Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Seeburger Expert

Verwachte opdrachtduur: Start: 4-10-2021 Eind: 4-3-2022 Optie tot verlenging: nee Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: Oost-Gelderland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/ZBO

Profiel van de opdracht: • Is verantwoordelijk om op basis van de Solution Architectuur, de Domain Architecturen, de door de Business aangeleverde inputproducten, de Use Case Specificaties en de impactanalyses een solution architectuur document (SAD) op te stellen. • Werkt actief mee aan solution en domainarchitectuur • Heeft een duidelijke SAP IT/architectuur-visie (afdeling breed & domein overstijgend) en draagt deze ook uit bij de teams en zorgt voor draagvlak. • Draagt zorg voor een goede DevOps cultuur

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde opleiding HBO of hoger hebt; 2) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt met integreren van Seeburger BIS oplossingen met andere systemen; 3) Je ervaring hebt met Non-functional requirements; 4) Je kennis van en ervaring hebt met de volgende 2 producten: Seeburger BIS Server; Seeburger EbXML adapter; 5) Je all-in tarief excl. BTW minimaal €82 en maximaal €115 is.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk zaterdag 25-9-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)