Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim regisseur Inkomen

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 36 uur per week.

Plaats/regio: zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als ervaren regisseur inkomen beheer je zelfstandig een caseload van bijstandsgerechtigden en verricht je alle werkzaamheden uit die daarbij behoren. Je kunt hierbij denken aan mutaties, inkomstenverrekeningen, aanvragen bijzondere bijstand, beëindigingen en fraude onderzoeken. We vinden het belangrijk dat onze regisseurs niet alleen bedreven zijn in het toepassen van rechtmatigheid, maar maatwerk inzetten waar dat nodig is.

Profiel van de manager: Pré: Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding. Minimaal 1 jaar werkervaring als inkomensregisseur rechtmatigheid; Wensen/Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als klantmanager/regisseur inkomen rechtmatigheid. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Suite4GWS.

Opmerkingen: Start: Z.S.M. Optie op verl.: Ja 2* maanden Graag reageren voor 24-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-wer

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)