button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

51075Interim Locatie- en Verandermanager Kind & Jeugd Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 2,5 a 3 dagen in de week. Duo-constructie met een Interim Transitiemanager | zuid Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht per direct: Interim Locatie- en Verandermanager Kind & Jeugd voor voorbereiding van integratie en verhuisproces van 2 locaties
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 2,5 a 3 dagen in de week. Duo-constructie met een Interim Transitiemanager
Plaats/regio: zuid Nederland
Profiel van het bedrijf: categorale, landelijke zorgaanbieder. In het Zuiden moeten 2 locaties (gericht op advies en revalidatie) worden samengevoegd tot één nieuwe locatie.
Profiel van de opdracht: In duo-constructie voorbereiding en integratie van 2 locaties naar 1 nwe locatie. Locatie onderzoek en inrichting en verhuizing. Samenvoegen van teams en processen. Aansturing, coaching, begeleiding van teams naar integratie. Zorglogistiek optimaliseren en stroomlijnen en sturen op productiviteit. Over locaties heen organiseren en inbrengen en borgen binnen teams. Inrichting werk- en teamprocessen, doorbreken culturen en patronen, aanspreken op gedrag.
Profiel van de manager: HBO/WO, ruime erv als interim lijnmanager van professionals op operationee/tactisch niveau. Erv binnen zorg en met kind & jeugd. Erv. met verhuizingen en inrichting van locaties, met integratie van locaties/afdelingen/teams, met samenvoegen van team- en werkprocessen, met optimalisatie en stroomlijnen van zorglogistiek, met sturing op productiviteit. In staat om in duo-constructie samen te werken, kosten- en batenbewust, daadkrachtig, resultaatgericht, verander- en procesmanagement
Opmerkingen: Echt per direct beschikbaar is een harde eis. Eind volgende week kunnen starten. cv. in Word.
51079Interim Innovatiemanager Meldkamersysteem Details Inzien/reageren
tot eind 2019, 5 dagen per week | Randstad
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Innovatiemanager Meldkamersysteem
Verwachte opdrachtduur: tot eind 2019, 5 dagen per week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Zorgsector
Profiel van de opdracht: Als innovatiemanager zorg je ervoor dat de implementatie van een nieuw innovatief project binnen de meldkamer succesvol verloopt, vanaf de planning van een implementatieproject tot en met de afronding ervan. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van het ontwerpteam. Jij zorgt ervoor dat iedereen goed en met hetzelfde doel samenwerkt en dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Om het project in goede banen te leiden moet je dus goed kunnen communiceren, delegeren en het overzicht kunnen bewaren
Profiel van de manager: ? Goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten; ? HBO/WO denkniveau; ? Goed analytisch denkvermogen; ? Teamspirit en stressbestendig; ? Voldoende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; ? Je neemt graag initiatief, weet mensen te overtuigen en stelt hoge eisen aan het werk.
Opmerkingen: Naast het coördineren van het project ben je ook eindverantwoordelijk als manager van de Meldkamer met ongeveer 25 medewerkers. Je stuurt in die rol ook de teamleider van de Meldkamer aan. De teamleider is het aanspreekpunt van de klant en de medewerkers. Jij hebt daarin een ondersteunende rol. Daarnaast neem je deel uit van het management team en adviseer je de directie over beleidsmatige en organisatorische aangelegenheden die Multiline betreffen.
51078Interim Contractmanager P&O en Facilities Details Inzien/reageren
Minimaal 10 maanden, 36 uur per week binnen 4 of 5 dagen | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Contractmanager binnen P&O en Facilities
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 10 maanden, 36 uur per week binnen 4 of 5 dagen
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Organisatie ontplooit internationale activiteiten en is hèt gezicht van Nederland. Een van de doelstellingen van deze organisatie is om de beste te worden in Europa, door middel van de kwaliteit van het netwerk en de dienstverlening.
Profiel van de opdracht: wat ga je doen: - Waarborgen contracten die door afdeling procurement afgesloten zijn; - Nauw contacten onderhouden in de lijn; - Onderhouden van contacten op tactisch en strategisch niveau binnen organisatie en leveranciers - Kritisch op het doorontwikkelen
Profiel van de manager: - Kennis van EU aanbestedingen - >3 jaar ervaring in contract management - Meerdere jaren ervaring in omvangrijke meerjarencontracten en aansturen van leveranciers - Organisatiesensitief aangezien de vele stakeholders - Focus op lange termijn en passie voor het bouwen van duurzame relaties.
Opmerkingen:
51077Interim Tax Manager - specialist Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Tax Manager - specialist
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: Aanspreekpunt externe stakeholders (w.o. baldienst), Coördinatie implementatie BTW advies, BTW-data analyse, Invulling Tax control framework. Begeleiden aangifte processen
Profiel van de manager: Sterke communicator, kennis van Tax , Verzekeringskennis is een pre (geen must). Goede inhoudelijke achtergrond (vb accountancy). In staat beweging te maken.
Opmerkingen: Tarief ca. 100,- ex BTW. Graag CV met motivatie.
51076Interim Projectlead HACCP-plan Details Inzien/reageren
minimaal 6 maanden. Mogelijk tot einde vh jaar. 40 uur per week | Regio Nijmegen
 
Hier reageert u op: Voor een klant van ons zijn we op zoek naar een Interim Projectlead die de het HACCP-plan opnieuw gaat implementeren in de organisatie. Sterk leiderschap gevraagd.
Verwachte opdrachtduur: minimaal 6 maanden. Mogelijk tot einde vh jaar. 40 uur per week
Plaats/regio: Regio Nijmegen
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf in de levensmiddelenindustrie
Profiel van de opdracht: Projectlead voor het herschrijven en herimplementeren van het HACCP-plan.
Profiel van de manager: Ervaring met projecten, ervaring met leidinggeven, ervaring met HACCP en het schrijven of updaten van een HACCP-plan.
Opmerkingen:
51046Interim Teamleider aanleg en onderhoud hoofdleidingen Details Inzien/reageren
6 maanden, optie op verlenging, 4 a 5 dagen | Zuid Nederland
 
Hier reageert u op: Interim Teamleider aanleg en onderhoud hoofdleidingen
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, optie op verlenging, 4 a 5 dagen
Plaats/regio: Zuid Nederland
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever actief in de aannemerij en houdt zich o.a. bezig met aanleg en onderhoud van infra voor gas, water en elektra.
Profiel van de opdracht: Aansturing 40 mensen (monteurs, uitvoerders en wvb). Verbetering en sturing op dag-, week- en operationele planning. Projecten aansturen en omzetten naar procesmatig aansturen van vele projecten. Team aanspreken op houding en gedrag, team en processen zakelijker en strakker neerzetten/organiseren. Monitoren/bijsturen van de kosten, te schrijven uren, onderlinge relaties en verstandhouding. Rendement vergroten/verbeteren. Focus op en naleving van veiligheid, kwaliteit en arbo op werkvloer.
Profiel van de manager: Technische HBO opleiding (E, civiel, technische bedrijfskunde), min.10 jr lijnmanagement ervaring binnen technische projectenorganisatie, erv. met aansturing van uitvoering (grote) infra projecten. Erv. met professionaliseren en procesmanagement. Aantoonbaar succesvol met verhogen van rendement, cultuurverandering en teamoptimalisatie. resultaat- en doelgericht, energiek, natuurlijk gezag, pragmatisch, samenwerkingsgericht, organisatorisch sterk, analytisch, planmatig, & besluitvaardig
Opmerkingen: cv in Word. Tarief incl reiskosten.
51045Interim teamleider Oncologie Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Zuid Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim teamleider Oncologie
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid Nederland
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is ziekenhuis met sterke regio functie. De organisatie levert hoogwaardige medisch-specialistische diagnostiek en behandelingen.
Profiel van de opdracht: 2 locaties dagbehandeling Oncologie worden gecentraliseerd op 1 locatie waarbij diverse processen, werkwijzen, procedures, ‘bloedgroepen’ en culturen moeten worden samengesmolten. Dit terwijl winkel open is. NIAZ audit moet tevens worden voorbereid. 1 team integreert met ander team: plan maken, werkwijze en processen herijken, integratie voorbereiden, communiceren naar medewerkers, omgaan met weerstanden. NIAZ audit voorbereiden en medewerkers informeren.
Profiel van de manager: 15 jaar vergelijkbare werkervaring. HBO Management opleiding. Door je uitstraling en natuurlijk gezag creëer je draagvlak en krijg je de medewerkers mee in je voorstellen en plannen. Je kunt omgaan met weerstand en buigt deze om naar draagvlak voor nieuwe situatie en werkwijze. Diplomaat die mores ziekenhuis kent.Je hebt ervaring met aansturen van medisch professionals en hebt succesvolle, vergelijkbare ontvlechting- & integratietrajecten gedaan. Performance & people management zijn speerpunten
Opmerkingen: Graag je scherpste all-in tarief geven en CV in Word-format opsturen.
51065Interim payroll specialist Details Inzien/reageren
3 month contract, start in March | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Looking for interim payroll specialist for international organisation in Amsterdam area
Verwachte opdrachtduur: 3 month contract, start in March
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: International company
Profiel van de opdracht: Looking for candidates with experience with: - ADP - International payroll - SAP
Profiel van de manager: English speaker who is available on short notice. Max hourly rate is € 55,- excl. VAT.
Opmerkingen: Hourly rate max. €55,- .
51063Interim reporting specialist Details Inzien/reageren
.6 maanden, gemiddeld .5 dagen per week. | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Ben je een Interim reporting specialist in een BI pak of een Bi specialist in een reporting kostuum ?
Verwachte opdrachtduur: .6 maanden, gemiddeld .5 dagen per week.
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: vermogensbeheerder
Profiel van de opdracht: maak van een xls data bak door de inzet van zowel Power Bi als Alteryx enerzijds regulatory reports en aan de andere kant klant en fonds rapportages
Profiel van de manager: asset management ervaring, kennis van regulatory reporting en het inrciheten van Power Bi en maken van workflows in Alteryx
Opmerkingen:
51069Interim senior communicatie medewerker Details Inzien/reageren
2 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior communicatie medewerker Uitvoering MarCom activiteiten, coördinatie/projectleider MarCom projecten, aansturen van externe bureaus
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een Nederlandse energieonderneming. De onderneming is actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België.
Profiel van de opdracht: Veel stakeholders, veel verschillende zaken: coördinatie en communicatie is belangrijk Snel kunnen schakelen en veel verschillende werkzaamheden tegelijk managen. Organisatietalent, die goed om kan gaan met deadlines. Uitvoering MarCom activiteiten, coördinatie/projectleider MarCom projecten, aansturen van externe bureaus. Verantwoordelijk voor inhoud en vormgeving van de uitingen op onze online kanalen zoals de website, social media en de emailings vanuit MailPlus.
Profiel van de manager: Je hebt HBO werk- en denkniveau en een vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Communicatiemedewerker; Je hebt een vlotte pen en ervaring met het schrijven van wervende teksten en het inzetten en beheren van online communicatie. creatief, kei in organiseren en plannen, zelfstand werken, stevig in de schoenen assertief.
Opmerkingen: WordPress, Spotler en OBI4WAN), gevoel voor copy, proactief, secuur en sociaal (samenwerkingsgericht). Interesse? Reageer uiterlijk voor 21 februari tot 10:00 uur met recent cv, motivatie en uurtarief (inclusief reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten van/naar Delft gebruik eigen telefoon en/of laptop, exclusief BTW).
51073Interim Financial Accountant Details Inzien/reageren
3 maanden fulltime (parttime is bespreekbaar) | Eindhoven
 
Hier reageert u op: Interim Financial Accountant met kennis van Belgische wet- en regelgeving
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden fulltime (parttime is bespreekbaar)
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Zakelijke dienstverlening
Profiel van de opdracht: Het financieel verwerken van de gehele financiële administratie en fiscale aangiften van meerdere entiteiten waaronder de Belgische entiteiten (waarbij rekening moet worden gehouden met de specifieke Belgische wet- en regelgeving)
Profiel van de manager: Kennis van de wetgeving van de specifieke Belgische boekhouding en fiscale aangiften. Goede HBO\'er Bedrijfseconomie/Accountancy
Opmerkingen:
51048Interim Projectleider Implementatie Tijdschrijfsysteem Details Inzien/reageren
Vooronderzoek en initiatiefase: 2 maanden. Duur implementatiefase nog onbekend. | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Implementatie Tijdschrijfsysteem.
Verwachte opdrachtduur: Vooronderzoek en initiatiefase: 2 maanden. Duur implementatiefase nog onbekend.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Academisch Ziekenhuis
Profiel van de opdracht: Tijdschrijven is in toenemende maten een belangrijk onderdeel van onderzoeksprojecten met . Naar aanleiding van gevonden onzorgvuldigheden in de jaarrekening wil het ziekenhuis een nieuw tijdregistratiesysteem implementeren.
Profiel van de manager: Je bent bekend binnen academische ziekenhuizen en met systemen gericht op urenregistratie/tijdschrijven. Je bent sterk in het uniformeren van processen en bent in staat om wensen van medewerkers en accountant op elkaar af te stemmen.
Opmerkingen:
51042Interim Recruiter Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. 32-36 uur is bespreekbaar. Kans op verlenging. | omgeving Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Recruiter.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. 32-36 uur is bespreekbaar. Kans op verlenging.
Plaats/regio: omgeving Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Een grote speler binnen de luchtvaart.
Profiel van de opdracht: Je bemiddelt uiteenlopende rollen op verschillende niveaus, van IT tot aan financials en bagagemedewerkers. Je komt te werken in een groot team en zult aan de slag gaan met de overflow van de andere recruiters.
Profiel van de manager: We zijn op zoek naar een ervaren Recruiter. Een zelfstarter, die niet bang is om met de voeten in de klei te staan en een pro-actieve houding aanneemt. Een allrounder die in staat is uiteenlopende rollen te bemiddelen.
Opmerkingen: Start z.s.m. in verband met grote drukte. Kandidaten dienen uiterlijk vrijdag 22 februari aangeboden te worden.
51072Interim Project Controller Details Inzien/reageren
3 - 6 maanden, fulltime | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Project Controller die op korte termijn beschikbaar is.
Verwachte opdrachtduur: 3 - 6 maanden, fulltime
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Grote Industriële Speler
Profiel van de opdracht: Het opzetten van projectcontrol Het bijhouden van projecten qua (uren) administratie/facturatie/OHW-bepaling, bewaking van de projecten (projectportfolio) qua risico\'s, advisering & sparringpartner directie & stakeholders. Ervaring met subsidies zou een pré zijn.
Profiel van de manager: Hands-on, pragmatisch projectcontroller. Handig met Excel en bij voorkeur SAP. Stevig in je schoenen, prettige sparringpartner HBO'er/WO'er Bedrijfseconomie die er niet vies van is om hands-on werkzaamheden te doen. Aantoonbare ervaring in het werkveld projectadministratie/projectcontrolling.
Opmerkingen:
51070Interim Assistent Controller Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 2 a 3 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Assistent Controller (Part time)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 2 a 3 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Non Profit
Profiel van de opdracht: In deze rol ga je in samenwerking met de Business Controller aan de slag met het verbeteren en implementeren van nieuwe administratieve processen. Daarnaast bied je ondersteuning bij administratieve achterstanden en de maandafsluiting.
Profiel van de manager: - Aantoonbare ervaring in het ondersteunen bij de maandafsluiting - recente ervaring SAP -Hands on
Opmerkingen: -Per 1 maart beschikbaar -Tarief Max 55,-
51039Interim Quality Assurance Officer Details Inzien/reageren
6 months, 5 days per week (in discussion). | Limburg
 
Hier reageert u op: Vacancy: interim Quality Assurance Officer.
Verwachte opdrachtduur: 6 months, 5 days per week (in discussion).
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: - Executing QA activities such as batch record review, equipment and supplier qualitifcations, document managment, etc. - Monitor compliance with GMP regulations. - Suggesting and implementing improvement programs. - Backup for Manager QA.
Profiel van de manager: - BSc or MSc level in the field of Chemistry/Biotechnology. - At least 2 years of experience with Quality. - Knowledge of GMP. - Fluent in English.
Opmerkingen: QA officer with several years of GMP experience wanted!
51066Interim Schuldhulpverlener Details Inzien/reageren
ingaande 1 april , 32-36 uur pw, opbouw in uren mogelijk. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Schuldhulpverlener.
Verwachte opdrachtduur: ingaande 1 april , 32-36 uur pw, opbouw in uren mogelijk.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeente in Zuid-Holland. Door toegenomen drukte en een lopende pilot is de afdeling onderbezet geraakt. Hierdoor is de vacature van Interim Schuldhulpverlener ontstaan.
Profiel van de opdracht: Je kent en hebt ervaring met het gehele schuldhulpverleningsproces. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en neemt alle stadia van de trajecten voor je rekening, dus vanaf intakegesprekken, analyses van de situatie, plan van aanpak, maken van betalingsvoorstellen t/m eventuele dwangakkoorden. Je werkt op een constructieve en oplossingsgerichte wijze waarbij zowel jij als de cliënt de gemaakte afspraken nakomen. Je hebt zelfstandig contacten met alle in- en externe betrokken partijen.
Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een kandidaat met voldoende recente ervaring binnen dit vakgebied, ervaring bij een gemeente is een zeer sterke pré. Je hebt een no-nonsense instelling en kunt goed werken in een hectische omgeving die snel aan het veranderen is. Je bent open direct en houdt van aanpakken.
Opmerkingen: Graag reacties inclusie beschikbaarheid en tarief.
51029Interim teamleider Customer Service / Verkoop Binnendienst Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim teamleider Customer Service / Verkoop Binnendienst.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Voor een internationale producent van duurzame consumenten artikelen met verschillende warehouses zijn we op zoek naar een interim teamleider Customer Service (CS) / Verkoop Binnendienst, meewerkend voorman.
Profiel van de opdracht: Customer Service is de schakel tussen de klanten en de interne organisatie. Zorgt voor een zo goed mogelijke klantbeleving. Helpt klanten dagelijks met vragen over leveringen, offertes, afwijkende bestellingen, online orders e.d. Verantwoordelijkheden: -bepaalt de strategische en operationele activiteiten om een efficiënter proces en hoge klant-tevredenheid te krijgen (lange termijn beleid, klantfocus, procesoptimalisatie/ effectieve salesondersteuning, personeelsmanagement).
Profiel van de manager: Achtergrond: - Hbo opleiding in een commerciële en/of logistieke richting; - people manager, coach, stressbestendig, communicatief; - circa 5-7 jaar werkervaring. Kenmerken: people manager, resultaatgericht, analytisch, stressbestendig en communicatief. 3-5 jaar leidinggevende ervaring in een commerciële/logistieke omgeving.
Opmerkingen: - stuurt een team aan van circa 6 CSR’s; - Als meewerkend voorman begeleidt en steunt hij/zij het team tijdens de implementatie van een nieuw Erp systeem; - geeft als people manager en coach het team rust en vertrouwen in een sterk veranderende omgeving; - onderhoudt contacten met diverse afdelingen waaronder logistiek en finance en ontwikkelt daar waar nodig projectteams bij het definiëren van klant specifieke processen om vaker voorkomende vragen op te lossen.
51023Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Interim Financial Controller, hands on, aanpakker.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Een internationale projectenorganisatie, sterk groeiend. Moet veel worden gedaan! Je rapporteert aan de de finance manager.
Profiel van de opdracht: * Inrichten en controle administraties * Intercompany afstemmingen * Projectadministratie * Consolidatiewerkzaamheden * Marge analyses
Profiel van de manager: * HBO opleiding, werk/denkniveau * Aantal jaren relevante werkervaring * Hands on, no nonsense * Goed in excel en Engelse taal
Opmerkingen: De startdatum is op korte termijn, duur opdracht 3-4 maanden.
51022Interim senior recruiter Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior recruiter
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Voor een opdrachtgever die actief is in de bouw & infra zijn wij op zoek naar een interim senior recruiter
Profiel van de opdracht: Zelfstandig managen van alle openstaande vacatures, Actief recruiten op social media, platform en jobboards, Het zelfstandig voeren van gesprekken met kandidaten, Telefonische screening en live interviews, etc. Het werven van blue and white collar
Profiel van de manager: Ervaren recruiter Affiniteit met de industrie/bouw en infra Zelfstarter, proactief, prettig gesprekspartner
Opmerkingen: Max. inkooptarief € 70,- (excl. reiskosten)
51020Interim Projectmanager Logistic Details Inzien/reageren
6 months | Randstad
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectmanager Logistic
Verwachte opdrachtduur: 6 months
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Logistics
Profiel van de opdracht: The project is for implementing new Vessel planning system across all vessel operations of the company. A software partner has been chosen for this project and the work will require working closely with this partner along with IT department and various operational departments to deliver the project successfully according to scope and plan. The project will also include monitoring interface developments and testing
Profiel van de manager: Lead the project internally and act as bridge between different stakeholders • Gather understanding of shipping related processes and contribute in defining requirements and improvements • Make sure project is delivered according to scope, goals and deliverables • Maintain project schedule and timeline • Plan resources from IT and operations • Monitor progress and budget • Manage issues and risks • Present to stakeholders reports on progress as well as problems and solutions
Opmerkingen: Practical project management knowledge & experience • Knowledge of general PM techniques and tools • Experience in strategic planning, risk management and/or change management • Experience from Transport & Logistics industry is a plus
51019Interim Inkoper Facility Management Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Inkoper Facility Management
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar (facility)
Profiel van de opdracht: Je bent als (strategisch)inkoper gericht op catering, schoonmaak en beveiliging.Je bent er voor de businesspartners en de vele leveranciers. Je bent er voor de lopende processen- proces analyses- verbetervoorstellen. Je draagt mede bij aan de verbetering en structuur van deze category. Er worden slagen gemaakt naar verder digitalisering met IT en security.
Profiel van de manager: Je hebt ervaring/kennis van facilitaire dienstverlening. Je bent in staat autonoom naar leveranciers en business op te stellen. Je kan vanuit feiten komen tot aanpassing. Je communiceert eenvoudig. Je hebt marktkennis. je bent NIET de consultant die op high-end acteer, je bent analytisch maar ook operationeel gewend te werken. Je bent een van de inkopers en betreft dus geen leidinggevende rol.
Opmerkingen: Werk kan vanuit verschillende locaties. Graag cv met motivatie en scherp(!) tarief incl reiskosten.
51038Interim Commercial/Project Controller Details Inzien/reageren
3 maanden | Almere
 
Hier reageert u op: Per direct Interim Commercial/Project Controller gezocht! Voor onze opdrachtgever in regio Amsterdam zoeken wij per direct een Commercial/Project controller.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Almere
Profiel van het bedrijf: Profiel: In deze rol zal je samenwerken met het commerciële team en buitenlandse entiteiten .
Profiel van de opdracht: Daarnaast ligt er een sterke focus op; • Opstellen/analyseren van verschillende Business Cases • Sparringpartner voor Business en Productmanagers • Ook hands-on verantwoordelijk voor de maandelijkse rapportages
Profiel van de manager: • > 5 jaar ervaring in vergelijkbare rol • Hands-on mentaliteit en flexibiliteit • Communicatief sterk (ook in het Engels) • Sterke Excel- en modelleervaardigheden • Ervaring met BI Tooling
Opmerkingen:
50957Interim operations manager (productie)plant Details Inzien/reageren
6 maanden, 40 uur | Sassenheim
 
Hier reageert u op: Met spoed op zoek naar een interim operations manager met ervaring binnen (productie)plants.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 40 uur
Plaats/regio: Sassenheim
Profiel van het bedrijf: Een internationale organisatie in Zuid-Holland
Profiel van de opdracht: - Productieprocessen optimaliseren; - 70 medewerkers aansturen; - Quisck scan maken en aan de hand hiervan actiepunten presenteren; - Lean werken; - Reorganiseren;
Profiel van de manager: - Aantoonbare ervaring in plants als operations manager; - Ervaring met Lean werken; - zsm starten; - no nonsens en nuchter; - Ervaring met het aansturen van grote groepen;
Opmerkingen:
51037Interim Migration/Change Manager Details Inzien/reageren
1 jaar - Full time | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Per direct gezocht: Interim Migration/Change Manager
Verwachte opdrachtduur: 1 jaar - Full time
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je zal verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de migratie van de huidige applicatie naar de nieuwe. Daarnaast kan je goed de brug slaan tussen IT en Finance.
Profiel van de manager: • > 7 jaar ervaring in vergelijkbare rol • Minimaal 1 application change gemanaged • Finance background • Senior attitude - Goed met verschillende stakeholders schakelen • Uitstekende organisatorische en leiderschapscapaciteiten. • Managen van een team met specialisten/project team • Kennis van Visma net of Profit
Opmerkingen: Tarief: €80,- Locatie: regio Amersfoort Periode: 12 maanden
51083Interim QA officer/manager Details Inzien/reageren
Minimaal 6 maanden fulltime. | Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim QA officer/manager voor uitdagende functie binnen GMP omgeving in de provincie Limburg.
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 6 maanden fulltime.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Informatie op aanvraag beschikbaar.
Profiel van de opdracht: Het uitzoeken van verschillende QA taken zoals: batch record review, equipment and supplier qualifications, document managment, etc.
Profiel van de manager: QA officer/manager met enkele jaren ervaring binnen een GMP omgeving. Verschillende niveau's aan senioriteit is mogelijk!
Opmerkingen:
51028Interim financieel adviseur Details Inzien/reageren
4 tot 5 dagen per week, enkele maanden | NH
 
Hier reageert u op: Per direct op zoek naar een Interim financieel adviseur voor een gemeente
Verwachte opdrachtduur: 4 tot 5 dagen per week, enkele maanden
Plaats/regio: NH
Profiel van het bedrijf: een gemeente
Profiel van de opdracht: Als adviseur van budgethouders verantwoordelijk voor maand en kwartaalafsluitingen, begroting, jaarrekening. sparringspartner
Profiel van de manager: Minimaal HBO niveau ervaring binnen gemeentes, ervaring met financiele analyses en het opstellen van financiele overzichten
Opmerkingen: indicatie uurtarief € 60,-/€ 65,- per uur (inclusief reiskosten) excl. BTW
51021Interim controller Details Inzien/reageren
6 maanden met kans op verlenging | Groot Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim controller met gemeente ervaring
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met kans op verlenging
Plaats/regio: Groot Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Opvulling tijdens de werving van de permanente invulling. Allround business en financial control taken.
Profiel van de manager: - Gemeente ervaring - Per direct beschikbaar - Uurtarief is afhankelijk van het profiel
Opmerkingen:
51014Interim Manager Business Unit Industries Details Inzien/reageren
6 tot 12 maanden, 5 dagen per week. | Nederland Oost/Mid
 
Hier reageert u op: Per direct Interim Manager Business Unit Industries bij 'system integrator'. Projecten en dienstverlening met eigen P&L verantwoordelijkheid.
Verwachte opdrachtduur: 6 tot 12 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland Oost/Mid
Profiel van het bedrijf: Projecten en dienstverlening op hoog technologisch- en software niveau door heel Nederland. BU omvat 50 medewerkers. Rapportage rechtstreeks aan CEO van de onderneming.
Profiel van de opdracht: Operationeel verantwoordelijk voor bid/tender processen. Organisatie, planning en realisatie van projecten en onderhoudsopdrachten binnen budget. Ontwikkel strategie en definieer product/marktcombinaties, breng visie en focus aan en vertaal naar operatie.
Profiel van de manager: WO/HBO+ werk en denkniveau bij voorkeur in elektrotechniek met bedrijfseconomische kennis. Ruime ervaring in eindverantwoordelijke positie in herstructureringsomgeving. Hands on mentaliteit. Staat dicht bij de mensen in de operatie. Komt uit installatie, proces- automatiseringsbranche.
Opmerkingen: Per direct beschikbaar. Dagtarief max 800-900 euro.
51013Interim General Manager Details Inzien/reageren
4 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim General Manager. WIj zijn een middelgrote organisatie
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Wij opereren binnen het FMCG segment. Leveren aan de B2B markt.
Profiel van de opdracht: Huidige GM zal om medische redenen enkele maanden uitgeschakeld zijn. Enerzijds 'op de winkel passen'. Anderzijds ook de mogelijkheid oppakken om veranderingen in gang te zetten om financieel sterker te worden. Leiding geven aan 5 leidinggevenden/coördinatoren. Platte organisatie, 50 mdw. Belangrijk gedeelte in fabriek, ander gedeelte op kantoor.
Profiel van de manager: Ervaring in bedrijfsvoering. Geen financieel manager maar wel duidelijke financiële affiniteit. Motivator. Peoplemanager. Procesoptimalisatie.
Opmerkingen:
51012Interim Marketing Manager Details Inzien/reageren
3 maanden | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht: interim Marketing Manager binnen ons bedrijf
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een niet al te grote 'goede doelen organisatie'.
Profiel van de opdracht: Wij willen nieuwe kanalen aanboren en nieuwe kansen creëren. Je ontwikkelt zelf strategieën en bewaakt de uitvoering. Stuurt op resultaat. En maakt dit resultaat voor ons aantoonbaar waar. Draagt tegen het einde van de opdracht de uitvoering over aan vaste medewerker en blijft daarna wellicht beperkt verbonden aan ons bedrijf.
Profiel van de manager: Ervaren marketeer. Creatief. Conceptueel denken. Crossmedia. Netwerker, toegankelijk en flexibel.
Opmerkingen:
51074Interim PHP/C# developer Details Inzien/reageren
3 tot 6 maanden, 4 tot 5 dagen per week. | Provincie Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, freelance/Interim PHP/C# developer
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, 4 tot 5 dagen per week.
Plaats/regio: Provincie Utrecht
Profiel van het bedrijf: - Bekende speler e-commerce - Goed bereikbaar met auto en OV.
Profiel van de opdracht: In verband met het oppakken van projecten is onze klant op zoek naar meerdere developers om te werken aan legacy en recente code.
Profiel van de manager: Op zoek naar kandidaten met het volgend profiel: - Ervaring met PHP als back-end taal - Kennis/ervaring met Yii en/of Laravel als framework - Ervaring met C# is een pré - Teamplayer - Je kunt tegen af en toe heavy metal, klassiek, rock&roll, ska, trip-hop of andere exotische stijlen
Opmerkingen: Mooi uitdagend project, 3 tot 6 maanden met optie op verlenging. Positie van 32 tot 40 uur per week.
51011Interim HR Consultant Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week waarvan meer dan de helft in het buitenland | R\'dam/Scandinavië
 
Hier reageert u op: Gezocht met grote spoed: Internationale Interim HR Consultant voor een prestigieuze projectorganisatie.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week waarvan meer dan de helft in het buitenland
Plaats/regio: R\'dam/Scandinavië
Profiel van het bedrijf: De klant is een internationaal consortium van internationale aannemers uit verschillende landen, belast met de uitvoering van een prestigieus tunnelproject in Scandinavië. Hier wordt een tijdelijk bedrijf voor ingericht waarbinnen ook HR nodig is.
Profiel van de opdracht: Als HR Consultant wordt je belast met de inrichting van de HR organisatie binnen dit (tijdelijke) bedrijf. Je draagt er zorg voor dat er recruitment staat opgelijnd om het project te bemannen. Het gaat om zo\'n 1500 blue collar en 300 white collar medewerkers. Je richt de HR afdeling zo in dat deze conform de lokale wetten functioneert (arbeidscontracten, ontslag e.d.), bent betrokken bij de performance cycle etcetera. Kortom, alles wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van HR.
Profiel van de manager: Je bent een ervaren HR professional met zo\'n tien jaar ervaring, o.a. op het gebied van internationale expat projecten (harde eis), bij voorkeur in de aannemerij, baggeren, off shore e.d. Je begrijpt de dynamiek van de expat wereld en spreekt vloeiend engels (harde eis). Je bent bereid om zo\'n drie dagen per week werkzaam te zijn in Scandinavië. Tarief ongeveer EUR 70,- en nachtvergoedingen.
Opmerkingen: Werkzaamheden in NL vinden plaats vanuit de regio Rotterdam/Utrecht. Indien je niet voldoet aan de bovengenoemde harde eisen, heeft reageren geen zin. De klant heeft zeer veel haast met de invulling dus in het weekend reageren geeft voorrang.
51009Interim Project manager Industrie Details Inzien/reageren
6 maanden, 40 uur gemiddeld 5 dagen per week. | Randstad
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Project manager Industrie.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 40 uur gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Industrie
Profiel van de opdracht: • Lead the project internally and act as bridge between different stakeholders • Gather understanding of shipping related processes and contribute in defining requirements and improvements • Make sure project is delivered according to scope, goals and deliverables • Maintain project schedule and timeline • Plan resources from IT and operations • Monitor progress and budget • Manage issues and risks • Present to stakeholders reports on progress as well as problems and solutions.
Profiel van de manager: Practical project management knowledge & experience • Knowledge of general PM techniques and tools • Experience in strategic planning, risk management and/or change management • Experience from Transport & Logistics industry is a plus
Opmerkingen: interim rate, fulltime
51068Interim Senior Archeoloog Details Inzien/reageren
Startdatum 10-3-2019, einddatum 10-9-2019, optie tot verlenging 6 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Eindhoven
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Senior Archeoloog
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-3-2019, einddatum 10-9-2019, optie tot verlenging 6 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een archeoloog die gemeenten en andere overheden adviseert op het gebied van archeologie.
Profiel van de opdracht: Beoordelen van programma’s van eisen, archeologische rapporten, offertes, plannen van aanpak. Opstellen van Programma’s van Eisen. Verrichten van archeologisch bureauonderzoek ten behoeve van archeologische gebiedsbeschrijvingen. Adviseren van gemeenten in het kader van ruimtelijke ordeningsprocessen en vergunning trajecten. Mede ontwikkelen van beleidsplannen en erfgoedkaarten voor gemeenten.
Profiel van de manager: Afgeronde academische opleiding in de Noordwest-Europese archeologie. Aantoonbare meerjarige ervaring en kennis met de archeologie, het landschap en de bodem in de regio. Ervaring met gemeentelijke planprocessen, beleidsvorming- en ontwikkeling op het gebied van archeologie en/of ruimtelijke ordeningsprocessen en ervaring in het omgaan met ambtelijke en bestuurlijke aspecten binnen de overheid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
51006Interim SEA Marketing Manager Details Inzien/reageren
40 uur per week obv 12 maanden. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim SEA Marketing Manager in Amsterdam gezocht!
Verwachte opdrachtduur: 40 uur per week obv 12 maanden.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie is een erg snel groeiende e-commerce speler op fashion- en lifestyle vlak. Verder zijn zij marktleider in de Benelux en hebben zij meer dan 5 miljoen actieve leden.
Profiel van de opdracht: • Opzetten, implementeren en bijsturen van de SEA strategie en campagnes • Focus ligt niet zozeer op pure volume en traffic groei maar voornamelijk op de quality van de nieuwe leden. Hoeveel kopen er binnen 1 maand na lidmaatschap. Voor elke campagne de terugverdientijd optimaliseren en bijsturen door continue opvolging van de nieuwe leden tijdens hun lifecycle. • Dit team focust zich enkel op performance marketing, het branding stuk wordt opgenomen binnen de lokale marketing teams.
Profiel van de manager: • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een management functie • Ervaring in acquisitie management en internationaal management zijn een plus • Bij voorkeur een universitair diploma • Je bent een online marketeer met ervaring in e-commerce • Een echte team player • Resultaat gedreven • Een analytische denker • Je hebt strategische en tactische inzichten • Vloeiend in Nederlands en Engels. Kennis van Frans is een plus
Opmerkingen:
51004Interim Global Purchaser (manufacturing) Details Inzien/reageren
12 maanden, full0-time | Omg. R'dam/Den Haag
 
Hier reageert u op: Interim Global Purchaser (manufacturing)
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, full0-time
Plaats/regio: Omg. R'dam/Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onderneming is actief in de ontwikkeling, productie en wereldwijde vermarkting van (gerobotiseerde) installaties.
Profiel van de opdracht: De Head of purchasing heeft een team van 6 Global category managers en 5 Global Purchasers. Je werkt nauw samen met de category managers. Vooral zorg je voor de rimpelloze toelevering aan manufacturing. Je wordt ook betrokken bij het NPD proces. Jouw primaire stakeholders zijn de productiemanagers en R&D. Je krijgt met alle leveranciers, dus ook de meest strategische, te maken. Je bouwt een goede relatie op en faciliteert de inbreng van innovatie en kennis. Je doet audits bij leveranciers.
Profiel van de manager: * Afgeronde HBO opleiding. * Ruime ervaring met inkoop t.b.v. manufacturing * Ervaring met begeleiding van NPD (innovatie) * Ambitieus, harde werker, ondernemend, denkt ‘out of the box’ en kan ‘brutaal veel leveren’. * Zacht op de relatie, hard op de bal. * Goed in stakeholder management, communicatief sterk.
Opmerkingen:
50996Interim Legal Counsel Details Inzien/reageren
circa 4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Legal Counsel. Samen met de Manager Legal ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse gang van zaken; je zoekt intensieve samenwerking met de partners en adviseert de verschillende business units op juridisch gebied
Verwachte opdrachtduur: circa 4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie in de FMCG / Food & Beverage sector
Profiel van de opdracht: Je bent het aanspreekpunt voor alle juridische- en compliance gerelateerde aangelegenheden op het gebied van; Franchising, Real Estate, Privacy, Marketing & Communicatie en Compliance. Je communiceert juridische richtlijnen o.a. aan franchisenemers en ondersteunt deze bij eventuele procedures.
Profiel van de manager: Legal Counsel (generalist) met circa 5 jaar ervaring, Affiniteit met de FMCG / Food sector, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
Opmerkingen:
51001Interim controller Details Inzien/reageren
Opdracht is voor 24 uur per week en de duur is nog onbekend. | Alkmaar
 
Hier reageert u op: Voor onze opdrachtgever in Alkmaar zijn we met spoed op zoek naar een interim controller met kennis van subsidies en de AWBZ en WMO regelgeving.
Verwachte opdrachtduur: Opdracht is voor 24 uur per week en de duur is nog onbekend.
Plaats/regio: Alkmaar
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Een greep uit de werkzaamheden: Je maakt (management)rapportages en overlegt deze met het managementteam; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en hebt hierover contact met de accountant; Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van aanbestedingen, analyses, begrotingen, opstellen van facturen voor onderaannemers en voer je controles uit op de proces KPI’s;
Profiel van de manager: Je bent bekend met financiële applicaties en automatiseringspakketten, besturingssystemen en programma’s; Je hebt kennis van administratieve procedures en relevante wetgeving en subsidies; Kennis en ervaring met AFAS en kennis van welzijnswerk zijn een pré; Je hebt een sterk analytisch vermogen en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; Je bent ordelijk en nauwkeurig
Opmerkingen:
50995Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Utrecht e.o.
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht e.o.
Profiel van het bedrijf: ICT
Profiel van de opdracht: ondersteuning bij financial audit, financial control, tax accounting, consolidatie, jaarrekening, analyse, hands-on administratie
Profiel van de manager: - gedegen financial control ervaring, senior maar ook hands-on, achtergrond in accountancy + business ervaring, kennis van diverse systeem
Opmerkingen: Tarief EUR 70,- Beschikbaarheid op korte termijn Start: asap
50994Interim Projectcontroller Details Inzien/reageren
3-6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | West-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectcontroller
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: West-Brabant
Profiel van het bedrijf: Organisatie is actief in de energie- netwerksector.
Profiel van de opdracht: De projectcontroller zorgt voor een gedegen financiële voortgang van diverse lopende projecten (10-20 mln), kostenbewust en strak op budget
Profiel van de manager: - min. 5-10 jaar ervaring binnen infrastructurele projecten (bij voorkeur Bouw, Water, Energie en/of Rail) - gewend te werken met projecten van min.10 miljoen - meebouwen aan een gedegen project-organisatie
Opmerkingen: Start uiterlijk 1 maart a.s. Tarief tussen 70-80
51041Interim Communicatieadviseur Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week, optie op verlenging. | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Interim Communicatieadviseur met ervaring binnen de overheid
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week, optie op verlenging.
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente in de regio Den Haag
Profiel van de opdracht: We zoeken een senior communicatieadviseur die vanuit het klantteam ‘Interne organisatie’ de afdelingen, het management en het bestuur adviseert en ondersteunt. Je levert bruikbare adviezen en plannen op het gebied van interne en externe communicatie én je pakt de uitvoering daarvan op. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om interne communicatie, financiële jaarstukken financiën, dienstverlening, strategische personeelsplanning en integriteit. Ook neem je deel aan de Veiligheidsregio (o.a. crisiscomm.)
Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde HBO en communicatieopleiding op niveau C/D. Je hebt de afgelopen tijd minimaal 5 jaar als communicatieadviseur gewerkt. O.a. schrijven van persberichten, social media berichten, brieven, teksten etc. Recent ook 2 jaar voor overheden.
Opmerkingen: Reacties graag voorzien van CV van maximaal 5 pagina's en inclusief 2 relevante referenties. Reacties na woensdag 20-2 kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Tariefsindicatie 80€
50974Interim Locatiemanager Dialysecentrum Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Randstad
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Locatiemanager Dialysecentrum bij een ziekenhuis
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Binnen 1 vd ziekenhuisdivisies richt het Dialysecentrum zich op de behandeling van een specifieke, chronische patiëntenpopulatie. Een groep met een hoog intensieve zorgbehoefte en veelal planbare, frequente, repeterende zorgbehandeling.
Profiel van de opdracht: Er werken 2 verpleegkundige teams (2 dagelijkse shifts) en het centrum is ook op zaterdag geopend. De teams tellen in totaal zo'n 30 fte verpleegkundigen die worden aangestuurd door 2 (parttime werkende) Unithoofden. Mede ivm herschikking van management en aandachtsgebieden icm voorliggende projecten en een doelmatigheidsopgave is per zsm behoefte aan een ervaren Locatiemanager. Thema's: eindverantw voor centrum (30 fte); ontwikkelen/coachen Unithoofden; projectmgnt (LEAN), P-management
Profiel van de manager: Afgeronde, relevante HBO opleiding aangevuld met meerjarige interim lijnmanagement ervaring op tactisch niveau binnen de ziekenhuiszorg. Goede projectmanagement skills en bedrijfskundig perspectief. Beschikt over uitstekende management kwaliteiten in de aansturing, doorontwikkeling en coaching van unithoofden. Je weet oude patronen te doorbreken, spreekt mensen aan op (on)gewenst gedrag en biedt duidelijkheid, structuur en richting. Je creëert rust en vertrouwen en krijgt mw's mee
Opmerkingen: Aanvulling opdracht: analyseren/oplossen van een aantal bestaande knelpunten (oa ombuigingsopgave vw personeelstekort), doorvoeren structurele verbeteringen, voorbereiden/ondersteunen bij het (in de toekomst) inrichten van een meer procesgeorganiseerde eenheid. Start zsm; reacties graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid (eventuele vakanties..) en scherp tarief.
50968Interim Senior Productontwikkelaar / Projectmanager innovatieprojecten Details Inzien/reageren
3 maanden, optie op verlenging. min 24 uur | oosten van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht interim Senior Productontwikkelaar / Projectmanager innovatieprojecten in de energiesector
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, optie op verlenging. min 24 uur
Plaats/regio: oosten van het land
Profiel van het bedrijf: Organisatie actief in de energiesector. Vanwege transportcapaciteitsproblemen actief in projecten en innovaties gericht op het balanceren van vraag en aanbod van energie, inkoop flexibiliteit en sturing in elektriciteitsnet en dmv nieuwe tarieven.
Profiel van de opdracht: Binnen een innovatieprogramma van vraag en aanbod verantwoordelijk voor voorbereiding van pilots voor een nwe tariefstructuur, implementatie van flexdata bij netbeheerder, structuur aanbrengen bij agile-implementatie van flexibiliteit in het bedrijfsvoeringscentrum. mede verantwoordelijk voor implementatie van innovatieve oplossingen met hoge realisatiesnelheid. Goede sturing op realisatie, mogelijke risico's en borgen van betrouwbaarheid van bedrijfsvoering. Monitoren van raakvlakken
Profiel van de manager: afgeronde HBO/WO opleiding, min 10 jr projectmanagementervaring met innovatieprojecten, min. 10 jr ervaring binnen de energiesector, min. 10 jr ervaring met optimalisatie van werkprocessen binnen agile, min. 10 jr ervaring met begeleiden van multidisciplinaire team, sterk in organiseren en plannen, groot verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, communicatief sterk, stevige gesprekspartner, makkelijk kunnen levelen, samenwerkingsgericht, effectieve besluitvorming
Opmerkingen: erv binnen energiewereld en flexibiliteit en energiemarkten is een harde eis, evenals projectleider van innovatieprojecten. cv in Word. Tarief max 90,- all in.
50980Interim accountmanager / vertegenwoordiger Details Inzien/reageren
3 maanden met mogelijkheid tot verlenging, gemiddeld 4 dagen per week. | Tilburg
 
Hier reageert u op: Interim accountmanager / vertegenwoordiger
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Tilburg
Profiel van het bedrijf: Startend payroll bedrijf op zoek naar verbreding van de portefeuille.
Profiel van de opdracht: De bestaande klanten ondersteunen maar vooral de acquisitie van nieuwe klanten. Vergroten van de naamsbekendheid.
Profiel van de manager: Een ervaren kandidaat met aantoonbare resultaten.
Opmerkingen:
50976Interim Kwartiermaker Nieuwe Woonconcepten Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 24-28 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker Nieuwe Woonconcepten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 24-28 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Er is veel vraag naar woningen, waardoor tempo en wijze van invulling van nieuwbouw worden aangepast.
Profiel van de opdracht: Je vervult een verbindende functie tussen initiatieven en de gemeente, die op zoek gaat naar mogelijke geschikte (tijdelijke) locaties en onderzoek doet naar verschillende type gemengde woonvormen en de bijdrage van de gemeente daaraan. Je verbindt initiatieven (particulier en zakelijk) en de gemeentelijke organisatie. Je zoekt kansen en mogelijkheden voor omzetten van (zorg)vastgoed naar (gemengd) wonen en onderzoekt mogelijke co-financiering met beleggers. Adviseren over inzet woonconcepten.
Profiel van de manager: HBO of academisch niveau. Meer dan 6 jaar ervaring in het domein wonen bij een overheidsorganisatie. In recente opdrachten ervaring met corporaties, beleggers en ontwikkelaars. Ervaring met complexe woningmarkt vragen. Aantoonbaar netwerk in het domein wonen. Goede bestuurlijke sensitiviteit en goede communicatieve vaardigheden
Opmerkingen: Geïnteresseerd in deze aantrekkelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50960Interim Project Controller Details Inzien/reageren
40 hours, 5-6 monhts | Schiphol-Rijk
 
Hier reageert u op: We are hiring per direct an Interim Project Controller (40 hours) based in Schiphol-Rijk
Verwachte opdrachtduur: 40 hours, 5-6 monhts
Plaats/regio: Schiphol-Rijk
Profiel van het bedrijf: Our client is an American international telecommunications and television company.
Profiel van de opdracht: Project controlling for large entertainment development projects, including business case analysis, accounting assessment, contract management, project status reporting and business partnering with PM and Business management.
Profiel van de manager: • University degree in finance, accounting, or related discipline is required; previous experience in controlling • At least 5 years’ of experience in project control within telecom branches (strong preference) • Business partnering skills • Good accounting knowledge on a.o. capitilization rules • System knowledge Oracle, Clickview, HFM • Excellent knowledge of Excel
Opmerkingen: Freelance tariff € 66,- excluding VAT, including travel expenses • Start date: ASAP • Period: 5 months • An international environment where you can learn a lot in challenging projects
50981Interim HR Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., dur 3 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-32 uur per week | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim HR Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., dur 3 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter tijdelijke versterking zoekt men een ervaren generalistische HR Adviseur.
Profiel van de opdracht: Kennis en ervaring met APPA (Algemene Pensioenwet politieke Ambtsdragers) regeling. Je ondersteunt en adviseert leidinggevenden van het management, griffie en mogelijke andere afdelingen op tactisch niveau over de uitvoering van HR-beleid en de toepassing van HR instrumenten. Je geeft samen met je collega’s uit het klantteam (interne organisatie) integrale adviezen over de bedrijfsvoering. Je adviseert en ondersteunt de werkgeverscommissie vanuit HR.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring met APPA (Algemene Pensioenwet politieke Ambtsdragers) regelingen blijkend uit het CV. Aantoonbare werkervaring als ondersteuner vanuit HR richting de werkgeverscommissie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid.
50966Interim Logistiek Makelaar Details Inzien/reageren
Startdatum 1-4-2019, einddatum 31-3-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 16 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Logistiek Makelaar
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-4-2019, einddatum 31-3-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Belangrijk doel is het verminderen van de ecologische footprint van bedrijven.
Profiel van de opdracht: Initiëren, regisseren en begeleiden van projecten met slimme mobilitetsoplossingen in de (logistieke) sector die leiden tot CO2-reductie. in gesprek met verladers en vervoerders streven naar mobiliteitsoplossingen die vanuit maatschappelijk oogpunt leiden tot CO2-reductie en vanuit bedrijfseconomisch oogpunt tot kostenreductie voor de vervoerder en/of verlader.
Profiel van de manager: HBO-opleiding in de logistiek of over minimaal 5 jaar ervaring in een logistieke functie bij een logistiek dienstverlener of verlader. Brede kennis van de logistiek in het algemeen en van de samenstelling van de logistieke keten in het bijzonder. Ruime en recente ervaring met advisering in de logistieke sector. Ervaring hiermee in de regio is een pre. Ervaring met CO2 reductie en slimme mobiliteitsoplossingen.
Opmerkingen: Heb je interesse in deze parttime interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting en/of motivatie alsmede tarief en beschikbaarheid.
50958Interim controller Details Inzien/reageren
3/4 maanden, per direct, 40 uur per week | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Interim controller voor ons bedrijf gezocht, 3/4 maanden, per direct, opzet nieuwe NL entiteit, implementatie Dynamics NAV, internationale distributie
Verwachte opdrachtduur: 3/4 maanden, per direct, 40 uur per week
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een Europees distributiebedrijf, verkoop en service van energie-opslagsystemen, Amerikaans bedrijf maar platte organisatie, vestigingen in US/NL/UK/FR
Profiel van de opdracht: Hands-on support implementatie / inrichting Dynamics NAV, opzet NL entiteit, reporting, BTW, etc.
Profiel van de manager: Financial met kennis van ‘basic’ finance processen, ervaring met conversie/inrichting in Dynamics NAV, begrip voor diverse belangen (shareholders),
Opmerkingen: Svp gerichte profielschets + foto + CV + scherp tarief, geen recruitment
50954Interim Medisch Adviseur/Arts Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 18 tot 36 uur per week. | Nederland
 
Hier reageert u op: Wanted: Interim Medisch Adviseur/Arts Maatschappij & Gezondheid/Arts Sociale Geneeskunde voor onze organisatie.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 18 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een ZBO met als taak het beoordelen of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS.
Profiel van de opdracht: Als medisch adviseur onderzoek je individuele aanvragen en adviseer je in het kader van de Wet langdurige zorg (Wlz). Je verzamelt, analyseert en onderzoekt relevante dossierinformatie en bent daarbij in contact met diverse disciplines. De uitkomst hiervan vertaalt zich in een weloverwogen advies ter ondersteuning van de beoordeling.
Profiel van de manager: We zijn op zoek naar een teamspeler die makkelijk communiceert en open staat voor verandering. Je bent BIG geregistreerd en hebt ervaring in de sociale geneeskunde. Zowel schriftelijk als mondeling communicatief kan je jezelf helder uiten. Je bent besluit vaardig, neemt verantwoordelijkheid en hebt een brede inhoudelijke interesse in de gezondheidszorg in al zijn facetten.
Opmerkingen: Deze opdracht is zowel voor mannen als vrouwen beschikbaar. De locaties van de opdrachten zijn Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.
50951Interim PMO/managementassistent Details Inzien/reageren
10 maanden, optie op verlenging | Oost en Zuid NLD
 
Hier reageert u op: Interim PMO/managementassistent (specialistische ondersteuning voor projectleiders van grote complexe projecten)
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, optie op verlenging
Plaats/regio: Oost en Zuid NLD
Profiel van het bedrijf: Organisatie actief in de energiesector en verantwoordelijk voor aanleg van nieuwe hoogspanningsverbindingen. Afdeling is verantwoordelijk voor realisatie en aanleg, incl onderzoeken, vergunningen en overeenkomsten
Profiel van de opdracht: plannen, organiseren en voorbereiden van in- en externe vergaderingen, incl verslaglegging en bewaking voortgang/ actiepunten, coördinatie en mede-opstellen van documenten (bv besluitvormingsnotities & tijdlijndocumenten), archivering projectdocumentatie (schriftelijk en digitaal webbased sharepoint / meridian en CRM), verzorgen en optimaliseren projectsecretariaat, in- uitgaande correspondentie, verwerking en distributie van projectinfo, werk nauw samen met het team.
Profiel van de manager: HBO opleiding, ruime erv als PMO, projectmanagementassistent van technische projecten(teams), onderscheid hoofd- en bijzaken en prioriteiten van Overall Project Lead, projectteamleden en eigen wzk, zelfstandig, proactief, aanjager, sterk in plannen en organiseren, helicopterview, meedenkend, zorgvuldig, samenwerking, ontzorgend, faciliterend, resultaat- en klantgericht, communicatief sterk, Engels en Ned, \'spin in het web\', stressbestendig, kan veel aan, energiek, gedreven, analytisch, positief
Opmerkingen: Bereid te reizen binnen Oost en Zuid Nederland. Tarief max 70,- incl reiskosten woon-werk.
50949Interim Projectleider (elektro)-technische Projecten Details Inzien/reageren
12 maanden, 4/5 dagen | Noord en Oost NLD
 
Hier reageert u op: Gezocht per direct: Interim Projectleider (elektro)-technische Projecten
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 4/5 dagen
Plaats/regio: Noord en Oost NLD
Profiel van het bedrijf: Bedrijf actief in de energiesector
Profiel van de opdracht: Beoordeelt projectaanvragen op maak- en haalbaarheid, opstellen projectplannen, uitwerking scope en risico's, omgevingsmanagement, projectmanagement tijdens ontwerp, aanbesteding, realisatie en nazorg, aansturing & begeleiding van projectteamleden en externe mdw, oplossing van organisatorische en technische problemen, voorbereiden en uitvoeren van aanbestedingen, coördinatie contractmanagement, coördinatie oplevering van leveranciers en adviseurs, marktverkenning, stakeholdermanagement.
Profiel van de manager: Technische HBO/WO E, ruime erv als projectleider met grote/complexe elektro/infrastructurele projecten binnen technische organisaties. ervaring met UAV-Gc contracten, SCB en SE, Ned en Engels, projectmanagement, communicatief, organisatorisch, stakeholdermanagement, omgevingsmanagement, omgevingsbewust, daadkrachtig, onafhankelijk, onderhandelaar, erv met aanbestedingen, resultaatgericht, samenwerkingsgericht.
Opmerkingen: Echte stevige aantoonbare projectleiders ervaring binnen technische projecten met e component. Tarief incl reiskosten woon-werk. Bereid om op 2 locaties te werken (Noord en Oost Nederland)
50948Interim Customer Service manager Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Customer Service manager.
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Voor een zakelijk dienstverlener met een grote e-commerce component zijn we op zoek naar een interim Customer Service (CS) manager.
Profiel van de opdracht: De Customer Service manager is de schakel tussen de klanten en de interne organisatie. Zorgt voor een zo goed mogelijke klantbeleving. Helpt klanten dagelijks met vragen over producten, dienstverlening, online orders e.d. De huidige Customer Service Manager heeft behoefte aan een coach om te versnellen op enkele onderwerpen. Zoekt daarvoor een coach/consultant om diverse onderwerpen op te pakken.
Profiel van de manager: - Hbo opleiding in een commerciële richting; - people manager, coach, stressbestendig, communicatief; - Circa 10 jaar werkervaring. Kenmerken: process gerichte people manager - coach, resultaatgericht, analytisch, stressbestendig en communicatief. 5-7 jaar leidinggevende ervaring in een commerciële customer service omgeving.
Opmerkingen: Verantwoordelijkheden: - Fungeert als coach voor de huidige CS manager; - analyseert en bepaalt de strategische en operationele activiteiten om een efficiënter proces en hoge klant-tevredenheid te krijgen (lange termijn beleid, klantfocus, procesoptimalisatie/ effectieve klantondersteuning, personeelsmanagement); - stuurt een team van circa 30 CSR’s (3 teamleads) verdeelt over klantbeleving en -support; - geeft als people manager en coach het team rust en vertrouwen in een veranderende omgeving.
50947Interim Bwise Consultant Details Inzien/reageren
6 maanden - Full time | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Per direct gezocht: Interim Bwise Consultant.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden - Full time
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Financial Services
Profiel van de opdracht: BWise Consultant voor implementatie en onderhoud van Risk Assessment-, Incident Management- en Control Testing modules in BWise.
Profiel van de manager: • > 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van BWise, RDS implementaties en het analyseren en oplossen van gaps in de BWise implementatie. • Ervaring met implementatie van o.a. ORM, LD and IC BWise Building Block Solutions (BBS) • Bekend met Cobit – ISO control testing • Analytisch sterk
Opmerkingen:
50963Interim Inkoper Facility Management Details Inzien/reageren
Projectduur is 6 maanden | Dordrecht
 
Hier reageert u op: Per direct een Interim Inkoper Facility Management gezocht
Verwachte opdrachtduur: Projectduur is 6 maanden
Plaats/regio: Dordrecht
Profiel van het bedrijf: Internationaal opererende energieleverancier.
Profiel van de opdracht: Als inkoper neem je deel aan multi functionele teams voor het uitvoeren van tenders. Je voert het strategische inkoopproces uit voor de categorieën binnen je portefeuille en onderhoudt de relatie met leveranciers en interne klanten. Daarmee ben je verantwoordelijk voor het inkopen van goederen en diensten op het gebied van Facility Management en uiteraard de opvolging van contractafsluitingen en eventuele claims.
Profiel van de manager: - Je hebt minimaal 2 jaar relevante inkoop ervaring - Je hebt een afgeronde HBO opleiding - Je hebt minimaal NEVI 1, NEVI 2 is wenselijk - Ervaring met SAP is een pre - Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en hebt basiskennis van de Duitse taal
Opmerkingen: Je kunt je beschikbaar en interesse aangeven t/m vrijdag 15 februari. Bij voorbaat dank!
50950Interim Mid Office Payments Officer Details Inzien/reageren
5 dagen per week 3 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Mid Office Payments Officer
Verwachte opdrachtduur: 5 dagen per week 3 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Buitenlandse Bank
Profiel van de opdracht: - Zorg dragen dat alle processen en activiteiten voldoen aan de interne en externe compliance regelementen - Betalingen (mutaties) autoriseren met de volgende systemen: AS400, OVS, SWIFT - Optimaliseren van processen en werkstandaarden - Verantwoordelijk voor rapportages aan management en stakeholders. - Goed begrip AML en regulatory sancties, maatregelen nemen indien nodig. - Engels en Nederlands
Profiel van de manager: Ervaring op een Mid Office afdeling (payments) is een must ! - Engels en Nederlands is een must!
Opmerkingen:
51018Interim Project Management Officer (PMO) Details Inzien/reageren
Startdatum 11-3-2019, duur 4 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Project Management Officer (PMO)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-3-2019, duur 4 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote vervoersorganisatie. Voor ondersteuning van het programmamanagement zoekt men een ervaren PMO'er.
Profiel van de opdracht: Proactief meedenken en adviseren over verbeteringen. Vergaderingen van portfolioboard en programma management team voorbereiden, o.a. opstellen agenda, deelnemers uitnodigen, locaties regelen, verslaglegging en proactief beheren actielijst. SharePoint inrichten en onderhouden en gebruik ervan binnen het programma stimuleren. Deelnemen aan de discussies bij de Portfolio Wall samen met de Product Owners. Vertaling maken naar roadmaps en rapportages verzorgen.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO-opleiding. Minimaal 4 jaar werkervaring in een projectmatige omgeving in een rol als PMO-er in grote projecten / programma’s in grotere organisaties. Je hebt kennis van Agile werken en processen en het ICT werkveld. Je hebt een uitstekende beheersing van MS Office tools. Je hebt ervaring met SharePoint.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50956Interim Projectleider Bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 1-12-2019, optie tot verlenging, 24-32 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-12-2019, optie tot verlenging, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter versterking van de bedrijfsvoering is een drietal projecten geformuleerd, waarvoor men een projectleider zoekt.
Profiel van de opdracht: De drie projecten zijn: (1) Stapsgewijs verandering in werken aan het opzetten van een vernieuwde P&C cyclus voor het geheel; (2) Dynamische bedrijfsvoering agenda verder uitwerken en voorzien van instrumentarium; (3) Versterking van vakmanschap in de bedrijfsvoering (skills, competenties en houding en gedrag).
Profiel van de manager: Opleiding op WO-niveau. Ervaring als projectleider op het gebied van bedrijfsvoering i.c.m. veranderkundige aspecten. Ervaring met doorontwikkeling P&C cyclus, inrichten portfolioproces, opgave gericht werken, moderne instrumentaria voor bedrijfsvoering. Werkervaring binnen een complexe overheidsorganisatie en binnen een grote (100k plus) gemeente. Aantoonbare veranderkundige ervaring in een complexe omgeving.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
51035Interim Business Controller Details Inzien/reageren
Startdatum 10-3-2019, einddatum 31-5-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Business Controller Ruimtelijke Ontwikkeling, Economie en Duurzaamheid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-3-2019, einddatum 31-5-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het cluster Ruimtelijke ontwikkeling, Economie en Duurzaamheid (kernteam Fysiek Domein) zoekt men een ervaren business controller.
Profiel van de opdracht: Je fungeert primair als stevige business partner voor het cluster en levert een bijdrage op zowel strategisch-, tactisch- en operationeel niveau. Je bent aanspreekpunt voor de clusters waar het gaat om de vertaling van de financiële kaders op organisatieniveau naar de clusters. Je brengt advies uit aan het management over de bedrijfsvoering, de P&C producten en de ontwikkelingen op beleidsvelden. Je vertaalt de klantvraag naar concrete adviezen en signaleert mogelijke procesverbeteringen.
Profiel van de manager: Minimaal een relevante WO-opleiding. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van gemeentefinanciën en P&C-cyclus. Ervaring binnen het fysiek domein op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Relevante werkervaring bij 100.000+ gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interessante interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50955Interim Hoofd Informatiemanagement Details Inzien/reageren
Start 4-3-2019, duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden, 28 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Hoofd Informatiemanagement
Verwachte opdrachtduur: Start 4-3-2019, duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden, 28 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een tijdelijk hoofd voor het cluster Informatiemanagement.
Profiel van de opdracht: Integraal management van het cluster (financiën, personeel en werkvoorraad). Verbeteren teamcultuur en I-samenwerking op collectief eigenaarschap, van buiten naar binnen denken, rolneming, advieskracht, afspraak=afspraak en resultaatgerichtheid. Opdrachtgever van opzetten van gewenste concern I-governance (I-visie, centrale sturing van budget, contract en concern afweging passend bij College- en organisatiedoeleinden). Op managementniveau boegbeeld zijn voor strategische I-vraagstukken.
Profiel van de manager: Afgeronde academische of post-HBO opleiding op het gebied van ICT / Informatiemanagement. Ervaring als strategische lijnmanager. Aantoonbare werkervaring op het gebied van strategische IT. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als IT lijn manager in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van IT bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50978Interim Project Management Officer Details Inzien/reageren
Startdatum 13-3-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24-32 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Interim Project Management Officer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 13-3-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een programma zoekt men een ervaren PMO'er.
Profiel van de opdracht: De PMO voert samen met de programmamanager de regie over de werkpakketten. Bijhouden projectadministratie/-dossier op SharePoint, inclusief beheren toegangsrechten. Opstellen verslagen van overleggen, o.a. stuurgroep overleg. Bewaken voortgang. Bewaken en signaleren van rapportages deelprojecten en (dreigende) overschrijding van toleranties. Ondersteunen bij project- en resourceplanning en rapportages/presentaties. Opstellen beslisdocumenten. Bijhouden register van acties.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde MBO opleiding. Prince2 Foundation. IPMA PMO certificaat. Ruime en recente ervaring als PMO'er met (politiek) complexe projecten/programma’s. > 2 jaar ervaring binnen een overheidsorganisatie. Ervaring met Prince2, MS SharePoint, MS Project, MS Excel.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
51030Interim Business Controller Details Inzien/reageren
Startdatum 11-3-2019, einddatum 30-6-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 27-32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Business Controller Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-3-2019, einddatum 30-6-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 27-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de clusters binnen het sociaal domein zoekt men een business controller met focus op de financiële ondersteuning aan het cluster sociale dienstverlening.
Profiel van de opdracht: Financiële ondersteuning voor het cluster sociale dienstverlening. Bijdragen aan de oplevering van planning en control producten en zorgen dat deze een getrouw beeld geven en voldoen aan de gestelde kaders, o.a. de BBV. Signaleren van mogelijke verbeteringen in processen en helpen om deze te implementeren. Opstellen en bespreken met budgethouders van de jaarlijkse begroting, budgetten, rapportages en prognoses. Beleid vertalen naar financieel-technisch zaken en deze verwerken.
Profiel van de manager: Relevante opleiding op minimaal HBO-niveau. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van gemeentefinanciën en P&C-cyclus. Ervaring binnen het sociaal domein op het gebied van werk en inkomen. Goede kennis van Excel. Ervaring bij een 100.000 plus gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interim opdracht? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, motivatie en tarief.
50972Interim Juridisch adviseur ruimtelijke projecten Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 2-3 maanden, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Juridisch adviseur ruimtelijke projecten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 2-3 maanden, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de afdeling juridische dienstverlening zoekt men een juridisch adviseur voor de ruimtelijke projecten.
Profiel van de opdracht: Je wordt actief betrokken bij voorbereiding en uitvoering van uitdagende ruimtelijke projecten. Daarnaast adviseer je over projecten zoals de milieuzone en de uitbreiding van het voetgangersgebied in de stad en de implementatie van de Omgevingswet. Je adviseert projectmanagers over alle voorkomende juridische facetten van een project. Daarbij stuurt je pro-actief, werkt opgavegericht en integraal.
Profiel van de manager: Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht. Met bij voorkeur als afstudeerrichting (master): (ruimtelijk) bestuursrecht. Je hebt in ieder geval 6 jaar relevante en recente werkervaring in een adviesfunctie als jurist. Je hebt een belangrijk deel van die werkervaring ingevuld met het juridisch ondersteunen van projectmanagers bij de voorbereiding en uitvoering van grote en/of complexe projecten in openbare ruimte, infrastructuur en/of vastgoed.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50970Interim Marketing & Communicatie Strateeg Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Marketing & Communicatie Strateeg
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de introductie van een kortingspas op culturele-, sportieve- en jeugdactiviteiten voor bewoners met een kleine portemonnee zoekt men een marketing & communicatiestrateeg.
Profiel van de opdracht: Bij een breder publiek onder aandacht brengen van de stadspas, a.d.h.v. een op te stellen effectieve marketingstrategie. Aanboren van nieuwe doelgroepen (m.n. jongeren tussen 15-30 jaar). De strateeg wordt betrokken bij het onderzoek en gaat aan de slag met de resultaten. Zoeken van aanknoping en samenwerking binnen de gemeentelijke organisatie.
Profiel van de manager: Minimaal over HBO werk- en denkniveau. Ruime ervaring met het opstellen van marketingstrategieën en met het interpreteren van diverse onderzoeken en het gebruiken van output voor strategie. Ervaring met het opzetten van online campagnes en social media strategieën. Ervaring als marketeer bij midden tot grote complexe organisaties en op de hoogte van effectieve marketing-en communicatiemiddelen. Ervaring met de interne én externe profilering van een product of dienst
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid.
51051Interim Communicatieadviseur Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 36 Duur: 4 maanden Optie op verl. n.n.b. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 36 Duur: 4 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zoeken een senior communicatieadviseur die vanuit het klantteam ‘Interne organisatie’ de afdelingen, het management en het bestuur adviseert en ondersteunt. Je levert bruikbare adviezen en plannen op het gebied van interne en externe communicatie én je pakt de uitvoering daarvan op. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om interne communicatie, financiële jaarstukken financiën, dienstverlening, strategische personeelsplanning en integriteit. Ook neem je deel aan de Veiligheidsregio (taakorganisatie c
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Een afgeronde relevante communicatieopleiding (op C/D-niveau); Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in de afgelopen 8 jaar; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met het schrijven van persberichten, social media berichten, brieven en informatie (web) teksten blijkend uit het cv;
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51043Interim Inkoper Details Inzien/reageren
3-4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week, verlengingen mogelijk. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Inkoper voor een hoge school, NEVI 2
Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week, verlengingen mogelijk.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Hogeschool met een professioneel inkoop afdeling die op moderne manier wil inkopen. De totale jaarlijkse inkoopvolumes bedragen ca. €75mln
Profiel van de opdracht: Men is op zoek naar een inkoopadviseur die geheel zelfstandig inkooptrajecten (meervoudig onderhandse offerte-trajecten en Europese aanbestedingen) kan uitvoeren en ziet er op toe dat deze inkooptrajecten binnen de gestelde planning en conform geldende wet- en regelgeving worden gerealiseerd. Daarnaast zal deze inkoopadviseur ook administratieve werkzaamheden (bv. invoer leveranciers) verrichten in het P2P-systeem.
Profiel van de manager: HBO, NEVI 2, minimaal 3 jaar relevante ervaring, zelfstandig kunnen doorlopen onderhandse offerte trajecten en Europese aanbestedingen, kennis van P2P systemen, minimaal 1 relevante referentie in CV opnemen
Opmerkingen: Graag reacties voorzien van CV waaruit duidelijk de geschiktheid blijkt voor deze rol. Tarief incl reiskosten en excl BTW. Reacties uiterlijk tot 26/2 insturen
50977Interim Projectleider deelprojecten Details Inzien/reageren
Startdatum 11-3-2019, einddatum 11-5-2019, optie tot verlenging 8 x 3 maanden, 24 uur per week | Regio Noord Limburg
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider deelprojecten gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-3-2019, einddatum 11-5-2019, optie tot verlenging 8 x 3 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord Limburg
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een aantal deelprojecten en proeftuinen zoekt men een tijdelijk projectleider met een actueel netwerk bij overheidspartijen betrokken bij de basisregistraties.
Profiel van de opdracht: De projectleider neemt deel aan de kerngroep en ziet toe op de inhoudelijke volledigheid van projectvoorstellen, op de verbinding en het draagvlak binnen de gemeentelijke organisatie en samenwerkende gemeentes alsmede de relatie met regionale/landelijke ontwikkelingen. Dit alles binnen de scope van ruimtelijke basisregistraties.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Ruime en recente kennis van en ervaring met processen van de ruimtelijke (basis) registraties bij gemeenten. Ruime en recente ervaring met het begeleiden van (gemeentelijke) werkgroepen (gericht op het bereiken van gemeenschappelijke resultaten binnen het domein van gegevensregistraties). >2 jaar ervaring met gemeentelijke samenwerking binnen het ruimtelijk domein als projectleider, beleidsmedewerker of adviseur. >5 jaar ervaring met projectmatig werken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interim opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
51003Interim Programmamanager Archivering Details Inzien/reageren
Startdatum 4-3-2019, einddatum 9-3-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 24 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Programmamanager Archivering
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 4-3-2019, einddatum 9-3-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een te starten programma Archiveren zoekt men een ervaren programmamanager voor zowel opstellen projectopdracht (fase 1) als uitvoering hiervan (fase 2).
Profiel van de opdracht: In ruim 300 applicaties en kilometers analoog archief moeten maatregelen getroffen worden die ervoor zorgen dat wet- en regelgeving op het gebied van de Archiefwet en de AVG juist worden toegepast en geïmplementeerd. Je werkt nauw samen met de Functionaris Gegevensbescherming, de Gemeente Archivaris, de Programmamanager Digitaal en met andere collega's die archiveren en bewaren in hun pakket hebben. Natuurlijk sta je ook in contact met partners en andere verbonden partijen van de gemeente.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau (opgedaan door opleiding). Ruime ervaring binnen de overheid (> 15 jaar). Aantoonbare ervaring als eindverantwoordelijke bij minimaal 4 projecten en/of programma\'s in de informatiehuishouding. Ervaring met procesmanagement. Ervaring met het werken met, of voor verbonden partijen. Specifieke kennis van en visie op archiefbeheer en algemene kennis van meerdere vakgebieden, waaronder met name verandermanagement en projectmanagement. Ervaring met leidinggeven.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
51071Interim Senior Informatiemanager Details Inzien/reageren
Startdatum 1-3-2019, duur 6 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Senior Informatiemanager
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-3-2019, duur 6 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een informatiemanager die tevens de rol als kwartiermaker voor nadere invulling van informatiemanagement op zich neemt.
Profiel van de opdracht: Uitvoering programma “digitaliseren documentstromen” en de aansturing van het behorende projectteam, vanuit de invalshoeken digitaal archief, proces en techniek (ICT). Einddoel is een gedragen, werkbare en goedgekeurde digitale archiveringsomgeving. Andere uitvoeringsprogramma’s op het terrein van informatievoorziening en het stelsel van basisregistraties inclusief de gegevensuitwisseling in de keten. Verbinden van MT met organisatie op gebied van informatiemanagement. Het verbind
Profiel van de manager: >5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar bij een gemeente of ander lager overheidsorgaan. Kennis en ervaring met archivering en gemeentelijke landelijk standaarden zoals TMLO, DSP en PDC. Kennis en ervaring met het stelsel van basisregistraties, de uitwisseling van bijbehorende gegevens uit deze en andere ketenbronnen. Minimaal vijf projecten geleid als projectleider of projectmanager binnen gemeente of vergelijkbaar. Ervaring met opstellen beleidsstukken richting stakeholders.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interim opdracht? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50962Interim Contractmanager Details Inzien/reageren
8 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Contractmanager
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als contractmanager ga je bezig houden met de contracten die ze rijksbreed afgesloten hebben. Je hebt hierbij goed overzicht van alle contracten die in jouw portefeuille vallen en je bent de vraagbaak voor iedereen binnen de Rijksoverheid die informatie zoekt over de contracten.
Profiel van de manager: • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, zoals NEVI 1 en/of lerende voor NEVI 2, of een gelijkwaardige opleiding. • Tenminste 2 jaar aantoonbare recente ervaring met contractmanagement. • Beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week • Je beschikt over aantoonbare ervaring met het managen van contracten bij de Overheid en hebt goed zicht op de belangen van verschillende opdrachtgevers en leveranciers;
Opmerkingen: De interim-positie start z.s.m., met een inzet van 32 tot 36 uur per week uur per week, en heeft een looptijd van acht maanden, met een optie tot verlenging. Gesprekken vinden plaats op 27 en 28 februari.
51050Interim Projectleider integratie OV en Regiotaxi Details Inzien/reageren
Start: 4-3-2019 Uren per jaar: 310 Duur: 24 maanden Optie op verl. 1*12 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider verdere integratie OV en Regiotaxi
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-3-2019 Uren per jaar: 310 Duur: 24 maanden Optie op verl. 1*12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Stimuleren van verdere integratie OV en Regiotaxi door gebruik van de OV-chipkaart in de Regiotaxi en het stimuleren van OV-reizigers om gebruik te maken van Regiotaxi; Het stimuleren van het gebruik OV door het opzetten van een regionale pool voor begeleiding in het OV en het OV-ambassadeurs.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer (regiotaxi), leerlingenvervoer en vervoer dagbesteding (Wmo/ Jeugdwet/ Wlz) in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met het OV blijkend uit het cv; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met complexe samenwerkingsprocessen gericht op het verbinden van partners en belangen in de afgelopen 6 jaar;
Opmerkingen: Het maximale uurtarief bedraagt € 75,00 inclusief reiskosten en exclusief BTW; Graag reageren voor 25-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51036Interim Senior Bedrijfsvoering Specialist Details Inzien/reageren
Startdatum 15-04-2019 Einddatum 30-04-2020 Uren per week 36 uur | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Bedrijfsvoering Specialist / Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-04-2019 Einddatum 30-04-2020 Uren per week 36 uur
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan het kernteam van bedrijfsvoerings- en veranderprofessionals en ondersteunt en schept randvoorwaarden bij het regie voeren over alle verbeteracties. Je bent goed in het leggen van verbindingen met de diensten en in het analyseren van taaie knelpunten in de complexe bedrijfsvoering van de politie. Daarbij bewaak je de samenhang tussen knelpunten in de diverse domeinen. Op een enkel dossier neem je zelf het voortouw en ben je bereid en in staat om een diepgaande analyse te doen
Profiel van de manager: Minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring op het brede bedrijfsvoeringsdomein (bijvoorbeeld als auditor, controller of financieel adviseur), waarvan minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring als project-, interim- of lijnmanager. Algemene kennis van bedrijfsadministraties en de betekenis daarvan voor de bedrijfsvoering en voor de operationele processen van een organisatie. Specifieke kennis van bedrijfsadministraties op het gebied van voorraden en inkoopverplichtingen.
Opmerkingen: resume en tarief
51000Interim ict adviseur Details Inzien/reageren
10 maanden, gemiddeld 2 dagen per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim ict adviseur
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: CAO Den Haag
Profiel van de opdracht: Het onderhouden en verder ontwikkelen van ICT relevante vakgebieden gerelateerd aan de aanbestedende diensten.- Is tactisch / strategisch georiënteerd.- Signaleert en inventariseert relevante ontwikkelingen in het eigen vakgebied.- Overlegt en adviseert over de verbetering van de bedrijfsvoering op basis van onderzoek, analyses en evaluaties. - Onderhoudt het tactisch beleid en draagt zorg voor de vertaling naar operationele werkinstructies / baselines.- Administreert afwijkingen van het beleid
Profiel van de manager: Kennis verplicht: een of meerdere van de applicaties in het ICT landschap van de aanbestedende diensten. (SAP, Progress, Filenet, ITP, WCC Elise, Be Informed, Siebel CRM, Oracle SOA Suite) enz.- relevante certificering binnen het vakgebied. - Kennis van adviesprodukten (w.o. Uitvoeringstoets (UT), Bedrijfs Informatie Analyse (BIA), Informatie Analyse (IA) en Requirements Analyse (RA)). - van relevante beheermethodieken (zoals BiSL, ASL, ITIL enzovoort). kennis van Informatiebeveiliging
Opmerkingen: Reageer zo spoedig mogelijk met uw CV en motivatie in een Word-document, 2 referenten, uw beschikbaarheid en vakantieplannen en uw uurtarief incl. reis-, parkeer- en verblijfkosten, excl. BTW.
51005Interim Adviseur Inkoop Service Desk Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Inkoop Service Desk
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als Adviseur Inkoop Service Desk ga je het finance team (27 fte) versterken. In deze functie draag je samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor de inkoop in relatie tot de financiële administratie. Taken en verantwoordelijkheden die onder andere bij je rol horen zijn: • Je ondersteunt, bereidt voor, voert uit en/of adviseert op onderdelen van het bedrijfsvoeringproces van de financiële administratie (met als taakgebied de inkoopondersteuning).
Profiel van de manager: • HBO werk- en denkniveau. Je hebt een inkoop achtergrond en beschikt over een brede blik, hebt uitstekende analytische (inkoop)vaardigheden. • Je hebt relevante werkervaring en bent succesvol. Je kunt werken in teamverband en samenwerken met andere aandachtsgebieden/kennisgebieden en hebt ervaring in meerdere fases van het advies- & inkoopproces. • Je kent het financieel-economische proces binnen de rijksoverheid en je bent op de hoogte van de dynamiek van uitvoeringsorganisaties.
Opmerkingen: De interim-positie start z.s.m., met een inzet van 36 uur per week, en heeft een looptijd van vijf maanden, met een optie tot verlenging.Solliciteer dan voor woensdag 20 februari 2019
50975Interim Medior Inkoper Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Met optie voor verlenging | Assen
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medior Inkoper.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Met optie voor verlenging
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Het gaat om een positie bij het Inhuur Derden team. Het afhandelen van inhuuraanvragen, uitvoeren mini-competities en de administratieve afhandeling volgens vastgesteld proces. Onderscheidende kenmerken • Kennis inkoopprocedures, wet-en regelgeving • Kennis van de juridische kaders, • Adviserende rol • Operationele, uitvoerende taken
Profiel van de manager: Eisen • HBO • Diploma NEVI 1 • Enige relevante ervaring met inkoopvraagstukken • Werken in teamverband • Samenwerken met andere aandachtsgebieden/kennisgebieden • Procesmatige en procedurele ondersteuning van besluitvorming bij inkoopvraagstukken • Onderzoeken uitgevoerd en geven van operationeel advies • Aantoonbare ervaring met enkelvoudige offertetrajecten en meervoudig onderhandse aanbestedingen bij een (rijks-) overheidsorganisatie.
Opmerkingen: De interim-positie start z.s.m., met een inzet van 36 uur per week, en heeft een looptijd van vijf maanden, met een optie tot verlenging. Solliciteer dan voor woensdag 20 februari 2019
51060Interim Business Controller Details Inzien/reageren
fulltime, voor 9 maanden. Deta vast contract.4600-4900 br. per maand. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Business Controller voor een overheids instelling.
Verwachte opdrachtduur: fulltime, voor 9 maanden. Deta vast contract.4600-4900 br. per maand.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onafhankelijk orgaan dat werkt voor de overheid. Mooie werkomgeving.
Profiel van de opdracht: Business controller stuurt het capaciteitsmanagement, met bedrijfskundige analyses en onderhoudt contacten met relevante externe partijen zoals accountants en het ministerie. Opstellen rapportages, opstellen en bewaken budgetten. processen verbeteren en advisering.
Profiel van de manager: HBO/WO kennis van publieke financiën. 3-6 jaar werkervaring BC kan professionaliseringsslag maken binnen de organisatie.
Opmerkingen: Heb je interesse, dan ontvangen wij graag uitgebreide motivatie en CV.
50999Interim Strategisch Projectleider 'uitvoering beleidskader beheer' Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*5 maanden | Flevoland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Strategisch Projectleider 'uitvoering beleidskader beheer'
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*5 maanden
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Strategisch leiding geven aan een politiek zeer complex en gevoelig dossier met verschillende deelprojecten; Strategisch adviseren aan bestuurlijk portefeuillehouder en management; Voorzitten projectteamvergaderingen, acties uitzetten, voortgang bewaken, verslaglegging en bewaken financiële kaders; Voorbereiden bestuurlijke overleggen en op (laten) stellen van besluitvormingsdocumenten; Op directieniveau aanspreekpunt voor betrokken partners; Aanspreekpunt bij calamiteiten en crisis;
Profiel van de manager: Aantoonbare werkervaring met de in de opdrachtomschrijving genoemde werkzaamheden in de afgelopen 8 jaar; Aantoonbare kennis van het strategisch leiding geven aan complexe projecten blijkend uit relevante werkervaring; Aantoonbare kennis van het werken binnen een politiek bestuurlijke omgeving blijkend uit relevante werkervaring;
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50959Interim Medewerker administratie Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week, optie op verlenging | Amstelveen
 
Hier reageert u op: Interim Medewerker administratie (MBO) voor gemeente Amstelveen
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week, optie op verlenging
Plaats/regio: Amstelveen
Profiel van het bedrijf: Gemeente Amstelveen
Profiel van de opdracht: Op de crediteurenadministratie wordt gezocht naar een tijdelijke versterking van het team. Dit is nodig om alle achterstanden bij te werken voor wordt overgegaan op e-facturatie. Er is een ongedwongen sfeer op de afdeling van ca. 10 collega\'s. In deze rol rapporteer je aan de coördinator van de administratie
Profiel van de manager: Je hebt een MBO, goede kennis van Key2Finance en Excel. In de afgelopen 3 jaar heb je veel voor gemeenten gewerkt. Dit kan je aantonen met behulp van 2 referenties.
Opmerkingen: Graag CV, inclusief referenties uiterlijk om 20 feb insturen. Zeer scherp tarief in relatie tot uitvoerend karakter van de functie noodzakelijk.
50984Interim Stedenbouwkundige Details Inzien/reageren
Start: 25-2-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 3*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Medior Interim Stedenbouwkundige
Verwachte opdrachtduur: Start: 25-2-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 3*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar een medior stedenbouwkundige. Het gaat om iemand die genoeg ervaring en vaardigheden heeft om in overleg met klant en collega’s tot stedenbouwkundige inbreng in ruimtelijke projecten te komen. Dit in de vorm van een advies richting vergunningverlening. De gemeente zet de komende periode in op de doorontwikkeling van het vergunningen/RO-team door wekelijks dergelijke dossiers met elkaar te bespreken. De gemeente zoekt dus iemand die genoeg body heeft om in een groep zijn/haar
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding Stedenbouwkunde op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als stedenbouwkundige in de afgelopen 5 jaar; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met ruimtelijke projecten binnen een gemeente in de afgelopen 3 jaar;
Opmerkingen: Maximaal uurtarief € 65,-, incl. reiskosten, excl. BTW; Graag reageren voor 20-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50952Interim Medewerker Crediteurenadministratie Details Inzien/reageren
Van 15-3-2019 t/m 15-8-2019 Uren: 28 per week Optie verlenging | Amstelveen
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker Crediteurenadministratie
Verwachte opdrachtduur: Van 15-3-2019 t/m 15-8-2019 Uren: 28 per week Optie verlenging
Plaats/regio: Amstelveen
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: De financiële administratie bestaat uit twee teams respectievelijk Debiteuren en Crediteuren onder leiding van de Coördinator financiële administratie. In totaal zijn er op dit moment 10 medewerkers werkzaam op de financiële administratie. Er is een ongedwongen sfeer waar iets voor elkaar over hebben centraal staat en verantwoordelijkheid gezamenlijk wordt gedragen. De afdeling staat vol in veranderingen. Een nieuwe grote stap wordt gezet met de invoering van e-facturering.
Profiel van de manager: kandidaat afgeronde MBO opleiding Kennis van key2financiën (vereiste) Kennis van Excel (status gevorderde is vereiste) Secuur Communicatief vaardig in woord en geschrift Productief Vermogen om snel te leren Zowel zelfstandig als teamspeler Ervaring in soortgelijke functie bij een gemeente in de afgelopen drie jaar Flexibele instelling Goede beheersing van de Nederlands Bereidheid om op vrijdag te werken (vereiste)
Opmerkingen: Scherp tarief in relatie tot uitvoerend karakter van functie.
50953Interim Project Management ondersteuner/secretaris Details Inzien/reageren
Startdatum opdracht : zsm Einddatum opdracht : 1-7-2020 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Project Management ondersteuner/secretaris
Verwachte opdrachtduur: Startdatum opdracht : zsm Einddatum opdracht : 1-7-2020
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Fungeert als rechterhand en sparringpartner van de portfoliobureau manager. Ondersteunt het portfoliomanagement door primair in het verzamelen van informatie over de voortgang van de losse projecten en programma’s en aggregeert deze op portfolionivo. Verzorgt rapportages op portfolionivo. Ondersteunt project- en portfoliomanagement door tools, templates en methodieken er beschikking te stellen of implementatie er van.
Profiel van de manager: minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijk functie Kandidaat heeft ervaring in de publieke sector. Kandidaat heeft minimaal een HBO diploma Kandidaat is schriftelijk sterk
Opmerkingen: resume en tarief
50961Interim Sr Projectmanager Digitale toegang Details Inzien/reageren
Start: 25 februari 2019 Einddatum: 30 juni 2019, optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Sr Projectmanager Digitale toegang
Verwachte opdrachtduur: Start: 25 februari 2019 Einddatum: 30 juni 2019, optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3
Profiel van de opdracht: De projectmanager bij deze organisatie is bij uitstek in staat een brug te slaan tussen business en IT. Een groot analytisch vermogen en procesmatig inzicht maken het mogelijk om proactief te reageren op ontwikkelingen in verschillende projecten. Het beheersen van risico’s, het oplossen van issues en uitvoeren van omgevingsmanagement zijn essentiële taken van de projectmanager.
Profiel van de manager: • HBO (plus) werk- en denkniveau • Minimaal 5 jaar ervaring met werken binnen een overheidsorganisatie • Je hebt aantoonbare en ruime ervaring (> 10 jaar) met digitalisering- en veranderopdrachten • Aantoonbare werkervaring binnen een politiek/bestuurlijk complexe organisatie met veel afhankelijkheden, (tegenstrijdige) belangen, partijen en ketenpartners
Opmerkingen: Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren. Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterGH@itaq.nl de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
50969Interim Projectmedewerker Sociaal Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmedewerker Sociaal
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het ondersteunen van de buurtgerichte aanpak in de ontwikkelbuurten, onder meer door het voorbereiden van bijeenkomsten en het verzorgen van presentaties; Opstellen van een Plan van Aanpak en het verzorgen van voortgangsrapportages; Organiseren van bijeenkomsten en de voorbereiding van projectgroepen. Onder andere t.b.v. het project Blomwijck; Communicatieberichten, stafstukken, verslagen en notities schrijven + voorbereiden voor de weekstart; Contact onderhouden met ZonMw betreffende de subsidi
Profiel van de manager: Je beschikt minimaal over een hbo+/wo werk-en denkniveau, richting sociaal, financieel, juridische bijv. bedrijfskunde of sociaal juridische dienstverlenging. Kennis van het gebied en de maatschappelijke partners in Nieuw-West en in het bijzonder Osdorp. Aantoonbare werkervaring met ZonMw aanvragen voor startsubsidies. Bij voorkeur in het kader van het actieprogramma lokale initiatieven voor mensen met verward gedrag. Aantoonbare kennis van een gemeentelijke organisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50971Interim ICT Beheerder Details Inzien/reageren
Start: 1-4-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 9-10-2019 Optie op verl. Ja n.t.b. | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim ICT Beheerder (werkplek, systeem- en netwerkbeheerder)
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-4-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 9-10-2019 Optie op verl. Ja n.t.b.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het beschrijven en beheren van ICT apparatuur, applicaties en gebouwgebonden systemen van een aantal directies en dit waar mogelijk migreren naar de standaarden die beschikbaar zijn of overdragen aan de lijn. Het ontmantelen van decentrale datacenters bij een aantal directies.
Profiel van de manager: Minimaal over hbo werk- en denkniveau. Kennis- en werkervaring te hebben met de volgende systemen: MSCA/MCSE/MCITP certificering Windows 2003 en 2008. De opgedane ervaring dient meer dan 2 jaar te zijn van de afgelopen 5 jaar. VMware certificering. Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met netwerkapparatuur en binnen een G4 gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50973Interim Regisseur Stadslocatie Details Inzien/reageren
Startdatum 1-4-2019, einddatum 1-4-2020, optie tot verlenging, 28 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Regisseur Stadslocatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-4-2019, einddatum 1-4-2020, optie tot verlenging, 28 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een plein zoekt men een regisseur, die merkbaar en zichtbaar samenwerkt met alle gebiedspartners, zoals bewoners en ondernemers) en met kleine en grotere interventies opereert.
Profiel van de opdracht: Doel is een breed gedragen fundamentele fysieke, economische en programmatische (wonen, markt, evenementen) vernieuwing voor het hele plein inclusief aanliggend winkelgebied. Werken volgens de methode urban commons en pentahelix (labgov). Alle lopende activiteiten rondom het functioneren van het plein, gezamenlijk met anderen, te verbinden en te ontwikkelen tot een samenhangende aanpak (communicatie, inspanningen, partnerschappen etc.).
Profiel van de manager: HBO+ of /WO opleiding (bij voorkeur bedrijfseconomisch). Kennis van lokale gebiedscontext. Recente ervaring (tussen 1 en 5 jaar) in vergelijkbare opgaven (integrale gebiedsontwikkeling binnen een economisch omgeving/werkveld). Bekend met gebiedsgericht werken/ commons aanpak. Kennis van en actieve participatie in innovatieve ontwikkelingen van het werkterrein. In staat tot verbinden van mensen/ verbindende persoonlijkheid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke interim opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50979Interim IBM Domino Administrator Senior Details Inzien/reageren
Start: 1 mei 2019 (minimaal 24 uur, maximaal 36 uur) Einddatum: 30 november 2019, met optie op ver | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim IBM Domino Administrator Senior (systeembeheer)
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 mei 2019 (minimaal 24 uur, maximaal 36 uur) Einddatum: 30 november 2019, met optie op ver
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Primaire taak - Dagelijks beheer van de IBM ICS systemen: • Monitoren systeembeschikbaarheid en -prestaties • Afhandelen tickets (m.n. incidenten en autorisatiewijzigingen) • Analyseren en oplossen gebruikersproblemen, 2e lijns support leveren aan gebruikers. Secundaire taak - Bijdragen aan modernisering en verbetering: • Meedenken over optimalisering admin procedures, werkwijzen en/of tooling
Profiel van de manager: • Minimaal 5 jaar werkervaring op minimaal HBO niveau • Minimaal 3 jaar ervaring als IBM Notes / Domino administrator in een Windows omgeving • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met Notes 9.x, Domino 9.x, Traveler 9.x en Sametime 9.x • Brede ICT basiskennis van o.a. technische infrastructuren en mail- en netwerkprotocollen Aanvullende kennis: • Ervaring met IBM verse en/of IBM connections • Ervaring met 3rd party tools zoals Panagenda en Domino Protect
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
50982Interim Integraal gebiedsadviseur Verkeer en Openbare Ruimte Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 32-36 Duur: tot 1-6-2019 Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Integraal gebiedsadviseur Verkeer en Openbare Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 32-36 Duur: tot 1-6-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Borgen van belangen van verkeer, vervoer en openbare ruimte bij gebiedsontwikkelingen. Jij bent voor jouw deel van de stad het eerste aanspreekpunt en de adviseur voor infrastructuur- en mobiliteitsvraagstukken van de toekomst. Je adviseert over het uitvoeren en de inhoud van verkeersonderzoeken, waaronder de actualisatie van een brede verkeerstudie; Je adviseert het projectmanagement van deelgebieden bij het opstellen van diverse planproducten vanuit de geb
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op WO niveau, bij voorkeur in de ruimtelijke sector en ruime werkervaring. Kennis van ontwikkeling zoals MaaS systeem, datavraagstukken en Smart Mobility. Meer dan drie jaar ervaring in beleids- en gebiedsadvisering bij grootstedelijke gebieden. Ruime ervaring met verkeersonderzoeken.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50983Interim Beleidsadviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 18-3-2019, einddatum 18-9-2019, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Nijmegen
 
Hier reageert u op: Interim Beleidsadviseur gemeentelijke vastgoed
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-3-2019, einddatum 18-9-2019, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Nijmegen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor een deel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille. Hiervoor onderhoud je contacten met de gebruikers, belangstellenden en huurders. Je bouwt en onderhoudt een relevant (vastgoed)-netwerk. Je levert een bijdrage aan de voorbereiding en afwikkeling van reguliere vastgoedtransacties. Je levert informatie t.b.v. financieel, juridisch en administratief beheer en stelt huur- of koopovereenkomsten op. Je bereidt transacties voor, stuurt op resultaat van de portefeuille.
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van Vastgoedmanagement. Ruime en recente ervaring als beleidsadviseur beheer gemeentelijk vastgoed binnen een ambtelijke organisatie. Kennis van politiek bestuurlijke processen. Kennis/ervaring met het voorbereiden en afwikkelen van reguliere vastgoedtransacties. Kennis/werkervaring in het technisch beheer van de vastgoed portefeuille.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid.
50985Interim Kwartiermaker Nieuwe Woonconcepten Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-28 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Kwartiermaker Nieuwe Woonconcepten
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-28 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je hebt een verbindende functie tussen initiatieven (particulier en zakelijk) en de gemeentelijke organisatie; Initiatieven ondersteunen bij het vinden van de juiste collega’s en verbinden met ruimtelijke regisseurs; adviseren hoe zulke initiatieven in Utrechtse projecten passen en wat haalbaar is; Verbindingen leggen met corporaties en particuliere investeerders; In beeld brengen van drempels/leemtes waardoor initiatieven niet goed van de grond komen en oplossingsrichtingen hiervoor aanreik
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op Hbo niveau. Meer dan 6 jaar ervaring in het domein wonen. Meer dan 5 jaar ervaring in het werken vanuit Rijks- Provinciale of gemeentelijke overheid gericht op het domein wonen. In recente opdrachten gewerkt heeft met corporaties, beleggers en ontwikkelaars in het domein wonen (verwijs naar cv).
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50986Interim Senior Projectleider versterking bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-32 Duur: t/m 30-11-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectleider versterking bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-32 Duur: t/m 30-11-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je treedt op als projectleider namens het concern met een drieledige opdracht. De directie raad is de opdrachtgever en de concernmanagers zijn opdrachtnemer. Stapsgewijs verandering in werken aan het opzetten van een vernieuwde P&C cyclus voor het geheel Dynamische bedrijfsvoering agenda verder uitwerken en voorzien van instrumentarium Versterking van vakmanschap in de bedrijfsvoering (skills, competenties en houding en )
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau. Recente ervaring (minimaal 4 jaar) in de rol van senior projectleider (opgedaan in de periode 2014 -2019) op het gebied van bedrijfsvoering gecombineerd met veranderkundige ervaring. Aantoonbare werkervaring (minimaal 3 jaar) als projectleider met op het gebied van de doorontwikkeling van de Planning & Control cyclus. Recente ervaring (minimaal 2 jaar) als projectleider met aandachtsgebied opgave gericht werken en met het implementeren van modern instrumentarium t
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50987Interim Communicatieadviseur Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*12 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Medior Interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als communicatieadviseur draag je bij aan de communicatiethema’s en -dossiers van het cluster Dienstverlening. Je bent daar de communicatieve eigenaar van en spin in het web. Denk bijvoorbeeld aan het verder brengen van het dienstverleningskader 2022 voor concern, handen en voeten geven aan wijkgestuurd werken of bijdragen aan de innovaties van Dienstverlening en digitalisering. Het kan ook gaan om het interne veranderingstraject In Verbinding Verder of het uitbouwen van de bekendheid van het cl
Profiel van de manager: HBO denk- en werkniveau Minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur Ervaring met social media in relatie tot werkervaring in de communicatie Werkervaring met facebook, youtube en instagram Ervaring met Microsoft Office programma’s Outlook, Word en Excel
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50988Interim Clusterhoofd Informatiemanagement Details Inzien/reageren
Start: 4-3-2019 Uren per week: 28 Duur: 4 maanden Optie op verl. 2*4 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Clusterhoofd Informatiemanagement
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-3-2019 Uren per week: 28 Duur: 4 maanden Optie op verl. 2*4 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Integraal management van het cluster (financiën, personeel en werkvoorraad); Stap maken in teamcultuur en I-samenwerking op collectief eigenaarschap, van buiten naar binnen denken, rolneming, advieskracht, afspraak=afspraak en resultaatgerichtheid; Opdrachtgever van opzetten van gewenste concern I-governance (I-visie, centrale sturing van budget, contract en concern afweging passend bij College- en organisatiedoeleinden); Op managementniveau boegbeeld zijn voor strategische I-vraagstukken op het
Profiel van de manager: Een afgeronde academische of post-HBO opleiding op het gebied van ICT / informatiemanagement; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als IT lijn manager in de afgelopen 5 jaar; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van IT bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50989Interim Projectmedewerker cluster bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 16 Duur: 10 maanden Optie op verl. 2*4 n.n.b. | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmedewerker cluster bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 16 Duur: 10 maanden Optie op verl. 2*4 n.n.b.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het operationaliseren van de (bestuurlijke) informatievoorziening bij de gemeente: Het coördineren van de activiteiten die nodig zijn om de bestuursrapportage op te stellen. Het borgen van de bestuurlijke informatievoorziening in de P&C-cyclus en het vastleggen van de frequentie van verspreiding. Het (door) ontwikkelen van de digitale dienstverlening binnen het Sociaal Domein.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectmedewerker of medewerker bedrijfsvoering binnen het Sociaal Domein; Aantoonbare werkervaring met het operationaliseren van een (bestuurs)rapportage; Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen, opzetten en implementeren van de digitale dienstverlening; Aantoonbare kennis van en affiniteit met het gemeentelijk Sociaal Domein;
Opmerkingen: Maximaal uurtarief € 65,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk. Graag reageren voor 20-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50990Interim Secretaris Commissie Bezwaarschriften Details Inzien/reageren
Start: 5-3-2019 Uren per week: 18 Duur: 6 maanden Optie op verl. 4*3 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Secretaris Commissie Bezwaarschriften
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-3-2019 Uren per week: 18 Duur: 6 maanden Optie op verl. 4*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: je legt en onderhoudt contacten met bezwaarmakers en vakafdelingen met als doel actief te zoeken naar mogelijkheden voor een informele oplossing; je organiseert en coördineert als secretaris de hoorzitting van de commissie bezwaarschriften; je bereidt de hoorzitting bij de commissie bezwaarschriften inhoudelijk voor; je stelt het definitieve advies van de commissie bezwaarschriften op; je bewaakt de voortgang en afhandeling van bezwaarschriften binnen de wettelijke termijnen van de Algemene wet
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding rechten op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Secretaris commissie bezwaarschriften bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met het algemeen bestuursrecht blijkend uit het cv;
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50991Interim toezichthouder inspectie kinderopvang Details Inzien/reageren
Start: 25-2-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Ervaren Interim toezichthouder inspectie kinderopvang
Verwachte opdrachtduur: Start: 25-2-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als ervaren toezichthouder ga je het team Inspectie Kinderopvang tijdelijk ondersteunen. Dit team houdt toezicht op en handhaaft de kwaliteit van kinderopvang binnen de gemeente Utrecht. Onze toezichthouders doen dat door het inspecteren van kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, gastouderbureaus, gastouders en jeugdverblijven. We bouwen aan een goede relatie met de houders van kindercentra en we werken daarbij zoveel mogelijk dialooggericht. Jouw werkzaamheden worden nog nader ingevuld,
Profiel van de manager: Hbo+ opleiding en hbo werk- en denkniveau Relevante werkervaring (meer dan 1 jaar) als toezichthouder in de kinderopvang (KDV, BSO, GO). Een afgeronde opleiding en/of ervaring op het gebied van pedagogiek met als aandachtgebied kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar (pre).
Opmerkingen: Graag reageren voor 20-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50992Interim Assistent Kwartiermaker Groen en Duurzaamheid Details Inzien/reageren
Start: 1-4-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Assistent Kwartiermaker Groen en Duurzaamheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-4-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Fungeren als aanspreekpunt (namens de kwartiermaker) voor de achterban; Uitwerken van verslagen, rapporten, brieven en andere (in concept) aangeleverde stukken; Opstellen en redigeren van correspondentie en communicatiestuk; Voorbereiden en opstellen van initiatiefvoorstellen en adviezen; Doen van voorstellen met betrekking tot de strategie, het ontwikkelingsplan; Voorbereiden, schrijven en opstellen van de bestuurlijke stukken bijvoorbeeld flappen en beleidsstukken; Signaleren en bespreekbaar m
Profiel van de manager: Minimaal HBO/ WO werk- en denkniveau. Aantoonbare werkervaring op het gebied van Groen en Duurzaamheid. Kan werken op verschillende schaalniveaus. Ervaring binnen een gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50997Interim Medewerker openbare orde en veiligheid Details Inzien/reageren
Start: 25-2-2019 Uren per week: 30 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker openbare orde en veiligheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 25-2-2019 Uren per week: 30 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je geeft uitvoering aan veiligheidsprojecten op het terrein van integrale veiligheid (o.a. jeugd); Je bent de schakel tussen strategisch, tactisch en uitvoerend beleid, bent een echte verbinder en adviseert het bestuur; Je vertaalt maatschappelijke ontwikkelingen in beleid en legt verbinding met andere beleidsdomeinen zoals het sociaal domein en wijkgericht werken; Je schrijft heldere en bondige advies- en beleidsnota’s; Je realiseert een structuur/plan van aanpak t.b.v. de groepsaanpak jeugd.
Profiel van de manager: Aantoonbare werkervaring met de systematische en integrale aanpak van jeugdgroepen volgens het 7 stappen model en het realiseren van een integraal plan van aanpak; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker openbare orde en veiligheid bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met partners zoals politie, (jeugd)boa’s en veiligheidshuis/PGA.
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
50998Interim Operationeel Veiligheidsmanager Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-32 Duur: 8 maanden Optie op verl. Ja | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Operationeel Veiligheidsmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-32 Duur: 8 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Fungeren als dagelijks aanspreekpunt voor medewerkers en afdelingsleiding bij vragen op het gebied van (integrale) veiligheid in alle fasen van een project; Ondersteunen van projectteams bij het in ontwerpstadium (o.a. risicosessies) identificeren van veiligheidsrisico’s en toepasbare beheersmaatregelen; Ondersteunen van medewerkers bij het opstellen van veiligheidsplannen; Zorgdragen voor lessons learned en best practices; Review van zowel door het opgestelde veiligheidsplannen als door de
Profiel van de manager: Opleiding op HBO/academisch niveau met technische achtergrond; Hoger Veiligheidskundige (HVK) of een MVK’er met zeer veel ervaring in bovengenoemde. Minimaal 10 jaar relevante ervaring met de uitvoering van (grote) infrastructurele projecten, bij voorkeur zowel aan opdrachtgeverzijde, als aan aannemerszijde of bij een adviserend bureau. In bezit van een VCA – VOL
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-2-2019 met cv (PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51002Interim Java Applicatiebeheerder Details Inzien/reageren
Start: 6 maart 2019 (36 uur per week) Einddatum: 31-08-2019, optie op verlening (max 18 maanden) | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Java Applicatiebeheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 6 maart 2019 (36 uur per week) Einddatum: 31-08-2019, optie op verlening (max 18 maanden)
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Taak Je wordt straks verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van de Ondersteunde Software op zowel operationeel als tactisch niveau.
Profiel van de opdracht: Jij zoekt de afstemming met de externe leverancier en onderhoud je contacten met gebruikers, zoals gemeenten en politieke partijen en je kunt daarbij de juiste context aangeven. Een belangrijk onderdeel van het werk is dan het anticiperen op problemen die gebruikers kunnen ondervinden en het zo snel mogelijk oplossen van deze problemen wanneer zij zich voordoen. De applicatie moet regelmatig getest worden om mogelijke problemen voor te blijven.
Profiel van de manager: Ervaring met: • Software ontwikkelen. • Java programmatuur. • Functioneel testen/accepteren van programmatuur. • Inzicht in software beveiliging. • Confluence jira (pré). • Je bent bekend met frameworks als ASL en BiSL. Functie-eisen: • Minimaal Hbo-niveau met minimaal twee jaar relevante werkervaring. • Je kunt goed zelfstandig werken. • Je kan je aantoonbaar snel verdiepen in nieuwe applicaties/domeinen. • Je kunt goed samenwerken, plannen en organiseren. • Communicatief ster
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
51007Interim Data Engineer Details Inzien/reageren
Startdatum: 20-03-2019 Einddatum: 31-12-2019 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Data Engineer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 20-03-2019 Einddatum: 31-12-2019
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Per 2019 beheert de afdeling ook het big data & analytics platform.
Profiel van de opdracht: Het big data & analytics platform is een Microsoft Azure omgeving. Het totale assortiment aan IaaS, PaaS en SaaS componenten uit de Azure catalogus kan gebruikt worden, plus een door eerder ontwikkelde data science werkomgeving. Wij zoeken een communicatief vaardige en initiatiefrijke Data Engineer met ruime ervaring met een soortgelijk platform. Hij of zij implementeert delen van het Data Lake en Analytics.
Profiel van de manager: Bekend met de volgende onderwerpen: • Cloud (Azure) • Basis opslag (Data lakes / warehouses / -bases) • Data science en machine learning (Python, Spark) • Basis architectuur (Azure, VPNs / dedicated lines) • Agile (Scrum / DevOps) • Continuous integration / Continuous delivery • Basis security / authorisatie (AD, LDAP, Kerberos) • API (management) Ruime ervaring met de gebruikte tools in het Microsoft Azure platform: • ETL Tooling (Informatica, Azure Data Factory)
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
51008Interim BI Specialist Ops Details Inzien/reageren
Start: Zsm, 36 uur per week Duur: 22-2-2019 tot 31-12-2019 | utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim BI Specialist Ops
Verwachte opdrachtduur: Start: Zsm, 36 uur per week Duur: 22-2-2019 tot 31-12-2019
Plaats/regio: utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je draait mee in een bestaand DevOps scrumteam en neemt je eigen expertise mee. Je voelt je verantwoordelijk voor het beheren en de kwaliteit van de opgeleverde producten en ondersteunt het team met het werk dat in de sprint uitgevoerd wordt. Dit betekent dat je ook werk oppakt waar van huis uit misschien niet direct jouw expertise ligt. Je bent in staat het team op sleeptouw te nemen, zowel in inhoudelijke zin als met jouw natuurlijke enthousiasme.
Profiel van de manager: Ervaring: • Minimaal 3 jaar ervaring in IT, met name in BI en datawarehousing • Werken in een DevOps team (beheer, gegevensleveringen en ketens, versiebeheer, Webservices, ITIL, ontwikkelen en test) • Kennis databases (MS SQL) en Active Directory (AD) • Ervaring met het beheren en bouwen van interfaces (FTP, WSDL, XSD en XML, SOAP en REST) en security • Recente ervaring/beheersing van MS SQL • Recente ervaring met het ontwikkelen van ETL componenten middels Informatica Powercenter
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
51010Interim Projectmanager Netwerkvernieuwing Details Inzien/reageren
Start: 04-03-2019 Einddatum: 30-06-2019 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectmanager Netwerkvernieuwing
Verwachte opdrachtduur: Start: 04-03-2019 Einddatum: 30-06-2019
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: In de afgelopen jaren zijn delen van het datanetwerk vernieuwd, m.n. het core-netwerk en delen van het access-netwerk. In 2019 dient hier een vervolg aan gegeven te worden in de vorm van een aantal projecten.
Profiel van de opdracht: De gezochte functionaris zal een deel hiervan als projectmanager gaan leiden, in het bijzonder: Optimalisatie van het netwerk in het datacentrum, Vernieuwing van de load balancers, Vervanging van de wifi-controllers en Uitbreiding van het wifi-netwerk met de Aruba Clearpass Policy Manager. Deze projecten zullen naar verwachting een groot deel van 2019 doorlopen. Functie eisen: • HBO/WO
Profiel van de manager: Specifieke vaardigheden •Goede inhoudelijke kennis van en ervaring met de opbouw en inrichting van datanetwerken, in het bijzonder draadloze netwerken (de klant maakt hiervoor gebruik van HP/Aruba apparatuur). •Goede communicatieve eigenschappen. •In staat om medewerkers te enthousiasmeren en mobiliseren. Ervaringseisen •Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement van IT-infrastructuur projecten in grote organisaties, bij voorkeur op het gebied van netwerken
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
51016Interim Communicatieadviseur Details Inzien/reageren
Start: 4-3-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 8 maanden Optie op verl. n.n.b. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Allround Interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-3-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 8 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zoeken tijdelijk versterking in de vorm van een doortastende allround communicatieadviseur met ruime ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving. Een creatieve adviseur die de adviserende rol binnen projecten combineert met uitvoerende taken. Je werkt zelfstandig, snel en bent breed inzetbaar. Je weet beleid en strategie te vertalen in concrete adviezen en acties met passende middelen. Je werkt nauw samen met de andere communicatieadviseurs binnen het team. Je schrijft communicatieplannen
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding communicatie op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met advisering en uitvoering als communicatieadviseur binnen een gemeente in de afgelopen 7 jaar; Aantoonbare werkervaring met het schrijven van communicatieplannen; Aantoonbare werkervaring met projectcommunicatie, het schrijven van persberichten en artikelen; Uiterlijk per 4 maart 2019 beschikbaar;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 70,00 excl. BTW en incl. reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 22-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51024Interim Contractmanager Verhardingen Details Inzien/reageren
Start: 4-3-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12 2019 Optie op verl. Ja | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Contractmanager Verhardingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-3-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12 2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Manage je één of meerdere van de samenwerkingsovereenkomsten, je zorgt voor het vastleggen, managen en bewaken ervan, met als doel de eigen organisatiedoelstelling, waaronder de agenda duurzaam, en de concerndoelstellingen te realiseren van zowel de aannemer(s) als de eigen gemeentelijke organisatie; Fungeren als voorportaal voor de verschillende afnemers binnen de gemeente en kent de nadere overeenkomsten van de afnemers toe aan de samenwerkingsovereenkomst in overleg met collega contractmanage
Profiel van de manager: Minimaal over een hbo werk- en denkniveau en in het bezit van een erkende mbo diploma. Ervaring met het opstellen van contractbeheersplannen c.q. contactmanagementplannen. Kennis van de markt waarbinnen hij/zij opereert (verhardingen) en kennis en ervaring met beheer binnen stedelijk gebied. Aantoonbare ervaring met begeleiden en inrichten van het contractmanagement en de ondersteunende processen. Aantoonbaar minimaal vier jaar ervaring in de afgelopen zeven jaar als contractmanager voor werken
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51025Interim Regisseur Vernieuwing Plein Details Inzien/reageren
Start: 1-4-2019 Uren per week: 28 Duur: t/m 31-3 2019 Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Regisseur Vernieuwing Plein
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-4-2019 Uren per week: 28 Duur: t/m 31-3 2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Werken volgens de methode urban commons en pentahelix (labgov) met speciale aandacht voor bewoners en lokale ondernemers; Alle lopende activiteiten rondom het functioneren van het plein, gezamenlijk met anderen, te verbinden en te ontwikkelen tot een samenhangende aanpak (communicatie, inspanningen, partnerschappen etc.); De Regisseur Vernieuwing Plein zal- met de interne en externe stakeholders van deze aanpak en zijn/haar netwerk van expertise en innovatieve methoden- een ruimtelijk,
Profiel van de manager: Minimaal over HBO+ opleiding (bij voorkeur bedrijfseconomisch). Kennis van lokale gebiedscontext. Aantoonbare recente ervaring (tussen 1 en 5 jaar) in vergelijkbare opgaven (integrale gebiedsontwikkeling binnen een economisch omgeving/werkveld). Bekend met gebiedsgericht werken/ commons aanpak. In staat tot verbinden van mensen/ verbindende persoonlijkheid. Kennis van en actieve participatie in innovatieve ontwikkelingen van het werkterrein.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51026Interim Kwartiermaker Investeringsstrategie & Fondsen Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-32 Duur: Tot 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Kwartiermaker Investeringsstrategie & Fondsen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-32 Duur: Tot 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vanuit je rol als kwartiermaker onderhoud je contacten met andere publieke partijen en private partijen, zoals NL Invest, de EBU, de ministeries van Financiën en EZK, andere ROM’s in Nederland, banken, pensioenfondsen, (andere) institutionele beleggers en ontwikkelaars en bouwers. Vanuit je rol als kwartiermaker adviseer je het bestuur, het MT Ruimte, de concerncontroller en de manager Investeren & Exploiteren op strategisch en tactisch niveau over de doorontwikkeling van de investeringsstrateg
Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en/of minimaal 5-10 jaar werkervaring op universitair niveau gericht op kennis van de vakgebieden algemene economie en/of financiële economie en passende bij de rol en taken van de functie. Je hebt een netwerk en managementervaring dat aansluit bij de rol en taken van de functie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-3-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51027Interim Skilled Servicedeskmedewerker ICT Details Inzien/reageren
Start: 4-3-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Skilled Servicedeskmedewerker ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-3-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je werkt met alle lagen van de organisatie van medewerkers, leidinggevenden tot de burgemeester. Iedereen wenst een andere benadering en een oplossing op maat. De kunst zit het in het moeiteloos kunnen schakelen tussen verschillende personen, niveaus, problemen en wensen. Je vertaalt vragen naar werkbare IT-oplossingen, verplaatst je in de eindgebruiker en je bent altijd proactief. In het vernieuwde en gerenoveerde stadhuis van de gemeente Zoetermeer is Het Nieuwe Werken geïntroduceerd. Het doel
Profiel van de manager: ITIL gecertificeerd en MCSA Windows 10 gecertificeerd blijkend uit het cv; Aantoonbare kennis van desktop en server virtualisatie (VMWare); Windows 10; Windows server 2012; Office 2016; RES workspace; van registratietools (topdesk, planon); Een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO niveau; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Skilled Servicedeskmedewerker ICT bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar;
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51031Interim Coach projectmanagers IPM Details Inzien/reageren
Startdatum 11-3-2019, einddatum 30-9-2019, optie tot verlenging 3 x 2 maanden, 8 uur per week | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Coach projectmanagers IPM
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-3-2019, einddatum 30-9-2019, optie tot verlenging 3 x 2 maanden, 8 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men richt momenteel een drietal projectteams volgens IPM-model in. Voor coaching van de projectmanagers en teamleden zoekt men een inspirerende coach voor 8 uur per week.
Profiel van de opdracht: Projectmanagers en teamleden coachen tot een effectief functionerend team. Hiervoor ga je de drie projectmanagers individueel coachen en het team coachen op teamontwikkeling. Thema\'s zijn hoe om te gaan met planvorming, besluitvorming, scopewijzigingen, organisatiepolitiek, communicatie, belangenverstrengeling en conflicthantering.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Minimaal 3 jaar recente ervaring als coach. Aantoonbaar werkervaring met het coachen van IPM projectteams.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze parttime coach-opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Interim Netwerk maximaal 5% van de totale omzet uit de reactie.
51032Interim Communicatieadviseur Details Inzien/reageren
Aanvang 1 maart 2019 Duur 4 maanden Uren per week 36 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Aanvang 1 maart 2019 Duur 4 maanden Uren per week 36
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zoeken een senior communicatieadviseur die vanuit het klantteam ‘Interne organisatie’ de afdelingen, het management en het bestuur adviseert en ondersteunt. Je levert bruikbare adviezen en plannen op het gebied van interne en externe communicatie én je pakt de uitvoering daarvan op. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om interne communicatie, financiële jaarstukken financiën, dienstverlening, strategische personeelsplanning en integriteit.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau Een afgeronde relevante communicatieopleiding (op C/D-niveau) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in de afgelopen 8 jaar (Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar (Aantoonbare werkervaring met het schrijven van persberichten, social media berichten, brieven en informatie (web) teksten ;
Opmerkingen: Resume en tarief
51033Interim Begeleidende expert en coach Data Gedreven Werken Details Inzien/reageren
Startdatum 18 maart Einddatum 1 september Aantal uren per week 10 | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Begeleidende expert en coach in Data Gedreven Werken
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18 maart Einddatum 1 september Aantal uren per week 10
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Quality Assurance op het gebied van toegepaste BI Architectuur ten behoeve van de uitvoering van de “roadmap” Strategisch dataopgave: Wekelijkse werksessies Begeleiden kennissessies Begeleiden demo- en planningssessies Coachen op architectuur t.b.v.Datamanagement, Dataplatform, pilot “API management”, kennisplatform, Meta Data Management en Master Data Management Doorontwikkeling aan de “Samenwerken met data” Roadmap op de vijf pijlers: Strategie en Visie Mens en Organisatie Proces en Structuur
Profiel van de manager: Je bent een ervaren adviseur (sparringspartner) die al weet wat zo’n traject voor de ICT voorziening en voor de organisatie kan betekenen. Je hebt dus al ervaren hoe een organisatie zo’n verandering doormaakt. Je bent in staat om de gemeentelijk politieke cultuur en opgave gericht werken goed te verbinden met architectuur, technologie en data. Daarnaast ben je in staat om richtinggevend op te treden als de samenhang binnen het traject (en de werkstromen binnen de roadmap) onder druk komt te staa
Opmerkingen: resume en tarief
51044Interim Azure Stream Analytics Software Developer Details Inzien/reageren
Start: March 2019 Enddate: October 2019 | Switzerland/Holland
 
Hier reageert u op: For our relationship we are looking for an:Interim Azure Stream Analytics Software Developer
Verwachte opdrachtduur: Start: March 2019 Enddate: October 2019
Plaats/regio: Switzerland/Holland
Profiel van het bedrijf: Main responsibilities include: • Perform software development tasks as per specifications. • Subject matter expert for assigned technical area of responsibility. • Drafts solutions for highly complex software tasks.
Profiel van de opdracht: • Independent problem solving / implementation of solutions in subsidiary assignments. Specification, estimation, design, implementation, testing of these assignments. • Advises project team on tradeoffs between software design decisions and specification decisions. • Self-supervision.
Profiel van de manager: You bring the following qualifications: • Bachelors degree in Computer Science, Computer Engineering or related degree • 8+ years of experience in software development with Microsoft Technologies, C# and .NET. • Experience in cloud platforms, Microsoft Azure. You have successfully designed, launched and maintained cloud based solutions. • Experience in Azure Stream Analytics: online vs offline testing, automated deployment of SA rules.
Opmerkingen: Do you match with the above-mentioned profile and are you interested? Send your resume in Word format including a profile description in your resume that matches with the job profile, your rate, availability and a digital picture
51052Interim Business controller sociale dienstverlening Details Inzien/reageren
Start: 11-3-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 30-6-2019 Optie op verl. 2*3 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Business controller sociale dienstverlening
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-3-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 30-6-2019 Optie op verl. 2*3 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Business Controller ben je werkzaam voor de clusters binnen het Sociaal Domein en ligt jouw focus op de financiële ondersteuning aan het cluster Sociale Dienstverlening. Je draagt bij aan de oplevering van Planning en Control producten, zorgt daarbij dat ze een getrouw beeld geven en voldoen aan de kaders, o.a. de BBV. Daarnaast signaleer je mogelijke verbeteringen in processen en help je om deze te implementeren.
Profiel van de manager: Minimaal over een HBO opleiding Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van gemeentefinanciën en P&C-cyclus. Ervaring binnen het sociaal domein op het gebied van werk en inkomen. Moet ten minste lijsten en draaitabellen kunnen maken en kunnen werken met formules en functies in Excel. Aantoonbaar relevante werkervaring bij 100.000+ gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-3-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51053Interim Business controller Details Inzien/reageren
Start: 10-3-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-5-2019 Optie op verl. 2*3 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Business controller Ruimtelijke ontwikkeling, Economie en Duurzaamheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-3-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-5-2019 Optie op verl. 2*3 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Business Controller ben je primair werkzaam voor het cluster Ruimtelijke ontwikkeling, Economie en Duurzaamheid en maak je deel uit van het kernteam Fysiek domein. Je fungeer primair als stevige business partner voor het cluster en levert een bijdrage op zowel strategisch-, tactisch- en operationeel niveau. Je bent het aanspreekpunt voor de clusters waar het gaat om de vertaling van de financiële kaders op organisatieniveau naar de clusters. Daarnaast breng je advies uit aan het management o
Profiel van de manager: Minimaal over een WO opleiding. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van gemeentefinanciën en P&C-cyclus. Ervaring binnen het fysiek domein op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Relevante werkervaring bij 100.000+ gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-3-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51054Interim Projectleider regionale samenwerking doelgroepenvervoer Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per jaar: 200 Duur: 24 maanden Optie op verl. 1*12 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider regionale samenwerking doelgroepenvervoer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per jaar: 200 Duur: 24 maanden Optie op verl. 1*12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: inkopen van diverse vormen van doelgroepenvervoer; beheren van de contracten; monitoren van gegevens en het door-ontwikkelen van kwaliteit.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op het gebied van de zorg op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met doelgroepenvervoer zoals Wmo vervoer (regiotaxi), leerlingenvervoer en vervoer dagbesteding (Wmo/Jeugdwet/Wlz) in de afgelopen 5 jaar; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente in de afgelopen 7 jaar; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met complexe samenwerkingsprocessen gericht op het verbinden van partners en belangen in de afgelopen 6 jaar;
Opmerkingen: Het maximale uurtarief bedraagt € 75,00 inclusief reiskosten en exclusief BTW; Graag reageren voor 22-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51055Interim Sr. Informatiemanager Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Sr. Informatiemanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De uitvoering van het programma “digitaliseren documentstromen” en de aansturing van het behorende projectteam binnen ODRU. Dit vanuit de invalshoeken digitaal archief, proces en techniek (ICT). Einddoel is een gedragen, werkbare en goedgekeurde digitale archiveringsomgeving op basis waarvan een vervangingsbesluit genomen kan worden. Andere uitvoeringsprogramma’s op het terrein van informatievoorziening en het stelsel van basisregistraties inclusief de gegevensuitwisseling in de keten.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar bij een gemeente, omgevingsdienst, uitvoeringsdienst of milieudienst; Minimaal vijf projecten geleid als projectleider of projectmanager binnen gemeenten of omgevingsdiensten waarvan er tenminste twee projecten in samenwerking met andere gemeentelijke organisaties; Aantoonbare kennis en werkervaring met archivering en gemeentelijke landelijk standaarden zoals TMLO, DSP en PDC;
Opmerkingen: Het maximale uurtarief bedraagt € 85,00 inclusief reiskosten en exclusief BTW; Graag reageren voor 21-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51056Interim Enterprise Architect Details Inzien/reageren
Startdatum 11-3-2019, einddatum 11-9-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Enterprise Architect
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-3-2019, einddatum 11-9-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, opzoek naar een architect met kennis van architecturen binnen de overheid en gemeenten, zoals GEMMA en Common Ground.
Profiel van de opdracht: n deze rol ben je in staat om op strategisch en tactisch niveau, zelfstandig en in teamverband eigen ervaringen en ideeën uit te werken naar concrete architectuur voorstellen. Als Enterprise Architect hecht je daarbij veel waarde aan projectevaluaties om te leren. Je deelt kennis en ervaring met collega architecten en bouwt aan een relatienetwerk. Hiertoe levert de Enterprise Architect zijn kennis en ervaring van het vakgebied aan het kennisnetwerk van de gemeente.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau. Aanvullende opleidingen op technisch, organisatorisch en bedrijfskundig terrein. kennis van en ervaring met het ontwikkelen en implementeren van architectuurmethoden en -technieken zoals ACMM, Dragon1, DYA, TOGAF en Service Oriented Architecture (SOA). Kennis van moderne ontwikkeltalen (4GL), leidende producten en technologie (zoals .NET, C#, Bizztalk) en van Front-end en front-office toepassingen (E-commerce en portals).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
51057Interim Ondersteuning applicatiebeheer Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 16 Duur: 5 maanden Optie op verl. n.n.b. | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Ondersteuning applicatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 16 Duur: 5 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ondersteuning applicatiebeheer iSamenleving. Ondersteuning applicatiebeheer Civision Samenlevingszaken. Onderhouden Zaakkoppeling iSamenleving, Civision Samenlevingszaken & Decos JOIN. Ondersteuning outsourcing & migratie ICT-omgeving met betrekking tot bovenstaande applicaties. Oplossen van incidenten met betrekking tot het primaire proces met betrekking tot bovenstaande applicaties.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO-bachelor opleiding; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als consultant / servicedesk medewerker op het gebied van Zaakkoppeling bij een gemeente in de afgelopen 3 jaar; Aantoonbare werkervaring met of kennis van iSamenleving Regie; Aantoonbare werkervaring met of kennis van Zaakkoppeling.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51059Interim Programmamanager Stedelijke Innovatie/Startup Officer Details Inzien/reageren
Start: 4-3-2019 Uren per week: 32 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Programmamanager Stedelijke Innovatie/Startup Officer
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-3-2019 Uren per week: 32 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan het programma 'Startups en innovatiegericht inkopen'; Je helpt het team nog beter functioneren op een energieke werkwijze; Je levert vanuit je coördinerende en aanjagende rol zowel inhoudelijke als procesgerichte bijdragen; Je hebt affiniteit en ervaring in ondernemerschap en de publieke sector, ziet kansen voor de gemeente en manieren om die kansen te verzilveren. Je brengt je brede netwerk mee en weet de juiste partijen in dat netwerk te verbinden;
Profiel van de manager: Minimaal over een WO werk- en denkniveau. Aantoonbare kennis of ervaring met ondernemen, startups; Ervaring met programmamanagement binnen de overheid; Bekend met het Startup in Residence Programma; Kennis van beleids- en bestuursprocessen binnen de gemeente Amsterdam.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51061Interim Bestemmingsplanjurist Details Inzien/reageren
Start: 1-3-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*3 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Bestemmingsplanjurist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Adviseren van collega’s en het gemeentebestuur over ruimtelijke vraagstukken en procedures; Begeleiden van uiteenlopende ruimtelijke initiatieven en planprocedures. Je overlegt hierover met plantoetsers en planjuristen; Behandelen van bezwaar- en beroepsprocedures. Je treedt op als vertegenwoordiger van de gemeente in deze procedures; Opstellen van beleidsnotities. Ook actualiseer en/of uniformeer je het beleid.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als bestemmingsplanjurist bij een gemeentelijke instelling in de afgelopen 8 jaar; Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding met een ruimtelijke e/o juridische richting; Aantoonbare werkervaring met het begeleiden van ruimtelijke procedures.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51062Interim Netwerk Security Consultant Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. (16 uur per week) Einddatum: 30 mei 2019, met optie op verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Netwerk Security Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. (16 uur per week) Einddatum: 30 mei 2019, met optie op verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden: • Uitwerken van: o Ontwerp huidige situatie, o Ontwerp projectresultaat o Ontwerp toekomstige situatie o Rapport met Gap Analyse o PSA o HLD • Aanspreekpunt voor de projectleider op gebied van technische kennis • Verantwoordelijk voor de projectresultaten • Verzorgen van kennisoverdracht en de overdracht van het projectresultaat naar de lijnorganisatie; • Met verschillende afdelingen op verschillende niveaus communiceren ten aanzien van het gemeenschappelijk resultaat;
Profiel van de manager: • HBO/WO werk- en denkniveau; • Minimaal 5 jaar ervaring als (technisch) Netwerk Security Consultant • Aantoonbare kennis en ervaring met één of meer architectuur frameworks (bijvoorbeeld TOGAF) en hulpmiddelen zoals ArchiMate • Minimaal CCNP R&S, en CCDP gecertificeerd • Ervaring met informatie beveiliging (technisch en procesmatig) in een IT omgeving • Kennis van IT-systemen (zoals Cisco en NetApp) en infrastructuur; • Ervaring met de Prince2 systematiek;
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
51064Interim Service Delivery Manager Details Inzien/reageren
Start: 11-03-2019 Einddatum: 10-09-2019 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Service Delivery Manager
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-03-2019 Einddatum: 10-09-2019
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De afdeling Informatisering en Automatisering (I&A) is binnen de onze relatie verantwoordelijk voor het leveren van IT-voorzieningen, waaronder kantoorautomatisering, IT-Infrastructuur, gebruikersondersteuning en applicatiebeheer.
Profiel van de opdracht: Wat breng je mee: Je bent een Service Delivery manager die ervaring heeft met het vanaf de basis inrichten van service processen (incident-, change-, problem- en releasemanagement. Je hebt pragmatische instelling en heldere communicatiestijl waarmee je stakeholders kan overtuigen en veranderingen op een juiste manier kan overbrengen. Je hebt een klantgerichte aanpak en je stuurt op resultaat.
Profiel van de manager: We verwachten: Bewezen succes als Service (Delivery) Manager in een organisatie waar projectmatig werken centraal staat; • HBO werk- , denkniveau; • 7+ jaar werkervaring als Service Delivery Manager; • Recente ervaring (2014-heden) met de implementatie van serviceprocessen; • Recente kennis van en werkervaring met ITIL; • Ervaring met het inrichten van incident-; change-, problem- en releasemanagementprocessen; • Prince 2 kennis is een pre; • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is vereist.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
51067Interim Beleidsmedewerker ICT Details Inzien/reageren
Start: 18-03-2019 Einddatum: 30-06-2019, initiële inhuurtermijn 4 maanden met optie tot verlenging | utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Beleidsmedewerker ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: 18-03-2019 Einddatum: 30-06-2019, initiële inhuurtermijn 4 maanden met optie tot verlenging
Plaats/regio: utrecht
Profiel van het bedrijf: Regisseren strategisch stakeholdermanagement (ongeveer 2 dagen per week) Speciaal aandachtsterrein is het adviseren over en regisseren van het stakeholdermanagement (omgevingsmanagement).
Profiel van de opdracht: Overige beleidswerkzaamheden (ongeveer 2 a 2,5 dagen) Voor het overige deel van je werkzaamheden, zal je bezig zijn met overige beleidszaken binnen directiezaken. Hierbij ondersteun je de directie en directiesecretaris. Dit zal bestaan uit variërende werkzaamheden zoals: • beleidsadvies (brede range: strategie-, organisatie-, bedrijfsvoering- en/of ICT vraagstukken). Dit betekent concreet het schrijven van beleidsnotities, -adviezen en –plannen
Profiel van de manager: • Universitair werk- en denkniveau • Ruime ervaring binnen bestuurlijke organisaties en een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen • Ervaring met het schijven van ICT beleidsstukken • Relevante werkervaring • Vaardigheid in het plannen, organiseren en structureren van werkzaamheden • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden • Gevoel voor bestuurlijke verhoudingen
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
51080Interim Senior Data Engineer Details Inzien/reageren
Start: 11-3-2019 Uren per week: 32-36 Duur: tot 1-7-2019 Optie op verl. Ja | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Data Engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-3-2019 Uren per week: 32-36 Duur: tot 1-7-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Professionaliseren van het analytics platform. In het bijzonder op gebied van versnellen van data producten opleveren. Ontwikkelen van data producten en modellen. Adviseren in projecten over we de hybride situatie het best kunnen verbeteren Data scientists adviseren over de meest praktische oplossing in relatie tot de architectuur. • Collega’s in het team sturen en coachen in de juiste oplossing.
Profiel van de manager: HBO+ werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar ervaring als senior Data engineer Ervaring met ontwikkeling van digitale producten (c.q. Agile software development). Ervaring met advisering over big data bouwblokken. Ervaring met HortonWorks of andere big data platformen is een must. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-2-2019 met cv (PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51081Interim Adviseur omgevingsrecht Details Inzien/reageren
Start: 11-3-2019 Uren per week: 12 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*3 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur omgevingsrecht voor vergunningverlening (VTH)
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-3-2019 Uren per week: 12 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*3 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het team Vergunningen staat dit jaar voor de uitdaging om een traject op te starten en daarbinnen producten te leveren t.a.v. de implementatie van de Omgevingswet binnen ons team. Wij zoeken een inhoudelijke specialist van de Wabo en bouwregelgeving, die vanuit deze kennis en praktijkervaring met en namens ons team Vergunningen in beeld kan brengen wat de Omgevingswet, maar ook de Wet VTH en de Wet Private kwaliteitsborging voor ons team, ons werk en onze producten betekenen. Voorts is het aan d
Profiel van de manager: Een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als senior vergunningverlener WABO / Wabo-coördinator in de afgelopen 6 jaar; Aantoonbare afgeronde cursussen/opleidingen Omgevingswet, Wet VTH etc.;
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51082Interim Vergunningverlener Wabo Details Inzien/reageren
Start: 11-3-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Vergunningverlener Wabo
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-3-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het beoordelen en afhandelen van aanvragen van omgevingsvergunningen voor: Bouwen, gebruiken van een bouwwerk, aanleggen (in- en uitritten), inrichting van openbaar terrein; Tijdelijke, binnenplanse of buitenplanse ontheffingen voor het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, beheers verordening, exploitatieplan of een voorbereidingsbesluit (in verband met het afwijkingsbesluit); Overige activiteiten, waaronder het kappen van bomen, het brandveilig gebruik, het geb
Profiel van de manager: Een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Een afgeronde aanvullende opleiding/cursus bouwbesluit en bouwverordening; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als vergunningverlener WABO in de afgelopen 6 jaar; Aantoonbare werkervaring met Squit XO blijkend uit het cv;
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51084Interim Toezichthouder Details Inzien/reageren
Start: 11-3-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-3-2020 Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Toezichthouder
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-3-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-3-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als toezichthouder ga je je breed inzetten voor de projecten in uitvoering. Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn, vaak op meerdere locaties en projecten tegelijk. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer en je hebt daarom, naast kennis en ervaring als toezichthouder maaiveld en infrastructuur, ook ervaring met het coördineren van kabels en leidingen en het toepassen van BLVC in een stedelijke omgeving. Groen kennis is een pré. Je kent het bestek of ander
Profiel van de manager: Minimaal een mbo werk- en denkniveau. In het bezit van een geldig VCA certificaat. Aantoonbare relevante ervaring in de afgelopen 3 jaar met toezicht op de volgende terreinen: maaiveldinrichting, infrastructuur, coördinatie van kabels en leidingen en toetsen BLVC kader binnen een groot stedelijke omgeving binnen een G4 gemeente. Ervaring met VISI en KPD bestek administratie. Bereid om op onregelmatige uren te werken (nacht- en weekendwerk).
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-3-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
51085Interim Projectleider Details Inzien/reageren
Start: 11-3-2019 Uren per week: 24-36 Duur: t/m 31-10-2019 Optie op verl. Ja | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-3-2019 Uren per week: 24-36 Duur: t/m 31-10-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je bent een stevige sparringpartner voor je opdrachtgever en bent gewend daarin vanuit een integrale blik te adviseren. Je neemt de lead in de benodigde bestuurlijke besluitvorming. Als projectleider zorg je voor heldere opdrachten en stuur je de benodigde projectteams aan van begin tot einde. Je kijkt vooruit en organiseert de benodigde projectteams en weet IPM daarin toe te passen. Hierin stuur je coachend en zorg je ervoor dat omgevings
Profiel van de manager: In het bezit van minimaal een hbo diploma. Kennis en ervaring als projectleider met projecten in de gebiedsontwikkeling en in een IPM-team. Een groot relevant netwerk met aantoonbare kennis van organisaties van o.a. ProRail, NS, VRA. Aantoonbare ervaring in projectmatige aanpak en sturing, intake en offertetrajecten en plannen van aanpak binnen een G4 gemeente. Ervaring om een projectteam verder op te zetten en in stand te houden.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-3-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid