Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Adviseur Milieukwaliteit bij omgevingsdienst

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 4 maanden Aantal uur per week: 3

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een omgevingsdienst en uitvoeringsorganisatie voor Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Met ongeveer 190 medewerkers lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving.

Profiel van de opdracht: Met als specialisatie geluid ben je belast met de advisering en ondersteuning bij geluidzaken. Je voert daartoe incidenteel geluidmetingen uit en stel je adviezen en geluidsrapportages op. Jij adviseert de medewerkers vergunningverlening, handhaving en ruimtelijke advisering en ondersteunt hen op het vakgebied geluid. Je bent met name goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het kader van de Omgevingswet.

Profiel van de manager: Je hebt een flexibele werkhouding en bereid om incidenteel ook op feestdagen in de weekenden en avonduren metingen te verrichten. Eisen: - Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; - Minimaal 2 jaar werkervaring als Adviseur Milieukwaliteit. Wensen: - Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau; - Minimaal 4 jaar werkervaring als Adviseur Milieukwaliteit; - Bekend met de relevante wet- en regelgeving in het kader van de Omgevingswet en geluid; - Werkervaring met het

Opmerkingen: verrichten van geluidmetingen; - Werkervaring met zaakgericht werken; - Werkervaring met Powerbrowser. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk vrijdag 26-4-2024 12.00 uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)