Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim sporthalbeheerder N-B

Verwachte opdrachtduur: Start: 6-5-2024 Uren per week: 20 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja

Plaats/regio: Noord Brabant

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Houden van toezicht op het gebruik van de accommodatie, waarbij veiligheid en regelgeving centraal staan. Onderhouden van contact met gebruikers en bezoekers, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Uitvoeren van werkzaamheden binnen de horecagelegenheid van de accommodatie, zoals het bedienen van klanten en het bijhouden van voorraden. Verrichten van klein technisch onderhoud en indien nodig, aanvullende schoonmaakwerkzaamheden. Bedienen van technische installaties en zorgdragen voor hu

Profiel van de manager: Afgeronde MBO opleiding; In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als beheerder van een multifunctionele accommodatie of sportaccommodatie. Wensen: Ervaring met werken binnen een horecagelegenheid. In bezit van een geldig BHV-certificaat.

Opmerkingen: Graag reageren voor 26-4-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 4 pag. en 1 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)