Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Communicatieadviseur, 24-32 uur, Groningen (aanwezigheid op kantoor indien gewenst),

Verwachte opdrachtduur: 04-10-2021 24-32 uur 3 maanden Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar.

Plaats/regio: Groningen

Profiel van het bedrijf: Je gaat aan de slag voor de afdeling Operations en werkt samen met een collega-adviseur aan de uitvoering van communicatieplannen voor de afdeling. Je beheert je eigen portolio/projecten.Je adviseert projectmanagers of werkgroepen.

Profiel van de opdracht: Je bent iemand die verhalen van papier kan trekken en kan omzetten in content. Je kunt de taal van techneuten vertalen naar de taal van de stakeholders. Daarbij adviseer je over de inzet van de juiste middelen en kanalen. Werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het (aansturen van het) vormgeven van presentaties, (bijhouden van) websites, brochures, folders, infographics, animaties, etc. Elk project kent daarbij zijn eigen aanpak en timing.

Profiel van de manager: - Minimaal HBO en enkele jaren ervaring in communicatie - Zelfstandig kunnen werken - Pragmatisch, hands-on - Ervaring met het aansturen van externe professionals - Goed met tekst (B1), powerpoint - Vertalen van boodschappen naar passende content - Verschillende belangen kunnen aanvoelen en afwegen - Sociaal vaardig - Kunnen omgaan met tijdsdruk - Gestructureerd kunnen werken

Opmerkingen: Interesse? Stuur ons dan uiterlijk 22 september 2021, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken. Eventuele intake gesprekken vinden plaats op 29/09/2021 in de ochtend. BYOD: Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)