Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectvoorbereider (2x)

Verwachte opdrachtduur: Start: 6-5-2024 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Inventariseert relevante informatie in met name de voorbereidingsfase van de (meestal grotere) projecten en pakt de controlerende taken op. Je adviseert over de haalbaarheid van onze boven- en ondergrondse ontwerpen en de vertaling naar technisch tekeningen en een bestek of contract. In staat bent om onder regie van een projectleider, een bestek of contract op te stellen met behulp van ons Handboek Openbare Ruimte (HOR) en ons Moederbestek. Bij uitbesteding adviseert in het formuleren van een he

Profiel van de manager: Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 3 jaar werkervaring als Project-/werkvoorbereider in de GWW sector. In de afgelopen 5 jaar) opdrachten binnen de GWW sector gedaan, binnen de overheid en bij voorkeur een grote gemeente: bouw- en woonrijp maken, uitwerken DO naar technische CAD tekeningen en RAW bestekken/contracten. Ervaring met besteksoftware, zoals Bakker en Spees.

Opmerkingen: Graag reageren voor 25-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)