Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Communicatie adviseur

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 32 uur per week.

Plaats/regio: Midden van het land

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als Communicatieadviseur wordt je toegevoegd aan het cluster Communicatie en maak je onderdeel uit van de projectgroep. Jij bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie op het gebied van de aanstaande herindeling/fusie. Je organiseert bijeenkomsten voor bewoners, je neemt deel aan de voorbereidingsgroep (ambtelijk) en de stuurgroep (bestuurlijk) en adviseert hierin op jouw vakgebied. Daarnaast maak je persberichten, begeleid je persgesprekken.

Profiel van de manager: HBO Opleiding (richting Communicatie Journalistiek of Letteren is een pré); Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Communicatie adviseur; Wensen/Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Communicatieadviseur. Aantoonbare werkervaring met projectmatig adviseren op gebied van gemeentelijke herindeling (benoem dit duidelijk in het cv). Aantoonbare werkervaring met inwonersparticipatie en het organiseren van bewonersavonden.

Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Nee Graag reageren voor 24-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)