: Geef je leiding aan een team adviseurs (ca 12 fte) die als kernactiviteit hebben om het gebruik van gegevens uit basis- en kernregistraties stevig te bevorderen, en de relevantie daarvan voor gebruikers exp
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende WO diploma. Kennis van en ervaring met Lean / Six Sigma. Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 6 jaar) binnen de overheid in combinatie met een meerjarige ervaring in het bedrijfsleven. Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 4 jaar) met gebruik van Basisregistraties, bijv. BRP, BAG, BGT en Wkpb. Ervaring in het meenemen van medewerkers met verschillende achtergronden en senioriteitsniveaus in verander- en/of verbetertrajec
Opmerkingen: Graag reageren voor 12-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56099Interim senior plus jurist Details Inzien/reageren
7 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Groningen
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim senior plus jurist
Verwachte opdrachtduur: 7 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Je geeft advies over juridische vraagstukken en bent een waardevolle gesprekspartner voor zowel directie als management.
Profiel van de opdracht: Tot je taken behoort het juridisch voorbereiden, ontwikkelen, implementeren, uitvoeren en evalueren van beleid, gericht op een of meer afgeronde inhoudelijke beleidsterreinen. Dit raakt zowel het civiel recht als het staats- en bestuursrecht. Je bent daarnaast juridisch vraagbaak voor de organisatie en adviseert collega’s en het directieteam kritisch over juridische vraagstukken die een rol spelen in het werk.
Profiel van de manager: WO Rechten Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van het aardbevingsgebied, de problematiek, de actuele ontwikkelingen en de partijen die hierin een rol spelen. Je hebt kennis van het civiel recht, waaronder algemeen verbintenissenrecht en aanneming van werk. Je hebt kennis van het staats- en bestuursrecht, in het bijzonder het formeel bestuursrecht en het privacy-recht.
Opmerkingen: •Je ontrafelt complexe juridische vraagstukken, zorgt voor een juiste afhandeling van acties en neemt maatregelen bij vertraging of stagnatie. •Je houdt rekening met de (in)formele regels en de verschillende posities en belangen die een rol spelen. •Je bent het eerste aanspreekpunt voor externen, legt verbindingen tussen partijen en benut de juiste contacten om doelstellingen te bereiken. •Je zoekt actief naar mogelijkheden om producten, processen of werkwijzen te vernieuwen en te verbeteren.
56053Interim Projectleider Sociaal Plein en Programma Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 16-24 uur per week | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Sociaal Plein en Programma
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 16-24 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke fusieorganisatie, die in 2020 verder vorm en inhoud geeft aan enkele (door)ontwikkelingen en trajecten.
Profiel van de opdracht: Doorontwikkeling Sociaal Plein in het gezondheidsplein. Verstevigen samenwerking tussen WMO, CJG, Werkplein, SWD en VKB. Ontwikkelen en vormgeven Sociaal programma. Begeleiden zorgtraject. Doorontwikkeling website.
Profiel van de manager: Afgeronde WO-diploma, aangevuld met de opleiding gedrag en maatschappijwetenschappen. Postacademische opleiding gericht op organisatieverandering; Meerjarige ervaring als projectleider in de regio. Ervaring met programma- en projectleiding in het sociaal domein. Kunnen acteren op operationeel, management en politiek-bestuurlijk niveau.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 december 2019.
56049Interim Projectleider Omgevingsplan Details Inzien/reageren
Startdatum 6-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 16-20 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Omgevingsplan
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 16-20 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor o.a. de inrichting van het Omgevingsplan zoekt men een hiermee ervaren projectleider.
Profiel van de opdracht: Noodzakelijke voorbereidingen treffen, bestuurlijke besluiten voorbereiden voor het tijdelijk Omgevingsplan waarmee de gemeente bij de start van de Omgevingswet op 1 januari 2021 zal werken. Inrichten van het beheer van het tijdelijk Omgevingsplan. Organiseren van de doorontwikkeling van het Omgevingsplan richting een echt volwaardig Omgevingsplan, dat nauw aansluit bij de eveneens in ontwikkeling zijnde Omgevingsvisie. Actief betrekken van de organisatie, Omgevingsdienst, college, inwoners etc.
Profiel van de manager: Afgeronde WO bachelor opleiding in de richting Ruimtelijk Ordening of Juridisch. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectmanager binnen een overheidsorganisatie. Aantoonbare werkervaring met het organiseren van (burger)participatie en interactie met belanghebbenden (College en Raad, inwoners, bedrijven). Aantoonbare werkervaring met het Omgevingsplan.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 december 2019.
56087Interim Projectleider voorbereiding Led Verlichting Details Inzien/reageren
Start: 1-2-2020 Uren per week: 20 Duur: t/m 31-12-2022 Optie op verl. Nee | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider voorbereiding Led Verlichting
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2020 Uren per week: 20 Duur: t/m 31-12-2022 Optie op verl. Nee
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opzetten uitvoeringsplan en beegeleiden voorbereidingswerkzaamheden
Profiel van de manager: Een Opleiding Technische Bedrijfskunde en een Opleiding Verlichtingstechniek. In het bezit van UAV. Ervaring met aanleg van openbare verlichting en met logistieke processen in de openbare verlichting bij een G4 gemeente. Ervaring met de technische aspecten van duurzaamheid. Ervaring met het aansturen van voorbereidingsteams. Ervaring met leveranciers van LED verlichting.
Opmerkingen: Graag reageren voor 12-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56085Interim Projectleider declaratie en facturatie Details Inzien/reageren
startdatum zsm Einddatum 31-03-2019 verlenging met elke keer 3 maanden 36 uur per week | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectleider declaratie en facturatie
Verwachte opdrachtduur: startdatum zsm Einddatum 31-03-2019 verlenging met elke keer 3 maanden 36 uur per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: Het opstellen van een implementatieplan voor gemeenten en zorgaanbieders voor de overgang van Facturatie naar Declaratie en van 4 weken naar maand Voeren van afstemmingsoverleg met ketenpartijen/partners Het opleveren van RFC’s t.b.v. de mogelijke wijzigingen in de i-standaarden Het informeren van het werkveld (gemeenten, zorgaanbieders, software leveranciers, accountants etc.) over de consequenties in processen Plannen, toetsen,en rapporteren over de resultaten en de voortgang van het project
Profiel van de manager: Aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, binnen het Sociaal Domein in de rol van Projectleider of Adviseur op het gebied van financieel-administratieve processen. Minimaal 3 afgeronde referentieprojecten op het gebied van declaratie en facturatie in de afgelopen 5 jaar Kennis van de huidige facturatie en declaratie processen Aantoonbare ervaring met het werken met het accountantsprotocol i-Sociaal Domein
Opmerkingen: Interesse geeft dan per profieleis waarom je denkt te kunnen voldoen. Verder hebben wij een recente resume in word en een marktconform tarief.
56033Interim Omgevingsmanager UAV-GC Details Inzien/reageren
Startdatum 2-1-2020, duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: SPOED: Interim Omgevingsmanager UAV-GC
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-1-2020, duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar tijdelijke versterking met een omgevingsmanager binnen de afdeling Beheer Openbare Ruimte en Gebouwen.
Profiel van de opdracht: Je agendeert proactief onderwerpen vanuit de omgeving binnen het projectteam die invloed kunnen hebben op de kwaliteit/scope van het project. Je richt je op alles wat te maken heeft met de bewoners en belanghebbenden. Je bent verantwoordelijk voor stakeholdermanagement, omgevingscommunicatie, conditionering (ruimtelijk, kabels- en leidingen, grondverwerving) en vergunningenmanagement.
Profiel van de manager: HBO-opleiding Civiele Techniek. VCA-VOL gecertificeerd. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Omgevingsmanager binnen het vakgebied civiele techniek binnen een politiek bestuurlijke omgeving. Aantoonbare kennis van en aantoonbare werkervaring met UAV en UAV-gc contracten, risicobeheersing, SCB en SE. Aantoonbare kennis van en werkervaring met het realiseren van (multidisciplinaire) infrastructuur projecten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 december 2019.
56008Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
Project van minimaal 4 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Op dit moment ben ik voor een klant van Jacobsz Consultancy op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 4 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Deze semi-overheidsinstelling houdt zich bezig met infrastructuur gerelateerde projecten. Er zijn verschillende projecten waarbij jouw expertise goed gebruikt kan worden. Je werkt onder leiding van een controller met ondersteuning van 4 fte financials.
Profiel van de opdracht: Als financial controller houd jij je voornamelijk bezig met maandafsluiting alsmede betrokken zijn bij het opstellen van de jaarrekening. Daarbij moet het financiële proces gestroomlijnd worden in AFAS.
Profiel van de manager: - Je bent per direct beschikbaar; - Je hebt minimaal 3 jaar recente relevante werkervaring; - Je hebt een afgeronde HBO-opleiding; - Ervaring met het inrichten van administratieve processen; - Kennis van AFAS is een must.
Opmerkingen:
56054Interim Teamleider Informatievoorziening Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2020, einddatum 30-6-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week | Regio Leeuwarden
 
Hier reageert u op: Interim Teamleider Informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 30-6-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Leeuwarden
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatle. Voor het team Informatievoorziening, bestaande uit archief, informatiebeheer, postkamer en beleid/advies zokt men een tijdelijke teamleider, die met name vormgeeft aan de overgang naar digitaal werken.
Profiel van de opdracht: Je geeft integraal leiding aan het team, coacht en ondersteunt medewerkers en staat borg voor kwaliteit. Je zorgt voor uitvoering door het team van taken in het kader van informatievoorziening en archivering. Je verbindt het team met andere stakeholders in de organisatie en werkt mee aan het verder opbouwen van efficiënte processen, effectieve archivering en samenhang in beleid. Als business owner vertegenwoordig je de gemeente als voorzitter in een regionale stuurgroep op het vakgebied.
Profiel van de manager: HBO+ werk en denkniveau en een opleiding die aansluit bij de inhoud van het werk. Ervaring in het als lijnmanager aansturen van een team dat zich bezig houdt met documentaire informatievoorziening binnen een overheidsorganisatie. Meerdere jaren ervaring in het succesvol leiden van projecten in een complexe omgeving. Analytisch, resultaatgericht, communicatief, leiderschap, overtuigingskracht.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 december 2019.
56031Interim Energiespecialist EML-controles en training Details Inzien/reageren
Start: 1-1-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: nee Aantal uur per week: 36 | regio Gelderland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Energiespecialist EML-controles en training
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: nee Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: Publieke sector / omgevingsdienst
Profiel van de opdracht: Contact leggen met de op de locatie van toepassing zijnde inrichting of gebouwbeheerder (in geval van meerdere inrichtingen in één gebouw); Inplannen van de afspraak voor een controlebezoek; Het uitvoeren van een controlebezoek aan de hand van de EML-lijst, waarbij alle maatregelen worden beoordeeld; Uitwerken van de bevindingen in een bezoekverslag; Administratieve afwikkeling in het zaaksysteem S4O en registratie van de energiegegevens.
Profiel van de manager: 1) Minimaal twee jaar werkervaring met de toezicht- en handhavingspraktijk op het gebied van energiebesparing; 2) Minimaal twee jaar werkervaring met het toepassen van de EML-lijsten in praktijk, de samenhang met andere juridische instrumenten en de context van de energietransitie.
Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 4-12-2019 14.00 uur
56028Interim Juridisch Adviseur Wabo Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 3 maanden Aantal uur per week: | Noord-Hollan/Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Juridisch Adviseur Wabo
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 3 maanden Aantal uur per week:
Plaats/regio: Noord-Hollan/Utrecht
Profiel van het bedrijf: Publieke sector
Profiel van de opdracht: Juridische advisering op het vakgebied Wabo, Wro, Ww en Apv (bouwen, gebruik, vellen, aanleggen, uitwegen). Huisvestingsverordening: urgenties. Juridische advisering, ondersteuning en afhandeling bezwaar, beroep en hoger beroepszaken binnen het werkgebied, optreden als gemachtigde van het college van B&W bij de commissie bezwaarschriften / Rechtbank / Raad van State. Ondersteuning en juridische advisering bij aanvragen omgevingsvergunning en behandelen van zienswijzen / bedenkingen.
Profiel van de manager: 1) Werkervaring met de Wabo en Awb in de afgelopen 3 jaar; 2) Beschikbaar in de avonduren (vanwege vooraf geplande zittingen commissie bezwaarschriften).
Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 3-12-2019 14.00 uur
56018Interim Senior proces / projectbegeleider(s) transformatie Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 28-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior proces / projectbegeleider(s) transformatie
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 28-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een of meer proces / projectbegeleider(s) om deze transformatie te (bege)leiden. Voor 2020 bevat deze opdracht o.a. de volgende taken: Uitvoeren van de gebiedsontwikkeling op basis van de ontwikkelvisie en de spelregelkaarten; Doorlichten visie en strategie; Behouden / herwinnen van het zorgvuldig opgebouwde vertrouwen van de omgeving; Oppakken no-regret acties (vb: het voorbereiden van de sloop van de opstallen op de voormalige gemeentewerf, uitvoeren van benodigde onderzo
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider, projectmanager of procesbegeleider op het gebied van gebiedsvernieuwing in de afgelopen 8 jaar. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van ruimtelijke ordening bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op beleidsmatig en strategisch niveau (ontwikkelen van beleid, meedenken met management, projectleiding etc.) in de afgelopen 8 jaar. Actuele kennis van de ontwikkel
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56100Interim Projectleider Landschapsvisie Details Inzien/reageren
Start: 6-1-2020 Uren per week: 12-16 Duur: 7 maanden Optie op verl. Ja 1*5 maanden | Flevoland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Landschapsvisie
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-1-2020 Uren per week: 12-16 Duur: 7 maanden Optie op verl. Ja 1*5 maanden
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het ambtelijk aanspreekpunt van de landschapsvisie/programma samen met de provinciale landschapsarchitect; Het aansturen op het opstellen van de landschapsvisie (op basis van bestaand concept) en startnotitie landschapsprogramma; Het optimaal inzetten van het team bestaande uit Provincieambtenaren en ingehuurde krachten; Het plannen van het proces; Het organiseren van het proces rondom participatie van overheden, collega’s gebiedspartners en burgers.
Profiel van de manager: Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Ruimtelijke Ordening of aanverwant; Aantoonbare werkervaring met projecten op regionale schaal aangaande landschapsontwikkeling; Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider, bij voorkeur op het gebied van Ruimtelijke Ordening of aanverwant; Aantoonbare werkervaring met de omgevingswet/omgevingsvisie; Aantoonbare werkervaring binnen een politiek/bestuurlijke omgeving;
Opmerkingen: Uurtarief max. € 107,50 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 9-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56114Interim Data Scientist Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Optie tot verlenging. | Utrecht
 
Hier reageert u op: We are searching for an Interim Data Scientist in the region of Utrecht.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Optie tot verlenging.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: You will be working as an internal consultant for all segments of the company by combining internal company data with external data from the web. The department consists of 30 employees, which 6 of them are in your team.
Profiel van de opdracht: The company likes to invest in their employees, such as various courses but also sport events, team building events etc. There is a professional atmosphere within this department but feel free to dress (smart)casual. The department is really focused on output! It is possible to work 2/3 days from home, which days exactly are in consultation with the team. Currently there are 4 project you will be involved with. You will be working on: Advanced Analytics, Forecasting, Unlocking data and
Profiel van de manager: Algorithm based on customer database. Requirements: At least 4/6 years work related experience in a similar role; Experience working in Python, SQL; Experience working with statistics, data infrastructure, machine learning;
Opmerkingen: Available from the 1st of September; Are confident in both English and Dutch language.
56013Interim Functioneel Adviseur Zaaksysteem Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Functioneel Adviseur Zaaksysteem (LlionX)
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Publieke sector
Profiel van de opdracht: Zelfstandig complexe opgaven organiseren en uitwerken. Je hebt aantoonbare kennis van het IlionX zaaksysteem (nieuwste versie) in een on-premise werkomgeving. Je kan zowel beheer- als ontwikkeltaken uitvoeren (Dev & Ops).
Profiel van de manager: 1) Kennis en ervaring van/met het IlionX zaaksysteem (9.1); 2) Relevante ervaring in een 150.000+ gemeente.
Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 5-12-2019 14.00 uur
56015Interim Beleidsmedewerker onderwijshuisvesting Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 16 Duur: 5 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Beleidsmedewerker onderwijshuisvesting
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 16 Duur: 5 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De herijking van het integraal huisvestingsplan Besluitvormingsproces van het integraal huisvestingsplan
Profiel van de manager: Recente ervaring van minimaal 10 jaar op het gebied van onderwijshuisvesting en onderwijsfinanciën bij een gemeente in de afgelopen 10 jaar. Minimaal 5 jaar werkervaring met het opstellen van een integraal huisvestingsplan (IHP) in de afgelopen 7 jaar. De cursus/opleiding Vastgoedrekenen gevolgd. Je woont in de omgeving van Doorn.(15-30 km)
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56016Interim Projectleider Sociaal Domein Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 20 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 20 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De projectleider gaat met name de “kar trekken” en de coördinatie doen op een tweetal projecten binnen het sociaal domein, namelijk: De opstelling van één beleidsplan voor de 3d beleidsvelden(WMO/gezondheidsbeleid, Jeugd en Participatie) voor plus minus 16 uren per week; De pilot “ontzorgen” in het kader van het programma “veranderopgave inburgering” voor plus minus 4 uren in de week.
Profiel van de manager: Aantoonbare kennis van projectmanagement en recente ervaring met het werken als projectleider bij gemeenten. Aantoonbare recente ervaring met de taken als projectleider op het vlak van het sociaal domein en de opstelling van beleidsplannen3 D.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 65,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 6-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56017Interim Projectmanager control Details Inzien/reageren
Start: 16-12-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Noord Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager control
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-12-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectmanager control ga je aan de slag met het doorlichten van de begroting met als doel de kwaliteit van de ramingen scherper te krijgen en meer gevoel te krijgen bij de risico’s. Focus ligt hierbij specifiek op de projecten en de projectcontrol. Daarnaast zal de projectmanager control verder vorm gaan geven aan de control rol. De verhoudingen tussen de verschillende financiële rollen zullen onder de loep worden genomen om zo ook hier een kwaliteitsslag te maken. Het doel van deze opdrach
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding tot registeraccountant (RA) of registercontroller (RC). Ervaring in het domein van sturing en beheersing op het gebied van complexe projecten binnen lokale overheid. Ervaring in het domein van sturing en beheersing (planning en control).
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56020Interim Beleidsadviseur Afval Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Beleidsadviseur Afval
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent centrale regisseur / aanspreekpunt voor het beleidsterrein, houdt overzicht, bewaakt de financiën en zorgt voor coördinatie (op hoofdlijnen). Kwartiermaker / projectleider van de implementatie van het verbeterplan zwerfafval. Je zet het projectteam op, bestaande uit medewerkers van de werf, handhaving en communicatie. Op een enthousiasmerende wijze geef je leiding aan het projectteam. Opdrachtgever van de uitrol van het nieuwe inzamelen, ook wel het omgekeerd inzamelen genoemd. Je bent k
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau. Aantoonbare werkervaring bij een gemeente in een beleidsfunctie of ambtelijk opdrachtgeverschap, blijkend uit het cv: Aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur of ambtelijke opdrachtgever specifiek op het gebied van afvalbeheer in de afgelopen 5 jaar:
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56021Interim Stedenbouwkundige Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Stedenbouwkundige
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je geeft stedenbouwkundig advies in diverse projectgroepen (w.o. complexere gebiedsontwikkelingen van bedrijventerreinen en kantoorlocaties, herontwikkelingen van gemeentelijk vastgoed en grote woningbouwprojecten). Je werkt aan stedenbouwkundige plannen, doet onderzoeken, adviseert over verkavelingen en beeldkwaliteitsplannen. Je ontwikkelt en implementeert ruimtelijk beleid voor onderwerpen die voor de gemeente relevant zijn. Je voe
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente van minimaal 70.000 inwoners in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring met landschap, cultuurhistorie en / of openbare ruimte. Een afgeronde opleiding stedenbouwkunde op minimaal hbo bachelor niveau. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als stedenbouwkundige in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Uurtarief van maximaal € 80,- inclusief reiskosten woon-werk en exclusief BTW. Graag reageren voor 4-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56022Interim Accounthouder Omgevingsdienst Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 24 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Accounthouder Omgevingsdienst
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 24 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Strategisch) sparringpartner voor wethouder i.h.k.v. de relatie met de omgevingsdienst. Onderhouden contacten met de omgevingsdienst en zorgen voor afstemming over taken en voortgang. Bespreken van en advies vragen over door de omgevingsdienst toegestuurde stukken, intern en extern, alsmede (regie voeren op) het correct afhandelen daarvan, waaronder het voorbereiden van besluitvorming door college, commissie en / of raad. Bewaken van de uitvoer van opdrachten door de omgevingsdienst. Bestuderen
Profiel van de manager: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het accountmanagement van de omgevingsdienst met betrekking tot de door de gemeente overgedragen taken in de afgelopen 6 jaar Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau. Aantoonbare werkervaring in advisering binnen een politiek bestuurlijke omgeving. Aantoonbare werkervaring in juridische advisering op het gebied van milieuvergunningen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56023Interim Senior Technisch Manager UAV(-GC) contracten Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*12 maanden | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Technisch Manager UAV(-GC) contracten
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*12 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor de totstandkoming van het technisch inhoudelijke deel van projecten en dat kaders vanuit Beleid en Assetmanagement worden toegepast en vertaald naar technische specificaties. Je coördineert de werkzaamheden op het gebied van techniek en waarborgt de kwaliteit gedurende het hele project. Voor het onderdeel techniek ben je intermediair tussen het projectteam, de beheerorganisatie en externe partijen. De aan opdrachtnemers uitbestede werkzaamheden toets je gespecificeerd en inhoudelij
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als technisch projectleider of technisch manager op het civieltechnische vakgebied binnen een politiek-bestuurlijke omgeving; Een afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek op minimaal hbo bachelor niveau; Aantoonbare kennis van en werkervaring met technisch management in de volgende contractvormen: Bouwteam-, UAV- en UAV-gc contracten; Aantoonbare kennis van en werkervaring met het realiseren van (multidisciplinaire) i
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 100,00 exclusief BTW, inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 4-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56026Interim Project Management Officer Details Inzien/reageren
Start: ZSM, 36 uur per week Einddatum: 1 juli 2020 met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Project Management Officer
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 36 uur per week Einddatum: 1 juli 2020 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De Project officer is bedreven met projecten en is verantwoordelijk voor het ondersteunen van het programma in brede zin, zoals het zelfstandig maken van rapportages, het bewaken van processen en het vastleggen van vergaderingen.
Profiel van de opdracht: De PMO’er wordt procesmatig en inhoudelijk aangestuurd door een algemeen Pprogrammamanager. De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend: • Zorgdragen voor excellente processen en rapportages. • Het maken van verslagen en notulen en organiseren van werkgroepen. • Monitoren van de processen zoals deze binnen het programma zijn opgesteld en hierin sturing geven waar nodig.
Profiel van de manager: • HBO opleiding afgerond; • Minimaal 6 jaar werkervaring waarvan minimaal 2 jaar als pmo; • Aantoonbare ervaring met het opstellen van (financiële) rapportages; • Aantoonbare ervaring met het opstellen van integrale planning en deze bewaken; • Aantoonbare ervaring en/of affiniteit met programma’s en projecten;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56029Interim Projectleider vervanging technische infrastructuur ICT Details Inzien/reageren
Start: 15-12-2019 Eind: 30-4-2020 Optie tot verlenging: n.v.t. Aantal uur per week: 32 | Noordoost-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectleider vervanging technische infrastructuur ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-12-2019 Eind: 30-4-2020 Optie tot verlenging: n.v.t. Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: Noordoost-Brabant
Profiel van het bedrijf: Publieke sector
Profiel van de opdracht: Vervanging Server Hardware (hypervisors) Migratie VMware vSphere ESX omgeving Inrichting Citrix Xenapp Opbouwen/testen nieuwe werkplek omgeving Inrichting Monitoring Systeem Opleiding gebruikers Uitrol nieuwe (Citrix) werkplek Het begeleiden van het team systeembeheerders zodat zij in staat zijn de nieuwe apparatuur te beheren.
Profiel van de manager: 1) Minimaal een HBO werk- en denkniveau en je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op ICT-gebied en door aanvullende trainingen en cursussen ben je bijgebleven op het vakgebied; 2) Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar als projectleider technische infrastructuur ICT gewerkt. Referentie vereist; 3) Je bent op de hoogte van de laatste stand van techniek op het gebied van ICT;
Opmerkingen: 4) Je hebt ervaring met het formuleren van (beleids)adviezen, waarbij waar nodig de verbinding wordt gezocht met andere beleidsterreinen. Referentie vereist; 5) Je hebt kennis, ervaring en een goed inzicht in bestuurlijke verhoudingen en affiniteit met gemeentelijke overheid; 6) Je bent onafhankelijk van leveranciers op het gebied van ICT. Je kunt reageren tot: 5-12-2019 14.00 uur
56030Interim Lead consultant/Business Analist HRM processen Details Inzien/reageren
Start: 16-12-2019, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, optie tot verlenging is niet bekend | Utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Lead consultant/Business Analist HRM processen
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-12-2019, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, optie tot verlenging is niet bekend
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Functioneel lead consultant / business analist HR IT rol binnen het HR IT domein, verantwoordelijk voor het globaal en functioneel ontwerpen van verschillende koppelingen tussen HR IT applicaties
Profiel van de opdracht: (AFAS, Novio, Nétive, LSP, SAP) en andere applicaties in het landschap (onder andere IDM, SAP PI, SAP CUA). De kandidaat heeft sterke kennis van en ervaring met: • Alle problematiek rondom het ontwerpen en aanleggen van HR IT koppelingen; • HR IT architectuur (omgaan met authentieke bronnen, CDM, aansluitingen tussen connectoren en ESB adapters, SaaS oplossingen); • Het globaal en functioneel ontwerpen van koppelingen op HR IT vlak: o Kennis van HR processen;
Profiel van de manager: • Werk- en denkniveau: minimaal HBO; • Goede communicatieve vaardigheden met zowel business als IT; • Kunnen schakelen tussen technische inhoud en de functionele implicaties hiervan; • Voor een groter publiek begrijpbaar kunnen maken van impact van koppelingen en landschapswijzigingen op dagelijkse HR processen; • Accurate werker; • Doorzetter, doorvrager; • Analytisch sterk; • Stevige persoonlijkheid; • Sterke vaardigheden in opleveren van sluitende documentatie.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56032Interim Juridisch Adviseur (omgevingsdienst) Details Inzien/reageren
Start: 1-1-2020 Eind: 30-6-2020 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Gelderland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Juridisch Adviseur (omgevingsdienst)
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2020 Eind: 30-6-2020 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: Publieke sector / omgevingsdienst
Profiel van de opdracht: Je behandelt (meer complexe) zaken bouwen, milieu en bodem rond bezwaar, voorlopige voorziening en beroep, inclusief vertegenwoordiging bij gerechtelijke instanties. Je houdt je bezig met reguliere en meer complexe, multidisciplinaire zaken op het gebied van handhaving: handhavingsverzoeken behandelen, handhavingsbeschikkingen maken en de uitvoering van handhavingsbeschikkingen. Je adviseert partners en collega’s over juridische vraagstukken op het gebied van vergunningverlening en toezicht
Profiel van de manager: 1) Een afgeronde WO-opleiding tot jurist; 2) Minimaal 3 jaar werkervaring in een juridische functie.
Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 4-12-2019 14.00 uur
56034Interim Tool- en Proces Engineer Details Inzien/reageren
10 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Optie tot verlenging. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor de Nederlandse Politie op zoek naar een interim Tool- en Proces Engineer.
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Optie tot verlenging.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Als Tool en Proces Engineer (TPE) voer je beheer werkzaamheden uit die betrekking hebben op de tooling binnen de Ontwikkelomgeving Testomgeving Acceptatieomgeving (OTA centraal).
Profiel van de opdracht: De TPE levert een goed bruikbare voortbrengingsstraat en de inrichting van de tools die daarvoor nodig zijn. Daarnaast kijkt TPE vooruit en komt met nieuwe mogelijkheden en opties, zowel voor de eigen tooling alsook voor de gebruikers.De TPE zijn verantwoordelijk voor het technische beheer en onderhoud op de centrale tooling die in de voortbrengingsketen wordt gebruikt door ontwikkelaars, testers en andere betrokkenen die in een DevOps-setting werken. Voorbeelden van de centrale tooling zijn de
Profiel van de manager: Atlassian suite (JIRA, Confluence, BitBucket), Jenkins, Maven/NPM/NuGet, Nexus, SonarQube en Betty Blocks. Eisen: In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ICT-systemen en -architecturen; In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met technisch beheerwerkzaamheden, zoals op Windows en Linux; In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring met ITIL V3 Service Management;
Opmerkingen: In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring met softwareontwikkelprocessen; In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring met voortbrengingstools, zoals XLDeploy, JIRA, Confluence, Jenkins, Maven, Nexus, SonarQube, Fortify, OWASP, en Betty Blocks.
56040Interim Senior SAP CRM Applicatie Specialist Details Inzien/reageren
Start: 4 Februari 2020 (36 uur per week) Einddatum: 30 November 2020 met optie tot verlenging. | Den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior SAP CRM Applicatie Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 4 Februari 2020 (36 uur per week) Einddatum: 30 November 2020 met optie tot verlenging.
Plaats/regio: Den haag
Profiel van het bedrijf: • Analyseren en oplossen van incidenten • Uitwerken impactanalyses voor en uitvoeren van functionele wijzigingsverzoeken op CRM
Profiel van de opdracht: • Uitvoeren impactanalyse op CRM ten behoeve van upgrades en installaties van SAP componenten (upgrades en installatie behoren overigens niet tot de werkzaamheden) • Contact onderhouden met Product Owners/Functioneel beheerders • Bijdrage leveren aan projectwerkzaamheden • Opleveren beheerdocumentatie
Profiel van de manager: • Minimaal 5 jaar werkervaring op minimaal HBO niveau • Minimaal 3 jaar ervaring als applicatiespecialist SAP CRM • Minimaal 3 jaar ervaring met beheerprocessen (ITIL, ASL, BiSL) Functie wensen • SAP CRM certificering is een pre • Ervaring met SAP upgrades is een pre • Ervaring met Agile/ SAFe is een pre Competenties • Flexibel, resultaatgericht, zelfstandig, samenwerken
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56042Interim Senior adviseur Implementatie Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Einddatum: 1-1-2021 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior adviseur Implementatie
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Einddatum: 1-1-2021
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Het migratieteam valt onder de directe aansturing van de implementatiemanager DSO. Als senior adviseur Implementatie heb je een visie op de brede implementatieopgave en je bent in staat om deze visie uit- en over te dragen. Daarnaast ben je in staat om de coördinatie van de oplossing van verschillende vraagstukken op je te nemen, in het eigen team maar ook in de samenwerking met de andere teams, expertise en transitie en de betrokken andere relevante partijen.
Profiel van de manager: • Je hebt een diploma of aantoonbare werkervaring op WO niveau. • Brede kennis van digitalisering behoort tot jouw standaarduitrusting • Je hebt de nodige kennis van de stelselherziening Omgevingsrecht en de wetgeving die daarbinnen wordt ontwikkeld • Je hebt ruime ervaring met de Activiteitenbesluit Internet Module (AIM), het Omgevingsloket Online (OLO) en Ruimtelijkeplannen.nl (RP.nl) • Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met het DSO-LV
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56048Interim Capaciteitsmanager Details Inzien/reageren
Start: Z.s.m., 24 uur per week Einddatum: 15-03-2020, optie tot verlenging | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Capaciteitsmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: Z.s.m., 24 uur per week Einddatum: 15-03-2020, optie tot verlenging
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: In de vorige collegeperiode heeft de organisatie besloten om Eeuwigdurende Erfpacht in te voeren in combinatie met een overstapregeling. In potentie kunnen met deze regeling circa 140.000 particuliere erfpachters overstappen naar Eeuwigdurende Erfpacht.
Profiel van de opdracht: De afdeling E&U verwacht een groot aantal aanvragen van erfpachters die willen overstappen naar Eeuwigdurende Erfpacht. Om al deze aanvragen te kunnen afhandelen heeft de afdeling E&U extra capaciteit nodig (+/- 40 medewerkers), de extra capaciteit zal bestaan uit productiemedewerkers die administratieve taken gaan uitvoeren.
Profiel van de manager: • Minimaal een erkend hbo diploma; • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring (> 6 jaar) als capaciteitsmanager van projecten en voor een team / met een span of control van minimaal 50 medewerkers; • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met procesoptimalisatie; • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen het HR / Personeel & Arbeid domein;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56050Interim financieel adviseur Sociaal Domein Details Inzien/reageren
Startdatum 1-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Strategisch Interim financieel adviseur Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een zeer ervaren topadviseur op het gebied van het Sociaal Domein (Wmo, Jeugd, Beschermd Wonen en Werk en Inkomen).
Profiel van de opdracht: Je overziet de keten in de breedte en bent goed op de hoogte van externe ontwikkelingen. Je bent één van de belangrijkere strategische gesprekspartners voor alle actoren in deze keten en brengt breed een reflectieve en kritische blik in. Je bent klankbord en coach voor je collega financieel adviseurs. Met hen richt je de taken zodanig in dat deze maximaal ten gunste van de keten worden ingezet. De taken in de keten moeten daar worden neergelegd waar ze horen (op het juiste niveau en plek).
Profiel van de manager: WO-opleiding. Meer dan 2 jaar recente werkervaring als Business Controller Sociaal Domein bij een 100.000+ gemeente. Brede kennis van financiën in het Sociaal Domein. Breed: Wmo, Jeugd, Beschermd Wonen en Werk & Inkomen. Je toont de creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en initiatieven te nemen. Verder ben je een sterke en verbindende persoonlijkheid met natuurlijke overtuigingskracht. Je werkt zorgvuldig, doortastend en pragmatisch.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 december 2019.
56057Interim Medewerker Portfolio Management Office Details Inzien/reageren
Start: 20 Jan 2020 (36 uur per week) Einddatum: 31 Dec 2020 met optie tot verlenging. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Medewerker Portfolio Management Office
Verwachte opdrachtduur: Start: 20 Jan 2020 (36 uur per week) Einddatum: 31 Dec 2020 met optie tot verlenging.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voorbereiden, uitsturen, verwerken en analyseren van de maandelijkse Hoofdlijn rapportage (HLR) voor alle projecten. Opstellen Voortgangsrapportage (VGR) projecten t.b.v. het management en aanleveren Balanced Scorecard.
Profiel van de opdracht: Voorbereiden en opstellen van de rapportage Security projecten t.b.v. de Security Board. Voeren van PMO-control gesprekken met diverse projectleiders. Het analyseren van de financiële rapportages, gelijktrekken met de portfolio rapportage, aansporen projectleiders en teammanagers om de financiën op orde te hebben. Deelnemen aan de Intakeboard om potentiële projectvragen te bespreken en te kanaliseren. Voorbereiden van Deelportfolioboards. Overige Portfolio Management Office taken.
Profiel van de manager: • Bachelor in Bedrijfskundige informatica of vergelijkbare afgeronde opleiding • Ervaring met MOP Foundation en Practitioner • Prince2 certificaat • Minimaal 5 jaar ervaring in Portfoliomanagement in een grote en complexe omgeving Competenties a. Uitstekend Analytisch vermogen; b. Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden; c. Bekwaam in organiseren, faciliteren, monitoren en plannen; d. Goed inzicht in financiële administratie; e. Resultaat gericht; f. Pro-actief
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56061Interim project/implementatiemanager Details Inzien/reageren
7 maanden | Den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Medior Interim project/implementatiemanager
Verwachte opdrachtduur: 7 maanden
Plaats/regio: Den haag
Profiel van het bedrijf: • Begeleid de (agile) ontwikkeling en implementatie conform de de door het bedrijf gestelde aanpak. Zorg dat voortdurend rekening gehouden wordt met alle aspecten: training en opleiding, omgevingsmanagement, communicatie en gebruikerscoördinatie
Profiel van de opdracht: • Minimaal een afgeronde HBO opleiding • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring • Gedegen kennis van integratielagen • Buiten beheersing van Nederlands is ook goede beheersing van de Engelse taal een vereiste
Profiel van de manager: Locatie: Omgeving Den Haag Start: ZSM Einddatum: 1-7-2020
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56062Interim (Functioneel) Applicatiebeheerder IAM Details Inzien/reageren
5 maanden | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Medior Interim (Functioneel) Applicatiebeheerder IAM
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: • HBO werk- en denkniveau (5jr); • Professional ITSM Control of IT Services; ITIL Service Transition; • Aantoonbare ervaring op het gebied Identity en Access Management (3jr); • Ervaring met MIM (Microsoft Identity Management) (2jr);
Profiel van de opdracht: • Flexibele instelling, klant- en resultaatgericht, omgevingsbewust; • Je hebt inzicht in (informatie-)ketens; • Je hebt brede algemene ICT-kennis waardoor je kan schakelen met collega’s van Systeembeheer en Netwerkbeheer; • Je hebt kennis van Active Directory;
Profiel van de manager: Locatie: Den Haag Start: 20-1-2020 Einddatum: 20-6-2020 met optie op verlenging
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56067Interim Senior Microsoft Consultant Details Inzien/reageren
Start: 6-1-2020 Eind: 30-6-2020 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Microsoft Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-1-2020 Eind: 30-6-2020 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Publieke sector
Profiel van de opdracht: Voorbeelden van projecten waarop je ingezet wordt zijn: Implementatie MS Intune voor Mobile devices; Implementatie van MS Office365 functionaliteiten op basis van een reeds opgestelde Microsoft Solution Architectuur; Implementatie PKI infrastructuur op basis van een opgestelde PKI solution architectuur; Voorbereiden en opstellen van een baseline voor MS Windows 2019 server; Overige nog nader te benoemen projecten binnen het Microsoft domein.
Profiel van de manager: 1) Je beschikt minimaal over een afgeronde, relevante, HBO opleiding op IT gebied, bij voorkeur op het gebied van IT management; 2) Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring, in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen een overheidsorganisatie van minimaal 1000 FTE; 3) Je beschikt over ervaring met ontwerp en implementatie van Mobile Device Management op basis van Microsoft Intune en Autopilot, bij voorkeur binnen 2 verschillende organisaties, waarvan minimaal 1 implementatie binnen een
Opmerkingen: overheidsorganisatie van minimaal 1000 FTE; 4) Je beschikt over de volgende relevante certificeringen: * Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert (MCASAE ) * Microsoft C70-533 Implementing Microsoft Azure * Infrastructure Solutions ertified: Azure Administrator Associate (MCAAA) * 70-243 Administering and Deploying System Center 2012 Configuration Manager * PRINCE2 Foundation. Je kunt reageren tot: 5-12-2019 14.00 uur
56069Interim Omgevingsmanager UAV(-GC) contracten Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*12 maanden | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Omgevingsmanager UAV(-GC) contracten
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*12 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Onderhouden van contacten met de omgevingspartijen en binnen de gemeentelijke organisatie gericht op proactief afstemmen van belangen, intenties en gevoeligheden; Omgevingscommunicatie in nauwe samenwerking met de betrokken communicatieadviseur; In kaart brengen van alle stakeholders in de projectomgeving, inclusief hun posities; Inventariseren, inbrengen en bewaken van eisen, wensen en randvoorwaarden vanuit de projectomgeving binnen het projectteam; Zorgen voor probleem(h)erkenning van het pro
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Civiele Techniek; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Omgevingsmanager binnen het vakgebied civiele techniek binnen een politiek bestuurlijke omgeving; Aantoonbare kennis van en aantoonbare werkervaring met UAV en UAV-gc contracten, risicobeheersing, SCB en SE; Aantoonbare kennis van en werkervaring met het realiseren van (multidisciplinaire) infrastructuur projecten;
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56070Interim Projectleider Sociaal Plein Details Inzien/reageren
Start: 1-1-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur per week: 24 | regio Groningen
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectleider Sociaal Plein inclusief Sociaal Programma
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Publieke sector
Profiel van de opdracht: Van de projectleider wordt gevraagd om de volgende ontwikkelingen in 2020 verder vorm en inhoud te geven : Doorontwikkeling Sociaal Plein in het gezondheidsplein. Verstevigen samenwerking tussen WMO, CJG, Werkplein, SWD en VKB. Ontwikkelen en vormgeven Sociaal programma. Begeleiden traject Zorg Nabij. Doorontwikkeling website.
Profiel van de manager: 1) Afgerond WO-diploma, aangevuld met de opleiding gedrag en maatschappijwetenschappen; 2) Minimaal 2 jaar relevante, recente werkervaring, opgedaan als Projectleider in het sociaal domein.
Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 5-12-2019 14.00 uur
56072Interim Senior Gegevensspecialist Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Gegevensspecialist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Data verzamelen, controleren en analyseren om deze te verwerken tot bruikbare informatie; Managementinformatie opstellen middels SQL query\'s en rapportagemodellen in Vyzyr; Optimaliseren van het parkeerproces van de Amsterdamse ketenpartner Egis Parking Services; Analyseren van belastingprocessen en opwerken van data-inconsistentie; Gebruikersondersteuning van Key2Belastingen op de werkvloer; Testen van Key2Belastingen patches en releases; Productieprocessen draaien als Naheffingsaanslagen Parke
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Kennis van en/of ervaring met de processen TOES (Toeristenbelasting Subjecten), AmsterdamseBIZ en de BI-tool VYZYR; Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met de processen en het systeem Key2Belastingen. Kennis en ervaring met de processen van Egis Parking services. Kennis van en ervaring met de LV-WOZ met de pakketten: Topdesk; Bakerware; SQL-Dev; Cognos.
Opmerkingen: Graag reageren voor 13-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56077Interim Projectleider Documenten & Processen Details Inzien/reageren
Start: 20-12-2019 Eind: 13-12-2020 Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur per week: 24 | regio Groningen
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectleider Documenten & Processen (van analoog naar digitaal)
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-12-2019 Eind: 13-12-2020 Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Publieke sector
Profiel van de opdracht: In het kader van de aanstaande herindeling zoeken we een ervaren (ICT) deelprojectleider Documenten & Processen. Als deelprojectleider zorg je voor de gemeentelijke documentstromen en de ombuiging van analoog naar digitale processen. We werven namens de drie gemeenten.
Profiel van de manager: 1) De afgelopen 3 van de 5 jaar als implementatiebegeleiding / projectleider werkzaam geweest bij gemeentelijke organisaties; 2) Een relevant HBO of WO diploma is verplicht richting de ICT/HTS; 3) Ervaring met projectvoering binnen Microsoft Teams.
Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 5-12-2019 14.00 uur
56080Interim Oracle DBA Beheerder/ Ontwikkelaar Details Inzien/reageren
Start: 20 januari 2020, 36 uur per week Einddatum: 20 juni 2020, met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Oracle DBA Beheerder/ Ontwikkelaar (40-60)
Verwachte opdrachtduur: Start: 20 januari 2020, 36 uur per week Einddatum: 20 juni 2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor een eindklant zijn wij op zoek naar een Oracle DBA die verantwoordelijk is voor de werkzaamheden met betrekking tot de Oracle databases op de afdeling.
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden worden in teamverband en/of zelfstandig uitgevoerd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van ITIL-processen, zoals incident-, problem- en changemanagement. De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend: • Dagelijks beheer van de databases o.a.: Monitoring van de databases, installeren, patchen, backup & recovery; • Proactief beheer van de databases; • Ontwikkelen van strategieën, scripts en procedures; • Ondersteunen van ontwikkelaars en applicatie beheerders.
Profiel van de manager: • Oracle Database 12g Certified Professional; • Afgeronde technische informaticaopleiding op HBO-niveau; • Affiniteit met netwerken/ketens; • Minimaal 5 jaar ervaring als Oracle DBA; • Minimaal 5 jaar kennis en ervaring met Unix en Linux.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56082Interim Software Ontwikkelaar Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze realtie op zoek naar een interim Software Ontwikkelaar.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: In het project is men bezig met de ontwikkeling van een portaal. Deze gaat de communicatie verzorgen tussen externen en de databank welke beheerd wordt.
Profiel van de opdracht: Voor dit deel moeten één of meerdere microservices worden ontwikkeld die het huidige handmatige werk moet gaan automatiseren. Dit werk bestaat uit het combineren van informatie uit verschillende systemen (Drupal, Promis, Codis) tot informatiepakketten welke aan de verschillende systemen worden aangeboden of verkregen en verrijkt. Eisen: Minimaal 3 jaar recente aantoonbare ervaring met Java ontwikkeling; Minimaal 1 jaar recente aantoonbare ervaring met Angular 2+;
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar recente aantoonbare ervaring met Hibernate; Minimaal 3 jaar recente aantoonbare ervaring met Spring; Ervaring met Oracle, Postgress of MS-SQL; Kennis en ervaring met GIT; Kennis en ervaring met Docker;
Opmerkingen: Kennis en ervaring met Jira; Kennis en ervaring met "Continuous Deployment"; Kennis en ervaring met SCRUM; Kennis en ervaring met Domain Driven Design.
56083Interim Senior ICT Architect Details Inzien/reageren
10 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Wij zijn op zoek naar een interim Senior ICT Architect.
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Men zoekt voor de IV en ICT-projecten een senior ICT Architect.
Profiel van de opdracht: Er is behoefte aan een senior ICT Architect die optreedt als lead ICT infrastructuur architect.
Profiel van de manager: Eisen: Een afgeronde, volwaardige en erkende opleiding op HBO niveau, in de richting van (Bedrijfskundige) Informatica, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar met ICT componenten; In de afgelopen 8 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring als ICT Architect, binnen grote (1000+) organisatie, met meerdere locaties/branch-offices; In de afgelopen 8 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring met infrastructuurontwikkeling;
Opmerkingen: Werkervaring als infrastructuur architect of vergelijkbaar, in complexe projecten waarin server- en werkplekvirtualisatie een belangrijke rol speelden; Werkervaring met TPC/IP, DNS, DHCP, DFS, en Active Directory; Werkervaring met Servervirtualisatie op basis van VMWare ESXI, Werkplekvirtualisatie op basis van Citrix Xen/Desktop, Applicatievirtualisatie op basis van Microsoft APP-V; Werkervaring met de Prince2, ITIL, Agle, Scrum methodieken is een pré.
56088Interim Jurist handhaving Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Jurist handhaving
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: juridische begeleiding en gemeentelijke vertegenwoordiging bij dossiers op het gebied van bestuursrechtelijke handhaving op het gebied van het Omgevingsrecht (Wabo) en bijzondere wetten (zoals Algemeen Plaatselijke Verordening, Drank- en Horecawet en Openbare Orde vraagstukken), waarbij het zwaartepunt op de bijzondere wetten ligt; toets aan wet- en regelgeving ter bepaling of sprake is van een overtreding (denk aan de toets van het bestemmingsplan om te bepalen of sprake is van het zonder dan w
Profiel van de manager: Een afgeronde wo opleiding rechten. Aantoonbare werkervaring met handhaving op grond van de Wabo, de Wro, de Awb en de APV. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als handhavingsjurist in de afgelopen 7 jaar. Aantoonbare werkervaring met Squit XO en met Key2zaken.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 87,50 inclusief reiskosten woon-werk / exclusief BTW. Graag reageren voor 12-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56089Interim Projectleider Omgevingsplan Details Inzien/reageren
Start: 6-1-2020 Uren per week: 16-20 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Omgevingsplan
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-1-2020 Uren per week: 16-20 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De noodzakelijke voorbereidingen treffen en waar nodig bestuurlijke besluiten laten nemen voor het tijdelijk Omgevingsplan waarmee de gemeente bij de start van de Omgevingswet op 1 januari 2021 zal werken; Het inrichten van het beheer van het tijdelijk Omgevingsplan; Het organiseren van de doorontwikkeling van het Omgevingsplan richting een echt volwaardig Omgevingsplan, dat nauw aansluit bij de eveneens in ontwikkeling zijnde Omgevingsvisie; Het actief betrekken van de ambtelijke organisatie, O
Profiel van de manager: Een afgeronde WO bachelor opleiding in de richting Ruimtelijk Ordening of Juridisch; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectmanager binnen een overheidsorganisatie; Aantoonbare werkervaring met het organiseren van (burger)participatie en interactie met belanghebbenden (College en Raad, inwoners, bedrijven); Aantoonbare werkervaring met het Omgevingsplan.
Opmerkingen: Graag reageren voor 10-12-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56091Interim Testanalist Details Inzien/reageren
10 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Zwolle
 
Hier reageert u op: Wij zijn op zoek naar een interim Testanalist.
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Zwolle
Profiel van het bedrijf: In de rol van testanalist werk je in een multidisciplinair team, dat werkt volgends de Agile-werkwijze. Hierbij werk je nauw samen aan het onderhoud en doorontwikkeling van de gewenste functionaliteit binnen een sprint:
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijkheden: Ondersteuning in het opstellen van de teststrategie en testspecificaties; Onderhouden en opstellen van geautomatiseerde testscripts en testdata; Controleren van testresultaten en indien nodig bijstellen van geautomatiseerde tests; Signaleren, communiceren over en het indien nodig registreren van bevindingen; Ondersteunen en adviseren over de toepassing van standaarden, richtlijnen en methoden en technieken m.b.t. het testproces.
Profiel van de manager: Eisen: In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring als software test engineer; In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met testen van applicaties gebaseerd op Java en/of .NET en/of Angular; In de afgelopen 3 jaar minimaal 1 jaar ervaring met test automatisering;
Opmerkingen: van XML, XSLT, XPatch, SoapUI; Kennis van Rest API's en SQL; TMAP, ISTQB of ITSQB certificaat.
56094Interim Gebiedsmakelaar Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 16 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden | Rijswijk
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Gebiedsmakelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 16 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Rijswijk
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: leg je de verbinding tussen de verschillende partijen die actief zijn in het gebied; kom je tot een gezamenlijke profilering en positionering passend bij het dit gebied en in relatie staat met de positionering van de andere deelgebieden (o.a. Kesslerpark en Havengebied); bouw je samen met de partijen aan een community waarbij termen als gezamenlijkheid en betrokkenheid centraal staan; zorg je er samen met de partijen voor dat de ideeën passend binnen het profiel tot concrete acties en initiatiev
Profiel van de manager: Bekendheid met het gebied Plaspoelpolder en de huidige ondernemers en eigenaren in het gebied. Aantoonbare werkervaring met accountmanagement op het gebied van ruimtelijke en economisch beleid in de regio Haaglanden in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring als gesprekpartner van bedrijven, branche- en sectorverenigingen en tegelijkertijd in staat om deze partijen aan tafel te brengen met de juiste vertegenwoordigers, eventueel met behulp van reeds bestaande netwerken in de afgelopen 5 ja
Opmerkingen: Graag reageren voor 10-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56098Interim Wabo vergunningverlener Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht een Interim Wabo vergunningverlener.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De afdeling Vergunningen is op zoek naar een bevlogen vergunningverlener wabo. In deze rol fungeer je als “eigenaar” van (complexe) vergunningaanvragen en lever je samen met je collega’s een bijdrage aan de ontwikkeling van de stad.
Profiel van de opdracht: Je voert zelfstandig de regie op het hele proces en voert delen daarvan ook zelf uit. Je onderhoudt ook contact met de aanvrager over de voortgang. Je onderzoekt, herkent en begrijpt de dwarsverbanden van complexe vergunningsaanvragen, die een directe relatie hebben met de beoordeling op diverse vergunningstelsels en wet- en regelgeving. Het gaat hier voornamelijk om aanvragen met betrekking op bouwprojecten.
Profiel van de manager: Je beoordeelt complexe vergunningaanvragen op ontvankelijkheid, je toetst aanvragen aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen. Je weegt verschillende adviezen ten behoeve van het besluit. Je verzorgt de uiteindelijke beschikking (verlening of weigering van de vergunning). Je hebt een coördinerende rol bij bezwaar- en beroepzaken, die te maken hebben met je eigen dossier. Je bent als vergunningverlener van A tot Z verantwoordelijk voor het vergunningenproces.
Opmerkingen: Gezien de aard van de aanvragen (complexiteit, politieke/maatschappelijke impact en risico’s) zal afstemming met interne en/of externe vakspecialisten en andere relevante partijen meer regel dan uitzondering zijn. Minimaal relevante HBO opleiding, bouwkundige achtergrond is een pré. Ervaring als Vergunningverlener (minimaal 1 jaar) Ervaring op het gebied van WABO, bij voorkeur bij een gemeente.
56097Interim Projectleider Omgevingsvisie Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 8 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Omgevingsvisie
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 8 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De te werven projectleider is verantwoordelijk voor de totstandkoming van de omgevingsvisie. Er is een extern bureau ingehuurd ter ondersteuning. Het traject om te komen tot een omgevingsvisie is reeds medio dit jaar gestart. Er is een beleidsanalyse en een gebiedsanalyse uitgevoerd. In het kader van onze participatie-aanpak worden op dit moment verschillende bijeenkomsten in onze gemeente georganiseerd. De volgende stap is het verwerken van alle gegevens tot een integraal beleidskader en een v
Profiel van de manager: Aantoonbare recente ervaring met de taken als projectleider zoals in de aanvraag is beschreven. HBO/ WO werk- en denkniveau; Ervaring met het leiden van projecten en participatie-trajecten Kennis en ervaring met het opstellen van omgevingsvisies Kennis en ervaring met de omgevingswet
Opmerkingen: Uurtarief max. € 102,50 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 12-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56103Interim Projectmanager Infrastructuur Details Inzien/reageren
Start: 06-01-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectmanager Infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 06-01-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De projectmanager gaat werken waarbinnen infrastructurele projecten worden uitgevoerd.
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden zijn: • Projecten binnen planning, budget en naar tevredenheid van klanten opleveren; • Aansturen van multidisciplinaire teams met ervaren specialisten van applicaties, infrastructuur, architectuur, security en beheer; • Managen van stakeholders en de beheer organisatie; • Creëren van draagvlak op operationeel niveau tot aan de bestuurstafel; • Transitie van project naar de beheerorganisatie.
Profiel van de manager: • Afgerond HBO opleiding; • Prince 2 Practitioner; • Certified SCRUM master; • ITIL Foundation.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56101Interim Beleidsmedewerker Maatschappelijk Vastgoed Details Inzien/reageren
Start: 6-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 6*4 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Beleidsmedewerker Maatschappelijk Vastgoed
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 6*4 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Helpen bij het optimaliseren van de exploitatie van dorpscentrum & faciliteren dat SLS subsidie (investering) doorgang kan hebben. Daarnaast managen/coachen van accounthouder van de stichting en optimaliseren/professionaliseren van de regisserende rol opdrachtgever Optimaliseren van het gebruik van maatschappelijk vastgoed: hoe zorgen we ervoor dat onze subsidierelaties efficiënt gebruik maken van ons maatschappelijke vastgoed? Kunnen we
Profiel van de manager: WO werk en denk niveau. Aantoonbare ervaring met het opstellen van maatschappelijke accommodatieplannen die zowel de aanbod- als de vraagzijde incorporeren. Aantoonbare ervaring met het aansturen/coachen van medewerker(s). Ervaring met het verstrekken van subsidies aan € 1 miljoen+ partijen.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 75,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 16-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56102Interim Projectmanager Applicaties Details Inzien/reageren
Start: 06-01-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, met optie tot verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectmanager Applicaties
Verwachte opdrachtduur: Start: 06-01-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: De projectmanager gaat werken in het domein Applicaties met daarin aansprekende projecten zoals de (door)ontwikkeling van ECM, Identity Management, ERP, Servicebus integratie, BI en webapplicaties.
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden zijn: • Projecten binnen planning, budget en naar tevredenheid van klanten opleveren; • Aansturen van multidisciplinaire teams met ervaren specialisten van applicaties, infrastructuur, architectuur, security en beheer; • Managen van stakeholders en de beheer organisatie; • Creëren van draagvlak op operationeel niveau tot aan de bestuurstafel; • Transitie van project naar de beheerorganisatie.
Profiel van de manager: • Afgerond HBO opleiding; • Prince 2 Practitioner; • Certified SCRUM master; • ITIL Foundation.
Opmerkingen: Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren. Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterrh@itaq.nl de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
56104Interim Verkeerskundig Informatie analist Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Verkeerskundig Informatie analist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als verkeerskundig informatieanalist zijn je werkzaamheden erop gericht om de technische verkeerssystemen optimaal te laten bijdragen aan het managen van de bereikbaarheid en leefbaarheid in Amsterdam. Hierbij gaat het naast auto's ook over openbaar vervoer, voetgangers en fietsen. Als verkeerskundig informatieanalist vertaal jij de behoeftes van het team Verkeerstactiek naar functionele eisen voor de verkeerssystemen en begeleid je de implementatie van aanpassingen in de systemen:
Profiel van de manager: In het bezit van een erkend hbo of wo diploma richting Verkeersmanagement of Informatiemanagement. Kennis van minimaal de volgende verkeerssystemen, automatisering en/of protocollen: Mobimeastro, VBS, DVM-Exchange, Vivaldi Drip Management. Minimaal 2 jaar vergelijkbare werkervaring opgedaan binnen het aandachtsgebied van Verkeersmanagement, binnen een G4 gemeente. Bij voorkeur kennis van en/of ervaring met de werkwijze de CROW richtlijn "landelijke regelaanpak".
Opmerkingen: Uurtarief max. € 95,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 12-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56105Interim ETL ontwikkelaar Details Inzien/reageren
Start: Januari 2020, 36 uur per week Duur: 3 maanden, met optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim ETL ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: Januari 2020, 36 uur per week Duur: 3 maanden, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Een van de subafdelingen binnen ICT is het Competence Center Business Intelligence (cc-BI). Het cc-BI ontwikkelt en beheert op verschillende BI platformen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Informatica Powercenter.
Profiel van de opdracht: De omgevingen bestaan verder uit SQL databases en een presentatie laag middels dashboards en/of rapportages. Hiervoor worden zowel Cognos als Qlikview gebruikt. Binnen het cc BI zijn vijf scrumteams actief aan het ontwikkelen voor de aan hen gekoppelde business afdelingen. Voor één van deze teams zoeken wij een multidisciplinaire BI-specialist. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het ontwikkelen van ETL Powercenter programmatuur.
Profiel van de manager: • Brede ervaring in datawarehousing • Minimaal 5 jaar recente, aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van ETL componenten middels Informatica Powercenter • Ervaring met informatie analyse, modellering en (geautomatiseerd) testen van BI oplossingen • Goede beheersing van SQL • Ervaring met WSDL, XSD en XML • Ervaring met het via ETL inregelen van processturing en scheduling • Ervaring met Powerdesigner is een pré • Een all-round BI specialist (analist vaardigheden en technische vaardigheden
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56106Interim Senior casemanager omgevingsverzoeken Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior casemanager omgevingsverzoeken
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Jouw taken bestaan primair uit het behandelen en begeleiden van omgevingsverzoeken, zowel zelfstandig als binnen het team. Jij bent zowel inhoudelijk, als procesmatig van A-tot-Z verantwoordelijk voor de tijdige en goede afhandeling van deze verzoeken. Je voert hierover gesprekken met de verzoekers en gaat hiervoor ook op locatie om zo het beste beeld te krijgen. Je bent klantgericht en werkt en denkt vanuit mogelijkheden en oplossingen (“Ja, mits….” in plaats van “Nee, tenzij….”). Je bewaakt d
Profiel van de manager: Afgeronde juridische hbo bachelor opleiding; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als senior casemanager omgevingsverzoeken bij een gemeentelijke instelling, in de afgelopen 8 jaar; Aantoonbare werkervaring met het zaaksysteem Mozard; Aantoonbare kennis van de Wabo, Awb, Bouwbesluit en overige relevante wet- en regelgeving in de afgelopen 3 jaar; De motivatie dient in het cv te worden verwerkt.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 72,50 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 10-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56108Interim Adviseur Milieu en Duurzaamheid Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Milieu en Duurzaamheid (specialisme luchtkwaliteit en geur)
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Milieuadviseur ga jij je buigen over het thema Luchtkwaliteit en Geur en adviseert hierover aan beleidsmakers, planmakers, vergunningverleners en toezichthouders. Jouw aandacht gaat onder meer uit naar IPPC/BRZO-bedrijven. Je beoordeelt en interpreteert technische rapportages over emissiebeperkende technieken om deze vervolgens te vertalen naar een begrijpelijk advies. Je beoordeelt emissiegegevens in het E-PRTR verslag en je richt je op het opzetten, begeleiden en beoordelen van emissiemeti
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van chemie, chemische technologie, milieukunde of proceskunde; Een afgeronde cursus op het gebied van luchtkwaliteit; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van luchtkwaliteit en geur; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Adviseur Milieu en Duurzaamheid;
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56109Interim Technisch Projectleider Details Inzien/reageren
Start: 01-01-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Technisch Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-01-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2020, optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als technisch projectleider in het team Delivery Services vorm je de cruciale schakel tussen het klant management, projectmanagement, domeinarchitecten en de specialisten binnen de divisie Infrastructuur.
Profiel van de opdracht: In samenspraak met projectmanagement en de specialisten van de verschillende afdeling kom je tot oplossingsrichtingen, afstemming over de planning en stuur je op het nakomen van gemaakte afspraken. Je bent in staat om overzicht te behouden en functioneel aan te sturen cq af te stemmen. Je bent in staat om de werkzaamheden te coördineren, structureren en uit te zetten binnen het Change Management proces.
Profiel van de manager: • HBO werk en denkniveau; • Prince II en Itil v3; • Minimaal 5 jaar ervaring / kennis in complexe ICT omgevingen; • Beschikt over een brede ICT Kennis en ervaring met name op het gebied van Windows 2012-2016, alsmede m.b.t. Linux, IIS, Bizztalk, Sharepoint,CITRIX, VM-Ware; • Kennis en ervaring m.b.t.: MSSQL/MySQL of Oracle; • Kennis en ervaring m.b.t.: Projekt- en procesmatig werken, ITILV3 2011 en Prince II. Als je voldoet aan het profiel graag per gestelde eis puntsgewijs een korte motivatie
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56111Interim Medewerker Front Office Details Inzien/reageren
Start: 6 januari 2020, 36 uur per week Einddatum: 6 juni 2020, met optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Medewerker Front Office
Verwachte opdrachtduur: Start: 6 januari 2020, 36 uur per week Einddatum: 6 juni 2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Voor de Front Office zijn wij op zoek naar een servicegerichte medewerker, die zich met de andere collega’s inzet voor een optimale ervaring van onze klanten.
Profiel van de opdracht: Als Front Office medewerker werk je samen met je collega's om de gebruikers van de organisatie de beste service te verlenen. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van klant vragen, behandelen van mails/Self Servicedesk meldingen en het oplossen van incidenten. Je bent het visitekaartje van deze overheidsinstantie; uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid is daarom een must. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd team met deskundige collega's.
Profiel van de manager: • MBO/HBO werk- en denkniveau 2 jaar; • 1e lijns gebruikersondersteuning 2 Jaar; • Opleiding/ Certificaat: ITSM Foundation; ITIL Foundation is een pre.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56113Interim Packager Details Inzien/reageren
Start: 16-12-2019, 36 uur per week Einddatum: 31-03-2020, met optie op verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Packager
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-12-2019, 36 uur per week Einddatum: 31-03-2020, met optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Je bent verantwoordelijk voor het packagen van software voor fysieke en virtuele applicaties. Je bent betrokken van de intake tot en met het testen en uitrollen van de applicaties in productie middels het OTAP principe.
Profiel van de opdracht: Hierbij heb je contact met verschillende afdelingen en klanten. Als Applicatiespecialist package, test en implementeer je applicaties op systemen, zodat deze binnen de functionele en technisch gestelde kaders worden opgeleverd. Ook analyseer je package-gerelateerde problemen en gebruik je jouw kennis van App-V en MSI technologie om deze problemen op te lossen. Zo zorg je, samen met het packageteam, voor een optimaal serviceniveau dat met de klant is afgesproken.
Profiel van de manager: • Zelfstandige Senior Packager Engineer zowel App-V als MSI technologie, 5 jaar • Ervaring met applicatiedistributie middels RES Workspace Manager, 3 jaar • Ervaring met applicatiedistributie middels SCCM, 3 jaar • Windows 10 senior kennis niveau • Scripting kennis (Powershell en/of VBScripting) • Active Directory • Policy kennis • Topdesk. Functie wensen: • Je bent dienstverlenend, zelfstandig en kunt samenwerken • Je kunt snel analyseren, plannen en organiseren en de voortgang bewaken
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56115Interim Kwartiermaker/business controller Details Inzien/reageren
Periode: z.s.m. tot en met vrijdag 10 juli 2020 met optie tot verlenging Belasting: 32 uur per we | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht Spoed: Interim Kwartiermaker/business controller
Verwachte opdrachtduur: Periode: z.s.m. tot en met vrijdag 10 juli 2020 met optie tot verlenging Belasting: 32 uur per we
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeente C4
Profiel van de opdracht: Ontwikkel de planning en control cyclus van het Strategie en bedrijfsvoering Netwerk en de rollen daarin van het management, de budgethouders en het team business control; Geef functioneel leiding en begeleid de medewerkers van het team business control in hun dagelijkse activiteiten, gericht op de doorontwikkeling en beheersing van de organisatie, de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en teamontwikkeling; Specifieke aandacht zal worden besteed aan de sturing en beheersung IPM-kolom
Profiel van de manager: met recente ervaring met Business Control werk binnen de gemeente Utrecht; wanneer je ingewerkt bent in onze systemen is dit een pre; die in de afgelopen 2 jaar binnen de G4 heeft gewerkt, zodat ook recente kennis van het functioneren van Business Control binnen de grote gemeentes meegenomen kan worden; die op senior strategisch niveau vanuit vakmanschap mede vorm kan geven aan het inrichten van een nieuwe control organisatie; met ervaring met verander-opgaves binnen de overheid sector
Opmerkingen: Interesse geeft dan waarom je denkt geschikt te zijn met het inrichten van een nieuwe control organisatie op strategisch niveau. Verder hebben wij een recente resume in word, 2 referenties en een marktconform tarief.
56124Interim PMO Details Inzien/reageren
Start: 6 januari 2020 Einddatum: 01-07-2020 | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim PMO
Verwachte opdrachtduur: Start: 6 januari 2020 Einddatum: 01-07-2020
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: De PMO is belast met het ondersteunen van de projectleider of programmamanager bij het uitvoeren van het project of programma.
Profiel van de opdracht: De PMO is verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten en programma om zodoende de programmaorganisatie te ondersteunen bij de uitvoering. Denk hierbij aan de volgende ondersteunende werkzaamheden:- het beschrijven van reguliere programmabeheersingsprocessen en het inrichten hiervan- het uitvoeren van afhankelijkhedenmanagement, issuemanagement, financial en control en wijzigingenbeheer
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO Opleiding • Prince2 en P3O certificaat • Aantoonbare ervaring als PMO bij complexe projecten en programma\'s en je bent daarin aantoonbaar succesvol • Aantoonbare ervaring binnen de rijksoverheid • Aantoonbare ervaring als PMO in een agile omgeving • Goede beheersing van de standaard kantoorapplicaties (Office en SharePoint)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56126Interim Teammanager Project Projectmanagement Office Details Inzien/reageren
Start: 15 januari 2020 Einddatum: 31-12-2020 | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Teammanager Project Projectmanagement Office
Verwachte opdrachtduur: Start: 15 januari 2020 Einddatum: 31-12-2020
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: • Operationeel aansturen van het PPM team • Deelnemen aan de Portfolio Teams bij de klant • Aansturen Portfolioproces • Voorbereiden Portfolioboards
Profiel van de opdracht: De afdeling Portfolio Management Office is verantwoordelijk voor: • Opstellen van, bewaken van en rapporteren over het projectportfolio binnen de klant op strategisch, tactisch en operationeel niveau. • Ondersteunen van de Portfolioboard bij de implementatie van project portfolio management, onder meer door het inzetten van een (prioriterings)proces dat ervoor zorgt dat de strategische doelen worden behaald en resources optimaal worden ingezet.
Profiel van de manager: • Bachelor in Bedrijfskundige informatica of vergelijkbare afgeronde opleidingPrince2 en P3O certificaat • MOP Foundation en Practitioner • Ervaring in Portfoliomanagement in een grote en complexe omgeving • Ervaring in het managen PMO professionals
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56127Interim Adviseur Economie, Recreatie en Toerisme Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 4 maanden Optie op verl. Ja 2*4 maanden | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Economie, Recreatie en Toerisme
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 4 maanden Optie op verl. Ja 2*4 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De ZZP-ers in de regioin beeld brengen Ondersteuning in de uitvoering van de HIRB regeling (Herstructurering en intelligent ruimtegebruik bedrijventerreinen) Monitor / dashboard vullen en bijhouden Opstellen van het programma van eisen voor reclame in de buitenruimte Advisering openbare toiletten tbv assetmanagement Uitvoering geven aan de plaatsing van elektrische deelfietsen.
Profiel van de manager: Aantoonbare werkervaring met subsidieaanvragen omtrent de HIBR regeling; Aantoonbare werkervaring met doelgroepenonderzoek in de afgelopen 3 jaar; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van gemeentelijk beleid in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van economie, recreatie en/of toerisme in de afgelopen 5 jaar:
Opmerkingen: Graag reageren voor 10-12-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56132Interim Adviseur Omgevingswet en Dienstverlening Details Inzien/reageren
Start: 2-1-2020 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden | Midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Omgevingswet en Dienstverlening
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-1-2020 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Zorgdragen voor doorontwikkeling omgevingstafel in 2020 Begeleiden van de pilot Omgevingsregisseurs Coachen en begeleiden van Strategisch Omgevingsregisseurs Organiseren en begeleiden van klantreizen. Bijdrage leveren aan ontwikkeling en implementatie serviceformules met behulp van analyse klantreizen.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op WO-niveau; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in een bestuurlijke adviesrol; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het werken bij een gemeentelijke instelling; Aantoonbare kennis en ervaring met klantreizen in de afgelopen 2 jaar; Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar met de voorbereiding van implementatie Omgevingswet.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 98,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 12-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56133Interim Kwartiermaker/business controller Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Kwartiermaker/business controller
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het is de bedoeling in de eerste helft van 2020 te onderzoeken hoe we het nieuwe team business control gaan vormgeven en wat er nodig is aan aansturing. Je ondersteunt daarin de manager van het stafteam, dat is ook je opdrachtgever. Specifiek zullen gelijktijdig de volgende activiteiten worden uitgevoerd: Ontwikkel de planning en control cyclus van het Strategie en bedrijfsvoering Netwerk en de rollen daarin van het management, de budgethouders en het team business control; Geef functioneel le
Profiel van de manager: Recente ervaring met business control werkzaamheden. De afgelopen 2 jaar werkervaring binnen de G4. Ervaring met veranderopgaves binnen de sector overheid. Ervaring heeft met het inrichten van een nieuwe control organisatie op strategisch niveau.
Opmerkingen: Graag reageren voor 9-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56137Interim Vastgoedadviseur Grondzaken Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Vastgoedadviseur Grondzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Uitvoeren van het uitgiftebeleid, voornamelijk gericht op de realisatie van vastgoedontwikkelingen door derden; ; Advisering over operationele aangelegenheden op het gebied van uitgifte van grond en gebouwen aan management en bestuur; Voeren van onderhandelingen over de voorwaarden waaronder uitgifte kan plaatsvinden; het opstellen van uitgiftecontracten, bestuurlijke adviezen en zorgdragen voor de (notariële) afwikkeling. Vanuit uitgifte mede ontwikkelen van het gemeentelijk grondbeleid; Inhou
Profiel van de manager: Afgeronde HBO financiële/juridische/vastgoed opleiding. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als vastgoedadviseur grondzaken in de afgelopen 6 jaar. Aantoonbare werkervaring met het voeren van onderhandelingen over de voorwaarden waaronder gronduitgifte kan plaatsvinden in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van complexe uitgiftecontracten, anterieure overeenkomsten, bestuurlijke adviezen en zorgdragen voor de notariële afwikkeling in de afgelopen 5 jaar. Aantoonb
Opmerkingen: Graag reageren voor 9-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56139Interim projectleider procesverbetering (black belt) Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 24-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim projectleider procesverbetering (black belt)
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 24-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Hoofddoel is dat de organisatie zelf in staat wordt om procesverbetering goed en effectief vorm te geven en daarin begeleid wordt. Het adviseren over: de systematiek op basis waarvan planmatig de procesverbetering kan worden aangepakt een scanmethodiek dienstverlening, efficiency, zaakgericht werken, archiefwaardigheid, klantreis, om vervolgens te bepalen op welke punten het proces in de eerste slag verbeterd wordt een wegingskader zodat kan worden bepaald welke processen als eerste aangepakt mo
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider procesverbetering in de afgelopen 7 jaar; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een gemeentelijke omgeving in de afgelopen 7 jaar;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 78,- euro incl. reiskosten woon-werk en excl. BTW. Graag reageren voor 13-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56140Interim Senior Projectmanager Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 24-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 24-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 1*12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het trekken van omvangrijke, beleidsgevoelige en zeer complexe ontwikkelingsprojecten of processen in de haalbaarheidsfase, in samenspraak met de omgeving; Uitvoeren van programma’s, processen en projecten; Het onderhouden van contacten en het voeren van overleg met bestuur, hogere overheden, burgers, marktpartijen en het extern vertegenwoordigen van de gemeente; Het onderhandelen met externe partijen; Het afstemmen en bewaken van de integraliteit van het project/proces, zowel intern binnen het
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior projectmanager bij de (semi) overheid op het gebied van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een politiek bestuurlijke omgeving; Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 5 jaar met intensieve samenspraaktrajecten (burgerparticipatie); Afgeronde opleiding op minimaal WO niveau, zoals Stedenbouw/ Planologie/ Sociale Geografie/ Economie/ Bestuurskunde;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 90,- euro incl. reiskosten woon-werk en excl. BTW. Graag reageren voor 13-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56141Interim Ass. Controller/Projectadministrateur Details Inzien/reageren
Startdatum 6-1-2020 Einddatum 29-3-2020 Aantal uur per week 36,00 | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Ass. Controller/Projectadministrateur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-1-2020 Einddatum 29-3-2020 Aantal uur per week 36,00
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Logistiek
Profiel van de opdracht: Dagelijks bijhouden van de projecten (van aanmaken, beheren tot voorstel afsluiten) circa 20 projecten per FTE; Maken van projecteindrapporten (financiële paragraaf); Besprekingen houden met projectleiders (maandelijks); Maken en bespreken van highlight rapporten; Opstellen van prognoses en POC; Dagelijks aanspreekpunt van de projectleiders; Controleren van offertes (calculatie); Actief initiëren van facturatie; Najagen van offertes, afwijkingsrapporten en facturatie.
Profiel van de manager: Je beschikt minimaal over een relevante hbo-opleiding; Je bent secuur, proactief en enthousiast en kunt zowel zelfstandig als in een team werken; Je bent vaardig met MS-Officeprogramma’s en met SAP; Je heeft aantoonbare ervaring opgedaan in vergelijkbare functies; Je heeft ervaring met het werken in een complexe omgeving met diverse belanghebbenden.
Opmerkingen: De gesprekken vinden plaats in week 51
56144Interim Projectmanager Pilot flexibele asielopvang en flexwonen Details Inzien/reageren
Start: 6-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 9 maanden Optie op verl. Ja 6*4 maanden | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager Pilot flexibele asielopvang en flexwonen
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-1-2020 Uren per week: 32 Duur: 9 maanden Optie op verl. Ja 6*4 maanden
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vanwege de huidige woningschaarste, en tevens de behoefte - en soms plicht - om snel huisvesting te vinden voor bepaalde doelgroepen, participeert Haarlemmermeer in een pilot. Deze pilot bestaat uit het vinden en/of transformeren van (tijdelijke) woonplekken voor tijdelijke huisvesting (maximaal 2 jaar) voor een mix van speciale doelgroepen.
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van planologie, bestuurskunde of civiele techniek. Minimaal 5 jaar relevante ervaring in gemeentelijke organisaties als projectmanager in het sturen van complexe ruimtelijke projecten, bij voorkeur met woningbouwprojecten. Ervaring met statushouders, tijdelijke huurcontracten, etc.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 83,- euro incl. reiskosten woon-werk en excl. BTW. Graag reageren voor 17-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
56148Interim Windows Server Beheerder 2 Details Inzien/reageren
Start: 20 Januari 2020 (36 uur per week) Einddatum: 31 December 2020 met optie tot verlenging. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Windows Server Beheerder 2
Verwachte opdrachtduur: Start: 20 Januari 2020 (36 uur per week) Einddatum: 31 December 2020 met optie tot verlenging.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Het team is verantwoordelijk voor het Operating System (OS) van Windows Server Systemen.
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden • Dagelijkse beheer en onderhoud van de server-backend omgevingen van zeven ministeries, dit omvat de taken: o Proactief monitoren vanuit SCOM op eventuele risico’s en potentiele fouten o Reactief behandelen en oplossen van verstoringen die voortkomen uit SCOM o Incidenten behandelen en oplossen m.b.t. verstoringen gemeld door de klant en collega`s. o Afhandelen van standaard wijzigingen voor het leveren afbouwen en wijzigen van fysiek en virtuele servers.
Profiel van de manager: • Microsoft gecertificeerd • Minimaal 2 jaar beheer van grote Windows omgevingen • Minimaal 2 jaar kennis van SCCM • Minimaal 2 jaar kennis van Group Policy Objects • Minimaal 2 jaar Powershell Functie wensen Kennis van Fujitsu Servers, VMWare, Group Policy, Active Directory, SCOM, SCCM, WSUS, Nessus, ITIL, vulnerabilities, RES Automation Manager, McAfee ePo en Powershell. Competenties • Initiatief nemend • Zowel zelfstandig als in teamverband kundig • Accuraat en nauwkeurigheid
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56152Interim Technisch productmanager Details Inzien/reageren
Start: 18-12-2019, 40 uur per week Einddatum: 30-06-2019, met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Technisch productmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 18-12-2019, 40 uur per week Einddatum: 30-06-2019, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De Product Manager is verantwoordelijk voor het maximaliseren van de waarde van het (business) product en de werkzaamheden van de ontwikkelteams. Hoe dit precies gedaan wordt verschild enorm per organisatie, Scrum Team en individu.
Profiel van de opdracht: Als productmanager werk je in een team, in samenwerking met de manager Digitale Overheid aan (door)ontwikkeling van producten die we voor onze opdrachtgevers realiseren. Deze producten hebben vaak een IV component. In deze rol stem je af met de verschillende Product Owners om gezamenlijk de prioriteiten te bepalen en zorg je voor inbreng van de \'stem\' van de stakeholders.
Profiel van de manager: • 10 jaar WO werk- en denkniveau; • PMPO gecertificeerd (of bereid deze binnen 6 maanden te halen); • 3 jaar ervaring met Agile Scrum in rol van product owner of manager; • 3 jaar ervaring met een uitvoeringsorganisatie; • 1 jaar ervaring met data gedreven werken.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
56153Interim Informatie Analist Details Inzien/reageren
Start: 1 Januari 2020 (32 uur per week) Einddatum: 31 Mei 2020 met optie tot 2* 5 maanden verlengin | Assen
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Informatie Analist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 Januari 2020 (32 uur per week) Einddatum: 31 Mei 2020 met optie tot 2* 5 maanden verlengin
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf: De werkzaamheden komen voort uit beheer, doorontwikkeling en vernieuwing van de eindklant op basis van gewenste functionaliteiten en aansluiting van koppelingen, services en migraties.
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden van de ontwerper/analist zijn daarom tevens gericht op het optimaliseren van deze samenwerking met deze ketenpartners die aansluitingen nodig hebben. Als analist/ontwerper ben je dus ook intermediair voor de divers businesspartners en IT-projecten en help je de impact van wijzigingen en noodzakelijke aanpassingen vanuit ICT en business partijen in kaart te brengen om ze vervolgens te kunnen implementeren.
Profiel van de manager: • Informatieanalyse, UML, requirements-analyse, functioneel ontwerp, user stories kunnen maken • Minimaal 5 jaar HBO+ werk- en denkniveau . ICT / IV-gerelateerd • Minimaal 4 jaar werken bij landelijke overheidsorganisatie • Minimaal 4 jaar werking in agile scrum team Functie wensen • Kennis van testen is een pré • Kennis en ervaring met gegevensmodellering (bv. Oracle, Databases, SQL Foundation, Object oriëntatie)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)