Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

63848Interim Projectleider Brede School
De opdracht duurt circa zes maanden, 32 uur/week, uurtarief € 75/uur (exclusief btw). | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Brede School voor een welzijnsorganisatie in Zuid-Holland.
Verwachte opdrachtduur: De opdracht duurt circa zes maanden, 32 uur/week, uurtarief € 75/uur (exclusief btw).
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever biedt diensten aan voor de inwoners van de gemeente. De missie is het ondersteunen en versterken van de kracht van de inwoners en de samenleving als geheel. Dit met als doel dat iedereen met zijn eigen talenten mee kan doen.
Profiel van de opdracht: Jij als interim Projectleider Brede School realiseert het project conform afgesproken doorlooptijd, budget en oplevercriteria. Je ontwikkelt en werkt het project uit. Werkt binnen de randvoorwaarden die vooraf worden meegegeven. Werkt met een vooraf vastgestelde planning, budget, kwaliteitsnormen en acceptatiecriteria. Maakt een inschatting van de benodigde beschikbaarheid van het projectteam en legt dit ter goedkeuring voor aan de leidinggevende van de desbetreffende medewerkers.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Kennis van de werksoort. Kennis van en inzicht in de doelgroep en ontwikkelingen in de maatschappij.Kennis van procedures en richtlijnen en de werkomgeving van de opdrachtgever. Communicatieve en sociale vaardigheden voor het informeren, meenemen en onderhouden van het netwerk en het motiveren van de doelgroep. Schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van plannen, het schrijven en bijhouden van rapporten en contacten onderhouden.
Opmerkingen: Uw reactie voorzien van een motivatiebrief en CV (Word) zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk woensdag d.d. 27 januari tegemoet.
Nu reageren >>
63838Interim Financieel Administrateur/Controller
- Opdracht van minimaal 3 maanden; - Opdracht voor 40 uur per week; | regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Voor een zeer goede relatie ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financieel Administrateur/Controller.
Verwachte opdrachtduur: - Opdracht van minimaal 3 maanden; - Opdracht voor 40 uur per week;
Plaats/regio: regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie en zeer snel groeiende retail-organisatie in de regio Amsterdam met meerdere winkels en een webshop.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met allround werkzaamheden binnen finance. Crediteuren/debiteuren beheer, kasverschillen van filialen, voorraadfacturen, goederenfacturaties en ondersteunt de financial controllers waar nodig met maandrapportages en de jaarafsluiting.
Profiel van de manager: - Je hebt recent minimaal 3 jaar werkervaring binnen retail; - Een gedegen financieel administratieve achtergrond met diploma’s is een must; - Je hebt een brede ERP-kennis waardoor je snel plug and play bent; - Recente ervaring met filiaal-, voorraad- en goederen administraties is een must.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63837Interim (Senior) Controller
3 maanden, 32-36 uur per week. | Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht: Interim (Senior) Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 32-36 uur per week.
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Een beroepsopleiding met meerdere locaties in m.n. Noord-Brabant.
Profiel van de opdracht: Ondersteunen en adviseren van de coördinator van de organisatiebrede P&C cyclus bij de doorontwikkeling hiervan. Sparringpartner voor de coördinator en gezamenlijk verantwoordelijk voor de kaderstelling, het meerjarig financieel beleid en de betrouwbare informatievoorziening aan de RvB en RvT. Toetsen van informatie t.b.v. opstellen van de concern meerjarenbegroting en plannen, concernrapportages en forecast, alsmede het zelfstandig bijdragen aan deze concernproducten.
Profiel van de manager: Je bent een kritische onafhankelijke denker, maar wel gericht op samenwerking. Competenties die jou omschrijven zijn onder andere: accuraat, leergierig en stressbestendig. Daarnaast ben je communicatief sterk in zowel woord als geschrift. Je bent in staat om conceptueel te denken en kan de vertaling maken naar instrumenten om de primaire processen te controleren. Beschikt over een academisch (+) niveau. Een RA/RC diploma is een pré.
Opmerkingen: Heeft meerdere jaren relevante werkervaring in een control functie in (bij voorkeur) een maatschappelijke of overheidsorganisatie. Heeft grondige kennis van de werking en mogelijkheden van AO/IC. Denkt in processen en resultaten gericht op een efficiënte bedrijfsvoering binnen het onderwijs. Heeft voldoende kennis van rapportage-methodieken en weet deze te operationaliseren. Kennis van onderwijs is een pré; affiniteit met (V)MBO onderwijs vanzelfsprekend.
Nu reageren >>
63826Interim (Operationeel) IT Manager
Start: 15-2-2021 Eind: 15-2-2022 Optie tot verlenging: 1 x 12 maanden Aantal uur per week: 36 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim (Operationeel) IT Manager
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Eind: 15-2-2022 Optie tot verlenging: 1 x 12 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/ZBO
Profiel van de opdracht: De organisatie staat continu voor grote IT uitdagingen. Dit vraagt om een flexibele en wendbare IT Directie met een managementteam dat hier flink de schouders onder wil zetten. Een MT dat bereid is op een vernieuwde manier te werken en gewenst en effectief gedrag neerzet. Mannen en vrouwen die het verschil kunnen en willen maken. Die zich onderscheiden door ondernemerschap, daadkracht en lef. Die bouwen aan vertrouwen, verantwoordelijkheid nemen, goed kunnen samenwerken en altijd met discipline
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een diploma hebt op HBO -en / -of academisch-niveau; 2) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie in aansturing van een unit verantwoordelijk voor SAP; 3) Je kennis hebt van SAP (ECC-FICO, ECC-SD, ECC-SRM, CRM, HCM, PO, SolutionManager) op strategisch, tactisch niveau; 4) Je kennis hebt van verschillende ERP pakketten en de trends in de markt; 5) Je werkervaring hebt in een omgeving van minimaal 2 jaar met Agile portfoliomanagement,
Opmerkingen: DevOps teams. Jouw tarief ligt tussen €85 - €115 (het tarief telt voor 40% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 30-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63825Interim Projectleider verbeterprocessen Afas
Start: z.s.m. 5 maanden, 3-5 dagen per week. | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht: hands-on Interim Projectleider verbeterprocessen in Afas
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. 5 maanden, 3-5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Actief in o.a. de zandhandel.
Profiel van de opdracht: Je gaat onderzoeken hoe het (scheeps-)proces voor inkoop,-verkoop, logistiek efficiënter kan worden ingericht in AFAS en je houdt bezig met de uitrol daarvan. Voornamelijk gaat het om het inrichten van dashboards/rapportages en alle noodzakelijke ondersteunende werkzaamheden. Je rapporteert aan de controller.
Profiel van de manager: Conceptueel denkt én zeer uitvoerend werkt. Ervaring heeft met verbeterprocessen in Afas (harde eis). Een financiële of bedrijfseconomische achtergrond heeft. Zeer goede kennis heeft van Excel. Mbo +/Hbo niveau. Verder ben je communicatief vaardig, hands-on, analytisch en denk en handel je integraal.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63810Interim manager kliniek ziekenhuis
4-6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Zuid-Nld | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager klinieken (incl cohort Corona) ziekenhuis.
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-Nld
Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis met RVE-structuur. Binnen 1 vd RVE's vallen de verpleegafdelingen Longgeneeskunde (incl cohort Corona) en Neurologie. De span of control is ca 40 fte, verdeeld over de 2 afdelingen. Ivm uitval is zsm behoefte aan een ervaren interim manager,
Profiel van de opdracht: Als interim manager word je operationeel ondersteund door een aantal dag-coördinatoren (planning/roostering) en geef je direct leiding aan de genoemde 40fte (vnl verpleegkundigen). Enerzijds ligt accent vd opdracht op de 'menskant' (aandacht, af/aanspreken, zichtbaar zijn) en anderzijds verdient de 'bedrijfskundige-/proceskant' de nodige aandacht. Zeker in deze 'Covid-19 tijd' waarin een groot beroep gedaan wordt op de verpleegkundigen en andere (medische) professionals binnen het ziekenhuis.
Profiel van de manager: Je hebt een relevante, afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau aangevuld met aantoonbare en recente (interim) lijnmanagement ervaring op operationeel/tactisch niveau binnen een ziekenhuis. Ervaring binnen het klinische proces is een duidelijke pre. Je beschikt over uitstekende managementkwaliteiten en bent gepokt en gemazeld ohgv werk-, team-, financiële- en bedrijfskundige processen binnen een ziekenhuis. People/procesmanager die soepel schakelt tussen operatie en tactische vertaling.
Opmerkingen: Gezocht wordt: een toegankelijke motivator die tussen en boven de mensen staat en duidelijk ontwikkelingsgericht en verbindend leiding geeft. Mooie opdracht in een 'bijzondere tijd'. Reactie graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid en (scherp) tarief. Start opdracht zsm.
Nu reageren >>
63851Interim Concern Controller
Zes maanden | Oost-Nederland | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Concern Controller. Deze opdracht gaat per half februari van start.
Verwachte opdrachtduur: Zes maanden
Plaats/regio: Oost-Nederland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een groothandel in de retail sector. Vanuit Nederland distribueert deze partij haar producten naar alle uithoeken van de wereld. De belangrijkste pijlers van deze organisatie zijn kwaliteit en klantvriendelijkheid. Het hoofdkantoor inclusief d
Profiel van de opdracht: Het bedrijf is op zoek naar een Concern Controller die voor een periode van zes maanden sturing kan bieden aan drie entiteiten. Hierbij zal je leidinggeven aan een team van project- en business controllers. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn het informeren van de directie over de financiële situatie van de drie entiteiten binnen het bedrijf. Hiervoor zal je o.a. moeten toezien op het begrootte budget en zal je potentiële risico’s in kaart moeten brengen.
Profiel van de manager: Functie-eisen - Minimaal 7 jaar of meer ervaring in een vergelijkbare rol; - Afgeronde masteropleiding in financiële richting; - Je spreekt vloeiend Engels; - Gedegen kennis risicomanagement en budgettering; - Je hebt eerder in een leidinggevende functie gewerkt. Aanbod - Goed uurtarief; - Fulltime (40 uur); - Projectduur van zes maanden; - Internationale exporteur; - Mogelijkheid op verlenging opdracht; - Gedeeltelijk thuiswerken i.v.m. COVID-19.
Opmerkingen: Lijkt deze opdracht je interessant? Plaats dan een reactie voorzien van CV.
Nu reageren >>
63818Interim Projectmanager grootschalige projecten
De interim opdracht is voor minimaal twaalf maanden, gemiddeld 32 uur per week. Max.€100,- per uur. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmanager voor de aansturing van grootschalige projecten in het fysieke domein van een gemeente. Jij geeft leiding aan Projectleiders die multidisciplinaire teams aansturen.
Verwachte opdrachtduur: De interim opdracht is voor minimaal twaalf maanden, gemiddeld 32 uur per week. Max.€100,- per uur.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever kent een grote opgave in projecten in het fysieke domein, zowel op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling als de inrichting van de openbare ruimte.
Profiel van de opdracht: Jij als interim Projectmanager faciliteert en zorgt ervoor dat de Projectleiders en Professionals hun werk goed kunnen uitvoeren. Je hebt oog voor hun persoonlijke kwaliteiten, wensen en behoeften. Je werkt nauw samen met de Programmamanager, zodat deze uitstekend geïnformeerd is over het verloop van de diverse projecten. Samen ben je verantwoordelijk voor het optimaal betrekken van het Bestuur. Je stimuleert en enthousiasmeert de Projectleiders en samen boeken jullie het resultaat.
Profiel van de manager: Wij zoeken voor onze opdrachtgever een ervaren interim Projectmanager met aantoonbaar ervaring in het aansturen van complexe projecten. Aantoonbaar WO- werk- en denkniveau; Ruime ervaring (tien jaar) met het leiden van complexe multidisciplinaire projecten; Kennis van project- en programmamanagement; Ervaring met het aansturen van Projectleiders; Mensgerichte en krachtige snel schakelende en handelende manager; Communicatief sterk en beschikt over analytisch vermogen; Resultaatgericht.
Opmerkingen: Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag uiterlijk dinsdag 26 januari, tegemoet.
Nu reageren >>
63816Interim PMO/Communicatieondersteuning
12maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week. | Hengelo | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim PMO/Communicatieondersteuning.
Verwachte opdrachtduur: 12maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week.
Plaats/regio: Hengelo
Profiel van het bedrijf: Organisatie in de bouw.
Profiel van de opdracht: Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een PMO/Communicatie ondersteuning. In de functie van PMO-er (Project Management Officer) kom je te werken bij een groot programma voor een migratie van ons ERP systeem. Je taken waarborgen van processen en tooling binnen het programma; Helpen opzetten en uitvoeren van een communicatieplan, teksten van communicatieberichten opstellen en plaatsen/communiceren aan onze gebruikers en stakeholders. Financiële en administratieve ondersteuning;
Profiel van de manager: HBO werk & denkniveau; Zeer goede vaardigheden met Office (Word, Excel, PowerPoint, Teams, SharePoint, Outlook); Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Pré: ervaring met Agile/Scrum werkwijze en tools als JIRA of Azure DevOps; Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
Opmerkingen: Uurtarief max €75
Nu reageren >>
63832Interim Coördinator Vaccinatieproces Project Corona
Start: 8-2-2021 Uren per week: 24-40 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 4*3 maanden | Zuid Holland (zuid) | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Coördinator Vaccinatieproces Project Corona
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 24-40 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 4*3 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland (zuid)
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je houdt toezicht op de cold chain van het vaccin; Je houdt toezicht op de bereiding en toediening van het vaccin; Je houdt toezicht op de welgesteldheid van het vaccinatieteam; Je bent aanspreekpunt voor de vaccinatieteams en de medische eindverantwoordelijke; Je zorgt ervoor dat de knelpunten rond de priklijnen snel worden opgelost; Je zorgt voor de begeleiding bij calamiteiten en dat eventueel onwel worden goed verloopt; Prikaccidenten goed worden afgehandeld; Logistiek medewerkers bi
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO-V-opleiding OF minimaal 5 jaar relevante ervaring als MBO4-verpleegkundige waarbij coördineren/leidinggeven een belangrijke rol speelde. Je moet bereid zijn om zowel in de avonden als de weekenden te werken Specifieke kennis van en ervaring met logistieke processen rondom vaccins
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63788Interim Resource Planner
Start zsm voor 6 maanden, 40 uur per week. | Remote. | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Resource Planner.
Verwachte opdrachtduur: Start zsm voor 6 maanden, 40 uur per week.
Plaats/regio: Remote.
Profiel van het bedrijf: Adviesorganisatie binnen Riskmanagement domein.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de coordinatie van de operationale planning van meer dan 200 risk professionals met een grote verscheidenheid aan expertise op verschillende ervaringsniveaus. Daarnaast stel je managementrapportages op en houdt je professionals in het team goed op de hoogte van planningswijzigingen en optimalisatiemogelijkheden.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Minimaal een afgeronde HBO. Ervaring met Excel en bij voorkeur ook SAP. Beheersing van zowel Nederlandse als Engelse taal.
Opmerkingen: Graag uiterlijk vóór vrijdag 22 januari 2021 om 12.00 uur CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief (max EUR 70 euro p/uur).
Nu reageren >>
63785Interim payroll administrator
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Amsterdam | Remote | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim payroll administrator
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam | Remote
Profiel van het bedrijf: Sterk groeiende scale up
Profiel van de opdracht: Tijdelijk overnemen van payroll administratie van circa 180 medewerkers. Internationale setting. Daarnaast optimalisatie en procesverbeteringen doorvoeren
Profiel van de manager: - goede ervaring als payroll administrator - Engels lezen en schrijven - ervaring met veranderprojecten (pré)
Opmerkingen: opdracht start per direct Tariefsindicatie: EUR 65-70
Nu reageren >>
63784Interim ICT (Operation ) Manager
3-6 maanden, 36 uur per week | Brabant / Zeeland | lees verder | reageren
 
Interim ICT (Operation ) Manager
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Brabant / Zeeland
Profiel van het bedrijf: Zorg
Profiel van de opdracht: - HBO/WO Werk en Denkniveau - ITIL, Project Management, Service desk, Agile manier van werken - Outsourcing, BYOD, cloud, O365, product diensten catalogus/afspraken - Management van verschillende teams - Ervaring met 7x24 IT operations - Ervaring in de zorg (ZH/Thuis en ouderenzorg)
Profiel van de manager: - HBO/WO Werk en Denkniveau - ITIL, Project Management, Service desk, Agile manier van werken - Outsourcing, BYOD, cloud, O365, product diensten catalogus/afspraken - Management van verschillende teams - Ervaring met 7x24 IT operations - Ervaring in de zorg (ZH/Thuis en ouderenzorg)
Opmerkingen: Graag tarief inclusief reis/verblijfkosten
Nu reageren >>
63829Interim Coördinator P&C-cyclus
Start: 8-2-2021 Eind: 1-9-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | Noordoost-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator P&C-cyclus
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Eind: 1-9-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Noordoost-Brabant
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/werkorganisatie gemeenten
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een proactieve collega die met financiële deskundigheid klantgericht kan adviseren en de werkzaamheden kan organiseren en uitvoeren. Jij bent een spil tussen het bestuur van de gemeente en de organisatie, die adviseert bij financiële vraagstukken, een stevige trekkersrol inkleurt bij de planning & control cyclus en vanuit je senioriteit de budgethouders gevraagd en ongevraagd faciliteert bij het realiseren van de P&C-cyclus. Je bent (bestuurlijk) sensitief
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 8 jaar werkervaring hebt waarvan minimaal 4 jaar in de rol van coördinator P&C cyclus binnen een gemeente of gemeenschappelijke regeling; 2) Je een opleiding gemeentefinanciën/BBV hebt; 3) Je ervaring hebt met Key2financien en Lias.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €65 - €80 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: donderdag 28-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63783Interim Consultant/Business Analist onderwijs
Startdatum 8-2-2021, einddatum 31-5-2021, optie tot verlenging, 24 uur per week | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Consultant/Business Analist onderwijs
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 8-2-2021, einddatum 31-5-2021, optie tot verlenging, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een onderwijsorganisatie, voornemens een Learning Management Systeem (LMS) te implementeren.
Profiel van de opdracht: Als Business Analist/Consultant draai je mee in het project voor de implementatie van het nieuwe LMS, stem je af met de gesprekspartners en beschrijf je de IST en SOLL situatie op het gebeid van gegevensuitwisseling tussen SIS en Archiveringsystemen enerzijds en LMS anderzijds. Je stelt een advies op over de roadmap die het project dient te ontwikkelen op dit gebied: Wat moet en kan snel gebeuren en wat op langere termijn.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als consultant of business analist. Ervaring als Business Analist op het gebied van onderwijsprocessen en LMS-systemen, IT architectuur, databases/datastructuren, archiveringsprocessen en bijbehorende systemen. Ervaring met een soortgelijk traject in het Hoger Onderwijs. Vaardigheid in het opstellen van meerjaren roadmaps.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 januari 2021.
Nu reageren >>
63793Interim Controller
- Opdracht van minimaal 5 maanden; - Opdracht voor 24 tot 32 uur per week; | Utrecht | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Controller.
Verwachte opdrachtduur: - Opdracht van minimaal 5 maanden; - Opdracht voor 24 tot 32 uur per week;
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Het gaat om een distributiecentrum in de provincie Utrecht.
Profiel van de opdracht: Gezien de groei van de organisatie zijn er diverse financiële procesoptimalisaties nodig. Met name op het gebied van het jaarverslag en de periodieke rapportages.
Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar recente werkervaring als controller o.h.g.v. procesverbeteringen; - Ervaring binnen diverse distributiecentra is een grote pré; - Recente werkervaring met SAP is een must; - Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding afgerond.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63794Interim Senior Financial Controller
9 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Momenteel zijn wij op zoek naar een proactieve Freelance/Interim Senior Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 9 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een toonaangevende multinational binnen de logistieke industrie. Ze hebben vestigingen door heel Europa, Afrika en Zuid Amerika. De organisatie telt circa 23k werknemers. De productie wordt gedaan vanuit Afrika.
Profiel van de opdracht: Als Financial Controller ben je onderdeel van een groot financieel team (27 FTE). Samen met je vier collega Financial Controllers ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van de maand en kwartaalrapportages en de managementrapportages. Je zal tevens verantwoordelijk zijn voor het analyseren en controleren van de winst- en verliesrekeningen. Je rapporteert aan de Manager Finance en fungeert tevens als sparringpartner.
Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde bedrijfseconomische HBO- en/of WO opleiding; - Minimaal vijf jaar relevante (en recente) ervaring als Freelance Financial Controller; - Ervaring binnen de logistieke sector en/of industrie is een sterke pre; - Gedegen automatiseringskennis; - Ervaring op het gebied van opstellen managementrapportages; - Analytisch zeer sterk.
Opmerkingen: - Per direct starten van project; - Project van minimaal 9 maanden; - Grote kans op verlenging van project; - Bijzonder goed uurtarief; - Werken voor een multinational; - Prachtige aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
63766Interim Regulatory Reporting Specialist
12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Grote kans op verlenging | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Regulatory Reporting Specialist
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Grote kans op verlenging
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Grootbank
Profiel van de opdracht: Regulatory Reporting specialist die communicatief zeer sterk is en de verschillende audits zal gaan begeleiden.
Profiel van de manager: - Reg Reporting ervaring - Bankwezen - Liefst RA - ZEER communicatief
Opmerkingen: Per direct en het liefst voor 12 maanden als het bevalt
Nu reageren >>
63792Interim Financial Controller
Vier maanden | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
Momenteel zoek ik een Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: Vier maanden
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Het betreft een bedrijf wat opereert in de logistieke sector. De organisatie is actief in de Benelux en Duitsland. Bij dit familiebedrijf heerst een open en vriendelijke cultuur. In totaal werken er zo’n 55 werknemers.
Profiel van de opdracht: Deze opdracht is beschikbaar omdat het bedrijf de komende maanden extra capaciteit wil op haar finance afdeling. Voor deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het finance team (5 medewerkers) wat betekent dat je je onder andere zal bezighouden met het opstellen van investeringsanalyses en financiële rapportages, het verzamelen van financiële gegevens voor winst/verliesrekeningen en jaarrekeningen, en aanvullend voer je margeanalyses uit.
Profiel van de manager: Functie-eisen - Minimaal 4 jaar werkervaring als financial controller; - Afgeronde hbo-opleiding in bedrijfseconomische richting; - Eerdere ervaring binnen de logistieke sector; - Goede kennis van AFAS. Aanbod - Marktconform uurtarief; - 32 uur per week; - Projectduur van vier maanden; - Internationaal bedrijf; - Mogelijkheid op verlenging opdracht van enkele maanden; - Gedeeltelijk thuiswerken i.v.m. COVID-19.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63764Interim Hoofd Afdeling Logistiek
3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Hoofd Afdeling Logistiek binnen een dienstverlener.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Dienstverlener
Profiel van de opdracht: De afdeling logistiek is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van materiaal en materieel. Leiding geven aan de afdeling, processen en procedures herinrichten, juiste mensen op de juiste plaats.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau. Plannen maken en uitvoeren. Invloed uitoefenen, pro-actief, beslisser.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63754Interim Finance Manager
3-4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Finance Manager regio Rotterdam
Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote, internationale dienstverlenende organisatie, wereldwijd actief.
Profiel van de opdracht: * Verantwoordelijk voor de financiële administratie Nederland/Benelux * Aansturen/coachen van medewerkers op de afdeling (5 fte) * Zorgdragen voor accurate en tijdige periodieke afsluitingen * Controle grootboek en diverse subadministraties incl. aansluitingen met verschillende systemen * Intercompany aansluitingen, doorbelastingen * Opstellen financiële rapportages * Sparringpartner voor de Financieel Directeur
Profiel van de manager: * HBO/WO niveau * Ervaring binnen internationale organisaties * Communicatief sterk, overtuigingskracht * Analytisch, snel inzicht in de processen * Sterk in accounting * Hands on, no nonsense * Goede kennis Engelse taal * Goede Excel skills, grote pré Navision ervaring
Opmerkingen: * Start opdracht: zsm * Duur opdracht: initieel 3-4 maanden, met optie verlenging * Inzet per week: 4-5 dagen
Nu reageren >>
63752Interim Exact Financial Expert Consultant
6 maanden 3-5 dagen per week (remote) | Remote | lees verder | reageren
 
Interim Exact Financial Expert Consultant
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden 3-5 dagen per week (remote)
Plaats/regio: Remote
Profiel van het bedrijf: Energie
Profiel van de opdracht: Beheren en verder uitrollen van Exact Financial Expert
Profiel van de manager: - HBO/ WO Werk- en Denkniveau - Ruime ervaring met Exact (Financial Expert) - Communicatief vaardig
Opmerkingen: Remote! Hou daar rekening mee qua tarief
Nu reageren >>
63751Interim boekhouder
3 maanden, gemiddeld 2 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim boekhouder.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een het investeringsvehicel van een grote Japanse organisatie
Profiel van de opdracht: We zoeken iemand die de interne boekhouding op zich kan nemen van dit nieuwe kantoor in Amsterdam. AP/AR, betalingen klaarzetten, GL Accounting. Engels is zeer belangrijk.
Profiel van de manager: Stevige accounting basis, beschikbaar voor 2 dagen per week. Engels is een must.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63781Interim Credit controller
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Voor een mooie relatiezijn wij per direct op zoek naar een Freelance/Interim Credit controller.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Het betreft middelgroot organisatie in de financiële dienstverlening. De organisatie bevat 1 vestiging in Nederland. De organisatie is gevestigd aan de rand van de stad.
Profiel van de opdracht: Als credit controller zal je onderdeel zijn van het team debiteuren. Om goed in deze rol te passen is het belangrijk dat je beschikt over een hands-on werkmentaliteit. Operationeel zal je o.a. verantwoordelijk zijn voor het controleren en/of corrigeren van het dispuutbeheer, oplossen van oude rapporten, het opschonen van betalingen en het verwerken van facturatie 2020/2021.
Profiel van de manager: Functie-eisen • Afgeronde relevante bedrijfseconomische opleiding hbo-niveau; • Minimaal 3 jaar tot 5 jaar ervaring in gelijk functie; • Ervaring binnen de financiële dienstverlening is een must; • Kennis van CCS is een sterke pre; • Hands-on. Aanbod • Opdracht van circa 3 maanden; • Korte termijn starten van opdracht • Kans op verlengen van opdracht; • Fulltime invulling: • Dynamische functie • Mooie aanvulling op je cv.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63736Interim hoofd informatie- en communicatietechnologie
8 maanden | Randstad | lees verder | reageren
 
Voor een culturele HBO/WO onderwijsonderwijsinstelling in de Randstad zijn wij op zoek naar een verbindende interim hoofd informatie- en communicatietechnologie met ruime ervaring in de IT
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Culturele HBO/WO onderwijsinstelling in de Randstad.
Profiel van de opdracht: Als Hoofd ICT organiseer en coördineer je de dienstverlening op ICT-terrein aan de academies en de afdelingen van het ServiceBureau. Je draagt bij aan de (strategische) beleidsvorming binnen het ServiceBureau. Komend jaar zijn er twee belangrijke projecten die je gaat begeleiden; (Update Identity Management en aanbesteding hardware) en er moet nagedacht worden over de vervanging van het IAM in de nabije toekomst. Tevens adviseer je over IT-vraagstukken - binnen de organisatie.
Profiel van de manager: Ben jij een verbindende leidinggevende met gedegen kennis en ervaring op het gebied van verandermanagement en ICT? Ben je communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift), heb je HBO / WO werk en denkniveau en heb je affiniteit met kunst en cultuur? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!
Opmerkingen: Het betreft een opdracht voor 8 maanden voor 32-40 uur per week. Start zo snel mogelijk.
Nu reageren >>
63733Interim Assistent Finance Manager
Vier maanden | Regio Brabant | lees verder | reageren
 
Op dit moment ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Assistent Finance Manager.
Verwachte opdrachtduur: Vier maanden
Plaats/regio: Regio Brabant
Profiel van het bedrijf: Het betreft een bedrijf wat schoonmaakartikelen produceert. De organisatie is onderdeel van een grotere internationale holding die door heel Europa aan haar klanten levert.
Profiel van de opdracht: Als Assistent Finance Manager zal je de finance manager op de afdeling FP&C ondersteunen, dit doe je onder andere door samen het team op de financiële afdeling leiding te geven. In deze functie fungeer je als een meewerkend voorman die zich naast leiding en sturing geven bezighoudt met het bijdragen aan de opstelling van financiële maandrapportages, meedenken in het oplossen van problemen, en draag je bij aan de financiële planning. Aanvullend zal je nog een aantal administratieve taken krijgen.
Profiel van de manager: Functie-eisen - Minimaal vijf jaar ervaring in een financiële rol; - Afgeronde hbo-opleiding in accountancy of bedrijfseconomie; - Je spreekt vloeiend Engels; - Aantoonbaar leidinggevende kwaliteiten; - Veel kennis van Excel en SAP. Aanbod - Goed uurtarief; - Fulltime (40 uur); - Projectduur van vier maanden; - Mogelijkheid op verlenging opdracht; - Internationaal bedrijf; - Gedeeltelijk thuiswerken i.v.m. COVID-19.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63762Interim Senior Project Controller
Start zsm voor min. 3 a 4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Remote. | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Project Controller.
Verwachte opdrachtduur: Start zsm voor min. 3 a 4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Remote.
Profiel van het bedrijf: Uitvoeringsorganisatie van een pensioenfonds. Een organisatie in ontwikkeling in een zeer veranderende omgeving met veel externe invloeden vanuit de pensioenmarkt.
Profiel van de opdracht: Project control professionaliseren. Denk aan implementatie van een goed benefit-tracking-proces en het doorontwikkelen van stuurinformatie (bijv. over de effectiviteit van productteams). Coordineren planning- en controlcyclus voor de veranderkalender. Fungeren als business partner vd portfoliomanager en het MT. Proactief bijdragen aan rapportages en bedrijfseconomische vraagstukken.
Profiel van de manager: - Ervaring met agile/scrum (must) - Ervaring als project/programma controller (must) - Ervaring met XLS/powerpoint (must) - Bij voorkeur ervaring in een veranderingsgerichte (agile) organisatie - Bij voorkeur ervaring met Power BI - Bij voorkeur ervaring in financiële sector - Bij voorkeur een aanvullende opleiding als Controller (RA/RC).
Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief.
Nu reageren >>
63732Interim android app developer
6 maanden, 5 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, freelance/Interim android app developer
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Android app bouwen, Go live fase per juli
Profiel van de manager: - Ervaring als Mobile Android App Developer - Ervaring in de samenwerking met zowel iOS en Android Mobile App Developers - Schrijven van kwalitatieve code - Reviewen van je eigen code en van collega’s - Een echte teamplayer - betrouwbaar, flexibel, hands-on
Opmerkingen: Opdracht bij een gaaf bekend merk Duur 6 maanden en langer
Nu reageren >>
63731Interim Financial Controller
3-4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Zaltbommel | lees verder | reageren
 
Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Zaltbommel
Profiel van het bedrijf: Internationaal productiebedrijf, hoofdkantoor in buitenland. Meerdere productielocaties, informele cultuur.
Profiel van de opdracht: De huidige Financial Controller maakt promotie naar de rol van Manager Accounting. Gezien de hectiek en dynamiek van de organisatie is tijdelijke ondersteuning nodig. In hoofdlijn de projectomschrijving: * Uitzoeken van analyseren van VPB latenties * In kaart brengen van alle intercompany transacties van de hele group * Updaten local file transfer pricing * In kaart brengen van pensioenissues * Betrokken bij diverse lopende projecten, o.a. optimaliseren processen en outsourcing
Profiel van de manager: * HBO/WO niveau * Diepgaande accountingkennis, IFRS, Dutch GAAP * Sterk analytisch en oplossingsgericht * Kennis van fiscale wet- en regelgeving * Goede ervaring met SAP
Opmerkingen: * Start opdracht: zsm * Inzet per week: 4-5 dagen * Werken op kantoor en thuis * Duur opdracht: initieel 3-4 maanden, met optie verlenging
Nu reageren >>
63728Interim financial controller
Het betreft hier een fulltime interim functie voor de komende 3 a 4 maanden, uiteraard vanuit huis | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Voor een internationale zakelijk dienstverlener zijn wij op zoek naar een interim financial controller.
Verwachte opdrachtduur: Het betreft hier een fulltime interim functie voor de komende 3 a 4 maanden, uiteraard vanuit huis
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Een dag binnen dit dynamische bedrijf is nooit hetzelfde. Prioriteiten wisselen continue, de planning waar je je dag mee wilde beginnen zal na een paar uur compleet anders zijn. Je krijgt alle ruimte om zelfstandig je werk te doen.
Profiel van de opdracht: In deze functie: Ben je de rechterhand van de senior financial controller en ligt je focus op het jaarrekeningwerk en het begeleiden van de externe audit. Daarnaast ondersteun je bij de SOX audit en interne audit. Je werkt daarbij samen met diverse stakeholders uit de organisatie, zoals business en financial controllers. Vanwege Covid-19 kan deze interim functie vanuit huis uitgevoerd worden. Weliswaar fulltime, maar met een grote mate van flexibiliteit
Profiel van de manager: Minimaal 2 tot 4 jaar ervaring in een audit functie binnen de Big-4 Een aantal jaar interim ervaring in het commerciële bedrijfsleven Je hebt ruime ervaring in het begeleiden van externe audits en voorbereidend jaarrekeningwerk Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift Uitstekende Excel vaardigheden. Sterke analytische vaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden Recente SOX (audit) ervaring heeft een zeer sterke voorkeur
Opmerkingen: Uurtarief in overleg!
Nu reageren >>
63718Interim tender manager civiel
6 maanden, gemiddeld 3 tot 4 dagen per week. 1e optie op verlenging van de opdracht. | midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht ervaren interim tender manager civiel
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 tot 4 dagen per week. 1e optie op verlenging van de opdracht.
Plaats/regio: midden van het land
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een grote aannemer actief in de civiele techniek
Profiel van de opdracht: uitvoering van het gehele tendertraject ten behoeve van inschrijving op grote, complex civieltechnische UAV-GC infra projecten. Procesmatig aansturen, begeleiden en mede uitvoeren van meerdere grote tendertrajecten projecten i.s.m. de operatie. Samen met een team van specialisten samenstellen van winnende tenders
Profiel van de manager: afgeronde HBO opleiding richting techniek. ruime ervaring als (interim) tendermanager met (europese) aanbestedingen. ruime kennis UAV/UAV-GC contractvormen. procesmatig en analytisch sterk. excellente mondelinge en schriftelijke vaardigheden. kritisch, doortastend en sterk resultaatgericht.
Opmerkingen: svp altijd een actueel Nederlandstalig cv meesturen in WORD inclusief scherpe tariefindicatie. start zo spoedig mogelijk.
Nu reageren >>
63716Interim HR manager
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Voor onze organisatie zoeken wij een interim HR manager.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een consultancy/adviesbureau.
Profiel van de opdracht: Intern de HR processen uitvoeren en verbeteren. Denk hierbij aan arbeidsvoorwaarden, penioenen, arbo en functiehuis. Leiding geven aan 4 medewerkers maar zelf ook uitvoerend bezig zijn. Rapporteert aan MD.
Profiel van de manager: Allround interim HR manager. Pragmatisch en strategisch en past binnen een fors commerciële omgeving en vooral jong medewerkers bestand.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63722Interim Zelfstandig Administrateur
2 dagen, 16 uur | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Zelfstandig Administrateur
Verwachte opdrachtduur: 2 dagen, 16 uur
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: MKB-bedrijf, internationaal actief in een mooie niche
Profiel van de opdracht: Overbrugging van vacatureperiode alle lopende zaken als zelfstandig administrateur in de lucht houden. Hierbij moet je denken aan: Facturatie, inboeken banken en inkoopfacturen Betalingen Verzorgen van de salarissen Fiscale-aangiftes Overige voorkomende werkzaamheden op de financiële administratie, waar jij alleen verantwoordelijk voor bent!
Profiel van de manager: Gedegen boekhouder Zelfstandig Handson Evaring met Exact en Synergy
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63700Interim Compliance Officer
Naar verwachting zal de opdracht een jaar duren met een inzet van minimaal 32 uur per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Voor een gerenommeerd advocaten kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interim Compliance Officer welke voor de duur van een jaar het compliance team versterkt.
Verwachte opdrachtduur: Naar verwachting zal de opdracht een jaar duren met een inzet van minimaal 32 uur per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Een groot en gerenommeerd advocaten kantoor met een internationaal werkgebied en kantoren in diverse landen. Klanten zijn veelal beursgenoteerde bedrijven en grote financiële instellingen.
Profiel van de opdracht: Het compliance team heeft de focus liggen op het actueel houden van het risicobeleid en management. Het team neemt een adviserende rol aan richting het kantoor voor wat betreft het risico-gebaseerd cliëntonderzoek en de toepassing van het kantoorbeleid hierop. Je werkt nauw samen met de KYC afdeling en rapporteert aan de Head of Compliance.
Profiel van de manager: Naast dat je sterk bent in schriftelijke en mondelinge communicatie in zowel het Nederlands als het Engels, heb je relevante werkervaring op het gebied van Wwft en compliance. Je bent in het bezit van een diploma op HBO/WO niveau in een juridische richting, hebt aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving en beschikt over een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht. Je bent onafhankelijk, kritisch en in staat om complexe situaties oplossingsgericht te benaderen.
Opmerkingen: Ervaring binnen de advocatuur is een pre. Bij interesse ook graag beschikbaarheid en tarief vermelden.
Nu reageren >>
63714Interim Financieel Medewerk(st)er
- Project van minimaal 2 maanden; - Opdracht van 32-40 uur per week; | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie ben ik per direct opzoek naar een Freelance/Interim Financieel Medewerk(st)er.
Verwachte opdrachtduur: - Project van minimaal 2 maanden; - Opdracht van 32-40 uur per week;
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie retailorganisatie.
Profiel van de opdracht: Als Freelance Financieel Medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het hands-on wegwerken van facturaties. Daarnaast ondersteun je de financiële organisatie bij de maand- en jaarafsluitingen.
Profiel van de manager: - Je hebt relevante financiële opleiding op HBO-niveau; - Recent 5 jaar bij diverse retail organisaties gewerkt; - Kennis van Navision is een harde eis; - Ervaring met de verwerking van goederenfacturen; - Goede recente werkervaring bij maand- en jaarafsluitingen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63730Interim Senior controller
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Voor een trouwe relatie zijn wij per direct op zoek naar een Freelance/Interim Senior controller.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Het betreft een stichting die gericht is op onderwijs voor jongeren. De stichting heeft meer dan 10 locaties door het gehele land. De stichting heeft een informele, vriendelijke en open cultuur.
Profiel van de opdracht: In de functie zal je verantwoordelijk zijn voor het inrichten van de planning- & control cyclus, voor de samenstelling van de jaarrekening, periodieke verslaglegging en geef je leiding aan het team van 2-4 personen.
Profiel van de manager: • In het bezit van een relevante afgeronde opleiding (Hbo-niveau); • Boekhoudkundige sterk onderlegd; • Aantoonbare leidinggevende kwaliteiten; • Hands-on mentaliteit; • Aantoonbare ervaring binnen stichtingen/liefdadigheidsinstellingen; • Adviserend sterk. Aanbod • Opdracht voor 3 maanden; • Start van de opdracht begin februari; • Opdracht voor 36 uur per week; • Verlenging van opdracht is mogelijk; • Vervullen van senior positie; • Leidinggevende functie; • Mooie aanvulling op je cv.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63729Interim Auditor (NOW-1)
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Noorden van het land | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie zijn wij momenteel per direct opzoek naar een kundig Freelance/Interim Auditor (NOW-1).
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noorden van het land
Profiel van het bedrijf: Het betreft een accountantskantoor.
Profiel van de opdracht: Als Auditor zal je komen te werken op de controlepraktijk. De klantenportefeuille van de opdrachtgever bestaat MKB-klanten Je zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig controleren van de NOW-1 regeling. Het is tevens belangrijk dat je volledig zelfstandig bent in het uitvoeren van de werkzaamheden.
Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde (of vergevorderd) relevante Accountancy-opleiding; - Minimaal 3 jaar tot 5 jaar ervaring als Auditor; - Ervaring met het bedienen van MKB-klanten is een must; - Plug & play; - Kennis van NOW-1 regeling.
Opmerkingen: - Uitdagend project van circa 5 maanden; - Idealiter direct starten; - Fulltime invulling; - MKB-klanten; - Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
63721Interim HR Adviseur
3 maanden, gemiddeld 24 uur (meer uren desgewenst bespreekbaar) | Veluwe | lees verder | reageren
 
Interim HR Adviseur (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 24 uur (meer uren desgewenst bespreekbaar)
Plaats/regio: Veluwe
Profiel van het bedrijf: Kleine dynamische gemeente.
Profiel van de opdracht: Ziekte vervanging zittende HR Adviseur. Allround HR advieswerk met daarbij ook kennis/ervaring in het formulieren van beleid en het schrijven van notities hiervan. Thema's:Thema’s o.a. agressieprotocol, arbobeleid, arboregelingen en nieuwe arbeidsvoorwaardenregelingen, zoals de inzet van een leasefiets.
Profiel van de manager: - recente ervaring in gemeente - allround HR advieservaring (bij voorkeur in de genoemde thema's) - strategische gesprekspartner - senioriteit (stevig aan tafel zitten bij diverse niveau's) - om kunnen gaan met organisatie waarbij niet alles zo loopt als je zou willen. - zelfstandig werker
Opmerkingen: In CV graag ook aangeven welke relevante beleidsthema's u ervaring heeft. Een tariefvermelding en informatie over uw beschikbaarheid ... zeer graag.
Nu reageren >>
63712Interim manager optimalisatie E facturatie
wordt vervolgd. startdatum begin februari. | Den Haag | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager optimalisatie E facturatie
Verwachte opdrachtduur: wordt vervolgd. startdatum begin februari.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Overheidsorgaan. (agentschap)
Profiel van de opdracht: e-facturatie proces optimaliseren. team meenemen in het proces.
Profiel van de manager: ervaring binnen de overheid met veranderingsvraagstukken en met e facturatie. team kunnen aansturen en meenemen. kennis van financiën binnen de overheid, geldstromen etc. WO oplossingsniveau.
Opmerkingen: Analystisch vermogen - Innovatief handelen - Motiveren - Netwerkvaardigheid - Omgevingsbewust - Oordeelsvorming - Overtuigingsktacht - Sensitiveit (bestuurlijk/organisatie)
Nu reageren >>
63860Interim Adviseur procesbeschrijvingen
Startdatum 15-2-2021, einddatum 31-5-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Arnhem | lees verder | reageren
 
Interim Adviseur procesbeschrijvingen
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-2-2021, einddatum 31-5-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke samenwerking (GR) die de Participatiewet uitvoert voor enkele gemeenten. Binnen het cluster AO/IC zoekt men een ervaren adviseur procesbeschrijvingen.
Profiel van de opdracht: Men is op zoek naar een adviseur procesbeschrijvingen die een inhoudelijke én een regierol oppakt. Daarnaast verwachte men dat hij/zij de proceseigenaren door coaching en training on the job deze expertise gaat bijbrengen. De manier waarop je communiceert, maakt jou een succesvolle adviseur. Dit doe je in begrijpelijke taal, rekening houdend met standpunten en belangen van anderen.
Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO-opleiding (accountancy, finance & control of vergelijkbaar). Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met beheer en begeleiding rondom procesbeschrijvingen. Ervaring bij (productie)bedrijven en/of detachering (verkoop/inkoopprocessen). Ervaring binnen het sociaal domein van een gemeente. Ervaring met projectmatig werken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 februari 2021.
Nu reageren >>
63859Interim Senior Projectmanager bedrijfsvoeringssystemen
Startdatum 10-2-2021, einddatum 15-8-2021, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 36-40 uur per week | Regio Apeldoorn | lees verder | reageren
 
Interim Senior Projectmanager bedrijfsvoeringssystemen overheid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-2-2021, einddatum 15-8-2021, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 36-40 uur per week
Plaats/regio: Regio Apeldoorn
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, die werkt aan een nieuwe organisatie die aansluit bij de data gedreven strategie. De projectmanager zorgt voor herinrichting van de bedrijfsvoeringssystemen (en aanpalende IT-systemen).
Profiel van de opdracht: O.a. Uitvoering geven aan een impactanalyse op het applicatielandschap. Voorstel tot opdrachtformulering en plan van aanpak. Opstellen begroting voor uitvoering project. Inhoudelijk adviseren over en bewaken van de voortgang van het project en bijbehorende governance in project en lijnorganisatie. Optimaal gebruik maken van de verschillende initiatieven en opbrengsten van (Scrum)teams. Zorgdragen voor integraal projectmanagement van diverse (deel-)projecten en klussen.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring als senior projectmanager en met risicomanagement. Kennis/ervaring met Agile en Prince2. Ervaring met succesvol samenwerken in multidisciplinaire (Agile) teams en omgevingen, met een politiek/bestuurlijk karakter. Ervaring binnen een organisatie die wettelijke taken uitvoert. Aantoonbaar succesvol complexe opdrachten afgerond op snijvlak business/IT. Kennis en ervaring met betrekking tot complexe ERP/IT (met name SAP) systemen (eis!)
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 januari 2021.
Nu reageren >>
63854Interim Communicatieadviseur Verkiezingen
Start: 4-2-2021 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Communicatieadviseur Verkiezingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2021 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 31-3-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zoeken op korte termijn een proactieve allround communicatieadviseur /projectleider die houdt van aanpakken en gewend is om projectmatig te werken. Je ondersteunt de projectmanager Verkiezingen bij de communicatie naar de stad en de inwoners. Jij ‘regelt wat er moet gebeuren’. Je bent breed inzetbaar, flexibel en springt waar nodig in op ad hoc vragen. Dat doe je op zowel tactisch als uitvoerend niveau. We vragen jou een coördinerende rol te vervullen binnen alle soorten werkzaamheden voor c
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied communicatie Ervaring binnen een overheidsinstelling of grote gemeente HBO opleiding communicatie of Ervaring met het inzetten en gebruiken van social media en websites Ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van campagnes Ervaring met het schrijven van heldere teksten (zoals B1 niveau)
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-1-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63847Interim Financial medewerker
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
Voor een bekende relatie ben ik per direct op zoek naar een Freelance/Interim Financial medewerker
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Het betreft een MKB-bedrijf en is gevestigd in Groningen. Er zijn circa 20 medewerkers, waarvan 2 op de financiële afdeling. Vestiging is tevens goed bereikbaar zowel met de auto als met openbaarvervoer.
Profiel van de opdracht: Als financial medewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het financiële team. De taken die uitgevoerd moeten worden zijn o.a. het controleren en verwerken van binnenkomende facturen, opstellen van financiële rapportages, financiële administratie bijhouden en controleren en hiernaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van betalingen.
Profiel van de manager: Functie-eisen • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding HBO-niveau; • 3-4 jaar relevante ervaring als financial medewerker; • Aantoonbaar zelfstandig in gerelateerde werkzaamheden; • Ervaring binnen MKB-bedrijven is een pré; • Communicatief sterk; • Je kan gestructureerd en zelfstandig werken. Aanbod • Begin februari starten van project; • Project van circa 4 maanden; • Goed uurtarief; • Goede aanvulling op je cv; • Fulltime (40 uur) per week; • Kans op verlenging.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63840Interim Controller
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Thuiswerken | lees verder | reageren
 
Voor een mooie organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Controller met veel senioriteit (Onderwijs).
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Thuiswerken
Profiel van het bedrijf: Het betreft een educatieve instelling.
Profiel van de opdracht: Als Freelance Controller ben je onderdeel van een middelgroot finance team en zal je direct rapporteren aan de financieel directeur. Je zal in deze functie o.a. verantwoordelijk zijn voor het verder optimaliseren van de huidige bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld de P&C Cyclus, de financiële bedrijfsvoering in algehele zin en diverse rapportages. Verder zal je meewerken aan diverse verbeteringstrajecten en fungeer je als sterk sparringpartner voor management, directie en/of bestuurlijk orgaan.
Profiel van de manager: - In bezit van bedrijfseconomische universitaire opleiding; - Minimaal 8 jaar tot 12 jaar relevante en recente werkervaring; - Ervaring binnen het onderwijs is een must; - Je beschikt over veel senioriteit; - Gedegen sparringpartner; - Sterk in het optimaliseren van bedrijfsprocessen; - Veel ervaring o.h.g.v. (financiële) bedrijfsvoering; - Communicatief erg vaardig.
Opmerkingen: - Project van minimaal een halfjaar; - Fulltime invulling; - Grote kans op verlenging van project; - Vervullen van zware senior functie; - Zeer dynamische rol; - Thuiswerken i.v.m. COVID-19; - Kans om daadwerkelijk een verandering te kunnen brengen; - Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
63839Interim Programmamanager Kwaliteitsverbetering Ondersteuning
Startdatum medio februari 2021, einddatum medio februari 2023, optie tot verlenging, 16-24 uur/week. | Regio Eindhoven | lees verder | reageren
 
Interim Programmamanager Kwaliteitsverbetering Ondersteuning
Verwachte opdrachtduur: Startdatum medio februari 2021, einddatum medio februari 2023, optie tot verlenging, 16-24 uur/week.
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een universitaire organisatie. Doelstelling van het programma is dat de ondersteunende afdelingen maximaal bijdragen aan de ambities van de organisatie. Opdrachtgever is het College van Bestuur. Men zoekt een inspirerend adviseur.
Profiel van de opdracht: O.a. Uitwerken PvA tot een programmaplan. Kwaliteitsindicatoren en referentienorm uitwerken en laten vaststellen, ter operationalisering van het programmadoel. Inrichten projecten voor de afzonderlijke disciplines (o.a. HR, Finance, Facilitair). Programmasturing met als doel tijdig en goed realiseren van het programma; bewaken van de voortgang. Zorgdragen voor tussentijdse en eindrapportages en -evaluaties. Bij elkaar brengen van stakeholders, bestuurlijk en managerial.
Profiel van de manager: WO opgeleid. Ervaren programmanager, vertrouwd met veranderingsprocessen. Gedegen kennis van en ervaring in universitaire organisaties. Ervaring met ondersteunende processen in grote organisaties, inclusief de spanning tussen centrale en lokale ondersteuning. Ervaring met ontwikkeling van dienstverlening over grenzen van ondersteunende disciplines heen, inclusief inrichten ketenprocessen. Stimulerend, inspirerend en benaderbaar voorbeeld en ambassadeur voor al de bij het programma betrokkenen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 februari 2021.
Nu reageren >>
63835Interim Senior Communicatieadviseur
Start: 1-4-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24 - 32 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-4-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24 - 32
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Communicatiestrategieën en adviezen. • Concrete doorvertaling en uitvoering van deze strategieën. • In je communicatiestrategie weet je bestaande en nieuwe kanalen en middelen op creatieve wijze in te zetten en je hebt kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau hebt; 2) Je in afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Communicatieadviseur, binnen grote (1000+), politiek-bestuurlijke organisaties; 3) Je werkervaring hebt binnen een complexe werkomgeving, waarbij de werkzaamheden en de organisatie het brandpunt van de media, opinie en/of maatschappij raakten/waren en waar veel verschillende krachtenvelden moesten worden doorgrond;
Opmerkingen: 4) Je werkervaring hebt binnen het veiligheidsdomein; 5) Je werkervaring hebt als Communicatieadviseur, met diversiteits- en discriminatievraagstukken; 6) Je werkervaring hebt als Communicatieadviseur, met interne verandervraagstukken. Jouw tarief ligt tussen €70 - €90 (het tarief telt voor 15% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 30-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63834Interim Projectleider Reorganisatie
Start: 15-2-2021 Eind: 15-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Reorganisatie (informatiedomein / digitale transformaties)
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Eind: 15-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Binnen het Informatiedomein van de gemeente start binnenkort een omvangrijke reorganisatie. Voor regievoering op het personele aspect van de reorganisatie zijn we op zoek naar een ervaren projectleider. Als projectleider ben je resultaatverantwoordelijk voor het voorbereiden, inrichten en voltooien van het plaatsingsproces. • Regie- en penvoering op personeel deel van organisatieplan, hoofdstructuur en fijnstructuur. Je bent daarbij gespreks-/sparringpartner van de verantwoordelijk kwartiermaker
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een WO-diploma hebt en werkervaring op WO-niveau; 2) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt als projectleider van complexe reorganisatietrajecten met majeure personele consequenties, met minimaal 3 trajecten binnen overheidsorganisaties; 3) Je ruime ervaring hebt met het opstellen van het personele deel van inrichtingsplannen en het begeleiden van was/wordt trajecten; 4) Je kennis van en ervaring hebt met de rechtspositionele aspecten van
Opmerkingen: reorganisatietrajecten; 5) Je ervaring hebt met: het opstellen van adviesaanvragen voor omvangrijke reorganisaties; 6) Je ervaring hebt als projectleider binnen een G4 gemeente; 7) Je ervaring hebt binnen het informatie domein en digitale transformaties. Jouw tarief ligt tussen €90 - €115 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 30-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63821Interim Senior Communicatieadviseur
Start: 1-2-21 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 28 - 3 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Communicatieadviseur gebiedsakkoord
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-21 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 28 - 3
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: De uitvoering van de projecten van het uitvoeringsprogramma is verdeeld over de verschillende partners van het akkoord. Jij bent verantwoordelijk voor het strategisch meedenken en het uitvoeren van de communicatie- en participatiestrategie van het gebiedsakkoord. Zo moeten er meerdere overkoepelende communicatiemiddelen worden ontwikkeld, waaronder een website en huisstijl, en de participatie met bewoners moet worden vormgegeven. In jouw rol bewaak en stuur je ook de samenhang in de communicatie
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding hebt op minimaal WO bachelor niveau; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar als senior communicatieadviseur binnen een gemeentelijke en/of provinciale instelling; 3) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 8 jaar als Communicatieadviseur binnen een gemeentelijke- en/of provinciale instelling; 4) Je werkervaring hebt met het opstellen en uitvoeren van communicatie- en participatie strategieën voor
Opmerkingen: complexe projecten met verschillende belangen; 5) Je werkervaring hebt met stakeholdermanagement bij de overheid. Jouw tarief ligt tussen €70 - €85 Je kunt reageren tot: maandag 25-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63827Interim Coördinator Financieel Beheer
Start: 8-2-2021 Eind: 1-7-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | Noordoost-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator Financieel Beheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Eind: 1-7-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Noordoost-Brabant
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/werkorganisatie gemeenten
Profiel van de opdracht: De coördinator financieel beheer is het inhoudelijke aanspreekpunt voor het cluster financieel beheer binnen team financiën. Onder dit cluster vallen treasury, functioneel applicatiebeheer, ondersteuning planning en control cyclus zoals beheer activa en reserves en voorzieningen. We zijn op zoek naar een ervaren financieel kandidaat die op veel financiële disciplines kan bijspringen en in staat is werkzaamheden te plannen en collega’s te motiveren.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 5 tot 8 jaar ervaring hebt op financiële projecten binnen gemeentelijke organisaties; 2) Je kennis hebt van de BBV; 3) Je ervaring hebt met Key 2 financiën en Lias.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €65 - €80 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: donderdag 28-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63824Interim Beleidsondersteuner WMO
Start: 1-2-2021 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Beleidsondersteuner WMO
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Beleidsondersteuner WMO ga je ondersteuning bieden aan beleidsadviseurs met aandachtsgebied WMO. De belangrijkste taken van Beleidsondersteuner WMO liggen op gebied van de inkoop Wmo en de ondersteuning van de Wmo taskforce.
Profiel van de manager: HBO opleiding; Aantoonbare werkervaring als beleidsondersteuner op het gebied van Wmo; Aantoonbare werkervaring met inkoop- en transformatietrajecten binnen het Sociaal Domein; Aantoonbare Juridische kennis en werkervaring met het opstellen van verordeningen (binnen het Sociaal Domein).
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-1-2021 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63812Interim Beleidsadviseur
Start: 8-2-2021 Uren per week: 18 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Amersfoort regio | lees verder | reageren
 
Gezocht, Strategisch Interim Beleidsadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 18 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Amersfoort regio
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Is op werkinhoud het aanspreekpunt voor medewerkers; Coördineert, plant en controleert de voortgang, kwaliteit en kwantiteit van de producten van het team. Geeft mede vorm een inhoud aan het werken in regie; Denkt mee over de juiste taakverdeling en de inrichting van processen; Vormt een ondersteunende schakel in de verbinding tussen medewerkers en de teamleider; Ontwikkelt complexe plannen en projecten in het eigen vakgebied en draagt daarbij zorg voor integrale afstemming met andere beleidster
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur vastgoed binnen een gemeentelijke instelling; Minimaal 2 jaar ervaring met gemeentelijke besluitvormingsprocessen; Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met een geautomatiseerd vastgoed beheersysteem.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63811Interim Adviseur procesbeschrijvingen
Start: 15-2-2021 Eind: 31-5-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | Gelderland (Betuwe) | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur procesbeschrijvingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Eind: 31-5-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Gelderland (Betuwe)
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/werkorganisatie gemeenten
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een adviseur procesbeschrijvingen die een inhoudelijke én een regierol oppakt. Daarnaast verwachten we dat hij/zij de proceseigenaren door coaching en training on the job deze expertise gaat bijbrengen. De manier waarop je communiceert, maakt jou een succesvolle adviseur. Dit doe je in begrijpelijke taal, rekening houdend met standpunten en belangen van anderen.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 2 jaar ervaring hebt met beheer en begeleiding rondom procesbeschrijvingen; 2) Je een afgeronde relevante HBO-opleiding (accountancy, finance & control of vergelijkbaar) hebt; 3) Je ervaring hebt bij (productie)bedrijven en/of detachering (verkoop/inkoopprocessen).
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €62 - €80 (het tarief telt voor 25% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: maandag 1-2-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63809Interim Recruiter
Start: 8-2-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Recruiter Noord-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je inventariseert de (toekomstige) vacatures bij interne klanten en adviseert over wervingsproces en -aanpak (interne doorstroom, externe werving, inhuur) voor de verschillende doelgroepen; Je zet actief en bewust verschillende media in voor de doelgroep(en) en zorgt voor de continue zichtbaarheid van carrière mogelijkheden binnen het I -domein; Je promoot het werken bij de gemeente bij potentiële kandidaten en onderhoudt contacten met (potentiële) kandidaten t.b.v. toekomstige kanse
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting: Marketing, HR of Recruitment; In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar Recruiter (W&S) werkervaring opgedaan aan de bureauzijde met IT en datafuncties. In de afgelopen 10 jaar, tenminste 5 jaar recruitment ervaring in IT en datafuncties. De laatste 2 jaar in de rol van recruiter ervaring opgedaan met automated recruitment/sourcing
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2021 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63802Interim Senior Adviseur / Directievoerder Civiele Techniek
Start: 15-2-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur per week: 24 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Adviseur / Directievoerder Civiele Techniek, Waterhuishouding en Bodemzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Je adviseert richting de opdrachtgever en participeert in de daartoe ingestelde (ontwerp)projectteams met betrekking tot complexe civieltechnische-, waterhuishoudkundige en bodemaspecten; • Je bent een belangrijke sparringpartner voor planontwerpers, planvoorbereiders, directievoerders en toezichthouders op het gebied van ontwerp, uitvoerings- en prijsvorming; • Je ondersteunt de opdrachtgever/projectontwikkelaar en planeconoom bij opstellen, bewaken en bijsturen van taakstellende budgetten
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je vakgerelateerde opleiding(en) hebt op HBO+/WO- niveau en aantoonbaar navenant werk- en denkniveau; 2) Je minimaal 10 jaar ervaring hebt als adviseur bij uitvoering van grondexploitaties en complexe, grootschalige gebiedsontwikkeling bij een 100.000+ gemeente of -PPS; 3) Je minimaal 10 jaar ervaring en kennis hebt vanuit een breed netwerk dat zich bezighoudt met bestaande en vernieuwende civieltechnische- en waterhuishoudkundige (uitvoerings-) technieken;
Opmerkingen: 4) Je minimaal 10 jaar ervaring hebt op het gebied van directievoering/toezichthouden op civieltechnische- en waterhuishoudkundige complexe uitwerkingen, die ook specifiek gerelateerd zijn aan grootschalige gebiedsopgaven ( 1000+ woningen)/uitleggebieden; 5) Je meerjarige ervaring hebt met het onderhandelen binnen het uitgevraagde werkveld; Jouw tarief ligt tussen €82 - €105 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 6-2-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63798Interim Verzekeringsarts
Start: 1-2-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 6 maanden Aantal uur per week: 20 - 40 | regio Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Verzekeringsarts
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 6 maanden Aantal uur per week: 20 - 40
Plaats/regio: regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/uitvoeringsorganisatie
Profiel van de opdracht: Arts zal worden ingezet in het reguliere werk en dan met name inzet op de beoordeling van WIA aanvragen. Bredere inzet (deskundigenoordelen, EZWB etc.) is wenselijk. Doe is het vaststellen van het belastbaarheidspatroon van verzekerden ten behoeve van het bepalen van de mate van arbeidsgeschiktheid. Met betrekking tot verzekerden zonder werkgever: Het bevorderen van zo spoedig mogelijke (gedeeltelijk) werkhervatting in eigen werk c.q. herdeelname aan het arbeidsproces.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je ervaring hebt met het beoordelen van WIA aanvragen; 2) Je een geregistreerd verzekeringsarts bent.
Opmerkingen: Jouw tarief is €102 (vast tarief) Je kunt reageren tot: zaterdag 23-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63796Interim Toezichthouder Brandveiligheid
Start: 1-3-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24 - 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Toezichthouder Brandveiligheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24 - 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Toezicht houden op de brandveiligheid van gebouwen; • Vastleggen van de resultaten van het toezicht; • Optreden bij overtredingen en/of risico's; • Bijdragen aan de verbetering van werkwijzen en werkprocessen; • Bijdragen aan de informatiepositie van het team; • Positief kritisch bijdragen aan de teamontwikkeling.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een MBO/HBO werk- en denkniveau hebt, bij voorkeur een vakgerichte opleiding bouwkunde; 2) Je een ABW1 certificaat hebt; 3) Je kennis hebt op het gebied van brandveiligheid: een diploma Brandpreventiedeskundige; 4) Je ervaring hebt met toezicht en handhaving op gebied van brandveiligheid; 5) Je recente ervaring hebt met toezicht op brandveiligheid binnen een (grote) gemeente of Provincie.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €60 - €75 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 30-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63795Interim Teammanager jobhunters
Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na startdatum Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teammanager jobhunters (aanpak statushouders)
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na startdatum Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing en resultaten van het team jobhunters binnen de gemeentelijke aanpak statushouders (circa 20 fte). Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid om de werkwijze van dit team aan te passen aan de huidige arbeidsmarktsituatie en aan het nieuwe inburgeringsstelsel. Ook is het jouw verantwoordelijkheid de gemeentelijke aanpak statushouders binnen de toekomstige WPI-organisatie mee inhoud en vorm te geven.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een erkend WO diploma hebt; 2) Je kennis van en ervaring (> 5 jaar in afgelopen 10 jaar) hebt met integraal management en verandermanagement; 3) Je ervaring (>5 jaar in afgelopen 10 jaar) hebt met het werken in een complexe, grootstedelijke organisatie / omgeving; 4) Je minimaal 3 jaar ervaring en affiniteit hebt met de doelgroep statushouders/vluchtelingen; 5) Je meer dan 5 jaar relevante ervaring hebt met samenwerken met het particuliere
Opmerkingen: bedrijfsleven/werkgevers; 6) Je meer dan 5 jaar ervaring hebt met het managen van meertalige multiculturele teams Jouw tarief ligt tussen €80 - €100 Je kunt reageren tot: woensdag 27-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63790Interim medewerker AO/IC
Starten in februari voor 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Optie op verlenging voor 2 x 12 mnd. | Regio Den Bosch | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim medewerker AO/IC
Verwachte opdrachtduur: Starten in februari voor 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. Optie op verlenging voor 2 x 12 mnd.
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van audits, het maken van analyses, definiëren van verbetervoorstellen i.o.m. de lijnafdelingen alsmede het vanuit de controlewerkzaamheden opstellen van rapportages t.b.v. directie, controllersoverleg en externe accountant en adviseren van sectormanagement. Beoordeling van de werking AO/IC en dossiervorming m.b.t. de primaire processen.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO (HBO Bedrijfseconomie/ HBO Accountancy / HBO Bedrijfskunde met differentiatie Kwaliteitsmanagement, dan wel gelijkwaardig werk- en denkniveau). Minimaal 4 jaar werkervaring. Bij voorkeur relevante werkervaring bij een overheidsdienst. Bij voorkeur ervaring met Lean werken en kennis van relevante wet- en regelgeving. Bij voorkeur een aanvullende opleiding op minimaal Post HBO niveau op het gebied van kwaliteitszorg en uitvoeren audits.
Opmerkingen: Graag CV in WORD + beschikbaarheid + motivatie + scherp ALL-IN tarief (max EUR 60 per uur).
Nu reageren >>
63782Interim Eindredacteur Website
Start: 5-4-2021 Eind: 3-9-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24 | West-Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Eindredacteur Website
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-4-2021 Eind: 3-9-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: West-Overijssel
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/provincie
Profiel van de opdracht: Als eindredacteur website ben je verantwoordelijk voor de communicatie op de externe website. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van projecten, de aansturing van collega’s en de kwaliteitscontrole binnen de centrale webredactie en houdt toezicht op correspondenten in de organisatie. Daarnaast houd je nauw contact met de eenheden en ben je aanspreekpunt voor digitale toegankelijkheid op het web.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je tenminste een afgeronde HBO / WO opleiding hebt op het gebied van communicatie of vergelijkbaar; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als eindredacteur online communicatie bij een overheidsorganisatie in de periode tussen 2010-2020; 3) Je werkervaring hebt met minimaal 3 webprojecten in de periode 2010-2020, waarvan minimaal 1 project voor een omvangrijke overheidsorganisatie in de periode 2018-2020; 4) Je werkervaring met en kennis hebt van digitale
Opmerkingen: toegankelijkheid en de norm WCAG 2.1 AA; 5) Je werkervaring hebt met begeleiden van collega’s en aansturen van een redactieteam; 6) Je werkervaring hebt met webredactie en webbeheer binnen twee grote (overheids) organisaties waarbij digitale toegankelijkheid een belangrijk onderdeel is van het takenpakket; 7) Je ervaring hebt met het opzetten en begeleiden van een nieuw CMS. Jouw tarief ligt tussen €55 - €70 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: 26-1-21 16.00
Nu reageren >>
63775Interim Voorzitter Team Bevolkingszorg COVID-19
Start: 1-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Voorzitter Team Bevolkingszorg COVID-19
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het gevraagd en ongevraagd informeren van en afstemmen met de hoofden van desbetreffende taakorganisatie(s). Het bepalen van de te volgen tactiek om te komen tot een snelle en gecoördineerde inzet van de gemeentelijke processen en andere gemeentelijke taken. Het uitzetten van opdrachten bij de taakorganisaties. Het doen van voorstellen over de aanpak en de prioriteiten waarmee de taakorganisaties bijdragen aan de gecoördineerde crisisbeheersing. Het gevraagd en ongevraagd periodiek informeren va
Profiel van de manager: Specifiek opgeleid voor inzet bij een ramp/ crisis specifiek opgeleid voor inzet bij een ramp/ crisis Ervaring in een vergelijkbare functie Kennis van GRIP structuur
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63774Interim Inkoopadviseur
Start: 8-2-21 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 32 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-21 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Samen met je collega inkoopadviseurs: • Maak je een inkoop jaarplanning; • Adviseer je de inkoopinitiator bij iedere inkoop vanaf € 5.000 over de te kiezen strategie; • Stel je het procedurele deel van de offerteaanvraag/bestek/aanbestedingsdocument op; • Verricht je zo nodig marktonderzoek en onderhandelt met leveranciers; • Ben je in de lead gedurende het hele aanbestedings- en inkoopproces; • Draag je zorg voor een goede administratieve borging van het proces.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar als inkoopadviseur/inkoper binnen een overheidsinstelling; 3) Je een afgeronde opleiding Nevi 1 of gelijkwaardig hebt.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €55 - €69 Je kunt reageren tot: zaterdag 23-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63772Interim Office 365 Engineer
9 maanden, 36u per week | Remote/Alkmaar | lees verder | reageren
 
Gezocht, Freelance/Interim Office 365 Engineer
Verwachte opdrachtduur: 9 maanden, 36u per week
Plaats/regio: Remote/Alkmaar
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: More than 50% of your time: Run operations for our Exchange environment Run operations for our SharePoint environment Run operations for our Teams environment Implement & run operations for Azure Information Protection Investigate the integration of Athora NL and Athora Group Exchange, SharePoint and Teams environment
Profiel van de manager: Significant experience with Exchange Management Significant experience with management of O365 online products Significant experience with Powershell Significant experience with PowerAutomate/Power BI Knowledge of Agile way of working HBO level education Excellent with the Dutch Language, spoken and in writing
Opmerkingen: Assignment for 9 months, end of 2021 Remote, when possible location is Alkmaar Work for an international company
Nu reageren >>
63755Interim Juridisch adviseur
6 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Gelderland zuid | lees verder | reageren
 
Interim Juridisch adviseur fysieke leefomgeving.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Gelderland zuid
Profiel van het bedrijf: Wij zijn op zoek naar een Juridisch adviseur Fysieke Leefomgeving voor de werkorganisatie. Het gaat om een opdracht van 6 maanden voor 36 uur in de week.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met juridische zaken op het gebied van bestuursrecht, waaronder bestemmingsplannen, vergunningen, toezicht en handhaving en openbare ruimte; Je voert procedures op een breed juridisch terrein en handelt deze zelfstandig af; Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over complexe juridische vraagstukken op het gebied van de fysieke leefomgeving; Je bent actief betrokken bij de juridische kwaliteitsbewaking op het terrein van de fysieke leefomgeving.
Profiel van de manager: Je hebt minimaal een HBO rechten opleiding; Minimaal 5 jaar werkervaring op het terrein van bestuursrecht; Algemene kennis van het Omgevingsrecht en Ruimtelijke ordeningsrecht; Algemene kennis van bestuursrecht (vergunningverlenings- en handhavingsprocedures); Algemene kennis van de Algemene Plaatselijke verordening en Bijzondere wetten (o.a. Drank- en horecawet).
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63750Interim Bouwkundig Projectleider
12 maanden (met optie tot verlenging), gemiddeld 2 tot 3 dagen per week. | Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht interim Bouwkundig Projectleider
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden (met optie tot verlenging), gemiddeld 2 tot 3 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Voor de realisatie van een gemeenschapshuis zijn wij op zoek naar een bouwkundig projectleider. Voor de realisatie van het gemeenschapshuis is reeds een voorontwerp voor het gebouw en een landschapsplan opgesteld. Dit dient in samenwerking met de architect verder uitgewerkt te worden tot uitvoeringsgerede plan voor de aanbesteding. Daarnaast dient er een bestemmingsplanprocedure doorlopen te worden.
Profiel van de manager: HBO-niveau met bouwkundige achtergrond en opleiding; Bekend met gemeentelijke besluitvorming; Ruime ervaring en kennis van contract- en aanbestedingsvormen; Relevante ervaring als bouwkundig projectleider; Communicatief sterk, proactief en groot verantwoordelijkheidsgevoel(projecteigenaarschap); Mogelijkheid om thuis te werken; Je denkt in oplossingen en mogelijkheden. En die mogen best anders of nieuw zijn.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63749Interim Communicatiemedewerker corona crisiscommunicatie
Start: 1-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Regio leiden | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Communicatiemedewerker corona crisiscommunicatie
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Regio leiden
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je gaat de organisatie adviseren en ondersteunen bij de interne en externe Corona communicatie: dat is jouw voornaamste taak. Je levert hiervoor analyses, geeft advies en maakt uiteenlopende communicatiemiddelen. Binnen de crisisorganisatie heeft het team communicatie een belangrijke rol en is een senior het eerste aanspreekpunt. Al jouw werkzaamheden doe je in het verlengde van of in afstemming met deze senior communicatieadviseur. Waar ga je je mee bezig houden? Werkzaamheden voor Corona: Moni
Profiel van de manager: HBO opleiding communicatie of vergelijkbaar; Minimaal 3 jaar ervaring bij een gemeentelijke instelling als communicatiemedewerker in de afgelopen 8 jaar; Aantoonbare werkervaring met crisis communicatie; Minimaal 2 jaar ervaring met de inzet van online media en sociaal media bij bijvoorbeeld een cross mediale campagne.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63738Interim Procesmanager industrieschap (bedrijventerreinen)
Start: 15-2-2021 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur pw: 20 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Procesmanager industrieschap (bedrijventerreinen)
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur pw: 20
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Wij zoeken voor het industrieschap een ervaren projectmanager. Het zwaartepunt van je werkzaamheden als projectmanager ligt bij de uitgifte en herstructurering van bedrijventerreinen in ons werkgebied. Je bent in staat de strategische doelstellingen van het industrieschap te vertalen in projectdoelstellingen. Jij bent verantwoordelijk voor het uitzetten van de koers. Je houdt rekening met het politiek/bestuurlijk krachtenveld en bent in staat om de kansen te pakken en bedreigingen te weren.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau hebt; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als projectmanager binnen een gemeente in de afgelopen 10 jaar; 3) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als projectmanager met sturen op communicatie, omgevingsmanagement en de informatievoorziening met partners, inwoners en stakeholders in de afgelopen 7 jaar (duidelijk weergegeven in het cv middels referentie project(en)); 4) Je werkervaring hebt als
Opmerkingen: projectmanager met de ontwikkeling van bedrijventerreinen in de Haagse en Rijswijkse regio, in combinatie met herstructurering; 5) Je werkervaring hebt met betrekking tot het vertalen van afspraken met ontwikkelende partijen in overeenkomsten in de afgelopen 5 jaar; 6) Je werkervaring hebt met betrekking tot het begeleiden van processen van opdrachtverlening tot en met verkaveling en uitwerking in de afgelopen 5 jaar. Jouw tarief ligt tussen €80 - €100 Reageren tot: dinsdag 26-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63735Interim Raadsadviseur Communicatie
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Raadsadviseur Communicatie
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Als Raadsadviseur ben je verantwoordelijk voor het communicatiebeleid en de uitvoering hiervan, intern maar vooral ook extern. Je adviseert en ondersteunt de gemeenteraad en de daarbij behorende organen op het gebied van communicatie in de verschillende facetten. Doelstelling is dat de communicatie effectief verloopt met als resultaat een optimale interactie en betrokkenheid van de inwoners met de Gemeenteraad. Je stimuleert innovatieve en effectieve inzet van communicatiemiddelen
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van communicatie of bestuurskunde hebt; 2) Je minimaal 1 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 3 jaar als raadsadviseur of communicatieadviseur binnen een overheidsorganisatie; 3) Je werkervaring hebt in strategische advisering in een bestuurlijke omgeving; 4) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar als raadsadviseur of communicatieadviseur; 5) Je werkervaring hebt met het
Opmerkingen: uitvoeren van een communicatieplan in een politiek/bestuurlijke context; 6) Je ervaring hebt met het werken in een lokale democratie waarin de verhoudingen tussen de Raad en College, griffie en ambtelijke organisatie een rol heeft gespeeld. Jouw tarief ligt tussen €75 - €90 Je kunt reageren tot: maandag 25-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63734Interim Projectmanager Civiele Techniek
Start: 1-4-2021 Eind: 30-9-2021 Optie tot verlenging: 9 x 6 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmanager Civiele Techniek
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-4-2021 Eind: 30-9-2021 Optie tot verlenging: 9 x 6 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een projectmanager die het projectmanagement kan uitvoeren voor de aanleg van infrastructuren bij een aantal van onze projecten, meestal in samenwerking met onze senior projectmanagers. Je stuurt de voorbereidings- en realisatieprocessen, de contractvorming met externe partijen en de uitvoering aan. Specifiek gaat het om de inpassing van infrastructuur met betrekking tot een hoogwaardige vervoersverbinding en het aanleggen van snelfietspaden.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde universitaire opleiding hebt, bijvoorbeeld op het gebied van civiele techniek, planologie of bedrijfskunde; 2) Je minimaal 5 jaar relevante ervaring hebt als projectmanager in het sturen van complexe ruimtelijke infrastructurele projecten.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €82 - €110 (het tarief telt voor 30% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: dinsdag 2-2-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63724Interim Communicatie en participatie adviseur
Start: 1-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Communicatie en participatie adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het organiseren en uitvoeren van een succesvolle dorpsparticipatie per dorp (minimaal 5 bijeenkomsten, maximaal 7, nog n.t.b.) waarin de volgende zaken terugkomen: Gesprek over ‘vitale dorpen’ a.d.h.v. een bureaustudie Concretisering en doorvertaling van de peilnota Ophalen noodzakelijke input t.b.v. de vier bestaande trajecten Gesprek over nieuwe balans overheid/samenleving t.b.v. toekomstvisie (rollen/taken/vermaatschappelijking) Het in kaart brengen van alle noodzakelijke communicatie vooraf,
Profiel van de manager: Ervaring met het opstellen van of ondersteunen bij complexe visietrajecten van gemeenten of vergelijkbaar (overheid); Ervaring met eigentijdse vormen van participatie + communicatie Ervaring met het organiseren en uitvoeren van interactieve (digitale) participatie met grote groepen (50 of meer) in coronatijd
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63723Interim Regionaal Kwartiermaker Aanpak Laaggeletterdheid
Start: 1-3-2021 Eind: 1-3-2022 Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Noord-Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Regionaal Kwartiermaker Aanpak Laaggeletterdheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Eind: 1-3-2022 Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Noord-Limburg
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Je maakt een kwalitatieve en kwantitatieve regionale analyse over laaggeletterdheid; • Je gebruikt onder andere die analyses als input naar een regionaal beleidsprogramma met regionaal draagvlak voor de aanpak; • Daartoe ga je in iedere gemeente vragen en kansen ophalen, aanjagen en ontwikkelen; • Je gaat voor 1 mei 2021 een houtskoolschets voor dit regionaal programma opleveren; • Je gaat zorgdragen voor het gezamenlijk formuleren van regionale ambities
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je tenminste 3 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 10 jaar als senior kwartiermaker/projectleider en/of adviseur in een (samenwerkingsverband van publieke organisatie(s); 2) Je werkervaring hebt met de problematiek en aanpak van laaggeletterdheid en digitale vaardigheden van volwassenen; 3) Je tenminste een afgeronde HBO opleiding hebt.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €80 - €100 (het tarief telt voor 15% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: maandag 25-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63715Interim Directievoerder Civieltechnische Constructies
Start: 15-2-2021 Eind: 14-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Directievoerder Civieltechnische Constructies
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Eind: 14-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico's zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de technisch manager/contractmanager. Dit is echt een baan buiten in de bouwkeet. Met werkschoenen aan en bouwhelm op ben je continu in afstemming.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een HBO werk- en denkniveau hebt; 2) Je een erkend diploma richting Civiele Techniek hebt; 3) Je een VCA-vol hebt; 4) Je kennis en ervaring hebt met civieltechnische constructies; 5) Je ervaring hebt met UAV-gc of RAW contracten, uitgevoerd in een complexe grootstedelijke omgeving; 6) Je ervaring hebt met het verzorgen van omgevingsconditionering en BLVC aspecten van infraprojecten, bouwprojecten of gebiedsontwikkeling en coördineren van kabels en
Opmerkingen: leidingwerkzaamheden; 7) Je ervaring hebt binnen een complexe, grootstedelijke omgeving; 8) Je ervaring hebt met de VISI Systematiek en IBIS bestekadministratie. Jouw tarief ligt tussen €70 - €90 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 27-2-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63710Interim strategisch adviseur
3 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Delft | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim strategisch adviseur.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Delft
Profiel van het bedrijf: Wij zijn op zoek naar een strategisch adviseur.
Profiel van de opdracht: Als strategisch adviseur ondersteun je de directie van Delfland bij het tot stand komen van drie bestuurlijke besluitvormingsdocumenten. Je stelt de bestuurlijke reflectie bij de jaarrekening op inclusief het duiden van het effect van de Corona-maatregelen op output en outcome van de organisatie en je bent de projectleider (en schrijver van) voor de Kadernota (voorjaarsnota). Ten slotte stel je de mid-term review voor het college op.
Profiel van de manager: Minimaal HBO-diploma behaald in de richting van bestuurskunde of vergelijkbaar bij voorkeur WO; Aantoonbare werkervaring als projectleider of leidinggevende; Aantoonbare werkervaring met de bestuurlijk strategische afwegingen van een lokale overheid; Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring in een senior adviserende functie binnen het politiek-bestuurlijke werkveld bij overheden.
Opmerkingen: Neem voor de volledige opdracht omschrijving gerust contact op.
Nu reageren >>
63709Interim financieel adviseur
3/6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim financieel adviseur.
Verwachte opdrachtduur: 3/6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie in de provincie Utrecht.
Profiel van de opdracht: De interim financieel adviseur moet zowel kennis van BBV en grondexploitaties hebben. De opdracht bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de boekingen (niet uitvoerend) en anderzijds ben je aanspreekpunt voor stakeholders van binnen en buiten de organisatie.
Profiel van de manager: - Kennis van grondexploitaties must - Kennis van BBV must - Ervaring binnen de overheid must
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63703Interim Juridisch Adviseur
Start: 1-3-2021 Eind: 1-9-2021 Optie tot verlenging: 6 maanden Aantal uur per week: 32 - 36 | regio Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Juridisch Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Eind: 1-9-2021 Optie tot verlenging: 6 maanden Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/werkorganisatie gemeenten
Profiel van de opdracht: - Je houdt je bezig met juridische zaken op het gebied van bestuursrecht, waaronder bestemmingsplannen, vergunningen, toezicht en handhaving en openbare ruimte. - Je voert procedures op een breed juridisch terrein en handelt deze zelfstandig af. - Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over complexe juridische vraagstukken op het gebied van de fysieke leefomgeving. - Je bent actief betrokken bij de juridische kwaliteitsbewaking op het terrein van de fysieke leefomgeving.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt op het terrein van bestuursrecht; 2) Je minimaal een HBO rechten opleiding hebt; 3) Je actuele kennis van en ervaring hebt met: - algemene kennis van bestuursrecht (vergunningverlenings- en handhavingsprocedures) - algemene kennis van het Omgevingsrecht en Ruimtelijke ordeningsrecht - algemene kennis van de Algemene Plaatselijke verordening en Bijzondere wetten (o.a. Drank- en horecawet); 4) Je communicatief vaardig bent in
Opmerkingen: woord en schrift en je een stevige gesprekspartner bent. Jouw tarief ligt tussen €67 - €75 (het tarief telt voor 25% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 6-2-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63701Interim Directievoerder
Start: 1-3-2021 Eind: 1-3-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Directievoerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Eind: 1-3-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Directievoering UAV. • Contractbeheersing. • Rapporteert en legt verantwoording af over de uitvoering van werkzaamheden aan de teammanager. • Adviseren bij op te stellen deelopdrachten • kennis en ervaring delen in vorm van adviseren binnen de het team en de afdeling. • Signaleert kansen en risico's en zoekt in overleg met beheerders van verschillende disciplines oplossingen. • Onderhandelt met aannemers. • Organiseert bouwvergaderingen. • Stemt werkzaamheden van nutsbedrijven af.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een afgeronde MBO / HBO opleiding civiele techniek hebt; 2) Je DLP gecertificeerd bent; 3) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt als directievoerder op RAW contracten van projecten in de openbare ruimte; 4) Je ervaring hebt als Directievoerder bij een grootstedelijke gemeente; 5) Je om kan gaan met verschillende beheer en onderhoud thema's, en verschillende contractvormen. Denk hierbij naast verhardingen ook aan thema's als beheer waterelementen,
Opmerkingen: straatmeubilair, speelplaatsen. Naast RAW contracten ook OMOP contracten, beheercontracten, prestatiecontracten. Jouw tarief ligt tussen €60 - €75 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: donderdag 28-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63699Interim Financial Controller
- Project van minimaal 3 maanden; - Opdracht van 24-32 uur per week; | Friesland | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie ben ik per direct opzoek naar een Freelance/Interim Financial Controller in Friesland.
Verwachte opdrachtduur: - Project van minimaal 3 maanden; - Opdracht van 24-32 uur per week;
Plaats/regio: Friesland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie profit organisatie in Friesland. De financiële organisatie bestaat uit zo’n 6 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Als Freelance Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de periodieke rapportages, de budgettering en je ondersteunt de organisatie in het maken van de jaarrekeningen.
Profiel van de manager: - Je bent in het bezit van een bedrijfseconomische HBO-opleiding; - Recent 5 jaar werkervaring als Financial Controller; - Expert kennis van Exact is een harde eis; - Je bent een echte teamplayer; - Je hebt recent meerdere interne verbetertrajecten geleid.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63767Interim Teamcoördinator Beleid
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teamcoördinator Beleid
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Tot de taken van deze functie horen: • Aansturen en coachen van de medewerkers van het team; • Het samen met de medewerkers vertalen van opdrachten naar integrale plannen/beleidskaders; • Zorgdragen voor samenhang en kwaliteit van het beleid; • Sturen op het proces en resultaten en voeren van regie. Sparring-partner voor de medewerkers; • Organiseren van portefeuillehouder overleggen en verantwoordelijk voor de kwaliteit van de college- en raadsvoorstellen.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als teammanager/projectmanager bij een overheidsorganisatie binnen het sociaal domein; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een adviserende rol; 3) Je een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau hebt; 4) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als manager bij een gemeentelijke instelling binnen het sociaal domein in een advies rol, in de afgelopen 6 jaar; 5) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met het
Opmerkingen: vormgeven beleid binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar. Jouw tarief ligt tussen €80 - €100 Je kunt reageren tot: donderdag 21-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63803Interim Toezichthouder Brandveiligheid
Start: 1-3-2021 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 10 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Toezichthouder Brandveiligheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 10 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Toezicht houden op de brandveiligheid van gebouwen; Vastleggen van de resultaten van het toezicht; Optreden bij overtredingen en/of risico's; Bijdragen aan de verbetering van werkwijzen en werkprocessen; Bijdragen aan de informatiepositie van het team; Positief kritisch bijdragen aan de teamontwikkeling.
Profiel van de manager: MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een vakgerichte opleiding bouwkunde; In het bezit van een ABW1 certificaat. Diploma Brandpreventiedeskundige. Ervaring met toezicht en handhaving op gebied van brandveiligheid binnen een (grote) gemeente of Provincie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-2-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63702Interim Senior Inkoopadviseur
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 20 | regio Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 20
Plaats/regio: regio Flevoland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Het zelfstandig begeleiden van Europese aanbesteding voor een financiële applicatie binnen de kaders van de wet- en regelgeving van begin tot eind; • Het mede opstellen van de aanbestedingsstukken; • Het bewaken van de planning, verzamelen van de vragen van de marktpartijen, en advisering en begeleiding bij het opstellen van de nota’s van inlichtingen; • Het coördineren van het hele proces van selecteren en beoordelen van potentiële leveranciers tot en met het opstellen van contracten.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimale aanwezigheid/beschikbaarheid op twee van de volgende dagen: maandag, dinsdag en donderdag; 2) Je een afgeronde opleiding NEVI 1 of een vergelijkbare inkoopopleiding hebt; 3) Je werkervaring hebt in de afgelopen 3 jaar met het uitvoeren en leiden van de voorbereiding, uitvoering en afronding van Europese aanbestedingstrajecten van financiële applicaties; 4) Je werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar bij een (semi-) overheidsinstantie; 5) Je kennis
Opmerkingen: van en werkervaring hebt in de afgelopen 3 jaar met het zelfstandig gebruiken van het aanbestedingsplatform Negometrix. Jouw tarief ligt tussen €70 - €89 Je kunt reageren tot: donderdag 21-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63704Interim Jurist omgevingsrecht
Start: 1-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 10 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Jurist (junior) omgevingsrecht
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 10 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met de behandeling van bezwaar- en beroepschriften binnen diverse rechtsgebieden zoals de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (ruimtelijk bestuursrecht), de Algemene Plaatselijke Verordening, Wet openbaarheid van bestuur en het opstellen, toepassen van en adviseren over lokale regelgeving en beleid. Je stelt procesdossiers samen en vertegenwoordigt het college van burgemeester en wethouders, de burgemeester en de raad in procedures bij de bezwaarschriftencommissie, rechtbank
Profiel van de manager: Afgeronde Juridische Hbo-opleiding Minimaal 1 jaar ervaring opgedaan bij een overheidsorganisatie; Kennis van onder andere de Algemene wet bestuursrecht, Wabo en de Wet ruimtelijke ordening. Ervaring met de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften en je hecht veel waarde aan rechtsbescherming;
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-1-2021 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63711Interim Medewerker Bezwaar en Beroep Sociaal Domein
Start: 1-3-2021 Uren per week: Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker Bezwaar en Beroep Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Uren per week: Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het behandelen van en adviseren over bezwaar- en beroepschriften; Het opstellen van verweerschriften; Het vertegenwoordigen van de organisatie in beroepszaken; Het afhandelen van klachten.
Profiel van de manager: Juridische HBO opleiding; Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Bezwaar en Beroep binnen een gemeente; Inhoudelijke kennis van de Participatiewet is een must, kennis van de Wmo en de Jeugdwet is een pré.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-1-2021 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63713Interim Bouwkundig Inspecteur
Start: 22-2-2021 Uren per week: 16 Einde/Duur: 18 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Bouwkundig Inspecteur
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-2-2021 Uren per week: 16 Einde/Duur: 18 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het controleren en inventariseren van huizen tussen 1850 en 1945 op een bepaald type balkon waarbij stalen liggers aanwezig zijn. Ook wordt er van je verwacht dat je kunt signaleren als het balkon onveilig is, zodat er een aanschrijving kan volgen. Op basis van de door jou aangeleverde data kan een informatietraject worden opgestart.
Profiel van de manager: HBO Bouwkunde In het bezit van Rijbewijs B Minimaal 7 jaar werkervaring in het vakgebied van bouwkundige controles bij gemeenten Ervaring met het werken in Squit In de afgelopen 5 jaar opdrachten in het vakgebied van Bouwkundig toezicht bij gemeenten uitgevoerd In de afgelopen 5 jaar specifieke opdrachten voor Handhaving in combinatie met Bouw uitgevoerd
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63719Interim Business Consultant
Start: z.s.m., 36 uur per week Eind: 14-9-2021, 12 maanden maximaal 1 x 12 maanden verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Business Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m., 36 uur per week Eind: 14-9-2021, 12 maanden maximaal 1 x 12 maanden verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor een project bij onze klant op het domein van digitale toegang zijn wij op zoek naar een Business Consultant.
Profiel van de opdracht: Benodigde vaardigheden Business Consultant: • Specificeren, prioriteren, verifiëren en valideren van functionele wensen en eisen (requirements) en het vertalen hiervan naar efficiënte oplossingen • Analyseren van organisatiebehoeften en, waar relevant, voorbereiden van verbeteringen voor bestaande processen • Signaleren van risico's, knelpunten en afwijkingen en zo nodig adviseren van het management om deze te weg te nemen • Bewaken en beheren van requirements tijdens projecten
Profiel van de manager: • Kennis van stelsels • Kennis van digitalisering van dienstverlening, bij voorkeur opgedaan bij overheid dienstverleners • Ervaring met uitvoeren van business consultancy rollen in een overheid omgeving • Kennis van identificatie- en/of authenticatieprocessen • Ervaring met privaat-publieke samenwerking • Kennis van minimaal twee (bij voorkeur meer) van de volgende stelsel gerelateerde onderdelen: o Governance o Toelaten en Toezicht o Beheer o Pricing en doorbelasting/facturatie
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63720Interim Functioneel Beheer
Start: 01-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2021 met optie tot verlenging | Groningen/Thuiswerk | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel Beheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2021 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen/Thuiswerk
Profiel van het bedrijf: Vanuit de klant is er behoefte aan een functioneel beheerder. Het betreft het beheer van een nieuw op te leveren zaaksysteem die het uitvoeringsproces gaat ondersteunen. Het project werkt via de agile/scrum methodiek.
Profiel van de opdracht: Gedurende de tijd zal de focus van de activiteiten verschuiven van een sterke nadruk op een ontwikkel- en testfase naar meer reguliere beheeractiviteiten. De werkzaamheden omvatten: • Bijdrage aan de uitwerking van de functionaliteiten en te ontwikkelen applicaties en processen (functioneel) in afstemming met productowner, analist, diverse gebruikersgroepen, collega functioneel beheerders, ontwikkelaars etc.
Profiel van de manager: • HBO werk- en denkniveau (4 jaar) • Autorisatiebeheer • Geautomatiseerd testen: opleiding T-Map • Kennis van zaaksystemen • BiSL gecertificeerd Functie wensen: • Competenties: klantgericht, pragmatisch, helder communiceren en toont hier initiatief in, zelfstandig kunnen werken, maakt zich materie snel eigen en resultaatgericht
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63726Interim Assistent Projectmanager
Start: 15-2-2021 Uren per week: 12-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Detavast | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Assistent Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Uren per week: 12-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Detavast
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Wij bieden je een functie waarin je snel leert, je passie voor de stad, techniek en processen kwijt kunt en je versneld door kunt stromen in de organisatie. Help jij de infrastructurele projecten in Amsterdam tot een succes te maken, ondanks de grote complexiteit die hoort bij een project in de stad? Kun je projecten ondersteunen op alle aspecten: team, techniek, bestuur en omgeving? En ben je (civiel)technisch geschoold, communicatief en ambitieus?
Profiel van de manager: hbo of academische opleiding in relevant vakgebied. Ervaring met projectmatig en / of programmatisch werken in het fysieke domein. Minimaal een half jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 2 jaar) bij een gemeente Ervaring met werken voor non-profit organisaties binnen of voor overheden.
Opmerkingen: Graag reageren voor 15-1-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63739Interim Jeugdconsulent
Start: 1-2-2021 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Jeugdconsulent Z-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Beoordeeld aanvragen binnen het jeugddomein. Doet onderzoeken van meldingen met betrekking tot veiligheidszaken ( kindermishandeling en huiselijk geweld waar kinderen bij betrokken zijn). Heeft contacten met bijvoorbeeld inwoners, scholen, artsen, politie en andere instantie. Rapporteert de bevindingen. Doet een inschatten op veiligheid en overlegd met multidisciplinair team.
Profiel van de manager: SKJ geregistreerd (registratienummer en -datum vermelden in het cv). HBO opleiding in de richting van MWD, SPH, Pedagogiek of Toegepaste psychologie. Minimaal 2 jaar werkervaring als jeugdconsulent bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring met het voeren van gesprekken met zorgaanbieders in de afgelopen 3 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63741Interim Functioneel Beheerder Mappenstandaard
Start: 8-3-2021 Eind: 28-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | West-Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Functioneel Beheerder Mappenstandaard
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-3-2021 Eind: 28-2-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: West-Overijssel
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Als functioneel beheerder richt jij je voornamelijk op het beheer en de verbetering van applicaties. Het aantal gebruikers van een applicatie kan variëren van enkele tientallen tot meer dan 50.000 gebruikers. Aan de toepassingen worden hoge kwaliteitseisen gesteld: ze moeten vaak 24/7 beschikbaar zijn. Door de vele koppelingen met andere systemen sta je telkens voor nieuwe complexe vraagstukken.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau hebt; 2) Je in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring hebt binnen functioneel beheer of informatiemanagement; 3) Je recente (= uiterlijk in de afgelopen 2 jaar) werkervaring hebt met mappenstandaarden en active directory; 4) Je recente werkervaring hebt met het opstellen van functionele specificaties, processen en procedures; 5) Je recente werkervaring hebt met het ophalen en
Opmerkingen: evalueren van informatiebehoefte, bij voorkeur binnen grote (1000+) en complexe organisaties. Jouw tarief ligt tussen €55 - €70 (het tarief telt voor 15% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: maandag 25-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63742Interim Projectmanager
Start: 3-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 36 maanden Optie op verl.: Nee | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmanager N-B
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 36 maanden Optie op verl.: Nee
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectmanager geef je leiding aan complexe, multidisciplinaire, ruimtelijke projecten van initiatief tot en met oplevering. Jij hebt de verantwoordelijkheid over de beheersing van tijd, geld, kwaliteit, informatie, communicatie en organisatie van het project. Je overlegt met de bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever over het beoogde resultaat en de te kiezen strategie; Je maakt afspraken over de beheersbaarheid van het project samen met de opdrachtgevers, de projectgroepsleden en overige be
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring in complexe, multidisciplinaire projecten. Ervaren in het werken met besturingsprocessen, projectmanagement en projectmatig werken, ook binnen een gemeentelijke organisatie. Ervaring met woningbouwontwikkeling en kennis van vastgoedontwikkeling. Ervaring met managen (complexe) woningbouwprojecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63744Interim Projectleider Datavakmanschap
Start: 01-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 01-08-2021 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider Datavakmanschap
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 01-08-2021
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Wij zijn op zoek naar een projectleider die zich gaat richten op het ontwikkelen van de data literacy oftewel datavakmanschap binnen de organisatie. De projectleider ontwikkelt hiervoor plannen.
Profiel van de opdracht: Een van de taken betreft de ontwikkeling van een ‘data literacy plan’. Om in de toekomst op grote schaal datagedreven te werken, moet er veel gebeuren op het gebied van de ontwikkeling van kennis & vaardigheden van medewerkers in verschillende rollen (van beleidsmedewerker tot datascientist). Voor dit onderdeel identificeer de competenties ‘van de toekomst’ in relatie tot datagedreven werken (kennis, vaardigheden, gedrag, mindset).
Profiel van de manager: • WO opgeleid; • Minimaal 2 jaar ervaring als projectleider binnen het domein datagedreven werken; • Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider; • Minimaal 1 jaar ervaring op gebied van leren & ontwikkelen.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63745Interim Projectmanager Infrastructuur
Start: 1-7-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 9*6 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmanager Infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 9*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een projectmanager die het projectmanagement kan uitvoeren voor de aanleg van infrastructuren bij een aantal van onze projecten, meestal in samenwerking met onze senior projectmanagers. Je stuurt de voorbereidings- en realisatieprocessen, de contractvorming met externe partijen en de uitvoering aan. Specifiek gaat het om de inpassing van infrastructuur en het vervangen van een HOV-brug met in aansluiting de verlegging van een viaduct. We werken aan de verbetering van het openbaar verv
Profiel van de manager: WO opleiding civiele techniek, planologie of bedrijfskunde. Minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectmanager in het sturen van complexe ruimtelijke infrastructurele projecten. Een pré is werkervaring met grootschalige herstructurerings-, inrichtings- en infrastructurele projecten. Een pré is werkervaring in een gemeentelijke organisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-2-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63747Interim WOZ-taxateur
Start: 1-2-2021 Uren per week: 30-36 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim WOZ-taxateur N-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021 Uren per week: 30-36 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De focus ligt op het afhandelen van WOZ –bezwaarschriften woningen. Zowel voor de gemeente Hilversum als Wijdemeren. Het gaat hierbij alleen om het taxatie technisch advies. De uitspraak wordt door juridische medewerkers opgesteld. Daarnaast kunnen werkzaamheden inzake permanente marktanalyse en herwaardering onderdeel zijn van de taken.
Profiel van de manager: Een afgeronde WOZ-taxateur diploma; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als WOZ-Taxateur; HBO opleiding in de richting van Makelaardij/Onroerend goed; 3 jaar ervaring in de afgelopen jaar met 4WOZ (geef duidelijk aan bij welke organisaties); Kennis van Key2Belastingen; E.v. Ingeschreven in register NRVT.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63748Interim Microsoft Windows Endpoint Engineer
Start: 12-4-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Microsoft Windows Endpoint Engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-4-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • De vertaling van de technische- en solutionarchitectuur naar concrete ICT oplossingen voor de diverse lijn activiteiten en projecten binnen de LMS en volgt hierbij de invulling van de producten portfolio dit doet hij/zij op basis van een advies memo; • Het werkplek ontwerp, bouw, test en integratie richtlijnen voor projecten en bestaand beheer zoals de landelijke meldkamers (LMS) op basis van een Hosted Shared Desktop (HSD) en Hosted Virtual Desktop (HVD) alsmede de concretisering van beheer
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding hebt en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; 2) Je in de afgelopen 15 jaar minimaal 10 jaar werkervaring hebt als Senior Systeemspecialist of een vergelijkbare rol in een grote (5000+ medewerkers) en complexe omgeving. 3) Je de volgende diploma's / certificaten hebt: Azure Administrator Associate Configuring Windows Devices Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions Windows Xperf en Windows performance
Opmerkingen: performance Analyzer (bootXray); 4) Je kennis van en ervaring hebt met de volgende pakketten (>5 jaar): • Microsoft Windows 10; • Microsoft Windows Server 2016 en hoger; • Microsoft APP-V; Jouw tarief ligt tussen €72 - €85 (het tarief telt voor 10% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: zaterdag 23-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63753Interim Senior Datacenter Specialist
Start: 1-03-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2021 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Senior Datacenter Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-03-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2021
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Het datacenter wordt op dit moment en over de komende jaren omgebouwd van een Fabricpath naar een CISCO ACI Network. Dat heeft impact op honderden Applicaties, Applicatie eigenaren, Storage, Databases en verdere infrastructurele zaken.
Profiel van de opdracht: Aan dit programma werkt een ervaren team en zoeken we verdere versterking van een ervaren Senior Security Engineer met brede Multi tennant datacenter kennis en ervaring. Omdat gedurende de overgang naar ACI een Hybride omgeving bestaat zullen erg veel Firewall Rules (North-South tussen oud en nieuw) en contracten (binnen ACI) aangemaakt moeten gaan worden. Omdat we feitelijk een nieuwe datacenter binnen het bestaande Datacenter een het bouwen zijn.
Profiel van de manager: • Afgeronde MBO opleiding; • Cisco CCNP Routing en Switching; • Cisco CCDP; • Cisco BGP Certificaat; • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring binnen een multitennant datacenter; • Minimaal 5 jaar aantoonbaar ruime ervaring met met maken van Designs, NIP's, VIP's, Firewall routes en Conduits. Functie Wensen: • Kennis van : Infoblox, Bluecoat Proxy en Packetshaper, Netscaler ADC (en ADM) en Loadbalancer. • Kennis van en ervaring met CISCO ACI is een pré
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63756Interim BGT en landmeetkundig specialist
Start: 15-2-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 1-6-2021 Optie op verl.: Ja | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim BGT en landmeetkundig specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Uren per week: 20 Einde/Duur: 1-6-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Schrijven en begeleiden van de Europese uitvraag, selectie procedure, welke leidt tot een meer-jaren raamovereenkomst aangaande “Inwinning van grootschalige topografie provinciale wegen en vaarwegen alsmede deformatie metingen en incidenteel profiel- en trilmetingen”. Terugkoppeling van (deel)resultaten / producten De kandidaat geeft periodiek terugkoppeling van (deel)resultaten en producten aan de opdrachtgever en direct betrokkenen. Produkten die moeten worden opgeleverd: Opstellen PvE Med
Profiel van de manager: HBO werk/denkniveau op het gebied van deze opdracht Minimaal 2 vergelijkbare projecten geïnitieerd en uitgevoerd met aantoonbaar goed resultaat gedurende de laatste 4 jaar Kennis van en ervaring met het functioneren van openbaar bestuur en de daarmee samenhangende besluitvormingsprocessen Actuele kennis van BGT en Obsurv Bekend met wet- en regelgeving inkoop procedures
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63757Interim Mule ESB Specialist
tm 31-05-2021 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager.voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Mule ESB Specialist
Verwachte opdrachtduur: tm 31-05-2021
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als Technisch applicatie/Systeem Beheerder voer je werkzaamheden uit en bewaak je de werkvoorraad. Je werkt samen in een groot team van beheerders en bent medeverantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de klantspecifieke applicaties.
Profiel van de opdracht: Je gebruikt jouw kennis en ervaring om je collega’s te ondersteunen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je signaleert problemen en tekortkomingen en doet suggesties voor mogelijke oplossingen. Daarnaast draag je bij aan de installatie, het beheer en de monitoring van de infrastructuur en serversystemen. Je neemt deel aan projecten en werkt mee aan de ontwikkeling van standaardwerkwijzen, -processen en –procedures. Tot slot ondersteun je klanten en leveranciers bij het gebruik van de apps
Profiel van de manager: •Beheren en ontwikkelen van Mule ESB •Kennis en ervaring van Linux Servers zoals Redhat, Microsoft Windows Servers •Bekendheid met standaarden, zoals SOAP/XML, ebXML, UML, JSON/REST •Kennis en ervaring met het gebruik van ontwikkeltools, zoals Mulesoft Anypoint Studio, Eclipse en Maven •Overzicht weten te bewaren in Applicatie architectuur •Ervaring als systeembeheerder / technisch applicatiebeheerder binnen een ICT beheerorganisatie •HBO Werk en -denkniveau •Mule ESB kennis (5 jaar)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63758Interim Medewerker Terugvordering en Verhaal
Start: 3-2-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker Terugvordering en Verhaal Sociaal Domein / Participatiewet
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-2-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het maken van herzienings- en terugvorderingsbesluiten; Het treffen van betalingsregelingen inclusief het maken van draagkrachtberekeningen; Het beoordelen van kwijtscheldingsverzoeken inclusief opstellen toekenningsbeschikkingen; Het berekenen van de beslagvrije voet; Het leggen van vereenvoudigde derdenbeslag; Het doen van saldo-opgaven voor schuldsaneringsvoorstellen; Het afhandelen van bezwaarschriften tegen terugvorderingsbesluiten. Verhaal en alimentatie: Het behandelen van verhaalszaken i
Profiel van de manager: Minimaal 2 jaar ervaring als medewerker terugvordering & verhaal Participatiewet in de afgelopen 5 jaar; HBO opleiding; Minimaal 1 jaar ervaring in een gemeentelijk organisatie in de afgelopen 5 jaar; Werkervaring met de Suite4GWS.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63759Interim Medior Netwerk Security Specialist
Start: 1-3-2021, 36 uur per week Eind: 31-7-2021, | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Medior Netwerk Security Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021, 36 uur per week Eind: 31-7-2021,
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Het datacenter wordt op dit moment en over de komende jaren omgebouwd van een Fabricpath naar een CISCO ACI Network. Dat heeft impact op honderden Applicaties, Applicatie eigenaren, Storage, Databases en verdere infrastructurele zaken.
Profiel van de opdracht: Aan dit programma werkt een ervaren team en zoeken we verdere versterking van een ervaren Senior Security Engineer met brede Multi tennant datacenter kennis en ervaring. Omdat gedurende de overgang naar ACI een Hybride omgeving bestaat, moet ook beheer op het "oude" netwerk de juiste aandacht blijven houden. Taken: Aanmaken, aanpassen en verwijderen Firewall rules op CISCO ASA en Fortigate. White/Blacklisting op Bluecoat Proxy. Software upgrades uitvoeren op alle CI's.
Profiel van de manager: Functie eisen: •Afgeronde MBO opleiding •CCNP Routing en Switching •BCCPP Blue Coat Proxy Professional •Aantoonbare ervaring binnen een multitennant datacenter (5 jaar) •Aantoonbaar ruime ervaring met met maken van Designs, NIP's, VIP's, Firewall routes en Conduits (5 jaar) Functie wensen: •"Ziet werk", ook als geen directe (project) opdracht ligt, is er altijd iets te doen en daar heb je oog voor •Infoblox, F5, Netscaler ADC en Loadbalancer •Ervaring met Algosec is een Pré (1 jaar)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63761Interim Senior Planningsadviseur Infrastructuur
Start: 22-3-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior Planningsadviseur Infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-3-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het voorbereiden en begeleiden van planningssessies; Het adviseren van het projectteam waar het gaat om probalistische planningen; Je signaleert en rapporteert tijdig potentiele overschrijdingen; Je denkt proactief mee aan de verder ontwikkeling van de vakgroep plannersadviseurs; Het actueel houden van lopende planningen.
Profiel van de manager: WO opleiding civiele techniek, (technische) bedrijfskunde, planologie, bouwkunde. Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 15 jaar als planningsadviseur Minimaal 3 jaar ervaring als planningsadviseur binnen een gemeente met een omvang van >150.000 inwoners. Minimaal 2 jaar ervaring als planningsadviseur binnen infrastructurele en gebiedsontwikkeling werken.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63768Interim Operationeel Product Owner
Start: 1 februari 2021, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2021, optie tot verlenging | den haag / thuiswerk | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Operationeel Product Owner
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 februari 2021, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2021, optie tot verlenging
Plaats/regio: den haag / thuiswerk
Profiel van het bedrijf: De Operationeel Product Owner is verantwoordelijk voor het laten realiseren van de IT producten die het meeste bijdragen aan het verhogen van de Businesswaarde. Dit doet de hij/zij met behulp van de Product Backlog.
Profiel van de opdracht: Taken en Verantwoordelijkheden De taken en verantwoordelijkheden van de Operationeel Product Owner zijn als volgt: • Helder omschrijven van gewenste resultaat in Features binnen het Platformteam. (Voor het Going Concern team ligt deze verantwoordelijkheid bij IM) • Ordenen (prioriteren) van Product Backlog items zodat de Productvisie behaalt kan worden;
Profiel van de manager: • Certificering op het vakgebied van Scrum PO • Aantoonbare kennis en ervaring in de IT • Technische kennis van devolpment of operations (microsoft azure, dotnet) is een pré • Aantoonbare ervaring met het managen van Backlogs en sturen van teams hierin • Ervaring met het gebruik van Agile/ DevOps methodiek en performace mgt tooling Alleen sollicitaties met motivatie op de hierboven genoemde functie eisen (hoeveel jaar ervaring en verwijzend naar de opdrachtgever) worden in behandeling genomen.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63769Interim IV Business Expert
Start: 1-4-2021 Eind: 31-3-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim IV Business Expert t.b.v. internationale samenwerking
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-4-2021 Eind: 31-3-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Je richt je en zorgt voor een projectmatige doorontwikkeling van de informatievoorziening en -processen. • Je ben betrokken bij de realisatie van nieuwe IV-behoeften vanaf het ontstaan van de behoefte tot en met de implementatie en ingebruikname. • Je adviseert proactief belanghebbenden over de impact en haalbaarheid van de IV initiatieven. • Je adviseert prioriteitstelling binnen de portefeuille (IV-verbetering en -vernieuwing) en stemt deze af binnen de sector Advies en met portfoliomanagers
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal WO niveau hebt in de richting van bedrijfskundige informatica, bedrijfskunde, bestuurskunde of vergelijkbaar; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt binnen de ICT, informatieplanning, IV-project portfoliomanagement en/of IV-architectuur binnen een complexe multi-keten context; 3) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als adviseur informatiemanagement, binnen grote (1000+) organisaties; 4) Je minimaal
Opmerkingen: 3 jaar werkervaring hebt binnen een internationale omgeving, waarbij de kandidaat met internationale stakeholders schakelde; 5) Verdieping op eis 2: je werkervaring hebt binnen een internationale omgeving, waarbij je met internationale stakeholders schakelde; 6) Je werkervaring hebt binnen een politiek-bestuurlijke en complexe omgeving; 7) Je werkervaring hebt binnen de (semi-)overheid. Jouw tarief ligt tussen €85 - €110 (het tarief telt voor 20% mee in eindresultaat) Reageren tot: 26-1-21 16.00
Nu reageren >>
63770Interim Analist
Start: 1-2-2021, 36 uur per week Eind: 1-11-2021, 10 maanden met optie op verlenging | den haag / thuiswerk | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Analist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021, 36 uur per week Eind: 1-11-2021, 10 maanden met optie op verlenging
Plaats/regio: den haag / thuiswerk
Profiel van het bedrijf: Onze klant zoekt een op korte termijn beschikbare ervaren analist met aantoonbare ervaring op het gebied van samenwerking met een (extern) Scrumteam en bijbehorende sturing.
Profiel van de opdracht: De gezochte analist is in staat zelfstandig te opereren en weet bruggen te slaan en resultaten te bereiken. Hij/zij heeft goed gevoel over welke onderwerpen consultatie en ruggenspraak met de Product Owner het proces bevorderd. Hij/zij heeft bij voorkeur ervaring met projecten in complexe ketens met uiteenlopende belangen. De analist: • vertaalt visie en doelstellingen naar backlogitems (Epics, Features en Stories);
Profiel van de manager: • Academisch werk- en denkniveau, door middel van opleiding of een vergelijkbare combinatie van kennis en ervaring. • Aantoonbaar ruime kennis van en ervaring met (minimaal 4 jaar) business- en informatieanalyse en product owner rollen binnen een agile omgeving. • Aantoonbaar kennis en ervaring van just-in-time en just-enough principes voor het opzetten van projectdocumentatie en functionele beheerdocumentatie.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63771Interim Directievoerder Civiel
Start: 8-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Directievoerder Civiel
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Aansturen van het uitvoerend bouwproces; aansturen van in- en externen bij de uitvoering van de opgedragen werkzaamheden; Begeleiden van (bouw)vergaderingen met de betrokken partijen; Optreden als vertegenwoordiger van de opdrachtgever. Toezien op de naleving van het bestek/ contract. Daarbij verantwoordelijk voor technisch uitvoerende zaken, de financiële afwikkeling en juridische zaken; Toetsen van contracten op kwaliteit en haalbaarheid, inbrengen van uitvoeringservaring tijdens de afronding
Profiel van de manager: MBO opleiding richting Civiele Techniek; In bezit van een geldig certificaat VCA VOL; Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als Directievoerder van civieltechnische projecten; Kennis van UAV en RAW, blijkend uit een relevante opleiding;
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63777Interim Technisch Manager gebiedsprocessen
Start: 1-4-2021 Eind: 31-3-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36 | West-Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Technisch Manager gebiedsprocessen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-4-2021 Eind: 31-3-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: West-Overijssel
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Als technisch manager ga je aan het werk in 2 van de lopende gebiedsprocessen. • Aansturing van het technisch domein, waaronder de aansturing van technisch specialisten. • Aanspreekpunt m.b.t. technische/inhoudelijke kwesties voor het ingehuurde adviesbureau • Vervullen van de rol als technisch manager in het bouwteam. • De nadere technische uitwerking van het inrichtingsplan; • Het gezamenlijk met de Projectleider / Omgevingsmanager voeren van de contacten met de eigenaren en stakeholders
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde technische HBO of WO opleiding hebt; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als technisch manager in een IPM omgeving bij N2000 projecten in de periode 2015-2021; 3) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met het opstellen en uitvoeren van plannen in laagveengebieden in periode 2015 – 2021; 4) Je werkervaring hebty van en daarmee beschikt over hydrologische grondwater- en oppervlaktewatersysteemkennis; 5) Je werkervaring hebt en daarmee beschikt
Opmerkingen: over kennis van specifieke hydrologische, ecologische en landbouwkundige kenmerken van het gebied dan wel een vergelijkbaar gebied; 6) Je werkervaring hebt en daardoor in staat bent om een breed gedragen onderzoeksstrategie te begeleiden die antwoord geeft op de onderzoeksvragen die leiden tot maatregelen om de natuurdoelstellingen te realiseren; Jouw tarief ligt tussen €70 - €85 (het tarief telt voor 20% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: woensdag 16-1-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63778Interim Technisch adviseur realisatie common ground
Start: 8-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Technisch adviseur realisatie common ground
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als technisch adviseur realisatie common ground ben je de drijvende kracht achter behalen van de doelstellingen van het team op een Agile manier. Je zorgt voor een vlekkeloos scrum proces, faciliteert het teamproces en coacht de collega’s van het Realisatie team van de programma “Klantgericht samenwerken in Ketens” (KiK). Door jouw inbreng functioneert het realisatie team optimaal en wordt er uitstekend samengewerkt met als ultiem doel: zelf organiserende teams neer zetten die waarde leveren voo
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Je bent gecertificeerd Scrummaster en gecertificeerd Product Owner Aantoonbare Agile / Scrumervaring met software ontwikkelteams van Common Ground applicaties Agile / Scrumervaring binnen een gemeentelijke organisatie / de Lokale Overheid. 7 jaar ervaring (opgedaan in de afgelopen 10 jaar) met werken binnen de gemeentelijke overheid. Ervaring met structureren van DMS.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63780Interim stedenbouwkundige
Start: 8-2-2021 Uren per week: 40 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Medior Interim stedenbouwkundige
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 40 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als stedenbouwkundige werk je aan een verscheidenheid aan projecten zoals woningbouw, stadsvernieuwing, transformatie en inbreidingsplannen. We hebben veel mooie uitdagingen en interessante projecten op het gebied van stedenbouw. De werkzaamheden variëren en betreffen stedenbouwkundig ontwerp, opstellen van ruimtelijke kaders en adviseren over bouwplannen en particuliere initiatieven. We zoeken enerzijds een adviseur voor de kleinere initiatieven, die ervaring heeft met de stedenbouwkundige adv
Profiel van de manager: Minimaal 2 jaar ervaring als stedenbouwkundige binnen een gemeentelijke instelling; HBO opleiding in de richting van Stedenbouwkunde; Ontwerpvaardigheden en vaardigheden op het gebied van visualisatie en presentatie; Ervaring met beleidsadvisering over duurzaamheid en klimaatadaptatie in relatie tot stedenbouw; Ervaring met Microstation, Sketchup, Adobe Indesign en Illustrator (meerkeuze);
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63786Interim Projectleider proeftuin 24/7 contactcenter
Start: 15-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2021, met optie tot verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider proeftuin 24/7 contactcenter
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 30-06-2021, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Ons gewenste profiel: Wij zoeken een klantcontact professional die graag met de “poten in de klei” staat, maar tegelijkertijd ook overzicht kan bewaren en het grotere geheel kan overzien. Geen woorden maar daden.
Profiel van de opdracht: De opdracht: Het 24/7 contactcenter van de organisatie is in ontwikkeling. Als jonge organisatie van nog geen vijf jaar zetten we samen de schouders onder het verder professionaliseren van onze organisatie en dienstverleningsprocessen. Daarnaast zijn we bezig met de (politieke) opdracht om op onze dienstverlening en infrastructuur het “Loket buitenland” te bouwen.
Profiel van de manager: (knock-out): • Iemand die 10 jaar de dynamiek van de praktijk van een contactcenter operatie kent. Functie Wensen: • Resultaatgericht - met voorbeeld kunnen aangeven dat en hoe resultaten zijn behaald) • Organisatiesensitiviteit - met voorbeeld kunnen aangeven hoe kandidaat succesvol in een complexe omgeving, met stakeholders waarbij de belangen uiteen liepen, heeft geopereerd.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63787Interim Senior programmeur/ technisch ontwerper
Start: 10-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 24-01-2021, met optie tot verlenging | Groningen | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Senior programmeur/ technisch ontwerper
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 24-01-2021, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Meedenken als architect/senior ontwikkelaar en collega’s kunnen overtuigen van jouw visie op het IT landschap. Je probeert nieuwe oplossingen uit en helpt mee met de ontwikkeling ervan.
Profiel van de opdracht: Niet bang om te pionieren met nieuwe technieken, bekend met Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij de organisatie gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur.
Profiel van de manager: (knock-out): • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een Agile / Scrum omgeving; • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een Java EE 6/7/8 omgeving; • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring met Angular. Functie Wensen: • Relevante kennis van Jboss; • Relevante kennis van SpringBoot; • Relevante kennis van Hibernate; • Relevante kennis van SOAP, RESTful services; • Affiniteit met OPS/Beheer-werkzaamheden; • Werkervaring als lead programmeur • Werkervaring met het ondersteunen van testers
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63797Interim manager finance/control/bedrijfsvoering Covid project
4-6 maanden. zsm starten. | Den Haag | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager finance/control/bedrijfsvoering / senior beleidsmedewerker / coördinerend beleidsmedewerker ivm Covid project
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden. zsm starten.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: overheidsinstelling.
Profiel van de opdracht: planning en control, cijfers, advisering
Profiel van de manager: WO geschoold, minimaal 5 jaar ervaring binnen de overheid, kennis van overheidsfinancien, Je hebt affiniteit met bestuur, beleid en financiën en hebt oog voor de gewenste maatschappelijke, institutionele en (sociaal-) economische effecten; • Je hebt gevoel voor politieke, bestuurlijke en interculturele verhoudingen;
Opmerkingen: ik zoek voor diverse functies interim managers / medewerkers. deadline: maandagochtend 25 januari om te reageren!
Nu reageren >>
63799Interim Specialist Burgerzaken / Coördinator
Start: 1-3-2021 Eind: 31-8-2021 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 24 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Specialist Burgerzaken / Coördinator
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Eind: 31-8-2021 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Je verricht specialistische taken op basis van richtlijnen en instructies zoals vastgelegd in wetten, plaatselijke verordeningen en procesbeschrijvingen; • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en vertaalt deze naar concrete verbeterstappen en optimaliseringen; • Je bewaakt en controleert de kwaliteit van de BRP en verwerkt complexe mutaties en correcties in de BRP; • Je bent verantwoordelijk voor reguliere taken zoals de dienstverlening aan de balie;
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde HBO-opleiding in een juridische/ administratieve richting hebt; 2) Je uitgebreide kennis hebt van internationaal privaatrecht, BRP en burgerlijke stand; 3) Je een lesbevoegdheid hebt of erkend coach bent; 4) Je leidinggevende en/of organiserende vaardigheden hebt; 5) Je basiskennis hebt van Duits en/of Frans en/of Spaans; 6) Je ervaring hebt met complexe klantencontacten; 7) Je Engels op minimaal B2-niveau is; 8) Je ervaring hebt met bezwaar- en
Opmerkingen: beroepszaken. Jouw tarief ligt tussen €92 - €110 (het tarief telt voor 30% mee in het eindresultaat) Je kunt reageren tot: maandag 1-2-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63804Interim Medewerker Bouw
Start: 8-2-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker Bouw regio Utrecht
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je houdt toezicht op de uitvoering van (eenvoudige tot complexe) bouw- en sloopactiviteiten op basis van verleende omgevingsvergunningen. Via signaaltoezicht of klachten controleer je op bouw- en ruimtelijke regelgeving, waaronder illegale bouw en illegaal gebruik. Je houdt toezicht op de kwaliteit van bestaande woningen en andere bouwwerken. Je treedt op tegen overtredingen, maakt vooraankondigingen en handelt klachten af. Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van integraal en digitaal werke
Profiel van de manager: HBO opleiding Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als medewerker Bouwtoezicht; Afgeronde opleiding ABW1; Werkervaring op het gebied van controles tijdelijke huisvesting; Werkervaring op het gebied van het omgevingsrecht en in het bijzonder de WABO en Bouwbesluit;
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63806Interim Informatieadviseur
Start: 15-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Informatieadviseur domein Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar iemand met goede advies- en communicatieve vaardigheden. Iemand die denkt in mogelijkheden, partijen bindt, soepel samenwerkt, resultaatgericht werkt en in staat is om anderen te overtuigen. Verder beschik je over een goede dosis organisatiesensitiviteit en ben je in staat om zaken effectief te organiseren en plannen. Specifiek ga je het ruimtelijk domein ondersteunen. Hierbij ondersteun je medewerkers en beleidsmakers bij het optimaal inzetten van ICT oplossingen in dit dom
Profiel van de manager: HBO opleiding richting Informatievoorziening Relevante recente werkervaring binnen een gemeente / overheid Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring op het gevraagde werkterrein Specifieke vakkennis van de Omgevingswet. Kennis van de applicatie Squit / Rx Base Kennis van Smart City
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63807Interim Specialist ruimtelijke ordening
Start: 22-2-2021 Uren per week: 16 Einde/Duur: 10 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Specialist ruimtelijke ordening
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-2-2021 Uren per week: 16 Einde/Duur: 10 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je behandelt principeverzoeken voor ruimtelijke ontwikkelingen; Jij bent verantwoordelijk voor planologische procedures, met name bestemmingsplannen; Je bent het aanspreekpunt voor initiatiefnemers, inwoners, bedrijven en overheidsorganisatie; Je voert overleg met belanghebbenden en organiseert waar nodig informatiebijeenkomsten; Je denkt in mogelijkheden mee met initiatiefnemers, signaleert kansen en stimuleert initiatiefnemers dit ook op te nemen in de plannen; Je stemt de plannen af met (in z
Profiel van de manager: HBO opleiding; Werkervaring binnen de ruimtelijke ordening bij een gemeente; 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar binnen de ruimtelijke ordening; Kennis van de Wro en de Wabo; 2 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar met het begeleiding van planologische procedures en het beoordelen en toetsen van nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63808Interim Tactisch Portfoliomanager
Start: 15-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 11-02-2022, met optie tot verlenging | Groningen | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Tactisch Portfoliomanager We zijn op zoek naar een tactisch portfoliomanager voor de IV keten ICT Basisvoorzieningen.
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 11-02-2022, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: In deze rol houd je je bezig met de organisatie van de ICT Portfolio bestaand uit verschillende projecten, onderhoud en beheer op de infrastructuur binnen de ICT afdeling Infrastructuur en exploitatie (I&E).
Profiel van de opdracht: Als Tactisch Portfoliomanager van ICT Basisvoorzieningen zorg je voor afstemming van het financieel en inhoudelijke jaarplan/managementafspraak met Beleid&Strategie, CIO office en Control. Hierbij moet aansluiting gezocht worden met de vijf andere organisatie IV ketens en het portfolio van de organisatie. Inschatting van de maakbaarheid van het gehele werkpakket is een belangrijk onderdeel. Zowel in omvang als in beschikbare expertise/kennis en onderlinge samenhang.
Profiel van de manager: • Ervaring met het managen van verschillende projecten, budgetstromen en capaciteitsmanagement over meerdere teams • Opleiding richting op kennis aantoonbaar • ICT infrastructuur project/ programma leiding (5 jaar) • Werkzaam in Agile omgeving (3 jaar) • Organisatie en werkwijzen wijzigingen met draagvlak creëren doorvoeren (5 jaar) Wensen: • HBO werk- en denkniveau; • Sterk analytisch en groot leervermogen; • Proactieve houding om het proces ICT portfoliomanagement verder in te richten;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63815Interim jurist omgevingsrecht
10 maanden, gemiddeld 24 uur per week. | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, medior Interim jurist omgevingsrecht
Verwachte opdrachtduur: 10 maanden, gemiddeld 24 uur per week.
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Voor deze zijn wij op zoek naar een medio jurist omgevingsrecht
Profiel van de opdracht: - Behandelen bezwaar- en beroepschriften binnen diverse rechtsgebieden zoals de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (ruimtelijk bestuursrecht), de Algemene Plaatselijke Verordening, Wet openbaarheid van bestuur - Toepassen van en adviseren over lokale regelgeving en beleid. - Samenstellen van procesdossiers - Vertegenwoordigen van het college van burgemeester en wethouders - Adviseren van collega’s en het college van burgemeester en wethouders over vraagstukken m.b.t het omgevingsrecht.
Profiel van de manager: - Je hebt een voltooide opleiding rechten op minimaal HBO-niveau; - Starten op 1 februari 2021 (of eerder); - Je hebt gedegen kennis van onder andere de Algemene wet bestuursrecht, Wabo en de Wet ruimtelijke ordening; - Je hebt minimaal 1 jaar ervaring opgedaan bij een overheidsorganisatie; - Je beschikt over aantoonbare ervaring met de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften en je hecht veel waarde aan rechtsbescherming.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
63817Interim Strategisch Projectmanager
Start: 8-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Strategisch Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Met deze opdracht: Geeft je leiding aan het gemeentelijke team en zorg je voor goede verbinding binnen het gemeentelijk team en afstemming met de betrokken organisatieonderdelen binnen de gemeente. Bewaak je in goede samenwerking met de Strategische projectmanager de belangen van de gemeente Utrecht binnen de context van het plan Merwede en de daarbij horende afspraken. Ben je verantwoordelijk voor rapportages en ambtelijke en bestuurlijke stukken voor de gebiedsontwi
Profiel van de manager: WO opleiding. Zeer ruime ervaring met grote binnenstedelijke vastgoed- en gebiedsontwikkelingen; Aantoonbare leidinggevende ervaring binnen omvangrijke opgaves; Ervaring binnen het gemeente domein
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63819Interim Privacy functionaris
Start: 1-3-2021 Uren per week: 30-34 Einde/Duur: 16-7-2021 Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Privacy functionaris
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-3-2021 Uren per week: 30-34 Einde/Duur: 16-7-2021 Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Adviseren over privacy, technologie en beveiliging omtrent de gegevensverwerking. Uitvoeren van DPIA’s. Registratie, verwerking en melden bij de AP van datalekken. Gevraagd en ongevraagd adviseren bij activiteiten binnen de gemeente op het gebied van de organisatorische en technische verwerking van persoonsgegevens. Het geven van voorlichting en het coördineren en uitvoeren van trainingen binnen de gemeente over privacy gerelateerde onderwerpen . Aanspreekpunt voor burgers en medewerkers over pr
Profiel van de manager: WO opleiding Minimaal 1 jaar werkervaring als Adviseur op het gebied van privacy in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 1 jaar werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare kennis van privacyregelgeving opgedaan door een opleiding / cursus in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63822Interim WFM Specialist
Start: z.s.m. Eind: 18-4-2021 Optie tot verlenging: 6 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim WFM Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 18-4-2021 Optie tot verlenging: 6 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Het beschrijven van en het leveren van een bijdrage aan het implementeren van de volgende WFM-processen o Forecasting o Capaciteitsmanagement • Het vastleggen en beschrijven van de volgende WFM processen o Roostering o Traffic management • Verantwoordelijk voor het opzetten van het roosterproces conform de WFM aanpak van dienstverlening • Verantwoordelijk voor de implementatie van het WFM-pakket en tegelijkertijd deze kennis overdragen en borgen binnen het team van planners / Trafficers
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een HBO werk- en denkniveau hebt; 2) Je minimaal ervaring hebt met implementatie en/of migratie naar een Verint WFO 3) Je kennis van en ervaring hebt met Verint; 4) Je ervaring hebt met forecasting en capaciteit management (minimaal 5 jaar); 5) Je ervaring hebt met implementatie van WFM proces en Verint WFO; 6) Je ervaring hebt met begeleiding en coaching van WFM medewerkers planning en Traffic; 7) Je ervaring hebt met grote non profit organisaties
Opmerkingen: (rijks)Overheid. Jouw tarief ligt tussen €70 - €85 Je kunt reageren tot: maandag 1-2-2021 16.00 uur
Nu reageren >>
63831Interim Functioneel Beheerder
Start: 01-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2022, met optie tot verlenging | Groningen | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel Beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2022, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Vanuit de klant te Groningen is binnen de afdeling SPA-beheer behoefte aan een functioneel beheerder. Het betreft het beheer van diverse applicaties. De werkzaamheden omvatten:
Profiel van de opdracht: • Bijdrage aan de uitwerking van de functionaliteiten en te ontwikkelen applicaties en processen (functioneel) in afstemming met productowner, analist, diverse gebruikersgroepen, collega functioneel beheerders, ontwikkelaars etc. • Opstellen van een testplan en testgevallen en het uitvoeren en coördineren van testwerkzaamheden (FAT/GAT) • Opstellen en actualiseren van documentatie, gebruikershandleidingen, beheerhandleidingen etc. • Pro-actief contact onderhouden met de eindgebruikers
Profiel van de manager: (knock-out): • HBO werk- en denk niveau (4 jaar) • Opleiding: SQL, T-Map, VSB, PDF maker en basis kennis BISL. • Autorisatiebeheer en testen Functie Wensen: • Voldoende technische kennis van applicaties van technologie, infra(koppelingen met andere omgevingen) etc. • SQL kennis is een Pré • Kennis van datamodellen, soort datamodellen, kunnen lezen, en toepassen. • Actief deelnemen in project teams, de rol pakken waarvoor staat. • Kennis van Agile aanpak en kunnen toepassen.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63833Interim Senior SAP Ontwikkelaar
Start: 1-2-2021, 36 uur per week Eind: 31-7-2021, met optie op verlenging van 2 x 6 maanden | den haag / thuiswerk | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Senior SAP Ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2021, 36 uur per week Eind: 31-7-2021, met optie op verlenging van 2 x 6 maanden
Plaats/regio: den haag / thuiswerk
Profiel van het bedrijf: De opdracht bestaat uit software ontwikkeling ten behoeve van onze opdrachtgever en het realiseren van aanpassingen in ons SAP Portaal en onze SAP-HR ECC-backend i.v.m. gewijzigde wet- en regelgeving.
Profiel van de opdracht: Je komt te werken in een zelfsturend Scrumteam met ontwikkelaars en testconsultants. Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een ervaren SAP developer. Alle reguliere taken van developer in een Scrum team zijn op jouw rol van toepassing, waaronder het bijdragen aan events zoals Refinement, Daily Stand-up, Sprint Review end Retrospective.
Profiel van de manager: • Kandidaat beschikt over een WO werk- en denkniveau. • Kandidaat is aantoonbaar communicatief vaardig (schriftelijk & mondeling) in Nederlandse taal. Functie wensen: • Ervaring met SAP ABAP in een vergelijkbare SAP HR Portaal omgeving. • Ervaring met SAPUI5. • Ervaring met SAP WFM. • Kennis van en ervaring met SAP-CRM en/of SAP-BW. Aanbiedingen van kandidaten worden beoordeeld op zowel eisen als wensen.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63836Interim Projectmanager
Startdatum: ZSM, 36 uur per week Einddatum: 1-7-2021, met optie op verlenging | Utrecht | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: ZSM, 36 uur per week Einddatum: 1-7-2021, met optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Doel van de projectmanager is om in samenwerking met de portefeuillehouder uit de directie, en afdeling op dit thema te komen tot een invulling van de doelstelling en gewenste invulling van de processen te komen.
Profiel van de manager: • Gezocht wordt naar een kandidaat met aantoonbare, ruime ervaring in het verbeteren van (massale) dienstverleningsprocessen vanuit burgerperspectief met een financiële oriëntatie. • De kandidaat beschikt over uitstekende projectmanagement kwaliteiten en ervaring op dit gebied. • De kandidaat heeft zelf ook een duidelijke visie op dit vlak, gevoed vanuit eerdere relevante ervaring op deze thema’s op strategisch niveau binnen idealiter een grote uitvoeringsorganisatie.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63842Interim Adviseur WBSO
Start: 15-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 15-08-2021 met optie tot verlenging | Zwolle /Thuiswerken | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Adviseur WBSO
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-02-2021, 36 uur per week Einddatum: 15-08-2021 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Zwolle /Thuiswerken
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je zorgt ervoor dat R&D bij Nederlandse ondernemingen wordt gesteund. Dit doe je door te adviseren over de honorering van projectvoorstellen van ondernemers in de sectoren High Tech Systems en ICT. Daarvoor heb je regelmatig contact met ondernemers, intermediairs en adviseurs.
Profiel van de manager: • Minimaal HBO werk-denkniveau • Kennis van Programmeren • Kennis van Softwareontwerp • Ontwikkelervaring binnen de ICT-sector • Ervaring met Agile werkwijzen (zoals Lean, Scrum of Kanban) Functie wensen: • Ca. 2 jaar ervaring met softwareontwikkeling • Kennis van Research & Development trajecten • Brede en diepgaande belangstelling voor technologische ontwikkelingen bij ondernemingen
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
63845Interim Projectleider/regievoerder reorganisatie
Startdatum 15-2-2021, einddatum 15-2-2022, optie tot verlenging, 28-36 uur per week | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Interim Projectleider/regievoerder reorganisatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-2-2021, einddatum 15-2-2022, optie tot verlenging, 28-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider voor een omvangrijke reorganisatie binnen het informatiedomein.
Profiel van de opdracht: O.a. Regie- en penvoering op personeel deel van organisatieplan, hoofdstructuur en fijnstructuur. Je bent gespreks- en sparringpartner van de verantwoordelijk kwartiermakers/directeuren. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Begeleiden advies- en besluitvormingstraject richting bestuurders en OR. Opstellen detailprojectplan voor de voorbereiding en uitvoering van het selectie- en plaatsingsproces, inclusief regie op uitvoering. Begeleiden plaatsingsproces (inclusief bezwaar en beroep).
Profiel van de manager: WO opgeleid. >5 jaar ervaring met complexe reorganisatietrajecten met grote personele consequenties. >3 vergelijkbare trajecten uitgevoerd binnen overheidsorganisaties. Ruime ervaring met het opstellen van het personele deel van inrichtingsplannen en begeleiden was/wordt trajecten. Kennis/ervaring met de rechtspositionele aspecten van reorganisatietrajecten. Ervaring met opstellen adviesaanvragen. Ervaring binnen een G4 gemeente. Ervaring binnen het informatiedomein en digitale transformaties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 januari 2021.
Nu reageren >>
63843Interim Junior communicatieadviseur
Start: 8-2-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Junior communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je adviseert interne klanten op niet complexe trajecten of projecten en voert deze vervolgens uit. Je werkt informatie- en communicatiemiddelen uit, zowel online als offline. Je schrijft en redigeert teksten voor intern en extern gebruik. Je initieert en onderhoudt contacten met opdrachtgevers en/of andere partners. Je houdt de ontwikkelingen binnen het vakgebied bij en deelt kennis met de collega’s. Daarnaast draai je mee in de taakorganisatie Communicatie ten tijde van een crisis of ramp.
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van communicatie; Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar met communicatie- en/of participatietrajecten; Ervaring met het organiseren en begeleiden van communicatie- en participatietrajecten (voor inwoners of bijzondere doelgroepen); Ervaring met het adviseren op het gebied van communicatie in de afgelopen 2 jaar; Ervaring met het schrijven van teksten voor diverse (off- en online) kanalen en middelen in de afgelopen 2 jaar; 1 jaar ervaring in de afgelopen 2
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63844Interim Coördinator financieel beheer
Startdatum 8-2-2021, einddatum 1-7-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Nijmegen | lees verder | reageren
 
Interim Coördinator financieel beheer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 8-2-2021, einddatum 1-7-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Nijmegen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men is op zoek naar een tijdelijke coördinator financieel beheer als het inhoudelijke aanspreekpunt voor het cluster financieel beheer binnen team financiën.
Profiel van de opdracht: Je bent het inhoudelijke aanspreekpunt voor het cluster financieel beheer binnen team financiën. Onder dit cluster vallen treasury, functioneel applicatiebeheer, ondersteuning planning en control cyclus zoals beheer activa en reserves en voorzieningen. Je springt bij op veel financiële disciplines en bent in staat om werkzaamheden te plannen en collega’s te motiveren.
Profiel van de manager: Minimaal een relevante HBO-opleiding. Minimaal 5 tot 8 jaar ervaring op financiële projecten binnen gemeentelijke organisaties. Kennis van BBV vereist, evenals ervaring met Key 2 Financiën en Lias.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 januari 2021.
Nu reageren >>
63846Interim Senior IT unitmanager SAP
Startdatum 15-2-2021, einddatum 15-2-2022, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 36 uur per week | Regio Apeldoorn | lees verder | reageren
 
interim Senior IT unitmanager met inhoudelijke SAP kennis
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-2-2021, einddatum 15-2-2022, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Apeldoorn
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een senior IT unitmanager met strategisch/tactisch inhoudelijke kennis van SAP, verantwoordelijk voor de operationele dienstverlening van de unit.
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor het behalen van de geformuleerde doelstellingen Je stelt hiervoor een meerjarig unitplan op die gericht is op diensten, kosten, kwaliteitsnormen, prestatie-indicatoren en randvoorwaarden. Jij zorgt voor afstemming en integratie met de andere IT units en werkt hiervoor samen met jouw collega’s. Je geeft leiding aan een team van IT medewerkers en bent mede verantwoordelijk voor het beleid van de Directie IT.
Profiel van de manager: WO- of HBO-diploma. Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in aansturing van een unit verantwoordelijk voor SAP. Kennis van SAP (ECC-FICO, ECC-SD, ECC-SRM, CRM, HCM, PO, SolutionManager) op strategisch en tactisch niveau is noodzakelijk. Kennis van verschillende ERP pakketten en de trends in de markt. Ervaring in een omgeving van minimaal 2 jaar met Agile portfoliomanagement, DevOps teams.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 januari 2021.
Nu reageren >>
63849Interim Communicatieadviseur
Start: 8-2-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je adviseert opdrachtgever Omgevingsvisie gevraagd en ongevraagd over de communicatie- en participatieaanpak. Je ontwikkelt communicatie- en participatiestrategieën, schrijft plannen en vertaalt deze in concrete activiteiten. Je hebt de regie op de uitvoering en pakt deze (deels) zelf op. Je hebt oog voor actuele, relevante ontwikkelingen en adviseert daarover. Je houdt de ontwikkelingen in de gaten binnen het vakgebied en in het bijzonder voor de omgevingsvisie en deelt kennis met de collega’s.
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van communicatie; Ervaring in de afgelopen 3 jaar als strategisch adviseur voor de omgevingsvisie. Ervaring met het organiseren en begeleiden van communicatie- en participatietrajecten (voor inwoners of bijzondere doelgroepen); Ervaring met het strategisch adviseren op het gebied van communicatie in de afgelopen 2 jaar Ervaring met het schrijven van teksten voor diverse (off- en online) kanalen en middelen in de afgelopen 2 jaar; 1 jaar ervaring in de afgelopen 2 jaa
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63850Interim (Jeugd)hulpverlener
Start: 8-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 9 maanden Optie op verl.: Ja 3*6 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim (Jeugd)hulpverlener binnen het sociaal domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 9 maanden Optie op verl.: Ja 3*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je inventariseert en verheldert de problematiek van de inwoner/gezin door gesprekken. Je stelt een plan op samen met het gezin. Je zet de hulpverlening in bij het gezin/individu/ echtpaar. Je werkt zelf aan de jouw gemaakte doelen binnen de hulpvraag waar je mee aan de slag gaat. Je bent onderdeel van het netwerk (kernteam) van professionals uit het werkveld om complexe casussen te bespreken en toe te zien op integrale samenwerking rondom een huishouden. Je zorgt voor goede samenwerking met part
Profiel van de manager: HBO opleiding Je beschikt over een SKJ-registratie aantoonbaar gemaakt in het cv middels registratienummer en datum; 2 jaar ervaring als jeugdhulpverlener binnen het sociaal domein bij een gemeentelijke instelling, in de afgelopen 6 jaar; 3 jaar ervaring als Jeugdhulpverlener of medewerker Sociaal Team in de afgelopen 6 jaar; Kennis met Suite4SD; Ervaring met complexe casuïstiek (drang/dwang); Ervaring met geweld en afhankelijkheid;
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2021 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63853Interim Projectleider Civiel
Start: 8-2-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Amterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider Civiel
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Amterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Zorgt voor de afstemming binnen de gemeentelijke diensten zoals het Ingenieursbureau en Stadswerken en onderhoudt intensief contact met betrokken partijen, • zorgt samen met collega's voor de voortgang van civiel technische projecten zoals renovatie van monumentale bruggen, wegen en paden; Signaleert tijdig aandachts- en knelpunten, denkt mee en adviseert over het beperken van risico's en benutten van kansen; • is medeverantwoordelijk voor de coördinatie en bewaking van de financiering en de beg
Profiel van de manager: hbo diploma, relevant voor de opdracht. Kennis van: wegverharding en kunstwerken en/of groen- en natuurontwikkeling; relevante wet- en regelgeving; aanbestedingsprocedures en contractvorming; Ervaring met het werken in een natuur- en recreatiegebied en heeft hierbij kennis opgedaan van beheer en onderhoud in een natuur-en recreatiegebied.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63855Interim Gedragswetenschapper
Start: 8-2-2021 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 9 maanden Optie op verl.: Ja 3*6 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Gedragswetenschapper
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 9 maanden Optie op verl.: Ja 3*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De gedragswetenschapper treedt adviserend en coachend op richting (ambulant) jeugd en gezinswerkers. De werkzaamheden kenmerken zich door inhoudelijke verantwoordelijkheid vanuit zelfstandig en professioneel handelen. Het nemen van kernbeslissingen en het opstellen van plannen van aanpak gebeurt te allen tijde in overleg met betrokkenen, waarbij de Gedragswetenschapper vanuit zijn/haar expertise aanwezig is en adviserend en ondersteunend optreedt. Daarnaast doet de gedragswetenschapper aan indiv
Profiel van de manager: BIG geregistreerd of een afgeronde beroepsopleiding tot orthopedagoog-generalist met SKJ registratie Ervaring met diagnosticeren en aantoonbaar bevoegd om te mogen diagnosticeren; Minimaal 2 jaar ervaring als gedragswetenschapper; Minimaal 2 jaar behandelervaring van met casussen die te maken hebben met geweld; Minimaal 2 jaar behandelervaring met het werken met gezinnen;
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63856Interim WABO-coördinator
Start: 8-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim WABO-coördinator Gelderland
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-2-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het beoordelen van aanvragen voor een omgevingsvergunning op volledigheid en juistheid; Het verzamelen van adviezen (zowel intern als extern) om te komen tot een beslissing op de aanvragen; Het bewaken van de termijnen van de lopende aanvragen; Het beantwoorden van inhoudelijke vragen van de aanvragers.
Profiel van de manager: Minimaal 2 jaar ervaring bij een overheidsinstantie als WABO-coördinator/bouwplantoetser; Minimaal 2 jaar ervaring met het toetsen van aanvragen omgevingsvergunningen aan het bouwbesluit; Minimaal 2 jaar ervaring met het beoordelen en afhandelen van sloopmeldingen; Aantoonbare kennis d.m.v. een certificaat of getuigschrift van het “Bouwbesluit”.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2021 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
63857Interim Kwartiermaker Contractmanagement
Startdatum 26-2-2021, einddatum 26-8-2021, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Kwartiermaker Contractmanagement
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 26-2-2021, einddatum 26-8-2021, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie, op zoek naar een kwartiermaker contractmanagement die de (centrale) inrichting van contractmanagement ter hand neemt.
Profiel van de opdracht: O.a. Je geeft vorm en inhoud aan het centraal contractmanagement. naar financiële- en rechtmatigheidsrisico’s. Je brengt samenhang en synergie tussen processen en afdelingen in beeld. Je zorgt voor betrokkenheid van alle stakeholders. Je richt een effectieve en volledige monitoring van de contracten in en sluit hierbij aan op het financiële en juridische interne controleproces. e ontwikkelt en bouwt aan het vakgebied van contractmanagement binnen de organisatie.
Profiel van de manager: WO- of HBO-opleiding. NEVI-1 en NEVI-2 of post HBO Registeropleiding Contractmanagement. Minimaal 5 jaar ervaring met advisering- en uitvoering van (centraal) contractmanagement binnen een (semi-) overheidsorganisatie. Minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten van centraal contractmanagement binnen een (semi-) overheidsorganisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 januari 2021.
Nu reageren >>
63858Interim Privacy functionaris
Startdatum 1-3-2021, einddatum 16-7-2021, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 30-34 uur per week | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Interim Privacy functionaris gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-3-2021, einddatum 16-7-2021, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 30-34 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen het team Juridische Zaken zoekt men een jurist met als specialisme privacy, tevens de gemeentelijke privacyfunctionaris.
Profiel van de opdracht: Adviseren over privacy, technologie en beveiliging omtrent de gegevensverwerking. Uitvoeren van DPIA’s. Registratie, verwerking en melden bij de AP van datalekken. Gevraagd en ongevraagd adviseren bij activiteiten op het gebied van de organisatorische en technische verwerking van persoonsgegevens. Geven van voorlichting en het coördineren en uitvoeren van trainingen over privacy gerelateerde onderwerpen. Aanspreekpunt voor burgers en medewerkers over privacy vraagstukken, klachten en incidenten.
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op WO bachelor niveau. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van privacy in de afgelopen 5 jaar. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare kennis van privacyregelgeving opgedaan door een opleiding en/of cursus in de afgelopen 5 jaar. Competenties: analytisch, nauwkeurig en verantwoordelijk.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 januari 2021.
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)