Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior Project Controller

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, 32 tot 40 uur per week

Plaats/regio: Regio Gelderland

Profiel van het bedrijf: Projectorganisatie in de infra/bouw sector.

Profiel van de opdracht: Je draagt de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie en de rapportages van het project binnen de kaders van het financieel beleid. Je bent gericht op een tijdige en correcte vastlegging van gegevens en verzorging van financiële rapportages. Je bent in staat om op basis van actuele gegevens en inzichten in de ontwikkelingen het projectmanagement te adviseren bij het maken van een betrouwbare forecast. Je bent proactief in de projectbewaking.

Profiel van de manager: Een HBO of WO opleiding richting Bedrijfseconomie of Finance and Control. Ervaring in de bouw/civiele sector. Minimaal 5 jaar ervaring als projectcontroller. Je bent communicatief vaardig. Je vindt het leuk om te werken op de locatie van het project, dit betekent ook in de bouwkeet. Je bent in staat om het project vanuit financieel oogpunt in goede banen te leiden en grenzen aan te geven.

Opmerkingen: Een mooie en uitdagende opdracht in regio Gelderland. Een opdracht voor minimaal 3 maanden met de mogelijkheid tot verlengen. Een tarief tussen de € 80,- en € 95,- per uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)