button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor een project in de Retail branche zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een internationale speler in de Retail branche. Zij produceren tal van verschillende producten en hebben een scala aan merken in het assortiment. Zij zetten zich nadrukkelijk in voor de verbetering van de wereldgezondheid.
Profiel van de opdracht: Je komt te werken in een 13-koppig financieel team. Samen met je collega Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het juist, volledig en tijdig opleveren van het grootboek, het verzorgen van de liquiditeitsprognoses, het controleren van financiƫle gegevens en het bewaken van de correctheid van de voorraadadministratie. Tevens houd je je bezig met het optimaliseren van de bestaande processen. Ook zal je ondersteuning bieden aan het team accounting.
Profiel van de manager: Eisen - Afgeronde bedrijfseconomische HBO- en/of WO-opleiding; - Minimaal 3 jaar (recente) ervaring als Financial Controller binnen vergelijkbare branche; - Analytisch zeer krachtig; - Goede kennis van financiƫle softwarepakketten, bijvoorbeeld SAP; - Sociaal en communicatief zeer vaardig.
Opmerkingen: Aanbod - Project van 5 maanden; - Kans op verlenging van project; - Zeer goed uurtarief; - Werken voor een internationale organisatie; - In een groot financieel team werken; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant? Plaats dan een reactie voorzien van CV.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid