Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior Contractmanager, Arnhem, 36 uur. Ben jij zelf startend, pragmatisch en conceptueel sterk? Heb jij ervaring met het managen+beheersen van contracten vanuit een regierol? Wij zoeken jou.

Verwachte opdrachtduur: 1-10-2021 36 uur 12 maanden

Plaats/regio: Oost gelderland

Profiel van het bedrijf: Energie

Profiel van de opdracht: Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het managen en beheersen van een aantal contracten met leveranciers, waarbij je een regierol vervult richting onze uitvoerende partijen. Tot je taken behoren het opstellen van contractdocumenten, vormgeven van procedures, zorgdragen voor optimale procesgang tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, laten uitvoeren van audits op contracten, opstellen van beslisdocumenten en zorgdragen voor het contractbeheersplan en de uitvoering hiervan.

Profiel van de manager: -Afgeronde HBO/ WO opleiding -Beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen het vakgebied - Je hebt ruime ervaring als contractmanager en hebt specifiek ervaring in het domein van aannemerij - Je hebt kennis van de energie- en inframarkt of GWW -Ervaring met D&C, SCB en UAVgc contracten is een Competenties: Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Organisatiesensitiviteit, Ondernemerschap, Samenwerken, Plannen en organiseren.

Opmerkingen: Interesse? Stuur ons dan uiterlijk 22 september 2021, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)