Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider Data-gedreven Werken Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week.

Plaats/regio: zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Wij zoeken iemand met veel kennis en ervaring zowel het voorveld, de toegangsorganisaties, de gemeente als de aanbieders. Dit gebaseerd op het daadwerkelijk werkzaam zijn geweest in tenminste het voorveld vanwege onze beweging naar een betere koppeling aan preventie. Tegelijkertijd beschikt deze projectleider over kennis van datamanagement. Dit door een afgeronde opleiding in datamanagement. We werken met diverse systemen waarin data wordt opgebouwd die, binnen alle wet- en regelgeving, inzicht.

Profiel van de manager: Een aantoonbare certificering of diploma op het gebied van data-management; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie; Aantoonbare werkervaring met organisatorisch change-management (licht dit duidelijk toe in het cv aan de hand van een voorbeeld); Wensen/Pré: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau. Behaalde CDMP (DAMA) certificering. Aantoonbare werkervaring op managementniveau binnen/in opdracht van een welzijnsorganisatie.

Opmerkingen: Start: 1-5-2024 Uren per week: 32 tot 36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 22-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)