Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectmanager om de tooling te implementeren bij onze klanten. Voor meerdere klanten tegelijk het projectplan opstellen en zorgt dat alles stakeholders op de juiste manier betrokken blijven.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: consulting organisatie

Profiel van de opdracht: Als interim projectmanager ben jij de juiste persoon om de tooling die deze klant maakt te implementeren bij klanten. Jij gaat voor meerdere klanten tegelijk het projectplan opstellen en zorgt dat alles stakeholders op de juiste wijze worden betrokken. Het resultaat van jouw aansturing van de technische collega's en business collega's zorgt ervoor dat er tijdig en binnen de financiële afspraken een implementatie wordt gerealiseerd.

Profiel van de manager: - Afgeronde HBO opleiding, aangevuld met trainingen zoals Prince II of IPMA - projectmanagementvaardigheden op medior niveau - je bent gewend om meerdere projecten gelijktijdig te managen - je bent communicatie zeer vaardig en snapt de belangen van de aangesloten partijen - je ICT kennis met betrekking tot systeemintegratie is op voldoende niveau - Je hebt meerdere projecten aantoonbaar succesvol afgerond

Opmerkingen: De rol is geschikt voor een zzp'er Inkoop tarief: € 65 - € 75per uur ex btw

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)