Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Adviseur / Beleidsmedewerker Documentaire Informatievoorziening (DIV)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-5-2024, einddatum 15-11-2024, optie tot verlenging, 16-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Tilburg

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) Adviseur / Beleidsmedewerker Documentaire Informatievoorziening (DIV).

Profiel van de opdracht: Beleidsdocumenten/ beleid ontwikkelen, opstellen, vastleggen en uitdragen binnen de organisatie (o.a. handboek DIM, informatiebeheerplan, termijnvisie). Adviseren / meedenken / sparringpartner over diverse ontwikkelingen binnen informatiebeheer (o.a. over archief Bedrijfsvoering, zaakgericht werken, archiefmodule RX Mission).

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatie- en Archiefbeheer. Werkervaring met het schrijven van beleidstukken én het adviseren op het gebied van informatiebeheer. Kennis van én werkervaring op het gebied van Informatiebeheer en Advies. Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring met zaak- of procesgericht werken / informatiemanagement. Werkervaring met zaakgericht werken en zaaksystemen. Ervaring binnen een overheidsorganisatie.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 april 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)