Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Supply Chain Planning Manager

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week

Plaats/regio: Noord Limburg

Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie in de maak-industrie, meerdere productie-locaties in West Europa, totaal 700 medewerkers groot.

Profiel van de opdracht: Als interim Manager Supply Chain Planning ben je, samen met je team van logistiek planners, eindverantwoordelijk voor het gehele logistieke traject van orderaanname, orderbevestiging tot het daadwerkelijk uitleveren van de betreffende producten aan de internationale klanten. Je stuurt direct het team van ervaren planners aan, die ieder zelfstandig verantwoordelijk zijn voor de gerealiseerde planning en leverbetrouwbaarheid. Je komt tot een optimalisatie van bezetting en capaciteit.

Profiel van de manager: Je hebt een logistieke MBO +/+/HBO opleiding en minimaal 5 jaar managerial ervaring binnen een dynamische supply chain organisatie. Je bent thuis in moderne supply chain systemen en methoden en weet deze effectief en efficiënt te implementeren in de logistieke bedrijfsvoering. Als persoon toon je van nature leiderschap en ben je graag gezien, klantgericht, proactief, ambitieus en initiatiefrijk. Je bent pragmatisch ingesteld en gewend je "op de vloer" te bewegen.

Opmerkingen: Je sollicitatie, voorzien van je Curriculum Vitae, beschikbaarheid en tariefindicatie, ontvangen wij graag vóór 20 april 2024. Onze opdrachtgever wil 24 en 25 april de kennismakings-gesprekken laten plaatsvinden.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)