Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Directiesecretaresse

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als directiesecretaresse voer je het secretariaat van de Directie. Deze directie bestaat uit een directeur en een adjunct-directeur. In de rol van directiesecretaresse is geen dag hetzelfde en heb je een zeer afwisselend takenpakket. Zo ben je hét aanspreekpunt voor collega’s en externen die contact zoeken met de directie en je ondersteunt de directie bij de organisatie en uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Je ziet wat er nodig is om de directie draaiende te houden.

Profiel van de manager: MBO Opleiding; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als (directie)secretaresse / management ondersteuner; Wensen/Pré: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen een ambtelijke organisatie. Minimaal 5 jaar ervaring met secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer en officemanagement.

Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 32 tot 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden Graag reageren voor 22-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)