Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Specialist Zorginnovatie Digitale Zorg

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week.

Plaats/regio: Nederland

Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar

Profiel van de opdracht: - Gereed maken van de afdeling Zorg Inkoop om gericht en met de juiste kennis van digitale zorg, zorg in te kopen bij zorgaanbieders. Hierin draag je bij aan het bedenken en verder opzetten en uitdragen van de processen die hiervoor nodig zijn en neem je je collega's hierbij mee. - Jij onderhoudt nauwe contacten met verschillende stakeholders. Denk hierbij aan brancheorganisaties, zorgaanbieders, andere zorgverzekeraars, klanten, innovatieve spelers en uiteenlopende interne stakeholders;

Profiel van de manager: - Beschikt over een wo diploma. - Kennis van de zorgmarkt en digitalisering is voorwaardelijk. - Beschikt over een sterk conceptueel vermogen en bent in staat om in projecten vooruit te denken en op voorhand te zien wat het eindresultaat moet worden. - Minimaal 5 jaar ervaring in een strategische inhoudelijke functie. - Affiniteit met de zorg is een must.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)