Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider verbetering bedrijfsvoering en kwaliteit juridische zaken gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-10-2021, einddatum 29-4-2022, optie tot verlenging, 16-20 uur per week

Plaats/regio: Regio Twente

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een projectleider die zorgt voor verbetering en verdere professionalisering van de juridische dienstverlening.

Profiel van de opdracht: Onderzoeken en verbeteren van doorlooptijden, onderlinge afstemming over werkzaamheden binnen de afdeling, werkverdeling, enz. Vormgeven activiteiten binnen de afdeling om kwaliteit te verbeteren zoals onderlinge feedback en intervisie. (Verder) vormgeven van de dienstverlening van het Stafbureau. Eventueel: Vormgeven van de bedrijfsvoering van de afdeling Juridische Zaken in samenwerking met relevante afdelingen zoals ICT en Financiën.

Profiel van de manager: Minimaal een WO opleiding afgerond bij voorkeur in de richting van Bestuurskunde. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het uitvoeren van opdrachten binnen de gemeentelijke overheid de afgelopen 5 jaar. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op management vlak in de afgelopen 8 jaar. Kennis van werkprocessen binnen het sociale domein. Ervaring met het sturen/leidinggeven van teams/afdelingen van minimaal 45 medewerkers.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 september 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)