Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim regio manager energiebranche

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week.

Plaats/regio: randstad

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is actie in de energiebranche. het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van energie transport en aansluitdiensten is kernactiviteit.

Profiel van de opdracht: aansturen, coachen en ontwikkelen van 6 operationele teammanagers op meerdere locaties. verdere standaardisatie van werk en ketenprocessen, technische projectenplanning en structureren van de uitvoering organisatie met als doel "operational excellence". verhoging klant en resultaatgerichtheid, vergroting van de output. wegwerken van achterstanden.

Profiel van de manager: ervaren (interim) manager operations binnen een technische projecten organisatie met een technisch-bedrijfskundige opleiding op HBO+ niveau. Ervaring binnen energie netbeheerders is een sterke pré. stevige, verbindende en doelgerichte lijn, proces en verandermanager. coachend sterk, organisatiesensitief. verbindende factor tussen middle / team management en directie. sterk in stakeholder management. kennis van LEAN.

Opmerkingen: start datum:per direct of zo spoedig als mogelijk. infaseren is bespreekbaar. svp altijd een actueel nederlandstalig cv in een WORD versie meesturen inclusief een scherpe tarief indicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)