Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht een interim Data Specialist

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden voor 5 dagen per week.

Plaats/regio: Zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Onze klant, gevestigd in regio Rotterdam - Zuid Holland, is een internationaal productiebedrijf.

Profiel van de opdracht: Als Data Specialist a.i. heb jij ervaring in het structureren van data en ben jij in staat om zelfstandig het huidige data structuur volledig in kaart te brengen. Jouw verantwoordelijkheden zijn: - In kaart brengen van de huidige datastructuur. - Samenwerken met relevante partijen om te bepalen waar data zich bevindt en wie deze data gebruikt. - Ontwikkelen van een data dictionary op basis van de verzamelde informatie. - Structureren van alle data volgens de vastgestelde data dictionary.

Profiel van de manager: - Meerjarig ervaring in vergelijkbare functies, met een nadruk op het mappen en structureren van datahuishoudingen. - Werkervaring bij bedrijven met aanzienlijke hoeveelheden semi-gestructureerde en ongestructureerde dataomgevingen - Ervaring met het (helpen) ontwikkeling van data-gedreven strategieën en routekaarten om continue verbetering en innovatie in datamanagementpraktijken te stimuleren. - Vloeiend in zowel Nederlands als Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

Opmerkingen: - Een contract voor 6 maanden met mogelijkheid op verlenging; - Fulltime freelance opdracht - Hybride werken - Start per direct

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)