Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Teamleider jeugd

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 24 uur per week.

Plaats/regio: Gelderland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als teamleider in het sociale taakveld werk je nauw samen met collega-teamleiders, de concerndirecteur en adviseurs binnen de organisatie om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Binnen het managementteam heerst een cultuur van samenwerking, open communicatie en het streven naar integrale resultaten. Het is een omgeving waarin ieders expertise wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor creativiteit en innovatie.

Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende sociaal domein bij een gemeente; Aantoonbare kennis over de jeugdwet; Wensen/Pré: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende sociaal domein bij een gemeente. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar ervaring met het leidinggeven aan jeugdconsulenten.

Opmerkingen: Start: z.s.m. Optie op verl.: Ja 2*6 maanden Graag reageren voor 19-4-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)