Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider Gebiedsontwikkeling

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Voor een periode van 6 maanden voor vervanging wegens zwangerschapsverlof en het opzetten van één a twee nieuwe projecten hebben we een mooi takenpakket aan ruimtelijke vraagstukken. De projecten bevinden zich in verschillende fases, van eerste initiatief en verkenning van de haalbaarheid tot begeleiding van het uitwerken van deelprojecten en het beoordelen van de plannen in samenwerking met een kwaliteitsteam.

Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider Gebiedsontwikkeling; Wensen/Pré: Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider Gebiedsontwikkeling bij gemeenten in de afgelopen 10 jaar. Aantoonbare werkervaring binnen een kwaliteitsteam. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in projecten met meerdere opdrachtgevers.

Opmerkingen: Start: 3-6-2024 Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 19-4-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)