Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Directeur-Bestuurder in de zorg

Verwachte opdrachtduur: Initieel 3 maanden, gemiddeld 3 a 4 dagen per week. Optie op verlenging

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: We organisatie ondersteund jongeren, volwassenen en gezinnen die door meerdere problemen vastlopen. Samen kijken we wat nodig is om het leven weer op de rit te krijgen. Diensten: straathoekwerk, woonlocaties, begeleiding, dagbesteding en samenwerkingen

Profiel van de opdracht: Als interim Directeur-Bestuurder geef je leiding aan de organisatie en zorg je met het MT voor het bewaken van de koers en de continuïteit van de organisatie. Je werkt vanuit vertrouwen en bent een inspirerende sparringpartner voor het managementteam bestaande uit vier Regiomanagers, Manager Bedrijfsbureau en Manager HRM.

Profiel van de manager: ? Ruime ervaring als (interim) Bestuurder in de zorg- en welzijnssector, bij voorkeur in een grote stad; ? Vakkennis op het gebied van bestuur en governance en je handelt hiernaar; ? Kennis van- en ervaring met gemeentelijke aanbestedingstrajecten en financieel goed onderlegd; ? Je bent consistent, besluitvaardig, koersvast en bestuurlijk sensitief; ? Uitstekende communicatieve vaardigheden en een helicopterview; ? Je hebt affiniteit met de doelgroep en staat voor medezeggenschap;

Opmerkingen: Voorwaarden Het betreft een interim-oplossing (ZZP) voor 24-32 uur per week voor in eerste instantie drie maanden met een optie op verlenging. Het tarief betreft maximaal €140,- per uur (ex BTW, inclusief reiskosten). Procedure Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag uiterlijk woensdag 17 april 2024 tegemoet. De gesprekken bij de opdrachtgever zijn in de week van 22 april. Een referentiecheck en VOG-screening kunnen deel uitmaken van deze procedure.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)