Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Locatiemanager Huisartsenspoedzorg

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met optie op verlenging, gemiddeld 36 uur per week (ook in avonden/weekenden!).

Plaats/regio: Midden van het land

Profiel van het bedrijf: Huisartsenspoedzorg met verschillende locaties (veelal in/nabij ziekenhuis). De verbonden huisartsen hebben de ambitie om mensen 7x24 van goede 1e lijns/spoedzorg te voorzien. Ivm uitval van een Locatiemanager is zsm behoefte aan een interim manager.

Profiel van de opdracht: Interim management van/voor 2 locaties huisartsenspoedzorg. In totaal ca 100 mw's (triagisten, student-triagisten en balie mw's). Naast deze hiƫrarchische aansturing heeft de interim manager een functionele lijn met de dienstdoende artsen. Aansturen/ontwikkeln en professionaliseren vd teams op de 2 locaties. Integraal verantwoordelijk. Analyseren, verbeteren van werkprocessen ohgv HR, financien, organisatie, kwaliteit. Contactperson voor ketenpartners (SEH etc). Rapportage aan Clustermanager.

Profiel van de manager: Afgeronde, relevante HBO-opleiding aangevuld met meerjarige interim lijnmanagement ervaring op operationeel/tactisch niveau binnen een vergelijkbare omgeving. Ervaring in de 1e lijn, acute zorg of huisartsenzorg is een pre. Je beschikt over uitstekende (project)management kwaliteiten en bent gepokt/gemazeld ohgv werk- en teamprocessen met focus op professionaliseren van interne organisatie. Zichtbaar, tactvol, toegankelijk, verbindend en tegelijk daadkrachtig, vasthoudend en resultaatgericht.

Opmerkingen: Mooie opdracht in dynamische omgeving. Start zsm. Reactie graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)