Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

61043Interim HR Business Partner
Idealiter per direct tot begin/eind december. 28-32 uur per week | Den Haag | lees verder | reageren
 
Interim HR Business Partner voor management en organisatie binnen politiek-bestuurlijke omgeving
Verwachte opdrachtduur: Idealiter per direct tot begin/eind december. 28-32 uur per week
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Branche- en belangenvereniging
Profiel van de opdracht: Operationeel/tactische rol binnen omgeving met hoogopgeleide professionals. Partner voor management, adviseren mbt samenstelling en ontwikkeling van de toegewezen teams. Ondersteunen bij in-, door-, en uitstroom.
Profiel van de manager: Ervaren HR Business Partner met kennis van basisinstrumenten zoals arbeidsvoorwaarden, pensioenen, contracten en reintegratie. Je kunt schakelen op zowel tactisch als operationeel niveau. Ervaring met functiebeschrijvingen, beoordelingen. Je past goed binnen een organisatie met veel hoogopgeleide professionals. Ondernemend, pragmatisch en communicatief sterk.
Opmerkingen: We ontvangen graag je reactie voorzien van je cv, een gedegen onderbouwing van je relevante ervaring, beschikbaarheid, vakantieplanning en scherpe tariefindicatie voor operationeel/tactische rol. Onvolledige reacties worden niet in behandeling genomen.
Nu reageren >>
61038Interim Senior BI Consultant
Het betreft een fulltime opdracht (4 à 5 d/w) met een start in september voor de periode van 1 jaar | Randstad | lees verder | reageren
 
Voor onze opdrachtgever, een grote organisatie in de publieke sector, komen wij graag in contact met een Freelance/Interim Senior BI Consultant die als spin in het web de schakel vormt vanuit de BI afdeling n
Verwachte opdrachtduur: Het betreft een fulltime opdracht (4 à 5 d/w) met een start in september voor de periode van 1 jaar
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met de impact van de functionele migratie van de de BI producten a.g.v. een nieuw te ontwikkelen datawarehouse. Jij hebt een adviserende rol, beleidsvormende, coachende en sturende taken en vertegenwoordigt de BI afdeling richting de verdere organisatie. Je hebt een voortrekkersrol bij het vastleggen van de BI-front-end specificaties. Jij regelt wijzigingen in de opzet van stuur en verantwoordingsinfo. Je adviseert over BI-oplossingen vanuit beleid, richtlijnen en architectuur.
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO+ / WO opleiding in Bedrijfseconomische, Bedrijfskundige of Busness IT & Management richting. Tenminste 8 jaar relevante ervaring binnen een BI omgeving Functionele kennis van moderne BI methoden, technieken en statistiek- en rapportage tooling (zoals Business Objects, Power-BI en SPSS) Kennis van toegepaste en beschrijvende statistiek en gebruik van visualisatie in BI publicaties Kennis van dimensionele informatiemodellen Ervaring in het opstellen van specificaties, definities
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61029Interim Sr. Financial project manager
4-7 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Hoofddorp eo | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Sr. Financial project manager
Verwachte opdrachtduur: 4-7 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Hoofddorp eo
Profiel van het bedrijf: Internationale handelsorganisatie die ivm de huidige Covid19 situatie hun bestaande online kanaal wil professionaliseren.
Profiel van de opdracht: Ik ben op zoek naar een stevige allround finance professional die thuis is in een internationale setting, en ruime ervaring heeft met online (retail) kanalen. Mede met het implementeren van internationale BTW structuren tbv de online verkoop van goederen. Een Start-up mentaliteit heeft icm zeer solide financiele project management ervaringen.
Profiel van de manager: WO werk en denkniveau, vloeiend Engels,zeer goed gevoel voor stakeholdermanagement in internationale setting. Een driver van de finance kolom en in staat om de importantie van de finance functie kan overbrengen.
Opmerkingen: Ervaring met internationale BTW/VAT regelgeving, Ervaring met multi-channel business. Start is per zsm
Nu reageren >>
61028Interim Senior Risk & Compliance Manager
6 a 7 maanden, fulltime. Start per 1 oktober. | Thuis/Arnhem | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Risk & Compliance Manager
Verwachte opdrachtduur: 6 a 7 maanden, fulltime. Start per 1 oktober.
Plaats/regio: Thuis/Arnhem
Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar.
Profiel van de opdracht: Je vervult een betrokken rol vanuit de 2e lijn. Je ondersteunt het IT bedrijfsonderdeel op het gebied van risicomanagement en compliance. Gesteund door je kennis en ervaring op IT- gebied identificeer en beoordeel je risico’s die het IT-bedrijfsonderdeel van de verzekeraar loopt, uitgaande van de doelen die ze nastreven. Je stelt kritische vragen. Je voert regelmatig overleg en aan de hand van korte toetsen en rapportages kijk je hoe men de processen en controls (nog) beter kan beheersen.
Profiel van de manager: - Een afgeronde WO-opleiding. - RE / CISA gecertificeerd. - Minimaal 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van IT Auditing en/of IT Risk & Compliance - Ervaring binnen een financiële instelling, bij voorkeur bij een zorgverzekeraar. Af en toe zal er in Arnhem op kantoor worden gewerkt, maar in hoofdzaak zal het werk online (vanuit huis) worden verricht.
Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief.
Nu reageren >>
61027Interim Projectmanager Industrieel bedrijf
40uur per week, 6 maanden | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht interim Projectmanager Industrieel bedrijf
Verwachte opdrachtduur: 40uur per week, 6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Industrieel bedrijf met productiefaciliteiten in Nederland
Profiel van de opdracht: Uitvoer en voorbereiding multidisciplinaire investeringsprojecten van proces lijnen Projecten in plan, oriëntatie en uitvoeringsfase 4 projecten, spend ca 5 miljoen De installaties waar je mee werkt zijn uniek en deels eigen ontwerp
Profiel van de manager: 8+ jaar ervaring projectmanagement Ervaring binnen industriële omgeving Technische HBO, richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek PRICE2 Nederlands, Engels, Duits Lezen technische tekeningen Bekend met CE markeringen
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61021Interim Process Engineer (Media Fill) GMP
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, optie op verlenging | Leverkusen | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Process Engineer (Media Fill) met GMP ervaring voor een topproject in Duitsland
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, optie op verlenging
Plaats/regio: Leverkusen
Profiel van het bedrijf: Our client is a fast-growing biopharmaceutical company. They are currently expanding a site in the Leverkusen area. At this site biopharmaceutical products will be filled and finished. There is currently an Engineering team in place working on Q&V
Profiel van de opdracht: Currently we are looking to expand this team with a Pharmaceutical Engineer with focus on media fill. Within the team you will be responsible for: • Qualification and Validation of the Media Fill equipment • Writing procedures for interventions • Write preventive maintenance plans • All other engineering work on Media Fill equipment Next to that, there is plenty more engineering work to be done.
Profiel van de manager: In order to qualify for this role, we you need to have: • Relevant Bachelor or Master degree in Engineering • Engineering experience within a GMP environment • Knowledge of Media Fills and Media Fill equipment • Knowledge of Fill Finish environment • German speaking preferred
Opmerkingen: Are you a team player looking for a long-term role? We offer you the change to contribute to on of the largest pharmaceutical Fill Finish startups in the EU. Please mention your ALL INN hour rate and enclose a short motivation.
Nu reageren >>
61015Interim Change Manager Operations
Fulltime, 18 maanden | Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Change Manager Operations
Verwachte opdrachtduur: Fulltime, 18 maanden
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Energiesector
Profiel van de opdracht: Voor een mooi bedrijf in Gelderland ben ik op zoek naar een Change Manager Operations. De organisatie bestaat uit drie units en de opdracht draait om uniformiteit krijgen op basis van output. Het zijn divisies met nagenoeg hetzelfde product die zelfstandig werken, maar aanlopen tegen dezelfde bottlenecks.
Profiel van de manager: Geen standaard financial, maar iemand die operations breed op output divisies kan uniformen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61014Interim specialist financiele administratie
Minimaal 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Achterhoek | lees verder | reageren
 
Gezocht: Interim specialist financiele administratie
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Achterhoek
Profiel van het bedrijf: Food Productiebedrijf
Profiel van de opdracht: Wat ga je doen • Je maakt deel uit van de financiële administratie • BTW aangiftes (Europa) • Draagt de verantwoordelijkheid voor de vaste activa administratie van Aviko Steenderen. Verzorgt tevens de totaalaansluiting hiervan binnen Aviko BV • Controle van liquiditeiten • Matching van de facturen met inkooporders • Je organiseert, plant, neemt besluiten en ondersteund bij knelpunten bij de dagelijkse processen (bankverwerkingen/crediteurenverwerkingen en betalingen) van Aviko • Verantwoordelijk
Profiel van de manager: Ben jij gek op cijfers, heb jij ervaring met het uitvoeren van Europese BTW aangiftes in SAP en weet jij als geen ander hoe jij zorg moet dragen voor de vaste activa? Bel dan voor meer informatie! Profiel: * Werkt volledig zelfstandig en bespreekt probleemgevallen met de financieel controller Aviko * Uitstekende ervaring met SAP * Hands-on mentaliteit * Minimaal 5 jaar ervaring met administratieve processen in vergelijkbare rol en omgeving * Per direct beschikbaar voor 40 uur per week
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61035Interim Strategisch Adviseur Legal Hacking
Start: 1-1-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Strategisch Adviseur Legal Hacking
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Realiseert een aantal nader te bepalen opgaven. Hoewel de context voor een belangrijk deel juridisch is, ligt de focus op opgaven op gebied van techniek, mens en organisatie. • Is verantwoordelijk voor de evaluatie, doorontwikkeling en borging van nieuwe en verbeterde werkwijzen, uitvoeringskaders en –procedures, instrumenten, methoden en technieken. • Ontwikkelt kwaliteitsindicatoren voor de toepassing, monitoring, evaluatie en bijsturing van (nieuwe) werkwijzen. • Stelt procedures ed op
Profiel van de manager: 1) Je een WO diploma hebt in een van de volgende studies: bedrijfskunde, organisatiekunde, bestuurskunde of rechten; 2) Je in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring hebt in een strategische adviseursrol bij een grote overheidsorganisatie; 3) Je ruime ervaring hebt met het begeleiden van complexe projecten in een politiek-bestuurlijke omgeving; 4) Je ervaring hebt in opdrachten voor organisaties in de veiligheidsketen (o.a. politie, OM, veiligheidsregio's etc.); 5) Je ervaring hebt met- en
Opmerkingen: kennis van het werkveld cyber-security, digitalisering en cyber-crime. Jouw tarief ligt tussen €77 - €100 Je kunt reageren tot: woensdag 23-9-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61026Interim Data Architect / PIM expert
start z.s.m. fulltime | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht Interim Data Architect / PIM expert
Verwachte opdrachtduur: start z.s.m. fulltime
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Vooraanstaande internationale speler
Profiel van de opdracht: Advies en begeleiding in data gedreven denken & handelen. Samen met team digitale koers uitstippelen. Inventarisatie informatiebehoeften en de vertaling hiervan in IT landschap
Profiel van de manager: - ervaring als Data Architect bij voorkeur icm STEP PIM systeem - in internationale omgeving - S/4 HANA
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61005Interim Recruiter
4 months, 36 hours per week | Ranstad | lees verder | reageren
 
Looking for an Interim Recruiter
Verwachte opdrachtduur: 4 months, 36 hours per week
Plaats/regio: Ranstad
Profiel van het bedrijf: Public sector
Profiel van de opdracht: - Full recruitment cycle - Recruitment administration - Writing job descriptions - Advising managers
Profiel van de manager: - At least HBO level - Dutch is a must - Experience in the public sector is a must
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61012Interim Adviseur AO/IC
3-4 dagen, 32 uur, minimaal 3 maanden | Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Adviseur AO/IC
Verwachte opdrachtduur: 3-4 dagen, 32 uur, minimaal 3 maanden
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Semi - Overheid
Profiel van de opdracht: Voor een semi-overheidsorganisatie in Gelderland ben ik op zoek naar een Adviseur AO/IC. Je houdt je bezig met het opzetten en implementeren van een intern control framework en met de implementatie van de rechtmatigheidsverklaring. Aantoonbare ervaring met interne controle en procesbeschrijving binnen (semi) overheid is een vereiste.
Profiel van de manager: Je bent iemand die gemakkelijk contacten onderhoudt met diverse stakeholders, unt op verschillende niveau's schakelen en bent in staat om te verbinden. Je hebt sterke analitische vaardigheden, een groot probleemoplossend vermogen en denkt afdelings-overstijgend.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61017Interim Recruiter Externe Inhuur
Start: 16-11-2020 Eind: 31-5-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Recruiter Externe Inhuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Eind: 31-5-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Als Recruiter Inhuurdesk voor het Dynamisch Aankoopsysteem, draag je bij aan de inhuur van extern personeel op voornamelijk HBO/WO niveau en ben je verantwoordelijk voor het gehele inhuurproces. Je bent het aanspreekpunt voor de inhurende manager rondom het thema externe inhuur vanaf schaal 10, en je begeleidt hem/haar in dit werving- en selectieproces.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als Recruiter op het gebied van externe inhuur, binnen grote (1000+) organisaties; 2) Je minimaal 1 jaar werkervaring hebt als Recruiter, binnen de (semi)overheid; 3) Je werkervaring hebt met het opstellen van functieprofielen en offerteaanvragen, via de Aanbestedingswet/Dynamisch Aankoopsysteem (DAS); 4) Je werkervaring hebt met proactief stakeholdermanagement, en het begeleiden en adviseren van hiring managers of directie
Opmerkingen: op locatie, bij voorkeur binnen grote (1000+) (semi)overheidsorganisaties; 5) Je ruime werkervaring hebt met het bijhouden van diverse intensieve en uitgebreide administratieve processen, omtrent externe inhuur. Jouw tarief ligt tussen €51 - €71 Je kunt reageren tot: woensdag 23-9-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
60999Interim SAP Specialist
12 maanden | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Interim SAP Specialist SAP ABAP| LE | MM | SD | FI, SAP HANA roll out----local SPOC function within corporate rollout----Assisting position.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: A speler | internationaal | HQ
Profiel van de opdracht: skills:SAP-ABAP (LE/MM/SD/FI) Degree in Information Management Systems, Computer Science Skilled in MS Office, MS Excel Excellent communication skills SAP-ABAP (LE/MM/SD/FI), (no need for programming skills but being able to analyze source code) SAP EDI, Javascript Able to work unsupervised, Get a clear understanding about the operational processes by analyzing existing business processes and systems together with: Business analyst, Finance & SCM specialists.
Profiel van de manager: Determine operational needs and create functional requirements through leading and managing small local project teams.Propose new processes and/or systems and gain approval in order to improve operational performance and increase efficiency, Create new processes and/or systems by configuring, testing and implementing relevant SAP ABAP module(s) Interface: Develop and deploy interfaces between SAP and other systems (i.e. WMS, TMS, SAP EDI) in order to ensure optimum flow of information, data
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60998Interim Controller Onderwijs
3-4 dagen per week voor 6 maanden | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Interim Controller Onderwijs in Zuid Nederland gezocht
Verwachte opdrachtduur: 3-4 dagen per week voor 6 maanden
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Onderwijsinstelling in het Zuiden van het Land
Profiel van de opdracht: - Rapportages verbeteren bedrijfsvoering - Procesverbetering - Begrotingsystematiek verbeteren
Profiel van de manager: - HBO+ - Gerichte ervaring onderwijs financiering, verantwoording en wetgeving (harde eis) - Recente ervaring binnen onderwijs voortgezet + MBO
Opmerkingen: Tarief +- 65 euro per uur, ex BTW en reiskosten
Nu reageren >>
61020Interim HR (beleids)adviseur
Start: 1-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Strategisch Interim HR (beleids)adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je belangrijkste opdracht is het vertalen van de organisatievisie naar een strategische HR visie. Daarbij hoort ook een operationele vertaling naar concrete programma’s en projecten die bijdragen aan het realiseren van de organisatie- en HR visie. Samen met de andere (beleids)adviseurs ga je ook daadwerkelijk aan de slag met deze projecten. Daarnaast geef je samen met het HR-team richting aan de verdere professionalisering van HR binnen de organisatie. Hier werken we aan op basis van het princip
Profiel van de manager: WO opleiding in de richting van HR of organisatiekunde.. 3 jaar ervaring in het opstellen van strategisch HR beleid en de uitvoering daarvan. Werkervaring bij een gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60984Interim opleidingsadviseur
6 maanden, 20 uur per week | Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim opleidingsadviseur - regio Friesland.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 20 uur per week
Plaats/regio: Friesland
Profiel van het bedrijf: Technisch
Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar een opleidingsadviseur die operationeel te werk gaat maar ook mee denkt om de interne academie verder uit te bouwen en te professionaliseren.
Profiel van de manager: Hands-on, ervaren
Opmerkingen: Graag reageren met je uurtarief en beschikbaarheid.
Nu reageren >>
61013Interim Projectadviseur
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Oosten van het land | lees verder | reageren
 
Momenteel zijn wij opzoek naar een ervaren Freelance/Interim Projectadviseur met veel ervaringen binnen de fysieke sfeer.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Oosten van het land
Profiel van het bedrijf: Het betreft een overheidsorgaan.
Profiel van de opdracht: Als Projectadviseur kom je werken in een vast team van projectcontrollers en projectadviseurs. Je zal verantwoordelijk zijn voor de advisering van meerdere projecten op diverse gebieden binnen de fysieke ontwikkeling. Je zal tevens toezien op de voortgang van de projectprocessen, het beheersen/opstellen van projectvoorstellen en je zal fungeren als gedegen sparringpartner voor de projectmanagers/projectleiders. Om goed in de rol passen beschik je over goed ontwikkelende communicatieve skills.
Profiel van de manager: - In bezit van relevante afgeronde Hbo- en/of Wo-opleiding; - Minimaal 4 jaar van de laatste 8 jaar relevante werkervaring binnen een gelijke functie; - Ervaring binnen de infrastructuur en/of fysiek domein is een must; - Je hebt gedegen ervaring in een adviserende rol; - Relevante en aantoonbare ervaring met het in control houden/brengen van projecten; - Communicatief en sociaalvaardig.
Opmerkingen: - Op korte termijn starten van project; - Project van een halfjaar; - Fulltime invulling; - Remote werken mogelijk; - Vervullen van een zware functie; - Onafhankelijke en adviserende rol; - Zeer dynamische functie; - Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
60979Interim P2P manager
4-6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Per direct op zoek naar een tijdelijke Interim P2P manager, verwachte duur 4 tot 6 maanden. SAP Ariba ervaring vereist!
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: organisatie in Zuid-Holland
Profiel van de opdracht: P2P afdeling aansturen
Profiel van de manager: leidingevende ervaring op P2P afdeling, ervaring met SAP Ariba
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60977Interim interim-manager 1ste lijns zorg/ behandelteams ouderenzorg
3 maanden gemiddeld 24 uur per week | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, ondernemende Interim interim-manager met ervaring in de 1ste lijns zorg/ behandelteams in ouderenzorg.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden gemiddeld 24 uur per week
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Behandelpraktijk voor gespecialiseerde behandeling in Zuid-Holland. De kracht is het behandelteam bestaande uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen die intensief met elkaar samenwerken zowel op praktijk als thuis
Profiel van de opdracht: Op zoek naar een ondernemende interim-manager Behandelpraktijk die leiding en sturing kan geven aan een sterk team van 36 gedreven en jonge professionals. Er is directe verantwoordelijkheid voor de medewerkers en de bedrijfsvoering, zowel op processen, planning en sturing op kosten en productiviteit. Je verbindt en motiveert en inspireert. Je analyseert de processen en kijkt creatief naar waar de toegevoegde waarde zit en wat er nodig is om de praktijk nog beter in de markt te zetten.
Profiel van de manager: Wij zoeken een ervaren en ondernemende interim-manager die zijn/haar sporen aantoonbaar verdiend heeft. Je hebt bij grote voorkeur ervaring met de dynamiek van de 1ste lijnszorg en/of met behandelteams in de ouderenzorg. Je bent bedrijfskundig sterk, een inspirator voor de teams waarmee je werkt en je kan zelfstandig je eigen weg vinden. Je kan goed luisteren en pikt signalen snel op. Je bent proactief en kan goed schakelen. Je bent beschikbaar per 28 september 2020.
Opmerkingen: Je bent proactief en kan goed schakelen. Je hebt een tactische blik en kijkt daarbij zowel naar de grote lijnen als naar de daadwerkelijke inrichting en implementatie. Je hebt snel inzicht in processen en bent in staat om organisatie breed te kijken en analyses te maken. Je bent sterk in helder communiceren en het creëren van draagvlak.
Nu reageren >>
60972Interim communicatiemanager pharmaceut
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim communicatiemanager voor een internationaal pharmaceutisch bedrijf. Ervaring met digitale communicatie systemen & internationale scope is een vereiste.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationaal pharmaceutisch bedrijf
Profiel van de opdracht: - Interne communicatie projecten - Implementatie van digitale communicatie systemen - Betreft een internationale organisatie dus ervaring met internationale scope is een vereiste
Profiel van de manager: - Senior Communicatie specialist - Ervaring met matrix organisaties - Ervaring binnen pharma industrie is een pre - Ervaring met diverse digitale communicatie systemen - Vloeiend in Engels en Nederlandse taal
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60970Interim Business Controller Onderhoudsafdeling
36 uur per week, 4 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Interim Business Controller Onderhoudsafdeling
Verwachte opdrachtduur: 36 uur per week, 4 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Voor een woningcorporatie in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een interim business controller die de onderhoudsafdeling onder zijn/haar hoede neemt.
Profiel van de opdracht: Je bent de adviseur voor het management; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting; Je geeft gewenst en ongewenst advies aan het MT; Je bent de sparringspartner voor de concen controller;
Profiel van de manager: Je hebt werkervaring opgedaan bij een woningcorporatie (must); Je hebt kennis van Empire of FMP Wals.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60964Interim integratie project manager
maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | regio Harderwijk | lees verder | reageren
 
Gezocht, hands-on interim integratie project manager.
Verwachte opdrachtduur: maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: regio Harderwijk
Profiel van het bedrijf: Maakindustrie. Energie sector. Bedrijfsgrootte: MKB (100+ fte)
Profiel van de opdracht: Hands-on integreren van verschillende bedrijfsonderdelen. Integratieplan is klaar. MD zoekt rechter hand om samen dit project uit te voeren.
Profiel van de manager: Project/Programma Manager met down to earth mentaliteit die die zowel op management niveau als productie niveau kan bewegen en de cultuur van een maakbedrijf begrijpt. Ervaring met integratie is een must.
Opmerkingen: tarief voor senior maximaal €1.000,- per dag.
Nu reageren >>
60980Interim jurist bezwaar Omgevingsrecht
15 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Voor de gemeente Eindhoven zijn we op zoek naar een Interim jurist bezwaar Omgevingsrecht.
Verwachte opdrachtduur: 15 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als Jurist ben je gepositioneerd binnen de afdeling Ruimtelijke Ordening en verdedig je het genomen besluit van de afdeling Vergunningen en voer je verweer bij de commissie voor de bezwaarschriften.
Profiel van de manager: - Je hebt een universitaire opleiding Nederlands Recht, richting bestuursrecht met als specialisatie bouwrecht en ruimtelijke ordening. - Je hebt kennis en ervaring van de Wabo en Wro. - Je hebt bij voorkeur ervaring met Mediation - Je hebt bij voorkeur eerder gewerkt als Jurist voor gemeenten/ lokale overheidsinstellingen. - Je beschikt over bestuurlijke en politieke sensitiviteit.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60971Interim interim manager operations
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim interim manager operations voor logistiek dienstverlener
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een logistiek dienstverlener
Profiel van de opdracht: Aansturen van een drie teams in het warehouse. Kennisniveau medewerkers verbeteren en samenwerking tussen de teams en met andere afdelingen.
Profiel van de manager: Ervaring met aansturen medewerkers en van teams. Peoplemanager, ervaring met Operations en Logistiek. Direct beschikbaar. Energiek.
Opmerkingen: Kort en bondig ervaring toelichten op basis van functie-eisen.
Nu reageren >>
60976Interim (Functioneel) Applicatiebeheerder
3 tot 5 maanden, 5 dagen per week | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim (Functioneel) Applicatiebeheerder
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 5 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Onze klant heeft momenteel te maken met een piekmoment. Dit is de reden waarom zij voor een vooraf bepaalde periode een interim (Functioneel) Applicatiebeheerder zoeken die naast de huidige Applicatiebeheerder komt te werken aan projecten welke afgemaakt dienen te worden
Profiel van de manager: - Min. 3-5 jaar ervaring als (Functioneel) Applicatiebeheerder - In staat om snel up & running te zijn - In staat om koppelingen te maken - Rechten en toegang verlenen zodat medewerker applicaties kunnen gebruiken - Pré: Ervaring met financiele pakketten - Pré: Ervaring in een MS Azure omgeving - Pré: Ervaring binnen de banken-sector
Opmerkingen: Geboden: Rol voor 3-5 maanden voor 40u per week 2 dagen inwerken op kantoor i.v.m. taakverdeling
Nu reageren >>
60974Interim Projectleider Inkoop Jeugdhulp
Startdatum 1-10-2020, einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging 3 x 3 maanden, 28 uur per week | Regio Zwolle | lees verder | reageren
 
Interim Projectleider Inkoop Jeugdhulp
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2020, einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging 3 x 3 maanden, 28 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke samenwerking, gestart met een meerjarig inkoopproces waarin men opgavegericht en pragmatisch toewerkt naar een nieuwe inkoop van de Jeugdhulp per 1 januari 2022.
Profiel van de opdracht: Realiseren van het inkooptraject binnen de gestelde kaders (strategie en planning). Aansturen van het projectteam (ca. 6 personen). Mede ontwikkelen en implementeren van de meerjarenstrategie voor de inkoop van de Jeugdhulp (omzetten van 3 inkooppercelen naar vijf inkoopsegmenten). Opbouwen samenwerkingsrelatie met de aanbieders. Opstellen van inkoopuitgangspunten en processen die voortvloeien uit de algemene inkoopstrategie. Coördineren inkoopgesprekken met aanbieders.
Profiel van de manager: HBO-opleiding in de richting van het sociaal domein, inkoop/financiën of bestuurskunde. Minimaal 1 jaar ervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar in een vergelijkbare functie in het sociaal domein. Werkervaring in een regionaal samenwerkingsverband. Minimaal 1 jaar werkervaring met inkoop van Jeugdhulp. Recente ervaring op het gebied van aanbestedingen van Jeugdhulp zoals Open house. Werkervaring als projectleider/projectmatig werken. Werkervaring met Negometrix.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 september 2020.
Nu reageren >>
60954Interim SAP HANA consultant
12 maanden | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Interim SAP HANA consultant (junior | medior) URGENT Ondersteunde rol tijdens HANA migratie;
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: A merk; HQ
Profiel van de opdracht: Tijdens de SAP migratie is ondersteuning nodig; hands on SAP HANA ervaring tijdens de implementatie. Je bent onderdeel van het SAP transformatieteam.
Profiel van de manager: junior / Mid-career , goede kennis van finance processen, SAP FICO, BI, Financiële verslaggeving en controle (grootboeken, controlegebieden) Inzicht in toekomstige rapportage-eisen en het vertalen daarvan naar IT/data-objecten
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60952Interim HR Manager
Tot 02-2021. Ingaande begin oktober. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR Manager voor ons bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: Tot 02-2021. Ingaande begin oktober.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een productiebedrijf.
Profiel van de opdracht: Zwangerschapsvervanging van de huidige HR Manager. Vooral op de winkel passen. Geeft leiding aan 3 medewerkers.
Profiel van de manager: Ruime relevante ervaring. Natuurlijk overwicht. 'Weet alles over HR'. Snel starter.
Opmerkingen: Bij wederzijdse geschiktheid en bereidheid optie om na 02-2021 nog enkele maanden door te werken aan afdelingsprojecten die op de plank liggen.
Nu reageren >>
60994Interim Financieel Adviseur Sport en Onderwijs
Start: 15-10-2020 Eind: 1-3-2021 Optie tot verlenging: 4 x 4 maanden Aantal uur per week: 28 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financieel Adviseur Sport en Onderwijs
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-10-2020 Eind: 1-3-2021 Optie tot verlenging: 4 x 4 maanden Aantal uur per week: 28
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij voor sport en onderwijs het primaire aanspreekpunt van de afdelingsmanager en zijn (account)managers/beleidsmedewerkers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld van sport en onderwijs en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken. Je levert een proactieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je succesvol een HBO / WO -opleiding hebt afgerond; 2) Je minimaal 4 jaar recente werkervaring hebt als financieel adviseur bij een 100.000+ gemeente; 3) Je kennis hebt van financieel advies op het gebied van sport en onderwijs; 4) Je werkervaring hebt met het financiële pakket Decade.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €72 - €102 Je kunt reageren tot: woensdag 30-9-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
60949Interim Payroll Project Manager
The project is for 4 months in Ranstad | Ranstad | lees verder | reageren
 
I am looking for an Interim Payroll Project Manager for my client
Verwachte opdrachtduur: The project is for 4 months in Ranstad
Plaats/regio: Ranstad
Profiel van het bedrijf: Dutch and international company
Profiel van de opdracht: - Project Manager - Setting up the payroll system for a third party
Profiel van de manager: -Experienced in project management and understands payroll
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60946Interim Bestuurssecretaris private sector
3 maanden full time | Flevoland | lees verder | reageren
 
Per direct gezocht: Interim Bestuurssecretaris in private sector
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden full time
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: profit
Profiel van de opdracht: bestuurssecretaris interim: - Rapporteert rechtstreeks aan algemeen directeur - Coördineren besluitvorming binnen de totale organisatie (inclusief dochterondernemingen) - Ondersteunen directie, RvC en ledenraad
Profiel van de manager: - Ervaring binnen de private sector (must); - Opleidingsniveau HBO+
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60945Interim (financial) specialist implementatie IFRS
4-5maanden, gemiddeld 4 dagen per week, met een optie op verlenging | Noord-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht een ervaren interim (financial) specialist implementatie IFRS
Verwachte opdrachtduur: 4-5maanden, gemiddeld 4 dagen per week, met een optie op verlenging
Plaats/regio: Noord-Gelderland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever gaat landelijk over van Dutch Gaap naar IFRS. Als interimmer breng je in je regio in beeld welke projecten implementatie behoeven. Je beoordeelt daartoe alle projecten, o.b.v. instructie van het hoofdkantoor.
Profiel van de opdracht: Je hebt aantoonbare ervaring in: - het begeleiden van de overstap van Dutch Gaap naar IFRS 11 en IFRS 15 / - reporting / - samenstellen jaarrekening (kalenderjaar is boekjaar)
Profiel van de manager: Je beschikt over: - gevorderde Excel kennis / - ervaring met Navision. Accountancy achtergrond is een pre. Je hebt veel regio overleg met andere controllers en het shared service center.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60965Interim teamhoofd Juridische Zaken
3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Den Haag | lees verder | reageren
 
Wij zoeken een tijdelijk/interim teamhoofd voor het team Juridische Zaken (JZ).
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Werkzaamheden Sturing geven aan het team - je zet medewerkers en middelen zodanig in dat beoogd resultaat wordt bereikt; Aandacht geven aan de onderlinge samenwerking - je inspireert en stimuleert de verbinding binnen het team;
Profiel van de opdracht: Behoefte aan JZ ondersteuning inventariseren in de omgeving – je signaleert ontwikkelingen binnen, en voor zover relevant, buiten het eigen vakgebied en geeft vanuit het eigen werkterrein gevraagd en ongevraagd adviezen en doet hierover voorstellen; Je gaat aan de slag met het actualiseren van de functiebeschrijvingen; Formuleert doelen in opdracht van, en binnen, de door de manager gestelde (beleids)kaders; Is verantwoordelijk voor de bedrijfseconomische onderbouwing.
Profiel van de manager: Eisen / wensen Kandidaat beschikt over een WO werk- en denkniveau; Uitgebreide juridische kennis en ervaring; Uitgebreide kennis en ervaring met het aansturen van teams waar professionals werken; Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare rollen binnen een professionele juridische omgeving.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60933Interim Zorgverkoper Msz
4 maanden, 24 tot 36 uur in overleg. | Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Zorgverkoper Msz.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 24 tot 36 uur in overleg.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis
Profiel van de opdracht: Zorgverkoop gespreken en financiële analytisch werkzaamheden.
Profiel van de manager: Ervaring als zorginkoper of verkoper Msz (of e.v.t. GGZ)? Heb je kennis van de Msz, ben je communicatief vaardig, bekent met wet- en regelgeving (o.a. Zorgverzekeringswet) ?
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61047Interim Regionale Test Coördinator
Start: 14-12-2020 Eind: 29-4-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Regionale Test Coördinator
Verwachte opdrachtduur: Start: 14-12-2020 Eind: 29-4-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Ontwerpen en uitvoeren van technische en functionele testen. • Testen van Microsoft App-V-packages binnen de Ivanti Workspace console en op een VDI-werkplek. • Analyseren van informatie en inventariseren van acceptatie-eisen ten behoeve van het opstellen van testscenario’s. • Zelfstandig uitvoeren en monitoren van de testactiviteiten, en afstemming zoeken met andere (test-)geledingen. • Registreren van bevindingen en bewaken van de voortgang in het oplossen van bevindingen.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een volwaardige HBO opleiding gevolgd en met diploma afgerond hebt; 2) Je minimaal drie jaar (fulltime) relevante ervaring als Testcoördinator in de afgelopen zeven jaar hebt; 3) Je minimaal drie jaar (fulltime) werkervaring hebt met het zelfstandig uitvoeren en monitoren van de testactiviteiten waarbij afstemming gezocht werd met andere (test-)geledingen; 4) Je minimaal één geaccrediteerd Tmap- of ISEB/ISTQB-certificaat hebt; 5) Je kennis van- en
Opmerkingen: ervaring met Ivanti Workspace hebt; 6) Je kennis van en werkervaring met minimaal één van de meldkamersystemen GIS, GMS of C2000 hebt. Jouw tarief ligt tussen €60 - €77 Je kunt reageren tot: woensdag 23-9-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61046Interim Onderwijs Planner
Start: 16-11-2020 Eind: 31-10-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32-36 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Onderwijs Planner
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Eind: 31-10-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32-36
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Als onderwijsplanner maak je de planning en de lesroosters voor het team Beroepsvaardigheden, voor het cluster Rijvaardigheid en Rijveiligheid. Roosteren met Syllabus Plus, Excel en BVCM; Onderwijsplanning maken (plannen docenten, lokalen, lessen en examens).
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met onderwijsplanning; 2) Je werkervaring hebt met Excel; 3) Je recente werkervaring hebt binnen een (complexe) onderwijsinstelling; 4) Je werkervaring hebt met roostersystemen, bij voorkeur met Syllabus Plus.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €60 - €77 Je kunt reageren tot: woensdag 23-9-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
60993Interim jurist
6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht interim jurist (Gemeente)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Je gaat je bezig houden met diverse taken gericht op grondexploitatie/ ruimtelijk bestuursrecht/ onroerende zaken binnen de afdeling Ruimte. Deze functie vraagt om zorgvuldigheid en om communicatieve vaardigheden. Het betreft een tijdelijke functie voornamelijk in verband met het wegwerken van diverse dossiers.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau (Nederlands recht of HBO juridisch aangevuld met relevante vakopleiding of ervaring). Een goede kennis van het privaatrecht en ruimtelijk bestuursrecht. Kennis en ervaring van grondzaken, vastgoedontwikkeling en ruimtelijke procedures. Je kunt goed plannen, prioriteren en in de samenwerking ben je transparant. Je brengt (conflicterende)belangen, opinies en inbreng van diverse partijen samen. je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en overtuigingskracht
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60992Interim Verandermanager / Regisseur Ruimte
18 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht Interim Verandermanager / Regisseur Ruimte
Verwachte opdrachtduur: 18 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Begeleiden en coachen van medewerkers naar zelfsturende teams; sparringpartner van directie, management en medewerkers in het optimaal invullen van de rol. Team Ruimte bestaat uit Beleidsmedewerker en uitvoerende medewerker VTH.
Profiel van de manager: kennis en ervaring van ruimtelijk beleid. minimaal 5 jaar werkervaring bij de overheid en binnen 1 of meerdere vakgebieden van de afdeling Ruimte. Ervaring gevraagd in het regie voeren op werkzaamheden en processen of het initiëren, inrichten en leiden van complexe projecten. Bestuurlijk sensitief Geen vakspecialist, maar een sparringpartner voor zowel de manager als medewerkers binnen de afdeling. Strategisch denker vanuit een integrale benadering
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60991Interim Programmeur Groen
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Programmeur Groen N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opstellen van de programmering groen, met de volgende onderdelen: Het Instandhoudingsplan Groen: Data analyse en interpreteren resultaten inspecties, in beeld brengen huidige uitgaven en onder handen projecten, opstellen maatregelpakketten & kosten per gebied Afstemming van de pakketten met beleidsafdelingen en stadsdelen Input verzorgen aan het programma Stadsbehoud. Advisering van de Assetmanager Groen over de optimale mix van maatregelen dagelijks onderhoud, groot onderhoud en vervanging Bij
Profiel van de manager: hbo diploma Ervaring met het programmeren en plannen van projecten. Ervaring met het opstellen van meerjaren onderhoudsprogramma\'s voor openbaar groen en/of parken. Kennis en begrip van de basisprincipes van Assetmanagement. Vakinhoudelijke kennis over openbaar groen en parken.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60985Interim Projectleider Openbaar Gebied
6 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Openbaar Gebied
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Als projectleider organiseer en coördineer je het totale proces (initiatief / ontwerp / voorbereiding / contractvorming / realisatie) voor multidisciplinaire projecten binnen de Openbare ruimte. Je organiseert het proces op basis van de fasen van projectmatig werken. Daarbij betrek je de wensen en belangen van de interne en externe stakeholders. Je bewaakt de activiteiten en de voortgang van het project en zorgt voor de juiste afwegingen en gesprekken om te komen tot een breed gedragen project
Profiel van de manager: • Organisatorisch sterk zijn; • Gevoel hebben voor politiek en bestuurlijke verhoudingen; • Beschikken over overtuigingskracht; • Kennis en ervaring op het gebied van participatie; • Ervaring hebben met het organiseren van projecten in de openbare ruimte; • Kennis en ervaring hebben op het gebied van civieltechniek of cultuurtechniek; • Bekend met de UAV en RAW-systematiek; • Beschikken over een HBO werk- en denkniveau
Opmerkingen: Reageren is mogelijk t/m uiterlijk vrijdag 25 september 2020 • Kandidaat beschikt over referenties waarbij gevraagd kan worden naar de mate van ervaring bij relevante opdrachten/werkzaamheden
Nu reageren >>
60983Interim Accounthouder Omgevingsdienst
Start: 1-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Accounthouder Omgevingsdienst
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: (Strategisch) sparringpartner voor wethouder ikv de relatie met de omgevingsdienst Onderhouden contacten met de omgevingsdienst en zorgen voor afstemming over taken en voortgang Bespreken van en advies vragen over door de omgevingsdienst toegestuurde stukken, intern en extern, alsmede (regie voeren op) het correct afhandelen daarvan, waaronder het voorbereiden van besluitvorming door college, commissie en/of raad. Bewaken van de uitvoer van opdrachten door de omgevingsdienst Bestuderen van en ad
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van Milieu; 3 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar als accountmanager/accounthouder omgevingsdienst/gemeente; Aantoonbare werkervaring in juridische advisering op het gebied van milieuvergunningen;
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60978Interim Salarisadministrateur
- Opdracht voor 24 uur per week; - Opdracht van 5 maanden; | midden Limburg | lees verder | reageren
 
Voor overheidsinstantie in midden-Limburg zijn wij voor op het zeer korte termijn opzoek naar een Freelance Interim Salarisadministrateur.
Verwachte opdrachtduur: - Opdracht voor 24 uur per week; - Opdracht van 5 maanden;
Plaats/regio: midden Limburg
Profiel van het bedrijf: Het betreft een overheidsinstantie.
Profiel van de opdracht: In verband met onderbezetting op de payroll afdeling is jouw hulp hard nodig. Samen met de senior en junior salarisadministrateurs verzorg jij de salarisruns voor ruim 500 medewerkers. Je bent daarbij bezig met het verzorgen van de controles, eindejaarsuitkeringen, CAO-verhogingen en andere complexe berekeningen.
Profiel van de manager: - Je hebt de laatste 5 jaar als salarisadministrateur gewerkt; - Kennis van RAET is een harde eis; - Kennis van CAR-UWO is een vereiste voor deze opdracht; - Je bent zelfstandig in je werkzaamheden.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60973Interim Projectleider Openbare Ruimte
Startdatum 15-10-2020, einddatum 15-4-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Alkmaar | lees verder | reageren
 
Interim Projectleider Openbare Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-10-2020, einddatum 15-4-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Alkmaar
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een projectleider die verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld rioolrenovaties, reconstructies woonstraten of groenvoorzieningen en inrichten van nieuwe openbare ruimte bij woningbouwprojecten.
Profiel van de opdracht: Je organiseert en coördineert het totale proces (initiatief/ontwerp/voorbereiding/contractvorming/realisatie) voor multidisciplinaire projecten binnen de openbare ruimte. Je organiseert het proces op basis van de fasen van projectmatig werken. Daarbij betrek je de wensen en belangen van de interne en externe stakeholders. Je bewaakt de activiteiten en de voortgang van het project en zorgt voor de juiste afwegingen en gesprekken om te komen tot een goed breed gedragen projectresultaat.
Profiel van de manager: Minimaal een relevante HBO-opleiding. Ervaring met het leiden van projecten in de openbare ruimte. Kennis en ervaring in de vakgebieden civiele techniek of cultuurtechniek. Ervaring met projectmatig werken. Bekend met het werken met de UAV en RAW-systematiek. Kennis en ervaring op het gebied van participatie. Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 24 september 2020.
Nu reageren >>
60963Interim Business Consultant
Start: z.s.m., 36 uur per week Eind: 14-9-2021, 12 maanden maximaal 2 x 8 maanden verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Business Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m., 36 uur per week Eind: 14-9-2021, 12 maanden maximaal 2 x 8 maanden verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Binnen Programmadirectie I zijn diverse programma’s zoals eID, Machtigen en Actielijnen. Sinds kort is er een SRO gestart. Voor dit project zijn wij op zoek naar een Business Consultant.
Profiel van de opdracht: Benodigde vaardigheden Business Consultant: • Specificeren, prioriteren, verifiëren en valideren van functionele wensen en eisen (requirements) en het vertalen hiervan naar efficiënte oplossingen • Analyseren van organisatiebehoeften en, waar relevant, voorbereiden van verbeteringen voor bestaande processen • Signaleren van risico\'s, knelpunten en afwijkingen en zo nodig adviseren van het management om deze te weg te nemen • Bewaken en beheren van requirements tijdens projecten
Profiel van de manager: • Kennis van stelsels • Kennis van digitalisering van dienstverlening, bij voorkeur opgedaan bij overheid dienstverleners • Ervaring met uitvoeren van business consultancy rollen in een overheid omgeving • Kennis van identificatie- en/of authenticatieprocessen • Ervaring met privaat-publieke samenwerking • Kennis van minimaal twee (bij voorkeur meer) van de volgende stelsel gerelateerde onderdelen: o Governance o Toelaten en Toezicht o Beheer o Pricing en doorbelasting/facturatie
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
60962Interim Auditor
Start: 5-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 26-2-2021 Optie op verl.: Ja | Oosterhout | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Auditor Noord-Brabant
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 26-2-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Oosterhout
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de interne controle werkzaamheden op gebied van Jeugd, Buig, TOZO, Omgevingsvergunningen, investeringen en werkzaamheden rondom de jaarafgrenzing tijdens de jaarrekeningcontrole.
Profiel van de manager: HBO opleiding richting BE of accountancy. Werkervaring en kennis van auditing bij een overheidsorganisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60958Interim Senior boekhoudkundig medewerker
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior boekhoudkundig medewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het inrichten en optimaliseren van het grootboek en de financieel administratieve werkprocessen; Je gaat de boekhouding up to date houden en verder uitwerken naar een balansdossier; Monitoren van de juistheid, volledigheid en tijdigheid van alle gegevens in het financiële systeem (Key2Financiën); Inhoudelijke begeleiding van medewerkers van de financiële administratie; Check op volledigheid en juistheid van balansposten t.b.v. opstellen van de jaarrekening; Meedenken in en adviseren over ingewik
Profiel van de manager: Werkervaring met Key2Financiën; HBO opleiding in de richting van Financiën; Aantoonbare werkervaring met besluit begroting en verantwoording (BBV); 4 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als senior medewerker financiële administratie bij een gemeente; Ervaring op het gebied van inrichten en optimaliseren van een grootboek en financieel administratieve werkprocessen in de afgelopen 3 jaar;
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60975Interim Coördinator buurtwerk
Startdatum 11-2020, einddatum 04-2021, optie tot verlenging, 18 uur per week | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Interim Coördinator buurtwerk gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-2020, einddatum 04-2021, optie tot verlenging, 18 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een coördinator buurtwerk die tevens op dit onderwerp het eerste aanspreekpunt is voor de bestuurder en ambtelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor o.a. de aansturing, monitoring en interne coördinatie van het buurtwerk , w.o. de totstandkoming van de integrale wijkuitvoeringsprogramma\'s en het beheer van de huizen van de wijk en de multifunctionele accommodaties. Aansturing, monitoring en interne coördinatie van de subsidieverlening voor het buurtwerk aan een van de grootste welzijnsinstellingen. Je zit dicht op de uitvoering van het welzijnswerk en hebt een hands on mentaliteit.
Profiel van de manager: WO/HBO-diploma. Minimaal 5 jaar ervaring als adviseur in het sociaal domein. Ruime ervaring met bestuurlijke advisering bij een gemeente. Ruime ervaring met subsidiebeheer. Ruime ervaring met het leiden van complexe projecten en processen. Ervaring met het beheer van grote subsidiedossiers (> € 1.000.000 per jaar). Ervaring met het leiden van complexe ambtelijke processen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 september 2020.
Nu reageren >>
61003Interim senior controller (treasury en vermogensbeheer)
Start zsm Duur onbekend tot vast aanstelling gevonden is. Uren: 32/36 per week | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim senior controller (treasury en vermogensbeheer)
Verwachte opdrachtduur: Start zsm Duur onbekend tot vast aanstelling gevonden is. Uren: 32/36 per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Opstellen van structurele en ad hoc financiële en niet-financiële analyses, rapportages, begrotingen en prognoses voor interne stakeholders. Voorbereiden van beleggingsadviescommissie vergaderingen over het vermogensbeheer binnen organisaties het algemeen en duurzaam vermogensbeheer in het bijzonder. Uitvoeren van ALM studie. Zorgen voor/ toezien op een goede implementatie en uitvoering van het beleggingsbeleid, waaronder het monitoren van externe vermogensbeheerders
Profiel van de manager: Academisch denk- en werkniveau, met aantoonbaar ervaring op het financiële vakgebied Goede kennis van financiële markten, treasury en vermogensbeheer inclusief risicomanagement Goede kennis van ESG-aspecten op het gebied van vermogensbeheer Ervaring met uitbestedingsmanagement Kennis van relevante wet- en regelgeving
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60948Interim Auditor
- Opdracht voor 7 maanden; - Opdracht voor 36 uur per week; | Thuiswerken | lees verder | reageren
 
Voor een mooie organisatie in Noord-Brabant zijn wij momenteel op zoek naar een Interim Auditor voor de jaarrekeningen en de relevante processen daar omheen.
Verwachte opdrachtduur: - Opdracht voor 7 maanden; - Opdracht voor 36 uur per week;
Plaats/regio: Thuiswerken
Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie gemeente in Noord-Brabant.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met het uitvoeren van Audits voor de jaarrekening. Je bent voornamelijk bezig met de rechtmatigheid van de diverse processen daar omheen waardoor je met diverse stakeholders binnen de gemeente contact hebt. Je werkt voornamelijk vanuit huis waardoor jouw woonplaats minder relevant is.
Profiel van de manager: - Je hebt voornamelijk audits uitgevoerd op gemeenten bij de Big4; - Additionele werkervaring als Auditor bij een gemeente is een zeer grote pré; - Werkervaring met Key2Finance is een grote pré; - Je bent communicatief en sociaalvaardig; - Goede thuiswerk faciliteiten zijn zeer belangrijk voor deze opdracht.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60943Interim Kwartiermaker Uitstroom Beschermd wonen
Start: 1-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja 12 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Kwartiermaker Uitstroom Beschermd wonen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja 12 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als kwartiermaker ben je eerstverantwoordelijke voor het aanjagen van de opgave om meer mensen te laten uitstromen uit beschermd wonen naar onze regio, zowel vanuit de ambulantiseringsopgave beschermd wonen als vanuit het project. Je werkt samen met de projectleider regio ZOU en met de beleidsmedewerkers Wonen van de 5 gemeenten. Je leidt een nog op te zetten regionale werkgroep met beleidsadviseurs Wonen en neemt deel aan de ambtelijke projectgroep Wonen. Je ondersteunt en adv
Profiel van de manager: HBO opleiding. 2 jaar werkervaring als beleidsadviseur en/of projectleider bij een woningcorporatie of een gemeente in de afgelopen 8 jaar. Bekend met het domein Wonen en hebt kennis van Beschermd Wonen en Maatschappelijke opvang. Ervaring met het samenwerken met woningcorporaties.
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60940Interim Klantmanager rechtmatigheid TOZO
Start: 28-9-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Klantmanager rechtmatigheid voor TOZO (en Participatiewet)
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-9-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het beoordelen van aanvragen TOZO en aanvragen op grond van de Participatiewet (met name bijzondere bijstand); Het beheren van een TOZO bestand en de bijbehorende taken op gebied van rechtmatigheid uitvoeren, zoals het verwerken van mutaties, inkomstenverrekeningen, beëindigingen etc.; Het verstrekken van informatie en het geven van voorlichting aan cliënten; Namens het college van B&W beslissen en redigeren van beschikkingen.
Profiel van de manager: HBO opleiding. 3 jaar aantoonbare werkervaring met Suite4werk in de afgelopen 5 jaar (voorheen GWS). 2 jaar aantoonbare werkervaring als klantmanager rechtmatigheid in de afgelopen 3 jaar. Aantoonbare ervaring met Tozo.
Opmerkingen: Graag reageren voor 17-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60939Interim Projectleider technische projecten
Start: 21-9-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider technische projecten
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-9-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Binnen het team ICT Beheer zoeken we een projectleider technische projecten die een aantal technische projecten kan realiseren en implementeren. Het hierbij om vervanging van multifunctionals (MFP’s), de implementatie van Microsoft Teams Rooms, het realiseren van mogelijkheden om hybride te vergaderen en de vervanging van de backbone, storage en servers (o.a. WLAN/VLAN, networking). Om dit te kunnen realiseren en implementeren werk je nauw samen met medewerkers uit de organisatie en met medewerk
Profiel van de manager: 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectleider; Opleiding op het gebied van project- of programmamanagement. Ervaring met het leiden van 3 technische projecten tegelijkertijd. Aantoonbare werkervaring in gebruikerscommunicatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 16-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60938Interim Projectmanager Privacy
Start: 21-9-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmanager Privacy
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-9-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Instelling
Profiel van de opdracht: Realiseren van de uitvoering van het projectplan, inclusief coördinerende taken en zorgdragen voor periodieke rapportages Voorzitten van de twee wekelijkse projectgroep privacy en de twee maandelijkse klankbordgroep Organiseren van trainingen en bijeenkomsten op privacy gebied Bieden van juridische ondersteuning bij de opstelling van verwerkersovereenkomsten en vragen op het terrein van privacy Het betreft een functie waarbij de uren flexibel ingezet kunnen worden afhankelijk van de te organiser
Profiel van de manager: WO opleiding Nederlands recht; 2 jaar ervaring met privacy implementatie/projecten binnen de sector universiteiten/onderzoekinstellingen en of overheidsinstellingen in de afgelopen 5 jaar; Ervaring met organiseren van trainingen en bijeenkomsten op privacy gebied; Aantoonbare werkervaring met voorzitten van projectgroepen / bijeenkomsten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 16-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60937Interim Adviseur Bestuurszaken
Startdatum 1-10-2020, duur 4 maanden, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 32 uur per week | Regio Den Haag | lees verder | reageren
 
Interim Adviseur Bestuurszaken overheid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2020, duur 4 maanden, optie tot verlenging 4 x 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een adviseur bestuurszaken die een collegelid van het dagelijks bestuur ondersteunt en de verbinding kan leggen tussen bestuur, ambtelijke organisatie en verschillende organisatieonderdelen.
Profiel van de opdracht: Je houdt je o.a. bezig met adviserende werkzaamheden ten behoeve van politiek- bestuurlijke vraagstukken. Je levert levert gevraagd en ongevraagd advies over het besluitvormingsproces van het dagelijks bestuur. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal bestuurlijk besluitvormingsproces en het geven van inhoudelijk advies aan de portefeuillehouders en de ambtelijke organisatie. Je neemt deel aan het tweewekelijks portefeuillehouderoverleg.
Profiel van de manager: WO Bestuurskunde. Minimaal 3 jaar ervaring in een adviserende functie in het politiek-bestuurlijke werkveld bij overheden. Ervaring met inhoudelijk en procesmatig voorbereiden van minimaal 6 bestuursvergaderingen met minimaal 4 deelnemers. Werkervaring met het omgaan met procedures (bijvoorbeeld intern over aanlevering stukken, interne afstemming etc), en het bewaken van termijnen. Werkervaring bij een lokale overheidsorganisatie of waterschap is een pre. Inzicht in bestuurlijke verhoudingen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 september 2020.
Nu reageren >>
60989Interim Matchmaker Werkgeversservicepunt
Start: 12-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8-1-2021 Optie op verl.: Ja 4*3 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Matchmaker Werkgeversservicepunt
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8-1-2021 Optie op verl.: Ja 4*3 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Bemiddelbare kandidaten ‘werven’ bij de casemanagers Werk en kandidaten snel en duurzaam plaatsen naar een baan; Je ondersteunt op proactieve wijze de collega’s van team Werk en WSP bij het verkrijgen van informatie en kennis. En werkt hierbij nauw samen met de casemanagers Werk en de accountmanagers; Actief bemiddelen van kandidaten en matchen op vacatures die aangemeld zijn bij het WSP, alsook zelfstandig bij intermediairs (zowel individueel als in groepsverband); Je ondersteunt de kandidaten
Profiel van de manager: hbo opleiding minimaal 2 jaar ervaring met het gebruik van en werken met Civision en Sonar/WBS kennis van de sociale zekerheid, participatiewetgeving en loonkostensubsidies Recente werkervaring van minimaal 3 jaar als intercedent of bij een werkgeversservicepunt, in het begeleiden en uitplaatsen van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt, binnen onze regio;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 50 per uur excl. BTW / inclusief reiskosten (woon-werkverkeer) Graag reageren voor 24-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantiepla
Nu reageren >>
60955Interim Projectmedewerker archief/ informatiespecialist
Start: 1-1-2021 Uren per week: 12 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*12 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmedewerker archief/ informatiespecialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2021 Uren per week: 12 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*12 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Zet projecten op ter bevordering van de digitale dienstverlening en begeleidt de uitvoering daarvan (digitalisering papieren bronnen, crowdsourcing); Adviseert op ambtelijk niveau met betrekking tot (digitale) archiefvorming en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving; Begeleidt inventarisatieprojecten van archieven en collecties; Stelt in voorkomende gevallen adviesrapportages, beoordelingen en correspondentie op ter assistentie van de archiefinspecteur; Doet het voorbereidende, begeleidend
Profiel van de manager: 4 jaar ervaring als archivaris bij een gemeentelijke archiefdienst in de afgelopen 8 jaar; 4 jaar ervaring met voorbereidende, begeleidende en controlewerkzaamheden met betrekking tot de uitbouw van digitale dienstverlening bij een archiefdienst in de afgelopen 8 jaar; HBO opleiding tot archivaris en affiniteit met historisch archief; Ervaring met advisering op ambtelijk niveau met betrekking tot (digitale) archiefvorming en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
Opmerkingen: Graag reageren voor 17-9-2020 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60953Interim Oracle ODI ETL ontwikkelaar
Start: 1 oktober, 36 uur per week Einddatum: 31 maart 2021, met optie tot verlenging | Utrecht | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Oracle ODI ETL ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 oktober, 36 uur per week Einddatum: 31 maart 2021, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: De ODI ontwikkelaar speelt een cruciale rol in het backend scrumteam van het BICC. In kort cyclische iteraties realiseert het scrumteam de informatieproducten in het Data Warehouse.
Profiel van de opdracht: De ODI specialist ontwikkelt de Data Warehouse producten conform de functionele specificaties van de BI informatieanalist. De specialist dient in staat te zijn de BI informatieanalist uit te dagen op basis van de gemaakte keuzes in het ontwerp. De ODI ontwikkelaar is onderdeel van het scrumteam en is verantwoordelijk voor: • De realisatie van een DWH met behulp van ODI gebaseerd op het Data Mart ontwerp van • de BI informatieanalist; • Het ondersteunen en begeleiden van andere ontwikkelaars
Profiel van de manager: • Je hebt ruime ervaring met ETL Ontwikkeling, Oracle Data Integrator (ODI) 3 jaar; • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau; • Je hebt enige ervaring met Agile softwareontwikkeling/SCRUM; • Oracle Certified Professional; Microsoft Certified Program Developer Competenties: • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen • Goede communicatieve vaardigheden • Hoog kwaliteitsbewustzijn en samenwerking
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
60931Interim Technisch Projectleider
Startdatum z.s.m., einddatum 1-7-2021, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Technisch Projectleider overheid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-7-2021, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie, op zoek naar een projectleider die een aantal technische projecten kan realiseren en implementeren.
Profiel van de opdracht: Het betreft de vervanging van multifunctionals (MFP’s), de implementatie van Microsoft Teams Rooms, het realiseren van mogelijkheden om hybride te vergaderen en de vervanging van de backbone, storage en servers (o.a. WLAN/VLAN, networking). Je werkt nauw samen met medewerkers uit de organisatie en met medewerkers Technisch Beheer en Servicedesk. Je bent een ervaren, flexibele projectleider met aantoonbare resultaten binnen de overheid.
Profiel van de manager: Ervaring als projectleider technische projecten in de afgelopen 3 jaar. Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als projectleider. Afgeronde opleiding op het gebied van project- of programmamanagement. Ervaring met het leiden van 3 technische projecten tegelijkertijd. Ervaring met 3 van de genoemde technische projecten. Ervaring met gebruikerscommunicatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 september 2020, 16.00 uur.
Nu reageren >>
60932Interim Senior Agile Coach
Startdatum 12-10-2020, duur 1 jaar, optie tot verlenging 3 x 1 jaar, 12-16 uur per week | Regio Arnhem | lees verder | reageren
 
Interim Senior Agile Coach overheid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-10-2020, duur 1 jaar, optie tot verlenging 3 x 1 jaar, 12-16 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een senior Agile Coach die de transitie naar een data gedreven organisatie kan begeleiden.
Profiel van de opdracht: O.a. Begeleiden van een Agile Transformatie Team, o.a. leidend tot optimale datastromen in de primaire ketens. Coachen van Scrum en of Kanban-teams vanaf scratch. Coachen van PO’s, stakeholders, SM’s, projectleiders, programmamanager en management. Adviseren over eisen, competenties en samenstelling teams. Adviseren van o.a. management en betrokken teams over interventies en het opschalen van Agile werken. Geven van Agile trainingen (o.a. Scrum en Kanban met certificeringsmogelijkheden).
Profiel van de manager: >5 jaar ervaring als Agile coach/trainer bij (semi-) overheden. >5 Agile transities begeleid als lead agile coach met steeds minimaal 3 teams waren betrokken. >20 trainingen verzorgd binnen het agile framework. >5 trainingen (met certificering) gevolgd binnen het agile framework. Gecertificeerd Professional Scrum Master, Evidenced Based Management Consultant, Professional Agile Leadership, Product Owner, Professional Scrum Trainer en Kanban Coaching Professional. Geaccrediteerd Karban trainer.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 september 2020.
Nu reageren >>
60934Interim Programmamanager Bedrijfsvoering en Vaccinatieprogramma JGZ
Startdatum 15-10-2020, einddatum 15-10-2021, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio Arnhem | lees verder | reageren
 
Interim Programmamanager Bedrijfsvoering en Vaccinatieprogramma JGZ
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-10-2020, einddatum 15-10-2021, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een programmamanager Bedrijfsvoering JGZ (20-24 uur) die tevens de projectleiding van het Rijksvaccinatieprogramma JGZ (8-12 uur) voor rekening neemt.
Profiel van de opdracht: PG: Actualiseren visie op bedrijfsvoering als afgeleide van de visie op JGZ én betere ondersteuning met data en systemen. Realiseren inzicht en grip op begroting en realisatie, efficiency en flexibele planning. PL: Toezien op de verdere inmplementatie en uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Inbedding RVP in de reguliere bedrijfsvoering. Uitvoering RVP in Coronatijd, inclusief bijdragen aan mogelijke corona vaccinatiesessies. Implementatie van landelijke ontwikkelingen.
Profiel van de manager: WO-opleiding richting gezondheidswetenschappen, aangevuld met de master zorgmanagement of vergelijkbaar. Minimaal 1 jaar recente ervaring als programmamanager/projectleider in het verbeteren van bedrijfsmatige processen bij een organisatie in de JGZ/GGD. Ervaring in een JGZ-organisatie (GGD) of thuiszorgorganisatie op het gebied van visieontwikkeling, opstellen visie- en beleidsdocumenten en betrokken geweest bij implementatie daarvan.
Opmerkingen: Ervaring met het samenwerken en het maken van afspraken met diverse (para)medische netwerkpartners van de JGZ. Duidelijke visie op sturing en bedrijfsvoering binnen de JGZ. In staat om verouderde patronen te doorbreken, kunnen omgaan met weerstanden. Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid.
Nu reageren >>
60935Interim Assetmanager Vastgoed Cultuur en Erfgoed
Startdatum z.s.m., einddatum 11-2-2021, optie tot verlenging n.n.b., 24 uur per week gemiddeld | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Assetmanager Vastgoed Cultuur en Erfgoed
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 11-2-2021, optie tot verlenging n.n.b., 24 uur per week gemiddeld
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een tijdelijke Assetmanager Vastgoed Cultuur en Erfgoed die werkt aan de strategische en tactische doelstellingen op de middellange termijn.
Profiel van de opdracht: Adviseren van beleid, bestuur en management over het doelmatig gebruik van gemeentelijke vastgoedportefeuille i.r.t. beleidsdoelstellingen zoals verduurzaming., Samenstellen integrale huisvestingsplannen, aansturen uitvoering en realisatie huisvestingsprogramma\'s. Voorstellen doen voor optimalisatie van de portefeuille. Adviseren over omvang, gebruik i.r.t. beleidsdoelstelling en eventueel afstoten vastgoed. Opdrachtgever voor beheer en exploitatie. Opstellen contracten.
Profiel van de manager: HBO-diploma, Vastgoed gerelateerde opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring in assetmanagement vastgoed zoals o.a. verhuur van panden binnen een gemeentelijke organisatie. Ruime ervaring met (complexe) projecten als assetmanager vastgoed. Ervaring met vastgoed cultuur en erfgoed. Ervaring met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 september 2020.
Nu reageren >>
60936Interim Financieel Adviseur
Startdatum 1-10-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 3 maanden, 32 uur per week | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
Interim Financieel Adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een all-round financial met gemeentelijke ervaring.
Profiel van de opdracht: Als financieel adviseur stel je je open, ondernemend en zelfkritisch op. Je stelt je dienstverlenend op binnen het team financieel advies en je zet je kennis en vaardigheden in om met andere adviseurs en medewerkers samen te werken om te komen tot een integraal advies. Je bent proactief, je kijkt over je eigen vakgebied heen, bent stressbestendig en doelgericht. Daarnaast word je graag gevraagd naar je mening en ben je in staat om mee te denken in oplossingen.
Profiel van de manager: HBO-opleiding op financieel/bedrijfseconomisch gebied. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol bij een gemeentelijke organisatie. All-round financial die gemakkelijk kan switchen tussen verschillende teams en beleidsgebieden. In staat om het niveau van de cijfers te overstijgen. Goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 september 2020.
Nu reageren >>
60941Interim medewerker financiële administratie
Start: 28-9-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Allround Interim medewerker financiële administratie
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-9-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als allround medewerker financiële administratie zul je vooral worden ingezet op de debiteurenadministratie en invordering. Voor de debiteurenadministratie boek en vervaardig je nota’s. Voor invordering vervaardig je herinneringen en aanmaningen, heb je regelmatig contact met debiteuren over betalingsregelingen en maak je dossiers gereed voor de (externe) deurwaarder. Hier komt het nodige uitzoekwerk bij kijken. Naast de debiteurenadministratie en invordering, spring je bij waar nodig, bijvoorbe
Profiel van de manager: Ervaring met debiteurenadministratie in Key2Financiën; MBO-4 opleiding in financieel-administratieve richting; 2 jaar ervaring als allround medewerker financiële administratie in de afgelopen 5 jaar bij een gemeente; Werkervaring op het gebied van invordering in de afgelopen 3 jaar;
Opmerkingen: Graag reageren voor 17-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60942Interim Projectleider Informatievoorziening
Startdatum 1-10-2020 Einddatum 30-9-2021 Optie tot verlenging Ja Uren per week 32,00 | utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2020 Einddatum 30-9-2021 Optie tot verlenging Ja Uren per week 32,00
Plaats/regio: utrecht
Profiel van het bedrijf: lokaal bestuur
Profiel van de opdracht: In de functie van projectleider informatievoorziening ben jij eerste aanspreekpunt voor de Thematrekker Monitoring & data met betrekking tot de informatievoorziening ter ondersteuning of uitvoering van politiek-bestuurlijke besluitvorming. Je geeft sturing aan en coördineert de ontwikkeling en het beheer van een duurzame informatievoorziening (IV) met als doel dat deze optimaal aansluit bij de behoefte van de organisatie.
Profiel van de manager: Profieleisen (k.o) Minimaal 10 jaar ervaring als projectleider of programmaleider in een complexe interbestuurlijke omgeving. Minimaal 5 jaar ervaring met informatiemanagement / informatiebeheer en het adviseren op management- en directieniveau binnen een overheidsorganisatie.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
60950Interim VMware Specialist
Start: 1-11-2020, 36 uur per week Eind: 30-4-2021, 6 maanden met optie op verlenging | Regio Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim VMware Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2020, 36 uur per week Eind: 30-4-2021, 6 maanden met optie op verlenging
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Uitvoeren van de dagelijkse beheer activiteiten op de bestaande VMware infrastructuren. Ervaring met VMware vSphere, Horizon. Omgeving bestaat uit meerdere ESX clusters obv ESXi6.7. Kennis van scripting, netwerken, server en storage hardware. HBO werk en denkniveau.
Profiel van de manager: • HBO • Vmware 6.7 • Horizon View 7.x, bij voorkeur VCP • HP hardware Functie wensen: • Samenwerken • Netwerk expertise • Affiniteit met scripting
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
60951Interim Projectleider Webrichtlijnen
Start: 01-10-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-09-2021, optie tot verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider Webrichtlijnen
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-10-2020, 36 uur per week Einddatum: 30-09-2021, optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De overheidswebsites dienen in toenemende mate aan steeds meer (wettelijke) eisen te voldoen. Dit geldt ook de websites die onder de verantwoordelijkheid van onze klant worden gemaakt.
Profiel van de opdracht: Onze klant zoekt een projectleider webrichtlijnen die samen met opdrachtgevers, projectleiders, productowners, functioneel beheerders en lijnmanagers in beeld brengt waar verbeteringen nodig zijn in de totale voortbrengingsketen. Daarnaast stelt deze een plan op om daadwerkelijk te voldoen aan de richtlijnen en voert deze uit. Uiteindelijk resultaat moet zijn dat de activiteiten in de keten optimaal en kwalitatief op het juiste niveau uitgevoerd worden en dat dit ook structureel geborgd is.
Profiel van de manager: (knock-out): • Afgeronde HBO- opleiding in de richting van ICT of Bedrijfskunde; • Ervaring met het leiden van IT projecten binnen een IV organisatie; • PRINCE2 Foundation; • ITIL Foundation; • Professional Scrum Master I; • Agile Foundation; • SAFe agilist; • Brede kennis van WCAG 2.1 richtlijnen; • Brede kennis van websites en CMS systemen. Functie Wensen: • Ervaring met verschillende CMS systemen waaronder Drupal. Daarnaast ervaring met de Digitale Overheid;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
60959Interim Adviseur ruimtelijke ordening
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja | Bergen op Zoom | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Adviseur ruimtelijke ordening N-Brabant
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Bergen op Zoom
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ruimtelijke initiatieven mogelijk maken door het begeleiden van ruimtelijke procedures van aanvraag tot beschikking. Toetsen van ruimtelijke initiatieven aan gemeentelijk beleid en beleid van andere overheden en initiatiefnemers helpen met een heldere, richtinggevende reactie (antwoord op principeverzoek). Opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en ruimtelijke plannen. Voeren en/of begeleiden van juridische procedures bij Rechtbank en Raad van State.
Profiel van de manager: Hbo opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening. Ervaring met intake en afhandeling van planologische- en RO-vraagstukken. Ervaring met het voeren van juridische procedures bij de Rechtbank of Raad van State. Ervaring met het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en ruimtelijk plannen. Ervaring met het toetsen van ruimtelijke initiatieven aan gemeentelijk beleid en beleid van andere overheden en initiatiefnemers helpen met een heldere, richtinggevende reactie
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60966Interim Senior Projectmanager
Start: 1-10-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 30-7-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 30-7-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Aansturing ontwerp/projectteam Voorbereiden en faciliteren van stakeholdersbijeenkomsten en bestuurlijke overleggen/besluitvorming Omgevingsmanagement Adviseren bestuur over resultaten
Profiel van de manager: HBO opleiding. 5 jaar werkervaring in het vakgebied van Senior Projectmanager. Kennis en ervaring met het leiden van complexe projecten in een stedelijke omgeving met interne en externe stakeholders Kennis en ervaring van mobiliteitsvraagstukken in relatie tot gebiedsontwikkeling Ervaring met het bestuur/bestuurlijke sensitiviteit Ervaring met het werken in een gemeentelijke organisatie en bij voorkeur specifiek van de gemeente Utrecht of vergelijkbaar
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60967Interim Architect
Start: 23 september, 36 uur per week Einddatum: 22 september 2021, met optie tot verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Architect
Verwachte opdrachtduur: Start: 23 september, 36 uur per week Einddatum: 22 september 2021, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Binnen Programmadirectie I zijn diverse programma’s zoals eID, Machtigen en Actielijnen. Sinds kort is er een SRO gestart. De klant wil het multidisciplinair team uitbreiden met o.a. een Architect.
Profiel van de opdracht: Benodigde vaardigheden: • Kennis van digitalisering van dienstverlening, bij voorkeur opgedaan bij overheid dienstverleners • Kennis van identificatie- en/of authenticatieprocessen • Specificeren, prioriteren, verifiëren en valideren van functionele wensen en eisen (requirements) en het vertalen hiervan naar efficiënte oplossingen proces en IT gerelateerd • Kennis van standaarden en specificaties op het terrein van identity en access management, bijvoorbeeld SAML en OpenID-connect.
Profiel van de manager: • WO werk- en denkniveau (opleiding op het gebied van bestuurlijke informatica, informatiekunde of soortgelijke opleiding of op basis van vooropleiding en werkervaring op hetzelfde niveau); • Kennis van de laatste stand van zaken in de techniek en innovaties; • Vaardigheid in het ontwikkelen, uitdragen en verdedigen van nieuwe ideeën en concepten waarbij (communicatieve) vaardigheid is vereist in het hierover tot overeenstemming komen met klantorganisaties en intra- en interdepartementale
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
60968Interim Regievoerder Beplanting
Start: 5-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Regievoerder Beplanting
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opstellen van passende uitvoeringsplannen en projectopdrachten Regievoering op projecten/opdrachten Voert actief relatiemanagement met stadsdelen en de rve\'s Stadswerken, Ingenieursbureau en Ruimte & Duurzaamheid.
Profiel van de manager: HBO opleiding 5 jaar ervaring met programma- en projectmanagement. Ervaring met beplanting projecten is een plus. Ervaring met werken in een gemeentelijke omgeving, bij voorkeur binnen de gemeente Amsterdam.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60969Interim Projectleider
Start: 12-10-2020 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur pw: 32- | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Allround Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-10-2020 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur pw: 32-
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Een allround projectleider die o.a. ervaring heeft met gebiedsontwikkeling en met het opzetten van multifunctionele accommodaties. Iemand die het als een uitdaging ziet om zijn/haar projecten goed te laten verlopen en tot een succes te maken en die de bijbehorende participatie stevig in de vingers heeft. Een allround projectleider die de planning goed in de gaten houdt, mensen aanstuurt en de voortgang bewaakt. We zoeken een stevige adviseur en sparringpartner voor de ambtelijke opdrachtgever.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als projectleider binnen het fysiek domein bij een gemeente of (lokale) overheidsinstantie; 2) Je minimaal 3 jaar werk als projectleider gebiedsontwikkeling en/of ruimtelijke ordening hebt volgens de systematiek van projectmatig werken binnen een gemeente (lokale) overheidsinstantie; 3) Je een afgeronde opleiding hebt op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van Ruimtelijke Ordening, Planologie, Bouwkunde of of Civiele
Opmerkingen: Techniek; 4) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met integrale advisering op basis van ambtelijke en bestuurlijke processen en diverse stakeholders; 5) Je werkervaring hebt met het leiden van (bewoners)participatiebijeenkomsten. Jouw tarief ligt tussen €67 - €87 Je kunt reageren tot: dinsdag 22-9-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
60981Interim Senior klantmanager
Start: 28-9-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior klantmanager met toetsvaardigheden voor Tozo (en participatiewet)
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-9-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het toetsen van de beschikkingen TOZO en Participatiewet (met name bijzondere bijstand); Je coacht de klantmanagers TOZO en bent de spin in het web; Eventueel participeren in projecten gericht op inkomen waarin vorm wordt gegeven aan beleidsmatige ontwikkeling.
Profiel van de manager: HBO opleiding Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als toetser. Aantoonbare ervaring met het toetsen van werkzaamheden op het gebied van rechtmatigheid en TOZO. Aantoonbare kennis van de Participatiewet.
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60987Interim Medewerker Bedrijfsvoering
Start: 1-1-2021 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker Bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2021 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het organiseren van kennissessies met organisaties uit de parkeerketen; Het opstellen van protocollen, procedures en werkinstructies op het gebied van parkeren; Het benoemen van risico's en beheersmaatregelen van kritische processen in het parkeerdomein; Het optimaliseren van processen in het parkeerdomein.
Profiel van de manager: hbo werk- en denkniveau. ervaring met parkeerdomein. ervaring met in het opstellen van werkinstructies en -processen. ervaring met in het opstellen van protocollen. ervaring in het ontwikkelen van infographics/routekaarten. kennis en ervaring op juridisch gebied.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60988Interim Beheerder spelen
Start: 15-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Beheerder spelen Regio Utrecht
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ben je hét aanspreekpunt voor management en bestuur op het gebied van de speelvoorzieningen (speeltuinen, speeltoestellen, spetterbadjes e.d.) en voer je de inhoudelijke regie binnen deze discipline. Lever je een bijdrage aan het strategische beleid openbare ruimte vanuit deze discipline en vertaal je beleid en ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, in beheerkaders en strategieën; Je adviseert hierover aan het management van BORG, de directie Stadsbedrijven en zo nodig het
Profiel van de manager: hbo opleiding (civiel)technisch 5 jaar aantoonbare ervaring met speelvoorzieningen op het niveau van beleid, programmering en uitvoering. Ervaring met de specifieke vakgerichte wetgeving en normen Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60990Interim Casemanager Participatie en Werk
Start: 12-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8-1-2021 Optie op verl.: Ja 4*3 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Casemanager Participatie en Werk
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8-1-2021 Optie op verl.: Ja 4*3 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voeren van (werk-)gesprekken Stellen van diagnose en uitdiepen van de klantsituatie volgens het brede gesprek Coachen van klanten Uitvoeren van re-integratie- en activeringstrajecten: bemiddelen en plaatsen Regisseren en monitoren van de trajectuitvoering door derden Ontwikkelen en onderhouden van netwerken Initiëren en (mede) ontwikkelen van nieuwe producten en werkmethodieken
Profiel van de manager: Afgelopen 3 jaar gewerkt als casemanager (toeleiding naar werk/activering) op de doelmatigheid binnen een sociale dienst. Ervaring met het werken in Civision in de afgelopen 5 jaar 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het houden van een goede brede intake In de afgelopen drie jaar ervaring met het begeleiden van diverse doelgroepen, inclusief statushouders.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 52,50 per uur excl. BTW / inclusief reiskosten (woon-werkverkeer) Graag reageren voor 24-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantie
Nu reageren >>
60995Interim WOZ-Taxateur
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12-2-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim WOZ-Taxateur N-Brabant
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12-2-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ben jij gewend om door te pakken en ga je voor resultaat? Kun je snel schakelen en krijg je een kick van kwaliteit leveren in combinatie met meters maken? Samen met collega-taxateurs zorg jij ervoor dat het waarderen op gebruiksoppervlak een succes wordt. Op basis van een vastgestelde werkinstructie werk je met een groep collega’s aan het waarderen van woningen op gebruiksoppervlakte. Het werk wordt verdeeld in een projectteam wat bestaat uit BWB-taxateurs en tijdelijke taxateurs . Het projectte
Profiel van de manager: HBO opleiding in relevante richting. Ervaring met 4WOZ. Minimaal één volledige waarderingscyclus uitgevoerd. Ervaring met het modelmatig taxeren van WOZ waarden van woningen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60996Interim Toezichthouder Agrarisch
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Toezichthouder Agrarisch
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verricht je inspecties, voert onderzoek uit en signaleert afwijkingen en overtredingen bij met name intensieve veehouderijen. Treedt je corrigerend op en geeft advies over de toepassing van bestuursdwang. Rapporteer je je bevindingen en oplossingen en draagt zorg voor de administratief procedurele afhandeling van handhavingszaken. Volg en je signaleert je ontwikkelingen, verzamelt informatie, verricht onderzoek en adviseert de vertaling naar beleid, regelgeving en procedures. Toets je de kwalite
Profiel van de manager: HBO opleiding branche complex agrarisch.. Affiniteit met de computersystemen SBA en Synergy Ervaring in het toezicht van de natuurbeschermingswet, stikstofverordening, de programmatische aanpak stikstof (PAS) en het project ITV binnen de provincie Noord - Brabant. 7 jaar ervaring in vergelijkbare functie
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-9-2020 16:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 0 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
60997Interim BI Specialist
Start: 6 oktober 2020 Eind: 31 januari 2021 | Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim BI Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 6 oktober 2020 Eind: 31 januari 2021
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een BI specialist. Je specialisme is Power BI en je hebt eventueel ervaring met 1 van de volgende BI tools OBIEE, Qlikview of Qlik Sense.
Profiel van de opdracht: Voor deze klanten willen we graag het applicatiebeheer incl. onderhoud en vernieuwing m.b.t. BI landschap met Power BI opzetten en faciliteren. Activiteiten • Opzetten, uitwerken en professionaliseren dienstverlening Power BI (in samenwerking met de klant). • Applicatie beheer uitvoeren omtrent applicatie Power BI. • Meewerken aan onderhoud en vernieuwingstrajecten (wijzigingen en projecten) in een Power BI-omgeving voor diverse klanten. • Het ontwerpen en ontwikkelen van analytics/BI/data
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO-opleiding of hoger. • Microsoft Power BI Certificaat of vergelijkbaar. • Microsoft SSIS/SSAS Certificaat of vergelijkbaar. • Aantoonbare ervaring als Applicatiearchitect (5 jaar). • Microsoft SQL Server/SQL Certificaat of vergelijkbaar. • Voldoende technische kennis om met architecten in de organisatie te kunnen sparren en mee te denken. • Software ontwerp en ontwikkeling in een BI Landschap (visualisatie, ETL en datamodellering), Microsoft producten => certificaat
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61000Interim Projectcontroller fysieke projecten
Startdatum: 01-10-2020 Einddatum: 31-03-2021. Optie tot verlenging: Ja Uren: 28 tot 36 per week | Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectcontroller fysieke projecten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 01-10-2020 Einddatum: 31-03-2021. Optie tot verlenging: Ja Uren: 28 tot 36 per week
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: De projectcontroller ondersteunt en adviseert (project)managers en projectleiders bij het uitvoeren van de control verantwoordelijkheid voor de financiële-, rechtmatigheids- en doelmatigheidsaspecten voor projecten. De inzet en advisering van de projectcontroller richt zich op complexere projecten.
Profiel van de manager: HBO/WO- werk- en denkniveau, richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde; Kennis van of affiniteit met gemeentelijke financiën (pre'; Aantoonbare kennis en ervaring met projectcontrol voor fysieke projecten en projectomgevingen;
Opmerkingen: Interesse, reageer snel met recente cv (word) en een marktconform tarief
Nu reageren >>
61001Interim Financieel adviseur
Van 15-10-2020 t/m 1-3-2021 Optie verlenging: 4 x 4 maanden Uren: 28 per week | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financieel adviseur
Verwachte opdrachtduur: Van 15-10-2020 t/m 1-3-2021 Optie verlenging: 4 x 4 maanden Uren: 28 per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij voor sport en onderwijs het primaire aanspreekpunt van de afdelingsmanager Samen Leven en zijn (account)managers/beleidsmedewerkers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld van sport en onderwijs en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken.
Profiel van de manager: heeft succesvol een HBO / WO -opleiding afgerond. heeft aantoonbaar 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur bij een 50.000+ gemeente.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61002Interim Auditor (jaarrekeningcontrole)
Startdatum 5-10-2020 Einddatum 28-2-2021 Optie tot verlenging ja Uren per week 24,00 | Breda | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Auditor (jaarrekeningcontrole)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 5-10-2020 Einddatum 28-2-2021 Optie tot verlenging ja Uren per week 24,00
Plaats/regio: Breda
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de interne controlewerkzaamheden op gebied van Jeugd, Buig, TOZO, Omgevingsvergunningen, investeringen en werkzaamheden rondom de jaarafgrenzing tijdens de jaarrekeningcontrole.
Profiel van de manager: Je hebt HBO werk-en denkniveau (eventueel een opleiding richting BE of accountancy). Ervaring en kennis van auditing is noodzakelijk. Een pré als je dit eerder bij een overheidsorganisatie hebt gedaan. Flexibel, analytisch, communicatief vaardig en resultaatgericht zijn enkele woorden die jou omschrijven
Opmerkingen: Tarief maximaal 72.5 euro all in ex btw
Nu reageren >>
61004Interim Programmaregisseur Investeringsagenda
Start 26-10-2020 Duur 2 jaar Optie tot verlenging Ja Uren per week gemiddeld 24 | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Programmaregisseur Investeringsagenda
Verwachte opdrachtduur: Start 26-10-2020 Duur 2 jaar Optie tot verlenging Ja Uren per week gemiddeld 24
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Lokaal bestuur
Profiel van de opdracht: Als programmaregisseur formuleer je samen met de partners projecten voor de dynamische projectenlijst en jij smeedt de juiste coalitie tussen partijen. Je bewaakt de voortgang en zorgt ervoor dat het programma actueel blijft. Waar coalities in de daadwerkelijke uitvoering vastlopen, is het jouw taak om oplossingen te organiseren samen met (coalitie)partners.
Profiel van de manager: minimaal een afgeronde HBO opleiding. minimaal 3 jaar ervaring in de functie van procesmanager / procesregisseur / procesbegeleider van complexe processen met meerdere private en publieke stakeholders met uiteenlopende en soms tegengestelde belangen. aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2015 - 2020) met het werken in een netwerk-organisatie (zonder formele bevoegdheden bereiken van overeenstemming tussen een veelheid aan partijen).
Opmerkingen: Tarief maximaal 85 euro all in ex btw
Nu reageren >>
61006Interim Senior beleidsadviseur
Start: 28-9-2020 Uren per week: 18 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior beleidsadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-9-2020 Uren per week: 18 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Semi-Overheid
Profiel van de opdracht: het adviseren van het managementteam over ontwikkeling en implementatie van regionaal beleid; het ondersteunen en coördineren van de beleidsvorming, kritische besluitvormingsprocessen, de communicatie en de follow up van genomen besluiten van het managementteam; het opstellen van de agenda voor het MT-overleg en het maken van het MT-verslag; het opstellen van beleidsnotities als ook jaarplan, voortgangsrapportages en jaarverslag en de communicatie daarover; het voorbereiden van de agenda’s overl
Profiel van de manager: WO opleiding; 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als beleidsadviseur binnen een overheidsinstelling; Werkervaring met fusies en/of verandertrajecten; Werkervaring binnen de gezondheidszorg; Werkervaring met projectmatig werken; Werkervaring met het adviseren van een managementteam:
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61008Interim Medewerker WOZ bezwarenafhandeling
Start: 28-9-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker WOZ bezwarenafhandeling
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-9-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het taakveld Belastingen is verantwoordelijk voor de heffing- en invordering van de gemeentelijke belastingen, de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken, de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften en de uitvoering van de basisregistraties WOZ, BGT en de BAG. Eind februari van dit jaar zijn de gecombineerde belastingaanslagen / WOZ-beschikkingen verstuurd. We zijn op zoek naar een tijdelijke kracht om te ondersteunen bij de afhandeling van bezwaarschriften tegen de WOZ-waarden (woningen).
Profiel van de manager: HBO opleiding. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar met het WOZ-proces en de afhandeling van WOZ-bezwaarschriften. Aantoonbare werkervaring met de applicatie Key2Belastingen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61009Interim Assistent Projectleider programma fiets
Start: 5-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Assistent Projectleider programma fiets
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zal met name aan de slag gaan met het verbeteren van de kruispunten en van omleidingen voor fietsers. Je werkt deels als assistent projectleider maar ook taken op het terrein van omgevingsmanagement behoren tot je werkpakket. De werkzaamheden worden aangestuurd vanuit het programmateam fiets. Je werkt nauw samen met stakeholders binnen en buiten de gemeentelijke organisatie, zoals ontwerpers, ingenieurs, planners, projectleiders en beleidsmakers. Je start in een ondersteunende rol voor de pr
Profiel van de manager: HBO opleiding. Ervaring met projectmatig en/of programmatisch werken in het fysieke domein bij of voor een overheidsorganisatie. Aantoonbare nevenactiviteiten tijdens studie op gebied van bestuur of techniek /openbare ruimte.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61010Interim Recordmanager
Start: 5-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Nee | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Recordmanager Regio Utrecht
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Nee
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bewaakt het kwaliteitssysteem middels het doen van strategische controles en je geeft advies hierover. Je zorgt voor verdere digitalisering van de werkprocessen en neemt hierin een leidende rol. Je fungeert als eerste contactpersoon voor toezichthouders. Je beheert het zaaksysteem en zorgt dat het systeem voldoet aan de wettelijke eisen. Je stelt werkinstructies op betreffende procedures voor digitalisering, registratie, dossiervorming en archivering van (digitale) documenten. Je begeleidt ve
Profiel van de manager: HBO opleiding. Ervaring binnen het Sociaal Domein; 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als informatiespecialist of recordmanager; 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met een document management systeem / zaaksysteem;
Opmerkingen: Graag reageren voor uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61011Interim DevOps Engineer
Start: 5 oktober 2020 ,36 uur per week Einddatum: 31 december 2020, optie op verlenging | Thuiswerken | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim DevOps Engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: 5 oktober 2020 ,36 uur per week Einddatum: 31 december 2020, optie op verlenging
Plaats/regio: Thuiswerken
Profiel van het bedrijf: Achtergrond opdracht Het huidige team is al langere tijd onvolledig qua samenstelling vanwege een langdurige ziekte. Ook neemt de nog steeds naar IT4IT over te dragen beheertaken zo’n 75% van de tijd in van het team.
Profiel van de opdracht: Opdrachtomschrijving Het vierde teamlid zal vooral technische kennis en ervaring meenemen (Linux, API calls, Qlik sense, Jenkins, Nexus, DocGen, docker, Gitlab, CircleCI, containerisatie, optimalisatie CI/CD straat). Met de extra capaciteit en technische kennis kan Nexus geleverd worden aan VWS. Het vierde teamlid kan ook de vraag uit de organisatie invullen om data uit Jira te onttrekken, middels API calls, Powershell script en/of koppelen van applicaties zoals Qlik sense.
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO opleiding met kennis van Informatica • Methoden en technieken voor Agile ontwerp, 3 bewezen jaren • Kennis en ervaring met software ontwikkeling in bijvoorbeeld Javascript, Typescript, Java, C#, Node Js, Rest API\'s. 5 bewezen jaren. Competenties • analytisch en zeer technisch onderlegd. • kennis op een eenvoudige manier overbrengen. • meerdere jaren ervaring met het werken in een Agile en DevOps omgeving.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61016Interim adviseur contractdossier
Start: 5-10-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Junior Interim adviseur contractdossier
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het in samenspraak met projectmanager en adviseur contractzaken opstellen van een planning voor levering van de input; Najagen projectteamleden op tijdige levering van stukken; Het actief signaleren van knelpunten in de totstandkoming van documenten en hier tijdig over rapporteren richting het projectmanagement; Het meelezen van documenten op consistentie en integraliteit (niet vakinhoudelijk, wel met een scherpe blik met snel begrip van de inhoud); Verwerken van de input in het contractdossier;
Profiel van de manager: HBO opleiding in een technische richting (civiele techniek, bouwkunde of technische bedrijfskunde) met affiniteit in de infrastructuur. 4 jaar werkervaring als junior adviseur of een vergelijkbare rol (bijvoorbeeld assistent projectmanagement)
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61018Interim Opdrachtgever Maatschappelijke Voorzieningen
Start: 5-10-2020 Uren per week: 28 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Opdrachtgever Maatschappelijke Voorzieningen
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 28 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het dagdagelijks aansturen van de projecten die in de realisatiefase zitten. Onder meer door het voorzitten van relevante stuurgroepen, voorbereidende bijeenkomsten met projectteams, het uitvragen en beoordelen van (financiële) voortgangsrapportages Het in afstemming met collega's agenderen en voorbereiden van informatievoorziening en/of oplossingsrichtingen richting betrokken bestuurders Het beoordelen van de haalbaarheid van business cases Het regie voeren op opdrachtbrieven die voortvloeien u
Profiel van de manager: WO opleiding. 5 jaar ervaring op het gebied van opdrachtgeverschap op het terrein van maatschappelijke voorzieningen. 5 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van projectmanagement en programmamanagement Ervaring op het gebied van control en financiën en contractmanagement. Ervaring met het acteren in een politieke omgeving op gemeentelijk niveau.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61019Interim Geohydroloog WKO
Start: 5-10-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Nee | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Geohydroloog WKO N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Nee
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als lid van multidisciplinaire projectteams (verschillende vakgebieden water, groen en milieu en verschillende organisatieonderdelen) zelfstandig en proactief adviseren en rapporteren binnen integrale, complexe projecten over de onderwerpen grondwater, oppervlaktewater en hemelwaterafvoer; In een vroegtijdige planfase inbrengen van kansen en maken van strategische keuzes vanuit het werkveld (geo)hydrologie voor de ontwikkeling van het plangebied/ gebiedsontwikkelingen, zodanig dat slimme koppeli
Profiel van de manager: WO opleiding in de (Geo)Hydrologie. Kennis over grondwaterverontreinigingen en gebiedsgericht grondwaterbeheer. 2 jaar ervaring met stedelijke wateradvisering. 2 jaar ervaring met modelleringswerkzaamheden met grond-watermodellen (Microfem/ Modflow) en andere water gerelateerde berekeningen. 2 jaar ervaring met bodemenergieprojecten (op het gebied van geohydrologie). ervaring met complexe bemalingen en met GIS en met FME.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61022Interim Projectleider Groen in de Buurt
Start: 2-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider Groen in de Buurt
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Toetsen opgehaalde projectvoorstellen bewoners op haalbaarheid, schaalniveau, kansrijkheid, complexiteit en dekking ; leveren maatwerk; Opstarten projecten (voorbereiding, participatie, offertes, ontwerp, groenkennis); Voorlichting mogelijkheden en regelgeving aan potentiële medebeheerders; Groenexpertise t.a.v. beheer delen met bestaande medebeheerders; Uitvoeren en bewaken van de voortgang en de kwaliteit van de in uitvoering zijnde (groen)werkzaamheden (toezichthouden beeldkwaliteit en insta
Profiel van de manager: HBO werk en denkniveau. Maximaal 1 jaar ervaring op gebied van groenbeheer, groenaanleg en ontwerp-/ beplantingsplannen in de openbare ruimte. Kennis van het Amsterdamse beleid op het gebied van medebeheer en ingevoerd in netwerk van partijen die hierbij betrokken zijn. Kennis van contractbeheer. 1 jaar ervaring met procesbegeleiding rondom bewonersmedebeheer.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61023Interim Analist / onderzoeker
Start: 5-10-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 14-4-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Analist / onderzoeker N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 14-4-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Analist heeft het analyseren van gegevens en informatie en het verzorgen van rapportages als eerste focus. De kern van de functie is: verzamelen en analyseren van informatie en verwerken in diverse management rapportages, met het oog op de realisatie van strategische doelstellingen van de verschillende programma\'s en projecten bij het Actiecentrum Veiligheid en Zorg (AcVZ). In deze programma's werken veel organisaties samen, zoals politie, OM, GGD, jeugdzorg, reclassering, gemeente, PI's, etc
Profiel van de manager: WO diploma criminologie, forensische orthopedagogiek, klinische of forensische psychologie. 3 jaar werkervaring als analist / onderzoeker in een relevant werkgebied zoals een gemeentelijke organisatie of een hulpverleningsorganisatie (bv mbt jeugd, GGZ). 3 jaar ervaring met SPSS of SQL (of vergelijkbaar) op professioneel niveau waarbij het schrijven van syntaxen onderdeel uitmaakte van de werkzaamheden. Ervaring op het gebied van het werken met spreadsheets en databestanden (bv in Excell). 3 jaa
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61024Interim Senior medewerkers Burgerzaken
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior medewerkers Burgerzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je maakt akten op van de Burgerlijke Stand aan de hand van complexe wet- & regelgeving. Hierbij pas je zo nodig internationaal privaat recht (IPR) en buitenlands personen- en familierecht toe. Je beoordeelt aangiften van vestiging vanuit het buitenland, (her)vestiging, behandelt aanvraag naturalisatie/optie, neemt verklaringen onder ede af en beoordeelt buitenlandse brondocumenten. Je verzorgt de registratie van niet ingezetenen in het RNI register en verstrekt uittreksels uit dit register. J
Profiel van de manager: mbo-4+ werk- en denkniveau en is in bezit van het diploma BABZ of overeenkomstige relevante modules behaald van de Publieksacademie. werkervaring op het gebied van de Burgerlijke Stand specifiek met de, in de opdracht, genoemde taken en weet de weg te vinden in de BRP. ervaring met de applicaties Key2Burgerzaken en Microsoft Outlook.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61025Interim Adviseur Planeconomie
Start: 1-10-2020 Uren per week: 12 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Adviseur Planeconomie
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 12 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ruimtelijke initiatieven mogelijk maken door het begeleiden van ruimtelijke procedures van aanvraag tot beschikking. Toetsen van ruimtelijke initiatieven aan gemeentelijk beleid en beleid van andere overheden en initiatiefnemers helpen met een heldere, richtinggevende reactie (antwoord op principeverzoek). Opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en ruimtelijke plannen. Voeren en/of begeleiden van juridische procedures bij Rechtbank en Raad van State. Daarnaast werk je met een omgevingsbewuste,
Profiel van de manager: WO opleiding Ervaring met financiële planning en control van een grondbedrijf bij een gemeente. Recente ervaring met leidinggeven aan teams. Recente ervaring als projectleider met het aansturen van grote projecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61030Interim Senior Projectmanager Onderwijsdomein
2 á 3 dagen per week Start zsm (1 november) Looptijd minimaal 3/4 4 maanden Optie tot verlening | Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectmanager Onderwijsdomein
Verwachte opdrachtduur: 2 á 3 dagen per week Start zsm (1 november) Looptijd minimaal 3/4 4 maanden Optie tot verlening
Plaats/regio: Brabant
Profiel van het bedrijf: Onderwijsinstelling
Profiel van de opdracht: De opdracht betreft in eerste instantie de aanbesteding van het kwaliteitszorgsysteem, maar zou op termijn uitgebreid kunnen worden naar de implementatie van genoemde applicatie of andere onderwijsondersteunende systemen.
Profiel van de manager: Ervaring met soortgelijke werkzaamheden.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61031Interim Lead Architect Digitale Werkplek Omgeving
Start: 01-10-2020, 36 uur per week Einddatum: 01-04-2021, optie tot verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Lead Architect Digitale Werkplek Omgeving
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-10-2020, 36 uur per week Einddatum: 01-04-2021, optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De organisatie is op zoek naar een Lead Architect voor het traject Vernieuwing Digital Werkomgeving.
Profiel van de opdracht: De Lead Architect is bedreven met ICT trajecten en ondersteunt trajecten in brede zin, zoals het opstellen van de gewenste architectuur in samenwerking met de Enterprise Architect van de organisatie en Solution Architecten.
Profiel van de manager: (knock-out): • TOGAF certificering over vergelijkbaar; • Je hebt een HBO werk- en denkniveau; • Kennis van en ervaring met het praktisch toepassen van architectuurraamwerken in het algemeen en TOGAF in het bijzonder; • Ervaring met de toepassingsmogelijkheden van Cloud diensten en App's; • Ervaring in het aansturen van leveranciers; • Minimaal 5 jaar ervaring en/of affiniteit met de ontwikkeling, vernieuwing of uitrol van werkplekomgevingen;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61032Interim Handhavingsjurist bouw- en ro-wetgeving
Start: 5-10-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja | Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Handhavingsjurist bouw- en ro-wetgeving
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-10-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je behandelt in samenwerking met de bouwtoezichthouders klachten, handhavingsverzoeken en ambtshalve handhavingszaken. Daarbij ondersteun je de bouwtoezichthouders en bewaakt de ( juridische ) kwaliteit van de besluiten en de procedure. Je adviseert het bestuur en de collega’s over complexe handhavingszaken Je levert algemene juridische ondersteuning op het gebied van handhaving en fungeert als vraagbaakfunctie voor collega’s.
Profiel van de manager: HBO diploma met een juridische achtergrond 5 jaar –aantoonbaar- ervaring met bestuursrechtelijke handhaving op bouw- en ro-gebied, opgedaan gedurende de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61036Interim Medior adviseur bodem
Start: 1-10-2020 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja 2*12 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medior adviseur bodem
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja 2*12 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Semi-Overheid
Profiel van de opdracht: Het beoordelen van BUS-meldingen. Het beoordelen van evaluatieverslagen. Het beoordelen van meldingen Besluit bodemkwaliteit. Het actueel houden van de data in (bodeminformatie)systemen Het verzorgen van schriftelijke correspondentie met externen.
Profiel van de manager: HBO opleiding milieukunde of aanverwante opleiding 3 jaar relevante werkervaring. Ervaring met Squit (Roxit); Join (Decos); Basiskennis van de wet en regelgeving zoals Wabo bouw en milieu, Wbb, Bbk, etc. Basiskennis van bodem en bodemprocessen (o.a. stofgedrag) Ervaring bij een overheidsinstantie
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61037Interim Inkomensconsulent
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Inkomensconsulent N-B
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: het afhandelen van aanvragen (en mogelijk heronderzoeken) in het kader van de Participatiewet (intake, rapportage en beschikking); het afhandelen van aanvragen bijzondere bijstand; het afhandelen van aanvragen in het kader van het armoedebeleid; het afhandelen van Tozo aanvragen.
Profiel van de manager: HBO opleiding. Ervaring met werken in de applicatie Centric Suite. Ervaring met het afhandelen van aanvragen bijzondere bijstand en in het kader van het armoedebeleid Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61039Interim Medior ICT-beheerder
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medior ICT-beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je installeert, test, beheert, onderhoudt en bewaakt servers en systemen; Je analyseert (complexe) technische problemen m.b.t. hardware en software en lost deze op; Je adviseert over de inrichting van de ICT-infrastructuur met inbreng van je eigen specialisme; Je begeleidt implementaties en migratietrajecten; Je voert proactief beheer uit op een aantal systemen en verleent 2e en 3e lijns support; Je volgt relevante technologische trends en adviseert hierover; Je documenteert de systemen die jij
Profiel van de manager: HBO opleiding; Kennis van (o.a. Office 365, RDS, Azure) en in bezit van actuele certificering; 3 jaar ervaring als systeembeheerder in de afgelopen 5 jaar; Ervaring met gestructureerd werken volgens ITIL; Ervaring met RES manager; Ervaring met een van de volgende (Wireless) netwerkinfrastructuren en topologiën (HP, Cisco, Fortigate, Sophos);
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61040Interim Senior ICT-beheerder
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior ICT-beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent meewerkend voorman van het ICT-cluster. Je installeert, test, beheert, onderhoudt en bewaakt servers en systemen; Je analyseert (complexe) technische problemen m.b.t. hardware en software en lost deze op; Je adviseert over de inrichting van de ICT-infrastructuur met inbreng van je eigen specialisme; Je begeleidt implementaties en migratietrajecten; Je voert proactief beheer uit op een aantal systemen en verleent 2e en 3e lijns support; Je volgt relevante technologische trends en adviseer
Profiel van de manager: HBO opleiding; Kennis van (o.a. Office 365, RDS, Azure) en in bezit van actuele certificering; 5 jaar ervaring als systeembeheerder in de afgelopen 8 jaar; Ervaring met het aansturen van medewerkers van een ICT afdeling Ervaring met gestructureerd werken volgens ITIL; Ervaring met RES manager; Ervaring met een van de volgende (Wireless) netwerkinfrastructuren en topologiën (HP, Cisco, Fortigate, Sophos);
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-9-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61042Interim Senior Boekhouder
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Momenteel zijn we op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Senior Boekhouder (Gemeentelijk Domein).
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een overheidsinstantie.
Profiel van de opdracht: Als Senior Boekhouder zal je komen te werken in een middelgroot team van Financials. Je zal o.a. verantwoordelijk zijn voor het bijhouden/opschonen van de tussenrekeningen (passiva/activa), het optimaliseren- en digitaliseren van de huidige processen, indienen van belastingaangiften en opstellen van AO/IC gerichte rapportages. Verder zal je ervoor zorgdragen dat je het gehele team naar een hoger niveau tilt.
Profiel van de manager: In bezit van relevante bedrijfseconomische Hbo-opleiding; Minimaal 3 jaar tot 5 jaar (recente en relevante) ervaring binnen een gelijke rol; Van de laatste 5 jaar heb je tenminste 3 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen het gemeentelijk domein; Je bent cijfertechnisch sterk onderlegd; Sterk in het overdragen van jouw kennis (op collega’s); Goede kennis van K2F is een must; Hands-on werkmentaliteit.
Opmerkingen: Opdracht van minimaal een halfjaar; Grote kans op verlenging opdracht; Fulltime invulling; Op korte termijn starten van project; Remote werken; Zelfsturende functie; Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
61045Interim Projectmedewerker/junior projectleider
Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmedewerker/junior projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ondersteunen van andere projectleiders binnen het team en je werkt hier nauw mee samen; Zelfstandig (deel)projecten oppakken en begeleiden, dit verschilt in complexiteit en omvang; Zorg dragen dat projecten goed voorbereid, uitgevoerd en afgeleverd worden; Een professionele gesprekspartner zijn voor zowel de opdrachtgever als de klant; Zorgen voor een warme overdracht bij afronding van het project naar de lijn en het evalueren van het project met de klant en andere betrokkenen.
Profiel van de manager: hbo opleiding Ervaring met het opzetten en begeleiden van projecten Werkervaring in het vakgebied van projectmanagement bij de overheid.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-9-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61048Interim Software Developer
Start: 21-12-2020 Eind: 30-11-2020 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Software Developer
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-12-2020 Eind: 30-11-2020 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: De ICT infrastructuur bereid zich snel uit. Hierdoor wordt het belangrijk om veel voorkomende beheerwerkzaamheden waar mogelijk te automatiseren. • Inventariseren van automatisering behoefte bij beheerders werkzaam bij het Speciale Beheer Team • Maken van software welke schaalbaar is en stabiel draait.
Profiel van de manager: 1) Je in het bezit bent van een volwaardig, erkend HBO Informatica diploma; 2) Je minimaal 5 jaar kennis hebt van en ervaring met Powershell; 3) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring hebt met het ontwikkelen van schaalbare software welke stabiel draait bij een grote organisatie (1000+ gebruikers); 4) Je minimaal 3 jaar kennis en ervaring hebt met Linux in een Enterprise omgeving; 5) Je minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met Python hebt; 6) Je kennis van en werkervaring met
Opmerkingen: puppet hebt; 7) Je kennis van en werkervaring met relationele databases hebt. Jouw tarief ligt tussen €72 - €100 Je kunt reageren tot: donderdag 24-9-2020 16.00 uur
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)