button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor een BIG 4 organisatie zijn wij op zoek naar Interim IT auditor. Het doel van de opdracht is de opdrachtgever te helpen om naar een robuustere opzet en werking van het Risicoraamwerk te komen.
Verwachte opdrachtduur: Duur: 15 april t/m 18 oktober 2019, met 2 optie(s) tot verlenging met 3 maand(en). Max. 32 uur pw.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Mede aan de hand van de bevindingen uit een eerder uitgevoerde IT-audit expertise biedt en faciliteert om de opzet, het bestaan en de werking van een toekomst robuust Risicoraamwerk te verzorgen; de onderzoeksprojecten 'application controls' en 'loggin'
Profiel van de opdracht: Mede aan de hand van de bevindingen uit een eerder uitgevoerde IT-audit expertise biedt en faciliteert om de opzet, het bestaan en de werking van een toekomst robuust Risicoraamwerk te verzorgen; de onderzoeksprojecten 'application controls' en 'logging & monitoring' helpt afronden en door te vertalen naar te treffen inrichtings- en beheersingsmaatregelen; een audit uitvoert naar autorisaties, rechten en rollen. Adviseert bij de herinrichting van het treasury-managementsysteem WSS.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met het zelfstandig uitvoeren van IT audits en het toetsen, opzetten en implementeren van applicatie controls, waarbij de kandidaat oog heeft voor de risico\'s op het snijvlak van mens en techniek; ervaring met een Control Frame work opzetten en inrichten, inclusief procesbeschrijvingen; ervaring met auditwerkzaamheden uitvoeren ter zake autorisaties, rollen en taken; ervaring met auditwerkzaamheden uitvoeren ter zake logging & monitoring;
Opmerkingen:
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid