Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Beleidsontwikkelaar Zorginkoop Hulpmiddelen

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 a 3 dagen per week.

Plaats/regio: Nederland

Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar

Profiel van de opdracht: Als beleidsontwikkelaar ontwikkel jij strategie en beleid, met als belangrijkste aandachtsgebied het segment hulpmiddelen. Dit doe je op basis van kennis van nationale en internationale ontwikkelingen. In deze gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent ondersteunend in het bepalen van koers en richting en bent zelfstandig in het ontwikkelen van de inkoopstrategie en het beleid; Je hebt een vernieuwende inbreng op inhoud (bijvoorbeeld inkoopmethodieken) en proces.

Profiel van de manager: - Minimaal drie jaar werkervaring en een grote affiniteit met hulpmiddelen. - Ervaring met beleidsontwikkeling in de zorg. - Je kent inkoopmethodieken, de interactie hiertussen. Je weet hoe gewenste veranderingen te realiseren zijn, ook buiten de geijkte paden. Je combineert je kennis van beproefde methoden met creativiteit om nieuwe wegen te vinden in deze snel veranderende wereld.

Opmerkingen: Een echte beleidsontwikkelaar met generalistische vaardigheden en ideeën over het zorgstelsel en onze rol daarin.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)