Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Specialist Microsoft Office 365 (gemeente)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2024, einddatum 30-6-2025, optie tot verlenging 3 x 12 maanden, 16 uur per week

Plaats/regio: Regio Meppel

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Specialist Microsoft Office 365. men wil in het project (Werken met teams) de doorontwikkeling van Sharepoint, MS Teams en Avepoint verder uitvoeren.

Profiel van de opdracht: Je werkt mee aan een succesvolle implementatie van Microsoft 365. Jij zorgt voor een optimale, flexibele en veilige werkplek. Jij draagt bij aan de digitale transformatie en innovatie binnen de gemeente. Ontwerpen en implementeren van nieuwe werkplekoplossingen. Aanspreekpunt voor interne gebruikers. Migraties naar moderne werkplekomgevingen (Microsoft 365, Intune, Azure VD, SharePoint, Power Platform). Adviseren over technische inrichting. Aanhaken als inhoudelijke expert bij overleggen.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT, bij voorkeur een Master. Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 2 jaar als Microsoft 365 consultant met het ontwerpen en inrichten van informatiemanagement binnen een Microsoft 365 omgeving. Meerjarige ervaring met inrichting van Avepoint software. Ervaring met Scrum. Ervaring met MS Power Automate, MS Powerapps en MS Purview.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 mei 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)