Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Solution Architect Platform & Systemen gezocht

Verwachte opdrachtduur: 1 jaar

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als Solution Architect P&S bij CCC en het Design Office leid je ICT-verandertrajecten met architectuurartefacten voor domeinen zoals netwerk, P&S, en security. Je ondersteunt innovatieambities met een stabiel ICT-platform. Je excelleert in conceptueel denken, klantgericht oplossen, communicatie, besluitvorming, en stakeholderinteractie. Taken omvatten architectuurontwerp, PSA's opstellen, en samenwerken met Domeinarchitect P&S voor verbeteringen.

Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde HBO-/WO-opleiding en Nutanix, VMware en Azure certificeringen op professioneel niveau. Securitycertificaten zoals Azure Security Technologies zijn een pré. Minimaal 5 jaar ervaring als Solution Architect P&S vereist. Kennis van architectuurprocessen, TOGAF, Archimate, BlueDolphin, BIO, Agile/Scrum, Cloud Adoption Framework, MS DevOps, en Azure-services zoals API Manager, functions en logic apps. Ervaring met P&S-innovaties en het interpreteren van nieuwe technologieën en hu

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)