Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior Planner Z-Holland

Verwachte opdrachtduur: Start: 13-5-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Opstellen, actualiseren en beheren van projectplanningen in Primavera, inclusief vertaling van de risico’s in de tijd. Opstellen en bijstellen van deel projectplanningen van één of meerdere projecten in de planningsapplicatie Oracle Primavera Cloud. Bewaken en aanjagen dat de juiste data en informatie tijdig wordt aangeleverd voor de voortgang en impactanalyse. Toetsen van de (probabilistische) planningen van externe partijen aan de hand van vastgestelde planningsmanagementvereisten. Leveren van

Profiel van de manager: HBO+/ Academisch werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar ervaring in het plannen van complexe infrastructurele/industriële complexe projecten, inclusief aantoonbare offshore planningservaring; Ervaring met probabilistisch plannen, kritiek pad analyse en risico management; Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift; Bereid om te reizen naar de verschillen projectlocaties (Rotterdam, Utrecht , Groningen en evt. buitenland).

Opmerkingen: Graag reageren voor 25-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)