Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectmanager Gebiedsontwikkeling bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 10 maanden Aantal uur pw: 28-32

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente met ruim 110.000 inwoners verspreid over 8 kernen en ruim 900 medewerkers. Typerend: adaptief, continu experimenteren en ontwikkelen, samenwerking, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en veranderingsbereidheid.

Profiel van de opdracht: Als projectleider werk je aan de gebiedstransformatie naar een leefomgeving met 300/350 woningen. De gekozen marktpartij gaat het plan uitwerken binnen de kaders van de aanbesteding. Jij begeleidt samen met je projectgroep deze ontwikkeling. Je bereidt ook de herontwikkeling voor van een vrijkomende schoollocatie binnen de stad. Binnen deze afwisselende functie lever je een bijdrage op strategisch en tactisch niveau.

Profiel van de manager: In deze rol ben jij sterk in het voeren van onderhandelingen, betrekken van stakeholders, het aansturen van projectteams en neem je de leiding om het projectresultaat te bereiken c.q. optimaliseren. Eisen: - Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau; - Minimaal 3 jaar werkervaring als senior projectleider gebiedsontwikkeling. Wensen: - Werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling; - Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau in de richting van Bouwkunde of

Opmerkingen: gebiedsontwikkeling; - Kennis van planeconomie en grondexploitaties, opgedaan middels werkervaring of een gevolgde cursus; - Werkervaring binnen een gemeente; - Een afgeronde opleiding/cursus in de richting van management. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk dinsdag 23-4-2024 12.00 uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)