button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

52208Interim HRIS Workday Consultant Details Inzien/reageren
4 months, 40 hours | Schiphol-Rijk
 
Hier reageert u op: Experience Interim HRIS Workday Consultant wanted!
Verwachte opdrachtduur: 4 months, 40 hours
Plaats/regio: Schiphol-Rijk
Profiel van het bedrijf: Our client is world’s largest international TV and broadband company
Profiel van de opdracht: * Impact analysis: conduct impact analyses, assess readiness and identify key stakeholders (Senior Managers, colleagues up to CEO level) within the organization * Provide input, document requirements and support the design and delivery of training programs * Provide learning and support on processes and relevant systems when and where required * Develop, organize, conduct, and evaluate training programs * Create training/teaching materials * Conduct Workday trainings for employees
Profiel van de manager: - Degree or equivalent in HR or Business - HRIS Workday proven experience 2-5 years, specifically in implementation/corporate training within a multi-country, multi-functional working environment - Fluency in English is a MUST - Strong communication, presentation and analytical skills
Opmerkingen: - Start date: ASAP; 4 months project
52206Interim Adviseur HR Details Inzien/reageren
3-4 maanden, gemiddeld 3,5 dagen per week. | Rotterdam e.o.
 
Hier reageert u op: Gezocht: interim Adviseur HR. Stevige adviseur en slagvaardig doener voor een ambitieuze ouderenzorgorganisatie in Rotterdam e.o.
Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, gemiddeld 3,5 dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam e.o.
Profiel van het bedrijf: De organisatie wil graag de beste zorgorganisatie in de regio zijn. De beste zorgverlener word je alleen als je ook de beste werkgever bent. Kernwaarden: aandacht, verbinding, prikkels en vakmanschap.
Profiel van de opdracht: Vanwege het vertrek van de huidige adviseur HR zoeken wij een interim HR adviseur die direct de hand aan de ploeg slaat. Praktische vragen kunnen collegiaal worden beantwoord, tijd om ingewerkt te worden is er niet.
Profiel van de manager: Een snelle denker en slagvaardige doener. Maakt gemakkelijk verbinding met medewerkers en management. Sparring partner en adviseur van management en directie dus stevig in de schoenen. Relativeert gemakkelijk, incasseringsvermogen, humor en veel mensenkennis. Overziet de consequenties van adviezen en interventies, weet hoe het management daarvoor te winnen, en vindt het leuk om daarbij de grenzen op te zoeken van wat kan en mag.
Opmerkingen: Je rapporteert aan het hoofd P&O. In het P&O team ben je, samen met de andere P&O adviseurs betrokken bij de ontwikkelingen op het terrein van mens en organisatie. Er wordt ingezet op de kwalitatieve ontwikkeling van thuiszorgmedewerkers, op de ontwikkeling van de organisatiecultuur en het opzetten van een doeltreffend recruitment. Voor alle duidelijkheid: de focus ligt op de business, medewerkersproblematiek, operationeel en tactisch. Management en controlling zijn je counterparts.
52201Interim SHE Manager Food Details Inzien/reageren
5 a 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Nederland
 
Hier reageert u op: Per direct op zoek naar een Interim SHE Manager op corporate niveau voor productiebedrijf in de Food industrie
Verwachte opdrachtduur: 5 a 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf in de Food industrie
Profiel van de opdracht: De Corporate SHE-manager zorgt voor de randvoorwaarden waarin de doelstellingen voor SHE door de locaties behaald kunnen worden, waarbij je zorgt voor de verbinding tussen de diverse productielocaties, waar de Plantmanager en de lokale SHE-manager de verantwoordelijk hebben om het SHE programma op de plant te implementeren. Een van de 1e opdrachten waar je als interim SHE manager mee van start zult gaan, is het ontwikkelen van het Safety programma.
Profiel van de manager: Je hebt een opleiding hogere veiligheidskunde (HVK) afgerond aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie. Je hebt veiligheid & milieu alsmede continu verbeteren hoog in het vaandel staan en kunt dit overbrengen op collega’s.. Verder vragen wij: • Leidinggevende capaciteiten • Analytisch vermogen • Ervaring met verbetertechnieken (TPM) • Ervaring met projectmatig werken, ook in de rol van projectleider • Uitstekende contactuele vaardigheden en beheersing
Opmerkingen: Bij interesse ontvangen wij graag een cv, voorzien van beschikbaarheid en uurtarief.
52198Interim Directeur/Bestuurder Afval en Reinigingsbedrijf Details Inzien/reageren
6-8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Zuid Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Directeur/Bestuurder Afval en Reinigingsbedrijf
Verwachte opdrachtduur: 6-8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid Nederland
Profiel van het bedrijf: Afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf (omzet 13,5 mio euro, 115 mw-ers) dat voor een aantal gemeenten de afvalinzameling en reinigingstaken verzorgt.
Profiel van de opdracht: De organisatie is in control. Processen zijn lean ingericht en klanttevredenheid is hoog. Het zorgdragen voor de going concern en het handhaven van het huidige verzorgingsniveau is dan ook de opgave. In deze positie rapporteert u aan de RvC en legt u verantwoording af aan de RvC en de AVA.
Profiel van de manager: - WO werk- en denkniveau - Ervaren directeur/bestuurder - Ervaring met het leiden van een hybride organisatie (winstgedreven in een publieke context met gemeenten als opdrachtgever en aandeelhouder) - Hoge politieke sensitiviteit - Ruime kennis en ervaring van operations management. Kennis van afvalinzameling en reiniging is een pre. - Goed financiële kennis - Peoplemanager met ruime stijlflexibiliteit - Hands-on, resultaatgericht, hoog energieniveau, daadkrachtig, diplomatiek
Opmerkingen: Wat betreft de honorering is kennis en ervaring leidend maar zal de hoogte van het tarief meewegen in de gunning. Maximale tarief euro 100 all in.
52195Interim Inkoper industrie Details Inzien/reageren
8 tot 10 weken met optie op verlenging. € 70,- plus 19 ct. reiskostenvergoeding. | Kop v. Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Voor onze internationale, projectorganisatie in de offshore zoeken we een Interim Inkoper met ervaring in de industrie.
Verwachte opdrachtduur: 8 tot 10 weken met optie op verlenging. € 70,- plus 19 ct. reiskostenvergoeding.
Plaats/regio: Kop v. Noord-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Inkoopondersteuning bieden op belangrijk project.In deze rol ben je vanaf het begin van het inkoopproces betrokken. Je inventariseert, analyseert en beoordeelt de bestaande suppliers en zoekt waar nodig naar nieuwe toeleveranciers. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van alle materialen voor het project, van mobilisatie van de goederen tot aan de intake en controle van alle project behoeftes zoals gereedschappen, rigging gear en safety equipment. Je borgt alles in het logistieke systeem.
Profiel van de manager: Gedegen, aantoonbare interim ervaring als inkoper. Ervaring in de industrie (voorkeur offshore / oil & gas). Ervaring in een projectomgeving. Bij voorkeur woonachtig in Noord Holland Noord. Je bent fulltime beschikbaar.
Opmerkingen:
52212Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
2 maanden | Breda
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden
Plaats/regio: Breda
Profiel van het bedrijf: Internationale handelsorganisatie
Profiel van de opdracht: Plug & Play inspringen op de voorbereidingen van de komst van de accountants Balansdossiers goed opzetten inclusief specificaties Jaarrekening voorbereiden inclusief consolidatie
Profiel van de manager: Hands-on, Stressbestendig & Pragmatisch Sterke accountingkennis en ervaring met audits Goede Excel en ERP ervaring Goede kennis van de Engelse taal.
Opmerkingen:
52210Interim Manager Bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
6 maanden, 2-3 dagen per week | delft
 
Hier reageert u op: Voor onze klant, een netwerkorganisatie bestaande uit 5 mensen zijn we op zoek naar een Interim Manager Bedrijfsvoering.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 2-3 dagen per week
Plaats/regio: delft
Profiel van het bedrijf: een netwerkorganisatie bestaande uit 5 mensen
Profiel van de opdracht: Je vertegenwoordigt de opdrachtgever bij externe partijen over zaken als financieringsarrangementen, (in kind) inbreng en procesmatige afstemming. Periodiek geef je het bestuur tekst en uitleg over de voortgang en de financiële stand van zaken. verantwoordelijk voor de financiën en de jaarrekening. afhandelen van de contracten, offertes en opdrachten, met ondersteuning vanuit de projectsecretaris. Je hebt externe contacten met overheden, brancheverenigingen, kennisinstellingen, externe accountan
Profiel van de manager: Je bent proactief en ondernemend, en houdt van pragmatische oplossingen. Dat moet ook, want je functioneert in een omgeving die snel en ingrijpend kan veranderen. Je beschikt van nature over voldoende gezag en laat je niet gemakkelijk opzij zetten. Je bent duidelijk in je communicatie en strak in de budgetbewaking. Je denkt en werkt op HBO+ niveau, wat je door opleiding of ervaring hebt bereikt. Je bent aantoonbaar financieel onderlegd, bij voorkeur in een projectmatige omgeving. Daarbij he
Opmerkingen: je minimaal twee jaar werkervaring in een setting met meerdere stakeholders die tegenovergestelde belangen kunnen hebben. Enige affiniteiten met de bouw zijn natuurlijk nooit weg, maar belangrijker is dat je in staat bent om je de materie snel eigen te maken. Kennis en ervaring met subsidieregelingen is een pré. Voor deze opdracht geldt een inkooptarief van €75,- inclusief reiskosten.
52191Interim debiteurenbeheerder Details Inzien/reageren
4-5 dagen per week voor minimaal 3 maanden | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim debiteurenbeheerder gezocht
Verwachte opdrachtduur: 4-5 dagen per week voor minimaal 3 maanden
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Voor een opdrachtgever een bouw gerelateerde onderneming.
Profiel van de opdracht: Het beheren van de debiteurenportefeuille inclusief rapportages. Schriftelijk en telefonisch aanmanen, managen van de DSO, het opstellen van de rapportages. het bijwerken van de banken en het doen van facturatie. Het oplossen van disputen en contacten onderhouden met incassobureau\'s etc.
Profiel van de manager: Ervaring als hands-on debiteurenbeheerder/credit-controller Ervaring met het boeken van de banken en het uitzoeken van tussenrekeningen etc. Type; handen uit de mouwen, standvastig, klant- en resultaatgericht.
Opmerkingen:
52190Interim Senior Business Controller Details Inzien/reageren
Uitdagend project van minimaal 3 maanden met grote kans op verlenging. | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Voor een eind klant zijn wij op zoek naar een Freelance/Interim Senior Business Controller
Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 3 maanden met grote kans op verlenging.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie in de productiesector in regio Rotterdam houdt zich vooral bezig met het produceren van goederen die wereldwijd worden verkocht. Deze A-speler produceert goederen die gebruikt worden voor transport.
Profiel van de opdracht: Tijdens dit project zal je veel bezig zijn met het leidinggeven aan een het team van controllers, het adviseren en ondersteunen van het management ten aanzien van de te behalen doelstellingen en voortgang inclusief verslaglegging. Er zal ook een implementatie project lopen tijdens deze opdracht. Je wordt geacht mee te kunnen helpen/denken met deze SAP-implementatie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken en monitoren van kostprijs en management rapportages en de P&C cyclus.
Profiel van de manager: - Minimaal 7 jaar ervaring als Freelance Business Controller; - Ervaring binnen de branche is een grote pré; - Ervaring met SAP een must; - Ervaring met het aansturen van controllers; - Communicatief erg vaardig.
Opmerkingen:
52189Interim Projectmanager Implementatie zorgprocessen Details Inzien/reageren
Vermoedelijk tot eind 2020, gemiddeld 2 dagen per week. | Zeist
 
Hier reageert u op: Op zoek naar een stevige Interim Projectmanager Implementatie zorgprocessen
Verwachte opdrachtduur: Vermoedelijk tot eind 2020, gemiddeld 2 dagen per week.
Plaats/regio: Zeist
Profiel van het bedrijf: Het betreft een koepelorganisatie met maatschappelijke impact, die de belangen behartigt van alle aangesloten leden.
Profiel van de opdracht: De Projectmanager a.i. is verantwoordelijk voor de implementatie van het plan van aanpak. Hiertoe zal hij een projectplan maken. Het doel is om te komen tot de inrichting van de inkoopprocessen complexe zorg dusdanig dat deze passen en zijn geborgd in de reguliere processen van de zorgkantoren, zodat op deze manier de uitvoering van het plan zelfstandig door de zorgkantoren gedaan kan worden.
Profiel van de manager: Je bent een verbindende en stevige projectmanager met een succesvol trackrecord in politieke en complexe omgevingen. Je hebt een sterk resultaatgerichte en planmatige aanpak waarmee je zorgt dat gestelde doelen gerealiseerd worden. Je weet daarbij verschillende stakeholders mee te nemen en waar nodig te enthousiasmeren en te motiveren. Je bent goed in staat om de juiste balans te vinden tussen standvastig zijn en meebewegen. Ervaring in de gehandicaptenzorg is een must.
Opmerkingen: Het streven is om dinsdag 23/4 gesprekken te voeren en donderdagmorgen de gesprekken bij de opdrachtgever.
52211Interim Sr. Administrateur Details Inzien/reageren
2-3 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Sr. Administrateur (3 dgn) gezocht
Verwachte opdrachtduur: 2-3 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Productie/handelsonderneming
Profiel van de opdracht: Het verwerken van de gehele financiële administratie . Het opstellen van periodieke managementrapportages en het doen van fiscale aangiften en het verbeteren van de processen en optimalisatie van Navision
Profiel van de manager: Ervaren Financial Controller/Accountant. Goede excel-kennis en Navision kennis Prettige persoonlijkheid die hands-on en pragmatisch is maar ook beschikt over goede analytische vaardigheden
Opmerkingen:
52184Interim Senior Projectleider/Adviseur HR Details Inzien/reageren
Startdatum 1-5-2019, duur 8 maanden, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Met spoed gezocht: Interim Senior Projectleider/Adviseur HR
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2019, duur 8 maanden, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een aantal projecten op HR-vlak zoekt men een ervaren projectleider, adviseur en coach.
Profiel van de opdracht: De rol is drieledig: (resultaatverantwoordelijk) projectmanager, adviseur (directie en teammanagement), coach (HR-team). De projecten zijn: Invoering WNRA, Digitalisering personeelsdossiers, Doorontwikkeling Fysiek en Sociaal Domein, Vernieuwing HR-instrumentarium (o.m. gesprekscyclus) en Deelprojecten invoering Omgevingswet.
Profiel van de manager: WO-opleiding HR of Bedrijfskunde. >15 jaar ervaring in HR, voor >5 gemeenten en in de rollen als projectleider, adviseur en manager HR. Ervaring met projecten op snijvlak HR en organisatieontwikkeling. >5 jaar ervaring als extern adviseur bij gemeenten in de laatste 8 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 19 april 2019.
52181Interim manager supportorganisatie zorg Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week. | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager supportorganisatie met bedrijfskundige expertise en veranderkundige ervaring bij een maatschappelijke zorgorganisatie.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: De organisatie is een maatschappelijk betrokken, waardengedreven, innovatieve en ondernemende zorgorganisatie, die ondersteuning, begeleiding en zorg biedt aan mensen die zelf opnieuw de regie over hun eigen leven willen krijgen.
Profiel van de opdracht: Het besturingsmodel van de zorgorganisatie zal in 2019 worden aangepast, zodat dit beter aansluit op de visie op krachtgericht organiseren. Voor de doorontwikkeling in de hele organisatie heeft organisatie meerjaren doelstellingen en ambities geformuleerd. Een belangrijk onderdeel is de transitie van ondersteunende diensten naar een geïntegreerd supportmodel. Stimuleren van de teammanagers van de Supportorganisatie om het beste uit zichzelf te halen.
Profiel van de manager: * Eindverantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de ondersteunende processen financiën, informatiemanagement, ICT, facilitair, beleid en kwaliteit en vastgoed/(ver)huur en P&C; * Eisen: een afgeronde WO opleiding; kennis en ervaring op het gebied van de bedrijfsvoering; Aanwijsbare ervaring met de realisatie van verandertrajecten; kennis en ervaring op het gebied van leidinggeven, organisatieontwikkeling, veranderingsprocessen, werkprocessen en bedrijfsvoering.
Opmerkingen: Uurtarief: € 100 - € 110 (incl reiskosten, ex.btw) afhankelijk van de ervaring. Procedure: Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 22 april 2019, tegemoet.
52178Interim Financial Controller/Sr. GL accountant Details Inzien/reageren
3 tot 6 maanden, 40 uur per week. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Financial Controller/Sr. GL accountant
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, 40 uur per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Privaatonderwijs instelling
Profiel van de opdracht: Je zal plaatsnemen als Meewerkend voorman op de Financiële Administratie. Taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.: Verantwoordelijk voor de financële boekhouding; Stroomlijnen grootboek; Verbeteren interne procedures en processen; Verzorgen maandelijke rapportages; ondersteunen bij jaarlijks budgetproces; voorbereiden jaarlijks audit en het voorbereiden van de fiscale aangiften (LB, BTW, VpB)
Profiel van de manager: Je bent een zelfstarter, hebt een hands-on mentaliteit en kunt medewerkers (2 AP/2 AR) inhoudelijk en systeemtechnisch bij de hand nemen. Je bent een boekhoudkindig allrounder en bent communicatief sterk.
Opmerkingen: Je kunt je zowel schriftelijk als mondeling gemakkelijk in het Engels uitdrukken.
52183Interim assistent controller Details Inzien/reageren
4-5 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Apeldoorn
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim assistent controller
Verwachte opdrachtduur: 4-5 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Apeldoorn
Profiel van het bedrijf: Non-profit / NGO
Profiel van de opdracht: Ondersteunen van de manager finance op interne processen, beoordelen en vlot trekken van issues die ontstaan. Afstemming met interne organisatie over processen naar de klant.
Profiel van de manager: Een analytische financial die energie heeft om ook handen uit de mouwen te steken. Boekhoudkundige achtergrond en kennis must. HBO-niveau. Goed met Excel en IT.
Opmerkingen: Tarief max: €65 Opdracht 36 uur per week (iets minder ook bespreekbaar). Start per mei (uiterlijk 2e week)
52182Interim Management Accountant Details Inzien/reageren
3-6 months | Amsterdam
 
Hier reageert u op: I am urgently looking for an Interim Management Accountant
Verwachte opdrachtduur: 3-6 months
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: International company
Profiel van de opdracht: Profile; - 8+ years of relevant work experience (e.g. month and quarterly close and management report package) - Solid understanding of consolidation and ERP tools - Experience in Creating Group decks; - Strong knowledge of IFRS - A strong business sense and the ability to operate within a dynamic, rapidly-changing environment. - Able to act as a sparring partner at headquarter and with countries
Profiel van de manager: - Excellent problem-solving skills and analytical abilities. - Good communications and interpersonal skills.- Master degree - Post Master (RA,RC, CMA, CPA)
Opmerkingen:
52207Interim Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling Details Inzien/reageren
Startdatum 16-5-2019, einddatum 31-3-2020, optie tot verlenging 3 x 12 maanden, 12-20 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Interim Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 16-5-2019, einddatum 31-3-2020, optie tot verlenging 3 x 12 maanden, 12-20 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een gebiedsontwikkelingsproject zoekt men een strategisch juridisch adviseur met ervaring binnen de overheid.
Profiel van de opdracht: Strategische en juridische advisering bij de gebiedsontwikkeling. Juridische advisering op gebied van het omgevingsrecht en civiele recht in algemene zin. Advisering bij complexe vraagstukken rondom water- en natuurwetgeving. Opstellen overeenkomsten en juridische documenten en beoordelen stukken van andere adviseurs. Overleggen en afstemmen met andere afdelingen en externe partijen over procedures en ruimtelijke projecten. Advisering bij onderhandelingen in ruimtelijke projecten met partijen.
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding rechten of bestuurskunde met juridische specialisatie. Aantoonbaar minimaal 5 jaar actuele werkervaring (sinds 2009) als adviseur bij een gemeente. Aantoonbaar minimaal 1 jaar actuele werkervaring (sinds 2015) bij een gemeente met minimaal 100.000 inwoners in hetzelfde werkveld als deze opdracht. Ervaring met waterwetvergunningen: voorbereidingen van aanvragen en/of op opstellen van projectplannen Waterwet.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interim opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 29 april 2019;
52165Interim (assistent) controller Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Apeldoorn
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim (assistent) controller
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Apeldoorn
Profiel van het bedrijf: Zorg gerelateerde organisatie
Profiel van de opdracht: Ondersteuning tijdens een periode van verlof van een van de teamleden. Inhoudelijk actief met de afstemming van facturatie richting gemeente om financiering van zorg af te wikkelen, periode rapportages, afsluitingen, vragen in de business over voortgang van uitgevoerde zorgproducten, procesverbeteringen ondersteuning Finance Manager
Profiel van de manager: - hands-on controller met minimaal HBO opleiding - ervaring met zorg (pre) - analytisch sterk en procesverbeteringen ervaring - doorzetter - per mei beschikbaar
Opmerkingen: Opdracht speelt per mei. 32-36 uur per week indicatie tarief: €65-70
52164Interim Data Analyst HR Details Inzien/reageren
Fulltime for 3 months with a possible extension | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Wanted: Interim Data Analyst HR
Verwachte opdrachtduur: Fulltime for 3 months with a possible extension
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: International
Profiel van de opdracht: Being responsible for the data management and organizing of the SAP HR data.
Profiel van de manager: SAP HR Excel Being comfortable working in a standalone position
Opmerkingen:
52202Interim Juridisch Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 15-5-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 32 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Juridisch Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-5-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt tijdelijke extra ondersteuning van de juridisch adviseurs, met name op handhaving BRIKS.
Profiel van de opdracht: Juridisch adviseur in handhavingszaken BRIKS. Zienswijzen beoordelen, het beoordelen van bezwaarschriften en het bijwonen van hoorzittingen, beoordelen van beroepschriften en bijwonen zittingen BRIKS taken. Bijhouden van jurisprudentie ter onderbouwing van adviezen
Profiel van de manager: HBO Bestuursacademie/Rechten. Kennis van omgevingsrecht, bestuurs(proces)recht en Wabo-wetgeving. 1 tot 3 jaar ervaring in juridische advisering op het gevraagde terrein. Bij voorkeur ervaring binnen de regio Gelderland.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52197Interim Functioneel Ontwerper / Business Analist Details Inzien/reageren
Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 40 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Interim Functioneel Ontwerper / Business Analist
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 40 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Voor diverse opdrachten op het scheidingsvlak van business en ICT zoekt men versterking op het gebied van business en requirements analyse.
Profiel van de opdracht: Analyseren en opstellen van de benodigde requirements analyses. Mede opstellen van business cases. Opstellen van processchema\'s en waar nodig procesbeschijvingen. Opstellen van Use Cases, User Stories. Schrijven van functionele ontwerpen.
Profiel van de manager: HBO opleiding Bedrijfskunde of Informatica of een vergelijkbaar. >10 jaar ervaring in het IT vakgebied (in de periode 2004-2019), waarvan >7 jaar ervaring met informatie- en/of business analyse. Ruime ervaring (in de periode 2014-2019) met het werken bij een overheidsorganisatie in het vakgebied van functioneel ontwerp, informatieanalyse of business analyse. ervaring (in de periode 2014-2019) met voorbereiden en schrijven van aanbestedingsdocumenten voor aanschaf en selectie van ICT-systemen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interim opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
52163Interim credit analyst Details Inzien/reageren
4 months, starting asap, 40 hours per week | Utrecht region
 
Hier reageert u op: Looking for an interim credit analyst
Verwachte opdrachtduur: 4 months, starting asap, 40 hours per week
Plaats/regio: Utrecht region
Profiel van het bedrijf: International organisation
Profiel van de opdracht: Looking for experienced credit analysts
Profiel van de manager: Immediately available
Opmerkingen:
52157Interim HR Business Partner Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, van mei tot oktober 2019 i.v.m. zwangerschapsverlof. | Venlo
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim HR Business Partner
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, van mei tot oktober 2019 i.v.m. zwangerschapsverlof.
Plaats/regio: Venlo
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een internationale organisatie/productiebedrijf wat continu in ontwikkeling staat door haar groei.
Profiel van de opdracht: Binnen deze functie kan je prachtige ervaring opdoen binnen een internationale organisatie. Je komt midden in een veranderproces terecht wat je alleen maar rijker kan maken qua werkervaring! Je kan echt je eigen stempel drukken. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor een aantal afdelingen, waarin je zowel medewerker als leidinggevende adviseert, coacht en begeleidt op het gebied van alle HR-facetten. Daarnaast houd je je bezig met het vormgeven van de Employee Experience Journey.
Profiel van de manager: Minimaal afgeronde relevante HBO-opleiding en relevante werkervaring (bij voorkeur in een internationale organisatie). Zeer goede beheersing van de Nederlandse. Duits is een absolute pré. Goede analytische vaardigheden met een goede kennis van het Microsoft office pakket. Bij voorkeur ervaring met AFAS en SAP Successfactors. Het is belangrijk dat je geen traditionele HR-professional bent, maar kunt omgaan met de behoeftes van een snel veranderend productiebedrijf.
Opmerkingen: Je werkt direct samen met 2 ervaren HR Business Partners, een HR Support Medewerker, een Recruiter & een Project Coordinator Learning & Development. Dit gezellige, vrolijke, humorvolle en hardwerkende team wordt aangestuurd door een HR Manager, die je vooral zelf laat nadenken en beslissen. Wij zoeken vooral een goede aanvulling op het team. Binnen deze organisatie zijn ze oprecht geïnteresseerd in elkaar en vinden ze het belangrijk dat er gelachen wordt.
52179Interim inkoper / inkoopadviseur NPR Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week (36 uur) | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim inkoper / inkoopadviseur NPR richting contractering van tijdelijke inhuur/ HRm diensten
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week (36 uur)
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie / Overheidsinstelling
Profiel van de opdracht: Je gaat je vooral bezig houden met Europees aanbesteden gericht op inhuur/ contractering van HRM diensten. - minimaal 5 jaar ervaring in Europees aanbesteden - minimaal 5 jaar ervaring in inkoop/inhuur extern personeel.
Profiel van de manager: - Stakeholder management - Ervaring met publieke organisaties - Europees aanbestedingen zelfstandig en succesvol uitgevoerd.
Opmerkingen:
52170Interim Projectleider privaatrechtelijke overeenkomsten Details Inzien/reageren
Startdatum mei 2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging n.n.b., 12 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider privaatrechtelijke overeenkomsten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum mei 2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging n.n.b., 12 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter verdere professionalisering van de gehanteerde privaatrechtelijke overeenkomsten zoekt men binnen het Ruimtelijk Domein een senior projectleider.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor totstandkoming van modelovereenkomsten (zoals overeenkomsten gerelateerd aan kostenverhaal en faciliterend grondbeleid, levering in eigendom, uitgifte in erfpacht enzovoort). Inventariseren welke overeenkomsten worden gebruikt, opstellen nieuwe versie. Je werkt nauw samen met vastgoedadviseurs en vastgoedjuristen.
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire juridische opleiding en/of minimaal 10 jaar werkervaring op universitair niveau gericht op kennis van de vakgebieden vastgoedontwikkeling, privaatrechtelijke overeenkomsten en grondzaken. Je hebt bij voorkeur ervaring in een gemeentelijke organisatie, evenals eerdere opdrachten voor publieke en private (vastgoed)partijen in de regio en ervaring met het opstellen van (modellen voor) privaatrechtelijke overeenkomsten op het gebied van vastgoedontwikkeling.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 21 april 2019.
52173Interim Projectleider Wonen en Energietransitie Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Wonen en Energietransitie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een tijdelijk senior adviseur en projectleider op het raakvlak tussen wonen/gebouwde omgeving en de energietransitie.
Profiel van de opdracht: Doorvertalen doelstellingen naar concrete (beleids)maatregelen en afspraken daarover, bijvoorbeeld energiedoelstellingen in prestatie-afspraken met corporaties en met particuliere verhuurders en eigenaar-bewoners. Cruciaal is ook signaleren en adresseren van benodigde randvoorwaarden en belemmeringen op rijksniveau, o.a. via lobby-inbreng. Concreet gaat het over: woningen aardgasvrij maken, realiseren van energiedoelstellingen, formuleren van beleid, signaleren belemmeringen en omgevingswet.
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding in een relevante studierichting. 5-10 jaar werkervaring op verschillende werkplekken die relevant zijn voor genoemde werkzaamheden. Netwerk actief beschikbaar en inhoudelijk op de hoogte. Omgevingsbewust, stevige persoonlijkheid, adviesvaardig, enthousiast en flexibel.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 27 april 2019.
52169Interim Financieel Adviseur Fysieke Domein Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 16 of 24 uur per week. | Gelderland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Financieel Adviseur Fysieke Domein
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 16 of 24 uur per week.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Financieel adviseur voor fysieke domein: Actualiseren budgetten, planning & control cyclus, financiele vertaling perspectiefnota.
Profiel van de manager: Ervaring met financieel advies en/of planning & control op het fysieke domein, bedreven met Excel, Tarief max. € 70,00 per uur.
Opmerkingen:
52143Interim (Online) Projectleider Details Inzien/reageren
6-8 maanden/ 32-40 uur. | Antwerpen
 
Hier reageert u op: Interim (Online) Projectleider gezocht !!
Verwachte opdrachtduur: 6-8 maanden/ 32-40 uur.
Plaats/regio: Antwerpen
Profiel van het bedrijf: Digital Agency Customer experience IT organisation
Profiel van de opdracht: - Opvolging van 2 a 3 gelijk projecten - Team leiden - React: front- en back end - Sprints bepalen - Demo’s voorbereiden - Problemen oplossen
Profiel van de manager: Minimaal drie jaar ervaring met het leiden van (klant)projecten. - Delivery Manager - Projectleider/ Manager - Ervaring in de online wereld (Digital Agency)
Opmerkingen: Tarief: € 60 - € 65 (afhankelijk van de ervaring)
52142Interim Projectleider AFAS profit Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider AFAS profit implementatie voor ons bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een familiebedrijf actief in de agrarische sector, o.a. glastuinbouw.
Profiel van de opdracht: Implementatie AFAS voor plantenkwekerijen begeleiden en medewerkers opleiden, optimaliseren AFAS voor Holding en overige divisies. Groepsstructuur opzetten, Rapportages aanmaken, Workflow verbeteren, inrichten verplichtingenadministratie, inrichten consolidatie, inrichten liquiditeitsprognose, Interface met operationeel systeem.
Profiel van de manager: ervaring met AFAS implementatie, financiële achtergrond
Opmerkingen:
52147Interim change/ project manager basisonderwijs Details Inzien/reageren
32/ 36 uur minstens 6 maanden | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim change/ project manager gezocht voor uitdagende start-up in het basisonderwijs.
Verwachte opdrachtduur: 32/ 36 uur minstens 6 maanden
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Een start-up voor een totaal service aanbieder richting basisscholen.
Profiel van de opdracht: Je gaat samen met de ondernemer van scratch beginnen met het in kaart brengen van de plannen, strategisch beleid bepalen en financieel onderbouwen van de plannen. Om de organisatie richting te geven om uiteindelijk ook de uitvoering te ondersteunen.
Profiel van de manager: Senior change/ project manager met ervaring binnen het (basis) onderwijs.
Opmerkingen:
52137Interim Directeur Stedelijke Ontwikkeling & Economie Details Inzien/reageren
Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Directeur Stedelijke Ontwikkeling & Economie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men is op zoek naar een tijdelijke directeur Stedelijke Ontwikkeling & Economie die het bestuur en organisatie ondersteunt bij de uitvoering van enkele lange termijn opgaven.
Profiel van de opdracht: Opdrachtgever voor opgaven o.a. op gebied van project- en gebiedsontwikkeling, duurzame economische ontwikkeling, woningmarkt. Aanstruing managers Wonen/Werken/Verblijven, Investeren/Exploiteren en Opgavesturing. Ambtelijk eindverantwoordelijk voor bestuurlijke realisatie van deze dossiers. Bijdragen aan organisatieontwikkeling zelforganiserend werken. Als WOR-bestuurder verantwoordelijk voor de medezeggenschap binnen het eigen onderdeel.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau, ruimtelijk economisch profiel. Ruime (>7 jaar) en recente werkervaring met management en met gebeidsontwikkeling binnen een grote gemeente en bijbehorende publike-private samenwerking. Affiniteit met organisatieontwikkeling. Stevige persoonlijkheid, gezaghebbend, daadkrachtig, verbondend, zakelijk en resultaatgericht. Ervaring in politiek-bestuurlijke omgevingen. Acteren op participatieve wijze en ervaring met creëren van draagvlak.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 25-4-2019.
52131Interim HR Adviseur Details Inzien/reageren
3 maanden voor 32-40 uur per week, mogelijke verlenging tot een half jaar. | Omgeving Arnhem
 
Hier reageert u op: Gezocht; interim HR Adviseur - analytisch en hands-on
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden voor 32-40 uur per week, mogelijke verlenging tot een half jaar.
Plaats/regio: Omgeving Arnhem
Profiel van het bedrijf: Jonge gedreven organisatie, actief in de field marketing.
Profiel van de opdracht: - Het harmoniseren van de arbeidsvoorwaarden; - Het optimaliseren van het personeelshandboek, zodat er een goede balans ontstaat tussen medewerkers en goed werkgeverschap; - Opzetten van het beloningsbeleid ; - Waarderings en - beoordelingscyclus opzetten; - Functieprofielen herschrijven en vernieuwen; - Salaris en functiegebouw opzetten.
Profiel van de manager: - Ruime ervaring in een soortgelijke opdracht; - Beschikbaarheid voor 32-40 uur, per direct; - Gedreven, weet van aanpakken
Opmerkingen: Reageren door middel van CV, uurtarief en beschikbaarheid.
52139Interim Senior Financial Accountant / Controller Details Inzien/reageren
3 maanden full time | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Financial Accountant / Controller met Real Estate / private equity ervaring!
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden full time
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Real Estate / private equity
Profiel van de opdracht: Opzetten en structureren van de GL afdeling. Processen in kaart brengen.
Profiel van de manager: RA / RC Real Estate / private equity ervaring
Opmerkingen:
52138Interim Accountant Details Inzien/reageren
3 months | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Looking for an Interim Accountant with Yardi experience!
Verwachte opdrachtduur: 3 months
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Real Estate / Assetmanegement
Profiel van de opdracht: Help the company with the rent collection and enter this into the system (Yardi)
Profiel van de manager: Minimum 3 years of experience within the same field
Opmerkingen:
52156Interim Accounts Payable Specialist Details Inzien/reageren
2 maanden Full time | Amsterdam
 
Hier reageert u op: MET SPOED GEZOCHT: Interim Accounts Payable Specialist
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden Full time
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale Organisatie
Profiel van de opdracht: • Mede verantwoordelijk voor het AP proces; • Verantwoordelijk voor de periode afsluiting; • Ondersteuning bieden op het gebied van facturatie/financiële issues;
Profiel van de manager: • Hands-on mentaliteit en flexibiliteit • Communicatief sterk
Opmerkingen: Zeer scherp tarief in relatie tot uitvoerend niveau van de functie noodzakelijk
52177Interim Senior Financial Controller Details Inzien/reageren
8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Omgeving Schoonhoven
 
Hier reageert u op: Voor een onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een zeer ervaren en kundige Freelance/Interim Senior Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Omgeving Schoonhoven
Profiel van het bedrijf: Het betreft een productieorganisatie, welke zich richt op entertainment. Zij maken onder andere animatievideo’s, “emoticons” en videoboodschappen met een maatschappelijk belang. Creativiteit en innovatie zijn kenmerkend voor de organisatie.
Profiel van de opdracht: Binnen deze functie zal je o.a. verantwoordelijk zijn voor de totstandkoming van de statutaire jaarrekening, maand- en kwartaalafsluitingen, het opstellen van begrotingen, het opstellen financiële rapportages en prognoses en het vertalen van financieel beleid in bedrijfsvoering processen. Tevens zal je fungeren als steunpilaar en aanspreekpunt van de externe accountant.
Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 5 jaar recente werkervaring als Financial Controller; - Werkzaam geweest voor grote organisaties is een pré; - Veel ervaring met het opstellen van complexe jaarrekeningen; - Ervaring met auditing is een pré; - Goede kennis van SAP/Exact Globe; - Analytisch zéér sterk; - Communicatief- en sociaalvaardig.
Opmerkingen: Aanbod - Project van 8 maanden; - Grote kans op verlenging; - Starten vanaf 1 mei; - Zeer goed uurtarief; - Vervullen van een zware rol; - Dynamische functie; - Informele werksfeer. Lijkt dit project je interessant? Plaats dan een reactie voorzien van CV.
52126Interim Pricing Actuaris (Insurance) Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Utrecht eo
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Pricing Actuaris (Insurance)
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht eo
Profiel van het bedrijf: Schade en inkomen verzekeraar
Profiel van de opdracht: Coördineren en uitvoeren van binnen product en pricing (2e lijn IR). Toetsen volgens PARP proces. Product beoordeling, leveren van input, pricing boards. Revieuwing en advies naar besluitvorming. Beoordelen en bekritiseren van profittest, toetsen beleidsdoelstellingen en beoordelen product risico\'s. Up to dat houden PARP
Profiel van de manager: Actuariële achtergrond en ervaring bij schadeverzekeraar. overtuigend. Kennis van pricing.
Opmerkingen: Graag CV met motivatie (toelichting) en tarief inclusief reiskosten ex BTW.
52172Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
3 maanden. | Barneveld
 
Hier reageert u op: Voor een toonaangevende organisatie in haar sector zijn wij op zoek naar gedreven Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden.
Plaats/regio: Barneveld
Profiel van het bedrijf: Het betreft een organisatie binnen de consumentenbranche. De oorsprong van de organisatie gaat decennialang terug in de tijd. Het bedrijf opereert internationaal en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt. Zij voeren meerdere merk
Profiel van de opdracht: Binnen deze functie zal je verantwoordelijk voor o.a. het opstellen van de jaarrekening en het verrichten van de maandafsluitingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de debiteuren en de crediteurenadministratie. Verder kan het toevoegen van BTW-aangiftes behoren tot de taken. Je vervult tevens een informatieve voor de financiële afdeling van het hoofdkantoor.
Profiel van de manager: • Ervaring als Freelance Finance Controller; • Ervaring met SAP is een must; • Je beschikt over een sterk karakter en je bent tactvol; • Je beschikt over een hands-on mentaliteit; • Je spreekt vloeiend Engels. Aanbod • Project van minimaal 3 maanden; • Per direct starten; • Een fulltime aanstelling; • Kans op verlenging; • Een uitstekend uurtarief; • Mooie aanvulling op je CV.
Opmerkingen:
52188Interim Clustercoördinator Sociaal Domein Details Inzien/reageren
Startdatum 20-5-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week | Regio Eindhoven
 
Hier reageert u op: Interim Clustercoördinator Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 20-5-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het cluster Werk & Inkomen zoekt men een tijdelijk coördinator als (operationeel) leidinggevende.
Profiel van de opdracht: Operationeel leidinggeven aan de ca. 30 medewerkers op een coachende en ondersteunende wijze. Bijdragen aan ontwikkeling van medewerkers. Verder ontwikkelen van beleid en optimalisatie van werkprocessen.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO-opleiding. Minimaal 10 jaar ervaring als leidinggevende binnen het sociaal domein (werk, inkomen en zorg), opgedaan bij meerdere gemeentelijke organisaties. Inhoudelijke kennis. Uitgebreide ervaring met coachend leidinggeven en aansturen van medewerkers binnen het sociaal domein.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52124Interim programma manager flexibilisering operatie Details Inzien/reageren
2 jaar, gemiddeld 4 tot dagen per week. | midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim programma manager flexibilisering operatie.
Verwachte opdrachtduur: 2 jaar, gemiddeld 4 tot dagen per week.
Plaats/regio: midden van het land
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een grote logistieke dienstverlener met 2000 + medewerkers. binnenkort wordt een nieuw, organisatie-breed planning-proces en systeem geïmplementeerd wat impact heeft op de gehele organisatie. (mens, proces en IT systeem).
Profiel van de opdracht: implementatie van een nieuw integraal planning proces én ondersteunend systeem gedurende 2.5 jaar. op basis van reeds ontwikkeld PVA. bevlogen leider van het multidisciplinair programmateam (10fte). de regisseur richting externe pakketleverancier, het programma team en verschillende intern betrokken afdelingen. realiseert harde business requirement doelstellingen binnen strak tijdschema en harde deadlines. schakelt behendig met interne en externe stakeholders in politiek complexe omgeving.
Profiel van de manager: afgeronde WO opleiding met bedrijfskundige achtergrond. bewezen programma en change management skills voor ontwikkelen en manager van strategische (IT) verandertrajecten. ervaring binnen grote, complexe, logistieke uitvoeringsorganisaties. energieke, doelgerichte, verbindende persoonlijkheid met natuurlijke leiderschapskwaliteiten. tactvol, creatief, scherpzinnig, daadkrachtig, sociaal intelligent. wendbaar. zeer goede stakeholdermanagement kwaliteiten.
Opmerkingen: voor deze opdracht zoeken we géén IT programma manager. Meer iemand die vanuit organisatiekundige/ bedrijfskundige WO achtergrond heeft gewerkt als programma manager en change manager binnen grote complexe (profit) organisaties. de soft skills zijn zeer belangrijk in deze politiek complexe omgeving. ervaring in bancaire sector sluit minder aan. svp altijd een Nederlandstalig cv in WORD aanleveren passend bij de lange termijn, inclusief scherpe tarief indicatie, incl. km vergoeding.
52122Interim Supply Chain Manager Details Inzien/reageren
10 maanden fulltime | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Supply Chain Manager
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden fulltime
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Food/Productie/FMCG
Profiel van de opdracht: Help mee bouwen aan de jonge organisatie die we zijn. Onderdeel van het leadership team en ervaring met inrichtings-/samenwerkingsvraagstukken mét de klant (voornamelijk retail). Denk hierbij aan S&OP, Customer Collaboration, en de logistieke afhandeling.
Profiel van de manager: - Ervaring in food/fmcg - Ervaring met retail-samenwerkingen - Ervaring met managen van een (klein) team
Opmerkingen:
52118Interim Senior Inkoper Details Inzien/reageren
T/m 31 december 2019 | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Ervaren interim Senior Inkoper gezocht!
Verwachte opdrachtduur: T/m 31 december 2019
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Betreft een luchtvaartonderneming
Profiel van de opdracht: Voor de tijdelijke versterking van het team inkopers Facilities, Personeel & Organisatie bij Corporate Procurement zijn wij op zoek naar een Senior Inkoper die o.a. de Europese aanbesteding voor flexwerkers (uitzendkrachten) zal gaan begeleiden.
Profiel van de manager: Om jouw rol goed in te vullen ben je goed in het aanbestedingsrecht, de markt en de verschillende marktbenaderingsmethoden en contractvormen. Gevraagde ervaring en competenties o Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een inkoopopleiding zoals NEVI, Inkoop Academy of vergelijkbaar; o Je hebt 5> jaar werkervaring met aanbestedingstrajecten in de domeinen facilities, personeel & organisatie. Concrete werkervaring inzake het (Europees) aanbesteden van contracten.
Opmerkingen: Maximaal EUR 90 (afhankelijk van kennis en ervaring).
52117Interim debt collector Details Inzien/reageren
minimaal 3 maanden met optie tot verlening. | Eindhoven
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim debt collector gezocht voor een financiele instelling!
Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden met optie tot verlening.
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Een financiele instelling.
Profiel van de opdracht: Als Debt Collector ben je verantwoordelijk voor de betalingsachterstanden in je eigen portefeuille. Aan de hand van een standaard debiteuren-inningstraject leg je contact (telefonisch, email, per brief) met de klant en bespreek & incasseer je de betalingsachterstanden tot 90 dagen. Uiteraard staat klantbehoud voorop en houd je dit als uitgangspunt aan. Zelfstandig kun je passende betalingsregelingen treffen.
Profiel van de manager: Ervaring in Collectors-werkzaamheden Tweetalig -Nederlands en Frans (Pré !) Gevoel en affiniteit met diverse automatiseringssystemen en in staat zijn je dit snel ‘eigen’ te maken. Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband. Bruggenbouwer naar andere afdelingen. Bereid zijn om mee te gaan in veranderingen maar ook de status-quo uit te dagen. Werken met verschillende systemen Fulltime beschikbaar Sociaal en in groepsverband kunnen werken Interactief Zelfredzaam
Opmerkingen: Zeer scherp tarief noodzakelijk in relatie tot niveau van opdracht.
52116Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: E commerce
Profiel van de opdracht: Rol: ? Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van diverse managementrapportages; ? Verantwoordelijk voor de maandafsluiting; ? Meedenken in het automatiseren en stroomlijnen van processen; ? Coördiderende rol afdeling Finance
Profiel van de manager: ? Minimaal 6 jaar ervaring in een soortgelijke rol ? Sterke accounting achtergrond ? Per direct beschikbaar
Opmerkingen: Tarief: max €65 Per direct beschikbaar
52114Interim Programmamanager Innovatie Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week. | Zuidwest-Nederland
 
Hier reageert u op: Interim Programmamanager Innovatie in Zuidwest-Nederland.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week.
Plaats/regio: Zuidwest-Nederland
Profiel van het bedrijf: Europese onderneming met aandeelhouders in België en Nederland (culturele verschillen). Relatief complexe organisatie in structuur en stakeholders.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren en begeleiden van de organisatie bij het opzetten van een innovatieprogramma vanuit alle disciplines binnen de organisatie. Je brengt in kaart wat er moet gebeuren op het gebied van; - innovatie van de eigen organisatie en haar medewerkers; - innovatie ten behoeve van klanten; - innovatie in bredere zin (trends, mondiaal, concurrentie). Daarnaast breng je de samenhang in kaart en hoe innnovatie in de organisatie in te bedden.
Profiel van de manager: Bij voorkeur heb je ervaring met innovatie opzetten en borgen in een organisatie. Er vinden immers veel innovaties plaats, maar men weet niet altijd van elkaar wat, wanneer en waar. Je hebt bij voorkeur ervaring, naast technische innovatie, met bijvoorbeeld data en sociale innnovatie. Kunt omgaan met belemmeringen vanuit wetgeving. Je denkt in beelden, minder in tekst.
Opmerkingen: Reacties voorzien van een uurtarief en korte inhoudelijke motivatie worden in behandeling genomen.
52113Interim Productie Manager food productie Details Inzien/reageren
3 - 5 maanden | Noordoostpolder
 
Hier reageert u op: Wij zijn op zoek naar een ervaren Interim Productie Manager, ervaring in food productie branche is een must.
Verwachte opdrachtduur: 3 - 5 maanden
Plaats/regio: Noordoostpolder
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een foodproductiebedrijf met dagverse producten.
Profiel van de opdracht: Wegens ziekte van de huidige Productie Manager is deze opdracht vacant. Belangrijk is dat jij als interim professional rust en structuur terugbrengt op de plant, teamleiders aanstuurt en zorgt dat de planningen op orde zijn. Daarnaast ben je sparringspartner van de plant manager. De opdracht is voor 5 dagen per week (fulltime). Complexe aan de rol is dat het een multi client site is, waarbij 1 klant op de dag zelf nog wijzigingen door kan/ mag geven.
Profiel van de manager: Je hebt ervaring in een food productieomgeving, je bent een people manager met een coachende manier van leidinggeven. Je biedt een luisterend oor en zorgt ervoor dat het team weer op de rit komt en doet wat het moet doen.
Opmerkingen:
52119Interim verander/teammanager Details Inzien/reageren
6 maanden tenminste 3 dgn per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim verander/teammanager om onze backoffice te motiveren en activeren, processen te verbeteren en een kwaliteitsslag te maken. Wij zijn een productiebedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden tenminste 3 dgn per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een productiebedrijf. De backoffice betreft de inkoopafdeling, verkoop binnendienst, verkoopadministratie. Totaal ruim 15 medewerkers, veel parttime.
Profiel van de opdracht: De interim manager is verantwoordelijk voor het herstructureren van de afdeling t.a.v. werkprocessen, eenduidigheid, efficiëncy, aandacht voor de mensen, duidelijkheid, concrete werkafspraken maken, positieve energie in het team terug krijgen etc. Backoffice naar een hoger niveau brengen.
Profiel van de manager: Je bent een goede communicator (zowel mondeling als schriftelijk), pragmatisch en analytisch ingesteld. Kan het beste uit de medewerkers halen en levert een inhoudelijke bijdrage aan de efficiencyslag. Stressbestendig, resultaatbewust, behaalt resultaten en houdt het overzicht.
Opmerkingen:
52125Interim Projectleider Digitalisering Details Inzien/reageren
Startdatum 9-5-2019, einddatum 1-11-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Oost-Brabant
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Digitalisering Gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 9-5-2019, einddatum 1-11-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Oost-Brabant
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor invulling van haar ambitie om de mogelijkheden van online identificeren verder te professionaliseren zoekt men een ervaren projecteider met kennis op het gebied van digitale identiteit.
Profiel van de opdracht: Tevens dient de oplossing voor meldingen openbare ruimte te worden vervangen. De projectleider heeft de leiding over beide projecten en is verantwoordelijk voor planning en voortgang. Naast de rol van projectleider is ook advies op het gebied van digitale identiteit vraagstukken en operationele en inhoudelijke issues noodzakelijk.
Profiel van de manager: Relevant HBO-diploma. >5 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van ICT-projectleiding bij gemeenten. Sinds 2015 >5 recente grote digitale dienstverlening-projecten bij gemeenten geleid. De projectleider heeft kennis van en is ervaren op het gebied van digitale identiteit en de toepassing daarvan in gemeentelijke dienstverlening. Bij voorkeur kennis van IRMA.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52171Interim Senior Privacy Officer Details Inzien/reageren
Startdatum 6-5-2019, duur 1 jaar, optie tot verlenging 1 jaar, 24-32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Senior Privacy Officer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-5-2019, duur 1 jaar, optie tot verlenging 1 jaar, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de domeinen interne dienstverlening, stadsdelen en stadsbeheer zoekt met een senior privacy officer die o.a. het privacy-bewustzijn versterkt.
Profiel van de opdracht: Zorgen voor naleving privacy wet- en regelgeving door zelf taken uit te voeren of ervoor te zorgen dat deze worden uitgevoerd. Ongevraagd en gevraagd adviseren over privacyaangelegenheden en -risico\'s. Beantwoorden van vragen van collega\'s. Toetsen verwerking van persoonsgegevens. Toetsen contracten en convenanten op gebied van privacywetgeving. Beoordelen en (laten) opstellen Verkorte Risico Analyses (VRA), Diepgaande Privacy Impact Analyses (DPIA), Privacyreglementen en Privacyprotocollen.
Profiel van de manager: WO opleiding Nederlands Recht. Gedegen kennis van wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens (in het bijzonder de AVG en in mindere mate de Wbp om het gehele werkterrein te kunnen overzien. Minimaal 1 jaar recente werkervaring als privacy officer binnen een grotere overheidsorganisatie. Ervaring in adviesvoering waarbij praktisch interpreteren van wetgeving is aangeleerd. Kennis van informatiebeveiliging.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52152Interim Omgevingsmanager energieopwekking Details Inzien/reageren
Startdatum 27-5-2019, einddatum 30-11-2019, optie tot verlenging 10 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Omgevingsmanager energieopwekking
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 27-5-2019, einddatum 30-11-2019, optie tot verlenging 10 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de verkenning naar mogelijkheden van duurzame energieopwekking in een poldergebied is men met spoed op zoek naar een ervaren omgevingsmanager.
Profiel van de opdracht: De complexe opgave in een dynamische omgeving met veel en tegenstrijdige belangen vraagt om één aanspreekpunt in het verkenningsgebied. Een omgevingsmanager die weet wat er in het gebied leeft en speelt, en voelsprieten heeft voor de projectorganisatie en de ambtelijke en bestuurlijke organisaties van de drie partijen. Een omgevingsmanager die zorgt dat alle partijen dezelfde informatie hebben, om ruis te voorkomen. Uitgebreide functiebeschrijving is beschikbaar.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO+/WO opleiding. >6 jaar ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur opgedaan bij overheden en in grote gebiedsontwikkelingen. Aantoonbare en relevante ervaring met strategisch omgevingsmanagement en bestuurlijke processen in complexe situaties. Sterke affiniteit met grootschalige duurzame energieopwekkingsprojecten en gebiedsontwikkelingen. Ervaring met participatieprocessen met bewoners en andere belanghebbenden. Inzicht in en ruime ervaring met projectmatig werken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 3 mei 2019.
52123Interim Credit Controller Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Regio Hoofddorp
 
Hier reageert u op: Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Freelance/Interim Credit Controller.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Hoofddorp
Profiel van het bedrijf: Profit organisatie
Profiel van de opdracht: Je zal komen te werken in klein hecht financieel team. Binnen dit team zal je je bezighouden met het incasseren van openstaande facturen. Ook zal je contact onderhouden met de (internationale) klanten.
Profiel van de manager: Eisen - Aantoonbare (recente) ervaring in de rol van Credit Controller; - Kennis van Excel en Sales Force is een must; - Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - Je hebt ervaring binnen de profitsector; - Communicatief- en sociaalvaardig; - Woonachtig in de regio Hoofddorp is een pré.
Opmerkingen: Aanbod - Starten per 1 mei a.s.; - Project van ten minste 4 maanden; - Kans op verlenging project; - Werken in een hecht team; - Informele werksfeer.
52168Interim Senior Inkoopadviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 1-5-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Senior Inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Vanwege een piek in de werkzaamheden is de inkoopafdeling op zoek naar een zelfstartende senior inkoopadviseur die zich met name bezig zal houden met de inkoop van HR-diensten.
Profiel van de opdracht: Uitvoeren van inkoopprojecten, met name Europese Aanbestedingen binnen de categorie HR diensten en aanpalende terreinen. Werkt hierin in samen met contract- en leveranciersmanager, opdrachtgever en materiedeskundigen uit de business. Het betreffen projecten voor 1, meerdere of alle onderdelen van de organisatie.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare inkoopervaring HR diensten. Ervaring in een complexe en politiek gestuurde organisatie. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met Europees Aanbesteden. Heeft in de afgelopen 3 jaar meerdere Europese Aanbestedingen zelfstandig en succesvol uitgevoerd. Ervaring met complexe besluitvormingsprocessen. Specifieke kennis en ervaring met contractering tijdelijke capaciteit voor publieke organisatie(s).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 20 april 2019.
52175Interim Juridisch Adviseur Publiekrecht Details Inzien/reageren
Startdatum 3-6-2019, einddatum, 31-12-2019, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Juridisch Adviseur Publiekrecht
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-6-2019, einddatum, 31-12-2019, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een juridisch adviseur publiekrecht, die de taken van planjurist op zich neemt. Betreft vervanging van een collega die zicht tijdelijk bezig houdt met de mplementatie van de omgevingswet.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor alle ruimtelijke procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, ontheffingen, etc.) zowel in het stedelijk gebied als in het buitengebied. Beoordelen aanvragen initiatiefnemers en met hen bespreken van vervolgstappen. Begeleiden ruimtelijke procedures, sturen op proces en planning en zorgdragen voor integrale afweging van alle aspecten. Opstellen beleidsmatige adviezen. Adviseren college en raad bij hun besluitvorming. Vertegenwoordigen gemeente bij RvS en Rechtbank.
Profiel van de manager: WO Rechten. Vakkennis op het gebied van Wro, Wabo en Awb. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan op het brede terrein van juridisch adviseur publiekrecht, beoordeling plan MER-plicht en is bekend met ruimtelijke procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, ontheffingen, etc.).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 4 mei 2019.
52174Interim Strateeg Economisch Beleid Details Inzien/reageren
Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week | Regio Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Tijdelijk/Interim Strateeg Economisch Beleid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie, op zoek naar een economisch strateeg die kennis heeft van de regionale economie en van relevante economische ontwikkelingen. Je investeert in een kwalitatief en strategisch klimaat en netwerk, in- en extern.
Profiel van de opdracht: Je ziet het als een uitdaging om op vernieuwende wijze onze economie een boost te geven. Jij kunt samenwerken met zowel ondernemers, onderwijsinstellingen als andere overheden. En je zorgt voor het vormgeven van de toekomst van de regio als een innovatieve topregio met een gezonde arbeidsmarkt. Als strategisch adviseur sla je bruggen tussen de diverse opgaven waarvoor wij aan de lat staan vanuit regionaal economisch perspectief, waardoor deze naar een hoger niveau worden getild.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Kennis van de regio en het regionaal economisch beleid. Kennis van de overheidsrol in economische processen, in een regionale of nationale context. >5 jaar ervaring in het politiek bestuurlijk werkveld. >3 jaar ervaring met de brede rol van strateeg op het gebied van economisch beleid. Affiniteit met digitale systemen zoals MyCorsa en aanvullend SAP, Xential en Ibabs alsmede aantoonbare ervaring met het schrijven van documenten voor een politiek besluitvormingsproces.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 28 april 2019.
52176Interim Scrum Master Details Inzien/reageren
Startdatum 6-5-2019, einddatum 30-9-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Tijdelijke opdracht: Interim Scrum Master
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-5-2019, einddatum 30-9-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Voor een nieuw project met het doel om de digitale werkplek verder te ontwikkelen, urgente problemen op te lossen en een nieuwe manier van werken te introduceren, zoekt men een ervaren Scrum Master.
Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar een scrum master die met een frisse blik naar onze werkwijze en processen kijkt. Iemand die ons als team helpt om een volgende stap te doen; Hij of zij vervult in de operatie de rol van scrum master voor meerdere scrum teams. Dit is een faciliterende rol met een focus op proces, organisatie en coaching. Faciliteren meetings, monitoren voortgang, samenwerken met teams, product owners, programmamanager en management.
Profiel van de manager: HBO+ werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving. Minimaal 1 jaar ervaring als Scrum master. Scrummaster gecertificeerd. Minimaal Lean Green Belt.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 20 april 2019.
52146Interim Senior Changemanager Details Inzien/reageren
Verwachte einddatum is december 2019. | Eindhoven
 
Hier reageert u op: Interim Senior Changemanager gezocht!
Verwachte opdrachtduur: Verwachte einddatum is december 2019.
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Een bekende financiële instelling.
Profiel van de opdracht: De taken die bij de functie horen • Zorg dragen voor beoordeling van veranderingen en incidenten • Controle en bewaking van afhandeling veranderingen en incidenten • Implementeren en onderhoud van change/incident management in een agile/scrum process • Vullen Backlog met verbeterinitiatieven (op product of proces volgens Kaizen) • Bepalen van serviceniveau met product owner en scrum master • Voorstellen van verbeteringen of nieuwe diensten • Afhandelen van eventuele problemen bij de gebruikers
Profiel van de manager: Functie eisen • Opleiding op HBO/academisch niveau • ITIL 3 of 4 certificering als expert • Certificering Agile/Scrum • 5-10 jaar ervaring in soortgelijke rol in een complexe omgeving • Aantoonbare ervaring met Release- en Changemanagement • Kennis en ervaring van service management • Kennis van testmethodieken • Inzicht in de afhankelijkheden van de verschillende systemen en processen
Opmerkingen: ITIL 3+4 en CSI ervaring is MUST!. Dit moet gemotiveerd en verwerkt worden in het CV en een motivatie. Tarief zo scherp mogelijk!
52128Interim Communicatieadviseur Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 24 Duur: 4 maanden Optie op verl. n.n.b. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 24 Duur: 4 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zoeken een zelfstandige en ervaren communicatieadviseur die vanuit het klantteam ‘sociaal domein’ de afdelingen, het management en het bestuur adviseert en ondersteunt. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld projecten op het gebied van werk& inkomen zoals re-integratie, minimabeleid en financiële zelfredzaamheid. Je werkt aan de promotie van de sociale kaart van de gemeente en bent betrokken bij de communicatie over Jeugdhulp en WMO. Als communicatieadviseur werk je niet alleen intensief samen met
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Een afgeronde communicatieopleiding (op minimaal C-niveau); Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeente binnen het sociaal domein in de afgelopen 5 jaar; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in de afgelopen 6 jaar; Aantoonbare werkervaring met het schrijven van persberichten, social media berichten, brieven en informatie (web) teksten blijkend uit het cv;
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52153Interim Junior Test Consultant Details Inzien/reageren
Start: 3-6-2019, 36 uur per week Einddatum: 29-5-2020, met optie op verlenging van 12 maanden | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Junior Test Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2019, 36 uur per week Einddatum: 29-5-2020, met optie op verlenging van 12 maanden
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Binnen het team "Test" wordt gewerkt aan het testen van de doorontwikkeling van het informatiesysteem INDiGO. Dat gebeurt deels handmatig en deels geautomatiseerd.
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn: Het uitvoeren van het testproces: • Begeleidt en realiseert, unit- systeem- en stresstests, en gebruikersacceptatietests. • Begeleidt de invoering van informatiesystemen en gebruikers en stelt gebruikersprocedures en handleidingen op. • Stelt rapportages op en wijzigingsvoorstellen naar aanleiding van testresultaten. • Nauwkeurig uitvoeren van testwerkzaamheden
Profiel van de manager: Certificeringen • Tmap of ISTQB Foundation Eisen • tenminste 1 opdracht voltooid met ervaring IT systeemtesten • bekend met softwareproducten op het gebied van (geautomatiseerd) testen zoals Oracle ATS, Fitnesse en Selenium Ervaringen en werk- en denkniveau • HBO / HBO +, technische richting, voorkeur voor I • tenminste 1 jaar werkervaring met IT testen in een grotere organisatie • tenminste 1 jaar ervaring met werken in een Scrum / Agile omgeving
Opmerkingen: Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren. Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterGH@itaq.nl de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52200Interim Testcoördinator Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 7 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden, 32 uur per week | Regio Flevoland
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Testcoördinator
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 7 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Flevoland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Voor het testen van diverse projecten in het IV-portfolio is men op zoek naar een professionele testcoördinator.
Profiel van de opdracht: In het algemeen past men de volgende testtypen toe: een systeemtest/systeem integratie test in de testomgeving; een gebruikersacceptatietest in de acceptatieomgeving; een korte productietest en eventueel een performancetest op het moment van livegaan, in de productieomgeving. Te testen projecten zijn o.a. werkplekvernieuwing, herinrichting DMS, implementatie IAM, digitaal samenwerken, digitale besluitvorming (iBabs) en e-facturatie.
Profiel van de manager: Ervaring als testcoördinator binnen overheidsorganisaties, zoals gemeenten, provincie etc. Kennis van en ervaring met diverse testmethodieken, zoals TMap, ISTQB.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52111Interim Senior Technisch Applicatiebeheerder Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Technisch Applicatiebeheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Richt test-, acceptatie- en productieomgevingen in op basis van een Technisch Ontwerp en een installatie document; implementeert nieuwe en gewijzigde onderdelen. Schrijft Technisch Ontwerpen in afstemming met de Solution Architect en overige benodigde technische documentatie en procedures. Fungeert als aanspreekpunt voor Functioneel Beheer Zorgt dat de life cycle van applicaties/servers op orde is en stuurt op het terugdringen van non compliant servers. Bewaakt de operationele verwerking door t
Profiel van de manager: Minimaal hbo werk- en denkniveau. Kennis van MCSA: MCSA Windows 2016 server en Windows Powershell. Kennis en ervaring met Automation: Ansible, Jenkings, GIT, met SQL Server 2014 of 2016 en/ Oracle 12 en met Weblogic. Aantoonbare ervaring met het gebruik van Jira. 5-7 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Bekend met Agile/Scrum werkwijze.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52110Interim Consulent Jeugd Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 28 Duur: 3 maanden Optie op verl. 1*3 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Consulent Jeugd
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 28 Duur: 3 maanden Optie op verl. 1*3 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Stimuleert ketenpartners tot vroegtijdige signalering door consultatie en voorlichting. Draagt zorg voor toeleiding tot de niet vrij toegankelijke zorg. Vergroot de veiligheid van jeugdigen door het oplossen of beheersen van de crisissituatie. Sluit aan bij de hulpvraag c.q hulpbehoefte van het cliëntsysteem met in achtneming van eigen kracht van ouders en jeugdigen en inzetten van het eigen netwerk. Analyseren en beoordelen van aanvragen. Aanmeldingen beoordelen, zorgbehoeftebepaling doen op ba
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding SPH of Pedagogiek op minimaal hbo bachelor niveau en een achtergrond met kennis van de Jeugdwet. SKJ geregistreerd (registratienummer en -datum vermelden in het cv). Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar als consulent jeugd bij een gemeente. Kennis en aantoonbare werkervaring met de werkwijze van SOS (Signs of Safety). Kennis en aantoonbare werkervaring met de GIZ (Gezamenlijk Inschatting Zorgbehoefte).
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52115Interim SAP BI specialist Details Inzien/reageren
Start: 20-05-2019 (32/40 uur per week) Einddatum: 31 augustus 2019, optie op verlening | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor een van onze eindklanten zijn we op zoek naar: Ervaren allround Interim SAP BI specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-05-2019 (32/40 uur per week) Einddatum: 31 augustus 2019, optie op verlening
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Voor een aantal verzoeken van onze opdrachtgevers zijn wij tijdelijk op zoek naar een ervaren allround SAP BI specialist.
Profiel van de opdracht: De opdrachten variëren van het ontsluiten van nieuwe bronnen en data richting het DWH tot het maken van een dashboard en bijwerken van bestaande rapportages. Naast ontwikkelwerk wordt er ook van je verwacht dat je met de opdrachtgever aan tafel gaat zitten om wensen verder uit te werken en deze vervolgens vertaalt naar een goede BI oplossing. Onze BI omgeving maakt gebruik van SAP Data Services op een Oracle database platform.
Profiel van de manager: Niveau • Minimaal HBO werk/denk niveau Specifieke vaardigheden • Teamspeler maar ook in staat zelfstandig opdrachten uit te voeren • Communicatief vaardig en klantgericht Ervaringseisen • Zowel ETL als rapportage/dashboard bouw met behulp van SAP tooling • Uitvoeren bronanalyses • Datamodelleren (Datavault en Kimball) • Oracle en SQL Het is een pré als je ook ervaring hebt met: • Ontsluiten van bronnen die in de cloud staan • Ontsluiten van SAP bronsystemen
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52120Interim Projectmanager Informatievoorziening Sociaal Domein Details Inzien/reageren
Start: 13-5-2019 Uren per week: 24 Duur: 9 maanden Optie op verl. 4*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager Informatievoorziening Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 13-5-2019 Uren per week: 24 Duur: 9 maanden Optie op verl. 4*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van automatiserings- en informatieseringsprojecten. Deze projecten bevinden zich op het terrein van het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, waar het accent de ene keer meer op functionele aspecten ligt en bij een ander project meer op de technisch inhoudelijke zaken.
Profiel van de manager: HBO/Academisch werk- en denkniveau. Aantoonbaar ervaring met erkende projectmethoden zoals PRINCE2 en Agile. Minimaal 5 jaar ervaring met complexe projecten bij de overheid. Kennis van bedrijfsprocessen en informatievoorziening in het sociaal domein en minimaal 3 jaar werkervaring in het sociaal domein, in de rol van projectmanager. één systeemimplementatie volledig doorlopen en afgerond als projectmanager.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52121Informatieanalist Onderwijs Details Inzien/reageren
Start: 1 mei 2019, 16 uur Einddatum: 31 juli 2019 , met optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Informatieanalist Onderwijs
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 mei 2019, 16 uur Einddatum: 31 juli 2019 , met optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zoeken een informatieanalist onderwijs die de schakel vormt tussen de universitaire beleidsafdeling, de faculteiten en de IT organisatie.
Profiel van de opdracht: Jouw doel is om interne en externe ontwikkelingen vanuit de faculteiten en onderwijsbeleid te analyseren en te zorgen voor een adequate IT ondersteuning van onderwijsprocessen, zoals onderwijsuitvoering en toetsing. Je weet IT ontwikkelingen over te brengen en succesvol te laten landen bij de faculteiten. Taken Als informatieanalist heb je een adviserende taak in onderwijsprojecten en ben je aanspreekpunt voor de functioneel beheerders van onderwijsapplicaties.
Profiel van de manager: • Wij zijn op zoek naar iemand met: • academisch werk- en denkniveau; • minimaal vijf jaar relevante werkervaring; • ervaring met het adviseren over complexe informatievraagstukken; • kennis van en ervaring met het hoger onderwijsdomein (HORA), onderwijs (ondersteunende) processen en de IT aspecten daarvan is een pré; • kennis van gangbare IT organisatiemodellen zoals BiSL en ITIL; • een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52129Interim implementatie Manager/ Financial Controller Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 2 dagen per week. | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim implementatie Manager/ Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Non profit
Profiel van de opdracht: Voor onze opdrachtgever zoeken wij op korte termijn een sr. Financial die een Exact implementatie kan begeleiden. Daarnaast ben je als Senior Financial verantwoordelijk voor de aansturing van het accounting team en de maandelijkse rapportages.
Profiel van de manager: - Recente ervaring met systeemimplementaties (Exact) -Ervaring binnen een internationale setting (Goede beheersing Engelse taal must)
Opmerkingen: Start medio mei- uiterlijk 1-6. 2 dagen in de week. Dagen flexibel in te delen. Tarief maximaal €70,-
52133Interim Senior Netwerk Specialist Details Inzien/reageren
Start: ZSM, 35 uur per week Einddatum: april 2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Netwerk Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 35 uur per week Einddatum: april 2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Je maakt onderdeel uit van een team van technische specialisten waarbij je de volgende werkzaamheden voor je rekening neemt: • Het maken van een technisch ontwerp voor de inrichting van enkele DMZ’s op een OpenStack omgeving (volledig gevirtualiseerd)
Profiel van de opdracht: • Het implementeren, inrichten en testen van de DMZ’s; • Productselectie firewalls inclusief opensource producten; • Het assisteren / kennis overdragen naar de projectteams en beheerorganisatie; • Participatie als ‘technisch geweten’ en adviseur. Productkennis en -ervaring: • Ontwerp en implementatie van DMZ omgevingen in grotere omgevingen, waaronder minimaal twee ontwerpen en implementaties in een gevirtualiseerd omgeving; • Diverse firewall producten waaronder Checkpoint, pfSense
Profiel van de manager: • Senior (meerdere jaren ervaring bij meerdere grotere organisaties en projecten, waarbij de consultant een substantiële rol heeft gespeeld); • Ervaring in het werken van Agile projectteams; • Kennis en ervaring met projectmatig werken; • Je hebt ruime ervaring met het opstellen en uitwerken van technische ontwerpen waaronder high level design en detail level designs en met functionele ontwerpen; • Werken in dynamische omgeving onder tijdsdruk;
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52134Interim Implementatiemanager Migratie Kantoorautomatisering Details Inzien/reageren
Start: 22 april 2019 (30 uur per week) Einddatum: 15 juli 2019 (met optie op verlenging) | Zuid Holland/Groningen
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Implementatiemanager Migratie Kantoorautomatisering
Verwachte opdrachtduur: Start: 22 april 2019 (30 uur per week) Einddatum: 15 juli 2019 (met optie op verlenging)
Plaats/regio: Zuid Holland/Groningen
Profiel van het bedrijf: Als implementatiemanager heb je de taak ervoor te zorgen dat de kantoorautomatisering volgens gemaakte afspraken tijdig en volgens de eisen wordt geïmplementeerd.
Profiel van de opdracht: Je zorgt ervoor dat de door de leverancier geleverde oplossing aansluit op de vraag en voldoet aan de ICT architectuur en informatiebeveiliging gestelde eisen. De oplossing richt zich zowel op techniek als organisatie aspecten. Je zorgt er ook voor dat de acceptatie aan de kant van de klant plaats vindt. Je brengt mensen bij elkaar en creëert draagvlak. Je onderhoudt relaties met collega’s, opdrachtgevers, in- en externe deskundigen.
Profiel van de manager: - Kandidaat heeft minimaal een HBO denk- en werkniveau. - Kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 10 jaar relevante ervaring als implementatiemanager binnen complexe ICT omgevingen. Aanvullende wensen: - Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met de beschreven werkzaamheden. - Mate waarin de kandidaat beschikt over de volgende competenties: • Is in staat strak te organiseren • Probleemoplossend gedrag; • Sterke communicatie; • Toont initiatief, ambitie en gedrevenheid.
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52135Interim Implementatiemanager Inkoop Jeugd Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Nee | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Implementatiemanager Inkoop Jeugd
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Nee
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zoeken een stevige Implementatiemanager. De inkoopdocumenten zijn op een haar na opgesteld en worden eind april gepubliceerd. Daarna komt het aan op het borgen van de nieuwe werkwijze, luistert het nauw hoe preventie en specialistische jeugdhulp op elkaar aansluiten, welke lokale aanvullende afspraken gemaakt moeten worden en waar nodig moet deze worden vastgelegd in juridische documenten dan wel beleidsregels. Als jij een brede blik hebt op jeugdzorg, veel ervaring met implementatietrajecten
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Jeugdhulp in de afgelopen 6 jaar; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als implementatiemanager; Aantoonbare kennis van en werkervaring binnen de H10 inkoopregio; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het werken binnen een gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52136Interim Brandveiligheid inspecteur Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Brandveiligheid inspecteur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het houden van toezicht op het brandveilig gebruik van gebouwen; Het vastleggen van de resultaten van het toezicht; Het optreden bij overtredingen en/of risico\'s; Het bijdragen aan de verbetering van werkwijzen en werkprocessen; Het bijdragen aan de informatiepositie van het team; Het bijdragen aan de teamontwikkeling.
Profiel van de manager: In het bezit van een relevante technische / vakgerichte erkende mbo diploma. Kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder Wabo en Bouwbesluit 2012. Kundig en ervaren op het gebied van brandveiligheid en als toezichthouder. Ervaring binnen een G4 gemeente en met het verbeteren van processen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52140Interim Ansible Specialist Details Inzien/reageren
Start: 23 april 2019 (35 uur per week) Einddatum: 22 april 2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Ansible Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 23 april 2019 (35 uur per week) Einddatum: 22 april 2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Je maakt onderdeel uit van een team van technische specialisten waarbij je de volgende werkzaamheden voor je rekening neemt:
Profiel van de opdracht: • Het maken van een technisch ontwerp voor de inrichting van Gitlab, Ansible en Ansible tower, inclusief beveiligingsmaatregelen, workflows en authenticatie (RBAC); • Het inrichten van GitLab, Ansible en Ansbile Tower (Implementeren is niet nodig omdat deze producten als PAAS dienst zullen worden afgenomen.) • Het maken, testen en het opleveren van Ansible playbooks t.b.v. van Linux en Windows systemen en applicaties;
Profiel van de manager: • Kandidaat heeft minimaal een Hbo denk- en werkniveau. • Kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 5 jaar relevante ervaring als ITspecialist binnen complexe ICT omgevingen, met o.a. hoge eisen rondom beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. • Kandidaat heeft kennis van en ervaring met de producten/technieken: Git, Gitlab, Ansible, Ansible Tower, Red Hat Linux. • Kennis en ervaring in het automatiseren van grotere omgevingen.
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52144Interim Senior Siebel configurator Details Inzien/reageren
Start: 1 mei 2019 , 36 uur per week Einddatum: 30 april 2020, met optie tot verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we met spoed op zoek naar een: Interim Senior Siebel configurator
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 mei 2019 , 36 uur per week Einddatum: 30 april 2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: We zoeken een Senior Siebel Configurator. De Senior Siebel configurator heeft als taak om ondersteuning te bieden van collega’s bij complexe IT vraagstukken.
Profiel van de opdracht: Daarnaast houdt hij zich bezig met het uitvoeren van reviews en het adviseren over (verbeteringen van) oplossingen. Hij is in staat om over applicaties heen te kunnen kijken om tot een totaaloplossing te komen. Tevens is een belangrijke taak het implementeren van complexe vraagstukken in Siebel.
Profiel van de manager: • Minimaal 5 jaar ervaring met Siebel tools • Temninste 3 opdrachten uitgevoerd met elk van onderstaande competenties: SQL, Siebel Workflow, EAI, eScript • Teminste 1 Siebel training / certificering voltooid. Competenties: • Resultaatgericht • Plannen en organiseren • Voortgangscontrole • Prestatie motivatie • Stress bestendig • Flexibiliteit Functiewensen: • Ervaring in Case Management • Ervaring in regelgestuurde omgevingen • Ervaring met OpenUI • Ervaring met EIM
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52149Interim Testspecialist / Scrum Master Details Inzien/reageren
Start: 29 april 2019 Einddatum: 31 december 2019 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we met spoed op zoek naar een: Interim Testspecialist / Scrum Master
Verwachte opdrachtduur: Start: 29 april 2019 Einddatum: 31 december 2019
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Er is een project Agile-DevOps transitie gestart. Op korte termijn is het doel het verwijderen van ‘waste’ en overige belemmeringen uit het software voortbrengings- en beheerproces.
Profiel van de opdracht: Alle handmatige proces stappen binnen building, het testen, het deployen, het configuratie management, tracking, het op- en afschalen van omgevingen en de monitoring worden geautomatiseerd en processen op elkaar afgestemd.
Profiel van de manager: Opleidingen en certificeringen: • TMap Next en ISTQB • Professional Scrum Master Vereiste kennisgebieden: • Applicatieontwikkeling”Oracle Jdeveloper en Java programmeertaal • Releasemanagement: opzetten deployment pipeline met o.a. Bamboo • Scrum Master • Kennis Nederlandse taal (schrijven, lezen en lezen), tenminste niveau B1 Minimaal 5 jaar werkervaring met: • Agile/scrum/devops, maar ook met waterval projecten en transitie van waterval naar devops • Functioneel-, technisch-, load-, keten
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52151Interim Junior Quality Assurance Consultant Details Inzien/reageren
Start: juni 2019 2019 (36 uur per week) Einddatum: 12 maanden (optie op verlenging) | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Junior Quality Assurance Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: juni 2019 2019 (36 uur per week) Einddatum: 12 maanden (optie op verlenging)
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Quality Assurance is (mede) verantwoordelijk voor het opstellen, naleven en controleren van de kwaliteitsafspraken.
Profiel van de opdracht: De kwaliteitsafspraken zijn opgesteld volgens de geldende algemene richtlijnen en standaarden voor software ontwikkeling met inachtneming van de pakket specifieke richtlijnen van de leverancier. De kwaliteitsafspraken gelden voor zowel ontwerpers, softwareontwikkelaars als testers. Hiermee heeft Quality Assurance een bewakende en borgende rol in het ontwikkelproces.
Profiel van de manager: - Tenminste HBO+ werk en denkniveau, voorkeur voor technische richting - Kennis Nederlandse taal (schrijven, lezen en lezen), tenminste niveau B1 - tenminste 1 opdracht uitgevoerd met elk van onderstaande competenties: SQL, VBA (Excel / Acces) en Perl - tenminste 1 opdracht uitgevoerd t.a.v. analyseren en opstellen van requirements
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52150Interim Beheerder Installaties Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Beheerder Installaties
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent het aanspraakpunt voor je vakgebied voor management en bestuur. Je levert een bijdrage aan het strategische beleid openbare ruimte vanuit je vakgebied. Je vertaalt het beleid, duurzaamheidsdoelen en ontwikkelingen in kaders en strategieën voor het beheer van installaties. Je weet sturing te geven aan uiteenlopende installaties zoals VRI, OVL, roltrappen, tunnelinstallaties, en diverse elektrische objecten in de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor een actueel inzicht in aar
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde Hbo/wo-opleiding op het gebied van elektrotechniek. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met het beheren van installaties op het gebied van programmering en uitvoering. Ervaring met het inrichten en borgen van assetmanagement. Affiniteit met data voor beheer en analyse om hiermee sturing te geven voor de beheeraspecten. Een teamspeler en bestuurlijke sensitiviteit.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52154Interim Senior Test Consultant Details Inzien/reageren
Start: 3-6-2019, 36 uur per week, duur 12 maanden Einddatum: 29-5-2020, met optie op verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Test Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2019, 36 uur per week, duur 12 maanden Einddatum: 29-5-2020, met optie op verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Binnen het team "Test" wordt gewerkt aan het testen van de doorontwikkeling van het informatiesysteem INDiGO. Dat gebeurt deels handmatig en deels geautomatiseerd.
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn: Het uitvoeren van het testproces: • Begeleidt en realiseert, unit- systeem- en stresstests, en gebruikersacceptatietests. • Begeleidt de invoering van informatiesystemen en gebruikers en stelt gebruikersprocedures en handleidingen op. • Stelt rapportages op en wijzigingsvoorstellen naar aanleiding van testresultaten. • Nauwkeurig uitvoeren van testwerkzaamheden
Profiel van de manager: Certificeringen • Tmap, ISEB of ISTQB • Agile/Scrum werkmethodiek Eisen • tenminste in 3 opdrachten gewerkt met softwareproducten op het gebied van (geautomatiseerd) testen zoals Oracle ATS, Fitnesse en Selenium • tenminste 5 opdrachten voltooid met ervaring IT systeemtesten • tenminste in 3 opdracht gewerkt in Agile/Scrum werkmethodiek. Certificaat noodzakelijk. Ervaringen • HBO / HBO +, technische richting, voorkeur voor IT • tenminste 5 jaar werkervaring met IT testen
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52155Interim Bouwplantoetser/Medewerker Vergunningen Bouw Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Bouwplantoetser/Medewerker Vergunningen Bouw
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je informeert burgers en ondernemers en begeleid vergunning aanvragers bij hun aanvraag; Je toetst en coördineert aanvragen en stuurt op een vlotte afhandeling van de vergunning; Je stelt de besluiten en ontwerpbesluiten op en beantwoord zienswijzen mede in overleg met de juridisc medewerker; Je voert de bijbehorende planologische procedures met hun bestuurlijke route vlot en zorgvuldig; Je coördineert en verzorgt het gehele proces en de interactietussen verschillende partijen; Je kan bij bezwaa
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende en afgeronde Bouwkundige opleiding op hbo niveau. In het bezit van een diploma AWB 1 en/ of 2. Minimaal 5 tot 10 jaar aantoonbare ervaring met het toetsen van omgevingsvergunningen (bouwplannen). Aantoonbare ervaring met in- en extern coördineren van de WABO aanvraag op het gebied van Ruimtelijke Ordening, het juridisch planologische kader. Ervaring met het adviseren bij bezwaarprocedures en met het behandelen van complexe Wabo aanvragen. Enige ervaring in het werke
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52161Interim Strateeg generiek economisch beleid Details Inzien/reageren
Van 1-6-2019 t/m 31-12-2019 Uren: 36 per week | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Strateeg generiek economisch beleid
Verwachte opdrachtduur: Van 1-6-2019 t/m 31-12-2019 Uren: 36 per week
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je investeert in een kwalitatief goed en strategisch klimaat & netwerk, intern en extern. Samen met onder andere dit netwerk zorg je ervoor dat het strategisch vermogen van de organisatie groeit op het gebied van regionale economie, innovatie en arbeidsmarktbeleid. Dit kan uiteraard alleen als je ook een sterk extern netwerk hebt, onderhoudt en effectief inzet.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau .Kennis van regionaal economisch beleid. Kennis van de overheidsrol in economische processen, in een regionale of nationale context • Tenminste 5 jaar ervaring in het politiek bestuurlijk werkveld • Tenminste 3 jaar ervaring met de brede rol van strateeg op het gebied van economisch beleid
Opmerkingen: resume en tarief (rond 80 euro all in ex btw)
52158Interim vastgoedadviseur (profiel verwerving & onteigening) Details Inzien/reageren
Start: 8-5-2019 Uren per week: 24-28 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Ervaren Interim vastgoedadviseur (profiel verwerving & onteigening)
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-5-2019 Uren per week: 24-28 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je vervult een adviesrol in uitdagende en afwisselende projecten op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling bij verschillende stedelijke opgaven. Binnen dit speelveld: Onderhandel je over de aankoop van grond en opstallen op basis van de systematiek van de Onteigeningswet met bijbehorende jurisprudentie en leg je afspraken vast in contracten Waardeer je door middel van een quick scan aan te kopen vastgoed als input voor haalbaarheidsstudies (rekenen en tekenen) alsmede voor grondexploi
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau. Minimaal 5 jaar werkervaring binnen vastgoed, makelaardij of (bedrijfs)economie. Lid van de NVR en heeft een opleiding grondverwerving en schadevergoeding (PBNA/NCOI). Schrijf een motivatie voor de opdracht en ga in op je talent en competenties passend bij deze opdracht en zet deze in de bijlage. Max 1 pagina.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52159Interim Scrum Master Details Inzien/reageren
Start: 27-4-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-9-2019 Optie op verl. Ja | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Scrum Master Rotterdam
Verwachte opdrachtduur: Start: 27-4-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-9-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je kent de actuele ontwikkelingen op het gebied van agile development, software ontwikkeling en relevante coaching technieken. Je durft ook te experimenteren met nieuwe ideeën als je denkt dat het voor ons team en product toegevoegde waarde heeft. Je bent NIET dogmatisch in je denkwijze. Je maakt voortdurend afwegingen tussen de beste oplossingen, maar je kan je bij besluiten van het team neerleggen omdat het op dat moment het meest verstandig lijkt te zijn. Kerntaken: ? Faciliteren van meetings
Profiel van de manager: HBO+ werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving. Minimaal 1 jaar ervaring als Scrum master. Scrummaster gecertificeerd. Lean Greenbelt is een pré
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-4-2019 met cv (PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52160Interim Projectsecretaris Details Inzien/reageren
Startdatum 1-5-2019 Einddatum 1-9-2019 Aantal uur per week 32,00 | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectsecretaris
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2019 Einddatum 1-9-2019 Aantal uur per week 32,00
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid: Bouwkunde en civiele techniek
Profiel van de opdracht: Samen met projectleider bouwen grote, complexe projecten organiseren en hem/haar ondersteunen bij de uitvoering; Gewenste doorontwikkeling van het project bouwen in relatie tot de bredere discussie over organisatieontwikkeling vormgeven. Bijdrage leveren aan het stroomlijnen van de samenwerkings- en informatieprocessen; Bijdrage leveren aan het optimaliseren van de kwaliteit van de producten en de klanttevredenheid;
Profiel van de manager: Kandidaat heeft een minimaal afgeronde HBO opleiding en afgeronde Prince2 opleiding. Kandidaat heeft ervaring; op het gebied van opstellen en invoeren van werkprocessen en op het gebied van afstemming met externe opdrachtgevers, met het uitvoeren, ondersteunen en faciliteren van verschillende adviesopdrachten voor met name overheidsorganisaties. Kandidaat heeft minimaal een half jaar werkervaring in implementatietrajecten op gebied van organisatieontwikkeling.
Opmerkingen: resume en tarief
52162Interim Communicatieadviseur Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 4*6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 4*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het accent van je werkzaamheden ligt in het domein Maatschappelijke Opvang. Dat betekent dat je je voornamelijk bezighoudt met de ontwikkeling van opvanglocaties voor dak- en thuislozen, vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, maar ook met de huisvesting van gemeenteleden die (nog) niet zelfstandig kunnen wonen. Ook ben je betrokken bij projecten die gericht zijn op hulp aan mensen met verward gedrag. Een belangrijke opgave is het creëren van begrip, draagvlak en verantwoordelijkheid
Profiel van de manager: Minimaal 7 jaar relevante werkervaring, met 3 jaar ervaring in het sociaal domein m.b.t communicatie Je beschikt over minimaal een hbo diploma en hbo werk- en denkniveau Je beschikt over de volgende competenties: verbinden, politieke antenne, flexibel, strategisch, omgevingsbewust, resultaatgericht, teamplayer
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 70,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 24-4-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52166Interim Project Management Officer Details Inzien/reageren
Start: 29 april 2019, 36 uur Einddatum: 31 december 2019, met optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Project Management Officer
Verwachte opdrachtduur: Start: 29 april 2019, 36 uur Einddatum: 31 december 2019, met optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Jij bent als PMO de vaste vraagbaak en contactpunt in het project. Je bent de bewaker van het projectdossier, bron van projectinformatie en een extra set ogen en oren voor de projectmanager.
Profiel van de opdracht: • Zorgdragen voor de inrichting, beheer en bewaking van en rapportage over de realisatie en verloop van het project; • Realiseren van de projectadministratie en -documentatie; • (Bewaken en bevorderen van het) gebruiken van de projectmanagementmethodiek binnen het project; • Leveren van een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de uniforme projectmanagementmethodiek; • Adviseren van de projectleider en opdrachtgever bij de ontwikkeling, inrichting en uitvoering van het project;
Profiel van de manager: • In staat om op duidelijke wijze afspraken en acties vast te leggen en deze te bewaken; • Werkt planmatig en zelfstandig: stuurt op resultaat binnen tijd, budget en kwaliteitseisen; • Omgevingssensitief: weet binnen structuur en kaders oog te houden voor belangen van alle betrokken partijen en voortgang en planvorming zo nodig daarop aan te passen; • Minimaal HBO werk- en denkniveau; • Meerjarige ervaring als PMO-er;
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52167Interim Functioneel Applicatiebeheerder onderwijsapplicaties Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019 (32-40 uur per week) Einddatum: 31-08-2019, optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel Applicatiebeheerder onderwijsapplicaties
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019 (32-40 uur per week) Einddatum: 31-08-2019, optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Bij de klant zoeken we voor de afdeling applicatiebeheer een Functioneel Beheerder Onderwijssystemen. De afdeling applicatiebeheer is verantwoordelijk voor de informatiesystemen op het gebied van onderwijs en onderwijsondersteuning.
Profiel van de opdracht: Binnen het onderwijs worden meerdere systemen gebruikt door studenten en docenten, zoals bijvoorbeeld een Learning Management Systeem (Blackboard), een digitaal toetssysteem (Remindo), een videoplatform (Mediasite), een onderwijsmateriaalrepository (Figshare) en andere applicaties die onderwijsontwikkeling, en -uitvoering ondersteunen.
Profiel van de manager: Profiel: • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (IT) • Je hebt minimaal vijf jaar praktische werkervaring met functioneel beheer in een complex applicatielandschap met veel interfaces. • Je hebt kennis van systemen die in het onderwijs gebruikt worden zoals Osiris, Blackboard en Remindo. • Je hebt kennis van BISL, ASL en ITIL processen, bij voorkeur gecertificeerd.
Opmerkingen: Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52180Interim Medewerker HR Details Inzien/reageren
Startdatum 15-05-2019 Einddatum 01-11-2019 Uren per week 16 | Tiel
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker HR
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-05-2019 Einddatum 01-11-2019 Uren per week 16
Plaats/regio: Tiel
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: De medewerker HR ondersteunt de adviseur P&O met: Ondersteunen van de P&O Adviseur bij het uitvoeren van dagelijkse HR-werkzaamheden; Administratieve ondersteuning in Werving en selectie; Ondersteunen en meedenken over wervingskanalen; Ondersteunen management in administratie verzuim; Ontwikkelen van een introductieprogramma;
Profiel van de manager: Ervaring met HR administratie HBO opleiding in een relevante richting
Opmerkingen: cv in word (verplicht) en tarief all in ex btw
52185Interim Systeembeheerder Infrastructuur Details Inzien/reageren
Start: 29 april 2019, 40 uur Einddatum: 31 december 2019, met optie op verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Systeembeheerder Infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 29 april 2019, 40 uur Einddatum: 31 december 2019, met optie op verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: De afdeling Netwerk en telefonie maakt deel uit van Unit ICT-infrastructuur. Unit functioneert als Shared Service Center voor de overige lijn- en stafdirecties.
Profiel van de opdracht: De kerncompetenties in de missie en visie van de afdeling zijn: continuiteit, stabiliteit, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en professionaliteit. Er dient gewerkt te kunnen worden met een breed scala aan producten als Panorama, Solarwinds, EIS, ACE. Taakgebied infrastructuur: • Primair ingezet voor operationeel beheer en het openen en sluiten van locaties; • Het verrichten van werkzaamheden met betrekking tot netwerk gerelateerde projecten.
Profiel van de manager: • HBO/Academisch werk- en denkniveau, aanvullende opleidingen en ervaring op technisch (infra ICT) vlak; • Afgeronde technische MBO opleiding; • Een actieve CCNA R&S certificering; • Een actieve CCNA Sec certificering; • Een actieve CCDP certificering; • Een afgeronde Cisco DCAC9K opleiding; • CCNP Routing en Switching; • Opleiding genoten, dan wel affiniteit met werktuigbouwkunde, bouwkunde, elektrotechniek en/of bekabelingsinfrastructuren;
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52186Interim Specialist Sharepoint Details Inzien/reageren
Startdatum 6-5-2019, einddatum 31-8-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Specialist Sharepoint
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-5-2019, einddatum 31-8-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Vanwege de ontwikkeling die men doormaakt op gebied van online samenwerken is behoefte aan een tijdelijke Sharepoint specialist.
Profiel van de opdracht: Regie op versiebeheer (technisch beheer extern belegd). Bieden van on-site support en advies richting gebruikers. (Uit)bouwen en onderhouden van complexe SharePoint oplossingen waarbij je gebruik maakt van PnP (patterns and practices) en Powershell CMD-lets voor het uitrollen van sites.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een relevante richting. Gedegen kennis van SharePoint 2016, Office 365 en Microsoft Visual Studio Code. Minimaal 2 jaar werkervaring als SharePoint beheerder. Kennis van een van de volgende programmeertalen: HTML/CSS, Javascript en REST API. Ervaring binnen een overheidsomgeving, certificering op een beheerstandaard zoals ASL, BISL of ITIL is een pré.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52187Interim Functioneel Applicatie Beheerder Details Inzien/reageren
Start: 20 Mei 2019 Einddatum: 31 December 2019 | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel Applicatie Beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 20 Mei 2019 Einddatum: 31 December 2019
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Als functioneel beheerder is het jouw taak om te schakelen met gebruikers uit het primaire proces en de verschillende collega’s binnen team. Je analyseert wijzigingsvoorstellen en voert deze wijzigingen door in het configureerbare systeem.
Profiel van de opdracht: De functioneel beheerder is primair verantwoordelijk dat een informatiesysteem voldoet aan de eisen van de gebruikers, daaraan blijft voldoen en bovendien dat de functionaliteit consistent is. De functioneel beheerder werkt nauw samen met gebruikers voor het evalueren van de functionele specificaties van een informatiesysteem en het uitwerken van de functionele specificaties bij gewenste wijzigingen in de functionaliteit.
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO opleiding • BISL • Minimaal 3 jaar Functioneel Beheer ervaring • ITIL en ITSM foundation zijn een pre
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52192Interim Senior Risicomanager Details Inzien/reageren
Start: 1-5-2019, 36 uur per week Einddatum: 1-6-2020, 12 maanden met optie tot verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Risicomanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2019, 36 uur per week Einddatum: 1-6-2020, 12 maanden met optie tot verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Voor de implementatie van een plan van aanpak kwetsbaarheden zoeken wij een ervaren projectmanager met een bewezen profiel op het terrein van risicomanagement.
Profiel van de opdracht: Sturen op resultaten van de beheersmaatregelen uit de analyse en deze te implementeren en te borgen in de organisatie. Het adviseren van management van de klant bij het identificeren van strategische risico’s en het beoordelen van de effectiviteit van de beheersmaatregelen. Expert en vraagbaak op het gebied van het beheersen van business en IT gerelateerde risico's voor zowel de projectleiders als stuurgroep (tactische tafel);
Profiel van de manager: • WO opleiding in de richting Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring als Risicomanager in een grote organisatie (>1000 medewerkers) • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met het opstellen van een overkoepelend risicoplan en het toetsen van het gebruik hiervan. • Je hebt ervaring met het managen van de besluitvormingsprocessen in het kader van risicomanagement.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52193Interim Functioneel tester Details Inzien/reageren
Start: 1 mei 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 oktober 2019 met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we met spoed op zoek naar een: Interim Functioneel tester
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 mei 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 oktober 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Binnen de afdeling Informatie- en Procesmanagement is behoefte aan (functioneel) tester.
Profiel van de opdracht: Taken en verantwoordelijkheden: • Voorbereiden, specificeren en uitvoeren van systeemtesten inclusief regressietesten op de aanwezige deelsystemen en tussenliggende koppelingen. • In staat zijn zelfstandig te werken en zelfstandig een activiteiten op te starten. • Is in staat automatische testscripts te vervaardigen en te parametriseren. • Is in staat om testscripts zodanig op te stellen dat er herbruikbare testscripts/componenten ontstaan.
Profiel van de manager: • HBO opleiding informatica of vergelijkbaar. • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met testen in ICT projecten. • Ervaring met geautomatiseerd testen en testtooling. • Ervaring met testen in Agile Scrum ontwikkelproces. • TMap NEXT Foundation of TMap Suite. Competenties: • Flexibiliteit, samenwerken, communicatief, resultaatgericht, analytisch. • Nauwgezet en oog voor detail. Functiewensen: • Kennis van de organisatie is een pre • Kennis Topdesk, JIRA • Ervaring met performancetesten
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52199Interim Auditor RCM Details Inzien/reageren
Startdatum 6-5-2019, einddatum 5-11-2019, optie tot verlenging tot 2 jaar contract, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Auditor RCM
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-5-2019, einddatum 5-11-2019, optie tot verlenging tot 2 jaar contract, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt audit expertise Risk Control Matrix (RCM) voor een project binnen de afdeling Interne audit. De ideale kandidaat heeft ervaring met lerende organisaties.
Profiel van de opdracht: De afdeling Interne audit draagt bij aan verdere professionalisering van de beheersing van de bedrijfsprocessen van de gemeente door transparantie, inzicht en verbeteringen te bieden. Werkzaamheden: Aansluiten Mavim processenplein en RCM. Beoordelen risico`s en beheersmaatregelen. Invoeren key-risks. Inrichten testomgeving. Inrichten governance structuur. Uitwerken introductieprogramma. Uitwerken rapportagetool. Uitwerken communicatieplan. Verzorgen van presentaties.
Profiel van de manager: Minimaal hbo+ werk- en denkniveau. Ervaring met bouwen van een RCM. Ervaring met toetsen van opzet AO en implementatie en uitvoering van de IC met accent op financiële invalshoek. Ervaring met inrichting controlframework financiële jaarrekening (bij voorkeur SOx). Ervaring met risicomanagement/ integriteitsaspecten binnen de AO. Ervaring binnen gemeentelijke omgevingen. Ervaring met inrichten rapportagestructuur. Recente ervaring met het toetsen van beheersingskaders (SOx).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52203Interim Projectleider Details Inzien/reageren
Startdatum 3-6-2019, einddatum 2-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 20 uur per week | Regio Gelderland
 
Hier reageert u op: Gezocht: Tijdelijk/Interim Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-6-2019, einddatum 2-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Men zoekt tijdelijke uitbreiding met een projectleider.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met de realisatie van complexe projecten en het regisseren van complexe processen. Het betreft verschillende soorten maatwerk en van de projectleider wordt gevraagd om leiding te geven aan één of meer complexe maatwerkproducten binnen het brede terrein van het omgevingsrecht. Hier zijn altijd meerdere (interne èn externe) partijen en belangen bij betrokken. Daarnaast is sprake van een grote mate van bestuurlijke gevoeligheid.
Profiel van de manager: Een relevante HBO- of WO-opleiding. Brede kennis van het Omgevingsrecht. Kennis van milieuregelgeving, bouwregelgeving en handhaving. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring in of met overheidsorganisaties. Ervaring met het werkterrein van een omgevingsdienst. Affiniteit met de vakgebieden Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (voor Bouwen en Milieu). Ervaring met het leiden van complexe projecten en regisseren van complexe processen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
52204Interim MS Systeembeheerder senior Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. voor 36 uur per week Duur: 3 maanden met optie op verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim MS Systeembeheerder senior
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. voor 36 uur per week Duur: 3 maanden met optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De MS Systeembeheerder voert binnen bestaande kaders het dagelijkse beheer uit over de MS Windows-servers, VMware, ESX-omgeving en MS SQL-clustersystemen.
Profiel van de opdracht: Naast deze werkzaamheden behoren ook het preventief onderhoud en het implementeren van wijzigingen die voortkomen uit problemen of incidenten tot de taken van de beheerder. De MS Systeembeheerder lost 2de/3de lijns-incidenten op en voert service verzoeken uit.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau Aantoonbare kennis (d.m.v. actuele certificeringen) van en recente ervaring met het beheren van de volgende systemen: • MS Windows Server (MCSA/ MSCE) • MS Active Directory • MS SQL • VMware ESX • MS SCOM • Monitoren en beheren van HP-server hardware • Antivirus-oplossingen ( zoals Trend Micro Deep Security) • Aantoonbare ervaring met ITIL-processen • Ervaring met het gebruik van Topdesk
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52205Interim Business analist bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
Start: 6-5-2019 (36 uur per week) Einddatum: 01-2020 | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: interim Business analist bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-5-2019 (36 uur per week) Einddatum: 01-2020
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Als business analist ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de behoeftes van de business en deze te vertalen naar Projectideeën en het uitvoeren van vooronderzoeken.
Profiel van de opdracht: De businessanalist Bedrijfsvoering voert vooronderzoeken uit en geeft richting aan vooronderzoeken die leiden tot nieuwe functionaliteiten. De taken van de business analist zijn: • Analyseren van de impact van de veranderbehoefte op de (bedrijfs)processen en systemen. • Verzamelen, inventariseren en analyseren van requirements van de business. • Opstellen van projectideeën. • Bepalen van impact (COPAFIJTH).
Profiel van de manager: • HBO+/WO werk- en denkniveau. • Opleiding Requirements analyse en - management of gelijkwaardig. • Pragmatisch, zelfstandig werkzaam en initiatiefrijk. • Analytisch sterk en resultaatgericht. • Communicatief en sociaal sterk. • Hands on mentaliteit. Ervaring Verplicht: • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als business analist • Ervaring met advieswerkzaamheden • Aantoonbare ervaring op het gebied van Business Process Management.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52209Interim Projectleider/ondersteuner Implementatie Overheidsapplicaties Details Inzien/reageren
Start: 1 mei 2019 (36 uur per week) Einddatum: 30 september 2019 | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider/ondersteuner Implementatie Overheidsapplicaties
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 mei 2019 (36 uur per week) Einddatum: 30 september 2019
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: De implementatie manager ondersteunen met het organiseren, faciliteren van de ingebruikname van nieuw ontwikkelde applicaties (Web enabled) in onder andere de gebieden Digitaliseren documenten, Geometrieën, Work Flow management, Visserij regelingen.
Profiel van de opdracht: Bijvoorbeeld door participatie van gebruikers in acceptatie testen, faciliteren van opleidingen en trainingsmateriaal, zorgdragen voor planning en communicatie hierover met de gebruikersgroep. Bijdrage aan verwachtingsmanagement van de gebruikersgroep en het organiseren van betrokkenheid met als doel hoge acceptatie graad. Bij de uitvoering van de werkzaamheden wordt de toolbox projectmanagement van RVO-IMP gehanteerd.
Profiel van de manager: • Minimaal 5 jaar ervaring met IT implementatie projecten • Minimaal 5 jaar ervaring met het begeleiden van eindgebruikers • Minimaal 3 jaar ervaring met het werken in overheidsinstellingen van minimaal 500 gebruikers • Kennis en ervaring met Agile werken • HBO werk- en denkniveau
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52213Interim Data Engineer Details Inzien/reageren
Start: 22 april 2019 Einddatum: 5 juli 2019 met optie tot verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we met spoed op zoek naar een: Interim Data Engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: 22 april 2019 Einddatum: 5 juli 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Omzetten informatievraag naar concrete oplossingen, gebruik makende van tools als Microsoft SQL server, Business Objects WebI, Business Objects Data services
Profiel van de opdracht: De data engineer heeft niet alleen ervaring met grote data volumes, verschillende dataformaten en uitwisseling van gegevens tussen diverse systemen (ETL), maar ook ervaring met relationele datastructuren. Daarnaast lost de data engineer op zijn tijd productie-issues op en neem hij regelmatig deel aan projecten voor productontwikkeling. De meest gebruikte methodiek bij ontwikkelen van softwaresystemen is Agile Scrum (SAFe)
Profiel van de manager: • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met BI-ontwikkeling. • HBO of WO werk- en denkniveau • Je bent integer, klant- en resultaatgericht, en je bent in staat om een objectief en onderbouwd oordeel te vormen. • Je kunt uitstekend samenwerken, anderen motiveren, plannen en organiseren. • Je bent stressbestendig, gedisciplineerd, analytisch en kritisch. Functiewensen: • In staat om de informatie behoefte te analyseren en te concretiseren
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid