Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een van onze opdrachtgevers in de financiële sector zijn wij op zoek naar een Freelance/interim Project Manager Credit Risk.

Verwachte opdrachtduur: Start van de opdracht is zo spoedig mogelijk voor de duur van 12 maanden op full time basis.

Plaats/regio: Amsterdam/ Remote

Profiel van het bedrijf: Financiële instelling

Profiel van de opdracht: Deze organisatie is met een grootschalig programma bezig inzake de transitie van DNB toezicht naar ECB toezicht. Een groot deelgebied van deze transitie is het Credit Risk domein waar diverse (EBA) compliancy richtlijnen dienen te worden opgezet, uitgewerkt en geïmplementeerd (policies, standaarden, processen, systemen, rollen en verantwoordelijkheden). Als Freelance Project Manager Credit Risk draag je zorg voor de complete transitie in dit domein.

Profiel van de manager: WO financiële achtergrond; Ruime ervaring in de bancaire sector; Zeer gedegen kennis van Credit Risk vraagstukken op het gebied van Leasing of Asset Management; Ruime ervaring als Project/Programma Manager; Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; Uitstekende beheersing van het Engels.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)