Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Jeugd en Gezinshulpverlener (PGB – expert)

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Binnen het Maatschappelijk Domein zijn we voor team Jeugd op zoek naar een energieke Jeugd en Gezinshulpverlener / Indicatiesteller PGB. Als Jeugd en Gezinshulpverlener en PGB indicatiesteller, ben je onder andere verantwoordelijk voor de PBG's voor 18-. Je analyseert hierbij wat er nodig is, waar iemand recht op heeft en welke aantal uren hierbij passend is. Het PGB proces ken jij van A tot Z en weet dit toe te passen in de praktijk.

Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van jeugd-en gezinshulp binnen een gemeentelijke organisatie (benoem dit duidelijk in het cv.); Aantoonbare werkervaring met regievoering; Aantoonbare werkervaring met het volledig PGB proces; (benoem dit duidelijk in het cv); Aantoonbaar in het bezit SKJ-registratie (benoem dit duidelijk in het cv met registratienummer en datum); Wensen/Pré: Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar.

Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 32 tot 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 1-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)