button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor een klant van ons zijn we op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller in de regio Alkmaar.
Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 6 maanden
Plaats/regio: Regio Alkmaar
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie is een financiële instelling die zich bezighoudt op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit doen ze vanaf het begin tot het eind.
Profiel van de opdracht: Deze functie is ook ontstaan naar aanleiding van de gemaakte groei de laatste jaren. Om deze groei te kunnen blijven waarmaken is er een extra financial controller nodig op de afdeling. Je zal je voornamelijk bezighouden met de maand- en jaarafsluitingen. Wat ook tot het takenpakket behoort is het schoonhouden van de balans en het proces rondom mutaties zodanig inrichten dat vervuiling wordt voorkomen. Je zal ook de Manager Finance & Control op diverse onderwerpen ondersteunen.
Profiel van de manager: - Minimaal 5 jaar ervaring als Freelance Financial Controller; - Ervaring met Orcale en SAP; - Communicatief vaardig; - Initiatief en een goed onderbouwde en gemotiveerde eigen (financiële) mening zijn essentieel.
Opmerkingen:
   
In te vullen door belangstellende.
terug naar overzicht
Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom de werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Daar staat ook ons privacybeleid beschreven. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
Naam
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid