button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

54296Interim Business/System Analyst Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. Optie voor permanente aanstelling | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Looking for an Interim Business/System Analyst Start date: ASAP
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. Optie voor permanente aanstelling
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Automotive
Profiel van de opdracht: - Capacity and experience in defining and restructuring processes - Experience on how to deal/adapt to internal programs and systems - Affinity with homologation processes and implications in the invoicing flows (automotive experience big plus) Analytical skills with the capacity to disrupt current processes and propose better ones, optimizing the way systems can communicate among each other
Profiel van de manager: homologation processes WLTP Oude IT processen hans on communicatief en in staat draagvlak t creeeren onder stakeholders
Opmerkingen:
54295Interim SAP Business Analist (SD-MM) Details Inzien/reageren
6 maanden - Full time. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim SAP Business Analist (SD-MM)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden - Full time.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale omgeving
Profiel van de opdracht: Je hebt kennis van Sales & Distribution (SD)/Material Management (MM) en je bent in het Business Support team verantwoordelijk voor het leveren van functionele projectondersteuning en expertise op het gebied van logistieke ICT/SAP processen.
Profiel van de manager: - >7 jaar ervaring in vergelijkbare rol - Ervaring in Internationale omgeving - Requirements ophalen! - SAP Specialist - Goede vertaling naar het project team
Opmerkingen:
54290Interim RA Details Inzien/reageren
Minimaal zes maanden | Delft
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim RA, die per direct of op korte termijn beschikbaar is
Verwachte opdrachtduur: Minimaal zes maanden
Plaats/regio: Delft
Profiel van het bedrijf: Non profit
Profiel van de opdracht: Begeleiden jaarrekeningtraject
Profiel van de manager: Register Accountant met minimaal zes jaar werkervaring
Opmerkingen: Technisch sterk
54303Interim Officemanager Details Inzien/reageren
Startdatum 30-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 6 maanden, 32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Officemanager (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 30-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor een programma binnen de cluster Ruimte en Economie zoekt men een ervaren officemanager.
Profiel van de opdracht: Strak opzetten van de organisatie van office management binnen een paar maanden en de overdracht aan het einde van de periode. Het inplannen en organiseren van bestuurlijke overleggen. Directe ondersteuning en assistentie van de programmamanager. Eventuele aanvullende Personeel & Organisatie taken. Voorbereiden van management overleggen, notuleren en uitzetten van actiepunten.
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk- en denkniveau. 5-10 jaar ervaring in complexe ondersteunende functies bij een of meerdere overheidsorganisaties. Ervaring met inplannen en organiseren van bestuurlijk overleggen. Kennis van en ervaring met iBabs en kan anderen hierin instrueren. Ervaring met het werken in een gemeentelijke organisatie. Kunnen werken met het systeem Decos. Ervaring in kort en bondig notuleren.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 29 augustus 2019.
54302Interim Programmamanager datagedreven sturing Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, einddatum 29-2-2020, opties tot verlenging 3 x 2 maanden, 24 uur per week | Regio Twente
 
Hier reageert u op: Interim Programmamanager datagedreven sturing
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 29-2-2020, opties tot verlenging 3 x 2 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Twente
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, die investeert in datagedreven sturing. Hiervoor zoekt men een programmamanager.
Profiel van de opdracht: De visie op datagedreven sturing en detaillering van de projecten is inmiddels vastgelegd. In vervolg hierop zijn de taken van de programmamanager: opzetten van projecten (zowel experimentele als opvolgende), data-organisatie, datamanagement, innovatiedatalab, datavaardig maken organisatie, ethische aspecten.
Profiel van de manager: Ervaring met het leiden van de ontwikkeling en implementatie van innovatieve voorzieningen op het gebied van datagedreven sturing binnen het publieke domein. Minimaal 2 jaar relevante ervaring als programmamanager in de afgelopen 8 jaren. Visie op en inhoudelijke kennis van datagedreven sturing. Ervaring met Prince2 en Agile/Scrum.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 september 2019.
54301Interim Projectmanager Gebiedsontwikkeling Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, einddatum 1-10-2022, duur 3 jaar, 16-24 uur per week | Regio Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Projectmanager Gebiedsontwikkeling (duur 3 jaar)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 1-10-2022, duur 3 jaar, 16-24 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De afdeling Programma’s en Projecten, opdrachtnemer van complexe projecten, processen en programma’s uit het sociale en het ruimtelijke domein, zoekt een projectmanager voor de duur van 3 jaar.
Profiel van de opdracht: Je geeft op een professionele en creatieve manier sturing aan de (her)ontwikkeling van diverse locaties. Naast verantwoording van de middelen en resultaten, stuur je ook de interne organisatie aan, voer je de onderhandelingen met de marktpartijen en breng je spelers met diverse belangen bij elkaar. Je adviseert de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever en regisseert het bestuurlijke besluitvormingsproces. Je opereert zelfstandig en rapporteert aan de gebiedsmanager.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde relevante academische opleiding Bouwkunde, Civiele techniek of vergelijkbaar. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen tien (10) jaar als Projectmanager met verantwoordelijkheid voor binnenstedelijke gebiedsontwikkelingsprojecten. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen tien (10) jaar binnen de overheid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 augustus 2019.
54285(integraal) interim manager (teamontwikkeling) Details Inzien/reageren
Startdatum 1-9-2019, einddatum 1-9-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Eindhoven
 
Hier reageert u op: Ervaren (integraal) interim manager (teamontwikkeling)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-9-2019, einddatum 1-9-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie, in transitie naar een nieuw organisatiemodel met meer zelforganisatie voor medewerkers en leidinggevenden in een faciliterende, coachende en stimulerende rol.
Profiel van de opdracht: Samen met de directeur en vier andere managers stuur je toegewezen teams aan. Je ondersteunt en faciliteert in de volgende stap van teamontwikkeling. Je bouwt mee aan een methodiek van projectmatig werken en de implementatie daarvan. Je draagt bij aan verdere organisatieontwikkeling in de rol als verandermanager.
Profiel van de manager: Je beschikt over een opleiding op WO niveau. Minimaal 15 jaar aantoonbare relevante ervaring als integraal manager. Ervaring als integraal manager bij een omgevingsdienst is een harde eis. Ervaring met het werken in zelforganiserende teams. Ervaring met faciliteren en bouwen van workshops. Ervaring met trainingen in projectmatig werken. Ervaring in verandertrajecten en organisatieontwikkeling.
Opmerkingen: en je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 29 augustus 2019.
54265Interim Teamleider Productie Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Enschede
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teamleider Productie i.v.m. tijdelijk capaciteitsprobleem.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Enschede
Profiel van het bedrijf: organisatie binnen de voedingsmiddelenindustrie
Profiel van de opdracht: Als Teamleider productie ben jij verantwoordelijk voor het proces van jouw afdeling en neem je jouw team hierin mee. Dit team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers (Machine Operators, Medewerkers Voorbereiding, Productiemedewerkers en medewerkers van de afdeling inpak). Met jouw kwaliteiten, coach en ontwikkel je het team waarbij je de optimale combinatie vindt tussen kwaliteit en productiviteit en creëer je rust in het werkproces.
Profiel van de manager: Ervaring als Teamleider Productie (bijvoorkeur binnen de Food), HACCP kennis
Opmerkingen:
54288Interim Teammanager Werkgevers Service Punt (WSP) Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 6 maanden, 36 uur per week | Groot Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Teammanager Werkgevers Service Punt (WSP)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Groot Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het Werkgevers Service Punt (WSP) zoekt men een ervaren teammanager, die integraal leiding geeft aan jobhunters, accountmanagers en adviseurs.
Profiel van de opdracht: Het WSP is een samenwerkingsverband in de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam, gevormd door de regiogemeenten, bedrijven voor de sociale werkvoorziening en het UWV WERKbedrijf. Integraal management van het team en functioneel aansturen enkele UWV-medewerkers. Vertalen beleid naar output eigen team. Adviseren en ondersteunen hoger lijnmanagement. UItvoeren besluiten hoger management.
Profiel van de manager: WO/HBO werk- en denkniveau. Minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring met het aansturen van een team van circa 15-20 medewerkers, in een uitvoerende organisatie. Minimaal 1 jaar aantoonbare commerciële werkervaring. Minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in een gemeentelijke omgeving of bij het UWV. Kennis van werving en selectie rondom bemiddeling. Ervaring met werkgevers benadering (acquisitie van banen).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 29 augustus 2019.
54287Interim Projectleider/facilitator Jeugdgezondheidszorg Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 1 jaar, optie tot verlenging, 16 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider/facilitator Jeugdgezondheidszorg
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 1 jaar, optie tot verlenging, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke gezondheidsorganisatie. Voor de uitvoering van een tweetal opdrachten zoekt met een ervaren projectleider/facilitator.
Profiel van de opdracht: Eerste opdracht betreft het ontwikkelen en implementeren taakdifferentiatie van jeugdartsen naar jeugdverpleegkundigen (doelgroep 0-4). Tweede opdracht betreft het ontwikkelen en faciliteren van \'ontwikkelingsstimulering\' jonge kinderen 0-2 jarigen. Waaronder het uitwerken van video hometraining door logopedisten en jeugdverpleegkundigen en het versterken van de contacten tussen de spelinloop en jeugdgezondheidszorg.
Profiel van de manager: Afgeronde WO/HBO opleiding. Certificering op het gebied van verandermanagement en/of coaching. Ruime projectervaring (minimaal 3 complexe projecten in de afgelopen 5 jaar). Zeer recente ervaring met (onderdelen) van het basispakket Jeugdgezondheidszorg. Ervaring met implementeren van (onderdelen van)het Landelijk Professioneel Kader. Ervaring met de bedrijfsprocessen binnen Jeugdgezondheidszorg. Ervaring met begeleiden van verandertrajecten. Bekend met Kidos (digitaal dossier JGZ).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 augustus 2019.
54283Interim Projectleider Inkoop WMO Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum n.t.b., optie tot verlenging tot totaal 2 jaar, 24-32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Strategisch Interim Projectleider Inkoop WMO
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum n.t.b., optie tot verlenging tot totaal 2 jaar, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen het Sociaal Domein zoekt men voor de inkoop in het kader van de WMO zoekt een strategisch projectleider.
Profiel van de opdracht: Leiden van inkoopprojecten WMO, sturen op resultaat. Opstellen projectplan, planning, organiseren uitvoering en overlegstructuren, monitoren voortgang. Vertalen beleidsbepaling in gedegen inkoopproces richting leveranciers. Ondersteunen budgethouders met inkoopexpertise en -analyses. Opzetten en voeren van onderhandelingen met leverende partijen.
Profiel van de manager: Minimaal HBO, bij voorkeur achtergrond in gezondheidswetenschappen. Ervaring met projectmanagement en advies van inkooptrajecten en professionaliseren daarvan bij verschillende gemeenten binnen zorg of sociaal domein. Ervaring met aanbesteding van grote, complexe inkooptrajecten (> € 1 mln), voeren van onderhandelingen en totstandkoming contracten. Ruime (> 10 jaar) ervaring met inkoop in zorg en welzijn (veld WMO/Jeugd), met zorgverzekeraars, aanbieders en gemeenten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 augustus 2019.
54282Interim Inkoopadviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 30-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32 uur per week | Regio Heerenveen
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Inkoopadviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 30-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Heerenveen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor met name het begeleiden van (Europese) aanbestedingen, inkoopadvies en inkoopacties zoekt men een ervaren inkoopadviseur.
Profiel van de opdracht: Zelfstandig begeleiden van (Europese) aanbestedingen en inkoopacties. Verzorgen afwikkeling in Tenderned. Ondersteunen collega\'s bij spendanalyses, doelmatigheid en toetsing op rechtmatigheid. Opstellen aanbestedingsdocumenten. Bijdragen aan verdere ontwikkeling en implementatie inkoopbeleid en inkooptechnieken alsmede de bewaking ervan. Accountmanager voor enkele afdelingen binnen de gemeente.
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met vakgerichte cursussen/opleidingen. Minimaal 3 jaar recente en aantoonbare werkervaring als Inkoper/Inkoopadviseur bij een overheid. Kennis van en ervaring met aanbestedingswet en -regelgeving. Kennis van en ervaring met Tenderned inclusief de volledige digitale afhandeling van aanbestedingen via Tenderned. Ervaring met, zowel levering, diensten als werken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 29 augustus 2019.
54256Interim coördinator verhuizing gezondheidscentrum Details Inzien/reageren
2,5 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.(8 a 12 uur) | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Heb je ervaring met facilitair management en zorg jij altijd dat alles tot in de puntjes verzorgd is? Wij zijn op zoek naar een Interim coördinator voor de verhuizing van ons gezondheidscentrum.
Verwachte opdrachtduur: 2,5 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.(8 a 12 uur)
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Ons gezondheidscentrum biedt o.a. huisartsenzorg aan patiënten.
Profiel van de opdracht: Als coördinator verhuizing houd je je bezig met onder andere de volgende zaken: - Vertegenwoordiging in de verbouwing van het nieuwe pand - Bewaking van de huisstijl in het nieuwe pand - Realiseren van de in- en uithuizing van het gezondheidscentrum - Informeren van relevante instanties en patiënten over de verhuizing - Bewaken van planningen en budget
Profiel van de manager: Wij vragen: Een zzp’er met ervaring in facilitair management en bij voorkeur met de gezondheidszorg; Je kunt de verschillende stakeholders goed mee te nemen in de aankomende veranderingen; Je bent een zelfstarter, resultaatgericht en kostenbewust; Je bent op korte termijn minimaal op 2 verschillende dagen beschikbaar voor 8 á 12 uur per week. De opdracht duurt tot begin november; Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag.
Opmerkingen: Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. Interim Netwerk bijdrage max. 5% van de totale omzet uit de reactie.
54251Interim Personenschadebehandelaar Details Inzien/reageren
full-time | De haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Personenschadebehandelaar in den Haag
Verwachte opdrachtduur: full-time
Plaats/regio: De haag
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: • Je beschikt minimaal over Hbo werk- en denkniveau; • Je bent in het bezit van het branchediploma Schadebehandelaar/Acceptant Motorrijtuigverzekeringen;
Profiel van de manager: • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; • Je bent sociaal, empathisch en communicatief; • Je bent klantgericht;
Opmerkingen:
54262Interim QA Expert Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (verlenging mogelijk). | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim QA Expert met GMP ervaring.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (verlenging mogelijk).
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Farmaceutische industrie
Profiel van de opdracht: - Ensure all deviations, CAPAs and Change Controls are resolved. - Assist in the development and implementation of QMS. - Prepare documentation for Qualified Person. - Support during inspections of regulatory agencies.
Profiel van de manager: - Bachelor degree or comparable. - 3+ years of QA experience. - Knowledge of GMP (both EU and US standards). - Selfstarter, independently working. - Fluent in English.
Opmerkingen: Men moet per direct en fulltime beschikbaar zijn.
54263Interim Recruiter Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur ca. 6 maanden, optie op verlenging, 40 uur per week | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: SPOED: Interim Recruiter met specialisatie ICT
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur ca. 6 maanden, optie op verlenging, 40 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote organisatie. Binnen de HR afdeling zoekt men een recruiter met specialisatie ICT.
Profiel van de opdracht: Je zoekt actief naar nieuwe ICT-collega’s, spart met directie en managers over het strategische personeelsbeleid en bent aanspreekpunt voor (interne) sollicitanten en personeelsleveranciers. Je voert de regie over het hele proces – van intakes tot selectiegesprekken en salarisonderhandelingen. Samen met de communicatieadviseurs werk je aan wervende campagnes. Met jouw visie op arbeidsmarktbewerking houd jij je collega’s scherp en geïnspireerd.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als recruiter. Aantoonbare ervaring met het opzetten van een strategische personeelsplanning. Bekend met de noordelijke arbeidsmarkt en inzet van relevante wervingskanalen. Ervaring met het werven van ICT-professionals.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 augustus 2019.
54248Interim consultant Horizontaal Toezicht Details Inzien/reageren
start 3 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week. | Midden vh land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim consultant Horizontaal Toezicht
Verwachte opdrachtduur: start 3 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden vh land
Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar
Profiel van de opdracht: • zelfstandig onderzoek uit te voeren met een complex karakter aangaande doelmatigheid en/of rechtmatigheid zoals Horizontaal toezicht/reviewleider zelfonderzoek. Je bent is contact met zorgaanbieders en collega verzekeraars. • in het kader van controles ook gesprekken te voeren met zorgaanbieders tot op bestuursniveau. • je denkt mee bij het opzetten, uitvoeren en verantwoorden van controles
Profiel van de manager: • Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift. • Stevige persoonlijkheid, die om kan gaan met weerstanden en deze kan overwinnen. • Vervult een voortrekkersrol. • Is een organisator en weet mensen mee te krijgen. • Kan omgaan met verschillende belangen van diverse stakeholders.
Opmerkingen:
54284Interim Kwartiermaker Woningcorporaties Details Inzien/reageren
Startdatum 15-9-2019, duur 15 weken, optie tot verlenging tot max. 2 jaar, 24-32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker Woningcorporaties
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-9-2019, duur 15 weken, optie tot verlenging tot max. 2 jaar, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor coördinatie en implementatie van acties uit het Actieplan Wooncorporaties en aansluiting van de gemeente op een landelijk pilotprogramma zoekt men een kwartiermaker met een groot landelijk netwerk.
Profiel van de opdracht: Bewaken van uitwerking diverse trajecten, o.a. financiering, waardebepaling bestaand vastgoed, huisvestingsverordening en erfpachtvoorwaarden. Voorzitter van een tweetal werkgroepen. Inbrengen inhoudelijke expertise in strategische, complexe dossiers. Verbinding maken met andere beleidsdirecties om tot integrale beleidsontwikkeling en -uitvoering m.b.t. wooncoöperaties te komen.
Profiel van de manager: Minimaal WO/HBO. Rui­me ma­na­ge­ment er­va­ring bin­nen de over­heid, waar­bij project/programmastu­ring en vak­stu­ring een be­lang­rijk on­der­deel van de func­tie zijn. Er­va­ring op ge­bied van beleids­ad­vi­se­ring en plan­vor­ming met een bestuur­lij­ke link in de con­text van Wonen, specifiek wooncoöperaties, en Ruimtelijke Ontwikkeling. Bekend met bestuurlijk-complexe omgevingen. In staat om zelf complexe inhoudelijk opgaven te trekken. Advieservaring op het terrein van wooncoöperaties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 augustus 2019.
54260Interim Projectleider procesoptimalisatie sociaal domein Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, einddatum 31-1-2020, optie tot verlenging, 24 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider procesoptimalisatie sociaal domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 31-1-2020, optie tot verlenging, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor doorlichting en verbetering van de eigen werkprocessen binnen het sociaal domein zoekt men een ervaren projectleider, ruim bekend met Lean-principes en -aanpak.
Profiel van de opdracht: Doorlichten en waar nodig verbeteren van de werkprocessen binnen het sociaal domein (Jeugd, Wmo en Participatie). Denk hierbij aan processen zoals beoordelen aanvragen, toewijzen Jeugdhulp, starten Wmo-ondersteuning, toewijzing inkomensvoorziening etc.
Profiel van de manager: Minimaal HBO-opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in procesoptimalisatie o.b.v. Lean binnen een gemeente. Ervaring binnen het sociaal domein van een gemeente is een pré. Vermogen om kennis over te brengen in de organisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 augustus 2019.
54259Interim SAP R3-specialist Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, duur 5 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim SAP R3-specialist gemeentelijke organisatiezzzz
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, duur 5 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Door de keuze voor een nieuwe huisbankier zijn binnen het team functioneel beheer aanpassingen in bestaande processen en systemen noodzakelijk, w.o. SAP R3.
Profiel van de opdracht: Aanpassingen realiseren in SAP R3 landschap waaronder: (a) Aanpassen bankrekeningen, factuur lay-out, brief lay-out en bestellingen per BA en modules FI/CO, SRM, RE; (b) Definitie en gebruik zoekstrings en aanpassen zoekstring definitie CAMT053 formaat; (c) Dispositieve rekeningbenamingen inrichten (treasury module); (d) Cash Management indelingsstructuur inrichten. Advies geven over keuzes en aanpak binnen het project.
Profiel van de manager: HBO/WO werk en denk niveau. Zeer ruime kennis en ervaring met SAP R3 en FI/CO. Kennis van SRM of Treasury of Real Estate is een pre. Aantoonbare ervaring met het (her)inrichten van een nieuwe huisbankier in SAP.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 augustus 2019.
54257Interim Projectleider Strategische Personeelsplanning Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, einddatum 15-5-2020, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Strategische Personeelsplanning
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 15-5-2020, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een HR-adviseur die gespecialiseerd is op gebied van strategische personeelsplanning op zowel strategisch als tactisch vlak.
Profiel van de opdracht: Je stuurt het HR project Strategische Personeelsplanning (SPP) aan. Samen met leidinggevenden en medewerkers maak je de organisatie toekomstproef. Jouw drive en vakkennis leveren een belangrijke bijdrage aan het verder vergroten van de actieve rol van HR binnen de organisatie, inclusief verdere professionalisering van het HR-team zowel op inhoud als HR adviesvaardigheden.
Profiel van de manager: HBO-opleiding HR of Bedrijfskunde. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur met een aantoonbare ervaring aangaande Strategische Personeelsplanning. In staat om adequaat te kunnen plannen en organiseren.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 september 2019.
54279Interim Kwartiermaker Wooncoöperaties Details Inzien/reageren
Start: 16-9-2019 Uren per week: 24-32 Duur: 15 weken Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar . | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Kwartiermaker Wooncoöperaties
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-9-2019 Uren per week: 24-32 Duur: 15 weken Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar .
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De kwartiermaker heeft de volgende hoofdtaken: De coördinatie van de implementatie van de acties uit het Actieplan Wooncoöperaties; Aanjagen van concrete initiatieven en het voeren van gesprekken met corporaties en andere stakeholders; De gemeente aansluiten op het landelijke pilotprogramma.
Profiel van de manager: Ruime management evaring binnen de overheid, waarbij project/programmasturing en vak¬sturing een belangrijk onderdeel van de functie zijn. Aantoonbare ervaring op het gebied van beleidsadvisering en planvor¬ming met een bestuurlijke link in de context van Wonen, specifiek wooncoöperaties, en Ruimtelijke Ontwikkeling. Aantal jaren advies-ervaring op het terrein van wooncoöperaties. Een groot lokaal en landelijk netwerk op het gebied van wooncoöperaties.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 110,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 2-9-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54252Interim Directieadviseur Implementatie Veranderagenda Details Inzien/reageren
Start: 1-10-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden . | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Directieadviseur Implementatie Veranderagenda
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden .
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Meedenken over de veranderopgave door het ophalen van informatie, uitwerken van onderdelen van de veranderagenda, becommentariëren en aanvullen van documenten e.d.; Adviseren over de relatie tussen projecten, beheer en onderhoud, over opdrachtgeverschap; Denkkracht mobiliseren binnen het netwerk over genoemde onderwerpen; Bijdragen aan het verkrijgen van draagvlak binnen en buiten de organisatie; Helpen ontwikkelen van sturingsinstrumenten om de veranderopgave uit te voeren (plan-do-check-act).
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met organisatie verandering(en) en veranderprogramma\'s in een complexe organisatie. Minimaal 3 jaar ervaring met organisaties in de spoorwereld. Minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in organisaties die opereren in een complexe context en/of ervaring in het verwerven en behouden van draagvlak. Aantoonbare ervaring met (bestuurlijke) besluitvorming.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54243Interim Sr IT PMO Details Inzien/reageren
6 months, extension 3-6 months | Hoofddorp
 
Hier reageert u op: Per direct looking for an Interim Sr IT PMO
Verwachte opdrachtduur: 6 months, extension 3-6 months
Plaats/regio: Hoofddorp
Profiel van het bedrijf: The client is an international biopharmaceutical.Do you want to be the wingman/wingwoman of the IT Program Manager? A massive IT program implementation for a new manufacturing site.
Profiel van de opdracht: * Support the IT program manager in the day-to-day program leadership activities * Development, maintenance and communication of IT Project Dashboard(s) * Development, maintenance and communication of IT Project Schedule(s) * Organize and facilitate IT, or cross-functional, meetings for discussion, issue resolution, action items and agreements * (Pro)Actively engage with program stakeholders, project managers and IT- & business to align on actions, issues, risks, schedule and dependencies etc
Profiel van de manager: * Proven track record as an IT PMO in supporting and managing complex, cross-functional projects * Proven professional project management experience* Excellent skills in communication, reporting, collaboration and program documentation structuring & maintenance * Excellent knowledge and understanding of project management methodologies, tools and techniques * Proven financial management experience * Extensive experience dealing with Sr management up to executive level * Fluent Dutch plus English
Opmerkingen: Tariff: € 72,- excl VAT including travel expenses
54266Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
Uitdagend project van minimaal 3 maanden met grote kans op verlenging. Direct starten, fulltime | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor een mooie organisatie in regio Amsterdam ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 3 maanden met grote kans op verlenging. Direct starten, fulltime
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie onderscheidt zich met de uitstekende financiële oplossing die ze B2B aanbieden. Deze scale-up zit dit jaar weer in een grote groeispurt, dit is ook de reden dat er nu een Freelance Financial Controller wordt gezocht.
Profiel van de opdracht: Tijdens dit project zal je verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden van periodieke rapportages en jaarcijfers. Tevens zal je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de budgettering en het opstellen van de managementrapportages. Je zult samen met je naaste collega’s de KPI’s opstellen en het beheren en optimaliseren van de AO/IC-processen.
Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar ervaring als Freelance Financial Controller; - Geruime ervaring in financiële branche is een pré; - Kunnen fungeren als aanspreekpunt en adviseur; - Per direct beschikbaar.
Opmerkingen:
54241Interim HR Directeur / Changemanager Details Inzien/reageren
Fulltime, 6 maanden+ | Noord Brabant
 
Hier reageert u op: Interim HR Directeur / Changemanager
Verwachte opdrachtduur: Fulltime, 6 maanden+
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Non-profit Instelling
Profiel van de opdracht: * Changemanagement * Integratie * Aansturen * HR Wet-regelgeving
Profiel van de manager: *WO * Gerichte ervaring in Non-Profit; Stichting, GGZ, Ziekenhuis (harde Eis) * Changemanagement/Integratie/FUsie * Per direct beschikbaar
Opmerkingen: >80 per uur
54228Interim CEO / Bestuurder Details Inzien/reageren
Tot eind 2019 voor gemiddeld 4 dagen per week. | Midden en Oost NL
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim CEO / Bestuurder bij een maatschappelijke dienstverlener
Verwachte opdrachtduur: Tot eind 2019 voor gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Midden en Oost NL
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een maatschappelijke dienstverlener in het midden en oosten van het land, die totaalconcepten ontwikkelt om iedereen te laten beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren.
Profiel van de opdracht: * De ingezette koers wat betreft de nieuwe organisatiestructuur uitvoeren. Deze moet per 1 januari 2020 zijn geëffectueerd; * Voeren van verkennende gesprekken mbt mogelijke fusie; * Rust en harmonie brengen in alle geledingen van de organisatie.
Profiel van de manager: Van de interim algemeen directeur/bestuurder wordt verwacht dat hij/zij: een afgerond WO opleiding heeft uitgebreide ervaring heeft met verander-, reorganisatie- en fusietrajecten een verbinder en communicator pur sang is het gesprek durft aan te gaan en niet schuwt om slecht-nieuwsgesprekken te voeren commerciele ervaring meebrengt; kansen zien om producten en diensten aan te bieden aan bestaande en nieuwe klanten, kansen in de markt zien en deze verder te ontwikkelen tot commerciële producten
Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een opdracht van circa 32 uur per week initieel tot eind december 2019. Start zo spoedig mogelijk. Uurtarief: € 110 - € 130 (incl reiskosten, ex.btw) afhankelijk van de ervaring. Procedure: Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Uw reactie, voorzien van motivatie en CV (beide in Word), zien wij graag zsm, maar uiterlijk 17/8 tegemoet. Selectiegesprek 19/8/19 en bij eerste gesprek bij opdrachtgever 21/8/19
54237Interim PMO & Integration Manager Details Inzien/reageren
12 months | Netherlands
 
Hier reageert u op: As part of an acquisition project my client needs an Interim PMO & Integration Manager able to drive an acquisition project in its different preparation phases until the integration.
Verwachte opdrachtduur: 12 months
Plaats/regio: Netherlands
Profiel van het bedrijf: Services
Profiel van de opdracht: PMO: The PMO is setting up the project governance in line with group guidelines and is the key point of information about the project. His role is to report progresses, coordinate the team and define the timeline. INTEGRATION: In an advanced stage of the project, the PMO will drive the integration process between two legal entities. The integration will involve all aspects of the Companies: Finance, IT, HR, Operations, Organization itself.
Profiel van de manager: • The profile should have strong PMO skills (utilization of PM and presentation tools). Ability to prepare PowerPoint synthetic presentations or any overview needed in order to follow the project. • She/he should be used to work with collaborative tools (Teams, Teamwork…) and to organize calls and meetings for the project governance. • Project manager profile with good knowledge of Finance/Controlling matters, HR/Organization, Business oriented
Opmerkingen: • Have enough seniority to drive the integration process and take responsibility for it, • Experienced professional (at least 5-10 years of experience) in industrial services or other companies having operations in B2 B sectors
54231Interim manager Finance & Control Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 36u per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim manager Finance & Control
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 36u per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Non-profit
Profiel van de opdracht: • Procesverbeteringen - Verandertraject • Eindverantwoordelijk voor de afsluiting • Aansturen van het Finance & Control team
Profiel van de manager: • > 5 jaar ervaring in vergelijkbare rol • Aantoonbare ervaring in verandertrajecten • Ervaring in de non profit
Opmerkingen: Start per 1-9
54245Interim medewerker accounting Details Inzien/reageren
Varierend van 2 maanden tot 8 maanden | Zaandam, Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor meerdere opdrachtgevers zoeken wij een Interim medewerker accounting met 2 tot 8 jaar werk ervaring
Verwachte opdrachtduur: Varierend van 2 maanden tot 8 maanden
Plaats/regio: Zaandam, Utrecht
Profiel van het bedrijf: PE partij, installatie bedrijf, IT bedrijf
Profiel van de opdracht: Accounting: - inkoop facturatie - uren - verkoopfacturatie - GL
Profiel van de manager: Mbo/HBO 2-8 jaar werk ervaring
Opmerkingen:
54242Interim Procesbeschrijver VTH Details Inzien/reageren
Startdatum 18-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, afgebakende opdracht van 300 uur. | Regio Zuiid-Holland
 
Hier reageert u op: Opdracht Interim Procesbeschrijver VTH
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, afgebakende opdracht van 300 uur.
Plaats/regio: Regio Zuiid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, belast met vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). Men zoekt een ervaren procesbeschrijver voor een afgebakende opdracht.
Profiel van de opdracht: Het beschrijven en aanvullen van processen t.b.v de aanschaf van een nieuw Vergunningen en Handhavingssysteem. Vanwege de afgebakende opdracht is het van belang dat geen lange vakanties gepland zijn in de periode tot 31-12-2019.
Profiel van de manager: Ruime ervaring, minimaal 5 jaar met procesbeschrijvingen en het schrijven van werkinstructies in de afgelopen 10 jaar. Kennis van procesmanagement op verschillende niveaus in de afgelopen 5 jaar. Ervaring met één van de procesvastleggingstools bijvoorbeeld Visio, Mavim, Tutor etc. Overheidservaring/ervaring in politiek bestuurlijke omgeving. Werkervaring met het functioneel testen van systemen, met ICT-projecten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 september 2019.
54267Interim Controller Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Regio Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Voor onze opdrachtgever zijn we momenteel op zoek naar een kundig Freelance/Interim Controller (met internationale ervaring).
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een bedrijf met een groot internationaal sociaal belang. Zij richten zich nadrukkelijk op de internationale markt, waarbij zij inzetten op nauwe samenwerkingsverbanden met innovatieve organisaties.
Profiel van de opdracht: Het betreft een controllersrol, waarbij je veel zelfstandig te werk zal gaan. Je zal voor meerdere internationale klanten verantwoordelijk zijn voor de operationele audits van de maand- en kwartaalrapportages. Tevens zal je aan de hand van de operationele audits de maand- en kwartaalrapportages, daar waar nodig herzien en verbeteren. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de geconsolideerde maand- en kwartaalrapportages van de organisaties.
Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 3 jaar tot 5 jaar ervaring als Freelance Controller (met internationale ervaring); - Afgeronde bedrijfseconomische HBO-opleiding; - Voor meerdere internationale organisaties de maand- en kwartaalrapportages opgesteld; - Audit ervaring; - Operationele ervaring op het gebied van debiteuren- en crediteurenbeheer; - Goede kennis van Excel is een pré; - Gedegen Franse talenkennis in woord en geschrift is een sterke pré.
Opmerkingen: Aanbod - Op korte termijn starten van project; - Project van 6 maanden; - Werken voor internationale klanten; - Informele werksfeer - Zelfstandige rol; - Dynamische functie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
54225Interim contract en projectmanager installatie zonnepanelen Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | westen van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim contract en projectmanager installatie zonnepanelen.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: westen van het land
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een nutsbedrijf bezig met het plaatsen van een zonnepanelen op groot aantal locaties. Voor de aansturing van de uitvoerende aannemer, vanuit een regie rol, zijn we zoek naar een ervaren senior contract en projectmanager
Profiel van de opdracht: aansturen van de aannemers vanuit een regierol. het project staat onder grote tijdsdruk. Managen en verbeteren van de relatie met de hoofd aannemer in een gevoelig politiek speelveld. verbeteren van de projectplanning, optimaliseren van werk en ketenprocessen. juridische toetsing van het contract. monitoren voortgang. rapportage richting stuurgroep, directie en overige stakeholders. project wordt uitgevoerd samen met een collega projectmanager die verantwoordelijk is voor de realisatie.
Profiel van de manager: ervaren interim contract, project en tender manager op gebied van realisatie van multi disciplinaire technische projecten. Ervaring in de installatie techniek en elektro technische projecten is sterke pré. stevige, diplomatieke en organisatie sensitieve procesmanager met een goed juridische inzicht. acteert op authentieke en verbindend wijze in een complex en politiek speelveld. sterk resultaatgericht. realiseert harde deadlines
Opmerkingen: opdracht start op korte termijn voor 3 dagen per week. mogelijk kan indien gewenst na een aantal weken teruggeschakeld worden naar 2 dagen per week. svp altijd een actueel, nederlandstalig cv aanleveren in word inclusief scherpe tarief indicatie.
54212Interim IT auditor Portugal Details Inzien/reageren
3 weeks | Portugal
 
Hier reageert u op: For a multinational I'm searching for an Interim IT auditor who will be stationed in Portugal. You need to be fluent in Portuguese.
Verwachte opdrachtduur: 3 weeks
Plaats/regio: Portugal
Profiel van het bedrijf: Multinational organization
Profiel van de opdracht: EDP audit on site in Portugal.
Profiel van de manager: Experienced in IT audit in large, internationally operating companies.
Opmerkingen:
54211Interim IT auditor Vienna Details Inzien/reageren
3 weeks | Austria
 
Hier reageert u op: For a multinational I'm searching for an Interim IT auditor who will be stationed in Vienna. You need to be fluent in German.
Verwachte opdrachtduur: 3 weeks
Plaats/regio: Austria
Profiel van het bedrijf: Multinational organization
Profiel van de opdracht: EDP audit on site in Vienna.
Profiel van de manager: Experienced in IT audit in large, internationally operating companies.
Opmerkingen:
54226Interim Procesmanager regionaal maatwerkvervoer Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging 1 jaar, gemiddeld 20 uur per week | Regio Twente
 
Hier reageert u op: Interim Procesmanager regionaal maatwerkvervoer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging 1 jaar, gemiddeld 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Twente
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke samenwerking. Voor de opzet en ontwikkeling van maatwerkvervoer zoekt men een procesmanager met kennis van en een netwerk in maatwerkvervoer.
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen projectstrategie zowel op korte als lange termijn. Bewaken planning, deadlines en projectfinanciën. Leidinggeven aan en motiveren van het projectteam. Stellen van prioriteiten, bewaken risico's. Organiseren werksessies en projectvergaderingen. Toezien op nakoming afspraken. Oplossen organisatorische problemen w.o. afstemmen capaciteitsinzet. Voeren van overleg met stakeholders zoals gemeenten, provincie, ministerie, kernteam en landelijk overleg. Rapporteren over voortgang,
Profiel van de manager: Minimaal HBO-opleiding. Kennis van maatwerkvervoer en een netwerk in het maatwerkvervoer in de afgelopen 5 jaar. Kennis van mobiliteit. Werkervaring binnen de regio is een pre. Minimaal 3 jaar werkervaring met het leiden van projecten, processen en/of procesmanagement in de afgelopen 8 jaar. Kennis van bestuurlijke en politieke processen. Ervaring met regievoering op complexe processen met diverse stakeholders.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 augustus 2019.
54205Projectleider Arbo Aanbesteding Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging n.n.b., gemiddeld 20 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Projectleider Arbo Aanbesteding
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging n.n.b., gemiddeld 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de nieuwe aanbesteding van de lopende overeenkomst inzake Arbo-dienstverlening zoekt men een ervaren projectleider, bekend met Arbo-dienstverlening.
Profiel van de opdracht: Leiden van het proces van aanbesteding in nauw overleg met de inkoper. Verzorgen van tijdige aanlevering van de benodigde documenten t.b.v. de aanbesteding. Sturing geven aan het projectteam van de aanbesteding. (Bege)leiden van verificatiefase en de uiteindelijke contractondertekening met de gecontrateerde partij. Informeren van de interne organisatie tijdens het proces van de aanbesteding. Informeren van de Centrale Ondernemersraad en de vakorganisaties over de voortgang van het proces.
Profiel van de manager: HBO-opleiding. Recente ervaring als projectleider in dienst bij/gedetacheerd bij een overheid in een grootschalig aanbestedingstraject. Ervaring met Arbo-aanbestedingen en leiden van aanbestedingsteams. Kennis van Arbo-dienstverlening.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 augustus 2019.
54230Interim Teamcoördinator / Senior Financieel Medewerker Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 40 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Teamcoördinator / Senior Financieel Medewerker
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 40 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente zoekt een tijdelijke teamcoördinator/senior financieel medewerker/adviseur.
Profiel van de opdracht: Aansturing team financiële administratie binnen de zorgadministratie. Verbinding verzorgen met de zorgadministratie, accountmanagers, financieel adviseurs. Aansluiting administratie met de administratie van de externe gemeenten. Completeren data. Invoeren nieuwe inkoop in de administratie. Procesverbetering (zorgadministratie-finzorg: WMO oud/nieuw, Jeugdwet, HH, BW en verwerken indicatie, factuur, boeking, betaling, aansluiting diverse administraties. Organiseren monitoringrapportages.
Profiel van de manager: Afgeronde financiële HBO-opleiding. MInimaal 5 jaar financiële werkervaring binnen het sociaal domein bij een grote gemeente (> 150.000 inwoners). Ervaring met applicatiebeheer GWS Suite. Kennis van actuele ontwikkelingen in het sociaal domein. Kennis van WMO oud/nieuw, Jeugdwet, BW, HH. Kennis van berichtenverkeer VECOZO. Gevorderde Excel-vaardigheid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 augustus 2019.
54220Interim Projectmanager implementatie VTH-zaaksysteem Details Inzien/reageren
Startdatum 16-9-2019, einddatum 1-7-2020, geen optie tot verlenging, 24-32 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Interim Projectmanager implementatie VTH-zaaksysteem
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 16-9-2019, einddatum 1-7-2020, geen optie tot verlenging, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een samenwerking tussen 3 publieke organisaties, die zich bezig houden met vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) op gebied van milieu en bouw. Voor betere informatie-uitwisseling stapt men over op een nieuw zaaksysteem.
Profiel van de opdracht: Het begeleiden van de implementatie van de nieuwe VTH-zaakapplicatie bij de orgaisaties, De implementatie behelst het inrichten van de applicatie, inclusief de koppelingen en de migratie van data. Naast deze technische aspecten, ook trekken van het veranderkundig deel; opleiden van medewerkers en borging in het proces. De projectmanager zal nauw samenwerken met de procesmanager, interne projectleiders en informatiemanagers van de afzonderlijke omgevingsdiensten en de leverancier.
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk-en denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden van complexe implementatietrajecten en ICT-projecten. Ervaring met organisatie overschrijdende projecten en stakeholders. Ervaring met (project)management methodieken als Lean, Agile, Projectmatig werken en Prince II. Kennis en ervaring op het gebied van het domein van vergunningen, toezicht en handhaving (VTH).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 september 2019.
54221Interim Finance professional Details Inzien/reageren
Per direct, voor 6 maanden met mogelijke verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Finance professional met een kwantitatieve achtergrond.
Verwachte opdrachtduur: Per direct, voor 6 maanden met mogelijke verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Financiële instelling
Profiel van de opdracht: - Bouwen en ontwikkelen van rekenmodellen - Testen van verschillende rekenmodellen - Analyseren van verschillen in berekeningen - Impact analyses
Profiel van de manager: Finance professional met een kwantitatieve achtergrond. Bij voorkeur met een master of RA titel
Opmerkingen:
54218Interim Teammanager FB2 Details Inzien/reageren
Start: 1-10-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teammanager FB2
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Leidinggeven aan, coachen en begeleiden van de medewerkers binnen het team (40 fte); Leveren van managementrapportages en bewaken van het teambudget; Bevorderen van de samenwerking tussen en de verbinding met de business, de ketenpartners, de andere clusters en de teams binnen de IV organisatie; Leveren van een eigen bijdrage aan de visie en ontwikkeling op het werkveld; Gestructureerd vormgeven aan de verdere professionalisering van het team, de afdeling en verbeteren van haar dienstverlening.
Profiel van de manager: Minimaal 7 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie en in staat een team aan te sturen in een periode van opbouw, verandering en professionalisering. Een afgeronde HBO opleiding, in een afstudeerrichting zoals informatiekunde, of bedrijfskunde. Kennis van en ervaring met het aansturen en samenwerken in gemeenschappelijke regelingen als Shared service organisaties. Projectmanagement (Prince2), Agile, Scrum, Functioneel Beheer (BISL), Appicatiebeheer (ASL) binnen de gemeentelijke
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-8-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54227Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
5 maanden. | Assen
 
Hier reageert u op: Voor onze klant ben ik op zoek naar een gedreven Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden.
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie is een internationale groothandel. De organisatie specialiseert zich in foodproducten. De klanten zijn voornamelijk afkomstig uit de Horeca en het MKB. Deze organisatie is door heel Nederland actief en wil op termijn gaan uitbreiden in he
Profiel van de opdracht: Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen de organisatie. Verder is het van groot belang dat je strategisch weet te forecasten maar daarnaast ook terug weet te kijken op de jaarcijfers. In het team Control ben je medeverantwoordelijk voor het opzetten van de maand- en de jaarbudgetten. De organisatie is op zoek naar een professional met een strategische visie en een sterk karakter. Verder is het van belang dat je goed weet te communiceren met medewe
Profiel van de manager: • Minimaal vier jaar recente werkervaring als Freelance Controller; • Ervaring met Exact Online; • Afgeronde bedrijfseconomische WO-opleiding; • Je beschikt over een hands-on mentaliteit; • Je bent sterk in je communicatie.
Opmerkingen: • Project van minimaal 5 maanden; • Kans op verlenging; • Een uitstekend uurtarief; • Werken in een levendig team; • Werken binnen een groeiende organisatie
54224Interim Strategisch adviseur digitale innovatie Details Inzien/reageren
Startdatum 16-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 16-24 uur per week | Regio Zwolle
 
Hier reageert u op: Interim Strategisch adviseur digitale innovatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 16-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 16-24 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor de ontwikkeling van een gedragen digitaliseringsstrategie zoekt men een externe adviseur die, ondersteund door een kernteam, zorgdraagt voor strategievorming.
Profiel van de opdracht: Vorming van een gedragen digitaliseringsstrategie, waarin thema’s zoals informatiesamenleving en veranderende omgeving, inzet digitalisering voor het realiseren van onze opgaves en de interne organisatie. In workshops bruggen bouwen tussen business strategie en digitalisering. Inhoudelijk formuleren en uitschrijven van de digitaliseringsstrategie. Adviseren over en bedenken van de belangrijkste business capabilities als kader voor de digitaliseringsstrategie. Opzetten werkvormen voor input.
Profiel van de manager: WO/HBO opleiding. >2 jaar ervaring als adviseur strategievorming digitale innovatie en transformatie in de laatste 3 jaar. >2 jaar ervaring als adviseur in een politiek-/bestuurlijke context binnen de overheid in de laatste 3 jaar. Ervaring met adviestrajecten gericht op data-gestuurde organisaties in de laatste 3 jaar. Actuele kennis van digitale technologieën zoals kunstmatige intelligentie, mixed reality, big data en blockchain. Kennis van digitalisering en toepassing binnen lagere overheden.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 augustus 2019.
54219Interim Adviseur Ruimtelijke Ordening Milieu Details Inzien/reageren
Startdatum 1-9-2019, duur 3 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 12 uur per week | Regio Het Gooi
 
Hier reageert u op: Speod: Interim Adviseur Ruimtelijke Ordening Milieu
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-9-2019, duur 3 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 12 uur per week
Plaats/regio: Regio Het Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke samenwerking. Binnen team team Ruimtelijke Ordening zoekt men een adviseur op gebied van milieu.
Profiel van de opdracht: Het invullen en uitwerken van het beleid op het gebied van milieu. Je adviseert de gemeenten hoe ze kunnen werken aan een gezonde en schone leefomgeving. Dit doe je door mee te denken op het gebied van natuur en landschap, maar ook dat je adviseert over het optimaliseren van het afvalbeleid. Je begeleidt het uitbesteden van werkzaamheden en bewaakt budgetten. Je onderhoudt contacten met derden, waaronder regio’s, waterschappen en regionale uitvoeringsdiensten.
Profiel van de manager: HBO-opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als beleidsmedewerker RO/Milieu bij een gemeentelijke instelling. Ervaring met projecten op het gebied van milieu in de afgelopen 4 jaar. Ervaring met bestemmingsplannen in de afgelopen 3 jaar. Ervaring met het opstellen en uitvoeren van een milieubeleid op het gebied afval en landschap.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 augustus 2019.
54206Interim Regisseur Energie-infrastructuur Details Inzien/reageren
Startdatum 16-9-2019, einddatum 30-5-2020, optie tot verlenging 5 x 12 maanden, 24 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Regisseur Energie-infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 16-9-2019, einddatum 30-5-2020, optie tot verlenging 5 x 12 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeentelijke organisatie, op zoek naar een regisseur die de samenwerking en afstemming met partners op gebied van energietransitie verder vormgeeft.
Profiel van de opdracht: Coördineren van de intern inhoudelijke uitwerking en het afstemmen met de verschillende in- en externe stakeholders (proces). Erop toezien dat de reeds gemaakte afspraken over stedelijk programmeren bij de gemeente worden uitgevoerd. Inzichtelijk maken van de effecten en baten van stedelijk programmeren. Borgen van de taken van de stedelijk programmeur binnen de gemeente en het coördineren van de betrokken projecten en planningen van stakeholders in de gemeente.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 10 jaar met en/of binnen een middelgrote of grote gemeentelijke organisatie (minimaal 100.000 inwoners) waarbij directie en/of bestuur een directe gesprekspartner zijn en worden geadviseerd. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 10 jaar op het gebied van de nutssector en strategisch omgevingsmanagement.
Opmerkingen: en je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 augustus 2019.
54222Interim Bedrijfseconomisch- en Financieel Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 4-8 uur per week | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Interim Bedrijfseconomisch- en Financieel Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 4-8 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie die onderzoek doet naar innovatie in de gezondheidszorg. Vanwege sterke groei bestaat behoefte aan ondersteuning door een senior financieel adviseur met ruime overheids-, zorg- en subsidieervaring.
Profiel van de opdracht: Voorbeelden van inzet: voorbereiden van beleidsnotities, overleg plegen met zowel in- als externe partijen, adviseren over planning & control en rechtmatigheidskwesties etc. De kandidaat is zowel strategisch als praktisch georiënteerd en kan soepel van rol wisselen in de diverse contacten die er zijn, zowel binnen als buiten de organisatie en daardoor een stevige gesprekspartner is. Sterk in analyse, meedenken en draagvlak kunnen creëren voor oplossingen.
Profiel van de manager: WO-opleiding in een financiële richting. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar als Financieel Adviseur binnen de rijksoverheid. Minimaal 10 jaar aantoonbare advieservaring in de afgelopen 15 jaar in overheidsopdrachten van financieel-economische aard.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 20 augustus 2019.
54223Interim Financieel specialist Details Inzien/reageren
Startdatum 2-9-2019, einddatum 1-9-2020, optie tot verlenging, 30 uur per week | Regio Heerenveen
 
Hier reageert u op: Interim Financieel specialist gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-9-2019, einddatum 1-9-2020, optie tot verlenging, 30 uur per week
Plaats/regio: Regio Heerenveen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter versterking van het team financiën zoekt men een specialist die samen met collega\'s o.a. werkt aan de meerjarenbegroting, jaarrekening en projectadministratie.
Profiel van de opdracht: Je werkt samen met de P&C adviseurs mee aan de meerjarenbegroting, jaarrekening. Daarnaast beheer je de projectadministratie. Daarbij coördineer en adviseer jij de afdelingen en collega’s op dit gebied. Je hebt affiniteit met applicatiebeheer en bent in staat om of bereid om deze wanneer nodig te vervangen. Je verzorgt voor de 3 organisaties de BTW labelling en aangifte. Je bent bekend met de verplichtingen module en registreert en bewaakt daarin de aangegane verplichtingen.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO-opleiding op het gebied van financiën. >3 jaar recente werkervaring op het gebied van financiën bij overheidsorganisaties. Ervaring met meerjarenbegroting, jaarrekening en projectadministratie. Affiniteit met applicatiebeheer. Kennis/ervaring met BTW labeling en aangifte, VPB en verplichtingenmodules en -administraties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 augustus 2019.
54269Interim PCS 7 Programmeur / systeemontwerper Details Inzien/reageren
Start: 1 oktober 2019 , 36 uur per week Einddatum: 1 oktober 2021, met optie tot verlenging | \'s-Hertogenbosch
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim PCS 7 Programmeur / systeemontwerper
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 oktober 2019 , 36 uur per week Einddatum: 1 oktober 2021, met optie tot verlenging
Plaats/regio: \'s-Hertogenbosch
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Voor diverse projecten bij onze eindklant zijn we op zoek naar twee PCS 7 Programmeurs / systeemontwerpers. De opdracht voor diverse projecten zal bestaan uit het ontwerpen, programmeren en onderhouden van PCS7-systemen.
Profiel van de manager: • Relevante afgeronde HBO-/WO-opleiding; • Aantoonbaar PCS7 gecertificeerd; • 2 jaar werkervaring met PCS7; • Aantoonbaar VCA-gecertificeerd; • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van Ontwerpen, programmeren en in bedrijf nemen van gemalen en zuiveringen; • Ervaring met meet- en regeltechniek, besturingstechniek en/of elektrotechnische installaties.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54264Interim Software Engineer Big Data Details Inzien/reageren
Start: 1-10-2019 Einddatum: 1-10-2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Software Engineer Big Data
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Einddatum: 1-10-2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als forensisch software-developer duik je diep in de low-level datastructuren en algoritmiek. Je gaat werken aan complexe applicaties die binnen en buiten het onze klant worden gebruikt voor opsporing en bewijsvoering.
Profiel van de opdracht: Denk hierbij aan het reverse-engineeren van onbekende bestandsformaten of bestandssystemen, om zo forensische sporen zichtbaar te maken. Ook draag je bij aan de verbetering van het vakgebied software-engineering en denk je mee over een efficiënte inrichting van het ontwikkelproces. Hierbij zorg je dat de forensische kennis zo goed mogelijk wordt geborgd. Vanwege de hoeveelheid opdrachten zijn wij op zoek naar extra versterking voor ons team.
Profiel van de manager: • De kandidaat heeft een afgeronde technische opleiding HBO+, bij voorkeur Informatica of Software Engineering. • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ontwikkelervaring met het ontwikkelen van big data systemen • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring in software ontwikkelen in Java • De kandidaat heeft affiniteit met het ontwerpen en implementeren van applicaties welke in sandboxes of containers draaien
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54300Interim Scrummaster Details Inzien/reageren
Start: 2 September 2019, 32 uur per week Einddatum: 31 Augustus 2020 met optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Scrummaster
Verwachte opdrachtduur: Start: 2 September 2019, 32 uur per week Einddatum: 31 Augustus 2020 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Als Scrum Master ben je een expert op het gebied van Agile/Scrum. Je helpt het Development team en de Product Owner zich continu te ontwikkelen op kwaliteit en productiviteit.
Profiel van de opdracht: Aanwezigheid bij evenementen • Je bent tijdens iedere Sprint Planning aanwezig • Je bent regelmatig aanwezig bij de Daily Scrums • Je bent aanwezig bij de Sprint Reviews • Je levert een actieve bijdrage aan de Sprint Retrospectives • Je bent regelmatig aanwezig bij de Refinements • Je bevindt je regelmatig in de nabijheid van de teams en bent beschikbaar Verantwoordelijkheden Je helpt het Development Team: • een agile mindset te adopteren • het Scrum framework te begrijpen en uit te voeren
Profiel van de manager: Om succesvol te zijn als Scrum Master beschik je onder andere over de volgende kenmerken: • Een afgeronde HBO of WO opleiding • PSM I certificering van Scrum.org • Aantoonbare ervaring als Scrum Master van 1 liefst meerdere teams • Goed in het vormen van teams • Weten wanneer een interventie noodzakelijk is en dit dan ook doen • Openstaan voor coaching en feedback • Ervaring als Scrum Master in een BI omgeving is een pré.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54207Interim RPA Developer Details Inzien/reageren
Start: 2 september 2019 , 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019, met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim RPA Developer
Verwachte opdrachtduur: Start: 2 september 2019 , 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als RPA Developer ga je voornamelijk werken aan het bouwen van Robots die de klant in staat stelt het potentieel van de technologie maximaal te benutten, en mensen maximaal te ontzorgen voor wat betreft de gerobotiseerde processen.
Profiel van de opdracht: ‘Jij bouwt Robots voor de mensen, zodat wij de Robot uit de mens kunnen halen’ • Je bouwt Robots direct met de eindgebruiker of naar aanleiding van een geanalyseerd proces in samenspraak met proces-analisten; • Je bent in staat kritische vragen te stellen zodat je de juiste technische oplossingen kiest en de slimste Robot bouwt; • Je bouwt volgens de richtlijnen en draagt bij aan de ontwikkeling van deze richtlijnen;
Profiel van de manager: • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO/WO-niveau; • Je beschikt over aantoonbare ervaring met programmeertalen: .NET en/of VB; • Je hebt minimaal één jaar ervaring als ontwikkelaar in UiPath; • Je bent Uipath gecertificeerd op Level 1 – Foundation Training, Level 2 – Orchestrator Training en Level 3 – Advanced Training; • Eventueel extra UiPath-certificaten zijn een pré;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54208Interim Business Analist Details Inzien/reageren
Start: 26 augustus 2019, 24-36 uur per week Einddatum: 1 februari 2020, met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Business Analist
Verwachte opdrachtduur: Start: 26 augustus 2019, 24-36 uur per week Einddatum: 1 februari 2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor een eindklant zijn wij op zoek naar een Business Analist die de functionele wensen en eisen in kaart kan brengen met de gebruikers en stakeholders.
Profiel van de opdracht: De hierboven genoemde functionele wensen en eisen gaan over een te leveren software oplossing voor het DB Data Platform. Tijdens refinements zal de Business Analyst: • De user stories bespreken met het scrum team; • Prioriteiten van de backlog zullen vastgesteld worden door de Product Owner; • Het organiseren van workshops; • Zowel functionele als technische documentatie voor te bereiden om de wens in kaart te brengen;
Profiel van de manager: • 5 jaar WO werk- en denkniveau • 5 jaar ervaring binnen de wereld van business en ICT leverancier en deze met elkaar kan verbinden. • 5 jaar aantoonbare ervaring met functioneel ontwerpen • 1 jaar ervaring binnen de rijksoverheid instantie is een pre; • Beschikbaar op korte termijn voor 24-36 uur per week.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54209Interim Informatie analist Details Inzien/reageren
Start: 23 september 2019 Einddatum: 23 september 2020 | Omgeving Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Informatie analist
Verwachte opdrachtduur: Start: 23 september 2019 Einddatum: 23 september 2020
Plaats/regio: Omgeving Den Haag
Profiel van het bedrijf: Ter uitbreiding van het Bedrijfsvoering team zoeken wij een Informatie Analist die ons gaat helpen met het opzetten en professionaliseren van onze informatiestromen op het gebied van personeel, financiën en caseload.
Profiel van de opdracht: Nadat je de managementinformatiebehoefte van onze Directie en Management in kaart hebt gebracht, vertaal je deze behoefte naar een aantrekkelijk prototype dashboard. Vervolgens werk je samen met de DWH- en BI-specialisten om de juiste data beschikbaar te krijgen zodat een definitief Cognos dashboard ontwikkeld kan worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de tijdige aanlevering van data voor de kwartaalrapportages.
Profiel van de manager: • Minimaal één (1) jaar aantoonbare werkervaring als Informatie/Data Analist; • Minimaal één (1) jaar aantoonbare werkervaring in het opzetten en ontwikkelen van (prototype) dashboards op het gebied van personeel/financiën/caseload; • Minimaal één (1) jaar aantoonbare werkervaring met tools zoals Power BI, Tableau, Cognos of Qlik; • Minimaal één (1) jaar aantoonbare werkervaring van Microsoft Office (Excel is een vereiste);
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54210Interim Strategisch adviseur Kwaliteit Details Inzien/reageren
Start: 1-10-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Strategisch adviseur Kwaliteit
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het adviseren over en het opzetten en implementeren van kennismanagement(systeem) binnen meerdere afdelingen (zowel inhoudelijk als procesmatig) Het (mede) bepalen van het opleidings- en kennisdelingscurriculum en het aangaan van samenwerkingsverbanden met opleidingsinstituten (zowel binnen als buiten de gemeente) voor de uitvoering hiervan Het opzetten en implementeren van een ontwikkelplan, specifiek voor de afdeling Projectleiding en voor Team Uitgifte en het inbedden hiervan in een kwaliteit
Profiel van de manager: Minimaal een erkende HBO opleiding, in de richting van Bestuurskunde of Bedrijfseconomie. Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan bij een G4-gemeente in de afgelopen 3 jaar. In de afgelopen 3 jaar minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan met het strategisch adviseren van management en begeleiden van strategiesessies en verbetertrajecten in een project organisatie in grote bestuurlijke organisaties.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-8-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54213Interim Tekenaar/Layout medewerker Details Inzien/reageren
Start: 15-9-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Tekenaar/Layout medewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-9-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het verrichten van 2- en 3 dimensionaal modelleerwerk in Microstation voor openbare ruimte ontwerpen en stedenbouwkundige plannen. Het inbrengen van inhoudelijke kennis binnen projectgroepen op operationeel niveau. Het doen van suggesties ter verbetering m.b.t. maatvoering van reguliere stedenbouwkundige plannen en bestemmingsplannen.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring op het gebied van Microstation. Ervaring met het werken met de Nederlandse Cad Standaard (NLCS). Meer dan 7 jaar ervaring in een gelijksoortige of verwante functie. Ervaring met het werken met GIS-pakketten en Adobe Creative Cloud. Goede redactionele en communicatieve vaardigheden.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 60,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 23-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54214Interim Financial auditor Details Inzien/reageren
Start: 2-9-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Financial auditor Rotterdam
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-9-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Financial Auditor levert u een belangrijke bijdrage aan de risicoanalyse en de planning en opzet van de controles. U voert zelfstandig complexe controles uit op risicovolle processen en systemen en geeft daarbij een oordeel over de betrouwbaarheid en rechtmatigheid. U bent volwaardig gesprekspartner voor het lijnmanagement. U rapporteert en presenteert de bevindingen van uitgevoerde controles. Daarbij geeft u adviesvoorstellen (inclusief aanbevelingen) voor het tijdig bijstellen van processe
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als financial auditor met hierbij de volgende werkzaamheden: Uitvoeren van procescontroles (exploitatie), balanspostcontroles en IT-systeemcontroles Afstemming van controlewerkzaamheden met de accountant Geen langdurige vakantie (langer dan een week) gepland in de periode september tot en met december 2019
Opmerkingen: Graag reageren voor 20-8-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54216Interim Projectleider centrum huiselijk geweld en kindermishandeling Details Inzien/reageren
Start: 2-9-2019 Uren per week: 16-20 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja 4*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider centrum huiselijk geweld en kindermishandeling
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-9-2019 Uren per week: 16-20 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja 4*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het opstellen van een projectplan volgens de Rotterdamse Standaard voor Projectmatig Werken (RSPW) waarin o.a. aan de orde komen: de projectorganisatie, waaronder de taakverdeling tussen de projectleider en de operationele projectleider, de samenwerkingsafspraken met de deelnemende uitvoeringsorganisaties de verdere invulling van het opdrachtgeverschap, de projectplanning, inclusief de bestuurlijke besluitvorming lokaal en in de regio, de randvoorwaarden voor het welslagen van het project et
Profiel van de manager: Minimaal een succesvol afgeronde hbo-opleiding met wo werk- en denkniveau Minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de rol van projectleider, opgedaan in de afgelopen acht jaar. Ervaring met: De realisatie van complexe opdrachten in een gemeentelijke/bestuurlijke setting waarbij de inzet van diverse partijen noodzakelijk is Proces-, project- en planmatig werken, ook in een complexe context met meerdere opdrachtgevers en deelnemende partners en binnen een bestuurlijk complex regionaal krachten
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-8-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54232Interim Functioneel Applicatiebeheerder Details Inzien/reageren
Start: 26 augustus 2019 , 36 uur per week Einddatum: 31 december 2020, met optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel Applicatiebeheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 26 augustus 2019 , 36 uur per week Einddatum: 31 december 2020, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Voor het team Data & Analytics (D&A) Beheer en Ontwerp zijn wij op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder/SAS DI ontwikkelaar.
Profiel van de opdracht: Als functioneel applicatiebeheerder/ontwikkelaar heb je beheertaken maar ook ontwikkelwerk. Je wordt onderdeel van het scrumteam bij het realiseren en beheren van ontwikkelingen. Als Functioneel Applicatiebeheerder/ontwikkelaar heb je met het scrumteam zicht op en begrip van de gehele keten en je hebt contact met alle partijen die hierin werken.
Profiel van de manager: • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Bedrijfskunde of Informatica • Uitgebreide ervaring (drie tot vijf jaar) met beheer van data, SQL en relationele databases • Minimaal drie jaar aantoonbare ervaring met SAS DI Studio, SAS Enterprise Guide en SAS Base • Kennis en ervaring met ETL en datawarehousing • Ervaring met datamodelleren • Kennis en ervaring met SCRUM als werkwijze • Kennis en ervaring met Orchestrator, Oracle en LSF is een pré
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54233Interim Secretaris Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Details Inzien/reageren
Start: 2-9-2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Secretaris Commissie Ruimtelijke Kwaliteit
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-9-2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het voorbereiden en verslaan van vergaderingen van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Het gemandateerd afhandelen van de welstandelijke beoordeling van aanvragen omgevingsvergunning Het onderhouden van contacten met aanvragers en collega's die werkzaam zijn bij de stadsdelen Het deelnemen aan teamoverleg en inhoudelijk afstemmen met collega's
Profiel van de manager: In het bezit van een diploma Bouwkunde op WO niveau. Tenminste twee jaar aantoonbare werkervaring als lid of secretaris van een Commissie Ruimtelijke Kwaliteit of Welstandscommissie. Affiniteit met erfgoed. Ervaring met het lezen en analyseren van (complexe) bouwkundige tekeningen.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 65,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 23-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54234Interim Business analist Overheid Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Einddatum: 30-11-2019 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Business analist Overheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Einddatum: 30-11-2019
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Klant is op zoek naar een medior/senior businessanalist, die verantwoordelijk is voor (door)ontwikkelen van bestaande management- en operationele informatie, standaardrapportages en dashboards
Profiel van de opdracht: Veel van de benodigde informatie komt uit verschillende bronsystemen. Een belangrijk onderdeel van de opdracht is om naast het inventariseren en specificeren van de functionele specificaties en informatiebehoefte om een technische specificatie te realiseren hoe de benodigde informatie naar de rapportagetooling Qliksense kan worden ontsloten.
Profiel van de manager: • Testen van opgeleverde rapportages aan de opgestelde specificaties • Uitvoeren van complexe informatie analyses • Opstellen van functioneel ontwerpen • Kennis van architectuur • Kennis van rapportage tooling • Minimaal HBO opleiding • Gedegen kennis van toegepaste ICT binnen een groet beheersorganisatie. Bij voorkeur deze kennis opgedaan binnen de Rijksoverheid. • Kennis op het gebied van adviseren en van organisatiekunde • Kennis van enterprise architectuur • Kennis van Topdesk
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54235Interim Ontwikkelmanager Details Inzien/reageren
Start: 15-9-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja 3*6 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Ontwikkelmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-9-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja 3*6 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het participeren in ontwikkelen en realiseren van vastgoed dat overeenkomt met de strategische opgave. Zorgen voor een goede afstemming met partijen die betrokken zijn bij het project, zoals projectmanager, medewerkers van beleidsdirecties en stadsdelen en participerende externe partijen zoals schoolbesturen, kinderopvangorganisaties, zorginstellingen en ontwikkelaars. Weet (financiële) risico’s te benoemen en te beheersen en weet tijdig op te schalen bij dilemma\s. Opstellen van besluitvormings
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met ontwikkelen van vastgoed. Ervaring met complexe en politieke projecten met het ontwikkelen van maatschappelijk vastgoed.. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-8-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54236Interim Modelleur Waterbouw Details Inzien/reageren
Start: 15-9-2019 Uren per week: 36-40 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Modelleur Waterbouw
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-9-2019 Uren per week: 36-40 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het zelfstandig uitwerken van het schetsontwerp in een 3D model t.b.v. een voorlopig en definitief ontwerp en uiteindelijk bestek; Afstemming met het projectteam; Maken van tekeningen ten behoeve van vergunningen.
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding Civiele Techniek op minimaal MBO gelijkwaardig. Minimaal 4 jaar ervaring met het modelleren van waterbouwkundige constructies. Ervaring met Revit (software).
Opmerkingen: Uurtarief max. € 73,50 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 22-8-2019 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54238Interim Incident Coördinator Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 22,5 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Incident Coördinator
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 22,5 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De incident coördinator borgt de juiste registratie, consistentie en actualiteit van het incidentmanagementproces. Daarnaast verzorgt de incident coördinator rapportages en adviseert de incident manager met betrekking tot procesverbeteringen. Ook zorgt hij /zij bij hoge prio incidenten voor de coördinatie van een multidisciplinaire oplosgroep en tijdige communicatie en rapportage bij het oplossen van storingen met applicaties en technische infrastructuur op operationeel niveau zodat de nor
Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding informatietechnologie of vergelijkbaar. ITIL foundation en - Practitioner gecertificeerd voor incidentmanagement of Service Operations. Minimaal 2 jaar werkervaring als coördinator Incident management of vergelijkbare rol. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in grootschalige en complexe ICT omgevingen en ITIL processen. Kennis en ervaring met servicemanagement tooling.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 77,50 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 23-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54239Interim Beleidsadviseur groenbeleid Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 20 Duur: tot 1-3-2020 Optie op verl. Ja 1*6 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Beleidsadviseur groenbeleid
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 20 Duur: tot 1-3-2020 Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Optreden als trekker van groenbeleidsplannen en het handboek Groen . Voorbereiden van bestuurlijke besluitvormingsprocessen tav het groenbeleid Ontwikkelen van kaders voor het groenbeheer van de openbare ruimte Ontwikkelen van kaders voor de inrichting van de openbare ruimte, bijvoorbeeld ten aanzien van de verhardingen, het straatmeubilair en de openbare verlichting.. Vertalen van beleid naar uitvoering, middels advisering aan projecten.
Profiel van de manager: In het bezit van een afgeronde opleiding op WO niveau in landschapsarchitectuur. Ervaring met het opstellen van groenbeleid op gemeentelijk niveau. Minimaal 5 jaar ervaring in verglijkbare functie bij gemeentelijke overheid. Kennis van en ervaring met het opstellen en realiseren van groenbeleid voor de inrichting, het beheer en het gebruik van de openbare ruimte.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54240Interim Front-end Developer/ UI Specialist Details Inzien/reageren
Start: 1 November 2019, 36-40 uur per week Einddatum: 30 November 2020 met optie tot verlenging | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Front-end Developer/ UI Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 November 2019, 36-40 uur per week Einddatum: 30 November 2020 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Je werkt in een klein team aan de front-end van een multimedia applicatie. Je schrijft een web-front-end waarin de nadruk ligt op het afspelen van real-time en gearchiveerde multimedia, maar waar ook andere (meta)data getoond wordt.
Profiel van de opdracht: De applicatie wordt geschreven met React. Je stemt zaken af met een product owner, en je bent in staat om user stories te vertalen naar user interface componenten. Je kunt ook proactief adviseren voor nieuwe features.
Profiel van de manager: • Minimaal 2 jaar HBO/ Universitair denk- en werkniveau • Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen in Javascript/Typescript • Minimaal 2 jaar ontwikkelen met React (of Angular, of Vue, of vergelijkbaar) • Minimaal 5 jaar ervaring met Software Development Functie-wensen: • Kennis en ervaring met multimedia players • Ervaring met WebRTC • Ervaring met accessibility • Ervaring met Linux en Docker • Communicatief vaardig • Ervaring met accessibility
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54253Interim Scrum master Details Inzien/reageren
Start: 1 September 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 December 2019 met optie tot verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Scrum master
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 September 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 December 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: In deze rol ben je als Scrum Master verbonden aan de IT-teams. Zij bestaan uit drie Scrumteams en een Product Owner en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en naleving van het Scrum framework en Agile principes hierbinnen.
Profiel van de opdracht: In het bijzonder volgt hieruit: • Je zorgt ervoor dat de Scrum events voor de teams plaats vinden; waar nodig / gewenst faciliteer je deze. • Je coacht het ontwikkelteam en de Product Owner en challenged hen op een hoge kwaliteit van de Scrum artefacts. • Je helpt bij het oplossen van belemmeringen, zodat de teams optimaal aan de sprintdoelen kunnen werken.
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO/WO opleiding • Gecertificeerd Scrum Master, minimaal PSM II of gelijkwaardig • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Scrum Master • Aantoonbare ervaring in maturity verbetering op Agile teams • Ervaring met IT implementaties binnen complexe omgevingen (SAP is een pré) • Beheersing Nederlands en Engels is een vereiste. Functie-wensen: • Technische achtergrond/ervaring is een pre Gedrag, vaardigheden/Competenties: • Coachend • Pragmatisch • Veranderkracht
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54254Interim Senior Projectmanager Openbare Ruimte en Infrastructuur Details Inzien/reageren
Start: 1-10-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 24 maanden Optie op verl. Ja tot 1-7-2022 | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectmanager Openbare Ruimte en Infrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 24 maanden Optie op verl. Ja tot 1-7-2022
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: In de planvorming ben je eerste adviseur vanuit het IB en organiseer je tevens de benodigde specialismen op techniek, omgeving, kosten, risico\'s en contracten. mede opzetten van aanpak planvormingsproces in relatie tot participatie bewoners, ondernemers en gebruikers. Afhankelijk van het onderwerp het deelnemen en of leiden en voorzitten van bewoners bijeenkomsten; mede schrijven aan bestuurlijke besluitvorming stukken; mede schrijven aan programma\'s van eisen coachen en opleiden binnen het wer
Profiel van de manager: Minimaal een behaald HBO-diploma in één van de domeinen als civiele techniek, planologie of bedrijfskunde. Minimaal twee jaar ervaring als senior projectmanager in het ruimtelijk-technisch domein bij één van de G4-gemeenten met aantoonbare ervaring met bestuurlijke besluitvorming. Minimaal zes jaar senior projectmanager- en omgevingsmanagementervaring in het ruimtelijk-technisch domein bij (middel)grote gemeente >100.000 inwoners, een Waterschap of Provincie in de Randstad, Rijkswaterstaat of Sc
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54255Interim Contractmanager Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Contractmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je controleert en beoordeelt de contractafspraken, de kwaliteit van de dienstverlening, prijsverhogingenoverzichten, rapportages en leveranciersprestaties op basis van vastgestelde of nog vast te leggen KPI\'s; Je werkt nauw samen met de Leadbuyer, V&OR en uitvoeringsorganisatie stadswerken in het optimaliseren van Contractmanagement; Je volgt ontwikkelingen en trends op de leveranciersmarkt in de betreffende contractgebieden; Je neemt deel aan en levert informatie ten behoeve van aanbestedingst
Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur een bedrijfskundige opleiding; In het bezit van het NEVI1 diploma of een vergelijkbaar diploma; Minimaal 3 jaar ervaring met zelfstandig uitvoeren van contractmanagement, bij voorkeur, in een overheidsomgeving. Een Prince 2 foundation e?n practioner(t.b.v. projectmanagement) Kennis van inkopen en (Europese) aanbestedingen. Ervaring met het opstellen van contracten. Aantoonbare kennis van de markt en het product (civiel); Ervaring met het verbinden van versc
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-8-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54261Interim Senior JAVA Developer Details Inzien/reageren
Start: 2 september 2019 , 36 uur per week Einddatum: 31 augustus 2019, met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior JAVA Developer
Verwachte opdrachtduur: Start: 2 september 2019 , 36 uur per week Einddatum: 31 augustus 2019, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Zelfstandig en in teamverband bedenk je oplossingen, ontwikkel je software en test je deze ook.
Profiel van de opdracht: Hiermee boek jij succes. Mede dankzij jouw drang om altijd te blijven verbeteren en doorzettingsvermogen ben jij van onschatbare waarde bij het: Vertalen van gebruikerswensen en non-functional requirements naar werkende software. Denk hierbij aan het bedenken, opstellen en toetsen van een technisch design, volgens de referentie-architectuur. Schrijven van geautomatiseerde tests als unit-, integratie- en GUI-testen en technische documentatie als ondersteuning bij de software.
Profiel van de manager: • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, in de richting van Informatica; • Je hebt aantoonbare werkervaring met het werken in een agile (scrum)team; • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, omdat je dé sparring partner bent op technisch niveau voor alle scrumteams; • Je hebt het liefst aantoonbare ervaring met integratievraagstukken; • Het analyseren en ontwerpen van object georiënteerde systemen;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54272Interim Projectleider Grondzaken Details Inzien/reageren
Start: 1-112019 Uren per week: 16-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Grondzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-112019 Uren per week: 16-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De projectleiders grondzaken zijn de spil van de grondproductie en vastgoedontwikkeling en houden zich bezig met onder meer: • Planvorming van projecten • Ontwikkelingsovereenkomsten en erfpachtcontracten • Grond- ,transformatie- en kavelexploitaties en grondprijsonderhandelingen • Tenders op de markt brengen • (laten)Leveren van bouwrijpe grond In deze functie vervul je verschillende rollen: • Projecttrekker; • Contractvormer; • Onderhandelaar; • Financieel expert; Uiteraard ben je op de hoog
Profiel van de manager: Erkende HBO opleiding richting Planologie, Sociale geografie, Bouwkunde, Bestuurskunde, (Bedrijfs-) economie en/of Rechten. Minimaal 1 jaar werkervaring als Projectleider Grondzaken opgedaan bij een G4-gemeente in de afgelopen 3 jaar. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de gebieds- en vastgoedontwikkeling opgedaan in de laatste 7 jaar. Aantoonbare ervaring met erfpacht en Transformatie projecten en met de Wet Voorkeursrecht Gemeenten (WVG).
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54270Interim HR Adviseur / Projectleider SPP Details Inzien/reageren
Start: 1-10-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 15-5-2020 Optie op verl. Ja 3*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim HR Adviseur / Projectleider SPP
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 15-5-2020 Optie op verl. Ja 3*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Semi Overheid
Profiel van de opdracht: Als HR adviseur ben je een deskundige en inspirerende sparringpartner van het management (en je HR-collega’s) voor zowel tactische als strategische vraagstukken. Je adviseert en faciliteert hen bij het leidinggeven aan hun teams binnen de afdeling Inspectie en Handhaving (ca. 200 medewerkers en 7 leidinggevenden) en draagt daarmee ook actief bij aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid van HR. Jouw drive en vakkennis leveren een belangrijke bijdrage aan het verder vergroten van de actieve rol van
Profiel van de manager: HBO(+) diploma in HRM, Bedrijfskunde, Commercie of een andere gerelateerde studie. Uitstekend in de Nederlandse taal. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur met een aantoonbare ervaring aangaande Strategische Personeelsplanning.
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-9-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54273Interim Juridisch medewerker bezwaar en beroep Details Inzien/reageren
Start: 16-9-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 4,5 maand Optie op verl. Ja 2*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Juridisch medewerker bezwaar en beroep
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-9-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 4,5 maand Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Behandelt bezwaar- en (hoger)beroepschriften op het gebied van het sociaal domein (de Participatiewet en aanverwante regelingen, zo mogelijk ook Wmo en/of Jeugdwet). Stelt ambtelijke adviezen, verweerschriften en beschikkingen op bezwaar op. Treedt als gemachtigde van het college op bij gerechtelijke zittingen in verband met (hoger)beroepszaken en voorlopige voorzieningen. Verwerkt de werkprocessen en documenten in Suite/GWS (Centric). Treedt op als secretaris van de bezwaarschriftencommissie So
Profiel van de manager: Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker bezwaar en beroep Participatiewet / sociaal domein in de afgelopen 8 jaar; Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau; Aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijk organisatie; Aantoonbare werkervaring met de Suite4GWS in de afgelopen 4 jaar.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 62,50 inclusief reiskosten woon-werk, exclusief BTW; Graag reageren voor 23-8-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54274Interim Senior Vergunningverlener Wabo Details Inzien/reageren
Start: 16-9-2019 Uren per week: 32 Duur: 7maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Vergunningverlener Wabo
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-9-2019 Uren per week: 32 Duur: 7maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je verzorgt het casemanagement bij (complexe) vergunningaanvragen waarbij meerdere specialismen of vakgebieden zijn betrokken. Vanuit een uitgebreide kennis op RO-terrein, regelgeving omgevingsrecht ben je vakinhoudelijk aanspreekpunt; Je verricht frontoffice werkzaamheden bij vergunningaanvragen door het geven van algemene en specifieke informatie; Je beoordeelt vergunningaanvragen in (complexe) aangelegenheden waarbij meerdere vakgebieden of specialismen zijn betrokken aan wet- en regelgeving,
Profiel van de manager: Aantoonbare actuele kennis van en werkervaring op het gebied van omgevingsrecht (Bouwbesluit, WRO, en aanverwante regelgeving) in de afgelopen 2 jaar. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau op het gebied van Bouwkunde, Ruimtelijk bestuursrecht of Omgevingsrecht; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als WABO vergunningverlener bij of in opdracht van een gemeentelijke instelling in de afgelopen 6 jaar;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 72,50 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 27-8-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54275Interim Voorbereider Automatisering Details Inzien/reageren
Start: 16-9-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Voorbereider Automatisering
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-9-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 1*6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Om onze opdrachtnemers/-gevers beter van dienst te zijn én om onze kennisproducten slimmer te organiseren maken wij gebruik van semantic web technologie en bieden wij in samenwerking met het CROW (en de Provincies) onze OTL's aan, met als doel op het Linked Data Platform tot een landelijke OTL te komen. Een goed overzicht van Web Technologie en een goed gevoel van User Experience zou je erg helpen in de rol. Je werkt in een professionele ontwikkelomgeving voor content, maar we zijn een lerende
Profiel van de manager: HBO/WO- niveau Infra/Informatica. Minimaal 2 jaar modelleringservaring. Ervaring met het toekennen en automatiseringsproces van objecten tijdens het ontwerp/as built ontwerp en/of het automatiseringsproces om Metadata te kunnen processen naar de GIS database. Ervaring met het werken aan informatiemodellen, opzetten van taxonomieën en ontologieën. Ervaring met IMGeo, IMBOR, NEN2767, NLCS, BGT.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 87,50 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 28-8-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54276Interim Contract- en leveranciersmanager ICT Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Contract- en leveranciersmanager ICT
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging n.n.b., 24-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling Automatisering, die ruim 5000 medewerkers ondersteunt, zoekt men een tijdelijke, ervaren contract- en leveranciersmanager.
Profiel van de opdracht: Uitvoeren contractmanagement (w.o. participeren in aanbestedingstrajecten, beoordelen en bewaken contractafspraken, licentiebeheer), tactisch leveranciersmanagement, management van de inkoop en contractbeheer. Ontwikkelen en onderhouden van een relatienetwerk.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. NEVI-2 of vergelijkbaar. >7 jaar ervaring met inkoop- of contractmanagement van ICT en informatievoorziening. Ruime ervaring met voorbereiden en uitvoeren van Europese ICT-aanbestedingen bij de (semi) overheid. Ervaring met onderhandelingen met leveranciers waarbij er sprake is van een grote mate van tegengestelde belangen. Ervaring met contractmanagement en veranderprocessen. Aantoonbare ervaring met projectmatig werken ín multidisciplinaire teams.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 augustus 2019.
54278Interim Information Security Officer Details Inzien/reageren
Start: 02-09-2019 36 uur per week Einddatum: 31-12-2020 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Information Security Officer
Verwachte opdrachtduur: Start: 02-09-2019 36 uur per week Einddatum: 31-12-2020
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Als Project Information Security Officer (ISO) speel je een sleutelrol bij het waarborgen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie
Profiel van de opdracht: Je gaat werken voor diverse projecten als security Subject matter expert, en je rapporteert voortgang aan de project aan de programma leiding. Hier ga je werken: De afdeling Informatie Risico Management (IRM) richt zich op het beheersen van bedrijfsrisico’s gerelateerd aan haar informatievoorziening.
Profiel van de manager: Waar ben je goed in? • HBO/WO opleiding afgerond, bij voorkeur op het gebied van ICT • Aanvullende opleidingen/cursussen op het gebied van informatiebeveiliging, informatiemanagement of IT-audit en security architectuur (bv. CISSP, CISM, CRISC, GICSP, Privacy wetgeving) • Minimaal 5-8 jaar praktijkervaring met en kennis van informatiebeveiliging • Kennis van de Algemene Verordening Gegevens bescherming
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54280Interim Adviseur aanpassing werkprocessen Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 16 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Nee | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur aanpassing werkprocessen
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 16 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Nee
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Adviseren en implementeren van een nieuwe werkwijze voor het integraal beoordelen van conceptaanvragen; Opstellen plan van aanpak implementatie; Rapporteren aan het management; Optreden als kwartiermaker en organiseren van bijeenkomsten en overleggen met betrokken partijen; Implementeren en opleveren van werkproces.
Profiel van de manager: wo werk- en denkniveau. Kennis op gebied van Wabo. Kennis met betrekking tot relevante ruimtelijke regelgeving. Aantoonbare ervaring met het implementeren van Wabo-beleid. 5 tot 10 jaar ervaring als kwartiermaker/ projectleider binnen vergelijkbare overheidsorganisaties. Aantoonbare ervaring met het implementeren van stedelijk vastgesteld beleid bij Gemeente
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 85,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 4-9-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54281Interim omgevingsmanager Meerjarenprogramma Fiets Details Inzien/reageren
Start: 1-10=2019 Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-12-2022 Optie op verl. n.n.b. | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim omgevingsmanager Meerjarenprogramma Fiets
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10=2019 Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-12-2022 Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van oplossingen om in opdracht van collega's binnen het programma fiets en in samenwerking met ontwerpers het gebruik van fietsparkeervoorzieningen en de verbetering van fietsinfrastructuur te stimuleren. Je denkt mee en doet voorstellen over waar welke communicatie het beste past en wenselijk is. Je ziet en creëert kansen in de openbare ruimte voor fietsparkeren en fietsinfrastructuur, onderzoekt de haalbaarheid, creëert draagvlak, zorgt voor de re
Profiel van de manager: Minimaal een erkend HBO-diploma techniek, bij voorkeur in de Civiele Techniek of een gespecialiseerde communicatieopleiding. Ervaring met het werken in een projectteam bij de uitvoering van projecten in de openbare ruimte. Ervaring met leiding geven aan uit te besteden werkzaamheden. Ervaring met projecten en vraagstukken op het gebied van fietsgebruik en/of fietsparkeren in de openbare ruimte bij een G4-gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 2-9-2019 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54291Interim Projectleider evenementen Details Inzien/reageren
Start: 1-10-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider evenementen.
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-10-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 24 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De projectleider evenementen is vanaf de opstartfase betrokken bij het evenement. Grote evenementen worden samen met vertegenwoordigers van andere organisatieonderdelen voorbereid. De projectleider evenementen coördineert en regelt de dagelijks beheer-aspecten en adviseert op de vergunningaanvraag. "Integraal" en "duurzaam" zijn kernbegrippen. Voorafgaand aan het evenement organiseert de projectleider een voorschouw, na afloop een naschouw. Tijdens het evenement is de projectleider schakelpunt n
Profiel van de manager: hbo werk- en denkniveau in een voor de functie relevante opleiding.. Aantoonbare ervaring op het gebied van duurzaamheid/verduurzaming. Minimaal 5 jaar ervaring als adviseur en/of coördinator. Aantoonbaar begrip van / affiniteit met integraal beheer van de openbare ruimte. Bereid en in staat om de werktijden af te stemmen op de behoefte van het evenement (bv. overlegmomenten; aanwezigheid tijdens evenement): het ritme van het evenement is leidend.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-9-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54294Interim Coördinator Heffen en Waarderen Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 20-24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Coördinator Heffen en Waarderen
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 20-24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Optimaliseren en coördineren van de werkprocessen en bewaken tijdigheid en kwaliteit van de op te leveren resultaten; Verantwoordelijk voor vergroten taakvolwassenheid medewerkers; Sturing op het proces naar een nieuwe wijze van waarderen op basis van gebruiksoppervlakte; Contactpersoon Waarderingskamer, taxatiebureau en ketenpartners; Opstellen van de leges- en belastingverordening; Je levert input t.b.v. de Kadernota, Begroting en de jaarrekening; Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over re
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als adviseur / coördinator met het taakveld WOZ en Belastingen binnen een gemeente; Afgeronde opleiding WOZ-Taxateur; Aantoonbare werkervaring met het begeleiden van en stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers belastingen; Aantoonbare kennis van CiVision Belastingen en van VRiS en Geotax (GT) WOZ;
Opmerkingen: Uurtarief max. € 85,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 23-8-2019 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
54297Interim Functioneel Consultant Qlikview/Qliksense Details Inzien/reageren
Start: 5 september 2019,36 uur per week Einddatum: 30 december 2019 , met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel Consultant Qlikview/Qliksense
Verwachte opdrachtduur: Start: 5 september 2019,36 uur per week Einddatum: 30 december 2019 , met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor een eindklant zijn wij op zoek naar een medior/senior Qlikview/Qliksense consultant, die verantwoordelijk is voor (door)ontwikkelen van bestaande management- en operationele informatie, standaardrapportages
Profiel van de opdracht: Het gaat hier om verscheidene informatiebehoeften op de bronadministratiesystemen zoals: • Het realiseren van rapportages voor een accuraat en dekkend inzicht in het ICT; • Landschap en de samenhang daarbinnen, een zogeheten componentenlandschap; • Het realiseren van rapportages die bijdragen aan een eenvoudige en snelle manier van bepalen van de impact bij gewenste changes of opgetreden incidenten in de dienstverlening componenten;
Profiel van de manager: • Ervaring in het ontsluiten, modelleren van data en het visualiseren in dashboards • Ervaring met BI consultancy • Ervaring met QlikView en/of Qlik Sense (Developer en Designer) • Ervaring met Qlik scripting • Ervaring met datamodelleren, sterschema\'s • Minimaal HBO werk en denkniveau • Gedegen kennis van toegepaste ICT binnen een grote beheerorganisatie. Bij voorkeur is deze kennis opgedaan binnen de Rijksoverheid • Kennis op het gebied van adviseren en van organisatiekunde.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54298Interim Consultant Qlikview Details Inzien/reageren
Start: 5 september 2019,36 uur per week Einddatum: 30 december 2019 , met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Consultant Qlikview
Verwachte opdrachtduur: Start: 5 september 2019,36 uur per week Einddatum: 30 december 2019 , met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor een eindklant zijn wij op zoek naar een medior/senior Qlikview/Qliksense consultant,
Profiel van de opdracht: die verantwoordelijk is voor (door)ontwikkelen van bestaande management- en operationele informatie, standaardrapportages en dashboards waarbij je zorgt voor de juiste inrichting voor het genereren van de gewenste informatie. Je bent verantwoordelijk voor het ontsluiten, modelleren en presenteren van de gewenste informatie aan de hand van de functionele rapportagebehoeften van (interne) afnemers van de klant. Deze functionele informatiebehoefte wordt door een business analist in kaart gebracht.
Profiel van de manager: • Ervaring in het ontsluiten, modelleren van data en het visualiseren in dashboards • Ervaring met BI consultancy • Ervaring met QlikView en/of Qlik Sense (Developer en Designer) • Ervaring met Qlik scripting • Ervaring met datamodelleren, sterschema\'s • Minimaal HBO werk en denkniveau • Gedegen kennis van toegepaste ICT binnen een grote beheerorganisatie. Bij voorkeur is deze kennis opgedaan binnen de Rijksoverheid • Kennis op het gebied van adviseren en van organisatiekunde.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
54299Interim Senior Functioneel Beheerder Details Inzien/reageren
Start: Per direct, 36 uur per week Einddatum: Nog niet bekend. (Minimaal 3 maanden) | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Senior Functioneel Beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: Per direct, 36 uur per week Einddatum: Nog niet bekend. (Minimaal 3 maanden)
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als senior functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de systemen van de eindklant.
Profiel van de opdracht: Als senior functioneel beheerder heb je naast de reguliere beheertaken ook een coördinerende rol binnen het team en ben je namens functioneel beheer de inhoudelijk linkingpin naar het management van IV. Vanuit deze: • Adviseer je inhoudelijk over het gebruik van IV diensten in afstemming met informatiemanagement en leveranciers; • Coördineer je de uitvoering van de beheerprocessen
Profiel van de manager: • De kandidaat heeft aantoonbaar HBO werk- en denkniveau • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbaar ervaring met IV/IT beheer werkzaamheden. (moet duidelijk blijken uit CV) • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met functioneel beheer, opgedaan in de afgelopen 4 jaar. Kandidaat kan hierbij aantonen dat hij verantwoordelijk is geweest voor het beheren van IV systemen gepositioneerd binnen een keten van systemen. (moet duidelijk blijken uit CV)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid