Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Contractmanager/Directievoerder beheer openbare ruimte voor Wegen en Constructies/Spelen

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Namens de contracteigenaar/assetmanager ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de contracten die vallen onder de teams Constructies en Spelen en Wegen. Je bewaakt samen met collega’s de kaders van de contracten en het presteren van de leverancier/aannemer over de gehele dienstverlening. Bij aanbestedingen van nieuwe (raam)contracten stel je het benodigde contractmanagement(team) samen voor de uitvoering van het contract.

Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau; Wensen/Pré: Je hebt minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol als contractmanager en/of directievoerder op het gebied van werken en/of leveringen/diensten; binnen een grotere gemeentelijke-, en/of overheidsorganisatie. Je hebt kennis van de relevante contractvormen en administratieve voorwaarden; het type marktpartijen die werkzaam zijn bij de realisatie van onderhoud of projecten in het fysiek domein (advies- of ingenieursbureaus en aannemers.)

Opmerkingen: Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja Graag reageren voor 26-4-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)