Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Adviseur bestuurlijke processen gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-10-2021, einddatum 31-3-2022, optie tot verlenging, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Flevoland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een regisseur/adviseur op het snijvlak van bestuur en organisatie, die op diverse fronten goed kan schakelen en goed kan verbinden.

Profiel van de opdracht: Je draagt bij aan de kwaliteitsverbetering van de bestuurlijke besluitvorming. Je beweegt je dwars door de organisatie en werkt aan integraliteit en kwaliteit van de bestuurlijke besluitvorming met gevoel voor politieke verhoudingen. Je bent ondersteuner van en adviseur in het politieke proces. Jouw rol concentreert zich op het verbeteren van de processen tussen de ambtelijke organisatie, griffie en het bestuur.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Bestuurskunde. Minimaal 3 jaren praktijkervaring in het openbaar bestuur en het werken binnen de bestuurlijke en politieke context. Ervaring met bestuurlijke besluitvorming.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 september 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)