Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim HR-adviseur Z-Holland

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden

Plaats/regio: zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als HR-adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor het afdelingsmanagement op het gebied van Personeel en Organisatie. Daarnaast implementeer je managementinstrumenten bij de aan jou toegewezen afdelingen voor de uitvoering van het HR-beleid en begeleid je het management bij het toepassen ervan. Je draagt actief bij aan het verbeteren van onze (digitale) kern processen, de ontwikkeling van het team, maar je bent ook een echte team player. Hierbij werk je samen en stem je actief af met de ande

Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van Personeelsmanagement of HR; Bereid om bij wederzijds goedvinden na minimaal 1040 uur bij opdrachtgever in dienst te treden; Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als HR Adviseur; Werkervaring als HR adviseur binnen gemeente/overheid sector (voorkeur). Werkervaring als adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling en -verandering (wens).

Opmerkingen: Graag reageren voor 20-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)