Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim VGM Coordinater voor onze organisatie.

Verwachte opdrachtduur: We zoeken een interim oplossing totdat we een vast iemand hebben gevonden.

Plaats/regio: Gelderland/Friesland

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een productiebedrijf binnen de diervoeding.

Profiel van de opdracht: Als VGM Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de gezondheids-, veiligheids- en milieuaspecten de locaties. Dit doe je door je kennis te delen binnen de organisatie, om er zo voor te zorgen dat alle wet- en regelgeving conform het beleid worden geïmplementeerd, uitgevoerd en geborgd. Denk hierbij zowel aan het adviseren van het management als het sturen/coachen van de operationele teams.

Profiel van de manager: Je bent een uitstekende sparringspartner die beschikt over een safety-first mindset. Je beschikt van nature een uitstekende balans om bedrijfsrisico's in evenwicht te brengen met kansen. Om dit succesvol te kunnen doen, beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, bent zelfverzekerd en in staat om in multifunctionele teams te werken. Kortom, als veiligheid, gezondheid en milieu coördinator beschik je over overtuigingskracht zodat je samen met de teams de gestelde doelen bereikt.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)