Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Beleidsregisseur Jeugd

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 24 tot 28 uur per week.

Plaats/regio: zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Verrichten van werkzaamheden op de dossiers Veilig Thuis, deelname GR GGD/VT, Huiselijk Geweld; Verrichten van werkzaamheden voor de gemeentelijke P&C-cyclus; Opstellen van bestuurlijke stukken, zoals college- en raadsvoorstellen; Waarneming van taken op het gebied van afdoening moties, toezegging en beantwoording technische en schriftelijke vragen; Adviseren en opstellen van (bestuurlijke) annotaties.

Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied Jeugdhulp binnen een gemeentelijke instelling, op de dossiers Veilig Thuis en Huiselijk Geweld; Aantoonbare werkervaring met het opstellen van beleidsdocumenten, bestuurlijke stukken en het geven van bestuurlijke advisering, benoem dit in het cv; Aantoonbare werkervaring met het opstellen, aanvragen of bijdragen aan financiƫle instrumenten zoals bijvoorbeeld de P&C cyclus, subsidies, benoem dit duidelijk in het cv;

Opmerkingen: Start: Z.S.M. Uren per week: 24 tot 28 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden Graag reageren voor 6-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)