Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, een interim Beleidsadviseur voor onze opdrachtgever, een landelijke branchevereniging voor de gezondheidszorg.

Verwachte opdrachtduur: De opdracht is voor minimaal 32 uur in de week en duurt tot einde van het jaar 2021.

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Landelijke branchevereniging voor de gezondheidszorg

Profiel van de opdracht: Als Senior Beleidsadviseur ben je onderdeel van het Team Beleid en word je ingezet ter beleidsmatige ondersteuning van de verschillende programma onderdelen Testen, Bron-en contactonderzoek, Digitale ondersteuning, Monitoring en Vaccinatie. Bij nieuwe ontwikkelingen maak je de vertaling ten behoeve van de uitvoering, zowel in relatie tot de eigen leden als tot partners zoals VWS en het RIVM. Je bent in staat om ondersteuning te bieden op complexe beleidsmatige vragen.

Profiel van de manager: Je hebt academisch werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een bestuurlijke omgeving. Ervaring met de wereld van de publieke gezondheid en/of kennis van het gezondheidsrecht zijn een pre.Je hebt ervaring in het resultaatgericht samenwerken met stakeholders met zeer diverse achtergronden (publiek, privaat, landelijk of regionaal georganiseerd). Je hebt uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden.Je stelt de juiste prioriteiten.

Opmerkingen: Wij hanteren een uurtarief van tussen €85- €95 (inclusief reiskosten, exclusief BTW). Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdagmiddag 21 april 2021, tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)