Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

65925Interim Senior Financial Controller
minimaal 3 maanden fulltime | Zeeland | lees verder | reageren
 
Zoeken een enthousiaste en vakbekwame Interim Senior Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden fulltime
Plaats/regio: Zeeland
Profiel van het bedrijf: Organisatie in de Maritieme sector.
Profiel van de opdracht: Ben jij op korte termijn beschikbaar en gewend om in een projectmatige omgeving te werken? Gedegen accounting kennis opgebouwd (ca. 10 jr) en veel ervaring met SAP!
Profiel van de manager: minimaal afgeronde HBO opleiding Vereiste SAP ervaring Goede en gedegen accountingervaring Hands-on Kwaliteit willen leveren Resultaatgericht
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65924Interim Projectmanager tooling
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Projectmanager om de tooling te implementeren bij onze klanten. Voor meerdere klanten tegelijk het projectplan opstellen en zorgt dat alles stakeholders op de juiste manier betrokken blijven.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: consulting organisatie
Profiel van de opdracht: Als interim projectmanager ben jij de juiste persoon om de tooling die deze klant maakt te implementeren bij klanten. Jij gaat voor meerdere klanten tegelijk het projectplan opstellen en zorgt dat alles stakeholders op de juiste wijze worden betrokken. Het resultaat van jouw aansturing van de technische collega's en business collega's zorgt ervoor dat er tijdig en binnen de financiële afspraken een implementatie wordt gerealiseerd.
Profiel van de manager: - Afgeronde HBO opleiding, aangevuld met trainingen zoals Prince II of IPMA - projectmanagementvaardigheden op medior niveau - je bent gewend om meerdere projecten gelijktijdig te managen - je bent communicatie zeer vaardig en snapt de belangen van de aangesloten partijen - je ICT kennis met betrekking tot systeemintegratie is op voldoende niveau - Je hebt meerdere projecten aantoonbaar succesvol afgerond
Opmerkingen: De rol is geschikt voor een zzp'er Inkoop tarief: € 65 - € 75per uur ex btw
Nu reageren >>
65920Interim Finance Manager
3 maanden met optie verlenging, 32 - 40 uur per week | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Finance Manager - Botlek
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden met optie verlenging, 32 - 40 uur per week
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een een groeiende internationale organisatie in de Botlek actief in de op- en overslag.
Profiel van de opdracht: Optimaliseren/automatiseren Purchase-to-Pay proces, Versnellen maandafsluiting, Optimaliseren financial reporting naar internationale hoofdkantoor. Betrokken bij diverse verbetertrajecten (oa ERP/Systemen/CAPEX/OPEX)
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op HBO/WO niveau, 5-7 jaar relevante ervaring, Exact Online, Excel, communicatief en kritisch.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65919Interim HR manager
6 maanden, gemiddeld 3 tot 4dagen per week. start per medio mei. | midden NL | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR manager voor onze organisatie actief in de commercieel dienstverlening.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 tot 4dagen per week. start per medio mei.
Plaats/regio: midden NL
Profiel van het bedrijf: Wij zijn actief in commercieel, zakelijke, dienstverlening. Salesdriven.
Profiel van de opdracht: vanuit HR begeleiden van de organisatie bij een fusietraject met andere dienstverlener die wij hebben overgenomen. Implementatie van Kennismanagement en Talentdevelopment programma. Verdere professionalisering van HR beleid en HR processen. Sparringpartner voor het management inzake HR processen.
Profiel van de manager: ondernemende, dynamische HR manager ai. HBO /acd achtergrond. ruime mngt ervaring in commerciele zakelijke dienstverlening. zij/hij denkt als lijnmanager. relevante ervaring met fusies/overnames is een harde eis. relevante ervaring met implementatie van kennis en talent/gedragontwikkelingsprogrammas in soortgelijke organisatie is harde eis. zowel strateeg als een pragmatisch uitvoerend manager. gestructureerde procesdenker, sterke persoonlijkheid, communicatief sterk, business georienteerd.
Opmerkingen: Zij/hij past qua leeftijd en uitstraling in jong gedreven directieteam.
Nu reageren >>
65918Interim Master Data Specialist Finance
start asap till end of the year | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht Interim Master Data Specialist | Finance Operations Specialist
Verwachte opdrachtduur: start asap till end of the year
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: International organisation
Profiel van de opdracht: Master Data Specialist within the Finance Operations department. The main responsibility is ensuring that all processes are executed according to well defined and harmonised processes and procedures, tools and systems.
Profiel van de manager: - experienced master data management (cleansing, migration, gatekeeping, mapping, creation) - IFRS - Excel - accounting systems - internationally oriented - flexible in working hours - fluent English other languages are an - asset - strong communicator
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65917Interim Manager ICT
8 maanden, 40 uur per week | Remote/ Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht Interim Manager ICT
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, 40 uur per week
Plaats/regio: Remote/ Brabant
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf in voeding
Profiel van de opdracht: WO Werk- en Denkniveau - 5+ jaar ervaring op IT Management niveau - Ervaring binnen de Logistiek & Productie is een must - Ruime ervaring op het gebied van Data en Digitalisering - Ervaring met het aansturen van Functioneel Beheerders en externe leveranciers - Ontwikkelen van een IT strategie - SLA's - Ervaring met Processen - Ervaring met Infrastructuur omgevingen en Maatwerk ERP omgevingen
Profiel van de manager: WO Werk- en Denkniveau - 5+ jaar ervaring op IT Management niveau - Ervaring binnen de Logistiek & Productie is een must - Ruime ervaring op het gebied van Data en Digitalisering - Ervaring met het aansturen van Functioneel Beheerders en externe leveranciers - Ontwikkelen van een IT strategie - SLA's - Ervaring met Processen - Ervaring met Infrastructuur omgevingen en Maatwerk ERP omgevingen
Opmerkingen: €90,00
Nu reageren >>
65909Interim VGM Coordinater
We zoeken een interim oplossing totdat we een vast iemand hebben gevonden. | Gelderland/Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim VGM Coordinater voor onze organisatie.
Verwachte opdrachtduur: We zoeken een interim oplossing totdat we een vast iemand hebben gevonden.
Plaats/regio: Gelderland/Friesland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een productiebedrijf binnen de diervoeding.
Profiel van de opdracht: Als VGM Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de gezondheids-, veiligheids- en milieuaspecten de locaties. Dit doe je door je kennis te delen binnen de organisatie, om er zo voor te zorgen dat alle wet- en regelgeving conform het beleid worden geïmplementeerd, uitgevoerd en geborgd. Denk hierbij zowel aan het adviseren van het management als het sturen/coachen van de operationele teams.
Profiel van de manager: Je bent een uitstekende sparringspartner die beschikt over een safety-first mindset. Je beschikt van nature een uitstekende balans om bedrijfsrisico's in evenwicht te brengen met kansen. Om dit succesvol te kunnen doen, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, bent zelfverzekerd en in staat om in multifunctionele teams te werken. Kortom, als veiligheid, gezondheid en milieu coördinator beschik je over overtuigingskracht zodat je samen met de teams de gestelde doelen bereikt.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65905Interim Credit Controller
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Den Bosch | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Credit Controller
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Productie bedrijf
Profiel van de opdracht: Operationeel verantwoordelijk voor een zakelijke debiteuren portfolio
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk en denk niveau Recente operationele creditmanagement ervaring Zeer recente SAP kennis en ervaring
Opmerkingen: Beschikbaar tussen heden en half juni.
Nu reageren >>
65903Interim Beleidsadviseur gezondheidszorg
De opdracht is voor minimaal 32 uur in de week en duurt tot einde van het jaar 2021. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, een interim Beleidsadviseur voor onze opdrachtgever, een landelijke branchevereniging voor de gezondheidszorg.
Verwachte opdrachtduur: De opdracht is voor minimaal 32 uur in de week en duurt tot einde van het jaar 2021.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Landelijke branchevereniging voor de gezondheidszorg
Profiel van de opdracht: Als Senior Beleidsadviseur ben je onderdeel van het Team Beleid en word je ingezet ter beleidsmatige ondersteuning van de verschillende programma onderdelen Testen, Bron-en contactonderzoek, Digitale ondersteuning, Monitoring en Vaccinatie. Bij nieuwe ontwikkelingen maak je de vertaling ten behoeve van de uitvoering, zowel in relatie tot de eigen leden als tot partners zoals VWS en het RIVM. Je bent in staat om ondersteuning te bieden op complexe beleidsmatige vragen.
Profiel van de manager: Je hebt academisch werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een bestuurlijke omgeving. Ervaring met de wereld van de publieke gezondheid en/of kennis van het gezondheidsrecht zijn een pre.Je hebt ervaring in het resultaatgericht samenwerken met stakeholders met zeer diverse achtergronden (publiek, privaat, landelijk of regionaal georganiseerd). Je hebt uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden.Je stelt de juiste prioriteiten.
Opmerkingen: Wij hanteren een uurtarief van tussen €85- €95 (inclusief reiskosten, exclusief BTW). Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdagmiddag 21 april 2021, tegemoet.
Nu reageren >>
65898Interim Financial Controller
3 maanden met optie verleningen, 40 uur per week. | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden met optie verleningen, 40 uur per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een een groeiende technische internationale organisatie in de Botlek.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor een tijdige en juiste financiële administratie, Optimaliseren/automatiseren Purchase-to-Pay proces, Verzorgen maandafsluiting, Financial reporting naar internationale hoofdkantoor. Betrokken bij diverse verbetertrajecten (oa CAPEX/OPEX)
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op HBO-niveau, 5 jaar relevante ervaring, Exact Online, Excel, communicatief en kritisch.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65897Interim Operationeel Manager
2/3 jaar, gemiddeld 4 dagen per week. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Operationeel Manager.
Verwachte opdrachtduur: 2/3 jaar, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een overkoepelend samenwerkingsverband van nutsbedrijven en netbeheerders. Dit samenwerkingsverband coördineert de uitvoering van infrastructurele werkzaamheden door aannemers aan hoofdinfrastructuur en aansluitingen
Profiel van de opdracht: Doorontwikkeling en uit nutten samenwerkingsverband dmv uitbreiding keten en versterken samenwerking tussen leden ivm gelijkwaardigheid. Outputmanagement en inzet best practises. Leiden complex samenwerkingsverband. Scherp en met ogenschijnlijktegengestelde belangen kunnen verbinden & toewerken naar gezamenlijk doel. Inspireert en krijgt draagvlak, hebt ook voor belangen partijen. Aansturen team (30 fte) en operatie. Creëert structuur, behoud focus, houdt aan doel vast. Dynamische spilfunctie
Profiel van de manager: Relevante opleiding op HBO-niveau. Sr manager met kennis van ondergrondse infra met werkervaring bij grote aannemers is pré. Kennis van werken in Agile-organisatie obv SAFe. Excellente verbindende& stakeholdermanagementvaardigheden. ervaring met initiatie samenwerkingsvormen. Goede communicatieve vaardigheden in woord&geschrift. Proactief, samenwerkend, klantgericht, kan goed organiseren, omgevingssensitief. Draagvlak creëren,omgaan met weerstand.Inspirerend, standvastig, overtuigend, gunfactor
Opmerkingen: Graag je CV in Word format opsturen, inclusief je scherpste all in uurtarief excl BTW. Max tarief is Eur 110 pu.
Nu reageren >>
65896Interim Teamleider Logistiek/productie/bouw
6 maanden, 3 dagen per week. | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teamleider Logistiek/productie/bouw voor ons bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 3 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een productiebedrijf, toeleverancier bouw.
Profiel van de opdracht: Leiding aan de medewerkers van de afdeling. Het werk omvat aansturing logistiek, zorgdragen voor de kwaliteit en productieplanning, communicatie met verschillende opdrachtgevers, directe en indirecte ondersteuning van de medewerkers. Ziektevervanging.
Profiel van de manager: Sterke affiniteit/werkervaring in de bouwsector. Enthousiaste persoonlijkheid, teamplayer. Flexibele houding m.b.t. werktijden. Organisatie- en improvisatievermogen. Stressbestendigheid.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65895Interim Payroll Specialist
Minimaal 4 maanden, start 1 juni | Omgeving Amsterdm | lees verder | reageren
 
Interim Payroll Specialist gezocht
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 4 maanden, start 1 juni
Plaats/regio: Omgeving Amsterdm
Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie
Profiel van de opdracht: Nadruk komt te liggen op het verwerken van de payroll, controleren bruto/netto, en journaalposten maken. 75% zal handson zijn en 25% accounting.
Profiel van de manager: - Kennis internationale Payroll - Kennis van aandelen - Kennis van Netsuite en Workforce is een pré
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65894Interim Responsible Person vrijgifte COVID vaccins
6 maanden, gemiddeld 24 tot 36 uur per week. Met optie op verlenging. Eens per 3 weken weekenddienst | Utrecht | lees verder | reageren
 
Maak jij het verschil in deze pandemie? Wij zoeken een interim Responsible Person die de vrijgifte van de COVID vaccins voor Nederland gaat verzorgen
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 24 tot 36 uur per week. Met optie op verlenging. Eens per 3 weken weekenddienst
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Unieke kans om bij te dragen aan de grootste vaccinatiecampagne ooit! Je bent verantwoordelijk voor de vrijgifte van Covid-19 vaccins en toebehoren van A tot Z waarbij de Batch review intern is uitbesteed. Daarnaast beantwoord je vragen van professionals over het gebruik van de vaccins, houd je je bezig met het oplossen van eventuele incidenten en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van product klachten. De vaccins worden 24/7 geleverd en daarom heb je elke derde week standby dienst
Profiel van de manager: - Een Masteropeiding in Farma, Virologie, Geneeskunde of hieraan gerelateerd - Ervaring met de vrijgifte van medicijnen, bij grote voorkeur met biotechnologie en vaccins - Ervaring met GDP en logistiek - Je bent een aanpakker, gewend om je zaken snel eigen te maken en niet bang om in het diepe te springen. - Je kunt goed omgaan met hectiek en laat je niet uit het veld slaan. Voor elk probleem weet jij een oplossing.
Opmerkingen: Interesse en pas je in het profiel? Reageer dan DIRECT, in elk geval voor dinsdag 20 april om 12:00 uur. Graag met een bondige toelichting en je all-in uurtarief.
Nu reageren >>
65893Interim Senior Accountant
Per direct voor minimaal 8 tot 12 maanden, 32-40 uur per week. | Remote/Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Accountant
Verwachte opdrachtduur: Per direct voor minimaal 8 tot 12 maanden, 32-40 uur per week.
Plaats/regio: Remote/Limburg
Profiel van het bedrijf: science
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de statutaire processen voor de Nederlandse entiteiten, Het samenstellen van de financiële rapportages, het managen van lopende audits en het ondersteunen van financiële processen om tijdig en accuraat te kunnen rapporteren in zowel Dutch Gaaf als in US GAAP
Profiel van de manager: Je hebt minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding en hebt meerdere jaren relevante ervaring in een vergelijkebare rol. Verder spreek je vloeiend Engels, heb je ervaring met statutaire verslaglegging en je bent in staat om direct impact/ondersteuning te bieden aan het team tijdens de maandafsluiting en de reconciliaties. Verder is kennis van SAP, Hyperion en BTW aangiftes een sterke pre.
Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief.
Nu reageren >>
65875Interim Verander-/Unitmanager Medisch Diagnostisch Centrum
>6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Verander-/Unitmanager Medisch Diagnostisch Centrum.
Verwachte opdrachtduur: >6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Medisch diagnostisch centrum met diverse locaties in de R'stad. Werkt 24/7 in opdracht van ziekenhuizen, ZBC's en 1e lijn); 1 vd decentrale locaties wordt geconfronteerd met diverse uitdagingen ohgv bedrijfsvoering, P-management, kwaliteit en management
Profiel van de opdracht: Ivm bovengenoemde ontwikkelingen is zsm behoefte aan een interim Unitmanager voor aansturen/ontwikkelen van een team van ca 45 analisten (MLO/HLO opgeleid). Thema's opdracht: integraal verantw, bieden van aandacht/duidelijkheid/ richting etc ('P-management), optimaliseren werkprocessen/-procedures, doorvoeren efficiency maatregelen, sturen op klantvriendelijkheid, onderhouden contact met collega Unitmanager, specialiseren/artsen, klinisch chemici etc; signaleren/oplossen operationele knelpunten
Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO opleiding aangevuld met ruime kennis/ervaring met het optimaliseren vd interne bedrijfsvoering en de ontwikkeling/implementatie van bijbehorende instrumenten/processen etc. Goed ontwikkelde peoplemanagement kwaliteiten. Ervaring op operationeel/tactisch niveau binnen een vergelijkbare omgeving (bvk binnen gezondheidszorg/diagnostisch lab context). Gedreven lijnmanager die zich enerzijds richt op de mw's (aandacht, 'zichtbaar' etc) en anderzijds op productie & kwaliteit.
Opmerkingen: Tactvol, daadkrachtig, resultaatgericht, flexibel. Opdracht start uiterlijk medio mei of 1 juni; reactie graag voorzien van actueel (Word) CV, scherp tarief en beschikbaarheid.
Nu reageren >>
65873Interim Beleidsontwikkelaar Zorginkoop Hulpmiddelen
5 maanden, gemiddeld 5 a 3 dagen per week. | Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsontwikkelaar Zorginkoop Hulpmiddelen
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 a 3 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar
Profiel van de opdracht: Als beleidsontwikkelaar ontwikkel jij strategie en beleid, met als belangrijkste aandachtsgebied het segment hulpmiddelen. Dit doe je op basis van kennis van nationale en internationale ontwikkelingen. In deze gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent ondersteunend in het bepalen van koers en richting en bent zelfstandig in het ontwikkelen van de inkoopstrategie en het beleid; Je hebt een vernieuwende inbreng op inhoud (bijvoorbeeld inkoopmethodieken) en proces.
Profiel van de manager: - Minimaal drie jaar werkervaring en een grote affiniteit met hulpmiddelen. - Ervaring met beleidsontwikkeling in de zorg. - Je kent inkoopmethodieken, de interactie hiertussen. Je weet hoe gewenste veranderingen te realiseren zijn, ook buiten de geijkte paden. Je combineert je kennis van beproefde methoden met creativiteit om nieuwe wegen te vinden in deze snel veranderende wereld.
Opmerkingen: Een echte beleidsontwikkelaar met generalistische vaardigheden en ideeën over het zorgstelsel en onze rol daarin.
Nu reageren >>
65872Interim Specialist Zorginnovatie Digitale Zorg
5 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week. | Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Specialist Zorginnovatie Digitale Zorg
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar
Profiel van de opdracht: - Gereed maken van de afdeling Zorg Inkoop om gericht en met de juiste kennis van digitale zorg, zorg in te kopen bij zorgaanbieders. Hierin draag je bij aan het bedenken en verder opzetten en uitdragen van de processen die hiervoor nodig zijn en neem je je collega's hierbij mee. - Jij onderhoudt nauwe contacten met verschillende stakeholders. Denk hierbij aan brancheorganisaties, zorgaanbieders, andere zorgverzekeraars, klanten, innovatieve spelers en uiteenlopende interne stakeholders;
Profiel van de manager: - Beschikt over een wo diploma. - Kennis van de zorgmarkt en digitalisering is voorwaardelijk. - Beschikt over een sterk conceptueel vermogen en bent in staat om in projecten vooruit te denken en op voorhand te zien wat het eindresultaat moet worden. - Minimaal 5 jaar ervaring in een strategische inhoudelijke functie. - Affiniteit met de zorg is een must.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65876Interim Senior zorgadministratie
3 tot 6 maanden, gemiddeld 3 a 5 dagen per week. | Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior zorgadministratie
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, gemiddeld 3 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: GGZ zorgaanbieder
Profiel van de opdracht: Kun je coördineren van dagelijkse werkzaamheden en werkprocessen binnen de zorgadministratie; Het beantwoorden van diverse zorgadministratieve vragen vanuit je opgebouwde kennis (je wordt key user in ons nieuwe EPD); Het uitvoeren van controles en het doen van signaleringen; Functioneel aansturen van medewerkers binnen de secretariaten en recepties; Het coördineren en implementeren van zorgadministratieve processen;
Profiel van de manager: Je bent integer, nauwkeurig, zelfstandig houdt van het oplossen van ‘open eindjes’ en je staat stevig in je schoenen; Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden; Je hebt competenties om het administratieve zorgproces en de medewerkers DZA te ondersteunen door te motiveren, te enthousiasmeren en te verbinden; Je bent klant- en resultaatgericht. Je bent flexibel en een teamspeler;
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65889Interim Informatie Analist
6 maanden, 5 dagen per week. | Groningen | lees verder | reageren
 
Gezocht, Freelance/Interim Informatie Analist
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Onze opdrachtgever is op zoek naar een Informatie Analist die hen kan helpen om de ''wat'' te vertalen naar het ''hoe'' en dit verder vorm te geven en dit door te vertalen op administratief vlak.
Profiel van de manager: - Jouw doel is het maken van de vertaalslag tussen Business & IT - Ontwikkelen van Data modellen en bepalen van de Data - Bepalen van de Processen (proces-keuze) - Monitoren welke Processen & Data door de processen heen lopen - Uitwerken van Processen & Data - Processen begeleiden & begrijpen - Processen vastleggen, Uitwerken van Processen - In staat om goed samen te werken met Java Developers - Bekend met Reken regels, vertaalslag maken, Uster story's
Opmerkingen: Opdracht tot eind van het jaar Werken bij een organisatie waar initiatieven gevraagd wordt
Nu reageren >>
65883Interim plant inspector
Aantal uur per week: 40,00 Startdatum: 1-3-2021 Einddatum: 24-12-2021 Optie tot verlengen: one ye | Groningen | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim plant inspector. DZL minimum 90% on site presence required, offices Projects staff Brinefield (10%)
Verwachte opdrachtduur: Aantal uur per week: 40,00 Startdatum: 1-3-2021 Einddatum: 24-12-2021 Optie tot verlengen: one ye
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Chemical Company
Profiel van de opdracht: Prepare inspection plans Verifies repair proposals on correctness and completeness Verifies Bids on correct contents regarding requirements as Dutch Regulations concerning repairs Execute inspections and report to Unit manager Execute reclassification and unlaying administrative actions
Profiel van de manager: Full up to date knowledge of legislations PED/PRDA/WBDA QMS ISO /900x; 3834, NEN 3650-x, NOURYON specifications IKT2; IWT/IWI-c Relevant field of expertise at least and last 5 years to be demonstrated in executed work
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65901Interim Controller
Start per heden; duur opdracht circa 8 - 12 maanden; 4 dagen per week | Brabant | lees verder | reageren
 
Met SPOED gezocht: Interim Controller met ervaring binnen de publieke sector!
Verwachte opdrachtduur: Start per heden; duur opdracht circa 8 - 12 maanden; 4 dagen per week
Plaats/regio: Brabant
Profiel van het bedrijf: Organisatie binnen de publieke sector
Profiel van de opdracht: Regisseren van de P&C cyclus Analyseren en optimaliseren van stuur- en verantwoordingsinformatie Opstellen van adviezen bij business cases, subsidieaanvragen en/of project(voortgangs)-rapportages Ondersteunen bij het opstellen (consolideren) van de begroting en de periodieke forecast, analyses op de financiële ontwikkelingen, en advisering daarover Verzamelen, analyseren en overzichtelijk presenteren van informatie, ten behoeve van de rapportages op concern niveau
Profiel van de manager: Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op WO-niveau, bij voorkeur aangevuld met een RA of RC opleiding Ruime ervaring in een vergelijkbare, brede control rol binnen een grote (publieke), complexe organisatie Multidisciplinair professional die weet hoe te bewegen binnen een grote (publieke) organisatie; daarbij passen competenties als organisatiesensitiviteit, geduld, doortastendheid en verbinding kunnen maken Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord, maar vooral in geschrifte)
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65867Interim Project- Beleids- ontwikkelaar Ouderenzorg
4 maanden, gemiddeld 3 a 5 dagen per week. | Oost Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Project- Beleids- ontwikkelaar Ouderenzorg
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Oost Nederland
Profiel van het bedrijf: Zorgorganisatie
Profiel van de opdracht: Effectief een complex project leiden en mee werken aan Beleid binnen de ouderenzorg (VVT & WLZ). Het werk begint bij het ècht luisteren - en jouw scherpe pen inzetten. Intern en extern de handen op elkaar krijgen, gaat je goed af, net als het werken in een complexe organisatie.
Profiel van de manager: Ervaring met beleid- en besluitvorming en het managen van complexe (verander)projecten in een complexe, politieke omgeving. Ervaring in de zorgfinanciering.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65858Interim Tax manager
3 months | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht interim Tax manager, Tarief 110,-
Verwachte opdrachtduur: 3 months
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Multinational.
Profiel van de opdracht: Uitvoeren van Tax account managers taken.
Profiel van de manager: We are looking for someone with 8-10 years’ experience within Tax Accounting. For this role, experience with both Accounting and Tax regulations are a must, so you preferably have an economical or RA background. In house Tax Accounting experience is a pre, but not a must. If you have relevant & extensive experience within a Big 4 Tax Accounting role, this position could be your first in house role.
Opmerkingen: Zsm starten.
Nu reageren >>
65857Interim (Crediteuren) Administrateur
2-3 maanden | Tilburg | lees verder | reageren
 
Ervaren interim (Crediteuren) Administrateur
Verwachte opdrachtduur: 2-3 maanden
Plaats/regio: Tilburg
Profiel van het bedrijf: Productie onderneming
Profiel van de opdracht: Ervaren financieel medewerker, plug & play inspringen om een vertrekkende medewerker op te vangen (crediteurenadministratie, boeken van de banken, grootboekadministratie etc.)
Profiel van de manager: Ervaren financieel medewerker, plug and play inzetbaar, ervaring met financieel software (ERP) en Excel, Aanpakker en doener.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65856Interim Adviseur Zorginnovatie Digitale Zorg
Full time 3 maanden | Randstad | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Zorginnovatie Digitale Zorg
Verwachte opdrachtduur: Full time 3 maanden
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar
Profiel van de opdracht: Je draagt bij aan het verder gereed maken van de afdeling Zorg Inkoop om gericht en met de juiste kennis van digitale zorg, zorg in te kopen bij zorgaanbieders. Hierin draag je bij aan het bedenken en verder opzetten en uitdragen van de processen die hiervoor nodig zijn en neem je je collega's hierbij mee. Jij kan als geen ander inschatten welke kwantitatieve en kwalitatieve impact innovaties kunnen hebben voor zorgaanbieders en verzekerden.
Profiel van de manager: - Min 7 jaar ervaring in een strategische inhoudelijke functie, waarbij je ervaring hebt met het realiseren van innovaties in een complexe omgeving; - Kennis van de zorgmarkt en digitalisering; - Sterke Stakeholder Manager - Je weet visies om te zetten in innovaties
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65854Interim Operations Manager
6 maanden fulltime | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht Interim Operations Manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden fulltime
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: - Het analyseren en beschrijven van de huidige operationele processen binnen de teams in Nederland - Finance, Operations, Customer Success en Sales en Digital; - Het analyseren en beschrijven van de huidige operationele processen tussen de teams in Nederland, België en Denemarken; - Het identificeren van knelpunten of bottlenecks en het aandragen van verbeteringen, waar mogelijk met behulp van digitale, schaalbare oplossingen; - Het implementeren van deze procesverbeteringen.
Profiel van de manager: Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol. Sterke operationele, kwaliteiten vanuit een affiniteit met IT. Je wilt gaan voor groei en schaalbaarheid en neemt het voortouw bij het digitaliseren van processen van de organisatie. Je ziet welke dingen er nu al goed gaan en wilt deze behouden, maar bent niet bang om veranderingen door te voeren.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65853Interim senior administrateur
Fulltime, aanstaande week starten. | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht interim senior administrateur regio Rotterdam, per direct.
Verwachte opdrachtduur: Fulltime, aanstaande week starten.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Technisch MKB bedrijf
Profiel van de opdracht: Alle aspecten van de administratie zelfstandig uitvoeren, senior administrateur.
Profiel van de manager: Zelfstarter, op locatie kunnen werken, zelfstandig administratie kunnen voeren, communicatief vaardig, snel kunnen starten en snel zaken kan doorgronden.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65852Interim team member Immigration team
Verwachte duur is 4 maanden | Amsterdam / thuis | lees verder | reageren
 
Our company is looking for an Interim team member for our Immigration team. Our Immigration team is primarily engaged in advising and guiding our clients through the various Dutch Immigration procedures
Verwachte opdrachtduur: Verwachte duur is 4 maanden
Plaats/regio: Amsterdam / thuis
Profiel van het bedrijf: We are a growing company providing financial and legal services to a wide range of international clients.
Profiel van de opdracht: • Advising clients and expats with respect to labor migration immigration procedures, including recognized sponsorship. • Preparing and submitting (combined) residence and work permit applications. • Advising clients and expats with respect to and preparing and submitting 30% ruling applications. • Advising and, if applicable, assisting clients and expats with post-arrival formalities such as; registration with the municipality, receiving their BSN, picking up their residence card, arranging for
Profiel van de manager: • Completed HBO law degree, an affinity for immigration or international law a pré. • Excellent oral and written proficiency in Dutch and English. • Experience in working with online portals e.g. IND, UWV, Belastingdienst • Minimum of 3 years experience in this field
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65850Interim Program manager hightech company ERP and MES experience, manufacturing, supply chain
8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Scouting for an interim Program manager super star, hightech company, asap available, assignment until 31-12-21 (extention far in 2022 option), fluent in English, ERP and MES experience, manufacturing, supply chain.
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: World wide based hightech company, challenging environment, work from home in EU time-zone.
Profiel van de opdracht: Owns strategic relationships with key internal and external stakeholders. Initiate, plan, execute and monitor initiatives successfully and Leads / manages resolution of escalated risks, issues, and decisions. Create Roadmap for key workstreams identified for the program based on scope needs that are identified by the business teams. Conduct intake and craft project charter, as well as identify planned scope where new requirements are identified during phase 0 of transformational programs.
Profiel van de manager: Experience running strategic and tactical projects within the Manufacturing industry at least 5 years of relevant experience with ERP / MES Projects Project Management Certification (PMP) / Six Sigma Belt / MBA Experience leading multiple programs / projects in multiple time zones across multiple departments Global multi-country experience with remote teams and with deployments that could have people, technology and business process impacts Mastering the English language is mandatory
Opmerkingen: Please inform us about your hourlyrate, this is part of the selection criteria.
Nu reageren >>
65845Interim project manager clinical supply chain
4 – 6 months, 3-5 days/week | Leiden | lees verder | reageren
 
For our company we are looking for an enthusiastic and entrepreneurial Interim project manager clinical supply chain focusing on process development, improvement and implementation!
Verwachte opdrachtduur: 4 – 6 months, 3-5 days/week
Plaats/regio: Leiden
Profiel van het bedrijf: We are a pharmaceutical company.
Profiel van de opdracht: The interim manager will support the clinical supply chain team with professionalizing the department by critically analyzing and reviewing current procedures. Based on the conclusions the interim manager improves existing procedures and creates new protocols/processes. Additionally, the manager generates improvement proposals and writes SOPs for clinical shipments, logistics documentation reviewing, relabeling campaigns, collaboration with internal stakeholders, etc.
Profiel van de manager: We are looking for a qualified professional with experience in the pharmaceutical industry. She/he has experience in logistics, (clinical) supply chain and GMP/GDP. The candidate is competent in stakeholder management, can keep a helicopter view and excels in collaboration with internal departments. Experience in clinical teams or QA is a Pre! Experience in process improvement (Lean/Green Belt) is a pre! The candidate we are looking for has great communication skills and is agile and flexible.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65843Interim Hoofd Administratie
4-6 maanden, 32-40 uur per week. | Aalsmeer | lees verder | reageren
 
Voor onze klant in Aalsmeer zijn we voor 4-6 maanden op zoek naar een Interim Hoofd Administratie voor 32-40 uur per week.
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, 32-40 uur per week.
Plaats/regio: Aalsmeer
Profiel van het bedrijf: Bij de klant zit een financieel team van 3 mensen bestaande uit een manager, senior medewerker en assistent medewerker. De senior medewerker gaat de organisatie verlaten.
Profiel van de opdracht: Omdat de klant een gebroken boekjaar heeft (lopend tot 1 juli) en over zal stappen op een nieuw systeem zoeken zij momenteel tijdelijk ondersteuning om de komende maanden wel alles in goede banen te kunnen leiden. Je zal werken op zowel operationeel vlak alsook op een wat zwaarder niveau en de financieel manager ondersteunen. Wat ga je doen? Zelfstandig voeren van administratie Maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen (gebroken boekjaar) Opstellen winst en verlies rekening Ad hoc overzichten en ana
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Goede kennis van Excel Je bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een helicopterview
Opmerkingen: HBO werk- en denkniveau Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Goede kennis van Excel Je bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een helicopterview
Nu reageren >>
65839Interim Financial Controller
16-24 uur per week, 2-3 maanden | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Voor onze klant in Amsterdam zijn we voor 16-24 uur per week op zoek naar een Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 16-24 uur per week, 2-3 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: De klant is een investeerdersbedrijf en telt 15 medewerkers. De klant zit vooral in het vastgoed maar kent ook een aantal andere entiteiten zoals ziekenhuizen en (tech) start-ups.
Profiel van de opdracht: Voor onze klant in Amsterdam zijn we voor 16-24 uur per week op zoek naar een Interim Financial Controller gespecialiseerd in complexe jaarrekeningen. Onze klant kent 70 entiteiten met in totaal een vermogen van 140 miljoen. Dit alles moet worden geconsolideerd, zowel textueel als cijfermatig.
Profiel van de manager: Over jou WO niveau Ervaring met Unit4 Audition Ervaring met opstellen van complexe jaarrekeningen Je bent zelfstandig en communicatief vaardig
Opmerkingen: Voor deze rol geldt een inkooptarief van €90,- tot €100,- per uur inclusief reiskosten
Nu reageren >>
65838Interim Content Specialist technische documentatie
12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Gelderland | lees verder | reageren
 
Als interim Content Specialist voor ons bedrijf beheer en schrijf je technische documentatie in het Engels.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een duurzame innovatieve organisatie.
Profiel van de opdracht: Als Content Specialist beheer en schrijf je technische documentatie in het Engels. Je zorgt voor het tijdig ontvangen van informatie van de diverse afdelingen en vertaalt deze naar duidelijke informatie voor de gebruiker. Dit doe je door middel van heldere gestructureerde tekst met illustraties. Tevens beoordeel je welke impact software updates aan onze digitale producten hebben op de content die we beheren, binnen een gedeeld content management systeem. Daarnaast voer je zelfstandig overleg met
Profiel van de manager: • Je hebt een afgeronde HBO en affiniteit met software producten • Je hebt affiniteit met programmeren • Je hebt een goed gevoel voor taal en ervaring met het overdragen van informatie • Je bent bekend met XML en Content Management Systemen, dit is een pré • Je bent bekend met illustrator / indesign • Je bent op de hoogte van product ontwikkelmethoden • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijke in de Engelse taal • Je denkt actief mee over
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65827Interim BI Consultant | Data specialist
3-6 maanden, 3-5 dagen per week. | Remote | Oost NL | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim BI Consultant | Data specialist
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, 3-5 dagen per week.
Plaats/regio: Remote | Oost NL
Profiel van het bedrijf: Productie | Planning | Kwaliteit We werken momenteel grotendeels thuis.
Profiel van de opdracht: Als organisatie willen we zorgen voor een meer georganiseerde datastructuur waarna we onze informatievoorziening compleet over willen laten gaan op Power BI voor alle business units. We zoeken expertise van consultants die ervaring hebben met zowel data structurering als de opzet van reporting.
Profiel van de manager: Ruime kennis van data structurering icm Power BI. Naast gedegen technische kennis in staat om gesprek met BU's aan te gaan om rapportages te ontwikkelen.
Opmerkingen: Opdracht start in de komende 3-6 weken. Tariefsindicatie: 85-100 Graag reacties voorzien van motivatie
Nu reageren >>
65823Interim Project manager - Construction / Capex
3 - 6 months | Groningen | lees verder | reageren
 
Interim Project manager - Construction / Capex 3 to 6 months. Start asap.
Verwachte opdrachtduur: 3 - 6 months
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Leading global manufacturer of industrial capital equipment (HVAC).
Profiel van de opdracht: We are looking for someone for 3-6 months based on site on Holland. This position’s primary purpose is to manage on site projects including interfacing with customer, channel partners and internal engineering and production teams to drive on-time delivery, project margin management and customer satisfaction. This position’s primary purpose is to manage all aspects of a project from order intake to project close out,.
Profiel van de manager: -Experience of managing contracts and projects on site -Experience of working for a manufacturer preferably Capital equipment ideally HVAC/Construction -Proficiency with Microsoft Word, Excel and Project experience with SAP or other ERP preferred - Project scheduling experience preferred
Opmerkingen: Start asap
Nu reageren >>
65819Interim KAM manager
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | noorden | lees verder | reageren
 
Gezocht, ervaren interim KAM manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: noorden
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een dynamisch en snelgroeiend en resultaatgericht technisch productie- en onderhoudsbedrijf.
Profiel van de opdracht: ontwikkelen en borgen van professioneel en integraal KAM beleid in de technische uitvoeringsorganisatie. operationeel leiding geven aan de kwaliteit afdeling. optimaliseren van KAM beleid en borgen (machine) veiligheidsprocessen binnen alle technische afdelingen. (laten) uitvoeren van audits en inspecties en de trajectbegeleiding hierin. borgen van informatie in de kwaliteitsmanagementsystemen.
Profiel van de manager: Ervaren (interim) KAM manager. afgeronde HBO opleiding. Ruime vakinhoudelijk kennis en expertise en meerjarige werkervaring binnen de technische georiënteerde productie en assemblage omgevingen. specialist en operationeel manager voor de afdeling kwaliteit. open en verbindend. Maakt makkelijk contact met de medewerkers op de werkvloer en neemt ze mee in verandering. Schakelt snel en makkelijk op alle lagen in de organisatie. Spreekt de taal van de techneut
Opmerkingen: start van de opdracht per direct tot einde jaar. Mooie uitdagende opdracht met langere looptijd. eerste optie op verlenging na deze periode.svp altijd een actueel Nederlandstalig cv in WORD meesturen inclusief scherpe tariefindicatie.
Nu reageren >>
65813Interim Marketing Project Manager
Until the end of December 2021 | Rotterdam | lees verder | reageren
 
interim Marketing Project Manager
Verwachte opdrachtduur: Until the end of December 2021
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Large multinational matrix organisation
Profiel van de opdracht: Migrate local and global systems. Track status of migration and coordinate with stakeholders. Database Transition: Audit and identify all teams and shared folders across marketing and support functions. Liaising with IT team for actual transfers. Ways of working for readiness for day 1, transition plan. Migrate all relevant local and global contracts. Manage weekly reports.
Profiel van de manager: At least 5 years of Marketing experience. Completed at least 3 similar projects in the past. Can work under pressure with attention to detail. Stakeholder management throughout all levels in an organization.
Opmerkingen: Be available on a full-time basis (40 hours per week). The hourly rate cannot exceed € 78,00 per hour (based on the experience level).
Nu reageren >>
65812Interim HR Generalist
Enkele maanden, totdat de vaste invulling gevonden is. Drie dagen (24 uur) per week. | Rotterdam regio | lees verder | reageren
 
Gezocht: parttime interim HR Generalist 3 dgn/week
Verwachte opdrachtduur: Enkele maanden, totdat de vaste invulling gevonden is. Drie dagen (24 uur) per week.
Plaats/regio: Rotterdam regio
Profiel van het bedrijf: scale-up, e-commerce, <50 fte
Profiel van de opdracht: - HR generalist taken (alles behalve payroll) - Aanvullende projecten/verbeterslagen: onboarding, retentie, cultuur
Profiel van de manager: - allround hr taken, ervaring met verbeterslagen of opzetten op het gebied van retentie, onboarding e.d. - empathisch, sociaal handig, actiegericht - bereid om helft van de tijd day-to-day hr taken te doen, als enige hr-verantwoordelijke binnen de organisatie
Opmerkingen: - Ivm het people/cultuur aspect belangrijk dat je twee van de drie dagen op locatie aanwezig kunt/wil zijn.
Nu reageren >>
65811Interim marketeer content marketing / direct marketing / SEO
Indiciatief 80 - 100 uur, Indicatie Uurloon €45-€60 per uur | Schipholl/remote | lees verder | reageren
 
Gezocht, voor ons bedrijf, Interim marketeer content marketing / direct marketing / SEO voor leadgeneration bij een koeltechnisch bedrijf actief B2B. Marketingervaring in technische sector noodzakelijk.
Verwachte opdrachtduur: Indiciatief 80 - 100 uur, Indicatie Uurloon €45-€60 per uur
Plaats/regio: Schipholl/remote
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een bedrijf in de koeltechniek.
Profiel van de opdracht: Adviseren en assisteren in leadgeneratie uit marktdoelgroepen (bouw)aannemers en eindklanten zelf (B2B). Eindklanten bestaan vooral uit bedrijven met behoefte in koel- of vriesinstallatie, actief in de AGF- Retail- en logistieke sector . Budget € 10K – 15K voor 2021 (in means of OPEX), Indirecte kosten en kosten voor interim professional zijn hierin niet meegenomen. Er is een uitgebreider, maar confidentieel briefingdocument beschikbaar, neem hiervoor contact op
Profiel van de manager: Invulling uren naar eigen interpretatie, werken vanuit huis, incidentele meetings met de opdrachtgever / projectteam. Kennis van marketingadvies binnen technische omgeving, Conceptueel denk- en vormgevend vermogen, Projectmatig werken, Adviserend binnen- en buiten de scope van de opdracht (bigger picture), Verantwoorde omgang met budget, Resultaat naar tevredenheid / binnen verwachting geeft mogelijkheid tot vervolgopdracht(en).Duidelijke Pré als je actieve referenties kan overleggen.
Opmerkingen: Indicatie tijdsplan (flexibel) : Aankondiging opdracht 15 April 2021, Selectie interim professional 17 Mei 2021 (ivm vakantie) , Start uitvoeringopdracht medio Juni 2021, Start campagne 01 Augustus 2021 , Werken vanuit huis, 2 tot 3 meetings bij opdrachtgever of per videocall. De geselecteerde professional zal worden gevraagd in het kort een conceptueel plan te presenteren (na informatief gesprek met de opdrachtgever op hoofdlijnen een plan, projectstappen en offerte te overleggen).
Nu reageren >>
65809Interim Senior Budget Officer
fulltime, 6 months. Start mid may. | South Holland | lees verder | reageren
 
Looking for an Interim Senior Budget Officer
Verwachte opdrachtduur: fulltime, 6 months. Start mid may.
Plaats/regio: South Holland
Profiel van het bedrijf: The organization is a major international philanthropic initiative.
Profiel van de opdracht: Budget Process and Procedure Ownership: Design and launch effective budget models for departments and the entire company. Budget Analysis & Programs Support: Manage, examine and regrant budget processes of projects and programs, by dealing with different stakeholders’ expectations. Funding Monitoring & Reporting: Supervision and control of the overall funding by developing quality data metrics and ensuring that project data output and reporting needs are met.
Profiel van de manager: Expertise: Financial Planning & Analysis, Budget Preparation, Multi-stakeholder Organizations, Interdepartmental collaboration, Process Management & Coordination Experience: 5-7 years of experience in a business analysis, budget management or financial analysis role. Experience in managing multiple stakeholders simultaneously, experience in problem solving, influencing experience
Opmerkingen: Hour rate: max € 75,00
Nu reageren >>
65808Interim Sr Projectmanager IT Infra & Netwerken
8 maanden 2-3 dagen per week | Rotterdam | lees verder | reageren
 
interim Sr Projectmanager IT Infra & Netwerken
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden 2-3 dagen per week
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Logistiek
Profiel van de opdracht: Begeleiden Europese aanbesteding vervanging en vernieuwing van de netwerkinfrastructuur op de 63 locaties (binnen het cluster IT projecten) als onderdeel van het programma aansturen van de leverancier bij het implementatietraject. De nieuwe netwerkinfrastructuur (bekabeling en netwerkapparatuur) moet het nieuwe Betalingssysteem mogelijk maken.
Profiel van de manager: Academische of HBO opleiding (informatica); · 5+ jaarervaring; · Ervaring met werken in complexe IT (bedrijf kritische) infrastructuurprojecten; · IPMA Level C/P3O/ Prince 2 Practitioner of gelijkwaardige certificering · Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift; · Aantoonbare ervaring met projectmanagement methodieken en technieken. · ervaring in een veiligheids- en bedrijf kritische 24/7 omgeving
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65807Interim Projectleider Wagenparkbeheer
Start: 10-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 3 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Wagenparkbeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 3 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een projectleider die een inventarisatie van de huidige beheer- en werkprocessen van het wagenparkbeheer kan maken, die structuur kan aanbrengen en uiteindelijk een toekomstbestendig voorstel kan maken en implementeren. Hij/zij vormt een team met de wagenparkbeheerder en werkt nauw samen met de 4 collega’s van wagenpark- en magazijnbeheer.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde HBO (bachelor) opleiding hebt op het vakgebied facility ‘s, beheer, inkoop of proces- & projectmanagement; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Adviseur/Projectleider op het gebied van beheer, bedrijfsvoering, procesaansturing van (complexe) wagenparken opgedaan in de afgelopen 10 jaar; 3) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €67 - €80
Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk donderdag 22-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65806Interim jobcoach werkbedrijf
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. parttime invullen is mogelijk | Zuid Oost Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim jobcoach voor een werkbedrijf
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. parttime invullen is mogelijk
Plaats/regio: Zuid Oost Nederland
Profiel van het bedrijf: Een werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in Zuid Oost Nederland dat staat voor waardevol en passend werken voor mensen met een arbeidsbeperking. De kracht is gelegen in het werken op basis van individueel maatwerk.
Profiel van de opdracht: De Jobcoach coacht mensen, individueel of als groep, die reeds werken in een reguliere setting bij een werkgever. De jobcoach begeleidt zo’n 60-70 mensen in een regulier werktraject. De jobcoach geeft aandacht en begeleidt mensen in hun vragen. Zaken als verzuimbegeleiding en focus op resultaat zijn belangrijke doelstellingen. Naast het begeleiden met medewerkers ben je ook een sparringpartner en vraagbaak voor de leidinggevenden bij werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking begeleiden.
Profiel van de manager: De jobcoach heeft een HBO-werk en denkniveau waarbij een gecertificeerde jobcoach opleiding een pré is, net als meerdere jaren ervaring in het werkveld. De jobcoach heeft affiniteit met mensen uit de doelgroepen van de gesubsidieerde arbeidssector en is in staat mensen te enthousiasmeren en te stimuleren. Als jobcoach heb je een constructieve mindset en bovenal een resultaatgerichte en zakelijke instelling. Je hebt focus op het toevoegen van waarde. Je bent stressbestendig en standvastig.
Opmerkingen: De hoogte van het tarief is van invloed op de gunning van de opdracht
Nu reageren >>
65805Interim Financial/ Business Controller
fulltime opdracht voor initieel 3 en bij goede performance circa 9 maanden en de start is z.s.m. | Randstad | lees verder | reageren
 
Interim Financial/ Business Controller. Je wordt samen met een andere controller verantwoordelijk voor accurate vastlegging en verwerking van de financiële stromen t.b.v. analyse, reporting en advies
Verwachte opdrachtduur: fulltime opdracht voor initieel 3 en bij goede performance circa 9 maanden en de start is z.s.m.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: een gespecialiseerde wereldwijde FMCG productie- en handelsorganisatie
Profiel van de opdracht: Greep uit diverse activiteiten: het verzamelen van de relevante data vanuit de financiële administratie; signaleren en analyseren verschillen; maandafsluiting en het realiseren van de financiële rapportages; mede opstellen budgetten; voorbereiden consolidatie; reconciliatie van de grootboekrekeningen; actuals vs budget; BTW aangifte, accruals, afschrijvingen, voorzieningen etc.; eigenaar diverse (verbeter) projecten die je zelfstandig tot een goed einde brengt, je toont leiderschap & senioriteit
Profiel van de manager: HBO/ WO studie in financieel (bedrijfs)economische richting; Minimaal 5 jaar relevante (productie) ervaring; Uitstekende kennis van en ervaring met Excel, SAP en Navision; Zeer ervaren met Dutch GAAP. French GAAP is pre; Analytisch en cijfermatig sterk en accuraat; Bij voorkeur ervaring in het (corporate) internationaal bedrijfsleven in een rol als financial controller; Pro-actief en in staat boven de materie uit te stijgen en goed in stakeholder management; uitstekende kennis van het Engels.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65796Interim Project Coordinator / Project Support Officer
6 Maanden fulltime | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Project Coordinator / Project Support Officer
Verwachte opdrachtduur: 6 Maanden fulltime
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale Bank
Profiel van de opdracht: 1. Assisting the Project Managers with the management and/or coordination of complex and large-scale transformation projects in parallel 2. Creating and maintaining relationships with various stakeholders 3. Assisting the team with project documentation such as minute recording during meetings including creating up to date status reports 4. Tracking and chasing outstanding actions across multiple projects with multiple stakeholders. Assisting stakeholders meet deadlines if needed
Profiel van de manager: - Strong knowledge of Project Management methodologies (such as PMBOK or Prince2) - Sharepoint maintence - MS Excel and PowerPoint capabilities - Excellent written and oral skills in English and preferably Dutch also
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65795Interim strategisch Beleidsontwikkelaar Ouderenzorg
3 a 4 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week. | Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim strategisch Beleidsontwikkelaar Ouderenzorg
Verwachte opdrachtduur: 3 a 4 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Zorgorganisatie
Profiel van de opdracht: Effectief een complex project leiden. Start bij ècht luisteren - en jouw scherpe pen in. Intern en extern de handen op elkaar krijgen, gaat je goed af, net als het werken in een complexe organisatie.
Profiel van de manager: Ervaring met beleid- en besluitvorming en het managen van complexe (verander)projecten in een complexe, politieke omgeving. Ervaring in de zorgfinanciering.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65794Interim IFRS specialist
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, 40 uur is een must. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim IFRS specialist per direct
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, 40 uur is een must.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Internationale snel groeiende organisatie
Profiel van de opdracht: Sterke IFRS specialist met recente ervaring in IFRS 3 en IFRS 9. Idealiter een RA titel
Profiel van de manager: Flexibel, gedijt goed in hectische omgeving
Opmerkingen: Uiterlijk 1 mei starten
Nu reageren >>
65793Interim Controller Productie
6 maanden, in overleg 32-40 u per week | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Controller met ervaring in een Productie omgeving.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, in overleg 32-40 u per week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Het intergreren van interne processen van door acquisitie verkregen ondernemingen.
Profiel van de manager: De interimmanager moet aantoonbare ervaring hebben met: - SAP of SAP for Hana - Plant controlling of Costcontrolling - Proactief zaken oppakken - Procesverbetertrajecten
Opmerkingen: CV graag in het Engels Het is voornamelijk vanuit huis werken maar ik ontvang graag een all-in tarief incl reiskosten.
Nu reageren >>
65788Interim developer Google Calendar
one year, 8 hours a week (flexible) | Flexible | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim developer with Google Calendar skills
Verwachte opdrachtduur: one year, 8 hours a week (flexible)
Plaats/regio: Flexible
Profiel van het bedrijf: International company in Amsterdam
Profiel van de opdracht: We are looking for an interim developer who can help us maintain the Google Calendar Add-on. The add-on helps our users to use Google Calender and our Video Services together.
Profiel van de manager: Knowledge of: Node JS TypeScript AppScript G-Suite api and Google Maraketplace Clasp
Opmerkingen: Interested? Please add your cv and hourly fee
Nu reageren >>
65786Interim HR admin. Opperationele HR support
5 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR admin. Opperationele HR support
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Banking
Profiel van de opdracht: operationele HR support (admin), Contracten, Onboarding/offboarding, Paperwork, Afspraken maken bedrijfsarts, Admin process volgen (indienstredingsproces etc.),Mutaties aanleveren,payroll provider / checken, Max €4000 (Payroll), uur tarief €55
Profiel van de manager: HR + office team HR 3 fte, office 2
Opmerkingen: Uur tarief €55
Nu reageren >>
65780Interim medewerker bedrijfsbureau
10 maanden, 5 dagen per week. Start per 1 mei/medio mei. | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim medewerker bedrijfsbureau
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, 5 dagen per week. Start per 1 mei/medio mei.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: MKB Productiebedrijf
Profiel van de opdracht: Als interim bedrijfsbureau medewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het bedrijfsbureau. Diverse rol op het snijvlak van administratie, logistiek, planning en inkoop.
Profiel van de manager: Belangrijk dat iemand tegen dynamiek kan en geen vast werkpatroon wil op een dag. Communicatief sterk.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65779Interim Master Data Specialist / Finance Operations Specialist
start asap 3 months + option on extension, full-time | Randstad | lees verder | reageren
 
Interim Master Data Specialist / Finance Operations Specialist
Verwachte opdrachtduur: start asap 3 months + option on extension, full-time
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: International organisation
Profiel van de opdracht: Master Data Specialist within the Finance Operations department. The main responsibility is ensuring that all purchases are executed according to well defined and harmonised processes and procedures, tools and systems. The main tasks and responsibilities are: - Full responsibility for master data, maintaining and editing, according to best organizational compliance practices.
Profiel van de manager: - experience in finance operations - master data specialist - pro-active - energetic - fluent engish is a must - experience international settings
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65778Interim Project Manager Logistiek
Fulltime, duur 12 maanden, start is bespreekbaar | Gelderland | lees verder | reageren
 
Interim Project Manager Logistiek in Gelderland gezocht!
Verwachte opdrachtduur: Fulltime, duur 12 maanden, start is bespreekbaar
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Retail - FMCG
Profiel van de opdracht: Er staan een aantal projecten klaar die uitgevoerd dienen te worden. Het gaat hierbij om grootschalige projecten binnen de warehouse, logistiek en distributie.
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring: *Groot logistiek project - MUST *Ervaring binnen de FMCG/ Retail - MUST *Centraliseren van de productgroepen en/of warehouse - MUST *Ervaring met een logistieke reorganisatie - MUST *Ervaring met warehousing, 3PL en distributie - MUST *Opzetten van resupply
Opmerkingen: Deels remote, deels op locatie. Tarief zo scherp mogelijk (ivm duur 12 maanden) en inclusief reiskosten
Nu reageren >>
65775Interim Medewerker Finance & Control woningcorporatie
36 uur, 12 maanden | Limburg | lees verder | reageren
 
Ik ben op zoek naar een Interim Medewerker Finance & Control voor een mooie woningcorporatie in Limburg.
Verwachte opdrachtduur: 36 uur, 12 maanden
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Woningcorporatie
Profiel van de opdracht: Voor een mooie woningcorporatie in Limburg ben ik op zoek naar een Medewerker Finance & Control. Iemand met ruime ervaring binnen deze sector om enerzijds overal ondersteuning te bieden waar mogelijk, maar anderzijds ook in staat is om de afdeling mee naar een hoger level te tillen.
Profiel van de manager: - Minimaal HBO opgeleid - Brede en diepgaande kennis van interne bedrijfsprocessen binnen de sector - Ervaring BI - Ervaring project management - Kennis Dynamics Empire en Microsoft Office
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65782Interim HR Business Partner
periode: 1 jaar (1 juni 2021 tot 1 juni 2022) | Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht ervaren Interim HR Business Partner (1 fte)
Verwachte opdrachtduur: periode: 1 jaar (1 juni 2021 tot 1 juni 2022)
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: een overheidsorganisatie in de regio Flevoland
Profiel van de opdracht: Ben jij die ervaren interim HR Business partner en heb je ervaring met: - complexe organisaties die in doorontwikkeling zijn (bij voorkeur binnen een (semi) publieke organisatie) - het begeleiden van veranderprocessen - data gedreven werken (HR analytics) - een rol als projectleider strategisch personeelsbeleid en strategische personeelsplanning - het coachen van teamleden
Profiel van de manager: Herken jij jezelf in: ondernemend, flexibel en data gedreven?
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65824Interim IT Security Specialist/Manager
Het betreft een freelance opdracht voor 32 uur per week, tot minimaal 31 december 2021 (met eventuee | Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht: Interim IT Security Specialist/Manager
Verwachte opdrachtduur: Het betreft een freelance opdracht voor 32 uur per week, tot minimaal 31 december 2021 (met eventuee
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Voor een goede relatie ben ik exclusief op zoek naar een IT Security Specialist a.i.
Profiel van de opdracht: De geschikte kandidaat is in staat om Security als een veelomvattend begrip op te breken in hoofdlijnen en onder te verdelen naar -> strategie -> tactiek -> operationeel. Gevraagde kennis: - Bekend met PCI-DSS en/of ISO 2700x standards - Bekend met frameworks zoals CoBiT - Bekend met pentesting en red-teaming (je hoeft dit niet zelf te doen, maar kennis en begeleiding wordt wel gevraagd) - Bekend met bronnen zoals Mitre, NIST
Profiel van de manager: De opdracht: - Freelance opdracht tot minimaal 31 december 2021 (verlenging mogelijk) - Startdatum in overleg (liefst zo snel mogelijk) - Marktconform uurtarief - Locatie: remote (later eventueel max 2 dagen op locatie)
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65916Interim Risk Manager
Start: 21-6-2021 Eind: 17-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Risk Manager
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-6-2021 Eind: 17-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Analyseren en bepalen van de gewenste wijze van uitvoering risico gestuurd werken binnen de bedrijfsvoering middels een plan van aanpak; • Privacy governance uitdragen en taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden borgen in binnen het PDC; • Opstellen en inrichten van privacy uitvoeringsbeleid ten aanzien van risico gestuurd werken; • Opstellen en inrichten van privacy uitvoeringsbeleid ten aanzien van de monitoring ervan; • Opstellen en inrichten van dashboards en rapportages
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde, erkende en volwaardige HBO opleiding hebt; 2) Je in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring hebt als riskmanager in een grote overheidsorganisatie (+1000 medewerkers); 3) Je werkervaring en kennis hebt met de privacywetgeving de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) waarin je kennis met betrekking tot de wetgeving hebt overgebracht en hierover hebt geadviseerd;
Opmerkingen: 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €70 - €90 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk donderdag 22-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65915Interim Senior Projectondersteuner ICT
Start: 1-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectondersteuner ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Assisteren van de programma- en projectmanagers bij het opstellen van de programma- en projectplanningen en het bewaken daarvan; • Zorgdragen voor het opzetten van de (financiële en algemene) projectadministratie en het bewaken daarvan; • Het verzamelen van voortgangsoverzichten en het signaleren, analyseren en rapporteren van afwijkingen; • Methodische ondersteuning geven voor projectmatig werken en/of Agile scrum aan programma- en projectmanagers; • Zorgdragen bewaking van de richtlijnen
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal MBO 4 niveau hebt; 2) Je in de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring hebt als projectondersteuner van ICT projecten, binnen grote (1000+) organisaties; 3) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met projectmanagementsoftware zoals Fortes Change Cloud, Clarity of gelijkwaardig; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen
Opmerkingen: €55 - €70 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk woensdag 26-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65914Interim Technisch Projectleider
Start: 1-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Technisch Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Het leiden van de IV gerelateerde (deel) projecten, die geïnstalleerd, getest en geïmplementeerd dienen te worden binnen de datacenters. Daarbij heb je te maken met alle onderdelen die binnen het datacenter actief zijn, zoals Inkoop, Lokale Ondersteuning, maar ook Floormanagement, Servicecoördinatie etc. • Overleggen binnen de context van het project met de gebruikersorganisatie en externe partners om de implementatieactiviteiten op elkaar af te stemmen. • Draagt zorg voor tijdige oplevering
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je in de afgelopen 8 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Technisch projectleider van ICT projecten binnen grote (=1000+ medewerkers) organisaties; 2) Je in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring hebt als technisch projectleider of migratiecoördinator bij grootschalige applicatiemigraties; 3) Je in de afgelopen 8 jaar, bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring hebt met het opstellen van
Opmerkingen: migratiedraaiboeken inclusief migratiescenario en teststrategie; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €65 - €80 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk woensdag 26-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65913Interim Regiocoördinator Projectmanagement Huisvesting
Start: 1-8-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Regiocoördinator Projectmanagement Huisvesting
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Besluitvorming – sturen, analyseren, monitoren en evalueren van de voortgang van de projecten en indien nodig bijsturen conform Prince 2. • Uitvoeren van ontwikkel-, functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers van het team Project Management. • Deelnemen in stuurgroepen huisvesting per eenheid als senior supplier. • MT PM lid en daarmee sturing geven aan het professionaliseren van de afdeling en de sector • Bevorderen van de deskundigheid van de medewerkers van Team Projectman
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal WO niveau hebt; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als leidinggevende, met het aansturen van een team bestaande uit minimaal 15 personen; 3) Je werkervaring hebt met het managen van besluitvormingsprocessen, binnen grote (1000+), politiek-bestuurlijke organisaties; 4) Je in de afgelopen 10 jaar, meerjarige werkervaring als projectleider hebt
Opmerkingen: , met het zelfstandig realiseren en aansturen van complexe (= bestaande uit meerdere locaties) huisvestingsprojecten, vanaf €10 miljoen; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €90 - €110 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk maandag 10-5-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65888Interim Subsidiebeoordelaar POP3
Start: 31-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Subsidiebeoordelaar POP3
Verwachte opdrachtduur: Start: 31-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/provincie
Profiel van de opdracht: Je beoordeelt binnengekomen subsidieverzoeken en handelt deze binnen de geldende termijnen af. Subsidieverzoeken betreffen de subsidieverlening (vooraf) en de subsidievaststelling (achteraf), en ook alle besluiten en handelingen die daartussen nodig zijn (betalingsverzoeken, wijzigingsverzoeken). Je toetst de verzoeken financieel en juridisch aan de inhoudelijke criteria uit de regeling.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde HBO opleiding Nederlands Recht, Beleidskunde/Bestuurskunde, Bedrijfskunde hebt of in een financieel/economische richting met minimaal 3 jaar relevante werkervaring; 2) Je minimaal 2 jaar ervaring hebt met vergelijkbare subsidie werkzaamheden; 3) Je ervaring (in de periode 2015 - heden) hebt met financiële en juridische zaken; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen
Opmerkingen: €57 - €65 Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk woensdag 28-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65887Interim Senior Planning- en Control Adviseur Beleid en Fiscaal
Start: 10-5-2021 Eind: 10-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Planning- en Control Adviseur Beleid en Fiscaal
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Eind: 10-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Het cluster financiën is in een groeiproces. Als Senior Planning- en Control Beleid en Fiscaal krijg je met alle aspecten te maken die de Planning- en Controlcyclus vorm geven: je stelt niet alleen zelfstandig beleidsdocumenten op, je zorgt ook voor een adequate implementatie daarvan in de P&C-cyclus en bent betrokken bij het opstellen van jaarplannen zowel in de verticale stuurlijnen als in de horizontale stuurlijnen. Deze plannen moeten congruent en consistent zijn
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een WO-diploma hebt; 2) Je minimaal vijf (5) jaar werkervaring hebt in het zelfstandig functioneren als Financieel (beleids)Adviseur bij uitvoeringsorganisaties of decentrale overheden; 3) Je minimaal twee (2) jaar werkervaring hebt met het opleggen van belastingaanslagen bij decentrale overheden; 4) Je werkervaring hebt met het schrijven van beleidstukken voor management en bestuur; 5) Je een all-in
Opmerkingen: tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €77 - €105 Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zondag 25-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65884Interim Chief Information Security Officer (CISO)
Start: 17-5-2021 Eind: 16-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 | regio Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Chief Information Security Officer (CISO)
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Eind: 16-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Jij bent verantwoordelijk voor een up-to-date en werkbaar informatiebeveiligingsbeleid en –plan en controleert op de werking en de naleving ervan. • Je richt het beheer van informatiebeveiliging en de daarvoor noodzakelijke processen zo in dat het college en de raad jaarlijks conform ENSIA kunnen melden dat zij in control zijn. • Je adviseert de organisatie en het bestuur onafhankelijk, zowel gevraagd als ongevraagd. Je coördineert, adviseert en rapporteert bij beveiligingsincidenten
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een opleiding op HBO niveau hebt en beschikt over actuele technische kennis op het terrein van informatiebeveiliging, risicoanalyse methodieken en ICT mogelijkheden; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in de rol van information Security Officer bij een non-profit of overheidsorganisatie; 3) Je certificaten hebt zoals CISSP, CISM, CISA, CRICS, ISO27001 Practioner; 4) Je een all-in tarief excl.
Opmerkingen: BTW hebt dat ligt tussen €72 - €85 Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk donderdag 29-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65882Interim Manager Projectbeheersing
Start: 10-5-2021 Eind: 9-5-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Manager Projectbeheersing (infra/GWW)
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Eind: 9-5-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Vanwege de toename van projecten in uitvoering en tegelijk ook een bezuinigingsopgave (efficiëntie slag) heeft het team versterking en een doorontwikkeling nodig op de projectbeheersing. Belangrijke opgaves zijn om te komen tot meer één integrale effectieve organisatie met de collega's vanuit het Projectmanagement Bureau (incl. overall Planning en risicomanagement) , Grond en Ontwikkeling (o.a. planeconomie) , Ruimte en Duurzaamheid (o.a. ontwerp openbare ruimte), en verkeer en openbare ruimte
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een HBO werk- en denkniveau hebt; 2) Je een opleiding hebt op het gebied van projectmanagement; 3) Je meer dan 10 jaar ervaring hebt in het vakgebied projectbeheersing bij grote, complexe, strategische infra/GWW projecten; 4) Je meer dan 3 jaar ervaring hebt in de rol manager projectbeheersing conform IPM; 5) Je minimaal 2 jaar ervaring hebt met gebiedsontwikkeling vanuit een opdrachtgeversrol;
Opmerkingen: 6) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €68 - €95 Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk maandag 26-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65866Interim Projectleider ICT
Startdatum 1-7-2021, einddatum 30-6-2022, optie tot verlenging 6 maanden, 24 uur per week | Regio Achterhoek | lees verder | reageren
 
Interim Projectleider ICT gemeentelijke samenwerking
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2021, einddatum 30-6-2022, optie tot verlenging 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Achterhoek
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke samenwerkingsorganisatie. Voor complexe en organisatie overstijgende projecten zoekt men tijdelijke uitbreiding met een projectleider.
Profiel van de opdracht: Het begeleiden en succesvol realiseren van diverse ICT projecten, o.a. inrichten projecten, communicatie naar opdrachtgever en stuurgroep, leiding geven aan de projectgroepen, verantwoording en beheer vastgestelde budgetten, verzorgen van juiste en tijdige projectadministraties, binnen vastgestelde tijd en budget het resultaat (conform PID) neer zetten). Van de projectleider wordt ook verwacht deels uitvoerend te werk te gaan in de projecten waar hij zelf projectleider van is.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider bij de lokale overheid. Kennis en ervaring van projectmanagement methodieken. Aantoonbare kennis en ervaring met een ICT-infrastructuur van enterprise omvang. Ervaring met het werken in een organisatie welke samenwerkt of diensten levert aan andere lokale overheden op het gebied van ICT.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 mei 2021.
Nu reageren >>
65865Interim Manager Screening Borstkanker
Start: 3-5-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 9 maanden Optie op verl.: Ja | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Manager Screening Borstkanker
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 9 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Manager Screening BK is de kern van de functie het ontwikkelen van beleid, geven van adviezen en leidinggeven, zodanig dat de processen van het bevolkingsonderzoek BK adequaat worden ondersteund. De Manager Screening BK houdt toezicht op een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering volgens geformaliseerde processen op een zodanige wijze dat de doelstellingen van de organisatie en het eigen organisatieonderdeel met een optimale efficiënte en een zo hoog mogelijk kwaliteit worden gerealiseerd.
Profiel van de manager: WO opleiding bij voorkeur aangevuld met een opleiding op het gebied van coaching en ontwikkeling; Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als manager op het gebied van Bevolkingsonderzoek borstkanker; Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar binnen het zorgdomein;
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-4-2021 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65863Interim Fiscalist Loonheffing
Start: 17-5-2021 Uren per week: 12 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Fiscalist Loonheffing
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 12 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je kent de ins & outs en de actualiteiten van de relevante wet- en regelgeving, waaronder WKR, IKB en de gewijzigde wetgeving rond flexibele arbeid. Je bent een actieve en energieke collega die het leuk en uitdagend vindt om vraagstukken, in nauwe samenwerking met zowel je collega’s fiscalisten / financials als klanten, op te lossen. Je bent een aanpakker, die ook in een niet-gespreid bedje uit de voeten kan. Je kunt een fiscaal vraagstuk beoordelen en van een helder, voor niet-fiscalisten begri
Profiel van de manager: WO- diploma op het gebied van fiscaal recht Minimaal 6 jaar relevante werkervaring als fiscalist Loonheffing Minimaal 4 jaar relevante werkervaring met adviseren binnen een gemeentelijke organisatie Minimaal 2 jaar werkervaring als fiscaal adviseur vanuit een bedrijfsvoering organisatie
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65861Interim Informatiemanager Onderwijs
Startdatum 3-5-2021, einddatum 31-7-2021, optie tot verlenging, 32 uur per week | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Informatiemanager Onderwijs
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-5-2021, einddatum 31-7-2021, optie tot verlenging, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een onderwijsinstelling, op zoek naar een senior IT-regisseur die vakinhoudelijk en organisatorisch de schakel is tussen de organisatie en IT. Ervaring binnen het hoger onderwijs en visie op digitalisering is een vereiste.
Profiel van de opdracht: Je maakt expliciete keuzes op basis van de IV-visie en strategie van HR, en vertaalt deze naar een IV-roadmap, afgestemd met relevante stakeholders. Je verzorgt de vertaling van gedegen informatieanalyses naar (project-) voorstellen, gericht op het bereiken van de gewenste effecten. Je zorgt voor de operationalisering en inbedding in de organisatie van de IV, in samenwerking met de servicemanager en betrokken stakeholders. Je borgt communicatie, afstemming en samenwerking.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Ervaring met een informatiemanagement-rol in een vergelijkbare (onderwijs) setting. Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare rol. Ervaring met (mulitidisciplinaire) Agile-teams. Ervaring met het opzetten en borgen van een methodieken/werkwijzen en het meenemen en coachen van medewerkers. Professionele vaardigheden rondom softwareontwikkeling. Ervaring in het omzetten van advies naar implementatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 april 2021.
Nu reageren >>
65860Interim Transitiemanager Fysiek Domein
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 28-32 uur per week | Regio Hilversum | lees verder | reageren
 
interim Transitiemanager Fysiek Domein gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 28-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Hilversum
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een transitiemanager die samen met de teammanager Beleid en Ontwikkeling zorgt voor realisatie van de bedrijfsvoerings- en organisatiedoelstellingen.
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor ontwikkeling van het team, waarbij ruimte en mogelijkheden uitgangspunt zijn. Je creëert taakverantwoordelijkheid bij je medewerkers en faciliteert hun ontwikkeling. Je neemt de regie bij de werving en selectie, vastlegging functieomschrijvingen en organisatievoorstellen richting directie en bestuur. Je bent verantwoordelijk voor de P-taken, de P&C-cyclus van het team en je houdt overzicht over de financiën en de processen. Je draagt bij aan de invoering van de Omgevingswet.
Profiel van de manager: Bij voorkeur een afgeronde WO-opleiding. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als manager in de publieke sector. Ervaring op het terrein van bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling. Ervaring binnen het fysieke domein. Werkervaring bij een (kleinere) gemeentelijke overheid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 20 april 2021.
Nu reageren >>
65859Interim Programmamanager Omgevingsvisie en Omgevingswet
Startdatum 1-5-2021, einddatum 1-3-2022, optie tot verlenging, 16 uur per week | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
interim Programmamanager Omgevingsvisie en Omgevingswet
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2021, einddatum 1-3-2022, optie tot verlenging, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een programmamanager die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de Omgevingsvisie en de implementatie van de Omgevingswet.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Omgevingsvisie en omgevingsprogramma’s en -plannen; de bestuurlijke en organisatorische veranderingen die hiermee samenhangen; het totale invoeringsprogramma; het participatiekader en uitvoeren van de participatie.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding. Minimaal 2 jaar werkervaring als programmamanager. Brede basiskennis van wet- en regelgeving in het omgevingsdomein en specifiek met betrekking tot de Omgevingswet. Kennis en ervaring met ruimtelijke vraagstukken. Gemeentelijke/bestuurlijke ervaring. Kennis van en ervaring met visieontwikkeling m.b.t. de Omgevingswet. Kennis van de P&C cyclus. Ervaring met Decos Join. Visie op breed maatschappelijke vraagstukken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 april 2021.
Nu reageren >>
65851Interim business controller
5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Remote | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim business controller
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Remote
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: - Aanleveren input voor maandrapportages - Opstellen kwartaal verantwoordingsrapportage - Beheer KPI's - Stakeholdermanagement
Profiel van de manager: 5+ jaar ervaring als BC'er (harde eis) Per mei beschikbaar
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65848Interim Coördinator Communicatie
Start: 28-4-2021 Eind: 30-9-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator Communicatie
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-4-2021 Eind: 30-9-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/vereniging gemeenten
Profiel van de opdracht: Het team Communicatie bestaat uit een aantal vaste medewerkers en een aantal ingehuurde medewerkers. De coördinator bevordert actief meer onderlinge samenhang, samenwerking en afstemming tussen de communicatiecollega’s van de verschillende organisatieonderdelen en programma’s. De teamcoördinator is verantwoordelijk voor de transitie van het team Communicatie naar een Kenniscentrum Communicatie met bijbehorende spelregels en afspraken. De teamcoördinator is ‘ambassadeur’ voor dit kenniscentrum.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt op WO werk -en denkniveau; 2) Je minimaal een afgeronde opleiding Communicatie op HBO-niveau hebt; 3) Je minimaal 5 jaar, in de afgelopen 10 jaar, coördinerende ervaring hebt in organisaties die in beweging zijn/ in ontwikkeling zijn; 4) Je minimaal 3 jaar, in de afgelopen 7 jaar, ervaring hebt met complexe verandertrajecten; 5) Je minimaal 5 jaar, in de afgelopen 7 jaar,
Opmerkingen: ervaring hebt met adviseren van leidinggevenden, programmamanagers en projectleiders over complexe communicatievraagstukken; 6) Je minimaal 5 jaar, in de afgelopen 10 jaar, ervaring hebt met werken in een communicatieteam bestaande uit adviseurs en experts; 7) Je minimaal 3 jaar, in de afgelopen 5 jaar, ervaring hebt met communicatie binnen gemeenten of gewerkt hebt als adviseur voor gemeenten; 8) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €70 - €100 Reageren tot 20-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65847Interim Verkeerskundig Adviseur
Start: 3-5-2021 Eind: 29-4-2022 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Verkeerskundig Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Eind: 29-4-2022 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Als verkeerskundig adviseur houd je je vooral bezig met wijkverkeer. Je behandelt daarbij de vragen en klachten van bewoners, bedrijven en weggebruikers over verkeersgerelateerde zaken zoals verkeersveiligheid en parkeren. Je gaat met scholen en bewoners in gesprek over het verbeteren van de verkeerssituatie en weet hen daarbij een actieve rol te geven. Je zet niet alleen in op fysieke maatregelen, maar ook op de gedragsbeïnvloeding en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde HBO opleiding, verkeerskunde hebt; 2) Je relevante recente ervaring hebt in afhandeling vragen en klachten van verkeerskundige aard; 3) Je werkervaring hebt bij een gemeente van 50.000 inwoners of meer gedurende een aantal jaren waar je vragen en klachten van bewoners, bedrijven en weggebruikers hebt afgehandeld; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €72 - €80
Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk donderdag 22-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65842Interim Manager Openbare Ruimte
Start: 10-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 32 | regio Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Manager Openbare Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 32
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Als manager ligt jouw rol in de dagelijkse aansturing van de afdeling. Je bent eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Deze rol verricht je naast de afdelingsmanager voor wie de focus ligt op het ontwikkeltraject van de afdeling. Om de uitdagingen die er liggen te realiseren zet je de medewerkers in op hun talenten en stimuleer je het nemen van regie en eigen verantwoordelijkheid. Jij voert alle (administratieve) processen en p-taken uit zoals o.a. ziekteverzuim, declaraties
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde opleiding op HBO-niveau hebt; 2) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt met de aansturing van een afdeling in de publieke sector, bij voorkeur een gemeente; 3) Je affiniteit hebt met het werkveld openbare ruimte; 4) Je ervaring hebt met verandertrajecten; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €70 - €90
Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk woensdag 28-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65840Interim Senior HR Adviseur
Start: 1-5-2021 Eind: 1-8-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | Noordoost-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior HR Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2021 Eind: 1-8-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Noordoost-Brabant
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Doorontwikkeling en borging digitaal leerportaal • (Digitale) Onboarding van nieuwe medewerkers • Opleidingsplan interne trainees • Richtlijnen voor functioneringstoelage opstellen • Beleid opstellen aan de hand van Arbocatalogus • Ontwikkeling ken- en stuurgetallen • Digitale toegankelijkheid verder uitwerken
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een HBO werk- en denkniveau hebt; 2) Je meer dan 10 jaar gerichte werkervaring hebt; 3) Je aanvullende kennis hebt op het gebied van HR m.n. betreffende digitale toegankelijkheid, en ontwikkeling van een leerlijn onboarding in het digitale leerportaal; 4) Je werkervaring hebt bij een gemeente van een gelijke omvang of groter (80.000 inwoners); 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt van €62 (vast tarief)
Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk donderdag 22-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65835Interim Manager Openbare Ruimte
Startdatum 10-5-2021, einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging, 28-32 uur per week | Regio Arnhem | lees verder | reageren
 
Interim Manager Openbare Ruimte gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-5-2021, einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging, 28-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een interim manager Openbare Ruimte, die de dagelijkse aansturing van de afdeling verzorgt. Je collega manager focust op het ontwikkeltraject van de afdeling.
Profiel van de opdracht: Jij voert alle (administratieve) processen en p-taken uit zoals o.a. verzuim, declaraties, managementdashboardmutaties, accordering facturaties enz. Samen met de coördinatoren van de vakgroepen wegen, riolering en groen, bewaak je de dagelijkse voortgang in plannen en projecten, zorg je voor duidelijke (werk)processen, taken en rollen. Vanuit het dagelijks werk draag jij het gedachtegoed van de afdelingsontwikkeling uit aan de medewerkers en zorg jij door jouw inzet voor versterking van hun rol.
Profiel van de manager: Minimaal afgeronde opleiding op HBO-niveau. Minimaal 5 jaar ervaring met de aansturing van een afdeling. Aantoonbare affiniteit met het werkveld openbare ruimte. Aantoonbare ervaring met verandertrajecten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 april 2021.
Nu reageren >>
65834Interim Financial Cost Analyst
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financial Cost Analyst
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: # Financial Cost Analyst (Sr./Med.) # |->4 years of experience; # IT Control experience # Experience in complex environments # SAP and/or HFM is must # Power BI is pre
Profiel van de manager: Goede IT controller.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65829Interim Beleidsadviseur Werk ('Werken onder de Participatiewet')
Start: 3-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsadviseur Werk ('Werken onder de Participatiewet')
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Dossierhouder bent voor (uitvoerende) beleidsvraagstukken, specifiek op het terrein van werk onder de Participatiewet. Je houdt je onder andere bezig met de onderwerpen: inburgering, samenwerking WenI & GGZ, beschut werk en laaggeletterdheid; Een ervaren beleidsadviseur bent die de verschillende facetten van het vak goed beheerst; Nauw samenwerkt met collega’s uit de uitvoering en van andere afdelingen, inwoners en andere partners in de stad.
Profiel van de manager: hbo opleiding 3 jaar werkervaring als beleidsadviseur binnen een gemeentelijke/overheidsorganisatie; 3 jaar ervaring en uitgebreide inhoudelijke vakkennis van de gemeentelijke beleidsterreinen Werk en Participatiewet
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65825Interim Communicatieadviseur (onderwijs)
Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 3 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Communicatieadviseur (onderwijs)
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 3
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/onderwijs (MBO)
Profiel van de opdracht: Breed communicatieadvies en uitvoering op diverse nader te benoemen projecten. Deze MBO heeft vanuit haar strategische koers een aantal mooie projecten benoemd waar een veranderopgave en een communicatie component in zit. Hiermee maken we de organisatie toekomstbestendig. Het zijn onder andere projecten op het vlak van (re)branding, de customer journey, CRM, het verbeteren van een aantal onderwijsprocessen, het ontwikkelen van communicatiemiddelen, onderwijsthema’s als LLO etc.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je werkervaring hebt met projectmatig werken; 2) Je werkervaring hebt op een grotere communicatieafdeling binnen een organisatie of communicatieadviesbureau/ reclamebureau met meer dan 500 medewerkers als projectmanager/ communicatieadviseur; 3) Je werkervaring hebt met uitvoerende en strategische communicatie; 4) Je een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau hebt; 5) Je werkervaring hebt met
Opmerkingen: communicatie bij verandering; 6) Je werkervaring hebt in of bij het onderwijs; 7) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €60 - €74 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk dinsdag 20-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65821Interim auditer zorg
De verwachte opdrachtduur is 2-4 maanden, 4-5 dag p/w | Remote | lees verder | reageren
 
Gezocht een interim auditer binnen de zorg (publiek domein)
Verwachte opdrachtduur: De verwachte opdrachtduur is 2-4 maanden, 4-5 dag p/w
Plaats/regio: Remote
Profiel van het bedrijf: Zorg
Profiel van de opdracht: Zorg klanten audits, specifieke verklaringen denk hierbij aan zaken zoals: kwaliteitsgelden, corona kosten, etc. Je moet je kunnen bewegen binnen deze sector en kunnen verplaatsten in de klant, dus mensen met public ervaring.
Profiel van de manager: - Minimaal 3-4 jaar Audit ervaring - Zelfstandig persoon - Ervaring met EMS is grote pre
Opmerkingen: Starten z.s.m.
Nu reageren >>
65820Interim Jurist gemeentelijke belastingen
Start: 3-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 2 x 4 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Jurist gemeentelijke belastingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 2 x 4 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • het zelfstandig behandelen van bezwaarschriften, met name op gebied van de WOZ, rioolrechten en afvalstoffenheffing, Leges en ingebrekestellingen. • het behandelen van (hoger) beroepszaken en verzoeken om een voorlopige voorziening. • het vertegenwoordigen van de gemeente bij de rechtbank en het gerechtshof. • het zelfstandig behandelen van administratieve beroepen over de kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. • het toetsen van beleid en verordeningen. • het adviseren van het bestuur
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je Vanaf 3 mei 2021 voor 36 uur per week beschikbaar bent; 2) Je een afgeronde WO bachelor opleiding Nederlands recht hebt; 3) Je minimaal 7 jaar werkervaring als jurist hebt bij een gemeentelijk instelling in de afgelopen 10 jaar; 4) Je minimaal 7 jaar werkervaring hebt met het behandelen van bezwaar- en beroepschriften op het gebied van gemeentelijke belastingen en het opstellen/aanpassen van
Opmerkingen: belastingverordeningen in de afgelopen 10 jaar; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €65 - €79 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zondag 18-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65818Interim Vergunningverlener Bouw
Start: 1-5-2021 Eind: 1-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 | regio Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Vergunningverlener Bouw
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2021 Eind: 1-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/omgevingsdienst
Profiel van de opdracht: - Het adviseren van particulieren en bedrijven op het gebied van vergunningverlening WABO - Het adviseren over het toekennen van beschikkingen - Het doorlopen van ontheffingsprocedures - Het coördineren van het vergunningsproces binnen de geldende termijnen - Je behandelt WABO aanvragen (bouwgerelateerd) van aanvraag tot en met het opstellen van het besluit, inclusief technische toetsing en bestemmingsplantoets - Je treedt op als casemanager - Je stelt memo's op voor de bestuurder/wethouder
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je ervaring hebt met bouwplantoetsen; 2) Je een MBO/HBO werk- en denkniveau hebt; 3) Je enige relevante werkervaring hebt; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €52 - €70
Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zaterdag 24-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65814Interim Projectleider operationele migratie IV
Start: 5-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider operationele migratie IV
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Friesland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de implementatie en migratie van applicaties; • Verantwoordelijk voor de aansturing van het regionaal projectteam (max.15 medewerkers). Dit team bestaat uit o.a. functioneel beheerders, technisch beheerders en senior users; Dit alles in goed overleg met de business projectleiders, de opdrachtgever, de gebruikers en externe partners,om de implementatie- en migratie activiteiten op elkaar af te stemmen.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een volwaardig MBO diploma hebt; 2) Je in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Projectleider implementatie IV gewerkt of als Verandermanager IV; 3) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar verantwoordelijk geweest bent voor de aansturing van een projectteam; 4) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring met projectmanagement methodieken, te denken valt aan o.a.
Opmerkingen: Prince2, IMPA-C; 5) Je werkervaring hebt in het migreren en implementeren van applicaties; 6) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €80 - €100 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk maandag 19-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65810Interim Adviseur ontheffingen zwaar transport
Start: 10-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur ontheffingen zwaar transport
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als adviseur ontheffingen zwaar transport beoordeel je de ontheffingsaanvragen zwaar transport inhoudelijk. Hierbij kijk je verder dan de regels; je neemt ook de vraag achter de vraag mee. Wat is het belang van dit transport? Is er een alternatieve route? Wat zijn de consequenties van een negatief advies? Zo bewaak je onze assets tegen onder andere overbelasting en de efficiëntie van ons ontheffingsbeleid.
Profiel van de manager: HBO diploma in een technische richting (civiel of werktuigbouw) of bedrijfskunde. Kennis van vergunningenbeleid en de bijbehorende regels en wetten. Praktische infra-ervaring. Ervaring en/of vaardigheid met o.a. GIS-systemen zoals de in gebruik zijnde programmerings- en beheersystemen, waaronder in ieder geval Relatics.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65792Interim Teamleider (AA) Samenstelpraktijk
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Teamleider (AA) Samenstelpraktijk.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Het betreft een adviesbureau.
Profiel van de opdracht: Als Freelance Teamleider (AA) Samenstelpraktijk zal je fungeren als meewerkend voorman in een middelgroot team van acccountants. Je coacht en geeft leiding aan het accountantsteam. Daarnaast ben jezelf ook operationeel bezig met het opstellen van o.a. (inter)nationale jaarrekeningen.
Profiel van de manager: - In bezit van AA-titel; - Minimaal 6 jaar tot 8 jaar ervaring in gelijke rol; - Gedegen softwarekennis; - Goede engelse talenkennis (in woord en geschrift); - Ervaring met internationale klanten; - Communicatief- en sociaalvaardig; - Hands-on.
Opmerkingen: - Opdracht van 6 maanden; - Direct starten van opdracht; - Fulltime invulling van opdracht; - Vervullen van zware rol; - Leidinggevende positie; - Informele werksfeer; - Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
65789Interim Onderwijskundige kwaliteitszorg
Start: 29-4-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Onderwijskundige kwaliteitszorg
Verwachte opdrachtduur: Start: 29-4-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je gaat met teams aan de slag om het studiesucces van studenten te verbeteren. Je werkt met hen aan het verbeteren van de kwaliteitscyclus zodat teams sneller verbeteringen en aanpassingen kunnen doorvoeren in het onderwijs. De focus zal liggen op 4 teams die werken aan een herstelopdracht van de inspectie. Je bent breed inzetbaar op onderwijsinhoudelijke thema’s en wordt enthousiast van actuele vraagstukken, die gericht zijn op het vergroten van de kwaliteit en toekomstbestendigheid van teams
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar ervaring in het mbo in de afgelopen 6 jaar; Minimaal 5 jaar ervaring met teamprofessionalisering en coaching in de afgelopen 10 jaar; Aantoonbare werkervaring in het werken in complexe projecten – minimaal 3 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65781Interim Manager Sociaal Domein
Startdatum 3-5-2021, einddatum 31-8-2021, optie tot verlenging 4 x 4 maanden, 32-36 uur per week | Regio Leeuwarden | lees verder | reageren
 
Interim Manager Sociaal Domein gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-5-2021, einddatum 31-8-2021, optie tot verlenging 4 x 4 maanden, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Leeuwarden
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een tijdelijke manager Sociaal Domein die rapporteert aan de directie en deel uitmaakt van het management team.
Profiel van de opdracht: Je draagt zorg voor de doorontwikkeling en innovatie van de lange termijn visieontwikkeling en strategische bedrijfsvoering van het cluster Sociaal Domein. In samenwerking met de directie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de collegeprogramma’s in de ambtelijke opdracht. Belangrijke thema's zijn de personele situatie binnen het domein en de herinrichting van de toegang tot zorg (het versterken van de sociale basis, de herinrichting van de toegang en herijken van de inkoop van zorg.
Profiel van de manager: Minimaal WO met een bedrijfskundige achtergrond. Minimaal 2 jaar recente ervaring (afgelopen 1-2 jaar) in een soortgelijke en gelijkwaardige functie in het Sociaal Domein bij een gemeente. Aantoonbare leiderschaps- en managementkwaliteiten. Strategisch denkkracht.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 april 2021.
Nu reageren >>
65777Interim Manager Projectbeheersing (wegen en vaarwegen)
Start: 6-5-2021 Eind: 30-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 36 | West-Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Manager Projectbeheersing (wegen en vaarwegen)
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-5-2021 Eind: 30-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 36
Plaats/regio: West-Overijssel
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Als manager projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de projectbrede beheersing van het project op de aspecten tijd, geld, organisatie, kwaliteit, scope en risicobeheersing. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projectbrede voortgangsrapportages, documentbeheersing en ben je eerste aanspreekpunt voor reviews en audits. Je bent zowel toetsend (primair op het functioneren van het systeem en de interne processen van het project) als ondersteunend.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een voor de functie relevante afgeronde HBO/WO opleiding hebt; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als manager projectbeheersing, binnen infrastructurele/civiele projecten en bij een overheidsinstantie in de periode 2011 tot heden; 3) Je minimaal 5 werkervaring hebt met het uitvoeren van audits op projecten in de periode 2011 tot heden; 4) Je hebt minimaal 2 vergelijkbare opdrachten uitgevoerd; 5) Je
Opmerkingen: een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €75 - €90 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk dinsdag 20-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65776Interim Integratie Specialist API
Start: 5-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Integratie Specialist API
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Installeren, configureren en beheren producten conform de gemaakte afspraken in het Scrum/DevOps-team; • Requirements opstellen en implementeren van aansluitingen voor partners; • Als lid van het Scrum/DevOps team meewerken bij alle activiteiten binnen het team, zoals het opstellen van userstories, • Het uitvoeren van dagelijks beheer.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je in de afgelopen 3 jaar, minimaal 1 jaar werkervaring hebt met het installeren, configureren en beheren van integratieproducten als broker, MFT, en API –Management; 2) Je in de afgelopen 3 jaar, minimaal 1 jaar werkervaring hebt met het uitvoeren van handelingen via de bash prompt, in besturingssysteem Linux; 3) Je bereid bent om piket diensten te draaien; 4) Je in de afgelopen 5 jaar werkervaring hebt met
Opmerkingen: het diagnosticeren en verhelpen van verstoringen (incidenten), in systeem integratie omgevingen; 5) Je werkervaring hebt met het installeren en configureren van Broadcom (Layer7), Axway, Seeburger BisFx en BIS; 6) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €80 - €100 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk dinsdag 20-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65785Interim Project Buyer
Zes maanden, 3-5 dagen in de week, de opdrachtgever is flexibel | Nederland | lees verder | reageren
 
Interim Project Buyer gezocht!
Verwachte opdrachtduur: Zes maanden, 3-5 dagen in de week, de opdrachtgever is flexibel
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Bouw, infra, civiel
Profiel van de opdracht: Inkoop en ondersteuning van multidisciplinaire technische projecten zoals renovatie en nieuwbouw werkzaamheden op hoogspanningsstations. Standplaats is in Overijssel (2 dagen in de week aanwezig)
Profiel van de manager: Het is een pre als je kennis hebt van EU-aanbestedingen en UAV-GC contracten;
Opmerkingen: Tarief zo scherp mogelijk exclusief 0,19 km vergoeding
Nu reageren >>
65830Interim Business Informatieanalist
Start: 17-5-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja | Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Business Informatieanalist accent milieu
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je werkt mee aan het continu ontwikkelen van de informatievoorziening van de OMWB. Daarvoor ga je op zoek naar en achterhaal je de interne informatiebehoefte. Soms haal je direct data uit (één van de) applicaties van de OMWB en combineer en analyseer je de data eenmalig in Excel. Een andere keer vertaal je dit door naar functionele specificaties en ontwikkel je een rapport of dashboard in Excel of PowerBI. Bijvoorbeeld om de grootste milieurisico’s of de meest voorkomende overtredingen binnen ee
Profiel van de manager: hbo opleiding 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; Gevorderde kennis van Excel. Ervaring heeft met het ontwikkelen van rapportages in PowerBI. Ervaring heeft met een programmeertaal als Python, R en/of SQL
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2021 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65921Interim Projectleider Migratie On Premise – Hybride cloud datacenter
Start: 10-5-2021 Uren per week: 40 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja | Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider Migratie On Premise – Hybride cloud datacenter
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Uren per week: 40 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Dit project is (met een ingerichte omgeving) inmiddels in gevorderd stadium en zoekt een projectleider voor: de implementatie en in beheer name van het HCD (fase 1 ‘lift & shift’) de vormgeving en voorbereidingen voor de vervolgstappen (fase 2 ‘optimalisatie’) De provincie heeft de aanbesteding zo uitgeschreven dat eerst ‘as-is’ wordt gemigreerd naar de nieuwe datacenteromgeving. Na deze ‘as-is’ migratie is het de bedoeling om de cloud optimalisatie te gaan uitvoeren. Om een zo goed en efficiënt
Profiel van de manager: hbo-opleiding; Prince II foundation gecertificeerd. Kennis van ICT-infrastructuren en aantoonbare werkervaring met (Hybride) datacenter oplossingen in de afgelopen 2 jaar. Werkervaring in de afgelopen 2 jaar met de migratie van een on premise serverruimte naar een hybride cloud omgeving in een datacenter; Werkervaring met projecten met migratie van on premise omgeving naar een hybride datcenter oplossing, waarbij geldt dat een infrastructuur is verplaatst van een kantoorlocatie naar een datacent
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65783Interim Auditor (fiscaliteiten)
Startdatum 3-5-2021 Einddatum 31-7-2021 Optie tot verlenging Ja,1 maand Aantal uur per week 24,0 | Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Auditor (fiscaliteiten)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-5-2021 Einddatum 31-7-2021 Optie tot verlenging Ja,1 maand Aantal uur per week 24,0
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Lokaal bestuur
Profiel van de opdracht: Het betreft een fiscale audit naar de verantwoording van de omzetbelasting (BTW) van de ingaande en uitgaande geldstromen over het jaar 2020. De gemeente wil de audit uitvoeren op basis van de euro steekproef methode en moet in het tweede kwartaal van 2021 plaatsvinden. Het onderzoek is onder andere gericht op het constateren van systematische en niet-systematische fouten op basis waarvan aanbevelingen en beheersmaatregelen moeten volgen voor fiscaal control.
Profiel van de manager: - Minimaal vijf jaar werkervaring en kennis op het gebied van fiscaliteiten bij een gemeente en in het bijzonder omzetbelasting en btw-compensatiefonds. - Ervaring met het uitvoeren van fiscale audits bij een overheidsorganisatie.
Opmerkingen: CV in Word
Nu reageren >>
65784Interim Office 365 specialist
Startdatum 1-5-2021 Einddatum 31-12-2021 Aantal uur per week 36,00 | Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Office 365 specialist
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2021 Einddatum 31-12-2021 Aantal uur per week 36,00
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: gemeente
Profiel van de opdracht: Je gaat deel uitmaken van het team Informatie Technologie & Services (IT&S). Binnen dit team ga je aan de slag bij het team Front Office, voor het beheer van de Microsoft365-omgeving van de gemeente en haar klanten.
Profiel van de manager: Een HBO werk- en denkniveau Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Exchange On-prem en Online Microsoft Office 365 (Word, Excel, Outlook, Teams etc.) Kennis van Active directory en Azure AD Kennis van Powershell is een pre Je bent proactief ingesteld, klantgericht, flexibel en communicatief vaardig.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65787Interim Secretaris woonboten
Start: 3-5-2021 Uren per week: 8 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Secretaris woonboten
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 8 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het namens de commissie schrijven van adviezen inzake de vergunningverlening voor vervanging en verbouwing van woonboten en woonschepen. Het onderhouden van contacten met aanvragers en verzorgen informatievoorziening. Het onderhouden van contacten en samenwerken met coördinatoren
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau op gebied van bouwkunde, architectuur of scheepsbouwkunde. Kennis van het bouwen en verbouwen van schepen en de daarmee verbonden wet- en regelgeving. Werkervaring op het gebied van welstandsadvisering. Aantoonbare affiniteit met erfgoed, in het bijzonder mobiel erfgoed.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65790Interim Onderwijskundig projectleider
Start: 26-4-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Onderwijskundig projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 26-4-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Samen met de stuurgroep het zogenaamde squad (projectteam) kom je tot een beknopt projectplan voor het project: eerste fase ontwerpprincipes. Hierin beschrijf je vooral je aanpak en resultaten (contracting). Vervolgens kom je tot een businesscase voor de ontwerpprincipes. Hierin breng je de ‘eerste richting’ naar een businesscase uitwerking. In deze businesscase neem je de feedback vanuit de organisatie mee en plaats je de verschillende leden van het squad in hun kracht v
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar ervaring binnen een mbo instelling; Aantoonbare werkervaring met verschillende projecten rondom flexibilsering en maatwerk van onderwijs op instellingsniveau; Minimaal 5 jaar ervaring in de rol van Projectleider in een onderwijsinstelling.
Opmerkingen: Graag reageren voor 15-4-2021 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65791Interim Projectleider Energietransitie
Start: 29-4-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider Energietransitie
Verwachte opdrachtduur: Start: 29-4-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De projectleider zal het komende jaar aan de slag gaan met drie opgaven. De eerste opgave is het opzetten van een interne projectgroep welke in staat is om te adviseren over het handelen van de gemeente om de doelstelling van het Warmtebedrijf te realiseren. De tweede opgave is het definiëren van de samenwerking tussen het Warmtebedrijf en de gemeente en deze te borgen in een samenwerkingsovereenkomst. De derde opgave betreft doen wat gedaan kan worden, vanuit de rol, veran
Profiel van de manager: Minimaal 10 jaar ervaring met projectleiding bij een gemeentelijke overheid waarvan minimaal twee jaar als projectleider van projecten in de openbare ruimte; HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Civiele Techniek of Rechten; Ervaring (minstens drie projecten) met omgevingsmanagement, stakeholdermanagement en of participatie van omwonenden bij complexe projecten; Ervaring als beleidsadviseur bij een gemeentelijke overheid; Werkervaring opgedaan in het samenwerken met een of meerdere ene
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65797Interim Onderwijsontwikkelaar
Start: 17-5-2021 Uren per week: 16 Einde/Duur: 2 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Onderwijsontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 16 Einde/Duur: 2 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je ondersteunt docenten van de opleidingen bij de (door)ontwikkeling van curricula. Je werkt deze uit tot onderwijskundige producten (zoals moduleboeken, readers, examens). Hierbij begeleid je het proces en schrijf je overwegend zelf. Je bent coördinator / projectleider van de herziening van een kwalificatiedossier en/of het innoveren van de opleiding.
Profiel van de manager: 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van herontwerpen curricula (op basis van kwalificatiedossiers van SBB) bij een mbo-instelling/roc; Ervaring met ontwikkeling van onderwijsproducten bij een mbo-instelling/roc; Ervaring met ontwikkeling van exameninstrumentarium in het mbo; Ervaring binnen de opleidingen in de gezondheidstechniek. Kennis van examinering en beoordeling (bijv. ervaring met NLQF, lid examencommissie, lid vaststellingsadviescommissie); Ervaring met de invoeri
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65799Interim ICT Testmedewerker
Start: 1 April 2021, 36 uur per week Einddatum: 1 September 2021, 6 maanden | Groningen | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim ICT Testmedewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 April 2021, 36 uur per week Einddatum: 1 September 2021, 6 maanden
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze afdeling beheert een reeks applicaties, hoofdzakelijk gebouwd met Java. Deze applicaties ondersteunen de strategische businessprocessen van onze klanten. Er wordt agile gewerkt in een devops team.
Profiel van de opdracht: Het huidige team bestaat uit ontwikkelaars, scrummaster en vanuit de klant een productowner. We zijn op zoek naar een tester die de ontwikkelaars kan meenemen in het vakgebied testen, maar die ook niet beroerd is om zelf te testen. Daarnaast zijn we binnen het team in ontwikkeling met CI/CD en containertechnologie en het geautomatiseerd testen moet hierin ook zijn plek vinden. De tester die we zoeken zal hierin een belangrijke tol vervullen.
Profiel van de manager: • TMAP • Minimaal 5 jaar relevante ICT werkervaring op gebied van testuitvoering • Minimaal 3 jaar gewerkt in Agile / devops teams • Minimaal 3 jaar ervaring met geautomatiseerd testen van systemen Functie wensen: • Professional ITSM control of IT Services, TMAP • Je beschikt aantoonbaar over HBO werk- en denkniveau. • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. • Ervaring met het programmeren in Java • Kennis van CI/CD, Cucumber, Selenium, SoaPUI en Postman.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65800Interim Communicatieadviseur
Start: 3-5-2021 Uren per week: 32-40 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Amersfoort | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 32-40 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Breed communicatieadvies en uitvoering op diverse nader te benoemen projecten. MBO Amersfoort heeft vanuit haar strategische koers een aantal mooie projecten benoemd waar een veranderopgave en een communicatie component in zit. Hiermee maken we de organisatie toekomstbestendig. Het zijn onder andere projecten op het vlak van (re)branding, de customer journey, CRM, het verbeteren van een aantal onderwijsprocessen, het ontwikkelen van communicatiemiddelen, onderwijsthema’s als LLO etc.
Profiel van de manager: HBO opleiding. Werkervaring in of bij het onderwijs. Ervaring met projectmatig werken bij een reclamebureau of communicatieadviesbureau met meer dan 500 medewerkers als projectmanager/ communicatieadviseur. Voeg een publicatie toe waaruit blijkt dat je een schrijftalent bent. Ervaring met het optimaliseren van communicatieprocessen. Kennis van CRM en CMS wordpress.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65801Interim Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme
Start: 29-4-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme
Verwachte opdrachtduur: Start: 29-4-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je levert in deze rol beleidsmatige input en voert werkzaamheden uit die een bijdrage leveren aan het versterken van de vrijetijdseconomie in het Westland. Je bent de verbinder om de beleidsmatige doelstellingen te kunnen bereiken en je doet dit door samenwerking met bestuur, collegae, andere overheden en bedrijfsleven. Een onderdeel van recreatie en toerisme is ook de kust, je houdt je dan ook bezig met diverse zaken rondom strand en kustrecreatie. Daarnaast lever je zo mogelijk een bijdrage aa
Profiel van de manager: HBO opleiding op het gebied van Economie en/of Recreatie en Toerisme; 2 jaar ervaring als beleidsmedewerker op het gebied van vrijetijdseconomie in de afgelopen 5 jaar; 2 jaar ervaring op het gebied van recreatie en toerisme ontwikkeling vanuit een economisch perspectief in de afgelopen 4 jaar; Ervaring binnen een gemeente in het afgelopen jaar(pre).
Opmerkingen: Graag reageren voor 20-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65803Interim Security Specialist
Start: 20-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 19-05-2022 | Groningen | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Security Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 19-05-2022
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: De Virtual Desktop Infrastructure (VDI) draait in Groningen. Binnen de afdeling ICT-Security zijn we voor het team Projecten en Advies op zoek naar een ervaren Security Specialist. ICT-Security zorgt ervoor dat de maatregelen genomen worden om de continuïteit, beschikbaarheid, integriteit, vertrouwelijkheid en controleerbaarheid (aantoonbaarheid) van informatie en de privacybescherming rond persoonsgegevens blijvend te kunnen waarborgen.
Profiel van de manager: • Minimaal 3 jaar HBO werk en denkniveau; • Minimaal 3 jaar ruime ervaring als "all-round" Security Specialist; • Minimaal 2 jaar brede ervaring binnen het domein van Security (technisch/operationeel). Functie Wensen: • Een of meerdere van de volgende certificeringen behaald: o CISSP, CEH, CCNA, GSEC, GCIH, GCIA • Brede kennis van informatiebeveiliging; • Brede kennis van netwerken en operatingsystemen; • Ervaring/kennis op gebied van Linux- en Containerplatformen (kubernetes);
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65804Interim Kwartiermaker Stadsmuseale functie
Start: 17-5-2021 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 4*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Kwartiermaker Stadsmuseale functie
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 4*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Concrete visie op de rol(len), functie(s) en positionering van de stadsmuseale functie, logisch samenhangend met de lokale context; Een voorstel voor een stappenplan voor vergaande samenwerking met andere (erfgoed)partijen, per scenario logisch samenhangend met het voorgaande punt; Voorstel voor een passende en haalbare huisvesting van de stadsmuseale functie; Overzicht van de randvoorwaarden voor de realisatie van de scenario’s, inclusief de financiële consequenties op hoofdlijnen; Advie
Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau; Ervaring met het uitwerken van diverse en complexe scenario’s tot een goed onderbouwd advies/voorstel; Een actief netwerk in het museale en/of culturele veld; Bekend met relevante internationale ontwikkelingen op het gebied van (stads)museale functies en met diversiteitsvraagstukken;
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-4-2021 16:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65815Interim Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 24 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Je vervangt (tijdelijk) de vaste functionaris. Je levert in deze rol beleidsmatige input en voert werkzaamheden uit die een bijdrage leveren aan het versterken van de vrijetijdseconomie in de gemeente. Je bent de verbinder om de beleidsmatige doelstellingen te kunnen bereiken en je doet dit door samenwerking met bestuur, collegae, andere overheden en bedrijfsleven. Een onderdeel van recreatie en toerisme is ook de kust, je houdt je dan ook bezig met diverse zaken rondom strand en kustrecreatie.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau hebt; 2) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt als beleidsmedewerker op het gebied van vrijetijdseconomie in de afgelopen 5 jaar; 3) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt op het gebied van recreatie en toerisme ontwikkeling vanuit een economisch perspectief in de afgelopen 4 jaar; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €55 - €69
Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zondag 18-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65816Interim IV-Expert Verkeershandhaving
Start: 21-6-2021 Eind: 21-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim IV-Expert Verkeershandhaving
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-6-2021 Eind: 21-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • de werelden van operatie en informatievoorziening bij elkaar brengen en verbinden; • de bestaande informatievoorziening optimaliseren en vernieuwen; • nieuwe concepten ontwikkelen en het werk daarmee naar een nóg hoger niveau brengen. Jij staat als IV-expert midden in deze wereld. Vanuit die positie haal en krijg jij opdrachten van collega’s die een nieuwe voorziening willen ontwikkelen of een al in werking zijnde product willen verbeteren.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je minimaal een afgeronde, erkende en volwaardige HBO opleiding hebt; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt in de functie van IV-expert/ adviseur informatiemanagement; 3) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt met de agile/scrum manier van werken; 4) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt in de functie van adviseur informatiemanagement/IV-expert binnen een organisatie met meer dan 1000 medewerkers; 5) Je
Opmerkingen: minimaal 2 jaar werkervaring hebt met het zelf opstellen van Epics, capability's en user story's in een agile omgeving; 6) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €80 - €100 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk dinsdag 29-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65817Interim Service Level Manager
Start: 01-04-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-09-2021, met optie tot verlenging | Groningen | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: interim Service Level Manager
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-04-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-09-2021, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Men is op zoek naar een Service Manager om de klantvragen en interne processen te begeleiden en vorm te geven. Jij bent de schakel tussen de externe afnemers en de leveranciers.
Profiel van de opdracht: Binnen deze opdracht ligt de nadruk op de totstandkoming van overeenkomsten en onderliggende SLA, DAP DFA etc. t.a.v. de dienstverlening. Als Service en Delivery Manager verzamel je de non functional requirements en eisen en op basis daarvan stel je de Service Level Agreements (SLA) op. De SLA’s bewaak je continu, o.a. door in contact te blijven met leveranciers en je stelt de SLA’s bij wanneer nodig.
Profiel van de manager: (knock-out): • HBO werk- en denkniveau; • Minimaal 3 jaar kennis van en werkervaring in klantprojecten met focus op klantafstemming; • Minimaal 3 jaar recente ervaring als Service manager. Functie Wensen: • Kennis van en werkervaring in ICT- infrastructuur omgeving. Als je voldoet aan het profiel graag per gestelde eis puntsgewijs een korte motivatie hoe je aan de eis voldoet. Dit versnelt het proces.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65822Interim Projectleider
Start: 10 Mei, 24 uur per week Einddatum: 9 Mei 2022, 12 maanden | Groningen | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: interim Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 10 Mei, 24 uur per week Einddatum: 9 Mei 2022, 12 maanden
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Het beheer en de ontwikkeling van de rekenhulp belegd bij het team Openbare sites en applicaties. Dit team heeft extra hulp nodig bij de vernieuwing en aanpassing.
Profiel van de opdracht: We constateren dat het team de opdracht groot en complex vindt en dat ze het lastig vinden om het werk op te knippen in hapklare brokken die mee kunnen in de sprints. Consequentie is dat de opdracht nu niet echt van de grond komt. Om te voorkomen dat de opdracht te veel vertraging oploopt, denken we dat het team gebaat is bij het tijdelijk intensiveren van de mate van aansturing. Om zo meer structuur, overzicht en rust te creëren.
Profiel van de manager: • Prince2 practitioner, Ipma C • HBO Diploma • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager • Minimaal 3 jaar ervaring met agile werken in een projectomgeving Functie wensen: • Kennis van HCD (Human Centered Design) • Ervaring met het veranderen van teams en individuen, van afhankelijk denken naar een hoge mate van eigenaarschap • Kennis van en ervaring met de processen binnen rijksoverheid organisaties • Ervaring met het werken in een keten
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65826Interim Functioneel applicatie beheerder
Startdatum: 1 juli 2021, 12 maanden, 36 uur per week Einddatum: 30 juni 2022, Ja, 2 x 6 maanden | Groningen | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel applicatie beheerder
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 1 juli 2021, 12 maanden, 36 uur per week Einddatum: 30 juni 2022, Ja, 2 x 6 maanden
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Men vraagt om een (FB/TAB) OPS'er in de bestaande capaciteit binnen de DevOps-teams. De DevOpsteams zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van meerdere applicaties.
Profiel van de opdracht: De rol van OPS'er in het team is te zorgen voor de implementeerbaarheid en beheersbaarheid van de applicaties. De OPS'er moet bij veranderende informatievoorziening controleren of het geleverde producten voldoen aan de gevraagde kwaliteit. Daarnaast wordt verwacht dat de OPS'er input levert voor en het begeleiden van het doorvoeren van verbeteringen en innovaties op de IV. We zoeken een collega voor het team ISI binnen het business onderdeel Examens.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau Ervaring met het werken in een Agile/DevOps omgeving, 2 bewezen jaren Ervaring met het inrichten van monitoring, 2 bewezen jaren Competenties: Analyserend vermogen en goed kunnen samenwerken, Pro-actief benaderen andere DUO stakeholders/teams, initiatiefrijk zijn, Assertieve teamspele,r Resultaatgerichtheid en Pro-actief
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65832Interim Toezichthouder afvalbedrijven en ketentoezicht
Start: 17-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja | Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Toezichthouder afvalbedrijven en ketentoezicht
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verricht je inspecties, voert onderzoek uit en signaleert afwijkingen en overtredingen. Treedt je corrigerend op en geeft advies over de toepassing van bestuursdwang. Rapporteer je je bevindingen en oplossingen en draagt zorg voor de administratief procedurele afhandeling van handhavingszaken. Volg en je signaleert je ontwikkelingen, verzamelt informatie, verricht onderzoek en adviseert de vertaling naar beleid, regelgeving en procedures. Toets je de kwaliteit en kwantiteit van producten en prot
Profiel van de manager: HBO opleiding Ervaring en kennis die toepasbaar is in de landelijke en provinciale wet en regelgeving die betrekking heeft op het vakgebied afval en ketentoezicht. In het bezit van de volgende PBM’s: Werkschoen minimaal s3, helm, overal e.d. Ervaring met toezicht op afvalbedrijven evenals deelname in ketentoezicht.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65836Interim Toezichthouder Agrarisch
Start: 17-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja | Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Toezichthouder Agrarisch
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verricht je inspecties, voert onderzoek uit en signaleert afwijkingen en overtredingen bij met name intensieve veehouderijen. Treedt je corrigerend op en geeft advies over de toepassing van bestuursdwang. Rapporteer je je bevindingen en oplossingen en draagt zorg voor de administratief procedurele afhandeling van handhavingszaken. Volg en je signaleert je ontwikkelingen, verzamelt informatie, verricht onderzoek en adviseert de vertaling naar beleid, regelgeving en procedures. Toets je de kwalite
Profiel van de manager: HBO opleiding branche complex agrarisch Ruime werkervaring in het toezicht van de natuurbeschermingswet, stikstofverordening, de programmatische aanpak stikstof (PAS) en het project ITV binnen de provincie Noord - Brabant. In het bezit van werkschoenen minimaal S3 of veiligheidslaarzen S5.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65837Interim Toezichthouder industriële bedrijven
Start: 1-6-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja | Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Toezichthouder industriële bedrijven
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verricht je inspecties, voert onderzoek uit en signaleert afwijkingen en overtredingen. Treedt je corrigerend op en geeft advies over de toepassing van bestuursdwang. Rapporteer je je bevindingen en oplossingen en draagt zorg voor de administratief procedurele afhandeling van handhavingszaken. Volg en je signaleert je ontwikkelingen, verzamelt informatie, verricht onderzoek en adviseert de vertaling naar beleid, regelgeving en procedures. Toets je de kwaliteit en kwantiteit van producten en prot
Profiel van de manager: Relevant hbo-diploma. In het bezit van de volgende PBM’s: Werkschoen minimaal s3, helm, overal e.d. Meer dan 3 jaar ervaring met toezicht op industriële bedrijven.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65841Interim IV-expert Mobiel Werken
Start: 21-6-2021 Eind: 31-5-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim IV-expert Mobiel Werken
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-6-2021 Eind: 31-5-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Vanuit deze positie haal en krijg jij opdrachten van collega’s die een nieuwe voorziening willen ontwikkelen of een al in werking zijnde product willen verbeteren. Dat varieert van een nieuwe toepassing voor de agenten op straat tot een advies over de consequenties van de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het is aan jou om zulke wensen concreet te maken. Dat doe je door realisatietrajecten te begeleiden en informatieprocessen te borgen.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau hebt; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als IV expert/ adviseur informatiemanagement of vergelijkbaar, binnen organisaties met minimaal 500 medewerkers; 3) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met de inrichting en implementatie van (mobiele) werkplekken en applicaties zoals bijvoorbeeld mobiele telefoons; 4) Je relevante
Opmerkingen: werkervaring hebt met grote IV-vernieuwingsoperaties in een complex stakeholdersveld; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €80 - €100 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk dinsdag 20-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65844Interim Testmanager project SISA
Start: 10-5-2021 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Testmanager project SISA
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Betreft test coördinatie voor SIT/GAT/BAT tbv de nieuw te realiseren applicatie (als vervanging voor de huidige applicatie) voor het aanvragen, vastleggen en reguleren van Gemeente Amsterdam subsidies. Dit gebeurt in 2 fasen: Fase 1 betreft de vervanging van het huidige subsidiesysteem ( Implementeren SISA, realisatie (bestaande) koppelingen, migreren van bestaande data en klantenbestand) Fase 2 betreft de doorontwikkeling direct aansluitend op Fase 1 De inzet is voor Fase 1.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. In het bezit van TMap-Next foundation of TMap-Next Test Engineer certificaat en Scrum certificaat. Ruime ervaring met agile-scrum projecten en met migratie/conversie trajecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65846Interim Tester
Start: 27 April 2021, 36 uur per week Einddatum: 26 Oktober 2021, 6 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Ervaren interim Tester
Verwachte opdrachtduur: Start: 27 April 2021, 36 uur per week Einddatum: 26 Oktober 2021, 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Het programma is op zoek naar een ervaren Tester om het projectteam te versterken. Werkveld met name klantprojecten. Binnen het programma heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken
Profiel van de opdracht: De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Men opereert in een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheerd en onderhoud en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten'). De volgende softskils worden verwacht: - uitstekende communicatieve vaardigheden, - teamplayer (kan desgewenst ook zelfstandig werken), - klantgericht, - proactieve werkhouding
Profiel van de manager: • Goede beheersing Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) • Ervaring met PEGA is een pré. • Ervaring binnen overheidsorganisaties. Competenties: • flexibiliteit • samenwerken (teamplayer) • stressbestendig • sociaal & communicatief • resultaat gericht • gestructureerd-analytisch • oog voor detail.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65849Interim Java Frontend ontwikkelaar
Start: 03-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-04-2023 | Assen | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: interim Java Frontend ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 03-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-04-2023
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf: Binnen het cluster wordt er een uitvraag gedaan voor 1 GIS Frontend ontwikkelaar met kennis van, en ervaring met, toepassing van GIS technologie binnen de rijksoverheid.
Profiel van de opdracht: Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software op basis van door de product owner samen met het Scrum team geprioriteerde user stories en taken (zoals verbeteringsacties). Je ontwikkelt unit tests om je eigen werk te controleren. Je betrekt de functioneel beheerder en/of eindgebruiker bij het invullen van details.
Profiel van de manager: (knock-out): • HBO werk- en denkniveau Informatica; • Minimaal 3 jaar kennis van en werkervaring in Javascript/Typescript • Minimaal 3 jaar kennis van en werkervaring in Spring • Minimaal 2 jaar kennis van en werkervaring in Java Enterprise Functie Wensen: • >3 jaar ervaring in werken in een Scrum team- • >1 jaar ervaring met werken binnen de rijksoverheid • Kennis en ervaring met GIS is een pré • Beperkte reisafstand tot Assen is een pré • ESRI Javascript API • ArcGIS workflow manager
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65862Interim Landschapsarchitect
Start: 17-5-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Landschapsarchitect
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voor ons team Ontwerp Publieke Ruimte (OPR) Groen zijn wij op zoek naar een landschapsarchitect die zowel de middenschaal beheerst als over diepgaande beplantingskennis beschikt en ervaring heeft met het maken van beplantingsplannen. De vergroeningsopgave waar we voor staan, brengt grote uitdagingen met zich mee. De landschapsarchitect gaat aan de slag op verschillende projecten.
Profiel van de manager: Wo-opleiding Landschapsarchitectuur aan de TU Delft, WUR of Academie van Bouwkunst. Diepgaande kennis van groen en beplanting in stedelijk gebied en ervaring met het maken van beplantingsplannen. 7 jaar werkervaring in het werkveld, waaronder minimaal 2 jaar bij een gemeente. Ervaring met het werken aan toonaangevende grootstedelijke projecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65864Interim Buurt Coördinator / Buurt Regisseur
Start: 3-5-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Buurt Coördinator / Buurt Regisseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De buurt coördinator weet wat er leeft en speelt in de wijken, op de thema’s: sociaal, veilig, fysiek. Afhankelijk van de thematiek in het gebied kunnen dat ook andere thema’s zijn zoals bijvoorbeeld wijkeconomie. Werkt van ‘buiten naar binnen’ en is daarom zichtbaar in de wijken en laagdrempelig bereikbaar voor partners en inwoners; Focus van de buurt coördinator is op de ‘hotspots’ in de integraliteit, daar waar het in overgangen vaak mis gaat of meerwaarde te behalen is. Dat kunnen zaken zijn
Profiel van de manager: HBO opleiding; Aantoonbare werkervaring als Buurt Coördinator of Buurt Regisseur binnen een gemeentelijke instelling; Aantoonbare werkervaring met leefbaarheidsvraagstukken; In staat om regie te voeren op complexe dossiers.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65869Interim Senior Regisseur Inkomen
Start: 3-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja 2*8 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior Regisseur Inkomen
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja 2*8 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het beheren van een caseload rechtmatigheid. Deze caseload bestaat momenteel grotendeels uit cliënten met een doelgroep-verklaring, maar dit kan te zijner tijd veranderen. Ondersteunen bij de domeincheckgesprekken (brede uitvraag naar leefgebieden) en het rapporteren van deze gesprekken Ondersteunen bij de afhandeling van aanvragen levensonderhoud Participatiewet Eventueel participeren in projecten gericht op inkomen waarin vorm wordt gegeven aan beleidsmatige ontwikkeling;
Profiel van de manager: HBO opleiding Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als senior klantmanager rechtmatigheid; Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Suite4GWS; Aantoonbare ervaring met het afhandelen van aanvragen levensonderhoud Participatiewet.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65870Interim Adviseur Wet Natuurbescherming
Start: 3-5-2021 Uren per week: 16-24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Adviseur Wet Natuurbescherming
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 16-24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Beoordelen of een activiteit (negatieve) gevolgen kan hebben op het Natuur Netwerk Nederland en/of een Weidevogelleefgebied. Beoordelen of een ecologische beoordeling, een (nader) ecologisch onderzoek, een Aerius-berekening, een voortoets en/of een passende beoordeling noodzakelijk is en deze onderzoeken overeenkomstig de regels zijn uitgevoerd. Beoordelen of het noodzakelijk is dat een (PAS)melding wordt gedaan, een vergunning gebieden en/of soorten of een Vggb moet worden aangevraagd bij het b
Profiel van de manager: Basiskennis van bestuursrecht (Awb) en de Wet ruimtelijke ordening (Wro); Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Wet Natuurbescherming; Aantoonbare kennis met betrekking tot Aerius-berekeningen; Aantoonbare werkervaring met natuur adviesvraagstukken bij een omgevingsdienst.
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-4-2021 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65871Interim Transitiemanager Beleid & Ontwikkeling
Start: 3-5-2021 Uren per week: 28-32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Transitiemanager Beleid & Ontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 28-32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zorgt dat de bedrijfsvoerings- en organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd en afspraken worden nagekomen; Samen met de medewerkers ga je een ontwikkeling in waarin het team verder versterkt wordt in het werken vanuit de context en waarbij ruimte en mogelijkheden uitgangspunt zijn; Je creëert taakverantwoordelijkheid bij je medewerkers. Daarbij zorg je voor de juiste randvoorwaarden en faciliteer en stimuleer je jouw medewerkers. Je neemt het voortouw bij de GROW-gesprekken met de medewer
Profiel van de manager: 10 jaar aantoonbare werkervaring als manager in de publieke sector; Ervaring op het terrein van bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling; HBO/WO opleiding; Werkervaring en bewezen kennis met/op het brede werkgebied van het fysiek domein; Werkervaring bij een (kleinere) gemeentelijke overheid;
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65874Interim Contentstandaard Architect
Start: 30 April 2021, 28-36 uur per week Einddatum: 29 April 2022, 12 maanden | Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Contentstandaard Architect
Verwachte opdrachtduur: Start: 30 April 2021, 28-36 uur per week Einddatum: 29 April 2022, 12 maanden
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor de door(ontwikkeling) en de overdracht naar beheer van de STOP standaard is binnen het project Ontwikkeling Standaard voor Officiële Publicaties behoefte aan een contentstandaard architect STOP (= technische functie).
Profiel van de opdracht: De functionele eisen zijn op hoofdlijnen bekend. Het gaat om de uitvoering. De basisversie van STOP is in 2020 opgeleverd voor gebruik door de ketenpartners en de leveranciers. In 2021 zal doorontwikkeling van de STOP-standaard plaatsvinden. Als contentstandaard architect STOP ontwikkel je uitwisselstandaarden, contentmodellen ter ondersteuning van een efficiënte levering van content (i.c. besluiten),
Profiel van de manager: • Academisch werk- en denkniveau • Kennis van/ervaring met het werken met Git, of soortgelijke systemen. (voor ontwikkeling, beheer en publicatie van content) • Minimaal 4 jaar ervaring als analist of soortgelijke rollen (informatie analist, specifier, business analist, (content)standaard architect). • Uitgebreide kennis van XML, XML-gebaseerde standaarden als XML Schema, Schematron, XSLT, uitwisselingsformaten als JSON. • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van semantische standaarden
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65877Interim Full-Stack Applicatieontwikkelaar
Start: 17-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-10-2021, met optie tot verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Full-Stack Applicatieontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-10-2021, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De full-stack applicatieontwikkelaar (AO) Vertrouwelijke Informatie (die ook applicatiebeheer (AE) activiteiten uitvoert), hierna te benoemen als ontwikkelaar, is onderdeel van een nieuw scrumteam waarin applicatiebeheer & -ontwikkeling plaatsvindt.
Profiel van de opdracht: De belangrijkste taken zijn: • Het ontwerpen, bouwen, testen en documenteren van de applicatie; • Het afstemmen van werkzaamheden met functioneel- en technisch beheer; • Het ondersteunen van technisch beheer bij het in productie nemen van releases; • Het adviseren en ondersteunen van de klant (RVIG) bij het doorvoeren van wijzigingen; • Het adviseren van technisch beheer bij de inrichting en uitvoeren van technisch applicatiebeheer.
Profiel van de manager: (knock-out): • HBO/WO werk- en denkniveau; • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het gevraagde vakgebied, en die reeds binnen complexe omgevingen actief zijn (geweest); • Minimaal 5 jaar ontwikkelervaring met Java; • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de gevraagde technologiestack (Java 8 of hoger/Spring/PostgreSQL). Functie Wensen: • Kennis van, en ervaring met, werken binnen de overheid en met registers.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65878Interim Senior Financieel adviseur
Startdatum 3-5-2021 Einddatum 31-12-2021 Optie tot verlenging Ja Aantal uur per week | Randstad Noord | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Financieel adviseur / 8 maanden / 24 uur per week
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-5-2021 Einddatum 31-12-2021 Optie tot verlenging Ja Aantal uur per week
Plaats/regio: Randstad Noord
Profiel van het bedrijf: lokaal bestuur
Profiel van de opdracht: Het team Financiën, Planning & Control en Inkoop is op zeer korte termijn op zoek naar tijdelijke versterking in de persoon van een Senior Financieel adviseur (allround).
Profiel van de manager: ?Je hebt HBO+ werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding in de richting van financiën zoals bedrijfseconomie, accountancy, of bestuurskunde; ?Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als finance professional voor de gemeentelijke overheid waarbij jouw sterk adviserende kwaliteiten optimaal werden benut;
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65879Interim Fiscalist Loonheffing
Startdatum 17-05-2021. 12 maanden + 3 jaar verlenging aantal uren per week 12 | Zuidholland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Fiscalist Loonheffing
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-05-2021. 12 maanden + 3 jaar verlenging aantal uren per week 12
Plaats/regio: Zuidholland
Profiel van het bedrijf: gemeente
Profiel van de opdracht: Je kent de ins & outs en de actualiteiten van de relevante wet- en regelgeving, waaronder WKR, IKB en de gewijzigde wetgeving rond flexibele arbeid. Je bent een actieve en energieke collega die het leuk en uitdagend vindt om vraagstukken, in nauwe samenwerking met zowel je collega’s fiscalisten / financials als klanten, op te lossen.Je kunt een fiscaal vraagstuk beoordelen en van een helder, voor niet-fiscalisten begrijpelijk advies, voorzien. Je schakelt snel en van nature met collega’s
Profiel van de manager: Afgeronde WO- diploma op het gebied van fiscaal recht 3 Minimaal 6 jaar relevante werkervaring als fiscalist Loonheffing 4 Minimaal 4 jaar relevante werkervaring met adviseren binnen een gemeentelijke organisatie 5 Minimaal 2 jaar werkervaring als fiscaal adviseur vanuit een bedrijfsvoering organisatie
Opmerkingen: Interesse? Lever ons het volgende • Curriculum Vitae; • Motivatiebrief;; • Marktconform tarief
Nu reageren >>
65885Interim Senior Systeembeheerder
Start: 1 Mei 2021, 36 uur per week Einddatum: 1 Juli 2021, 2 maanden | Assen (thuiswerken) | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Systeembeheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 Mei 2021, 36 uur per week Einddatum: 1 Juli 2021, 2 maanden
Plaats/regio: Assen (thuiswerken)
Profiel van het bedrijf: Het PAAS database Oracle team heeft kennis en competenties nodig voor op het gebied van Oracle Enterprise Linux voor beheer en ontwikkeling van de Oracle omgeving,
Profiel van de opdracht: die gebruikt wordt voor het leveren van database diensten en als basis dient voor het leveren van Web en Applicatiediensten.Werkzaamheden: • Bouwen van "Custom PAAS providers" voor het plaatsen van Cloud Services, Open Source en Red Hat producten • Bouwen van "Custom PAAS providers" voor het mogelijk maken van optie keuzes "Red Hat linux" • Automatiseren van Paas services • Implementeren van LCM voor Services • Beheer werkzaamheden zoals consignatie en onderhoud • OEL beheer en ontwikkeling
Profiel van de manager: • Ervaring met producten zoals Jboss, Postgresql, Red hat linux, OEL, Tomcat, Ansible. • Aantoonbare ervaring met het bouwen van Cloud Services • Aantoonbare ervaring met het werken in een Cloud omgeving. Functie wensen: • Kennis van DICTU PAAS Databasediensten • Kennis van Ansible en containerisering • Ervaring met Oracle producten is een pré • Ervaring met producten zoals Tomcat, Elk, Kubernetes en IPA. • Ervaring met Ansible, Terraform en Python is een pré
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65886
Start: 10-5-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

65890Interim Toezichthouder / Handhaver Bodem
Start: 1-6-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 8 x 6 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Ervaren Toezichthouder / Handhaver Bodem
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 8 x 6 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/omgevingsdienst
Profiel van de opdracht: Als Toezichthouder en handhaver bodem houdt je je met name bezig met toezicht op het Besluit bodemkwaliteit. Daarnaast voer je eventueel controles uit in het kader van het Besluit mobiel breken en op de aanleg van Gesloten bodemenergie Systemen. Tot slot houdt je je ook bezig met het handhavingsproces indien noodzakelijk. Verder adviseer je over complexe handhavingsaspecten en alle aanverwante taken op het brede vakgebied ‘bodem’.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een HBO werk- en denkniveau hebt; 2) Je minimaal 2 jaar aaneengesloten werkervaring hebt als toezichthouder/handhaver op het gebied van bodem opgedaan in de afgelopen 5 jaar; 3) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt op het gebied van Besluit bodemkwaliteit opgedaan in de afgelopen 7 jaar; 4) Je kennis van en ervaring hebt met het werken met digitale checklisten tijdens een controle opgedaan in de
Opmerkingen: afgelopen 2 jaar; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €57 - €65 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk maandag 3-5-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65891Interim Business Architect Pega
Start: 03-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-10-2021 | Groningen | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Business Architect Pega
Verwachte opdrachtduur: Start: 03-05-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-10-2021
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Het programma is op zoek naar Business Architect Pega voor inzet in realisatie- / implementatietrajecten voor enkele klanten. Inzet primair bij opstellen offertes / Poc/Realisatie.
Profiel van de opdracht: Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheerd en onderhoud en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').
Profiel van de manager: • Minimaal HBO / WO werk- en denkniveau; • Minimaal 1 jaar Overheidservaring; • Pega certificering; • Minimaal 1 jaar ervaring als Pega Business Architect; • Minimaal 2 jaar ervaring als Business Analist; • Minimaal 1 jaar ervaring implementatie trajecten (met samenwerking tussen workflow- en documentmanagementsystemen); • Minimaal 1 jaar ervaring met Agile/Scrum werken. Functie Wensen: • Ervaring met de Agile werkwijze (Storymapping, User Stories, Innovation games)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65899Interim Senior Projectleider Ketenbureau
startdatum z.s.m. Einddatum 30 juni 2021 Maximaal 36 uren per week. Optie tot verlenging JA | Thuiswerken | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectleider Ketenbureau
Verwachte opdrachtduur: startdatum z.s.m. Einddatum 30 juni 2021 Maximaal 36 uren per week. Optie tot verlenging JA
Plaats/regio: Thuiswerken
Profiel van het bedrijf: ZBO
Profiel van de opdracht: Als senior projectleider ben je verantwoordelijk voor projecten en onderzoeken die plaatsvinden vanuit het taakveld ontwikkeling. Binnen dit taakveld is een zestal projectleiders werkzaam die allen verantwoordelijk zijn voor eigen projecten en onderzoeken in het domein van de jeugdwet en de Wmo. Als senior projectleider ben je tevens aanspreekpunt voor de directeur van het Ketenbureau.
Profiel van de manager: WO-werk- en denkniveau, blijkende uit een afgeronde Hbo-opleiding (bij voorkeur bestuurskunde) en tenminste 5 jaar ervaring op WO-niveau 5 jaar, in de afgelopen 8 jaar, aantoonbare werkervaring als projectleider • Minimaal 5 jaar werkervaring in het sociaal domein, bij voorkeur Wmo en jeugdwet Minimaal 5 jaar ervaring met budget- planning- en kwaliteitsbewaking van implementatietrajecten als projectleider
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65900Interim Senior Planning en Control Adviseur Zero Based Budgeting (ZBB)
Start: 10-5-2021 Eind: 10-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Planning en Control Adviseur Zero Based Budgeting (ZBB)
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Eind: 10-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Het cluster financiën is in een groeiproces. Als senior planning- en control specialist annex financieel (beleids)adviseur annex business controller krijg je met alle aspecten van de Planning- en Controlcyclus te maken: je ondersteunt bij het opstellen van jaarplannen zowel in de verticale stuurlijnen als in de horizontale stuurlijnen. Daarbij analyseer en bewaak je de consistentie van die plannen. Planvorming voor 2022 gebeurt voor het eerst middels de Zero Based Budgetting-systematiek.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een WO-diploma hebt; 2) Je minimaal vijf (5) jaar werkervaring hebt met het zelfstandig functioneren als Business controller bij uitvoeringsorganisaties of decentrale overheden; 3) Je minimaal drie (3) jaar werkervaring hebt als zelfstandig functionerend Planning- en Control Adviseur bij uitvoeringsorganisaties of decentrale overheden; 4) Je minimaal twee (2) jaar werkervaring met Zero Based Budgeting;
Opmerkingen: 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €77 - €105 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zondag 25-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65902Interim Senior Businessanalist
Start: 10 Mei 2021, 36 uur per week Einddatum: 31 December 2021, 8 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Businessanalist
Verwachte opdrachtduur: Start: 10 Mei 2021, 36 uur per week Einddatum: 31 December 2021, 8 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: In maart 2020 zijn we gestart met een nieuw documentmanagent- en zaaksysteem (Suite16/Proza).
Profiel van de opdracht: Na de eerste ervaringen met zaakgericht werken aan de hand van het proces rondom meldingen willen we toe naar een volgende stap, het door ontwikkelen van dit proces en het inrichten van volgende processen. We zoeken een deskundige senior businessanalist die ons in dit organisatie breed verandertraject kan helpen door als voorloper in de volle breedte de ideeën praktisch uitvoerbaar te maken. Voor het verder implementeren van het zaakgericht werken binnen de inspectie van het onderwijs zoeken
Profiel van de manager: • Ophalen requirements • Minimaal 5 jaar werkervaring: HBO/WO Werk- en denkniveau • Minimaal 5 jaar werkervaring: Businessanalyse/Procesanalyse • Minimaal 3 jaar werkervaring met zaakgericht werken Functie wensen: • Uitwerken en afbakenen van organisatieproblemen • Oplossingsalternatieven aandragen en afwegen • Zicht op de omgeving en oog voor bestaande kaders en richtlijnen • Adviseren • Werkervaring: Agile/Scrum
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65904Interim Financieel adviseur gebiedsontwikkeling
Van 13-6-2021 t/m 30-12-2022 Uren: 20 per week Optie tot verlenging. Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Financieel adviseur gebiedsontwikkeling (tariefrange 100 t/m 120 euro)
Verwachte opdrachtduur: Van 13-6-2021 t/m 30-12-2022 Uren: 20 per week Optie tot verlenging. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeenten
Profiel van de opdracht: Hoofdtaken; adviseren van zowel gemeente als grondeigenaren op gebied van financiële haalbaarheid, afspraken over verdelen van kosten en opbrengsten (evt kostenverhaal) en samenwerkingsvormen; adviseren van zowel gemeente als grondeigenaren op gebied van collectieve thema's binnen hoogstedelijke ontwikkeling (denk aan mobiliteit, duurzaamheid en energie);
Profiel van de manager: een zeer ervaren financieel adviseur gebiedsontwikkeling met uitstekende procesmatige en communicatieve vaardigheden, met ruime ervaring met soortgelijke binnenstedelijke vraagstukken en samenwerkingsverbanden met partijen en met een uitstekende bestuurlijke en maatschappelijke antenne.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65906Interim Portfoliomanager Gebiedspool
Start: 17-5-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Portfoliomanager Gebiedspool
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Secretarisschap van het opdrachtgeversoverleg Strategisch en tactische sparringpartner voor gebiedspoolmanager en Teammanager GPMO Controle juiste budgettering van het AOB-budget Inrichten en onderhouden van een projectvoortgangssysteem, inclusief rapportages Inhoud geven aan raming, financiering, monitoring en afrekening proceskosten. Daarnaast zorgen voor de doorvoering in de P&C-cyclus van het stadsdeel en afstemming daarover met de directies Faciliteren en aansturen van de projectmanagers me
Profiel van de manager: HBO opleiding (Bedrijfskunde, Financiën, Economie, Informatiemanagement of vergelijkbaar). Kennis van (gemeentelijke) begroting en bedrijfsvoering. Ervaring met IT-programma's (project-informatiesystemen) 2 jaar ervaring op het gebied van portfoliomanagement en projecten op het gebied van fysiek, ruimtelijk &sociaal. Ervaring binnen een gemeentelijke organisatie of andere overheidsinstelling.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-4-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65907Interim Teammanager Realisatie Basisvoorzieningen
Start: 10-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Teammanager Realisatie Basisvoorzieningen
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-5-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Geeft hiërarchisch leiding aan het team van ca. 27 medewerkers en is verantwoordelijk voor de aansturing en goed functioneren van het team; Is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van gebiedsgerichte uitwerkingsplannen en subsidie voorstellen binnen de stedelijk beleidskaders; Stuurt daarbij op de uitvoering van bestuurlijke besluiten, gebiedsplannen, stedelijk beleid en zorgt voor de juiste uitwerking en afspraken hierbij; Is verantwoordelijk voor adequate bestuurlijke advisering d
Profiel van de manager: Wo werk- en denkniveau. Kennis van opgave gericht werken. Kennis van het sociaal domein en haar beleidsthema's (op hoofdlijnen), en van de AWB en subsidierecht. 5 jaar ervaring in een leidinggevende of strategische functie. Meerjarige ervaring met leidinggeven aan professionals en doorontwikkeling van een team in een complexe omgeving. Ervaring met subsidie processen
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65910Interim Senior Projectmanager Windows 10 migratie
Start: 10 Mei 2021, 36 uur per week Einddatum: 30 September 2021, 5 maanden, | Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Projectmanager Windows 10 migratie
Verwachte opdrachtduur: Start: 10 Mei 2021, 36 uur per week Einddatum: 30 September 2021, 5 maanden,
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Vanuit het programma wordt er o.a. gewerkt aan een nieuwe werkplek welke uitgaat van Windows 10 versie 19.09 (W10R.19.09).
Profiel van de opdracht: Deze nieuwe versie van Windows 10 brengt de nodige verandering met zich mee en zal op korte termijn uitgerold gaan worden bij onze klanten. Voor de uitrol is het programma op zoek naar een ICT-projectmanager die vanuit het programma verantwoordelijk is om zorg te dragen dat hier tijdig in wordt voorzien. De projectmanager onderhoudt hiervoor de benodigde contacten met onze klanten, treedt op als vertegenwoordiger vanuit het programma Doorontwikkeling RWO,
Profiel van de manager: • PRINCE 2 Practitioner • Afgeronde ICT opleiding (op minimaal HBO niveau) • Relevante en aantoonbare ervaring als projectmanager binnen de overheid of organisaties van vergelijkbare omvang 5 jaar • Relevante en aantoonbare ervaring met Agile-projectmanagement / werken 4 jaar • Relevante en aantoonbare ervaring als projectmanager met het aansturen van implementatietrajecten 4 jaar
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
65911Interim (Project) informatie architect aanbesteding financiële applicatie
Aanvang Z.s.m. Duur 3 maanden Uren per week In totaal circa 128 uren, niet op vaste dagen | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim (Project) informatie architect aanbesteding financiële applicatie
Verwachte opdrachtduur: Aanvang Z.s.m. Duur 3 maanden Uren per week In totaal circa 128 uren, niet op vaste dagen
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden Het zelfstandig in afstemming met de projectleider aanbestedingen begeleiden van workshops (in april 2021) om benodigde input voor het programma van eisen in het bijzonder voor de architectuur op te halen. Resultaten en conclusies beschrijven in een (architectuur-)rapport; Teksten voor de aanbestedingsstukken schrijven.
Profiel van de manager: 5. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het zelfstandig maken van informatie- en applicatie architecturen; 6. Aantoonbare kennis van applicatie en informatie architectuur voor een financieel systeem en aanpalende systemen; Aantoonbare kennis en ervaring met het opstellen van een project architectuur conform gangbare architectuurraamwerken zoals Dya of Togaf
Opmerkingen:
Nu reageren >>
65912Interim Senior Projectmanager ICT
Start: 1-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectmanager ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2021 Eind: 30-6-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Senior projectmanager van één of meerdere ICT projecten. . Een volwaardige gesprekspartner voor de leiding en ook voor de medewerkers, wat blijkt uit senioriteit en vakbekwaamheid. • Verantwoordelijk voor de realisatie van een complexe en sterk organisatorische projecten op het gebied van informatievoorziening, waarbij daarnaast zorg wordt gedragen voor de implementatie van de oplossingen.
Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring hebt als senior projectmanager, met complexe integrale IV ontwikkel- en implementatieprojecten met externe ketenpartners; 2) Je in de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring hebt als projectmanager van ICT projecten, binnen grote (=1000+ medewerkers) organisaties; 3) Je meerjarige werkervaring hebt met inhoudelijke aansturing van complexe projecten en
Opmerkingen: processen, in een politiek-bestuurlijke context; 4) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €90 - €110 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk maandag 26-4-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
65922Interim Beleidsadviseur Wonen
Start: 17-5-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 1-9-2021 Optie op verl.: Ja 6*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Beleidsadviseur Wonen
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-5-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 1-9-2021 Optie op verl.: Ja 6*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Projectleider van woningbouw projecten. Uitvoeren van de woonvisie Wassenaar met bijbehorende uitvoeringsagenda en het maken van prestatieafspraken met corporaties; Aanspreekpunt namens de organisatie voor een aantal woningbouwcorporaties en ondersteuning bij regulier bestuurlijk overleg; Vertegenwoordiging van de gemeente Wassenaar in regionale samenwerkingsverbanden t.b.v. de woonverdeling in het woonkerngebied; Uitwerken beleid ten aanzien van de combinatie ‘wonen en zorg’, waarbij de insteek
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van volkshuisvesting, planologie of sociale geografie). Minimaal 2 jaar ervaring als beleidsadviseur wonen in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 1 jaar ervaring als beleidsadviseur wonen binnen een gemeente in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 3 jaar ervaring bij een woningbouwcorporatie of een gemeente in de afgelopen 6 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-4-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
65923Interim Kartrekker opgave Laaggeletterdheid
Start: 3-5-2021 Uren per week: 12 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Kartrekker voor opgave 'Laaggeletterdheid'
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-5-2021 Uren per week: 12 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Stedelijke coördinatie plan van aanpak Rekenkameronderzoek en Meerjarenplan; Utrecht (digi)taal vaardiger | Gemeente Utrecht. Bewaken en opvolging geven aan acties, pilots aan de hand van aanbevelingen rekenkameronderzoek. Beoordelen, verkennen en uitzetten van pilots. Oppakken van politiek/ bestuurlijke en of mediavragen. Sparringpartner van directe collega. Verbinding zoeken met collega’s, partners in het veld ten behoeve van o.a integraal werken en nieuwe wet inburgering. Regionale coördinati
Profiel van de manager: WO opleiding. Meer dan 9 jaar ervaring in vergelijkbare functies/vergelijkbare opdrachten. Meer dan 9 jaar ervaring met regio coördinatie en met budgetbeheer en financiële sturing. Deze ervaringen opgedaan bij een gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-4-2021 9:30 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)