button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Gezocht, Interim Instore en eCommerce Specialist, in verband met zwangerschapsvervanging.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Breda
Profiel van het bedrijf: Wereldwijde marktleider op het gebied van multitools voor doe-het-zelvers en hobbyisten. Het hoofdkantoor in Breda is verantwoordelijk voor Marketing en Sales voor Europa, Midden Oosten, Afrika en Asia-Pacific.
Profiel van de opdracht: Edealer marketing: optimaliseren van branded content op edealer sites. Stimuleren van campagnes, reviews en advertising mogelijkheden met E-dealers (E-commerce); Advertising: opzetten en bewaken van de always-on (digitale) advertising strategie en uitrol van campagnes in EA; Packaging: Design van alle Dremel verpakkingen: zowel product als promotioneel; Instore communicatie: Design en de productie van displays en permanente winkelpresentaties; CRM: user databank ownership.
Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau (bij voorkeur specialisatie op marketing / communicatie). Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in marketing (bij voorkeur bij een internationaal georiƫnteerde organisatie). Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre. Communicator, gestructureerd, pro actief, team builder, analytisch, stressbestendig, flexibel, nauwkeurig.
Opmerkingen: Bereidheid om te reizen (1x per kwartaal). De functie wordt vervuld binnen het user marketing team. Je zult in deze functie rechtstreeks aan de user marketing manager rapporteren.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid