Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: SPOED: interim Adviseur Informatiemanagement gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 4-10-2021, einddatum 1-7-2022, optie tot verlenging, 20-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Twente

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een ervaren adviseur informatiemanagement die de informatiebehoefte van afdelingen en klanten in kaart brengt en adviseert over IT-systemen en –applicaties.

Profiel van de opdracht: Je werkt in een verbeterprogramma en in multidisciplinaire teams en schakelt met veel partijen binnen en buiten onze organisatie. In projecten voor onze afdelingen ben je de smeerolie in het hele proces: van de informatieanalyse tot de overdracht voor implementatie. Op de korte termijn staat een aantal ingrijpende nieuwe informatiekundige projecten op stapel. Hierin vervul jij als adviseur informatiemanagement een belangrijke rol.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 2 jaar ervaring op het snijvlak IT en organisatie in de afgelopen 8 jaar. Bekend met IREB, BiSL en Prince2. Kennis van en/of ervaring met onderwerpen als Common Ground, informatie-modellen (RGBZ en RSGB), de Archiefwet, TMLO/MDTO, GEMMA en SLA’s. Ervaring met aanbesteding en inkooptrajecten bij de overheid. Kennis van requirementanalyse.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 september 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)