Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider Gebiedsontwikkeling bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: uiterlijk 3-6 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32-36

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 75.000 inwoners en 650 medewerkers. Een sociale en ondernemende gemeente waar de lijnen kort zijn en ze elkaar kennen en weten wat er speelt.

Profiel van de opdracht: De hoofdtaken: Je realiseert woningbouwplannen en stedelijke gebiedstransformaties; Je geeft leiding aan interessante ruimtelijke projecten; Je werkt samen en onderhoud goed contact met verschillende belanghebbenden; Je boekt resultaten en betrekt interne en externe stakeholders.

Profiel van de manager: Gezocht wordt een bevlogen en overtuigende projectleider met ervaring in het aansturen van ruimtelijke projecten. Eisen: - Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding; - Minimaal 3 jaar werkervaring als Projectleider Gebiedsontwikkeling. Wensen: - Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling; - Minimaal 3 jaar werkervaring als Projectleider Gebiedsontwikkeling bij gemeenten in de afgelopen 10 jaar; - Werkervaring binnen een kwaliteitsteam; - Minimaal 2 jaar werkervaring

Opmerkingen: in projecten met meerdere opdrachtgevers;- Werkervaring in alle fasen van gebiedsontwikkeling van initiatief tot realisatie. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk vrijdag 19-4-2024 12.00 uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)