Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim CSRD Projectmanager

Verwachte opdrachtduur: 6 - 9 maanden, fulltime (minimaal 4 dagen) inzet. De eerste weken is deeltijd nog mogelijk

Plaats/regio: regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Een gespecialiseerd industrieel bedrijf met een complexe supply chain

Profiel van de opdracht: Project voor de totstandkoming van de CSRD rapportage. Dmv dit project wil men de vereisten vanuit de CSRD wetgeving vertalen in beleid, procedures en reporting. Design hiervan moet uiteraard auditproof zijn. Er wordt enkele collega's vanuit finance, het data team en communicatie (deels) vrijgemaakt om in dit project te participeren. In deze opdracht zal je dit team als project manager meewerkend voorman/vrouw (bege)leiden. Belangrijke stakeholders zijn de Manager F&C en de CFO.

Profiel van de manager: Inhoudelijke expertise op het gebied van de totstandkoming van CSRD reporting; Ervaring op het vlak van ESG consulting en/of CSRD/ ESG Implementatie; Ruime ervaring als projectmanager en met de aansturing van een klein projectteam; Ervaring in meer complexe supply chains bij industriƫle organisaties; Je gedijt het best in het (bovenkant) MKB segment; Meewerkend, pragmatisch en niet te "corporate"; WO niveau en je hebt relevante vakopleidingen gedaan.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)